Szerző Téma: Azukari Hisao előtörténete  (Megtekintve 548 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Azukari Hisao

Shinigami

6. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 2

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Indigo

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
Light Salmon


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Azukari Hisao előtörténete
« Dátum: 2017. Jún. 13, 10:02:11 »
  ~ Adatlap

  Név: Azukari Hisao
  Nem: Férfi
  Kaszt:Shinigami
  Szül. ideje: 1966. augusztus 3.
  Kor: 50
  • Emberként: 4
  • Lélekként: 46
  ~ Előtörténet

  "Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."


   Minden akkor kezdődött, mikor megláttam őt. A Rukongai 162. körzetében éltem egyszerű éltemet. Egy szalmakalappal fejemen és fűszállal a számban róttam a város egyik utcáját, mikor egy fekete hajú, sötét ruhát hordó nőre figyeltem fel. Egyből felkaptam a fejemet. Karmazsinvörös ernyővel sétálgatott, szerintem válogatott, hogy hova térjen be. Jobbra fordult, már nem rémlik, hogy mi volt a hely neve, de betérve oda egy majdnem teljesen üres étteremnek tűnő helyiség volt, csupán a sarokban iszogatott egy szintén kalapos férfi.
   A pulthoz érve egy üveg sake-t kért és halat. Erre felkaptam a fejemet, mivel ez volt a második nap, hogy semmit sem ettem. Leültem a pulthoz mellé, de nem kértem semmit, hiszen úgysem tudtam volna megfizetni. Közben-közben mindig felfigyeltem rá, és arra, ahogy a sake-t issza. Kecses volt. Majd felszólalt.
  - Egy tál mochit ennek a férfinak! Mindjárt leborul székről. - Majd itta tovább sakéját. Mikor megérkezett az édesség, rám nézett. - Idáig hallom, ahogyan korog a gyomra. Egyen csak!
  - Köszönöm, hölgyem! - Levettem a kalapomat, és nekiláttam. Olyan jól, még semmi sem esett. Csak gondoltam, hogy fizetem majd neki vissza. majd felbátorodva feltettem a következő kérdést. - És a saké-ból esetleg hagy nekem pár cseppet? - Összeráncolta szemöldökét...
   Egy óra múlva már mindketten emelkedett állapotban múlattuk az időt, mivel semelyikőnknek nem volt jobb dolgunk. Történeteket meséltünk.
  - És, maga emlékszik az életére? - kérdezte tőlem.
  - Semmire. Ha lenne múltam, biztosan rémlene. - Később elárulta, hogy ő sem emlékszik, de roppantul érdekli, hogy miket cselekedett még életében.
  - És hol nőtt fel? Csak nem a Rukongai-ban?
  - De. Nem emlékszem sok mindenre, csak arra, hogy sok barátom volt itt gyerekként. - És még azóta is arra tudtam csak következtetni, hogy gyermekként jöhettem a Lelkek világába. - Aztán mind felnőttünk, és ők shinigami-nak álltak, mivel volt megnőtt a lélekerejük. - Nem mertem mondani akkor még, hogy nekem is efféle dolgokkal volt bajom.
  - Ousana vagyok. - Felfedte előttem a nevét, és lágyan meghajolt, letéve a piát.
  - Hisao.
   Öt hónappal később együtt jelentkeztünk az Akadémiára. Akkoriban, elég gyenge voltam a nők tekintetében, így egy szót sem mertem szólni néha Ousanához napokig, hisz' jó barát volt, és egy csábos, fiatal hölgy. Egyik nap megkérdezte tőlem. :
  - Emlékszel még, mikor leestél az előadóterem lépcsőjén? - És nevetésben fakadt ki.  Én meg csak vöröslöttem, mint a főtt rák. Aztán én kérdeztem.
  - Sosem említetted, hogy miért akarsz shinigami lenni. Megosztanád velem?
  - Ha annyira szeretnéd. Azt akartam, hogy legyen értelme a létezésemnek. Mert ha csak ülök a Rukongai-ban, azzal nem jutok semerre, egy utat sem járok be és nem lelem meg a békét. Mondjuk, még most se leltem meg a belső békét, de jól haladok felé. Hamarosan felébreszthetjük a zanpakutoinkat is, és megállíthatatlanok leszünk. - Annyira kedvesen mosolygott, hogy nem bírtam nem arra gondolni, hogy ő a létezésem értelme. - És te miért csatlakoztál? - Kérdezte lágyan közben.
  - Mert mikor kegyetlenül lealjasodtunk megeskettél, hogy mindketten shinigamik leszünk.
  - Oh, már rémlik is. Ennek ellenére, így legalább van értelme a létezésünknek.
  - Mondod te. - Próbáltam keménynek tűnni, amire ő megtúrta a hajamat.
   Utolsó előtti évfolyamot jártuk. Aznap már nem volt sok hátra a tanévből, így lazábbra vehettük az edzéseket és a tanulás is egyszerűbbnek tűnt. Ousana megváltozott közben. Sokkal nyugodtabb és boldogabbnak tűnt az edzések és gyakorlatok alatt. Egyik nap történt viszont, hogy ő és pár akadémista terepgyakorlat közben hollow támadás áldozataivá váltak. Ousanát soha többé nem látták. Napokba telt, hogy tudatosodjon bennem, hogy mi történt. Hogy a barátomat és a motivációmat is elragadta tőlem az élet. Ezután következett a szünidő. Olyan hosszú ideig voltam magányos, hogy majdnem otthagytam az Akadémiát a gyász miatt, de mégis maradtam. Szerencsémre, az utolsó tanévem első hónapjában találták meg Ousana még tavaly írt végrendeletét. Tudta, hogy a gyakorlatok veszélyesek, ezért készítette ezt, vészhelyzet esetére.

