Szerző Téma: Nincs taper a karira!  (Megtekintve 240 alkalommal)

Description: NJK karakterek - Sachiaru Masaki

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Sachiaru Masaki

Vaizard

*

Ügyeletes tajparaszt

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 100 000

Hozzászólások: 156

Hírnév: 10

Infó

Tárcában: 47 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
mandarin sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
madafaka I'M awesome!

Post szín:
#ffcc00


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Nincs taper a karira!
« Dátum: 2017. Márc. 20, 00:29:30 »

Név: Sachiaru Hiroto (幸有る 洋人 – óceáni ember)
Teljes név: Sachiaru Seishinosuke Hiroto Keishou (軽捷 – éles eszű)
Kaszt: vaizard
Születési dátum: 1527. 03. 18.
Kor: 489 (16-nak néz ki)
   ~ Ember: 8 év
   ~ Lélek: 481 év

Nem: férfi
Magasság: 181 cm
Súly: 65 kg
Hajszín: világosbarna
Szemszín: zöldeskék

Család
   Teruo Sachiaru (fia)
   ??? (felesége??)
   Sachiaru Masaki (bátyja)
   Fujiwara Ranshin (apja)
   Suwa Oozora Himeyuri O-Ren (anyja)

Kinézet
Tinédzser fiú benyomását kelti. Testvéréhez és édesapjához hasonlóan elenyésző mértékben öregedett. Mindössze tizenhat éves suhancnak néz ki.
Vállig érő, borzas, világos barna haja van. Szemeit édesanyjától örökölte. A zöld és kék közötti határvonalon egyensúlyozik. Bizonyos szögben az egyik, bizonyos fényerősségnél a másik szín érvényesül.
Nyurga, kifejezetten fiús testalkatú. Az izmokból származó nyers erőt kiválóan pótolja hajlékonyságával, amitől mozgása könnyed, gyorsasága pedig kiemelkedő. Harcmodorában, ennek megfelelően fürgeségére hagyatkozik.
Halálakor keletkezett hegek borítják mindenhol testét, melyeket gondosan rejteget a külvilág elől. Nyakát szereti eltakarni kendővel, vagy magasabb szegélyű kimono-val. Többnyire bőrkesztyűt visel, ha kilép az utcára. Az egyetlen heg, amit nehezen tud elrejteni az arca bal oldalán éktelenkedő - járomcsonttól állcsúcsa felé tartó – hosszanti vágás, amit testvére okozott karmaival.

Jellem
Meglehetősen labilis. Belső lidérce aktív jelenléte miatt folyamatosan ingadozik hangulata. Heves dühkitörésektől szenved. A benne munkálkodó erőtől gyakran ordítozik, üt, rúg, másokat kínoz. Örömét leli az értelmetlen vérrontásban.
Azokban a pillanatokban, amikor teljes mértében ura érzéseinek, meglehetősen kimért, csendes, tisztelettudó szolgálója urának. Ellenkezés nélkül teljesíti szeszélyeit. Nem kérdőjelezi meg döntéseit, hanem azokat legjobb tudása szerint hajtja végre. Tetteiért vállalja a felelősséget. Minden lidércként elkövetett kegyetlenséget beismer, amitől komoly bűntudattól szenved.
Ezzel szemben családja és barátai társaságában, újra gyerekként viselkedik. Kényeskedik, hisztizik, durcázik. Sokkal élénkebb társaságukban. Rengeteget beszél, mosolyog, nevet, izgága suhancként fészkelődik, igényli és adja a szeretgetést. Igazi kiskirályként teszi az agyát, hátha megkapja, akár hízelgéssel, akár sírással, amit szeretne. Másrészt rokonaira felnéz, példaképként tekint rájuk. Csillogó szemekkel képes őket utánozni, hallgatni az utasításaikat és teljesíteni kéréseiket.
Bátyjával ellentétben szereti a társaságot, főleg annak középpontját. Imád parádézni és élvezi, amikor rá figyelnek. Meglehetősen szókimondó, gyakran kegyetlenül őszinte. Testvéréhez hasonlóan lobbanékony természete van. Könnyen kihozható sodrából és olyankor jobb futni, mert nem áll meg a szóbeli vitánál.
Nagyon könnyű lekenyerezni. Szereti a hasát, főleg az édességet. Még gyerekként szokott rá, hogy neki adja testvére a nyalánkságokat, így gyakran megesik elvárja, hogy felkínálják neki mások a saját részüket.
A figyelmét nagyon könnyen le lehet kötni antik fegyverekkel, harcművészeti bemutatókkal, vagy harcosokról, legendákról szóló történetekkel.

Zanpakutō
>>LINK<<
Kinézet: Teljesen megegyezik kinézetében az emberi életében kapott tachi-jával. Édesapja kovácsoltatta neki és lélekként ennek hasonmása született meg lelkéből.
Fegyverét a hátára erősítve hordja. Derekára van vízszintesen fektetve. Gyakran megtévesztheti vele ellenségeit, amikor köpenyt visel.
Név: Anrui (néma könny, 暗涙)
Fajta: víz
Parancs: Ochiro! (Hullj!)
  • Belső világ: Hegy belseje. A barlangrendszer közepén hatalmas csarnokot vájt magának a víz. Ennél fogva a termet kristálytiszta kasztvíz lepi el.
  • Kinézet: Aranyszínű koi ponty. Visszhangként hallja szavait. A víz enyhén, centrikus körökben hullámzik, amikor beszélget vele.
  • Nem:
  • Emberi alakja: Nem mutatta meg.

Shikai
>>LINK<<
Kinézet: Vékony, egyenes pengéjű, víz felületeként áttetsző, pehelykönnyű kard.
Képesség: Testvéréhez hasonlóan kardforgatás az erőssége, ezért zanpakutō-ja is ezt hivatott támogatni. A kard pengéje vízből áll. Szilárdságát befolyásolhatja a vízmolekulák penge mentén történő mozgatásával. Tehát a támadási felületen hirtelen keményebb lehet a kard ellenállása. Ennek ellentéteként, viccelheti meg ellenfelét azzal, hogy átesik fegyvere sajátján, ha onnan arrébb parancsolja a molekulákat.
A környező vízfelületekből minimálisan növelheti a penge hosszát, vagy szélességét. Értelemszerűen hirtelen 5 méteres lándzsát nem képes belőle fabrikálni.
Támadások
  • Keikan (Hegyi patak, 渓澗): A penge hossza az alap képességgel ellentétesen hirtelen nyúlik több métert. Maximálisan 3 méterre ér el, de pár másodpercen belül eltűnik. Hossza mellett formája is alakítható – például duplázható a penge, kisebb kampók állhatnak ki belőle, vagy több felé ágazhat -.
  • Kakou (Tölcsértorkolat, 河口): A penge nem hosszában, hanem széltében formálható. Kisebb pajzsként használható, de maximálisan akkora méretűre nyújtható, amekkora a kardforgató.
× Somnus ×

(click to show/hide)

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Moderátor

*

Hozzászólások: 176

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 972 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Re:Nincs taper a karira!
« Válasz #1 Dátum: 2017. Ápr. 02, 13:08:04 »
Üdve!

Személy szerint tetszik a kari, a képessége is jól átgondolt, megfelelően korlátozott. Egy szó mint száz, az NJK-t elfogadom! További jó játékot! :3