Szerző Téma: Sakurai K. Steelheart pályázati mappája  (Megtekintve 672 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Sakurai K. Steelheart

Karakura-Raizer Mecha

Ember

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 000 / 15 000

Hozzászólások: 56

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 14 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Karakuraizer

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Hera Celia velli Taarm

Mottó:
Egy hősnek el kell viselnie!

Post szín:
#c6c6c6(beszéd), #cac1b8(alap)


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Sakurai K. Steelheart pályázati mappája
« Dátum: 2017. Jún. 05, 22:08:07 »
Cyborgizációs Pályázat
(click to show/hide)

Cyborg rendszerek leírása

Az alrendszereket KK-ra tett pontoktól függően tudja használni.
KK pontok és a működő alrendszerek viszonya:

   KK pontok   
A működő alrendszerek számjegye
00 – 00
5 :: 6 :: 9
01 – 05
1/a :: 5 :: 6 :: 9 :: 10
06 – 10
1/a,b :: 2 :: 3 :: 5 :: 6 :: 8/a,b :: 9 :: 10
11 – 15
1 ::2 :: 3 :: 4/c :: 5 :: 6 :: 8/a,b :: 9 ::10
16 – 24
1 :: 2 :: 3 :: 4/a,c :: 5 :: 6 :: 7 :: 8/a,b :: 9 :: 10
25 – 40
1 :: 2 :: 3 :: 4 :: 5 :: 6 :: 7 :: 8 :: 9 :: 10

