Szerző Téma: Aoyama Ruka  (Megtekintve 488 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Aoyama Ruka

Eltávozott karakterek

Szint: 1

Lélekenergia:

60% Complete
6 000 / 15 000

Hozzászólások: 29

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#DE3163


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Aoyama Ruka
« Dátum: 2017. Ápr. 17, 23:29:10 »

(click to show/hide)
Adatlap
Név: Aoyama Ruka
Nem:
Kaszt: Ember
Szül. ideje: 2000. 11. 16.
Kor: 16


Kinézet

Nem tartozik a legmagasabb diákok közé, testmagassága alig éri el a 152 centimétert. Mindehhez karcsú, törékeny alkat párosul. Egyáltalán nem nevezhető sportosnak, a legegyszerűbb tornaórák feladatai is hamar kifárasztják. Bőre átlagostól kicsit világosabb, még éppen egészséges tónusú, előszeretettel dobja fel arcszínét némi pirosítóval, ahogy a természetesnek ható sminkeket sem veti meg iskolaidőben - iskolán kívül picit bátrabban kísérletezik. Főként természetes adottságait szokta hangsúlyozni: nagy, őzikebarna szemeit eleve hosszú szempillák árnyékolják. Tekintete meleg, és barátságos, családjának tagjait néhány pillogással le tudta venni a lábukról, mikor kisebb volt - néha idegenekkel szemben is megpróbálkozik ezzel, de az esetek túlnyomó többségében még csak nem is tudatosan csinálja. Hosszú, hullámos hajzuhatagának színe a világos barna és a sötétszőke között mozog. Ő maga is szívesen játszik derékig érő tincseivel, a különböző, könnyen elkészíthető frizurák kipróbálásával.
Iskolai viseletében többnyire ragaszkodik a házirendhez, egyedül a pulcsiját cseréli le időnként a krémszínű darabról kedvenc pink verziójára. Kiegészítőivel is igyekszik a határokon belül maradni, nagyon szereti a cuki ékszereket, nyakláncokat, fülbevalókat, de szívesen tesz iskolatáskájára is egy-egy évszaknak megfelelő színű vagy mintázatú szalagból készült masnit is. Iskolán kívüli öltözködésében a cuki dolgok még inkább dominálnak. Bár szerencsés alkata miatt gyakorlatilag bármi jól áll neki, kifejezetten a csajos, csinos darabokat preferálja, színekben a világos, pasztellesebb árnyalatokért van oda. A megfelelő kiegészítőkkel kombinálva megjelenése - még magassarkú viselése esetén is - könnyen emlékeztethet bárkit egy porcelán babára.


Jellem

Mivel szüleit viszonylag korán elvesztette (és távolabbi rokonai is külföldön élnek), Ruka roppant talpraesett, önálló és önellátó fiatalnak tekinthető. A kényszerű önállóság miatt remekül gazdálkodik az idejével, könnyedén és gyorsan boldogul a napi ügyintézéssel - korán megtanulta, hogyan menedzselje saját dolgait, hogy tanulásra és szórakozásra egyaránt maradjon ideje. Ezekben a dolgokban rendkívül magabiztosan vezeti az életét. Az általa látott természetfeletti jelenségeket általában a fáradtságnak tudja be - hiába észleli a lidérceket, shinigamikat vagy csak az egyszerű plusokat, egyszerűen nem hisz bennük, így teljes önbizalommal magyarázza ezeket valamilyen logikus, megfogható dologgal.
A gyakorlatias dolgokon túl azonban tipikus, modern tinédzser. Elképzelni sem tudja az életét internet, instagram, facebook, és a social media egyéb elemei nélkül, vagy egyáltalán belegondolnia is nehéz, hogy létezett élet okostelefonok nélkül. Mindez számára kőkorszaki dolognak látszik, a prioritási sorrendekben is az internet játszik nála főszerepet. Sok kortársához hasonlóan odavan a sztárokért, idolokért, egyéb médiaszemélyiségekért. Megvannak a maga kedvencei, akiknek minden mozzanatát követi. Imádja a különböző magazinok stílustippjeit, különösen ha kipróbálhatja ezeket a gyakorlatban. Kedvenc időtöltései közé tartozik a barátaival elmenni valahova - ezeket az alkalmakat annak rendje és módja szerint dokumentálja is a közösségi portálok valamelyikén, elvégre ha valaminek nincs nyoma az interneten, az meg sem történt. Sok fiatalhoz hasonlóan ő is vezet vlogot, azonban egyáltalán nem törekszik csilliárd számú követő gyűjtésére, mindössze hobbiként használja a social médiát.
Ugyan átlagos tizenéves lányként a szerelem is foglalkoztatja, a környezetében élő srácok esetleges megnyilvánulásaira teljesen vak - ezen a téren még naiv, az ábrándok világában él. Pontos elképzelése van arról, leendő lovagjának milyennek kellene lennie, rengeteg ideát átvéve a romantikus filmekből, komédiákból, sztárpostokból, vagy akár tündérmesékből. Még meggyőződésesen hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, és az igaz szerelem minden nehézséget legyőzhet. De éppen ezért nem is akarja ezt akárkivel megélni, szívét a Nagy Ő-nek tartogatja.


