Szerző Téma: Démonűzés a kórházban  (Megtekintve 3214 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Dokugamine Riruka

Mesélő

*

Hozzászólások: 37

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Xcution

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#f5999e || #ac2e5e


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Démonűzés a kórházban
« Válasz #15 Dátum: 2017. Jún. 19, 13:00:22 »
Hyousuke és Ayuta
A riadalom lekezelése után nem akar semmi sem megzavarni benneteket. A bábu is lekötözése után ismét élettelen lett. Ugyan Ayuta még mind a négy esetet valószínűleg ítéli, addig Hyousuke úgy gondolja, hogy egyetlen eset a legvalószínűbb. Ehhez mérten gondolkodik és cselekszik, ám helyesen gondolod, hogy a dolgok mélyére kell nézned. Szabad szemmel tényleg nem látsz semmi furcsaságot sem a szobában, sem az akták közt, sem pedig a bábut illetően. Ám amint átnézel a mágikus körön, láthatod, hogy a bábuban egy lila színű, négyágú csillag van. Könnyen feltételezheted, hogy egy kis Lélekenergia megtestesülése lehet, mellyel képes az élettelen testet életre kelteni. Ezen elindulva több következtetést is levonhatsz akár magadban, akár Ayuta-val megosztva.
Máson viszont egyáltalán nem látsz ilyen jellegű vagy típusú jelet. De ehhez a jelhez sincs semmi szemmel látható kapcsolat, márpedig abban reménykedtél, hogy ezen összeköttetés nyomán elindulhattok. Amikor pedig mintát vennél, akkor a jel teljesen eltűnik. Még sincs időd mérgelődni, ugyanis kicsapódik a szobaajtaja és ismét a gyermeki kacajt hallhatjátok. Ha nem is indultok el azonnal, akkor sem árt óvatosnak lennetek. Kilépve egy kattogó hangot hallotok. Még szerencse, hogy időben vissza húzódhattok. Óvatosan kinézve megláthatjátok, hogy négy tűzőgép várja, hogy kilyukasszon benneteket. Hyousuke, ha ismét átnézel rajtuk, akkor láthatod, hogy mindegyikben egy-egy ugyan olyan csillag van, mint ami a bábuban is volt. A szikékkel ellentétben nem ütnének mélyebb sebet, így gondolhatjátok, hogy nem fognak csak úgy, éppen hogy elkerülni benneteket. Nagyon is találatra megy a játék. A tűző kapcsok is tudnak igazán nagy fájdalmat okozni, különösen, ha olyan területet találnak el. Akár meg is vakíthatnak benneteket. Mégis csak könnyebb dolgotok van, mintha szögbelövővel kellene egy építkezésen szembenéznetek.
Már csak azt kellene kitalálnotok, hogy hogyan győzzétek le úgy a tűzőgépeket, hogy lehetőleg mintát is tudjatok belőlük nyerni, és ne tűzzenek fel benneteket sehova.


Yuuna és Yui
Yuuna megmutatta a tetthelyet, majd kényelembe helyezte magát a székbe, és telefonját nézegeti. Így Yui, ha akarsz, akkor gond nélkül boszorkányoskodhatsz, egy bizonyos fokig.  Már csak azért is gondolkodhatsz ilyenen, mert szabad szemmel nem lelsz semmi különlegességet azon túl, hogy van egy elfüstölt gép és a földön szanaszét heverő tollak tömkelege. Elgondolkodhatsz, hogy mégis milyen démon tehette ezeket, vagy az eddigi tapasztalatok alapján mire következtethetsz. Esetleg nyúlhatsz a fioláidhoz is. Sárga fiolád ugyan kiürült, de talán még lelsz használhatót közöttük.
Yuuna a telefonod böngészése során nem is egy olyan jelenséget vélsz felfedezni, ami furcsának mondható. Ugyan nem a rossz minőségű kórházi eszközökről készült leleplező cikk az, hanem a kórház megmagyarázhatatlan jelenségeinek tárháza. Bizonyos emberek esküsznek, hogy a kórházban meghalt emberek szelleme olykor visszatér kísérteni. Furcsa fények suhanása a folyosón, huzat nélkül libbenő függöny, ok nélkül betörő ablakok, lebegő tárgyak, kísérteties hangok. Ám ezek az éjszakai időszakra korlátozódnak leginkább. A mostani démonjárásról is olvashatsz cikket, ami jogos aggodalommal tölthette el az orvosokat és az ápolókat egyaránt. Ugyanis a furcsa jelenségek nappal is terrorba tartották a betegeket és a kórház dolgozóit. Igaz, mindegyik apró csínytevésnek minősül, mégis a megmagyarázhatatlan kategóriába esik, ami démonjárásra enged következtetni, melyből félelem született. Ugyan emiatt nem állhat le a kórház, de a félelem jelen van, hogy mikor válik komollyá az esetek jellege és követel emberéletet. Az első démoni eset a kórházi archívum felforgatásával kezdődött, amikor is az össze lelet és vizsgálati papír folyóként tört ki a helyéről és árasztotta el a folyosót. A digitális archívum pedig a hálózat meghibásodása miatt nem volt elérhető, így ezek helyreállítása egy napba került, ám nem kizárt, hogy a dokumentumok még így is összekeveredtek visszahelyezéskor. A digitális adatok alapján igyekeznek ellenőrizni ezeket, de ez több időt vesz igénybe. A felfordulásból nem született még probléma, hála a gyors közbeavatkozásnak, és a digitális rendszer sértetlenségének. Könnyen gondolhatod, hogy talán ott van valami, ami felbosszanthatta a démont vagy szellemet. Már amennyiben kezdesz hinni benne, és nem csak legyintesz rá. Amit megtudtál, azt Yui-val is megoszthatod, és talán ő is tud neked valamit mondani ezzel kapcsolatban.
Rajtatok áll, hogy merre veszitek az irányt, milyen fordulatot vesz a nyomozásotok az új infók tudatában.