Az alrendszerek:
 • Robotszem
  a. A beépített rendszerek adatait, jelzéseit is látatja
  b. Éjszakai látás
  c. [Reiatsukezelés]/4 – de legalább 2 – szeres zoom és látótávolság növekedés
  d. 1 km-en belül pontos távolság meghatározás, amihez rá kell gondolnia, hogy az a pont milyen messze lehet, aztán a rendszer kiírja, hogy szerinte milyen messze van (9% esélye van, hogy egy kicsivel eltéveszti a távolságot, és 1% esélye, hogy vagy nem tudja bemérni, vagy nagyot téveszt)
 • Az arccsont, az állkapocs és a koponya bal oldalának protézise
  a. Beépített kommunikátor (Az otthoni kommunikációs rendszerrel van összeköttetésben. Alaphelyzetben csak Mitsuhide-vel, a nagybátyával tud beszélni, már hogyha a berendezés közelében van. A berendezés által a vonalba köthető más kommunikációs vonal is, akár rádiós, skype, telefon...)
 • Robotfül
  a. Akár 4x-es hallás
 • Nyitható-csukható tüskék
  a. Csukott állapotban inaktívak
  b. A válltüskék, ha aktívak, akkor egy gömb pajzsot generálnak, ez a pajzs deaktiválható azzal, hogyha a válltüskék készenlétbe helyeződnek.
       i. A pajzs a kisebb támadásokat és technikákat maradéktalanul elnyeli, míg a közepes, shikai szintű támadásokból már 3 áttörheti, az erős, bankai szintű technikáknak nem áll ellen, legfeljebb csak valamennyire gyengítheti azokat.
       ii. A készenléti állapot alatt a rendszer kevesebb energiát fogyaszt, de azonnal aktívba kapcsol, ha támadást érzékel. Az, hogy mikor érzékeli, az függ Sakurai tapasztalatától és képességeitől, mert amit ő egyáltalán nem érzékelne, azt nagyon kis eséllyel érzékeli a rendszer is.
  c. A felkari tüskék folyamatosan reiatsut szívnak el, amik a cyborg rendszer karbantartására használhatók el, [kk]/4 – de legalább 1 – töltetet tárolnak, egy töltethez szükséges energiát EV-ben 1 óra alatt szívja magába, HM-ben és SS-ben 15 perc alatt.
 • Robot balkéz és váll
  a. Bal kéz +1 pusztakezes harc bónuszt ad a bal kéz ütéseire
 • Reiatsureaktor
  a. Zölden világítva a hollow energiákat használja fel a rendszer működtetéséhez (alap, HM-ben csak akkor, ha ember technikákat alkalmaz)
  b. Pirosan világít, ha az emberi energiát használja (hogyha hollow technikákat használ, valamint HM-ben alap)
  c. ([reitasukezelés]+[kk])/4 óráig képes teljes kapacitáson üzemelni, ezt az értéket egyéb technikák miatti fáradás befolyásolhatja
  d. Zöld indikátorral leplezi a hollow energiákat, míg piros indikátorral az emberi energiákat leplezi. A rejtett energiákat csak [reitasukezelés]+[kk]/8 pont feletti vagy kimaxolt reiatsukezelési diszciplínával lehet érzékelni, kivéve, ha a karkater reiatsukezelése és kk-ja ki van maxolva, mert akkor sehogy sem érzékelhető
  e. A reaktor mellékhatása, hogy Sakurai lélekenergiáját is meríti. Ez abban nyilvánul meg, hogyha emberi reiatsut használ a reaktor, akkor, ahogy fárad, vagyis meríti, annyira lesz egyre fáradtabb Sakurai, míg, ha a lidérc energiát használja a reaktor, akkor meg éhséget érez Sakurai, a hollow-k jellegzetes, csillapíthatatlan éhségét kezdi érezni.
 • Baloldali bordaprotézisek
  a. Helymeghatározó rendszer
      i. Térkép alapján működik, amiről nincs térképe, ott „lementél a térképről” feliratot ír ki.
      ii. Jelenlegi térképei: EV.
 • Biometrikus belsőszervek
  a. Máj, tüdő bal fele, szív, lép, epe, patkóbél, vékon bél és vastagbél harmada, fél vese
  b. Immunins a nem lélekenergia alapú mérgek többségére*, valamint a lélekenergia alapúakra meg csak hatalmas lp különbséggel - [Sakurai lp]/10-[Sakurai lp]/5 és az alatt - immunins, lévén a mérgezőhöz képest túl nagy a lélekenergiája, így a mérget alkotó lélekenergia elenyésződik benne, viszont ha kisebb a lélekenergia különbség, akkor a méreg kiszűrésével nemigazán birkózik meg se a szervezete se a rendszere.*
  Az immunitás hátránya, hogy a szervezet által addig ismeretlen gyógyszereket, gyógyanyagokat is ugyan úgy szűri, mint a mérgeket.*
  c. Gyógyszereket, szereket képes az immunitás alá helyezni, s kivonni az alól.
  * Az, hogy pontosan milyen mérgek, gyógyszerek és egyéb szerek ellen védett az attól is függ, hogy a méreg hol és hogyan fejti ki a hatását. Mert pl. egy izomsorvasztó lélekenergia alapú méreggel szemben akkor is teljesen védett, hogyha a mérgező lp-je 100-szorosa Sakurai lp-jének, HA valamelyik nem emberi részébe juttatják be a mérget, hiszen ott nincs izom, ugyan így igaz ennél a példa izomsorvasztóra az is, hogyha nem lélekenergia alapú, de izomba juttatják és a méreg hatásának a kifejtése azonnal és helyi, vagyis rögtön ott kezdi el sorvasztani az izmokat, bár ilyenkor a test elkezd védekezni, de a méreg hatása létrejött. EZÉRT minden mérgezés és méreg külön-külön egyedi elbírálásra kerül, hogy arra hogyan és mennyire is immunins.
 • Robot bal láb
  a. +1 pusztakezes harci bónuszt ad, ha a bal lábbal rúg, vagy a technikában fontos szerepe van a bal lábnak
 • Bal lábszár
  a. Kettő kisebb tároló rekesz. Némi energia szelet, kisebb mobiltelefon, vakcina és hasonló méretű tárgyak férnek bele