  " Hisao!
   Ezek a sorok, az elmúlásomról tájékoztatnak, de ennek nem kell egy szomorú eseménynek lennie számodra. Rájöttem, mi a belső béke. Olyan sokat kerestem, de mindaddig nem találtam meg, míg ismét együtt nem kezdtünk edzeni. Nekem az volt a boldogság, mikor volt hova tartozni, így más emberek szeretetében találhattam meg a békémet. És meg is tettem. Ha eltávoznék, boldogan tenném, tudva, hogy jelentősége volt a létemnek.
  Ousana"

   Nem tudtam megfogni ezt az érzést. Egy végtelen árnyékot éreztem magamon, amely egyszerre nyugtat és ejt kétségbe. A levél után hetekig álmodtam egy fekete kimonót hordó nőről, aki egy fekete virágú fa alatt kínált nekem teát. Sosem vettem el. Minél jobban telt az idő, annál közelebbinek tűnt a nőalak, főleg amikor a zanpakutoinkkal ismerkedtünk. Egy álmomban megkérdeztem a nevét. Ő csak nevetett, és azt felelte " Már tudod is." A következő nap előidéztem. Sumiiro Geisha néven.
   Mikor először fogtam a kezembe, ugyanaz az árnyékos érzés hatott át. Ugyanaz a dualitás kínzott. Viszont így le tudtam vizsgázni az év végén és shinigamivá váltam. Teljesítettem mindkettőnk álmát, így már csak a belső békét kell megtalálnom mind magamnak, mind Ousanának.


  ~ Kinézet

   Haja középhosszú, elől az ég fele nyújtózkodik, hátul a harmadik csigolyáig ér. Oldalt a rendkívül rövidre nyírt frizurát preferálja. Ehhez jön a borosta, amely állán egy kört alkot sötét hajával. Ennek a körnek közepét két világos bőrmezőn fekvő világoskék szemvirág adja. A mező fintorgó, két anyajegyet visel, egyet bal szeme mellett, a másikat jobb oldali járomcsontján. E kettőt egy sötét bajuszsövény köti össze.
   Magas, kissé edzett benyomást keltő figura. Kedvelt öltözéke a shinigami egyenruha, de sokszor van úgy, hogy szolgálaton kívül egy sokkal feszültebb, fekete kabátot hord. Továbbá több feketét hord, ha zanpakutoja képességét jól ki akarja használni. Továbbá, régi jó szokása következtében hordhat egy kasát (kalap).


  ~ Jellem

   Egy magányos farkas volt sokáig, ami igaz, hogy megváltozott azzal, hogy felvették az Akadémiára, még mindig megtalálhatók nyomai. Sokszor melankolikusabb jó barátja elvesztése miatt, habár a felépülése megnyilvánul abban, hogy egyre odaadóbban végzi munkáját, és barátkozik ismét.
   Egy erős dualitás, a saját szintjén lévő személyekkel vagánykodik, csipkelődik velük, míg a felettesét teljes mértékben tiszteli. Így viszont kitartó, bármit megtenne, hogy rá kiaggatott feladatát végrehajtsa. A másik dualitása itt nyugszik amúgy. A feladatot hajlamos újraértelmezni, filozófus hajlamából kifolyólag.


  ~ Zanpakuto/képesség

  Név: Sumiiro Geisha (Tintafekete Gésa)
  Típus: árnyék
  A kard szelleme: egy fekete-vörös kimonót hordó, kifestett gésa hölgy, aki szeret dalokat játszani dobjain, lantján és fuvoláján.
  A belső világ: egy japán belső kert, négyszögletű, körülötte négy oldalról tornác és ház. Hiába van mind a négy falon ajtó, akárhányszor megpróbálnak átsétálni rajtuk, visszavezetnek önmagukba. A kert maga homokkal és kövekkel bélelt, és a gésa a közepén magasodó, fekete virágú, fehér fa alá helyezett, kis asztalnál üldögél hangszereivel.
    Lepecsételt formában egy hosszabb tachi, melynek markolata két, fehér-rózsaszínű szalaggal betekert részből, és az őket elválasztó acélsávból áll. A tsuba virág alakú, a tokon is visszatérnek ezek a mintázatok, fekete és rózsaszín színnel. A penge vége kissé szögletes.