(click to show/hide)

Határidő: 2017. Június 30.
Post sorrend: Nincs


« Utoljára szerkesztve: 2017. Jún. 19, 19:08:44 írta Dokugamine Riruka »

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Démonűzés a kórházban
« Válasz #16 Dátum: 2017. Jún. 19, 19:37:00 »
Tényleg úgy gondolom, hogy Hyousuke-nak kötélből vannak az idegei és a vérében jégkockák úszkálnak. Teljesen nyugodt vérmérséklettel kezelte a horror filmbe illő jelenetet, majd úgy tért vissza a dokumentumok olvasásához, mintha mi sem történt volna. Talán ilyen egy vérprofi? Az akadémián tanít, így azt is mondhatnánk, hogy sensei fegyelmezettség… Bár szerintem édesapám is valahogy ilyen stílusban rendezte volna a dolgokat. Őt sem lehet nagyon meglepni.
Azonban meglepődtem azon, amit válaszként kaptam. Míg én mind a négy esetet valószínűleg tartom, addig Hyousuke leredukálta egyre. Szerinte leginkább a leukémiás kisfiú esete az, ami valószínű. Mindenesetre megint meglepetést okozott, amikor feloldotta a Zanpakuto-ját. Egy kígyós bot… akarom mondani lándzsa. Olyan mintha az arab világból, az ezer meg egy éjszaka meséiből elevenedett volna meg. A mágikus körnek tűnő részt egyfajta lencsének használja. Mint valami furcsa nagyítót. Kíváncsi vagyok mit lát azon keresztül.
~ Biztos többet, mint te szabad szemmel. 
~ Mintha neked lenne mindent látó szemed, vagy olyan képességed, amitől nekem lehetne.
~ Egyik Zanpakuto sem mindenható. De nem is ismered minden képességem.
A bábut tüzetesebben megnézi, így feltételezem ott lát valami érdekeset. Kíváncsi vagyok, hogy mi az, és elmondja-e nekem, hogy mit lát. Elsőre ugyan nem tiszta, hogy mit ért a lila csillag alatt. Nekem nem adta kölcsön a lencsét, hogy magam is megnézhessem.
A helyiség ajtaja hirtelen kicsapódik, és halljuk a gyermeki kacajt is. Reflexszerűen gondolhatjuk, hogy a közelben van. Márpedig ha így van, akkor el is tudjuk kapni. Én értem előbb az ajtóhoz, de amint kiléptem egy suhanó hangot hallottam. Egyből léptem is vissza, újból lefőve, hogy centiken múlt. Igazi szerencsém volt, mert kilesve négy tűzőgép lebegett, mely tűzőkapcsokkal céloz ránk. Ez azért igen meredek, mert ha szemen talál, akkor nekünk annyi. Még nem készültem fel a vak életmódra.
~ Talán süket életmódra vagy néma életmódra felvagy? Tudtommal a jelbeszédet nem ismered. … De ha beléd lövi a teljes tárat, azt sem fogod megköszönni. Igen gáz halálmód lenne az ilyen jellegű elvérzés. 2x150 eresztős lyukat gyárt rajtad, azt megérzed, még ha nem is hatolnak mélyre, mint ahogy egy éles penge tenné. Esetleg a korábbi szikék egyike… Nem gondoltad volna, hogy a majdnem találatot még visszasírod, ugye?
- Úgy hiszem, most találatra megyünk. Azt várják, hogy kilépjünk a folyosóra, hogy megsorozzanak minket a tűző kapcsokkal. Vannak érzékeny pontjaink, amik igen csak megsínylenének egy találatot. De itt a létszám fölénnyel van a legnagyobb baj. Négyen vannak, elég sok lőszerrel, és sok kicsi sokra tud ám menni. Nem szeretnék több ízből vérezni… Talán ha elég gyorsak vagyunk, akkor ki tudjuk a lövedékeket kerülni és szétvágjuk őket. …
~ Tényleg úgy érzem, hogy dísznek tartasz az oldaladon. Ezek nem támadnak úgy, mint a bábu, szóval van idő neked is cselekedni… A lövőt kell elkapni nem a lövedéket. Abból meg, a szikékkel ellentétben csak négy van… Fel is oszthatjátok egymásközt. Neked még ki se kellene menned.
Épületen belül még nem alkalmaztam a technikát, ezért sem jutott az eszembe. De való igaz. Gondolhattam volna rá, amikor Hyousuke megidézte a Shikai-ját.
- Ártalmatlanítom őket! Akkor szabad lesz a pálya. … Ru-tsukase!
Elő is rántottam a Zanpakuto-mat, majd a földbe szúrtam, melynek következtében a kardom pengéje az ilyenkor szokásos alakot vette fel. A feltörő indák azonnal elkapták az áldozatukat megakadályozva őket a lövő mechanizmusok működésében. Így pedig Hyousuke gond nélkül törhetett ki is hajthatta végre a valós ártalmatlanításukat.
Az kell mondjam, hogy hiába van nekem két kisebb tesóm, ez a fiatal lélek igencsak szertelen és veszélyes játékokat tud kitalálni. Így viszont igen nehéz lesz vele szót érteni.


Karakterlap

Uruwashi Yui

Boszorkány tanonc

Ember

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 800 / 15 000

Hozzászólások: 69

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 15 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Lila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7A0099


