Szerző Téma: Kumo Étterem  (Megtekintve 7540 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kumo Étterem
« Dátum: 2014. Júl. 04, 11:58:01 »
Seireitei egyik étterme

<<ELŐZMÉNYEK

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 11, 19:49:30 »
Ebéd egy baráttal

Kellemes napnak néznek elébe Killer barátjával. Minden egész jól alakul, a karja se fáj, pontosabban a maradék része. A mesterséges végtagjával nem nagyon érez semmit, se fájdalmat, se meleget, se hideget. Így kérte magának, mert ha szükséges, akkor hamar megszabadulhat tőle, és még a hátát is könnyebben tudja vakarni. Csak le kell szednie, és már nyúlhat is hátra. Bár azért boldogabb lenne, ha inkább meglenne mindkét karja, és viszketne egy elérhetetlen helyen a háta.
- Killer, kapd össze magad! Ideje indulni. Nem akarok elkésni, Deshiko szóvá tenné.- már néhány napja üzent egy kedves ismerősének, egy másik főnemesnek, hogy szeretné ha egy közös ebédet elfogyasztanának. Rég találkoztak, és rég is beszéltek. Pedig már éppen itt volt az ideje, pár dologról szeretne beszámolni Deshikonak. Természetesen azokról nem, amik Tenkai közeli barátait érintik. Bizalmasan kezeli ezeket a dolgokat, ezért se mondhatja el, hogy Motochika segítséget kért egy csaj felszedéséhez, vagy éppen Samanuske kért tanácsot arról, hogyan is tartson meg egy csajt. Nem mintha ebben jóval tapasztaltabb lenne Tenkai.
- Merre vagy már megint, te bűzzsák?- rosszallóan rázta a fejét, és rövid, vörös fürtjei rakoncátlanul mozogtak, már amennyire a hosszúk ezt engedte. Ám végül csak előkerült az a csíkos szörnyeteg is, igaz, hogy elégedetlenül morogva, de megjelent.
- Hiába nem tetszik, és maradnál inkább itthon túrni a földet, akkor is megyek, és mondtam, hogy maradhatsz, de nem, jönni akarsz. Akkor, pedig nem kérek ellenkezést.- Killer tüntetőleg hátátfordított Tenkainak, majd leült, és fújt egyet.- Jó, tudom, fürdést nem annyira szereted napközben, de Deshikoval találkozunk, nem kéne büdösnek lenned, legalábbis nem jobban, mint szoktál, legalább nem fújtam rád semmi illatosítót. Szóval annyira ne ellenkezz.- lezárta a vitát, és indult, hogy felvegye a kikészített, sötétkék, egyszerű anyagból készül, de mégis elegáns kimonoját. Természetesen a többi ruházata is elegáns, de mégse hivalkodó. Zanpakutoját pedig sötétvörös övébe tűzte, füttyentett Killernek, és indultak.
Némi séta, oké, kicsit több séta után, de végre megérkezetek a megbeszélte helyre. Előrelátó volt Tenkai, és asztalt is foglaltatott, de valamiért a pincér, aki odavezette, mégis tartotta a kezét a borravalóért. Tenkai se volt rest, vigyorogva belecsapott.
- Köszönöm barátom, ezt a derekas segítséget, tartsd meg mind, nehogy egybe költsd el. Ha jó lesz a kiszolgálás, akkor még többet is kaphatsz.- vigyorogva kacsintotta a hamarjában sürgős dolgot találó pincérre. Erről ennyit. Killer is elhelyezkedett Tenkaial szemben, és egyenesen a gazdájára nézett.
- Most megint mi van? Jó, oké, tudod, nem szereted az ilyen helyeket, de legalább nem aggattam rád semmit, ami nem kéne… Még mindig az a farsangos valami zavar? Mondom, az volt a jelmezed. Lehetett volna az is, hogy diót rakok a fejedre, lecsapok belőled valamit, és te leszel a diós metélt. Az jobb lett volna?- kérdezte vidám hangon a borzától.- Az meg pont Deshiko helye lesz, majd azért ülj át ide, ha megérkezik.- bár válasz nem jött, de eléggé biztos volt abban, hogy rendes lesz Killer, és átfog mászni Tenkai mellé, és nem fog megharapni senkit, vagy éppen lebűzölni. Főleg nem Deshikot, mert abban tényleg biztos volt, hogy Őt hibáztatja Killer, amiért napközben is kapott egy kis fürdést.

Karakterlap

Shihouin Nadeshiko

Eltávozott karakterek

2. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 200 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 16 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Fon Seiran

Post szín:
#0087BD


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #2 Dátum: 2014. Aug. 11, 19:54:17 »
Ebéd egy baráttal

A munkabeosztásom miatt nehéz bárkivel is programot szervezni. Ezért is örültem, hogy Ten-nii a Mizushima háztól nem az utolsó pillanatban szólt, hanem legalább pár napot hagyott. Azt hiszem, még így sem akkor kaptam meg üzenetét, amikor érkezett, elvégre gyakran napokig nem tartózkodom a felszínen – ezt egyébként kisöcsém olykor nehezményezni is szokta, bár hogy őszinte legyek, sejtésem sincs, szerinte mit csinálok olyankor, hisz nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán tisztában van-e shinigamiságommal, vagy azzal, hogy egy osztagban szolgálunk. Megjegyzem, ez felettébb kellemetlen érzés. ^^”
Mindenesetre nem hiszem, hogy csalódást kellene okoznom egy régi ismerősömnek, bár a készülődés szokás szerint problémát okoz. Ha valakivel megbeszélt találkozóm van, nem szeretek egyenruhában menni, ugyanakkor egy városi étterembe a nemesi öltözetet sem tartom megfelelőnek. Ugyan kimondottan kedvelem azt a fajta öltözködést, mégsem veszem fel szívesen a hivatalos találkozókon kívül. Túlzottan hivalkodó, és sok magyarázatot von maga után. Végül egy kimondottan egyszerű, minta nélküli darab mellett döntök, és a helyszínre való tekintettel frizurából is egyszerűbbet választok, egy-két hajbavalóval. Nagyon fontosnak tartom a megfelelő megjelenést, ebből sajnos nem tudok alább adni. Indulás előtt még átosonok testvérem szobájába, hogy szóljak neki távozásomról, és persze egy pár percet foglalkozzak a cicáival is. ^^ Most már csak azt az éttermet kell megtalálnom, de nem hiszem, hogy ez problémát fog okozni.
A korai indulást kihasználva kiélvezem a sétálás lehetőségét is. A napfény, és a friss levegő kimondottan feltölt energiával. Szeretem hasznosan tölteni a szabadidőmet idefenn, és azt hiszem, ez a jelenlegi időtöltés ebbe a kategóriába fog esni. Hiszen néha pihenésre is szükségünk van, a jó idő pedig igencsak relaxáló, legalábbis számomra. ^^ Még így is tökéletes pontossággal érkezem a megbeszélt találkozóra, és amint egy kedves alkalmazott útba igazít, a régi ismerős felé veszem az irányt.
– Látom, így is én késtem. Örülök, hogy látlak, Ten-nii ^^ – mosolygok a másik főnemesre, és amint lenézek, a kis állatkára is. Ugyan én a kisöcsém nagyméretű cicáihoz* vagyok szokva, mégis aranyosnak tartom a borzocskát. Persze azért reménykedem abban, hogy enged nekem helyet, ám ha mégsem így alakulna, mindig van valaki, akire szépen pillogva lehet keríteni még ülőhelyet. Természetesen az alkalmazottak közül. ^-^ Amint helyet foglalok a férfi asztalánál, végre alaposabban is végigmérem. Kimondottan örülök, hogy ő is az egyszerű megjelenést választotta, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy az alkalomhoz nem megfelelően választottam meg a saját megjelenésem. - Hogy vagy mostanság? Régen hallottam felőled >.> – jegyzem meg, egy pillanatra durcis pofit vágva, de szinte rögtön elmosolyodom. A Mizushima ismer már olyan régóta, hogy ilyesmit megengedhessek magamnak komoly következmények nélkül. És ez amúgy sem hivatalos közeg, miért ne lehetnék sokkal természetesebb én is? Na meg persze, ha hívott, akkor csak akad valami mesélni valója, így hát kíváncsian pillogok rá, hátha így hamarabb beavat az újdonságokba. Biztos vagyok benne, hogy akad valami újság, és ugyebár a kíváncsiság nagy úr. Jelenleg az étel, illetve az ebéd maga kevésbé érdekel, mint hogy mi minden történt kedves régi ismerősömmel. Ahogy figyelem, szép lassan egy csintalan, talán kissé kaján vigyor jelenik meg az arcomon.
– Egész véletlenül nincs egy lány a képben, hm? :hello: – részemről ez nem annyira komoly kérdés, mint kedves kis szekálás. Talán picit abban is reménykedem, hogy zavarba hozhatom egy ilyennel, de persze erre nincs semmi garancia. Az ő dolga, hogy mit csinál, én csak kíváncsi vagyok, épp ezért kérdezgetem. No persze ez az, amihez csak akkor van bármi közöm is, ha velem akarja megosztani, semmi nem kötelező, és persze ez olyasmi, ami az abszolút komolytalan kategóriába tartozik. De azért érdekel, mit fog reagálni rá... még szórakoztató is lehet, bár ez inkább akkor valószínű, ha ráhibáztam a helyzetre. És lássuk be, erre igencsak kicsi az esély. Mindenesetre kihagyhatatlan volt. :angel:

*A nagyméretű cicák valójában tigrisek.  ^^
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 19, 19:45:53 írta Hirako Shinji »

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #3 Dátum: 2014. Aug. 11, 19:54:37 »
Ebéd egy baráttal

Még várakozott jelzet az egyik pincérnek, és kért két poharat, egy kis tálat, meg egy kancsó vizet. A poharakat nem nagyon kell magyarázni, a tálka meg Kilelrnek lesz. S’ mire megérkezik amit kért, a vendége is megjelent.
- Dehogy késtél. Sőt, még időben is érkeztél. Pedig ti nők szerettek elegánsan késni egy pár percet. De én is örülök a találkozásnak, Deshiko.- barátságosan mosolyogva fogadja a régi, kedves ismerősét, Deshikot. Bár Killer nem annyira vidám, hunyorogva tekint fel a hölgyre. De végül Tenkai torokköszörülése megteszi a hatását, és bár morogva, de lemászik a székről, és áttelepszik Tenkai mellé. Jobban mondva próbálkozik az elején. Halk kapargászás, de végül csak fel tud mászni a székre, ahol összegömbölyödik, és halkan szuszogva várakozik. S’ mikor Deshiko leült, Tenkai is követi a példáját. Szerencsére Killer nem a férfi helyét akarta, így nem lett lapított borz se.
- Áh, tudod hogy van ez felénk. Néha eleget teszek a kötelességeimnek, meg figyelek a kedves rokonra, nehogy valami galibát okozzon. De általában azt csinálom, amit mindig. Mászkálok a városban, és ott segítek, ahol csak tudok. Szerencsére már nem durran be a karom a sok ásástól. Pedig a múltkorában annyit kellett ásni, hogy még a fogmosás is csak úgy ment, hogy kinyomtam a krémet a fogkefére, és húzogattam rajta a fogaimat. Veled mi a helyzet? Rólad se terjeng semmi hír felénk. Pedig biztos akad valami szaftos kis pletyka. Vizet?- mondta vigyorogva. Férfi volt, és általában nem érdeklik az ilyesfajta hírek, de ha egy baráttal volt, akkor bizony néha majdnem meghal a pletykákért. Főleg, ha az pont az említett barátról szól. Tovább nem adja, Killernek elmondja, de az biztos, hogy a borzocska se pletykálja el senkinek, kinek is tudná? Talán ha megtanulná a morzejeleket, akkor aggódhatna a gazdája, de addig is nem kell főnie a fejének. S’ még barátosnője felel, addig tölt mindkét pohárba, és a tálkába, amit pedig Killer székére rak. Hátha megszomjazik a kis kedvence. Tenkai részéről pedig elkezdi a szomját oltani. Bár lehet nem kellett volna, mert a kérdéstől majdnem meg is fulladt. Könny szökik a szemeibe, köhögni kezd, és a mellkasát ütögeti, Killer pedig élvezi.
- Eöh… legközelebb ha meg akarsz ölni, máshogy csináld, ez nem valami kellemes.- lassan visszatért belé az élet, és komolyabb hangon kezd a beszédbe.- De hogy mondjak is valamit. Nem, nincsen. De képzeld, jó pár napja mi történt. Hazaértem a munkából, és kicsit pihenni akartam. Erre egy nőszemély megjelent mögöttem, és a papucsával kezdett verni, meg mindenféle szitkokat a fejemhez verni. Azt se tudtam, hogy köpjek, vagy nyeljek. Mire sikerült kicsit lenyugodnia, kinyögte, hogy Takeonak gondolt. Gondolhatod, hogy nem voltam túl boldog. Az a marha miatt kaptam én egy hátba veregetést. Csak abban tudtam reménykedni, hogy nem lépett bele semmibe a papucsával. Na és neked? Nincs neked se egy lány a képben? >< Vagy éppen valami férjjelölt?- kettőn áll ám az a vásár. Ne csak Tenkai szenvedjen el három szívrohamot egymásutánban. A végén meghalna, és Killer kapna az alkalmon, hogy bosszút álljon, amiért ide kellett jönnie. Biztos lerágná az orrát, vagy a füleit. Még csak az kéne. De még ez nem történik meg, szemtelenül vigyorogva figyeli Deshikot, hogy mis is válaszol.

Karakterlap

Shihouin Nadeshiko

Eltávozott karakterek

2. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 200 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 16 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Fon Seiran

Post szín:
#0087BD


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #4 Dátum: 2014. Aug. 11, 19:55:38 »
Ebéd egy baráttal

Kicsit bólintok a pontosságra vonatkozó megjegyzésére, noha az elegáns késéssel kapcsolatos résznél kedvem támadna csak úgy, barátilag tarkón legyinteni, de erről végül persze lemondok, elvégre nem azért vagyok itt, hogy neveljem. Meg aztán, ez nem is az én dolgom, arra ott van neki a család, és a leendő család... Bár erről még korai beszélni, mert akkor a saját magánéletembe is bele kellene gondolni, az meg ehh... Nem tervezek még ilyesmit, jól elvagyok magamnak. És a helyzet az, hogy jól is érzem magam így, mindenféle egyéb kötelezettség nélkül. Nem tagadom, néha jól esne, de azért az túlzás, hogy a zanpakutom is az életemnek ebbe a részébe szól bele olyan lelkesen a maga fura kis módján. >.>
Kedves ismerősöm történetén kicsit kuncogok, aztán egy pillanatra a komolyság árnyéka suhan keresztül arcomon, ahogy rólam kérdez. Sajnos nincs mit mesélni, a munkakörömről pedig nem tehetem meg, hogy szót ejtsek egy kívülállónak, bármennyire is jól esne néha.
– Nincs semmi újdonság. Maximum egyre inkább elhatalmasodó munkamánia. Sokat vagyok szolgálatban – vonok vállat végül egy könnyednek szánt mosollyal. Ennél többet tényleg nem mondhatok. Az időm legnagyobb részét a Féregbolyban töltöm, az pedig olyasmi, amiről még osztagon belül sem ildomos beszélnem. Bármennyire is kedvelem a Mizushima család eme tagját, az életemnek ebbe a részébe még kicsit sem avathatom be. Még a tulajdon öcsémnek sem beszélhetek róla. Na nem mintha ez olyasmi lenne, amit lépten-nyomon terjeszteni akarnék, és szerencsére akad olyan személy, akinek bármit elmondhatok, amit csak akarok, de azért kellemetlen, hogy a saját családomat is ki kell zárnom az életemnek ebből a részéből. Mondjuk kisöcsém sem osztja meg velem a saját munkaügyeit, úgyhogy nem lehetne okom panaszkodni.
A gonoszkodós kérdésem reakciója minden elképzelésem felülmúlja, és először nem is merek nevetni rajta. Aztán persze a kommentárjával kivált belőlem némi kuncogást, de igyekszem visszafojtani, és türelmesen végighallgatni meséjét.
– Eszembe sem volt végezni veled. Azt nem így csinálnám ˘^˘ – javítom ki azonnal, minimális sértettséget mímelve. – Ez furcsa... Biztos vagyok benne, hogy Amatsuji-san remekül végzi a munkáját... Nem tudod a nevét a támadódnak véletlenül? – érdeklődöm szórakozottan mosolyogva. Persze az ő kérdése sem kerüli el a figyelmem. Kell egy pár pillanat, hogy gyorsan végiggondoljam, aztán csak halkan elnevetem magam. – Férjjelölt? Hol van az még? Viccet félretéve nem, nincs senki. Ahhoz túl sok időmet töltöm munkával. Azon kívül már csak az otthoni kötelességekre marad időm. Kedvenc kisöcsém helyett is. Ő nem szeret ilyesmikkel foglalkozni, így nekem kell. Meg aztán, van fontosabb dolga is... – jegyzem meg sejtelmes kis mosollyal. Na igen, a testvérem magánéletébe szeretem beleásni magam. Tudom, hogy nem mindig örül neki, de könnyedén meggyőzhető egy kis édességgel, szóval nem hinném, hogy olyan különösebb problémája lenne ezzel végső soron. Egyébként is, én a nővére vagyok, testvéri kötelességem beleártani magam a magánügyeibe. ^.^
Idő közben a pincér ismét megjelenik a rendelésekért. Ami engem illat, sajnos kicsit bizalmatlan vagyok a birtokon kívül készült ételekkel szemben, de ez már csak így van, ha a shinigami gyakran maga főz. Végül választok valami egyszerűt, ami szerintem nehezen elrontható, majd egy kicsit belekortyolok az italomba, miközben a következő kérdésen gondolkodom.
– És egyébként minden rendben a birtokon? Gondolom, nem olyan különösen sűrűek az általad említett orvtámadáshoz hasonló esetek ^^ – mosolygom a férfire, és kíváncsian figyelek rá. Azért nem látogatok át olyan sűrűn más birtokokra. Nincs is időm ilyesmire, és van egy eléggé túlféltő jellemű kisöcsém, akinek ez a féltése érdekes módon a nemesi gyűlésekre nem terjed ki. ^^” Így azért elég nehéz mással is foglalkozni. Meg abban a csekélyke szabadidőmben jobban szeretem az ő útját egyengetni. Hiszen bármennyire is próbál másként tenni, mégiscsak én vagyok az idősebb testvér, nekem kellene vigyáznom rá.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 19, 19:46:04 írta Hirako Shinji »