Előtörténet

Lássuk… Kamera szöge? Beállítva. Fények? Egészen rendben, bár mivel sötétedik, erre jobb lesz a későbbiekben odafigyelni. Smink a lámpafényekhez? Tökéletes. Ezt az egyet egészen biztosan ki merem jelenteni. Ha valamit, akkor ezt tökéletesen meg lehet tanulni a tutorialokból, és még csak kilónyi vakolat sem kell hozzá! Na, mi is van még? Oh, a jegyzet, amiről beszélni akarok! Hova is tettem? Biztos, hogy itt volt valahol, nem hagyhattam el, az előbb még a kezemben volt! A kedvenc pink tollammal írtam rá, amit Nono-chantól kaptam! Moooh, sírni fogok! … Ja, nem, mégsem, megvan. A hátam mögötti asztalon volt. Fuh, ez azért megnyugtató. Néha hihetetlenül nagy macera egy vlog vezetése. Akkor is, ha csak kevesen nézik, nekem viszont fontos. Tök jó lesz majd tíz év múlva visszanézni és tanulni a mostani bakijaimból, vagy visszahallani, hogyan láttam a világot. Azért ez mégiscsak menőbb, mint egy bugyuta napló, nem? Na ugye.
Mély levegő… Szóval, lássuk a medvét. Habár… nem lenne jobb megvárni, ameddig teljesen sötét lesz? Hiszen azok a creepy ninjaszerű betörők a fura láncokkal is mindig akkor jelennek meg, ha már tök sötét van. És ha már úgyis erről szeretnék beszélni… De épp fel akartam venni őket, akkor előbb kéne elkezdeni… Wáááhh, bele fogok ebbe őrülni! Már napok hetek óta tervezem ezt a projektet, azóta, hogy a magát a bátyámnak nevező betörő először megjelent. Bullshit, mindenki tudja, hogy a bátyáim meghaltak. Még a születésem előtt. Anyuék nem sokat beszéltek róluk, bár lehet, hogy beszéltek volna, ha nem patkolnak el ők is négy éve… Talán csak azt várták, hogy idősebb legyek, de nem jött be. Szopás, hogy csak későn vállaltak be, amikor már ők is idősebbek voltak. Bár két olyan failure után, mint a tesóim, nem csodálom. Nem ismertem őket, de elég bénán sikerült távozniuk az életből, ez pedig pont elég, hogy valahol megértsem, miért nem mertek előbb vállalkozni még egy gyerekre. Nem panaszkodhatok, a házat és hozzá való lóvét megörököltem, de azért néha jó lenne, ha nem egyedül kéne eltartanom magam. Pláne ilyen krípekkel a környéken. És hozzátenném, ez egy jó környék! És az elmúlt hónapban kétszer zárat cseréltettem! Szóval, most ott tartunk, hogy felvételt szeretnék, bizonyítéknak. És ha már videóra veszem, miért ne csinálnék majd belőle vlog bejegyzést?
És ezzel el is jutottunk odáig, hogy végre megfelelőek a fényviszonyok, hogy a bevezetőmet a lámpafényeknél tudjam elmondani, és ne zavarjon be a természetes. Királyság! Akkor kamera bekapcs!