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Démonűzés a kórházban
« Válasz #17 Dátum: 2017. Jún. 22, 20:08:07 »
Társam, avagy Yuuna, természetesen megmutatja, hogy pontosan hol is történhetett az a bizonyos incidens. Sajnos mivel a lába eléggé sérült, sokszor én voltam előtte, ami talán jobb is hiszen egy magnix nem biztos, hogy megtudná védeni saját magát a pokolból származó fajzatoktól, és egyéb túlvilági lényekkel szemben. Még ha lenne különleges képessége, ami nem lehet kizárt, hiszen erős lélekenergia mennyiséget vélek felfedezni társamból, nem biztos, hogy tisztában lenne, vagy ha még is, tudja e helyesen használni. Bármi is legyen, sajnos egy magnix az magnix is marad. Nem megbízhatóak, ráadásul sokkal törékenyebbek, mint a boszorkányok. Mondjuk sokszor vélek felfedezni, paradox jelenséget, hogy vajon miért is tartjuk magunkat sokkal különbnek, mint az embereket, hiszen lényegében mi is azok vagyunk, de apám szerint mi boszorkányok, azért különbözünk a magnixoktól, mert mi vagyunk az egyetlenek, akik a lélekenergiájuk segítségével mágiát képesek használni. Ráadásul, a mi lélekenergiánk is különbözik, hiszen a boszorkányt akkor lehet beazonosítani ha egyszerre érezhető benne valami kellemes és egyben kellemetlen érzés a lélekenergiájában. Nem csoda ez a jelenség, sőt oka is van ennek. Hiszen a mágiánk, mint képességünk lehetővé teszi, hogy a lélekenergiánkat, sötétté vagy fénnyé alakítsuk. Ezért is vannak bekategorizálva a mágiáink, fény és sötét titulusra. Magától értetődő, melyik mire alkalmas, ha valaki parasztésszel elkezd már gondolkodni rajtuk. Miután a tet helyszínére érkezünk, Yuuna elmagyarázza, hogy a tollakkal vajon mi is történt. Közben már a noteszembe jegyzetelem le, az információkat.
- Érdekes… felettébb érdekes… az lesz a legjobb szerintem, ha alaposan körül nézünk itt a tetthelyen, hátha rá lelhetünk valami érdekességre, ami tovább lendítheti a nyomozásunkat.
Mondom Yuunának, majd ezután már is a földön heverő tollakhoz indulok. Leguggolva, fel is szedem az egyiket, majd alaposan megnézem. Semmi nem látható, rajta. Sem egy vérnyom, sem karcolás, esetleg bármiféle olyan utaló jel, ami arra engedne következtetni, hogy egy démon mozgatta volna meg. Yuuna szerint, a tollak lebegtek, majd a földre estek. Már pedig csak a démon tehette hiszen, magától egy tárgy sosem repül, vagy lebeg. Mindig valakinek mozgatnia kell az adott tárgyat. A fizikában, a tárgy csak akkor mozdul, ha valami kölcsönhatás éri, ami eléri, hogy mozogjon. Ez esetben a démon volt a bizonyos hatás. Rögtön támad is egy ötletem hogyan is tudnám jobban átfésülni a helyszínt. A főzeteim között a lila fiolával, képes leszek mágikus jelenségeket megjeleníteni, amivel talán megtudom állapítani, hogy az adott démon, még is miféle erőkkel rendelkezhet. Esetleg beazonosíthatom a faját, vagy az erejének elemét, forrását. Egyszóval rengeteg információt lehetne szerezni. Hátra nézek, hogy vajon Yuuna mit csinál, és egyáltalán engem figyel e. Amint megbizonyosodom, hogy a telefonja beszippantotta őt, kiveszem a táskámból a lila fiolámat, majd rá csepegtetem a két kezemre, és összedörzsölve rögtön a tenyereimnél kör alakú mágikus fény jelenik meg.  Kezeimet először a tollakhoz irányítom, hátha felfedek valami érdekességet, de sajnos kudarcba fullad. Semmi nem jelenik meg. Kénytelen vagyok vakon keresgélni. Sóhajtok egy nagyot majd, tovább kezdek kutakodni, hátha megtudok jeleníteni valami használhatót. Amint a kezeim a számítógépet érintette, egy halvány négyágú csillag jelenik, meg majd hirtelen el is tűnik.
- Merlin szakállára! Ez valószínűleg egy pecsét…
Legalábbis a jelenség erre enged következtetni. Bár hozzá teszem, ha el is tűnt a négyágú csillag forma ilyen hamar elég gyenge pecsét lehetett. Gyorsan fel is írom a noteszembe, az eredményemet, és le is rajzolom a csillagot hozzá. Lehet, hogy maga a csillagforma fog egy értelmes választ adni arra mivel, kivel állhatunk szemben. Amint végeztem mindennel és alaposan átfésültem a tett helyszínét, eltüntetem a tenyereimből a fénylő varázsköröket, majd odasétálok Yuunához.
- Nos találtál valami használhatót? Minden információ fontos most ezekben a percekben. Én például véltem felfedezni egy érdekes jelenséget a számítógépnél.
Elő is veszem a noteszemet, majd kinyitom és mutatom Yuunának a csillagformát.
- Ez a jel, volt látható a számítógépnél. Ahogyan megnéztem, már nem működik így valószínűleg a démonnak lesz köze a dologban. Legalábbis a csillagjel erre enged következtetni. A kérdés az, hogy vajon a jel mit is jelenthet? Még ha egy egyszerű négyágú csillag, esetünkben biztos fontos jelentést tartalmazhat. Esetleg van sejtésed, hogy a csillagjel mit is jelenthet?
Így visszagondolva, talán egy üzenet, esetleg az adott démonnak egyfajta aláírása is lehet, mint például Lucifer négy ágú csillaga. Lehet, hogy ennek a démonnak is van saját jele, amiről belehet azonosítani?
- Lehet rákéne keresni erre a csillagformára, hátha több információt tudunk meg.
Legalábbis ez lenne a leglogikusabb lépés. Jobb alaposan kinyomozni először az adott információkat mielőtt vakon fejest ugranánk, a tengerbe. Sose lehet tudni mi lehet az alján. Nem árt felkészülni.

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
33 900 / 45 000

Hozzászólások: 68

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Démonűzés a kórházban
« Válasz #18 Dátum: 2017. Júl. 01, 21:47:59 »
A hű Fuuryoumaru szemei ezúttal sem hagyták cserben gazdáját. Az orvosi bábu alaposabb átvizsgálásával lélekrészecskék maradványaira akad, ami egy négyágú, lila csillag formájában volt jelen. Mivel az Emberek Világában nem bevett szokás, hogy lélekenergiával jelöljenek meg valamilyen portékát az eredetiség vagy a tulajdonjog igazolása érdekében, így a lenyomat kétséget kizáróan a keresett szellemtől való, amit az is megerősít, hogy a jel el is tűnik, most, hogy már nem képes mozgatni a bábut.
- Azt hiszem találtam egy módot, hogyan lehet azonosítani a szellemünket. Egy jellegzetes alakzat: lila csillag, négyágú. Sajnos azonban egyelőre csak a kardommal sikerült érzékelhetővé tennem. Minden esetre, ha hasonlót látna, mindenképpen jelezze, fontos lehet.
Némi sértődöttséget vélt felfedezni Fuuryoumaru kisugárzásában, valószínűleg azért, mert csupán egyszerűen a kardjaként, és nem név szerint említette meg őt, de egyébiránt nem különösebben tulajdonított jelentőséget a dolognak. Ha lélekölőjének ennyire fontos, hogy elismerjék képességeit, akkor Ayuta már egyébként is hallhatta a nevét, mikor shikait bontott előtte, gazdájától pedig szintén megkapja majd a kijáró dicséretet a szokásos meditáció alatt, amint épségben hazatértek a küldetésről.
Ekkor a helyiség ajtaja váratlanul kicsapódik, így Hyousuke reflex szerűen azonnal készenléti állásba is helyezkedik, zanpakutouját maga elé tartva védekezően, miközben bal kezével kész varázsolni. Ami ezután történt arra mégsem számított. Ahelyett, hogy az ajtó irányából érkezett volna valamilyen támadás, Ayuta indult meg egyenesen abba az irányba, mely jelen helyzetben a legveszélyesebb hely volt.
- Várjon! – Kiáltotta el magát jobb híján, mert nem szívesen vetett volna be semmilyen kidout egy shinigami társa ellen, még ha a saját érdekében lenne is. Szerencsére nem is volt rá szükség, hiszen Ayuta sérülés nélkül megúszta a tűzőgépekkel való közelebbi találkozást. Óvatosan odasétálván ő is az ajtó közelébe, botjának varázskörén keresztül nézve ezeken a tárgyakon is ugyan azt a lila mintát fedezte fel. Különös mód, nem lépték át a szoba határát, a folyosón várakoztak, mintha a szellemnek pont előnyös lenne ez a helyzet, hogy ők most lényegében be vannak zárva a hullaházba és szeretné, ha ott is maradnának. Ayuta felvetésére, amikor shikait bontott, miszerint ő ártalmatlanítja őket, csupán bólintott egyet beleegyezése jeléül. Valamennyire ismerte már az ifjú kardjának képességét a karácsonyi kiküldetésből, így bízott benne, hogy el tudja intézni. Mialatt a fiú előkészítette saját technikáját, addig ő is elmormolta végig magában a démonmágia idézését, majd, amikor az indák lefogták a kérdéses tárgyakat, akkor először egy Bakudou #39: Enkosent idézett maga elé, hogy biztos, ami biztos alapon megvédje magát akkor is, ha Ayuta technikája sikertelen lett volna, majd a kezdeti körpajzs után elkezdte közös kekkaial körbe venni négy szerkezetet, amit egy jobban összeszűkített körülöttük. Remélve, hogy ezzel sikerült az irányításukhoz kellő lélekenergia egy részét is csapdába ejtenie az átlátszó narancssárga falakon belül, fegyverével újra megvizsgálta a kérdéses csillagmintát, hátha ezúttal elég ideig megmarad szemei előtt, hogy memorizálja a természetét.

Karakterlap

Tachibana Yuuna

Ember

*

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 000 / 45 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 21 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Pink

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?"