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #5 Dátum: 2014. Aug. 11, 19:56:26 »
Ebéd egy baráttal

- Ejej, a sok munka csak megárt, főleg ha az a mániád is. Gyakrabban kéne kimozdulnod. A végén a sok munkától még megszürkül a bőröd, és ráncos leszel. Úgy fogsz kinézni, mint valami vén csoroszlya. Aztán pedig lesheted, hogy bálokban táncra kérjenek. – sunyin elmosolyodva bökött oda egyet, még ha csak szavakkal is. Jobb szemével pedig játékosan kacsintott. Jelezve, hogy nem kell komolyan venni azt, amit mond. Fiatal még Deshiko, alig idősebb Tenkainál, és csinos is, teljen el még pár száz év, és akkor is egymás lábát fogják taposni a kérők, vagy éppen verekedni, fene se tudja. Nem szokása ünnepségeken ismerkedni, meg el se szokása menni, csak ha nagyon muszáj. Egyébként meg inkább a konyhából szerez némi ételt, és elvonul a szobájába. Jobb ott a társaság. Felesleges hajlongások, nyalizások helyet inkább a borzával van. Killer is nyalakodik, igaz, saját magát, de annak legalább nagyobb a haszna.
Könnyes szemekkel, levegőért kapkodva, barátságosan mosolyogva nézi Deshikot. Jó az, ha jól mulat, Tenkai is szeret nevetni, bár azért nem annyira rajong, ha a vicc tárgya is. Na mindegy, ha nem Deshiko lett volna az, akkor lehet nem nagyon nézte volna el, de így betudja egy kis edzésnek. Nyelésedzés.
- Örülök, ha így gondolod. De ha igazán gyorsan, és tisztán akarsz végezni velem, azt ajánlom, mond azt, hogy terhes vagy, és tőlem van. Garantálom neked a halálomat.- vigyorogva adta ki hát a leghatásosabb módját a meggyilkolásának.- Mondjuk igaz, hogy arra nem nagyon van panasz. Ellenben a többi dologgal. Néha elgondolkozok, hogy pár családban kritérium a családfőnél a link viselkedés. Na, de annak ellenére, hogy néha egy igazi idióta, attól még a rokonom, és csak szeretem.- enyhe szemforgással mondta ezeket, mert néha tényleg a falra tudna mászni Shuutól.- Mi is volt… várjál, ne mond meg.-nézte az asztalt, közben pedig mesterséges kezének mesterséges ujjaival dobolt a halántékán, és mereven nézte az asztalt.- Valami Naoti, Naoki, vagy Nudli. Várj, megvan, Naomi, a vezetékneve pedig…- kézváltás, és dobolás.- Valami Shihuhu, Shikaka, Shirani, nem tudom, nem emlékszem rá. Nálam alacsonyabb volt, kertészkedett nálunk, és a haja pedig rövid, zöld volt. Mintha valami festék borult volna a fejére. De én mondom neked, valami nem volt rendben a fejében. Még ha tényleg Takeo lettem volna, akkor se kéne köszönés helyett a hátamat verni, azért az nem illik.- mondta összevont szemöldökkel, és rosszalló tekintettel. Nah, most kicsit kiadta magából, ami a bögyét nyomta. Shuunak erről nem nagyon beszélt, meg úgy általában nem nagyon szoktak beszélni se. De félre ezekkel a gondolatokkal, sikerült ismét nevetésre bírnia a kedves vendégét.
- Keres akkor valakit a munkahelyeden, csak akad egy férfinek nevezhető valaki. Ragad meg akkor a fülét, és kicsit nyújts rajta, még nem kezd bele a munkába. Ohoho… fontosabb?- kíváncsian csillannak meg a szemei.- Mesélj csak, kivel már? Oh, tényleg, képzeld, még az a bolond Samanuske is szerzett egy barátnőt. S’ a csaj még csak el se menekült, kötélből lehetnek az idegei.- de nem is beszél inkább tovább a Kuchikikről, most a Mizushima és a Shihouin tagok vannak jelen. Meg a pincér is, akinél Deshiko leadta a rendelését, majd utána Tenkai is. Egy jól átsült oldalast rendelt.
- Ahogy én tudom, igen. Legalábbis nem láttam volna jelét annak, hogy már elitta volna az egészet, még nem jött senki követelni a birtokot. S’ szerencsére nem gyakoriak, csak az kéne, hogy minden egyes napra jusson egy ilyen. Nem győzném tiszta ruhákkal, meg háttal. Hátról jut eszembe, ne haragudj, és ne rohanj el sikítva.- a kimonoja ball ujjába nyúl, és egy kis erőlködés után kiveszi az alkarját, ha már onnan van amputálva. Utána pedig előredől, és kis segítséggel megvakarja a hátát, nagyjából a közepénél, amikor pedig már végre jól érzi magát, szépen vissza is rakja a karját. S’ ha Deshiko még ott van, akkor folytatja a beszélgetést.
- Hú, ez már kellett, és remélem nem vette el az étvágyad. Hogy kérdésed megelőzzem, egy régi baleset. Egy építkezésen rádőlt egy gerenda, ami pedig megmaradt, hát azt nem sokra tudtam volna használni. Hümhüm…- könnyedén hagyták el a szavak az ajkát, mintha csak hazudna, ami pedig igaz is, nem így vesztette el a karját, de azt nem mondja el senkinek se.- Nah, és mesélj valami izgalmasat, voltál mostanában az embereknél? Történt ott valami izgalmas? Nekem is elkéne már menni, beszerezni az új Jumpokat.

Karakterlap

Shihouin Nadeshiko

Eltávozott karakterek

2. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 200 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 16 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Fon Seiran

Post szín:
#0087BD


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #6 Dátum: 2014. Aug. 11, 19:57:49 »
Ebéd egy baráttal

Némileg megjátszott sértettséggel grimaszolok szavai hallatán. Méghogy én szürke bőrű és ráncos?! Hah! ˘^˘ Persze, tudom, hogy csak viccel, nem is bírom sokáig ezt a színjátékot és inkább csak nevetek az egészen. Végülis, ha az életem nagy részét a föld alatt töltöm, a kifakulásban azért lehet igazság, nem? Mindazonáltal egy ideig még folytatni szeretném ezt az életmódot, akármennyire egészségtelen is. Szeretem a szakasztársaimat, jól érzem magam velük, még ha a kötelesség miatt nem is beszélünk túl sokat.
– Ilyennel azért nem viccelnék – jegyzem meg mosolyogva, mikor a láb alóli eltételének egy különösen kegyetlen módját ecseteli. Rossz vicc lenne, meg remélhetőleg arra emlékeznék... Mindenesetre, ez nem az a kategória, amivel gúnyt űznék bárkiből is. Még számomra is vannak bizonyos tabu témák, és ez bizony az. – Hát, mi tagadás, Shuuichi-niinek van egy egyedi stílusa... ^^” – felelek elgondolkodva. A nevezett férfi felér azzal, mint ha a Shihouin famíliának Ryou-chan lenne a feje... Belegondolni is rossz, mi történne akkor. Szeretem az öcsémet, bármit megadnék azért, hogy boldog élete legyen, és minden úgy alakuljon, ahogyan ő akarja – ettől függetlenül látom, hogy nem tudná megfelelően vezetni a családunkat, bármennyire is fáj. Néha azt kívánom, bár elvakultabb lennék kisöcsém érdemeit és képességeit nézve. – Shiranui Naomi-san? :o Ez meglep, belőle nem nézném ki ezt a viselkedést – leírás alapján csak ő lehet. A magam részéről nem ismerem különösebben a nőt, csak látásból, mindenesetre sosem gondoltam volna, hogy épp ő lesz az elkövetője a Ten-nii elleni merényletnek... Ki hitte volna? :o
– Héj-héj, a második osztag nem randiszolgálat! >.> – reagálok azonnal, leheletnyi felháborodással kijelentésére. Férfinek nevezhető egyének éppenséggel akadnak, de nem hiszem, hogy a szolgálati idő lenne a legmegfelelőbb alkalom felszedni bárkit is. Amúgy sem tetszik senki úgy, aki meg igen... nos, hagyjuk. Bonyolult. ^^” Ebbe még én sem szeretek belegondolni, beszélni róla meg, ehhh... Nem hiszem, hogy Ten-niivel kellene. Jó barát, meg minden, de akkor sem érzem úgy, hogy lelkiznem kellene most. – Jaj, félreértesz, nincs senkije, csak tetszik neki egy lány. Kicsit elvarázsolt emiatt a szentem, és olyan jól esik kifaggatni, ha otthon van – mosolygok szórakozottan, ahogy kisöcsém szerelmi életére terelődik a szó. Ezt követően kicsit ledöbbenek, majd elgondolkodom. Végülis... - Hát igen, neki is kijárt már a boldogság ^^ – felelek végül kedves Kuchiki ismerősünkkel kapcsolatos megjegyzésére. Szép lassan felnő mindenki, akit a főnemesi házakból ismertem meg. Hihetetlen, hogy szalad az idő, főleg ha a java részét a világtól elzárva tölti a shinigami...
Asztaltársaságom következő cselekedetére csak felvonom a szemöldököm. Láttam én már harci sérüléseket, csak ahhoz nem szoktam hozzá, hogy ennyire könnyedén mutogassa valaki. De ez az ő dolga, ha így érzi jól magát. Vállat vonok.
– Ugyan, ennyire nem gyenge a gyomrom – egy megnyugtatónak szánt mosolyt is villantok rá, hogy tudja, részemről semmi gond, noha magyarázatát nem igazán tudom elhinni. Mindazonáltal nem fogom firtatni, ha nem akarja elmondani. Ez csak azt jelenti, hogy nem beszél szívesen róla, akkor meg fölösleges tovább rágcsálni a témát. Kérdésén megint csak el kell gondolkodnom. Hát, hol is kezdjem? – Nem rég voltam, de nemigazán volt alkalmam körülnézni. Az iskolában tanítottam egy feladat kapcsán – nos, ami igaz, az igaz, tényleg alkalmazott voltam az intézményben, de hogy tanítottam, az erős túlzás. A gyógytesi azért nem egy vészes dolog, bár én kimondottan élveztem azt a kiküldetést. Jó móka volt, kicsit kiszabadultam a Féregbolyból. ^^ – A miket? – nézek a férfire értetlenül. Sajnos bizonyos dolgokban el vagyok maradva, inkább a feminin dolgokat szoktam megnézni odaát, mint például ruhák, receptek, ékszerek... Azt hiszem, öregszem, kezdek kiesni a világ követéséből. Ez nem jó érzés. T.T

//Bocsi a kevés interaktért >< //
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 19, 19:46:15 írta Hirako Shinji »

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #7 Dátum: 2014. Aug. 11, 19:58:15 »
Ebéd egy baráttal

- Reméltem is. Igaz, csinos vagy, és igazán aranyos kis tejeskávéink lennének, de nekem még mindig csak barát vagy, és szerintem az is maradsz.- mondta barátságosan mosolyogva. Nem hisz abban a teóriában, hogy régi barátok, akik ellenkező neműek, köztük kialakulhat romantikus vonzódás. A régi barátok már nem úgy tekintenek a másikra, hogy szívesen lefeküdnének velük, vagy éppen meglesnék a bájaikat. Ha ilyen is történne, nevetnének rajta, hiszen barátok.
- Az egyedit annyira nem erőltetném, inkább… nem, mégis jó az egyedi.^^”- kedves rokonának tényleg van egy fura viselkedése. Tenkai csak remélni tudja, hogy ha lesznek utódjai, akkor elég gondot fog arra fordítani, hogy megfelelően oktatja őket, nehogy pár generáció után a családjuk a csőd szélére kerüljenek. Mert akkor bizony elmond egy mondókát Shuuichinek, ami így szól; Kedves rokon, remélem nem veszi zokon, de úgy felpofozom, hogy menetet vág a nyakán a takony.
- Azaz a név!- felkiáltott váratlanul, de hamar el is csendesedett.- Elnézést. Na, de igen, Shiranui Naomi volt az. Képzelheted, hogy én mennyire meglepődtem, amikor a pihenésem közben azt érzem, hogy csapkodnak. Nem sértés, inkább csak tudatlanság, de ti nők, néha annyira bonyolultak tudtok lenni, mint a Rubik kocka. Máskor pedig mint a faék, annyira egyszerűek. De arról ne is beszéljünk, amikor valami bajotok van, és hiába kérdezünk rá. Áh nem, dehogy adtok választ, sőt, még megsértődtök, mert nem találjuk ki magunktól.- picit mérgesebben fújta ki a levegőjét, de ahogy jött ez a felháborodás, úgy is ment el, és hamar lenyelte a maradék mérgét egy kevéske vízzel.
- Attól még csak akadhat ott valaki, aki a fogadnak való. Cölibátust csak nem fogadtál, vagy igen? O.o Kifejezetten kár lenne, az osztagok férfi tagjai egyszerre sírnának fel bánatukban.- természetes, hogy bókol a kedves barátnőjének, és ezzel is hizlalja a máját, és hiuságát. Hiszen a nőknek egyik fő gondja és erénye ez.
- Meg tudlak érteni.- mondta egy félmosoly társaságában.- Örülnék, ha én is megtehetném ezt Shuuichivel. Na, de akkor most megteszem veled. Mesélj csak, ki az a lány? Te ismered, megfogta már a kezét? Vagy a fülét?- kérdezte vigyorogva, bár a füles kérdést nem hiszi, hogy érti is Deshiko.- Ahogy mondod, és öröm lesz kitárgyalni majd, ha neked lesz meg az igazi boldogságod.- természetesen nem nagyon tud leszakadni a témáról, vigyorog is szélesen.
Talán nem az ebédhez volt illő a hátvakarása, főleg nem az, ahogy megvakarta, és amivel, de más nem volt kéznél, csak a keze. De legalább Deshikot annyira nem zavarta.
- Reméltem is, meg hát nem premierplánban mutattam meg az egészet. De szép is lenne, ha 2. osztagos létedre ennyitől kidobnád a taccsot, vagy a 11.-es srácok a darálók?- hirtelenjében kicsit bezavarodott, hogy most akkor ki kicsoda.
- Áh, szerencsés vagy. Szeretek átjárni hozzájuk, elég sok hely van, ami megéri, hogy legalább egyszer megnézd. Jumpokat. Teli van mangákkal, képregényekkel. Ha átmegyek, akkor mindig megveszem őket, hogy itthon legyen mit olvasgatni. Néha elég elborultak tudnak lenni, és furán ábrázolnak minket. Mármint nem kettőnket, hanem a shinigamikat. Nem is emberinek, hanem elég groteszkeknek. De majd adok kölcsön párat. Van sok harcolós, akad benne pár romantikus, amilyen csak kell. Aztán ha rákapsz te is, akkor lesz kivel kibeszélni az aktuális történeteket.- gyermeki örömmel kezdtek csillogni a szemei.- Rendeltünk már, vagy még nem? Olyan jól belefelejtkeztem a beszélgetésbe, hogy ezt bizony elfelejtettem.- szélesen kezdett vigyorogni, és közben vakargatta a tarkóját. Killer pedig halkan horkolni kezdett, úgy fest, hogy neki ez a téma nem annyira izgalmas.