- Szép estét mindenkinek! ^-^ - integetek a kamera felé, majd rá is térek a lényegre. - Nos, a múltkor említettem, hogy ismét zárat tervezek cseréltetni. Ez megvolt, éljenek a gyors szerelők! DE! Sajnos a probléma továbbra is fennáll majdnem minden este, úgyhogy most ideje bizonyítékot gyűjteni! Lassan teljesen lemegy a nap, ilyenkor szoktak megjelenni, úgyhogy gyertek, lessük meg őket… bár lövésem sincs, hogyan juthatnak be még mindig - az most nem számít, hogyan veszem le a kamerát az állványról, úgyis megvágom majd a videót. Nem élőben megy, az az én egyszemélyes stábommal amatőr húzás lenne. Meg nem is biztos, hogy ma is lesznek azok a krípi alakok, nem jönnek minden este. Nem értem, miért épp velem szórakoznak…
- Halljátok? Úgy tűnik, már a házban vannak - előre felé tartom a kamerát, ahogy a nappali felé haladok. Furcsa zajok jönnek a szobából, és nagyon nem tetszik a szitu. - Nagyon para a dolog, de valamiért nem riasztotta el őket a múltkor a birtokháborítós fenyegetésem. Merthogy ők halottak. Nem tudom, milyen kult ez, de jobb lenne, ha másik áldozatot keresnének hozzá, mert én erre nagyon nem vagyok vevő. Említettem már a változó hosszúságú láncot, amit mindegyik cipel, amelyik nem fekete pizsamában rohangál? Totál elmebajosak, nem? Szerencsére fekete szerkós nincs köztük, azoknál mindig fegyver van, nagyon parák - kommentálom a helyzetet suttogva, miközben a kamerát az illetéktelen behatolók felé fordítom. Ezúttal a könyvek és Blue-Ray diszkek között válogatnak. A szemtelenek leemelgetik őket a polcról! Ha csak egy is eltűnik, én egészen biztosan feljelentést teszek! Tök fura amúgy, hogy még soha semmit nem loptak el, csak bejönnek és nézelődnek kényük-kedvük szerint. Mint mondtam, tutira őrültek. De ma nincs semmi kedvem leállni velük vitatkozni, csak megcsinálom a felvételt, és majd reggel megvágom a vidit és felteszem este. Legalább van programom a hétvégére, és addig is szemmel tudom őket tartani. Le is ülök az ajtóhoz, hogy kevésbé lehessek szem előtt, és biztosan jó szögben tudjam tartani a kamerát. Legalábbis ez volt a terv. Arra nem számítottam, hogy belealszom a láncos stalkerek fecsegésébe.

...

Én ezt nem hiszem el! Ez nagyon creepy! A felvételeken totál nem látszik más csak a lebegő könyvek és film tokok. Nagyon para! Nem tudhatták, hogy filmezek, nem vehettek fel direkt olyan ruhát, ami nem látszik a kamerán! Meg a fejüknek akkor is látszani kéne, olyan smink nincs, amitől nem! Kezdek félni itthon lenni…
De semmi pánik! Van egy harmadéves a suliban akinek a vidijein folyton feltűnnek lehetetlen trükkök… Majd vele konzultálok. Igen, ez lesz a megoldás! Mikor lesz már hétfő? ToT