Post szín:
#FF4C74


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Démonűzés a kórházban
« Válasz #19 Dátum: 2017. Júl. 02, 00:12:53 »
Láthatóan nem zavarták egymás köreit a boszorkánnyal, ami Yuunának nem is volt feltétlenül baj, mert így leülhetett - a valóban kényelmetlen székekre - és elkezdhette a magánnyomozását. Hiszen az biztos volt számára, hogy ő nem fog oda menni ebben az állapotban és hajolgatni. Nem csak nehéz lett volna, de felesleges is. Őszintén nem hitte, hogy a lány talál valamit a tollakon, így inkább ő is visszatért a saját dolgához. Alapvetően a kórház csapnivaló felszerelése és technikai dolgokat ellátó személyzet ellen kereset valami terhelő bizonyítékot. Esetleg feltáró cikket, hiszen az ő fogalma szerint az internet mindent tud! Na, ilyenekkel pont nem találkozott. Azonban a Google segítségével mégis talált a kórházról szóló bejegyzéseket, csak kicsit parás és nem éppen normális témában. Nem olvasta el tüzetesen a cikkeket, nem különösebben érdekelte a rizsa, csak a különféle, a weblap adta lehetőségekkel kiemelt mondatokat futotta át. Ez alapján pedig sikerült leszűrnie, hogy a technikai személyzet régebben se volt a dolgok magaslatán, ezt pedig a nagy nyilvánosság előtt úgy próbálták eladni, hogy démonok szállták meg a kórházat. Ezt csak azért is tartotta hülyeségnek, mert úgy hitte, hogy démonok nem léteztek. Tudta ő, hogy sokféle faj szaladgál a világban, de a démonok nem voltak közöttük. Legalábbis a szülei és Niichan nem beszéltek róluk, ezt pedig számára egyenlő volt azzal, hogy ilyen lények nincsenek. Bár tény és való, ő maga nem különösebben foglalkozott ezzel a fajos dologgal, általában arra se vette a fáradságot, hogy valakiről a lélekenergiája alapján szándékosan megtudja, hogy micsoda. Persze, ezek elég hamar kiderültek, mert érezte, de soha nem említette senkinek, hogy tudja. Neki ez maximálisan evidens volt - úgy hitte másnak is :/ - a többi meg nem számított.
Azonban tény és való volt, hogy még nem igen került hasonló szituációba. Nem kereste őket és szerencsére azok sem találták meg - eddig -, azonban ahogy végiggondolta volt egy olyan ismerőse, akitől segítséget kérdhetett. Hirtelen a korábbinál is jobban sajnálta, hogy Akiyama-kunt haza engedték. Persze, tök jó volt, hogy a lehetőségekhez képest meggyógyult, de ő egyedül érezte magát és most még segítségre is szüksége volt a fiútól. Egy gondterhelt sóhaj kíséretében pillantott fel, hogy ránézzen Yuira, így pont sikerült elkapnia azt a jelenetet, amint a lány valami furcsa köröket tart maga elé és a számítógépet babrálja vele. A miértek nem érdekeltek, csak azt ellenőrizte, hogy a lány megvan-e még. Meg volt, így tehát visszatért a telefonjához, ahol az éjszaka folyamán sokadszor nyitotta meg a messengert, hogy a külvilágtól kérjen segítséget.
Gyorsan pötyögte be az üzenetet és reménykedett a hasonlóan gyors válaszban is. Az meg is érkezett, de nem éppen attól a személytől, akitől várta. Amint meglátta a NŐ képét ijedtében majdnem elejtette a telefonját. Nem értette a dolgot, de ahogy visszaolvasta a teljes, kétüzenetes beszélgetést, rá kellett jönnie, hogy rossz embernek küldte el a kérdését a nagy sietségben :/. Mondjuk, azt nem tudta felidézni azt, hogy ők mikor is lettek ismerősök, de ez nem volt fontos, az már sokkal inkább, hogy úgy érezte, a Nő faggatózik, pedig ilyenről szó sem volt, Maaya csak megkérdezett pár evidens dolgot, amit az ember akkor tesz, ha derült égből ráírnak egy furcsa kérdéssel.
Ahogy Yuuna az utolsó üzenetet olvasta mintha némi iróniát látott volna, ám elhessegette a gondolatot. Min ironizálhatott volna a Nő, hiszen semmit sem tudott. Mondjuk a kérdésre válaszolt. Bár ő nem számított olyan hiteles forrásnak, mint Akiyama-kun, ám szomorúan kellett tapasztalnia, hogy a fiú régen volt utoljára online, így tőle nem biztos, hogy számíthatott válaszra. Még a nőnek is szeretett volna írni, azonban hirtelen lépések hangja ütötte meg a fülét.
Yui visszatértével egyből elsötétítette a telefonja képernyőjét. No, nem mintha államtitkokat őrzött volna rajta, de az a magánélete volt, amihez a másiknak még véletlenül se volt köze, annyira se, hogy rápillantson a telefonjára ˘w˘. Tény és való, hogy mind a háttere, mint a képernyővédője nagyon szuper volt, hiszen Niichannal ketten szerepeltek rajta *3*. Ahogy végig hallgatta Yuit és a papírra rajzolt, négyágú csillagot szemlélte ismerősnek tűnt neki, tudta, hogy már látott valahol hasonlót. Próbálta megtornáztatni piciny agykerekeit, melyek csikorogva indultak be ugyan, de működtek, így pár másodpercnyi csend után a papírról a lányra nézett.
- Van pár ország, aminek ilyen csillag van a zászlajában :o - ezt az információt elképzelése sem volt, hogy honnan húzta elő és hol hallotta, de mindenképpen büszke volt magára, hogy ilyeneket tud - és töriből tanultuk, hogy régen a pajzsokon is ilyen minták voltak és a pajzsok mind a négy szélére kiértek ^w^ - ezt az információt pedig Niichantól tudta, hiszen Niichan történelmet tanított. Ő pedig nem hozhatott azzal szégyent a testvérére, hogy nem jó a tárgyából - tárgyaiból - legalábbis annyira amennyire tudott, mivel a történelem évszámokat is tartalmazott :S. - De rá is kereshetek, az internet biztosan többet tud - vonta meg a vállát, majd beütötte a szerinte legaktuálisabb kereső szavakat, miközben azon gondolkozott, hogy ha már elvileg démon, akkor miért nem ötágú csillag? A törikönyvből rémlett neki valami olyasmi kép, amin az ötágú csillag, a pantengarmm -ahogy ő gondolt rá és pentagramma - és kecskék szerepelnek. Bár azt már meg nem tudta volna mondani, hogy ezek hogy jönnek a démonokhoz, de abban biztos volt, hogy egy unalmas órán szakállat rajzolt az egyik kecskének, ami viccesen nézett ki utána ^_^.   
- Egyébként állítólag ezek a furcsaságok az archívumban kezdődtek. Mondjuk nem értem valakinek miért jó móka felforgatni és nem megfelelően karban tartani a kórház technikai felszerelését :| - rázta meg a fejét, miközben várta a keresés eredményét, nem hozzá téve azt, hogy a talált cikkek elég nagy intervallumon mozogtak. Voltak pár naposak és pár évesek is. Ebből akár következtetést is levonhatott volna, de nem tette, nem kívánta jobban beleásni magát a dolgokba és abba, hogy a kórházban miért ilyen gyökerek, hogy hagyják ennyire elkanászodni a személyzetet, ahelyett hogy lecserélnék őket :/.
Ő maga nem indítványozta, hogy menjenek le, több okból sem. Ám a fő indoka az érdektelenség volt, mellyel az ügy irányába viseltetett. Ha az ő ágya és gipsze nincs az áldozatok között, biztosan nem kutakodott volna ott, mélységesen nem érdekelte volna, hogy mi megy körülötte. Inkább bekapcsolja a laptopját és megnéz egy filmet, vagy animét, amiről Akiyama-kun mesélt.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Júl. 02, 00:41:41 írta Tachibana Yuuna »

Karakterlap

Dokugamine Riruka

Mesélő

*

Hozzászólások: 37

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Xcution

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#f5999e || #ac2e5e


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Démonűzés a kórházban
« Válasz #20 Dátum: 2017. Aug. 01, 00:05:28 »
Hyousuke és Ayuta
Sikeresen ártalmatlanítottátok a tűzőgépeket. Ayuta mozgásképtelenné tette, míg Hyousuke elintézte őket. A lila csillag azonnal elhalványult és eltűnt, így nem tudtad megnézni tüzetesebben. Ami talán nem is olyan túlságosan bosszantó, ugyanis azt nézve nem juttok közelebb a démon kilétének meghatározásához. A tűzőgépeken felül más nem támad rátok, de ez nem azt jelenti, hogy reggelig itt a hullák között szeretnétek maradni. Higgadtan és nyugodtan meg tudjátok beszélni, hogy merre szeretnétek tovább haladni. Hol bukkanhattok rá ténylegesen a szellemetekre? Beszéljétek át, majd induljatok meg abba az irányba. Vajon merre lesz?

Yuuna és Yui
Yui megosztja noteszébe rajzolt csillag látványát Yuuna-val. Kutatásra és információ megtudására sarkalja. Yuuna pedig el is mondja úgy nagyjából, hogy ő mit talált. Az archívum felkelthette Yui érdeklődését, de mégis úgy gondolta, hogy ezt inkább jobb, ha megbeszélitek, hogy érdemesebb arra elindulni és doboz mennyiségű irathalmokat átnyálazni vagy inkább másfele indultok meg annak érdekében, hogy rá leljetek a démonra. Az útirányt tüzetesen áttárgyalva el is indultok. Ámbár bármerre is indultok, nem tudhatjátok, mi rejtőzik a következő sarkon.