Karakterlap

Shihouin Nadeshiko

Eltávozott karakterek

2. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 200 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 16 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Fon Seiran

Post szín:
#0087BD


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #8 Dátum: 2014. Aug. 11, 19:59:05 »
Ebéd egy baráttal

A gyerek-témára vonatkozó megjegyzése belőlem vált ki olyan hatást, hogy ha épp ittam volna közben, annak súlyos következményei lehettek volna. Szerencsére ezúttal nem volt a kezemben vagy az ajkaim közelében az ital, így csak lélekben kapok levegő után.
– Ha gyereket szeretnék nevelni, arra ott a kisöcsém, nincs szükségem másféle gyerkőcre ^^” – sóhajtok kissé kínosan érezve magam. Ezt a témát jó volna itt és most le is zárni. Nekem valóban elég a testvérem nevelése, bár meg kell hagyni, annak sincs tökéletes eredménye. Sejtelmem sincs, mihez kezdenék egy olyan csöppséggel, akit tényleg egész aprócska korától nekem kell nevelgetnem. Erre én még, úgy hiszem, nem állok készen. A megjegyzés egyéb részletére pedig jobbnak látom, ha nem térek ki, és inkább átsiklom fölötte. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy tovább kéne rágódnunk ezen. Számomra teljesen egyértelmű, hogy bár most kettesben vagyunk – Killert leszámítva -, mi nem akarunk semmi komolyabbat egymástól és ez pont jól is van így. A magánéletem anélkül is elég problémás, hogy ilyesmivel bonyolítanám, épp ezért foglalkozom inkább a testvéremével. Bár tartok tőle, a gondjaim nem olyan jellegűek, hogy maguktól megoldódhatnának. ^^”
Shiranui-san viselkedése fölött számomra még mindig nehéz napirendre térni. Egyszerűen nem tudom elképzelni róla, hogy ilyesmit tegyen egy főnemesi ház egy tagjával, bár meg kell hagyni, nem ismerem túl jól a hölgyet, de ettől még nem olyan pocsék az emberismeretem. Sóhajtok. Végülis, mindenkinek van olyan oldala, amit nem mutat meg a világnak. Azonban Ten-nii nőkre vonatkozó megjegyzésére kicsit felvonom a szemöldököm. Nem hiszem, hogy ezt most kommentálnom kellene, vagy legalábbis nem hiszem, hogy szeretné, ha kommentálnám. ^.^ Nem mintha bármelyik nem jobb lenne a másiknál, de mint mondtam, ezt a témát inkább hagynám.
– Még ha lenne is, osztagszabály, hogy közvetlen munkatárssal nem kezdünk... ^^” – felelek kérdésére, bár való igaz, nem fogadtam cölibátust, mint Ten-nii fogalmazott, de vannak bizonyos dolgok, amiket be kell tartani. Legalábbis jobb betartani, vagy erre fogni, hogy nem foglalkozom az életemnek ezzel a részével, bár tudom, hogy nem éppen egészséges. Végső soron teljesen mindegy, hogyan fogalmazom meg. – Ismerem, de egyelőre eléggé a barát-fázisban tartanak. Aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle, addig nem szeretnék elkiabálni semmit ^^ – bólintok, kisöcsémre vonatkozóan, majd ismét csak sóhajtok, mikor megint rám terelődik a téma. – Nem hiszem, hogy mostanában lesz ilyen. Eléggé elfoglalt vagyok, úgyhogy inkább te mesélhetnél, hm? – villantok egy gonoszkodó mosolyt. Nem fogom hagyni, hogy folyamatosan rám terelődjön a téma, azt bizony lesheti. ^.^ Meg ha ő nem akar erről beszélni, legalább rámutathatok, hogy nekem sem a legkedvesebb témám. Nem egyszerű úgy terelgetni egy beszélgetést, hogy a másik meg ragaszkodna egy bizonyos kérdéskörhöz.
– Ha arra gondolsz, akiknek a kapitánya a kenpachi, akkor az a 11. osztag[/b] – felelek elnéző mosollyal, elvégre tisztában vagyok vele, hogy akadnak shinigamik, akik a saját osztagukon kívülieket keverik, ámbár a legtöbbnek azért elég jellegzetes ismertetőjegyei vannak. Ilyesmiért viszont akkor sem lehet haragudni vagy megsértődni. Az emberek világáról szólva viszont leginkább csak pislogni tudok, noha igyekszem nem mutatni, mennyire nem vagyok képben ezeket a mangákat illetően. A magyarázat nagyjából kielégítő, még sincs halovány sejtelmem sem, miféle holmi lehet egy képregény, bár a szóösszetétel azért sokat sejtető. Majd meg kell kérdeznem Ryou-chant, ő hallott-e már ilyen holmikról. – Nos, rendben, ha lesz időm, majd ránézek ^^” – felelek végül, ámbár nem tudom, lesz-e rá időm, vagy mennyire lesz képes ez a... hm... irodalom(?) lekötni. Engem azért a nőiesebb dolgok jobban érdekelnek, és ez most annyira nem keltette fel az érdeklődésemet. Főnemesként azért elég sok ármánykodást és intrikát van szerencsém vagy balszerencsém látni, ami majdhogynem felér egy nagyobb szabású irodalmi művel.
– Már rendeltünk, bár szerintem azért időbe telik elkészíteni, ha frissen akarják felszolgálni – vonok vállat végül majd a különös zajforrásra az állatka felé pillantok. Ezen elmosolyodom, neki nyilván teljesen más az alvásigénye, mint a miénk. – És a tizedik osztagban van valami érdekes? Visszatért már a hadnagy? – érdeklődöm az osztagügyeit illetően. Legalább ezzel is terelődik a beszélgetés a kínosabb ügyekből. És mire válaszolhatna, a rendelés is megérkezik. Mondjuk ennek is éppen ideje volt már...
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 19, 19:46:25 írta Hirako Shinji »

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #9 Dátum: 2014. Aug. 11, 19:59:29 »
Ebéd egy baráttal

Szélesen, és kárörvendően elvigyorodott. Tudta, a gyerek témával betalált, most már tudja, hogy Deshikot mivel is tudja meglepni, vagy ha terelni kell, akkor váratlanul mivel kell kérdezni. Ezt el is raktározza magának, az ilyenekre szükség van a barátokkal szemben, mindennél jobban. Csak sajnos, nem mindegyik ellen lehet jól felhasználni, vannak, akik vagy nem értik, vagy éppen nem veszik ezt fel.
- Talán még nehezebb is az öcséddel bánni, mint egy gyerekkel. Mind a ketten meg vagyunk áldva a kicsit problémás rokonokkal.- savanyúan elmosolyodott, és megdörzsölte az állát. Nah igen, az unokatestvére néha kifejezetten sok gonddal jár, és itt nem Takeora gondolt. Azt a férfit nem tartja a rokonának. Nem vérszerinti Mizushima, csak egy felkapaszkodott alak, aki jó pofizik másoknak, és aki miatt még hátba is verték Tenkait. Ha már befogadták a családba, jó lenne, ha normálisabban viselkedne. Bár attól még mindig nem kedvelné Tenkai. Sajnálatosan ez van.
- Igen? O.o Van egy ilyen szabály nálatok? Lehet van nálunk is? Utána kell járnom majd ennek. De egyébként van olyan, aki, ha nem lenne egy osztagban veled, akkor simán ráhajtanál?- szemtelenül vigyorog, és vonogatja a szemöldökét, nem hagyja azért annyiban, így legalább nem a saját magánéletéről megy a pletyka. Habár most olyan, mint egy beakadt gramofon, aki csak ugyanazt az egy dolgot ismétli, de legalább nem annyira recsegős hangon.
- Értem. Legalább jó a felfogásod, nem pedig azt csinálod, mint nekem csinálta anyu, még régen. Alig, hogy hazavittem egy lányt, el kezdett kombinálni. Meddig leszünk egyűt, mik lesznek a gyerekeink nevei, mikor veszem el, és ehhez hasonló dolgok. Talán nem meglepő, hogy egyre kevesebb nőt vittem haza.- kesernyésen elmosolyodott, majd sóhajtott egy nagyot, csak sikerült visszakanyarítani a témát.- Mit is mondhatnék? Azóta a hátba verés óta nem nagyon volt semmilyen közelebbi kapcsolatom egy idegen hölgy felé. Ha csak az nem számít annak, hogy véletlen megfogtam egynek a hátsóját, miközben hátráltam kifelé egy üzletből. De nem is nagyon keresek most senkit se. Úgy vagyok vele, hogy ha kell, megtörténik majd magától is, minek erőltetni? Abból sok jó nem származhat. Ezért mondom azt, ha valaha is lesz gyerekem, nem fogom ráerőltetni a házasságot, szerelemből tegye. Bár ha fiú lesz, és felcsinál valakit, akkor nincs mese, elveszi, és kész.- ez bizony így járja, Tenkai is megtenné, már csak kötelességből is, ha megcsinálta, akkor vállalja is a tettei következményét. Még akkor is, ha az egy kis lurkó lesz.
- Aza. Néha nagyon tudom keverni őket. Pedig még van egy barátom is köztük. Biztos az évek súlyos terhe miatt vagyok feledékenyebb. De neked szerencséd van, vagy inkább nektek, nőknek. Az évekkel nemesedtek, mint a jó bor.- ezt lehet nem kellett volna mondania, nők háklisak az évekre, még akkor is, ha bókolva mondják az ilyeneket. Veszélyes vizekre evezett Tenkai, megtörhet a jég, csak az a baj, hogy rajta áll.
- Csak ajánlani tudom, és ha megtetszik valamelyik, akkor beszerzem neked a többi részét. Sok fajta van, van olyan, ami romantikus, vagy háremes, szerintem minden stílusból van.- sajnálatosan kezdőként beleszaladt egy olyanba, ami a férfi-férfi szerelmet tárgyalta. Nincs gondja az ilyen beállítottságú személyekkel, de azért látni se akarja őket, miközben egymást élik.
- Igazad van, elnézést kérek az ostobaságom miatt.- halkan felnevetett, és ismételten a tarkóvakarásba kezdett.- Érdekes… a múltkorában a kapitánnyal építettünk egy kerítést néhány fa köré. Ha jól emlékszem, Verashu kapitány emlékére… remélem jól mondtam a nevét. S’ közben rendesen ráhoztam a szívbajt szegény Anaora. Megvicceltem a kezemmel, beleverettem egy szeget, és úgy tettem, mint akinek fáj. Vicces volt a reakcióját látni.- az emlék hatására már kicsit hangosabb nevetés tört ki az ajkai közül.- Ha jól tudom, akkor már igen, visszatért. Tényleg, jut eszembe, te tagja vagy a Nőegyletnek?- kíváncsian, és sokat pislogva néz Deshikora. Pár dolgot szeretne megtudni az egyletről, mert a férfiaké egy igazi csőd, nem akart belépni, de valakinek ideje rendbe raknia.