Képesség

Bubble (Buborék): nem feltétlenül tudatosan használt, kizárólag defenzív célokat szolgáló képesség. Ennek során Ruka egy nála lévő tárgyat alakít át hatalmas léggömbbé, ami megvédi a benne lévőket a külső veszélyektől. Az átalakulás a másodperc tört része alatt történik, a léggömb fala a magába záró funkció miatt kevéssé rugalmas. A védelem ellenállása a KK képzettségre tett pontok másfélszereséig képes a támadásokat blokkolni, fölötte a támadással a képesség megszüntethető. Egyszerre több személyt is buborékba tud zárni védelmi céllal, 4 pontonként plusz egy főt (tehát 8 ponttól magát és még egy személyt, 12 pontnál magát és még kettőt), amit egyszerre több buborék fenntartásával is megtehet. Mások ilyen védelmének hátránya, hogy a buborékon belülről is csak a buborék megszüntetésével lehet támadást indítani.
A képesség nem feltétlenül tudatos, akkor is működésbe léphet, ha Ruka nagyon fél valamitől, az ő akaratától teljesen függetlenül. (A karakter egyelőre nem tudatosan használja.)

Balloon Shield (Lufi Pajzs): minden esetben tudatos alkalmazást igénylő defenzív képesség. Ruka egy általa kiválasztott tárgyat maga elé dobva két méter magas lufivá alakítja azt. A tárgy megőrzi eredeti kinézetét, például egy Hello Kitty medál továbbra is Hello Kittynek fog kinézni, azonban fizikai tulajdonságai felveszik egy léggömb tulajdonságait, így egyfajta ruganyos pajzsot létrehozva. A növekedés arányos, a szélesség az eredeti tárgyhoz hasonlóan fog aránylani a magassághoz. A másik képességgel ellentétben itt a pajzs nem egy maxra fújt, hanem egy lazább, ruganyos léggömbre emlékeztet. Éppen ezért a támadásoktól is úgy véd, hogy felszíne benyomódik, ezzel “elnyelve” a támadás erejét (ezzel együtt egy éppenhogy kivédett kidou például eléggé hátra rúghatja a pajzs mögött állót). Védeni ugyanúgy a KK pontok másfélszereséig képes, a létrehozható pajzsok száma a KK pontok negyede, egész számra kerekítve (8 pontnál kettő, 12 pontnál 3).

Kikötések mindkét képességhez:
  • A védelem maximum KK pontok + 6 pont lehet (új pontrendszerben KK pontok + 10 pont).
  • A képességek elektromos szerkezeteken, élőlényeken nem működnek!
  • Amennyiben a képességet külső behatás töri meg, a léggömb tulajdonságainak megfelelően a technika a használóra „robban” (ettől értelemszerűen pluszban sérül).
Szeret-nem szeret
+ sztárok
+ Divat
+ Barátok
+ Kisállatok
+ Tutorialok

- tornaórák ToT
- Betörők
- Stalkerek
- Clickbaitek
- Net/térerőhiány

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Aoyama Ruka
« Válasz #1 Dátum: 2017. Ápr. 17, 23:49:22 »
Ahoj, kedves vloger kisasszony!

Mutatom a bírálatot paranormál activity formában! ~bádum tisz~

Az előtörténet remek hangulatteremtő a karihoz. Szuper egyszerű szituáción keresztül mutattad be a kari jellemét és hintettél el infókat az életéből is. A képesség is teljesen rendben van, hiszen támadni max saját magára tud vele...azért rendelnék június 30-ra ebből a két méteres Hello Kitty figurából a Tokyo Media Centerhez! Valaki nagyon örülne neki! :S

Nem is állnék a blogger karrierje útjába! Az előtörténetet: ELFOGADOM!

Szint: 1.
Lélekenergia: 3000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Emberként 11 pontot oszthatsz szét a képzettségeid között (részleteket ITT találhatsz), melyek a következők:
- Fegyveres harc
- Pusztakezes harc
- Reiatsu kezelés
- Helyváltoztató képesség
- Különleges képesség

Amint kitöltötted a profilod és bejelentetted a pontelosztásod, mehet a vloger létezés!