Határidő: 2017. Augusztus 18.
Post sorrend: Nincs


« Utoljára szerkesztve: 2017. Aug. 01, 00:14:39 írta Dokugamine Riruka »

Karakterlap

Uruwashi Yui

Boszorkány tanonc

Ember

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 800 / 15 000

Hozzászólások: 69

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 15 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Lila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7A0099


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Démonűzés a kórházban
« Válasz #21 Dátum: 2017. Aug. 02, 15:16:49 »
Az információ, amiket megosztottam a magnix-al, egyből gondolkodásra kényszerítették. Türelmesen végig várom, hogy majd milyen információt is fog közölni velem vagy esetleg lényeges megjegyzése lesz, ahonnan eltudunk indulni, de sajnos nem éppen használhatót közölt velem. Való igaz és tény, hogy egyes zászlokon vannak csillagok, amik négy ágúak, meg pajzsokon is sokszor szerepelt az embléma. De jelen helyzetünkben biztos vagyok abban, hogy a szimbólum semmi esetre sem egy zászlóhoz és egyéb néphez lenne köze. Saját álláspontom szerint a csillag egy személyhez lesz köze, konkrétan egy kézjegy, ha úgy tetszik. A kérdés az, hogy vajon a csillag milyen okokból jelenik meg? Vajon mivel lenne kapcsolatban a démonhoz? Biztos vagyok benne, hogy a csillag és a démon között nagyon szoros kötelék van. Sajnos eddig a magnix nem volt sok segítségemre, egészen addig míg meg nem említette nekem, hogy az archivumban volt a legelső esett. Ez viszont egy lényeges pont! A kérdés, hogy vajon mit találhatunk az archivumban? Esetleg milyen veszélyeknek nézhetünk elébe? Felkészületlenül nem mehetünk oda. Az eddigi támadásokból itélve a démonnak eddig nem az volt a célja, hogy megölljön minket, de kitudja mikor fog ez megváltozni? Egy démonnál a legrosszabbra is kell számolnunk, hiszen a sötétség lényei alattomosak, átverhetnek. Nem hiába történhetett Ádámmal és Évával a bűnbeesés. A Sátán alaposan kifundálta miként is lehet őket átejteni. A vágy egy erős jelenség az élőlényeknél, ami egyszer csak leláncolhatja az észt és a szívedet magához ragadja, egészen addig a pillanatig, míg végül mire észbe kapnál, már a sötétség rabjává válltál. Óvatosan kell kezelni ezeket a vágyakat, főkép mai esetünkben. A démonnál egyszer megmutatkoznának az öléshez vezető vágyai, komoly problémának nézhetünk elébe. Az archivumhoz vezető út lenne a célszerű mindenképp, viszont lehet előtte jobb lenne ki ismerni magunkat a helyen. Yuuna telefonja szerintem kapóra fog jönni.
- Szerintem az lenne bölcsebb, ha a korház térképe meglenne nálunk, mert ugyan az archívum lenne a célravezető út, de kitudja miféle veszélyekkel fogunk szembe nézni. A telefonoddal képes lennél kikeresni a korház térképét? Ha igen, mihamarabb tedd meg és amint megvan indulhatunk is az archívum felé.
Sajnos más lehetőséget nem tudok eddig kigondolni hiszen, ha tudnám az elhunyt nevét… várjunk csak?
- Hmmm… viszont, ha át is nézzük az archivumot az olyan lenne, mint tűt keresni a szénakazalban… az archívum nem lenne egyelőre bölcs dolog. Ha tudnánk az elhunyt nevét, vagy esetleg az évszámot pontosan mikor kezdődtek ezek a furcsa jelenségek… akkor lenne értelme az archívumhoz indulnunk. Keress rá ennek a korháznak a szellemjárásának szóló cikkeire. Hátha találunk valami lényeges információt. Fokuszáljunk az évszámra, az archívum helyszínére és egy névre, aki meghalt. Akkor talán többet tudhatunk meg!
Ez lenne a legokosabb lépés. Amint valami lényeges információt találunk, akkor rögtön a térkép szerint, ha egyáltalán lesz, elindulunk az archívum felé. Sajnos mivel Yuuna az egyetlen lehetőségem arra, hogy valamiféle információt juttasson nekem, amin keresztül elindulhatunk. Sajnos emiatt, képességeimet alaposan le kell, hogy korlátozzam. Ha egy támadás érne minket, nem élhetek a mágiám hatalmával, mert akkor komoly pácba kerülök és a boszorkány létünket sodrom veszélybe. Bárcsak Hyousuke-sama lenne itt, mellettem a magnix helyett mert akkor legalább nem kellene visszafognom magamat de egy magnix mellet… Merlin szakállára, csak remélni tudom megfogom oldani ezt a kényes ügyet. Mondjuk amig Yuuna el van foglalva a kereséssel addig én is hasznossá teszem magamat. Ugyan a sárga fiolám kiürült, de ha eléggé koncentrálok talán megérezhetném a szellemet, ha közeledne. Persze nem hiszem, hogy sikerülne, de megérne egy próbát. Nem veszíthetek semmit vele, hiszen hátha jó is kisül ebből valami. Elsétálok Yuunától pár lépést, de csak annyira, hogy látó távolságban legyen, majd lehunyom a szememet és két kezemet széttárva koncentráltatom a lélekenergiámat, hogy érzékelni tudjam, ha valaki közeledne, esetleg megérezhetek valami furcsa jelenséget…