Karakterlap

Shihouin Nadeshiko

Eltávozott karakterek

2. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 200 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 16 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Fon Seiran

Post szín:
#0087BD


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #10 Dátum: 2014. Aug. 11, 20:00:07 »
Ebéd egy baráttal

Picit felkapom a fejem erre a megjegyzésre, és némiképp hűvös tekintettel felvonom a szemöldököm. Az öcsémre vonatkozó megjegyzéseket nem veszem jó néven. Én mondhatok, amit akarok, ám én a nővére vagyok, így ez a szabály rajtam kívül senki másra nem érvényes.
– Azért ne essünk túlzásokba. Ryouichi jó gyerek. Kicsit éretlen, ez igaz, de ő azért hallgat rám, és szót fogad – jegyzem meg, némi szigorral a hangomban. Ezt nem árt tisztázni, hiszen mégiscsak az én testvéremről van szó. Nem csak szóban védeném meg, hiába adok neki kemény edzéseket odahaza. Ettől még bárki másnak letöröm a kezét, ha csak egy ujjal is bántani merészelné a testvéremet, bár talán épp emiatt a hozzáállásom miatt lett ennyire kényes, de akkor sem csak én tehetek róla. Noha azért jelentős százalékban az én bűnöm, és ezt kénytelen vagyok elismerni.
– Igen, van. A nibantai tagjait nem befolyásolhatják az érzelmeik, ha bármilyen téren döntést kell hozniuk. Aki hozzánk kerül, annak ezt meg kell tanulnia – igyekszem nem túl sokat kikotyogni az osztag belső ügyeiből. Elvégre ez olyasmi, amiről nem lenne szabad kívülállóval beszélnem. Ennél tovább nem is szeretnék menni a csacsogásban, bár kétlem, hogy a többi osztagnál lenne hasonló szabályozás, legalábbis ennyire konkrétan kimondva. A kérdés második felével kapcsolatban épp annyi ideig várok, hogy véletlenül se gondolhassa azt, tagadok valamit, miközben nem. – Nincs ilyen – válaszolom higgadt magabiztossággal. És ebben a pillanatban őszintén hiszek is abban, hogy így van. Semmi szükség rá, hogy tovább feszegessük ezt a témát. Főleg, hogy nincs is mit feszegetni rajta, ha egyszer az igazat mondom. Vagyis azt, amit igaznak érzek.
A következő témára elsőre csak pislogni tudok, aztán halkan kuncogok. Na igen, ismerem az ilyet, Ryouichi-chan is képes már abból minden sületlenséget kitalálni, ha egy férfi mellettem áll. Én meg csak szurkolok, hogy szegény hősszerelmes kis mamlasz sikerrel járjon a kiszemelt hölgynél.
– Ej-ej, már megint a gyerek-téma? Ha ilyen sűrűn emlegeted, a végén még megütöd a bokádat... :hello: – villantok egy gonosz kis vigyort, és szép lassan falatozok a már felszolgált ebédből. Azt mondjuk illene hozzátennem kis cukkolásomhoz, hogy velem biztosan nem. Ten-nii jó barát, de nem az én esetem. Remélem, ezt azért sikerült eléggé nyilvánvalóvá tennem, mert ha félreérti, az nekem sem lenne valami kellemes. – Csak nem félsz a megtorlástól, hogy ennyire bókolsz? – vonom fel a szemöldököm, sunyi mosollyal a nemesedéses megjegyzésre. Nem tagadom, jól esik, de azért nem árt egy kicsit szívni a vérét a régi öreg barátnak. Akinél mellesleg öregebb vagyok. ._. Ezt az is bizonyítja, hogy ezt a manga-dolgot nagyon nem értem. Meg kell kérdeznem Ryou-chantól, neki van-e fogalma arról, milyen is az ilyesmi, pláne arról, mi a lényege egy olyan háremes izének, amit Ten-nii emleget, mert nem hiszem, hogy olyan, amire én asszociálok. Ha meg ilyen, olyat nem biztos, hogy olvasni szeretnék, elég nekem a valósággal megbirkóznom, az se mindig megy. Sajnos. Az utóbbi időben meg aztán főleg.
– Nos, rendben, akkor majd legközelebb mutathatsz egyet ^^” – adok végül diplomatikus feleletet. Nem hiszem, hogy én rá fogok kapni erre a műfajra. Annál több kötelezettség tölti ki az életemet, és megvan a magam hobbija is. Aminek a konyhai személyzet annyira nem örül az esetek nagy többségében, de azért nem is bosszantom őket különösebben, így aztán panaszra sincs okuk. Meg aztán, Iijima-dono is mindig a segítségemre van, ha épp nem értenék szót egyedül valakivel. – Szegény kapitányod. Nem kaptál semmiféle büntetést a történtek után? – érdeklődöm nem titkolt csodálkozással, hiszen egy ilyen vaskos tréfát nálunk egész biztosan nem díjaznának. Mondjuk, nálunk teljesen másmilyen egy ilyen kaliberű tréfa... vagyis másmilyen lenne. Nálunk fegyelem van, és vasszigor. Nagyot is kapnánk, ha valaki elbolondozna egy feladatot.
– Hadd feleljek egy kérdéssel: a Férfiegylet mely tagja vallaná be egy nőnek, hogy tag? A nők szeretnek titokzatosak maradni ^^ – ej-ej, Ten-nii ma nagyon nem tud úgy kérdezni, hogy az kellemes beszélgetést szülhessen. Kizárólag az efféle kínos és/vagy feszült témák kerülnek elő, ami már önmagában sem túl bizalomgerjesztő. Mindenesetre iszom egy kortyot a vizemből, miközben kíváncsian fürkészem a férfi arcát, reakciói után. A rezdülések sok mindent elárulhatnak annak, aki figyel, bár én az ilyesmiket csak tanulom. Ebben nem én vagyok a profi.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 19, 19:46:36 írta Hirako Shinji »

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #11 Dátum: 2014. Aug. 11, 20:00:29 »
Ebéd egy baráttal