Cyborggá válás története

Sose tudtam, hogy milyen érzés is pótvégtaggal élni. Bár a bal kezemmel nem voltam megelégedve, és olykor gondoltam rá, hogy mechanikusra le kellene cserélnem, mégis mindig elvetettem, hiszen hozzám tartozott mióta anyám hasában kifejlődött. Viszont most már nem az eredeti karomat használom, sőt testem több része, mondhatni a teljes bal felem már nem emberi, ahogy a lelkem se. Végtelen éhség, kegyetlenség.
Hetekkel vagy inkább hónapokkal korábban találkoztam egy arrancarral. Egy nagyon szokatlan helyen, antikváriumban. Talán akkor hibáztam, mikor szóba elegyedtem vele, de az is lehet, hogy ahogy észrevettem, azonnal távoznom kellett volna, esetleg megjelölnöm, hátha a shinigamik, vagy a quincyk elintézik, de a hibám talán még korábbra datálható, arra a nyári napra, mikor beleszerettem egy ragadozóba. Viszont ami megtörtént, az megtörtént, s most már félig robotként, egy hollow lélekenergiával fertőzött cyborgként kell tovább haladnom, mert már hiábavaló bárkit is hibáztatnom magamon kívül, hiszen én vagyok szerelmes Herába, a privaronespadába, én álltam szóba Cortezzel, és én voltam a lassú, a gyenge, aki nem tudott elmenekülni a magát kettétépő arrancar által okozott lélekenergia robbanás elől. Viszont, hogy életben maradtam az magamnak volt köszönhető.
Nem sokra emlékszem onnantól, hogy Cortez figyelmeztetett, hogy menekülnünk kellene. Egy villanás, úgy rémlik, hogy egy villanás is kísérte azt a töménytelen mennyiségű erő felszabadulását. Emlékszem a nyomasztó fájdalomra, ami a villanást kissé megelőzte, s az erőhullámot maga után húzta. Arra is emlékszem, hogy megindultam visszafelé, Cortez után, s ennek köszönhettem, hogy nem porladt el a teljes testem. Ezt követően a leírhatatlan fájdalomra és a pánikszerű életösztönre emlékszem. Hatalmas erő vett körül, lidérc erő, de mérhetetlen, s mintha belém is belém hatolt volna, vagy talán fel akart magában oldani?
Néha mindenünket fel kell áldoznunk, hogy túléljünk. Egy pisztolyt akartam képességemmel használni, egy hatalmas mordályt, viszont valami más sült ki belőle, a képességem használatára hihetetlen mértékű energiát fordítottam magamból, s valami ősi ösztön által nem csak megbabonáztam egy tárgyat, hanem alkottam is. A túlélési vágyra emlékszem azelőttről, hogy sivatagi homokkal borítva tértem magamhoz az erdőben.
Mikor magamhoz tértem még dúlt bennem a túlélési ösztön, így azonnal páni meneküli próbáltam. Bal lábammal rugaszkodtam el, s ez nagyobbra sikeredett, mint amire képes lehettem azelőtt. A szokatlan ugrás, ami helyett csak futáshoz vettem volna fel a lendületet, úgy ért véget, hogy elestem, s arccal egy patakba érkeztem. A hűs víz felébresztett, s lassan lehiggadtam. Nem éreztem a baloldalamat, se a bal végtagjaimat.
Még csak alig tettem túl magam az életveszélyen újra megijedtem. Magamtól, vagyis amivé lettem. Akkor még nem értettem meg, hogy mi is történt, de ma már tudom. Az arrancar, akinek megjelenésekor menekültünk Cortezzel, felrobbantotta magát, s a robbanás a teljes testem bal felének nagy részét elhamvasztotta. Ekkor a képességemet sikerült arra használnom, hogy mű tagokkal kipótoljam a hiányzó részeimet, s azt integráljam a természetes testembe. Azóta se tudtam hasonlót művelni, de már tudom, érzem, hogy mire vagyok, lehetek képes, ahogy azt is érzem, hogy a robot részeim is többre képesek, mint amire most használni tudom.
Sose akartam pótvégtagokat, de magamat tanulmányozva remélem, hogy mások számára is készíthetek majd hasznos és kényelmes segítséget.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Aug. 28, 19:10:10 írta Sakurai K. Steelheart »

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Sakurai K. Steelheart pályázati mappája
« Válasz #1 Dátum: 2017. Aug. 28, 19:25:51 »
Szép estét! ^-^

A megbeszélt változtatásokat elvégezted, így a pályázott eszközöket elfogadom! A változást jelezd az adatlapodon, a bónuszpontokat pedig a pontozósdiban. :3 További jó játékot!