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Démonűzés a kórházban
« Válasz #22 Dátum: 2017. Aug. 03, 23:38:43 »
Mindent látó szem vizsgálása után Hyousuke megosztotta a látottakat. Legalábbis amit ő tapasztalt.
- Azt hiszem találtam egy módot, hogyan lehet azonosítani a szellemünket. Egy jellegzetes alakzat: lila csillag, négyágú. Sajnos azonban egyelőre csak a kardommal sikerült érzékelhetővé tennem. Minden esetre, ha hasonlót látna, mindenképpen jelezze, fontos lehet.
A lila csillag alakot, ami ugyebár még négyágú is volt, azt én nem láttam, de úgy vélekedek, hogy biztos lehet benne valami. Mármint, hogy valami Lélekenergia behatással irányítja a tárgyakat. De ha most nem láttam, akkor nem hiszem, hogy később képes vagyok felfedezni a tárgyba rejtett ilyen jellegű megjelenést.
~ Képzeld oda minden tárgyba, ami rendellenesen viselkedik vagy mozog. Tudsz magadtól is példát mondani.
- Ugyan én nem láttam, de attól még nyitva tartom a szemem.
~ Ez olyan, mintha a színvak mondja, hogy majd ő szól, ha meglátja azt a színt, amit egyébként nem is lát…
~ Mégsem mondhatom, hogy ebbe én nem tudok segíteni. Igen rosszul vette volna ki magát.
Mindenesetre a közös munkának hála sikerül az én részemről a sikeres elfogásuk, míg Hyousuke részéről a teljes ártalmatlanítás. Közös munkával sikerült túljutnunk a helyzeten. Mégsem érzem úgy, hogy a lila csillaggal közelebb jutottunk a Lélek helyes beazonosításához. Még az, hogy lányos szín, nem azt jelenti, hogy a fiúk idegenkednek ettől a színtől. A mostani korban még divatosnak is mondható. Így nem igen mondanám meg, hogy a kiválogatott lehetőségek közül melyik lesz az, amelyikre jellemző lenne egy ilyen típusú jel.
- A Lélek nem válogat az eszközökben, de a lila csillagon túl nem igen tudnám egyik válogatott kortörténethez sem csatolni. Meg többet nem tudunk meg az itteni dokumentumokból. … Természetesen a szellemet kellene elkapni, de valahogy elő kell csalogatni. A szép szóra nem hallgat… Nem tűnik szégyellősnek. Határozottan élvezi a csínytevést. Nem tűnik olyannak, aki egyhamar itt szeretné hagyni a felségterületét. Számunkra pedig igen nagy probléma. Mint fogjuk meggyőzni? Ha legalább megmutatná magát. Tényleg nem tudom, hogy az ilyen típusú. Lélekkel, mint tudunk fellépni. Ezt valahogy nem tanították az Akadémián. Azt is mondhatnám, hogy nem túlságosan iskolapélda. ... Meg kéne tudnunk, hogy mi miatt maradt itt. Mivel kezdődtek a csínytevései. Esetleg abból megtudhatjuk a miérteket. Akkor pedig sikerülhet előcsalogatni…
Lehet, rossz vonalon járok, de személy szerint ez jutott eszembe. Lehet, hogy Hyousuke ledorgál oktondiságom miatt, de jobb gondolatom nem volt. De lehet nem is olyan oktondi a felvetés. Speciel most ő a rangidős, a többet tapasztalt, így ő biztosan tudja a helyes megoldást. Mit kell ilyenkor cselekedni.


Karakterlap

Tachibana Yuuna

Ember

*

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 000 / 45 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 21 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Pink

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?"

Post szín:
#FF4C74


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Démonűzés a kórházban
« Válasz #23 Dátum: 2017. Aug. 07, 02:51:50 »
Ugyan nem olvasott gondolatokat, így nem tudhatta mi jár Yui fejében, de jobb is volt ez így. Ha tudja, akkor egész biztosan szép kis történelmi kiselőadást tartott volna a maga stílusában, de így erre nem volt szükség. Amíg a lány némán a gondolataiba merült, addig ő az interneten szörfözött, illetve fel-fel nézett instagramra, hogy meglesse az ismerősei mivel is töltik a szabad idejüket. Mondjuk abban egészen biztos volt, hogy az övénél mindenkinek jobb programja van. És a nyaralós selfiek is ezt bizonyították. Komolyan a fél… nem, nem adott volna testrészt! De pénzt mindenképpen azért, hogy kijuthasson innen éppen, egészségesen, elfelejtve a lábtöréses incidenst >w>.
Yui felszólítására, mert másnak nem tudta vélni, csak felvonta a szemöldökét. A lány furcsa, szerinte maximálisan indokolatlan felsőbbrendűséget tükröző stílusa nem volt idegen számára. A múltkor is találkozott vele. Mondhatni már-már megszokta, de a Yui most kis híján parancsot adott neki, úgy, amihez semmi joga nem volt.
- Ha akarnám, akkor meg tudnám, bár kétlem, hogy ilyenek fent lennének a neten :o, de maximálisan felesleges rá keresni is. Ott, azokban a tárolókban vannak épülettérképek - mutatott a bejárati ajtó mellett felállított szekrényekre, melyek különféle kórházi szóróanyagokat helyeztek el. Ő maga is csak azért tudott a létezésükről, mert a minap kis híján közelebbi kapcsolatba került a polccal, amit nem különösebben szeretett volna :S. Így is volt neki elég baja a lábával, nem érezte szükségét annak, hogy bármilyen más sérülést beszerezzen. Ennyire nem volt jó móka a saját testének tönkretétele.
Csak egy sóhajjal reagált a lány következő, hosszabb okfejtésére. Meg kellett állapítani, hogy Yui is azon furcsa, számára érthetetlen emberek táborát erősítette, akik úgy gondolták, hogy az interneten mindent meg lehet találni. Hát kérem szépen ez nem így van! Ezzel pedig Yuuna is tisztában volt, annak ellenére, hogy azt az elvet vallotta, miszerint, ha valaki nincs fent legalább egy nagyobb közösségi oldalon, az nem is létezik. Mert ugyan ki ne szeretett volna fent lenni?
- Az kezdetet meg tudom mondani, az a cikk még meg van nyitva - szólalt meg végül. - Az 5 napja, legalábbis az első cikk ekkor jelent meg a mostani esetekről - a többi jóval régebbi volt, nem is kapcsolta ehhez az esethez -, de a többire legalább olyan felesleges rákeresni, mint a térképre ^w^ - közölte nyugodtan a lánnyal, hogy márpedig nem, nem fog számára felesleges köröket futni. Ha Yui mindenképpen olyan információkra vágyott, amik akár maximálisan félre is vezethették, szabad volt előtte az út. Yuuna nem állította meg, esze ágában sem volt. A saját telefonjával és mobilinternetjével azt csinált, amit akart. De az övével ő rendelkezett. És hogy miért tartott feleslegesnek a névre való keresést? Pofon egyszerű a dolog! Ha csak a szellemük, démonuk, vagy bár melyikük nem híres ember volt, lehetetlen volt bármi információt is találni. A hírportálok a személyiségi jogokra hivatkozva nem hozhattak le teljes névvel senkiről semmit. Monogram és álnevek engedélyezettek voltak, de azokkal meg semmire se mentek. Legalábbis ha baleset érte, ha csak egyszerűen meghalt a kórházban, akkor maximálisan mindegy volt. Nos, igen. Személyiségi jogok és zaklatás, ezekkel nagyon is tisztában volt, vagy legalábbis azzal, hogy a Japánban aktuálisan érvényben lévő Btk. szerint mi vonatkozott rájuk. Túl sokat kutatott nők után, akik potenciális bátyj elvevők voltak :S, de bajba nem tervezett kerülni. 
Nem akarta a másik lányt megkérdőjelezni, így nem tette. De azon azért el kellett gondolkodnia, hogy miért pont halottakra gyanakszik a lány. Léteztek emberek különleges képességekkel, szóval akár élő is állhatott a dolgok mögött. Mint azonban már mondtam őt annyira nem mozgatták meg ezek a dolgok, így ezt az apró gondolatot is megtartotta saját magának.
Az, hogy Yui miért sétált el tőle nem különösebben érdekelte, felőle a lány azt csinált, amit akart. Mint többször is mondtam már, őt maga az ügy is hidegen hagyta. Nem érzett ellenállhatatlan vágyat arra, hogy kiderítse a történések okát. Még akkor sem, ha korábban azt mondták neki többen is, hogy ez nem normális.
- Egyébként… remélem, nem hiszed, hogy veled megyek az archívumba :o - szólt oda a lánynak, miközben egy pillanatra sem nézett fel a kezében lévő készülékről. Ő maga evidensnek gondolta, hogy nem megy sehová, hiszen a vak is látta, hogy be van gipszelve a lába. Vagyis beteg. Vagyis nem tesz neki jót, ha éjszaka lepartizánkodik az alaksorba holmi furcsa és megmagyarázhatatlan események után kutatva. Nem tartotta annyira barátságos helynek :S. Ha pedig egy kicsit végig gondolta, nem is tartotta annyira jó ötletnek a kutatást. Ha ő állt volna a dolgok mögött bizonyosan annak örült volna a legkevésbé, ha megpróbálják útját állni, vagy esetleg kitalálni, hogy ki ő. Nem véletlen nem mutatkozott előttük senki, csak a lebegő tárgyak. Melyeknek létét meglepő nyugodtsággal kezelte, nem úgy, mint azt a felugró messenger ablakot, amit meg is nyitott. Nem azt mondom, hogy majdnem eldobta a telefont, de... de megfordult a fejében. Ezt nem így tervezte >____<!