- Szerencséd van akkor. Igaz, rég találkoztam vele, de azért rendes egy kölyök. Shuu is, csak eh…- úgy sóhajtott, mint akinek a világ minden gondja a vállán van, és még legyintett is egyet. Egyetlen egy valaki van, aki valaha is Mizushimanak mondta magát, és Tenkai nem kedveli, az pedig Takeo volt. Természetes, hogy sok mindent elnéz Shuunak, még akkor is, ha néha egyenesen az idegeire bír mászni. Bár a mászás még enyhe kifejezés, inkább csavargatja őket, és ugrókötelezik velük. Az már pontosabb megfogalmazás.
- Hm, tisztára olyanok vagytok, mint a jedik. Egy film sorozatban voltak benne. A béke őrei lennének, és az Erőt használják, olyasmi, mint felénk a démonmágia, ja, meg fénykardot. Na, de a lényeg, ők ilyesmik. Hogy az érzelmeik ne befolyásolják őket, és hasonlók. Kicsit rá hasonlítotok. De az igazat megvallva, tetszik ez a fajta hozzáállás. Legalább felétek megvan a fegyelem, nem úgy, mint néhány, másik osztagnál.[/color]- nem akar egyet se említeni, de tudna pár példát felhozni. De nem volt az a fajta, aki másokat, vagy más osztagot sároz.- Majd lesz, aztán majd bemutatsz egy csinos barátnődnek, és mehetünk négyesben is vacsorázni…- a bal szeme sarka kicsit összehúzódott, és fájdalmat kifejezve remegni kezdett.- Azt hiszem változtatok azon, amit mondtam. Öten megyünk…- nem lehet annyira nehéz kitalálni, hogy bizony Killer is hallotta azt, amit mondott, és fel is fogta. Bezzeg amikor arra kéri, hogy lehetőleg ne kaparja az ajtót, akkor arra rá se hederít.
- Hát, ha csak a bokám bánja, az nem zavar. De azt hiszem, ha így járnék, hát akkor bizony jönne, aminek jönnie kell. Fel a nyúlcipőt, és költözés az erdőbe.- normális hangerőn nevetni kezdett, majd hamar visszarakta a komoly arcát.- Nem, persze, hogy nem mennék el. Vállalnám a felelőséget, és akkor már a keresztanyjának felkérnélek. Így legalább neked is lenne egy úgymond gyerek, akit babusgathatsz, meg imádhatsz, csak azzal az eltéréssel, hogy nem kell hazavinned, és este nyugodtan tudsz aludni.- mondta vigyorogva. S’ ebből talán Deshiko is leszűrheti, hogy csak is barátként tekint rá Tenkai.
- Mint kecske a késtől, legalább annyira. De ha ti nők mérgesek vagytok valakire, néha mindegy mit bókolunk, mi szerencsétlen férfiak. Ott már az se segít, a Pokol az, ami ránk vár.- vigyorgott, majd elkezdte fogyasztani a megrendelt ételt, amiből néhány falatot lead Killernek, aki úgy döntött, hogy ideje változtatni, és lemászott a székről, majd Deshiko lábához tette át a székhelyét. Kicsit dörgölőzött, majd lefeküdt elé.
- Rendben, úgy lesz. Kisujjesküt rá?- kérdezte vidáman, barátságosan mosolyogva. Tartotta is a kezét, vagy lesz, vagy nem. Bár pozitív reakcióban reménykedik.
- Nem, szerencsére nem. De Anao nem az a büntetős alkat. Ahhoz túl aranyos. Olyan valaki, aki ha dühösen is néz rád, akkor is túl aranyos. Inkább megölelnéd, és borzolnád a haját, mintsem megrémülnél.- halkan kuncogott, ezen. Szerinte tényleg ilyen volt a kapitánya. Ezért is kedveli. Mondhatni egy gyermeki lélek, akit még nem rontott meg a világ.
- Jelen. Én bevallom neked, nem vagyok tag, de gondolkozok rajta. Jobban mondva azon, hogy megreformálom azt az egyletet. Kész katasztrófa az, ami ott megy.- halálos nyugalomban mondta, nem félt attól, hogy emiatt megjárja.- Igen, ti teremtés legszebb, és legremekebb végeredményei szerettek azok lenni. Még mi férfiak nyitott könyvek vagyunk.- mondta egy kedves mosoly társaságában, majd kortyolt egy kis vizet. Na, de akkor témaváltás! Nem tudsz egy jó fodrászt? Szép a hajad, meg nem is tudom, tetszik, és gondolkozok egy kis stílusváltáson, de még nem találtam meg a megfelelőt. Kicsit tüskésebbre akarom, meg több tincset bele, és hosszítani is rajta, pótlással, ha máshogy nem is megy.- bele is túrt a hajába, és csalódottan húzta fel az ajkait.- Tényleg, mit gondolsz arról, hogy manapság mennyire jönnek, és mennek a kapitányok? Olyan lehangoló. Megszoksz valakit, és paff, már megy is el. - igaz, szerencsére még nem járt így, de másoknak biztos nem lehet annyira jó érzés.- Uh, tényleg, képzeld, a minap, azt álmodtam, hogy egy hatalmas vattacukrot ettem. De mire felkeltem, már nem volt meg a párnám egy része.- halkan elnevette magát, majd folytatta.- Képzelheted, milyen hülyén éreztem magam, hát még a gyomrom, milyen vacak volt.- kicsit fintorogva nézett az ételre is, ami előtte volt, majd elmosolyodott, megrántotta a vállát, és folytatta az evést.

Karakterlap

Shihouin Nadeshiko

Eltávozott karakterek

2. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 200 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 16 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Fon Seiran

Post szín:
#0087BD


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #12 Dátum: 2015. Márc. 31, 14:49:35 »
Ebéd egy baráttal

Elmodolyodom régi barátom megjegyzésére. Természetes, hogy a rokonok időnként túl soknak bizonyulnak a shinigami számára is, mégis látszik rajta, hogy nincs rossz véleménnyel Shuuichi-niiről. Hiszen saját testvérem engem is fel tud bosszantani, ha éppen olyan napja van, mégis feltétel nélkül szeretem, és ettől még jó gyereknek tartom... minden hibájával együtt is. ^^ Viszont Ten-nii összehasonlításának alapját megint nem értem... Ezek a jedik valami új faj? ^^” Ám amikor megjegyzi, hogy film, akkor azért nagyjából felmérem, hogy nem valóságos dolog, hanem az emberi szórakoztató műfajok egyikének darabkájáról van szó. Ha jól értelmeztem.
– Hát, mi inkább a pusztakezes harcot részesítjük előnyben, de végül is a gondolkodásmód lehet hasonló :o – őszintén szólva fogalmam sincs, mert nem volt szerencsém ehhez a konkrét darabhoz, de ha Ten-nii azt mondja, elhiszem és ráhagyom. ^^” Majd meg kell kérdeznem Ryou-chant arról, ő tud-e valamit erről a filmről... vagy talán Shuuichi-niit... – Rendben ^^ – válaszolom visszafojtott kuncogással, amikor észlelem, hogy asztaltársaságom házi kedvence igenis kiharcolja magának a részvételt a társas összejöveteleken. Nem tudom vádolni érte, bizonyára unalmas lenne neki egyedül, miközben a gazdája szórakozik. :o Noha az is érdekes lesz majd, amikor Ten-nii párjának osztoznia kell a figyelmen az ölkedvenccel... Bizonyára érdekes látvány lenne, csak nem vagyok biztos benne, hogy látni is akarom... vagy jelen lenni annál az esetleges figyelemért vívott párharcnál. ^^”
– Még fiatalnak érzem magam ehhez a szerephez, de ha tényleg így járnál, áll az alku. Majd jól elrontom neked, és rád hárítom a felelősséget ^-^ – persze biztosra veszem, hogy ez nem fog előfordulni, hiszen jómagam is csupán viccelődtem ezzel kapcsolatban. Nem hinném, hogy a közeljövőben gyerektől kellene tartanom a szorosabb ismerősi körömben. Legalábbis meglepő lenne, ha valahol születne egy, nem igazán észleltem úgy ugyanis, hogy erre reális esély lenne... Vagy csak én töltök túl sok időt a föld alatt. Sajnos ez utóbbi is benne van a pakliban, mint arra kedves kisöcsém oly sokszor emlékeztet, még ha akaratlanul teszi is. ^^” Azért remélhetőleg nem épp most húztak csőbe, csak mert elhiszem, hogy nincs kilátásban Ten-nii számára jövendőbeli pillanatnyilag. Az nagyon gonosz húzás lenne. :|
– Ugyan-ugyan, ne essünk túlzásokba ^-^ – legyintek egyet a női haragról alkotott véleményére. Valóban megvannak a nőies és kevésbé nőies módszerek a bosszút illetően, de azért a Pokolhoz hasonlítani ezeket mégiscsak túldramatizálás. ^.^ Gyors beleegyezésére a... mangát illetően már nincs mit tenni, kinyújtom a kezemet a kisujjeskühöz. – Úgy legyen – mosolygok kedvesen asztaltársaságomra, majd miután befejezem az étkezést, picit lehajolok, hogy megsimogassam házi kedvencét. Remélhetőleg nem a kezem fogja bánni, bár Ryou-chan cicusai esetében sem sikerült sérüléseket szereznem soha. Nem is értem, miért panaszkodik időnként arra, hogy Rishi cica szemtelen.
– Hát, ezek szerint nincs mindenhol szigorú kapitány. Szerencséd van, hogy ilyen jól érti a tréfáidat – válaszolok a juubantai kapitányát érintő megjegyzésére. Sajnos nem ismerem személyesen a leányzót, bár már volt alkalmam hallani róla egyet s mást... Bizony a vélemények eltérőek tudnak lenni, úgyhogy mindenképpen meg kéne ismernem majd nekem is, hogy el tudjam dönteni, kivel is értek egyet.
– Ez bátor kijelentés volt, tekintve, hogy nem tudhatod, vérmes Nőegylet tag vagyok-e vagy sem :o – jegyzem meg egy kisebb meglepettséget leküzdve, hiszen az efféle nyílt válaszoktól a legtöbben azért talán inkább óvakodnának. Már csak azért is, mert nem tudni, hol leselkednek a másik egylet tagjai. De hát, vannak még nyílt lelkek. ^^ A következő téma viszont még jobban meglep, nem igazán számítottam effélére, főleg nem egy ilyen hirtelen váltásra. Halkan kuncogva próbálom leplezni hirtelen zavarom, amit a megdöbbenés okoz a váltás kapcsán. – Hát sajnos nem, de szerintem jól áll neked ez a stílus, kár lenne váltanod. ^-^
Újabb hirtelen váltására elgondolkodom. Valóban, egész sok osztagnál voltak mostanság váltások a vezetőségben, némely helyeken egész sűrűn. Ami azt illeti, nálunk sem feltétlenül rózsás a helyzet, de egyelőre talán nem vagyunk annyira rossz helyzetben.
– Hát, az érintett osztagok tagjainak nem lehet könnyű. És egy ilyen bizonytalan helyzetben az új kapitánynak sem lehet egyszerű. De majd csak stabilizálódik a rendszer, nem igaz? – remélem, hogy így lesz, és az új kapitányok már sokáig maradnak. Az egész Gotei 13 számára az lenne a legjobb, ha minél ritkábban kellene cserélni a személyeket a vezetőségben. Talán nem is meglepő, hogy egy ilyen komoly témakör után régi barátom egy sokkal szórakoztatóbb emlékkel áll elő. Nem tehetek róla, megmosolygom történetét, még ha nem is feltétlenül illendő vagy szép tőlem ez a gesztus. – Hát, én inkább annak az arcára lettem volna kíváncsi, aki megtalálta. Mert gondolom, azért kicserélted a párnát, nem igaz? Shuuichi-niinek elmesélted? – utóbbi kérdésemre gondolom, nem a válasz, hiszen jó testvérhez illően évekig, évtizedekig cukkolná az esettel Ten-niit ha alkalmat kapna rá. Nyilván én is megtenném Ryou-channal, és senki nem hibáztathatna érte. Ez az idősebb rokonok dolga, ugyebár. ^^

//Bocsi a késői válaszért és kevés interaktért ^^”//

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #13 Dátum: 2015. Ápr. 11, 17:22:25 »
- Csihi-puhi.- kicsit hadonászott a kezeivel, de hamar abba is hagyta, nem akarta, hogy a mesterséges keze csak úgy elrepüljön, bele valaki táljába, még csak az kéne. Moshatná megfele, vagy éppen rendelhetne egy újat, nem szívesen mászkálna a karja nélkül, kapná a kérdéseket, hogyan vesztette el és ilyenek, számára pedig ez elég kényes téma volt.
- Nem lehetetlen, hogy az, de majd szólj, ha egyszer valami edzést tartotok, szívesen megnéznélek benneteket. Biztos izgalmas látvány lenne, még egy magamfajta amatőrnek is.- és talán el is leshet pár mozdulatot, amit a későbbiekben használni tudna, ja, és el ne felejtse, talán lengébb ruhákban edzenek a hölgyek. Legalább ezzel cukkolhatja Tollast és Motomotot. Még ha van barátnőjük, akkor is.
- Áh, tudtam, hogy számíthatok rád ezen a téren is.- szélesen elvigyorodott.- De én pedig majd az anyjára kenem, és kimaradok az egészből. Én csak a rendes apu leszek.- anyu pedig a nem menő lesz, és mindenki boldog. Legalábbis így képzeli el, és persze a fia nem akarja kisajátítani magának az anyját, vagy valami, hanem inkább az apjára fog ütni. De felesleges ezen gondolkoznia, messze van még az, amikor egy aranyos kis hercegnője és hercege lesz, vagy csak az egyik, vagy éppen sok.
- Túlzásokba? Lehet még finom is voltam.- nők, haragosak mint a tenger, és havonta néhányszor… még őrvények, viharok, és ki tudja még mik vannak azon a tengeren. Akkor legyen bátor hajós, aki kimerészkedik.
- De úgy ám.- kedvesen mosolygott régi barátjára, Killer pedig nem távolodott, inkább dugta a pofiját Deshiko kezéhez. Még szép, egy baráttal így kell bánni, főleg egy olyan kedves baráttal, mind Deshiko.
- Vagy csak az ellenállhatatlan sármom az oka.- halkan kuncogni kezdett.- Ugyan.- legyintet csak.- Ha az vagy, ha nem, elég lényegtelen. Elég marhaságnak tartom ezt a nagy ellenségeskedést a két egylet közt. De ha egyszer elérek odáig, majd változtatás lesz.- ráfér már sok mindenre a változtatás. Kicsiben kezdi, megteszi elsőnek az egylet, majd utána még néhány más.
- Azt mondod? Na akkor ezt még egy kicsit átgondolom, aztán eldöntöm, hogy kell új haj, vagy se.- persze színt nem változtatna, az jó úgy, ahogy van. Meg persze ez a Mizushimák színe, a vörös, erős, bátor szín.
- Reméljük, hogy így lesz.-ehhez már sokat nem tud rakni, kezdenek komoly témára térni, az meg nem járja.
- Persze, hogy kicseréltem, és naná, hogy nem mondtam el. Pedig néha még tollat is köhögök. na jó, nem is… csak egyszer fordult elő. De fogyott az étel, és a téma, telt az idő, lassan itt a búcsú órája is.
- Örültem, hogy eltudtál jönni. Gyakrabban kellene ilyen napokat tartanunk. Hozhatjuk Shuuékat is, bár… ne, nem lehet őket akkor kibeszélni.- megint csak nevetett, majd búcsú puszit adott Deshikonak, megvárta még barátnője távozik, majd a számlát rendezi, és továbbállnak ők is.


//köszönöm a játékot ^^ //
« Utoljára szerkesztve: 2015. Ápr. 11, 17:36:14 írta Mizushima Tenkai »

Karakterlap

Yochike Hiraoka

Shinigami

3. Osztag

*

6.Tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 400 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fekete és vörös korvonal váltakozással, sötétebb zöld a kitöltés.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C0C0C0 || #33D6FF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kumo Étterem
« Válasz #14 Dátum: 2015. Aug. 08, 19:53:38 »
Szülinapi ebéd, avagy a második benyomás.

Szokásos nap ez a mai is. Kellemes, felhőtlen időjárás, és a néha-néha elsuhanó kellemesen hűs szél szinte tökéletesé tette az időjárást.  Éppenséggel a városban sétálgattam, mikor találkoztam egy ismerős figurával. Nem is volt olyan rég, hogy találkoztunk. Talán kettő, három napja lehetett. Éppenséggel velem szembe jött. Na, nagymosoly fel az arca, és kalimpáljunk a levegőbe! Már messziről integetek neki.
-   Szia!!! Rég találkoztunk!!! – Kiabáltam oda hozzá.  Mikor közelebb értünk egymáshoz, nyomtam egy barackot a fejére.
-   Na, mizu? – Majd elengedtem a fejét.   – Olyan rég láttalak! Lehetet már vagy… - Egy kis hatásszünet. – Három napja!  Hogy smint? Mi járatban erre?  - Tettem fel a kérdéseimet, miközben megigazítottam a barackomtól összekócolódott haját.
-   Örülök, hogy újra találkozunk. – Mosolygok rá, miközben leveszem a már kevésbé kócos hajáról a kezemet.  Höhh… lehet, hogy nem így kellet volna üdvözölni, de ez most ilyen lett! :P Akinek gondja van vele, az próbáljon csak beszólni! :x Bár, remélhetőleg ez a nőszemély is jó szemmel veszi ezt a bájos, elragadó, és egzotikus üdvözlést. :3  Mi lehet e legrosszabb, amit ezért kaphatok? Összekócolja a hajamat? :P Ugyan, annyi bajnak kell lennie! :D Végül is… lehet, hogy nem így kellet volna köszöntenem, de jó lesz ez így is. :roll: Remélem, hogy ez a „második benyomás” dolog, nem lesz olyan rossz.  Talán… tényleg nem így kellet volna köszöntenem…
-   Te! Nincs kedvem velem kajálni egyet?  Ha minden igaz, nem messze van itt egy éterem. Beugorhatnánk egy kicsit. :) -  A mondandó után, lökök egy gigászi mosolyt az arcába, miközben a tarkomat vakarászom.
-   De, csak ha nincs semmi ellentvetésed. -:) -