Szerző Téma: Tachibana Yuuna pályázatai  (Megtekintve 532 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Tachibana Yuuna

Ember

*

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 000 / 45 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 21 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Pink

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?"

Post szín:
#FF4C74


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Tachibana Yuuna pályázatai
« Dátum: 2017. Júl. 25, 23:11:09 »

Képesség típusa: Mentális
Leírása: Yuuna érintés alapján képes belelátni az élőlények emlékeibe. Ilyenkor, mint, egy kívülálló szemlélő látja és hallja, hogy mi történt az illetővel, annak érzéseit és benyomásait ő nem érzi és az akkor aktuális gondolatait sem hallja.
Képessége nem csak élőlényeken, de élettelen dolgokon - tárgyakon, hullákon - is alkalmazható, ám itt emlék lenyomatokat tekint meg. Ennek feltétele azonban, hogy a megtekinteni kívánt emlékkép alatt az adott tárgy egy élőlénnyel feltétlen érintkezésben kellett, hogy legyen. (Tehát, ha például egy gyilkosság eseményeit szeretné egy gyilkos fegyver alapján felderíteni, akkor csak addig látja a történéseket, amíg a fegyver a gyilkos kezében volt. Illetve halott személy esetében csak az utolsó 12 óra eseményeit tudja visszanézni, amit az az élők között töltött.)
 A képességgel elméletileg végtelen számú emléket lehetne megtekinteni, azonban a használatnak van fizikai következménye - korlátai - is, mely orrvérzésben nyilvánul meg. Eleinte csak egy apróbb ér pattan el. Ám az orrvérzés kezdete után minél tovább marad Yuuna más emlékei között, annál jobban folyik a vér és annál nehezebb elállítani azt. Ez a mellékhatás élőlényeken való használatnál jelentkezik, mivel egy tudatos elmében sokkal nehezebb „olvasni”, mint tárgyakban.
A célszemély, vagy céltárgy megérintése után egy réten találja magát, ahol élőlények esetében annak a reiatsujával megegyező színű, tárgyak esetében pedig más-más színű pillangók hemzsegnek. Ezek tulajdonképpen maguk az emlékek, melyek úgy tud megnézni, ha megérint egy-egy pillangót. A pillangók alapvetően nagyságra és kinézetre ugyanolyanok, ám az élőlényeknél egy dologban különböznek, még pedig abban, hogy Yuuna mennyire élesen látja őket. Az éles pillangók olyan emlékeket takarnak, melyek intenzíven élnek, gyakran gondol rájuk az illető. Ebből kifolyólag minél halványabb egy pillangó, annál régebbi/elnyomottabb az emlék. A halvány pillangók által tárolt emlékek megnézése nagyobb energia befektetést igényel, így hamarabb jelentkezhet az orrvérzés. Illetve ilyenkor, mikor az emlékek között van számára az idő is másképpen telik, ami a réten neki egy perc, az a valóságban a másodperc egy apró töredéke.

(click to show/hide)

(IC játékokban a képesség bármely technikájának használata és, hogy mit lát a karakter, a másik júzerrel minden esetben egyeztetve kell legyen. Küldetésekben, NJKn alkalmazva a mesélő dönti el, hogy lát-e, vagy egyáltalán megtud-e valamit a karakter és ha igen, akkor azt milyen mértékben.)


Yuuna képes az emlékekben kategorikusan keresni. Ehhez azonban viszonylag pontos információkra van szüksége. Például, ha valakinek egy bizonyos személlyel kapcsolatos emlékeket keresi, akkor minél többet tud az adott személyről - szemszín, hajszín, személyiség, - annál biztosabb, hogy sikerül jó emlékképet, avagy emlékképeket megtekintenie. A lényeg, hogy minél több az információ, annál pontosabb az eredmény. Bizonyos elvont fogalmakra is - mint pl. család, szerelem - rá tud keresni, ám a találatokat nem tudja irányítani, se befolyásolni. (Tehát ha valakinek nem a szokványos család jelenti a családot, hanem pl. egy baráti társaság, akkor ő ezt fogja látni, nem pedig azt, amire ő maga gondol a „család” fogalma alatt.) Ha egy keresésére megfelelő találat(ok) vannak, akkor réten található megfelelő emlékeket tartalmazó pillangó(k) más színűek - legtöbbször pirosak - lesznek.


Csak élőlényeken alkalmazható technika, melynek lényege, hogy Yuuna egy tetszőleges emlékbe zárja be az illetőt, mely folyamatosan ismétlődik annak szemei előtt. Kiszabadulni pedig kétféleképpen lehet, az egyik, hogy az áldozat rájön, hogy egy emlékbe van zárva és magasabb a lélekenergiája, mint a használóé, így egyszerűen meg tudja törni a képességet. A másik pedig az, hogy Yuuna szünteti meg a hatását azzal, hogy ismét belép az illető elméjébe és még egyszer végignézi vele együtt az emléket, aztán ketten kilépnek belőle.

1-13 KK pont - Az emlékbe zárás csak részleges, folyamatosan csak fel-felvillannak képek, melyek megzavarják a támadásban, de alapvetően el tudja különíteni a valóságot és az emlékképet, csak nem érti, miért jut folyton eszébe ugyanaz a dolog.
14-27 KK pont - A felvillanó jelenetek egyre erőteljesebbek, az áldozat szinte már pontosan érzi és hallja az emlékbeli körülményeket, egyre nehezebb megkülönböztetnie a valóságot és az emlékképeit.
28-40 KK pont - Teljesen elveszti a valóságérzetét, az emléke fogja lesz és azt éli át újra és újra, még valahogy ki nem szabadul onnan


(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2019. Febr. 22, 23:37:27 írta Tachibana Yuuna »

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Tachibana Yuuna pályázatai
« Válasz #1 Dátum: 2017. Aug. 09, 20:05:11 »
No hát akkor itt vagyok, ragyogok! :3

Tehát: amit kértem, belekerült, a korlátozások szerintem megfelelőek, a pontok elosztásába nem tudok belekötni. Mivel mindkét képességet csak érintéssel tudja alkalmazni és a visszaütés időkorlátja is megfelelő, más dolgom nincs is, a képességet elfogadom! Jó játékot vele! :3

U.I.: Majd az Adatlapodon tessék feltüntetni! ;)