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
33 900 / 45 000

Hozzászólások: 68

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Démonűzés a kórházban
« Válasz #24 Dátum: 2017. Aug. 29, 00:29:38 »
Sérülés nélkül sikerült elhárítaniuk a tűzőgépek jelentette veszélyt, talán rámondható, hogy esetleg túl óvatosak is voltak, de Hyousuke számára nem az elpusztításuk volt az elsődleges, épségben akarta befogni őket. Sajnos minden erőfeszítése ellenére a tárgyakból eltűnt a szellem lélekenergiájának nyoma, amit analizálni szeretett volna, így újfent nyom nélkül maradtak. Bosszúságát levezetve morgolódott kicsit nem feltűnően, majd kezét a még mindig fennálló akadályra helyezve kék lobbanással begyújtotta a kekkai belső terét, hogy a tűzőgépekből alig felismerhető fémolvadék legyen, és még csak véletlenül se tudja a szellem felhasználni ugyan ezeket arra, hogy kapcsokkal lőjje hátba őket, amint nem figyelnek.
- A terepen nem minden úgy zajlik, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Időről-időre mindig akadnak olyan lelkek, akik nem akarnak békésen továbblépni. Tulajdonképpen több is, mint azt gondolná. – Közben megszüntette az erőteret, amég Ayutának válaszolt. – Van, amelyik kifejezetten ellenséges is. Pusztán játékosságból, vagy pedig mert gonoszság rejlik a lelkében, az a mi szempontunkból nem lényeges. Azt, hogy konsou után hová kerül, már nem mi döntjük el. Valóban nem iskolapélda, de ilyen esetekre nem is akadémistai gyakorlókat, vagy tapasztalatlan, rangtalan shinigamikat szokás küldeni.
Ő már megpróbált a szellemmel békésen tárgyalni, még rögtön első lépésként, azonban erre nem bizonyult semmilyen szinten fogékonynak, így minden további kommunikációra tett kísérletet haszontalannak ítélt. Ezen felül ez egy kórház, nem pedig paranormális megfigyelőállomás, így elvetette, hogy lenne bármiféle használható feljegyzés repülő tárgyakról az épület informatikai adatbázisában. Ennyiben azonban még nem merült ki a használhatósága egy számítógépnek, így habár nem is közvetlenül, de Ayuta adott neki egy tippet, amiből új gondolati fonalat indíthat el.
- Itt már úgy sem tudunk többet tenni. Keressünk egy recepciós pultot, ahol hozzáférhetünk az adatbázishoz.
Elméletileg legalább minden szinten egynek, de jobb esetben minden szárnyban lennie kellett egy PC-nek, ahonnan hozzáférhetnek a beteg nyilvántartáshoz és a kórtermeket figyelő kamerákhoz. Haladásuk közben mostantól kezdve zanpakutouját sétapálcának használva folyamatosan pecséteket helyezve el a padlón.  Pár lépés múlva újra leérintve a botot egy másik ponton, megszüntetve az előzőt és egyben lerakva egy újat, amerre csak jártak, ezzel biztosítva, hogy körülöttük másfél méteren belül, ameddig a vörös terület tart, minden más Hyousukéjétól eltérő lélekenergiával rendelkező és nálánál gyengébb személytől eredő képesség hatástalan. Ezzel remélhetőleg megakadályozva, hogy a szellem a közelükben képes legyen tárgyakat mozgatni, illetve, ha túl közel is hozná azokat, akkor megszűnne felettük az irányítása.
Egy terminálhoz érve rögtön be is biztosítja a térséget azáltal, hogy egy nagyobb területen lehelyez négy pontot a recepciós pult körül, hogy kizárja a szellemi tevékenységet, amég információk után kutat.
- Ennek ki kellene tartania, de a biztonság kedvéért szeretném, ha addig figyelne, nem történnek-e az eddigiekhez hasonló dolgok. – Kérte meg Ayutát, hogy legyen az őrszem, amég ő megpróbál valami használható információ kihámozni a rendszerből. Miután remélhetőleg sikeresen bejutott a számítógépbe, rákeresett arra négy névre, amiket a hullaháznál sikerült találniuk, abból a célból, hogy megtudja, melyik kórtermek voltak azok, amikben az érintett személyek tartózkodtak kórházi kezelésük alatt, majd ezeket be is jelölte a lélekmobilján található térképen magának.