  Támadási parancs: Utae! (Énekelj!) , de vannak napok, amikor csak az "Utai!" (Kérlek, dalolj!) kifejezésre hallgat.
  Shikai forma: Egy hosszú, fekete nyelű naginata, modern fekete pengével. A vágó része kissé világosabb. Körül belül 1,8 méter a nyél, a penge 0,45 méter. Harc közben  a gésa zenélni kezd, különleges képességei attól függnek, milyen hangszeren játszik.

   Ha dobolni kezd, a Hikage no zene (az Árny fekete kimonója) lép érvénybe, amely szerint a Hisaot érő fizikai és varázstámadások egy bizonyos mértékben gyengülnek, ha azok a ruhái fekete részét érik.
  A gyengítés mértéke attól függ, hogy mekkora a zanpakuto pont különbség a két személy között. Ha Hisaoval megegyező zanpakuto szinten áll, vagy kevesebb ponttal rendelkezik (különbség < 0 vagy = 0 ) a fizikai támadások nem képesek átütni a fekete részeket. Ha a különbség 3 pont, akkor ez a gyengyítés 50%-os, tehát áthatol a ruhán, de nem okoz akkora sérülést, mint alapból okozna. Ha a különbség viszont 6 pontnál több, gyengítés nélkül áthalad a támadás a fekete felületen. A varázstámadások mint a kidou, vagy kidou típusú kardok támadásainak gyengítése fele ilyen hatékony mindig. ( A kidou gyengítésénél a kidou-ra tett pontok és Hisao zanpakuto pontjainak különbségét kell figyelembe venni. Továbbá ez a képesség a bakudo ellen nem érvényes.)
   Ha a gésa lanton játszik, akkor a Sumiiro tessa (Tintaszín lánc) lép érvénybe. Ilyenkor Hisao képes egy bal kezének árnyékos ingujjából egy tapadós, fekete láncot megidézni. A lánc mérete kedv szerint változtatható, de a maximum hosszúság a zanpakuto-ra helyezett pontok fele méterben. Több lánc is idézhető, azonban azoknak összmérete nem haladhatja meg az egy láncra vonatkozó maximális hosszlimitet. A lánccal ellenfeleket lehet összezavarni, hatástalanítani, rá lehet tekerni a naginata-ra és távolságban használni így vagy vészhelyzetben villámlépés helyett is lehet helyváltoztatásra használni, mivel tapad.  ~ Szeret-nem szeret

  Amit: főzni, zenét hallgatni, sake, szerencsejáték, művészetek, és fekete dolgok
  Amit nem: hollow, képmutatás, időpocsékolás, hakuda, rosszul hangzó dalok


  ~ Felszerelés(ek)

  Nem rendelkezik semmi különlegessel.


  ~Próbajáték

  -
  « Utoljára szerkesztve: 2017. Jún. 17, 22:34:03 írta Azukari Hisao »

  Karakterlap

  Neliel Tu Oderschvank

  Moderátor

  *

  Hozzászólások: 204

  Hírnév: 7

  Infó

  Tárcában: 1 721 800 ryou

  Technikatár
  Ajándék küldése


  Hovatartozás:
  Független

  Egyéb hovatartozás:
  Nincs

  Egyéb hovatartozás:
  Nincs

  Kapcsolat cimke:
  Plátói

  Kivel áll kapcsolatban?:
  Staff *3*

  Mottó:
  "Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

  Post szín:
  2BCCFC


  • Profil megtekintése

  Nem elérhető Nem elérhető

  Re:Azukari Hisao előtörténete
  « Válasz #1 Dátum: 2017. Jún. 17, 23:54:05 »
  Szép estét! :3

  A korábbi hibákat szépen kijavítottad, ez elgépelésekre azért figyelj! ^w^ Remélem szerez több barátot is Hisao~kun, és nem lesz tovább szomorú, és magányos. Ezt megkönnyítendő, a karaktert: elfogadom! ^-^


  Osztag: 6. osztag
  Szint: 1. szint
  Lélekenergia: 5000 LP
  Kezdőtőke: 4000 ryou


  A pontozás: indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 13 pontot (az LP-d után, és SS-hez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

  • Fegyverforgatás
  • Hakuda
  • Kidou
  • Helyváltoztató képesség
  • Zanpakutou
  Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

  • Erő
  • Ügyesség
  • Gyorsaság
  Elosztott pontjaidat itt jelentsd le, majd válassz szintednek megfelelő 5 canon shinigami technikát!
  Jó játékot az oldalon! ^-^