Szerző Téma: Tavaszi tali - 2017  (Megtekintve 704 alkalommal)

Description: ~ *w*

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 171

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 493 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Tavaszi tali - 2017
« Dátum: 2017. Máj. 30, 15:08:14 »
Uffantás,

Sajnos most csak igen kevesen (összesen 7-en) vettünk részt az idei Tavaszi talin, azonban így is jól szórakoztunk, és sikerült a jól megszokott színvonalat hozni. Rengeteg poén született, az NJK halálokról nem is beszélve. Igaz, Yuke? x"D
Ismételten kettő darab kalandunk volt, amit Yuke és Maki meséltek. Ezúton is ezer hála és köszönet nekik a mesékért, én jól éreztem magam, bár sajnálom, hogy Yuke küldijét ki kellett hagynom. :sad:
No, de a résztvevőknek szeretnénk "meghálálni" a jelenlétet, épp ezért a két küldi közül az egyikre jutalmat kapnak. Vagyis azok a karakterek, akik részt vettek ezeken a küldiken. Az, hogy melyik kari kapja, választató, sőt, akár el is osztható a résztvevő karakterek között. Mivel kevesen voltunk, így igazából mindenki kivette a dolgokból a részét, épp ezért szeretnék mindenkinek maximális jutalmat kiosztani, ami pedig: 3500 LP és 3500 ryou.

Szeretnék megkérni mindenkit, hogy dobjon meg pü-vel, hogy melyik karakterének szeretné a jutit. Ha viszont modit zargat vele, akkor a modikat kérném, hogy vezessék be a megfelelő helyre is, hogy elvégezték a frissítést (a saját karit is!).

Yoru~ :hippy: