Szerző Téma: Kenpachi Ivója  (Megtekintve 6567 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #45 Dátum: 2019. Aug. 23, 18:29:35 »
Protezsálni valakit

Meglepetten kúszott felfelé a bal szemöldöke, de az ajkai vigyorba fordultak. Kevesen ütnek meg egy ilyen hangot egy kapitánnyal, főleg nem egy akadémista. Úgy fest, hogy mindig van új a Nap alatt. Jó tudni, hogy a történtek ellenére nem mindenki süllyedt letargiába és önmarcangolásba.
- Nos, ifjú Rei, ha tudni szeretnéd, nem vagyok tagja a 12. osztagnak, az egyel többnek vagyok a kapitánya, a 13. osztagnak. De azért ne külső alapján ítélj meg valakit, durva meglepetés érhet, ha mégis így teszel.- barátságos hangnemet ütött meg Reivel, nem látta okát az ellenkezőnek, eleven volt, semmi több, egy tettekre kész shinigami palánta. S még azt is meg tudná érteni, ha tényleg 12. osztagosnak nézné, hiszen a bátyja volt annak az osztagnak a kapitánya, és ha jobban belegondol, akkor három osztagban is a Mizushimák voltak az élen, ez azért nem volt olyan rossz arány, sokat elárul arról, hogy melyik nemesi ház áll az élen, sőt, úgy, hogy a mellékágiak, ez még többet jelentett.
Hangosan felnevetett a megszólításra, hapek, ezt se hallotta eddig senki szájából.
- Nem, nem azért jöttem. Csak erre sétáltam, és felfigyeltem a hangokra, amik innen szűrődtek ki. És ha úgy volt, ahogy mondod, akkor pedig főleg nem érdemelsz ezért büntetést. Csak éltél a lehetőségeddel, semmi más. Bár… azért talán járhat büntetés, hogy ilyenkor nem az Akadémián vagy, de most eltekintek ettől. Ami pedig a fekete bárányos dolgot illeti, elárulok egy titkot, amikor az Akadémiára jártam, akkor én és két barátom voltunk ezek a bárányok, és látod, mégis kapitány lettem. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, ha ezt megtanulod, már is könnyebb és boldogabb életed lesz.- biztatóan rámosolygott a leányra. Nem kell olyan szigorúnak lennie magával. Mi van akkor, ha kilóg a sorból? Legalább van egyénisége, nem tucatshinigami lesz, akikből tizenkettő egy tucat. Hogy ebben mi volt a jó, azt sose értette meg Tenkai.
- A harc már csak ilyen, még ha nem is komoly, megéhezik tőle a shinigami. Valami csak akad a környéken, ha más nem, akkor, ha más nem, eszünk az osztagomnál, vagy nálam, utána pedig vissza kisérlek az Akadémiára, ha látják, hogy velem vagy, akkor nem fogsz kapni fejmosást. Szerencsére van egy kis befolyásom az ottaniaknál. Mehetünk?- kérdezte és barátságosan Reire mosolygott.


Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #46 Dátum: 2019. Aug. 23, 20:07:15 »
Protezsálni? Az meg mi? Valami kaja?

Tudtam! Túl kicsi a feje ahhoz, hogy tizenkettedik osztagos pali legyen, ráadásul a kapitánya. Viszont akkor ő a tizenharmadik osztaghoz tartozik ugye? Jól értettem, egyel felettebb van, az tehát tizenhárom. Vakarom is egy picikét a fejem búbját, miközben gondolkodok, hogy valóban jól értem az üzenetet, de aztán úgy vagyok vele édes mindegy. Hiszen a lényegen nem változtat. Kapitány a hapek, így valószínűleg simán lefog engem tolni amiért leálltam párbajozni azzal a nyúlbéla hapekkal akit le is győztem! Sajnos túl könnyű ellenfél volt, vagy csak kifárasztotta a sok küzdelem előtte? Mindenesetre nagyon csalódott vagyok. Izgalmasabb párbajt szerettem volna, erre a palit kifektetem elég gyorsan. Pedig alig kapott! Egy shinigamit csak nem lehet ilyen simán leteríteni! Ha pedig igen akkor kérném szépen a papíromat, hogy shinigamivá válhassak! Bár soha nem lesz ekkora szerencsém, mivel a tanárok szerint túlságosan neveletlen vagyok ahhoz, hogy egy osztagban szolgálhassak. Mintha úgy ismernének engem! Na persze.
- Hát enyhén meglepődtem, hogy az előző hapekot simán kifektettem. Nem nagyzolásból kérdezem Tenkai hapek, de ennyire gyengék a mostani shinigamik vagy mi? Mert az előző ellenfelem túl gyorsan kifeküdt. Azt hittem izgalmasabb küzdelem lesz.
Összekulcsolom a tenyereimet és a kobakomhoz pihentetem, miközben a Tenkai hapekot figyelem és hallgatom a válaszát. Szerencsére nem azért jött, hogy letoljon bár megtehetné. Viszont nem teszi. Pislogok is egy párat felé. Ezt azért elég ritkán hallom egy shinigami szájából, főképp egy kapitánytól. Utoljára Chiyo csajszitól meg Yuusuke tatától hallottam ehhez hasonlót. Nem tojtak le amiért nem az Akadémia területén voltam. A tanácsával teljesen egyetértek. Ez a hapek egy nyelvet beszél velem? Ez is ritka!
- Ha valakinek baja van velem akkor úgy gondolom, hogy nyögje ki az illető vagy játsszuk le egy az egy ellen. Szerintem így tisztességes. Én, ha valakit nem szeretek, rögtön a képébe mondom.  Még egy nemesnek is képes voltam visszaszólni. Eltudja ezt képzelni? Köszönök neki úgy ahogyan magának az előbb, erre leteremt meg megköveteli tőlem, hogy ő nagyságának hajoljak meg. Még mit nem! Attól mert nemes az illető, nem övé az egész világ! De gyűlölőm az ilyen nagyképű hapekokat! Legszívesebben felpofoznám egyesével! Mondjuk azt a csoki barna Shihoin ki a fenét például.
Mondom ki őszintén. Nem érdekel, ha meghallja, legalább előkerül egyszer és felpofozom a testőrével együtt. Kijárna neki egy fenékbillentés most már! Csak várja ki szépen a sorát! Reiel senki nem packázhat így! Még a végén Chiyo csajszinak és Yuusuke tatának fogok szégyent hozni, mert egy sehonnai nemeske beletaposott a becsületembe. Ezt nem hagyhatom, de nem ám! A hapek veszi az üzenetet. Ráadásul még ő hív meg engem! Na ez a beszéd! Miért nincs ilyen sok hozzá fajta shinigami hapek akik tudják miről döglenek a legyek?
- Figyelmeztetem, nagyon sokat tudok enni! Kell a kalória meg a jó sok husi! Tudja állni a pénzt? Mert ha nem akkor nem szükséges meghívnia. Szerzek ételt magamtól is. Valahogy…
Mondom a Tenkai hapeknak, miközben a gyomrom újfent hatalmasat korog. Tényleg jó lenne valami kajáldát vagy ételt találnom, mert a végén itt porzik el a gyomrom. Elájulnék edzés közben! Az viszont nem jó! Chiyo csajszi szerint edzés előtt, nem árt enni! Alaposan elkezdem nézni a hapekot. Valahonnan nekem ismerős az a tekintete, de honnan?
- Elnézést Tenkai hapek. Nem találkoztunk egyébként mi már valahol? Eléggé ismerősek a szemei és a hajának a színe. Ha jól emlékszem Hyousuke bá is pontosan ilyen csak hosszabb hajjal és kissé morcosabb tekintettel. Nem ismeri véletlenül?
Tényleg kicsit hasonlít Hyousuke bára. Lehetséges, hogy kápráznak a szemeim? Mindenesetre jó lenne elindulni valami kajáldához vagy oda, ahol tudunk enni. Asszem az osztagjához akarna vinni vagy mi? Nem nagyon figyeltem.
- Szóval akkor merre megyünk Tenkai hapek?
Teszem fel a kérdést miközben a bambusz kardot magamon kezdem pihentetni.

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #47 Dátum: 2019. Aug. 24, 11:13:15 »
- Erre azt tudom mondani, Rei, hogy két virág se egyforma. Az, amelyik a réten növekszik, részesül a természet minden áldásában, az szépnek látszik, erősnek, de még egy ugyanolyan virág, ami az árnyékban kénytelen élni, meg kell küzdenie mindenért, az megtanul túlélni, erősebb lesz. Vagy csak tényleg egy gyengébb shinigamival találkoztál, ez is megtörténhet.- lehet feleslegesek a nagy szavak, és tényleg csak szerencséje, vagy elnézve a vágyát egy erős ellenfélre, szerencsétlensége volt ezzel a shinigamival. Akárhogy is, azért talán nem árt majd odafigyelni erre a shinigamira, van benne potenciál, csak egy megfelelő kéz kell, aki a jó irányba tudja terelni.
- Nos, ezt én is így gondolom, csak sajnos nem olyan világban élünk, ahol ez már járható út. S bár díjazom, hogy visszaszóltál neki, csak a baj ezzel az, hogy nem ok nélkül nemes és követeli meg magának a tiszteletet. Ne érts félre, én se kedvelem azokat, akik így visszaélnek a rangjukkal, de mérlegelni kell, és néha le kell nyelned a mérget, mert ha nem, idővel a rövidebbet fogod húzni. Nem feltétlen úgy, hogy nem lehetsz shinigami, hanem például nem abba az osztagba fogsz kerülni, ahová szeretnél. Ahogy elnézlek, inkább a 11. osztag illene hozzád, de ha nem tanulod meg, hogy néha vissza kell fogni a nyelved, akkor hamar a 4. osztagban találhatod magad, ahol nem harcolhatsz, csak azokat látod el, akik harcoltak.- meghalva a nemes leírását, megint csak el kell nevetnie magát.- Áh igen, tudom kiről van szó. Nem lep meg, hogy kihozott a sodrodból. Nekem olyan, mintha majmolna valakit, csak… szegényes másolata csupán.- messze áll attól, hogy az új Yuuken legyen, és bár még nem találkozott vele, de nem hiszi, hogy volt olyan az észjárása, mint Yuukennek. De talán kellemesen csalódás fogja érni, sőt, talán vele könnyebben egyeségre tud jutni, mint Yuukennel, akármilyen rossz is, hogy nem élvezheti többet a beszélgetéseiket, az üzlet nem állhat meg.
- Ne aggódj, azt hiszem, hogy valahogy ki tudom gazdálkodni, nem maradsz éhen.- elnyomott egy vigyort. Csak meg tudja engedni magának, hogy megetessen egy shinigamit, még ha nagy az étvágya, akkor is. Ez pedig már egyébként se volt olyan kirívó dolog.
- Nem, biztosan nem találkoztunk meg. De megértem, hogy miért gondolod ezt. Az említett Hyousuke a bátyám, ezért lehetek ismerős a számodra, a testvéreknél már van ez így, hogy hasonlítanak egymásra.- mondta mosolyogva.
- Kezdetnek innen ki, legalábbis gondolom. Itt inkább lerészegedhetsz, mintsem szilárddal tömheted meg magad. Nah, shushushu, induljunk kifelé.- játékosan terelgette Reit kifelé a fogadóból. Még mielőtt a vén szemfedős megjelenik, és harcolni akarna egyet.
Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #48 Dátum: 2019. Aug. 25, 10:45:13 »
Protezsálni? Az meg mi? Valami kaja?

Pislogok értetlenül, hogy még is mi a fenéről zagyvál nekem Tenkai hapek. Két virág se egyforma? Ezzel még is mit akart nekem mondani? Nem értem. Az ilyesfajta kifejezéseket nem igazán tudom megfejteni. Tisztára olyan érzésem van ilyenkor mintha az illető egy külön nyelvet beszél, amit én nem érthetek meg. Néha Chiyo csajszi és Yuusuke tata is szokott mondani hasonlókat, de azokat néha megértem, de ez nekem már magas. Minek ködösíteni? Szerencsére csak a szövegének eleje az, ami érthetetlen a számomra. Legalább is valamennyire. Csak mi köze ennek az árnyék mittudoménnek? Nem szoktam árnyékban lenni! Nem vagyok körülvéve árnyékkal! Akkor még is, hogy jön ez ide? Nem értem! Vakarom a fejemet már értetlenségemben.
Tökkelütött… ezt úgy hívják, amit most hallasz, hogy bölcselet! A lényege itt, hogy neked kell megértened. Szóval használd a fejed!
- Nem kell már sértegetned! Igazán lehetnél segítőkész, ha már a zanpakutoum vagy!
Mordulok fel rá nagy hangon. Ezt már nem tudom tovább tűrni! Persze hiába szólok neki, hogy egy kicsit vehetne már vissza magából, úgy se fog. Minek van nekem zanpakutoum, hogy ha nem hajlandó segíteni nekem soha? Na jó olykor azért tud jó fej is lenni. Meg is lepődtem egy icipicit mikor a zanpakutoum elkezdett vigasztalni és megértetni velem a dolgokat. Most akkor miért nem tud jó fej lenni megint? Miért kezdett újra átmenni pupákba? Sose fogom ezt megérteni! Pedig az én zanpakutoum, ergo nekem kéne tudnom még is miért csinálhatja. Csak sajnos fogalmam sincs. Ez az én formám!
- Hát az valóban igaz rám, hogy szinte mindenért meg kell küzdjek. De ezzel nincs is bajom. Inuzuriban is folytonosan küzdöttem! Ehhez már mondhatni hozzá vagyok szokva. Amúgy is keménynek kell lennie egy shinigaminak nem? Mármint szép és jó, hogy tanulunk ezt azt a hollowokról meg még mi fenékről, de sok esetben tisztára bénák az osztálytársaim meg a tanárok is. Nincs is kivel ott egy jót küzdenem! Aztán azt hittem ez a shinigami jó ellenfél lesz, erre simán lecsaptam. Ne már! Mikor Chiyo taichou itt volt még, volt kivel jókat küzdenem! Na jó mondjuk Yuusuke taichouval is jókat harcolgatok manapság. Viszont a többi shinigami ilyen gyenge lenne, mint az a pali, akivel itt küzdöttem? Ne már…
Még mindig nem igazán tudom hova tenni a nyúlbéla hapekot. Itt mutogatta mekkora kemény fazon, erre egy csapással megoldom a meccset. Normális ez? Még kidout se volt ideje használni ellenem, pedig ezt állítólag gyorsabban szokták alkalmazni. Chiyo csajszi is csak megemelte az ujjait és lebénított. Yuusuke taichou meg megemelte a kezét és annyi volt. Nem is kellet kántálnia valami marhaságot neki. Erre ez a shinigami simán megpurcan egy kis simogatástól? Fura.
- Engem aztán nem érdekel nemes-e vagy sem. Tőlem aztán még maga a lélekkirály is lehet akkor is visszafogok neki szólni, sőt megvédem a becsületem, ha arról van már szó. Itt nagy a pofája mert be van védve a kis szolgájával, de ha Inuzuriba tenni be a lábát fix, hogy kicsinálnák ezt én mondom! Az ilyen nemeskéket szénné szaggatnák! Egy egész hadsereget is küldhetne, akkor is ellent fogok állni. Nem vagyok hajlandó ilyeneknek tiszteletet mutatni. Lesheti! Csak azoknak adom meg akik meg is érdemlik! Mint például Chiyo Taichou vagy Yuusuke Taichou. Ők tökjó fejek!
Ez így van! Chiyo taichou meg Yuusuke Taichou legalább nem beképzelt pupákok, hanem menők. Még az egyikük Ramenre is meghívott. Hát nem ilyennek kell lennie jó pár shinigaminak? Amúgy is. Kit érdekel a rang meg mi a fene? Nem attól lesz valaki kemény legény vagy csajszi mert hord valami ékszerecske mit tudómén dolgon magán, hogy aztán elmondhassa „ő nemes”. Kit érdekel? Attól még arcon tudom rúgni, ha nem tetszik a képe! Mit kell ezt annyira nagydobra verni?!
- Majmolna valakit? Mármint utánozna? Hát nem tudom. Nekem nem igazán ismerős a viselkedése. Maximum annyi, hogy egy pupák. A pupákok meg általában mind egyformák. Idegesítőek!
Nem igazán értem, amit Tenkai hapek mondott, de ha ő mondja, hogy valakit majmolna az a nemeske hát üsse kő és legyen úgy. Engem nem igazán érdekel még is kire gondolhatott, nekem csak egy a lényeg. Hogy egyszer jól kupán vághassam a csokibarnát a szolgácskájával együtt. Akkor aztán megfogja tanulni, hogy hol a helye!
- Maga mondta! Sok husit fogok kérni! Meg temérdek Sushit! Rizst! Olyan kaját, amit Chiyo taichou is szokott enni, hogy jó erőbe lehessek!
Chiyo csajszi aztán jó sok kaját szokott csinálni. Mármint csinált már sajnos. Ezért is ő a követendő példa. Sokat fogok enni! Aztán mikor megerősödőm, megmutatom majd Yuusuke taichounak milyen kemény csajszi lettem! Amúgy is elvárja tőlem, hogy kemény legyek. Hát én megmutatom! Én is leszek olyan menő, mint Yuusuke meg Chiyo taichou csak figyeljék meg! Majd amint jól megerősödőm, kihívom egy újabb párbajra! Lesz ám csetepaté, de még milyen! Ott legalább nem fogom halálra unni az egész meccset, mint itt.
- Maguk testvérek? Akkor ezért olyan ismerős a képe! És Hyousuke bá, hogy van azóta? Nem láttam őt már mióta. Ennyire sok lenne a dolga?
Amióta elkísértem azóta nem láttam. Vicces volt ám mikor szalmabábúként láttam! Jól ki is nevettem! Pedig nem sértésként szántam. Egyszerűen viccesen nézet ki! Remélem nem vette magára. Mert egyébként tök jó fej! Na ő például igazi nemes! Várjunk csak…
- Most esik le… akkor maga is nemeske mint Hyousuke bá?  Maga aztán fura egy fazon mondták már? Nem sértésként, de ha ön nemeske akkor miért nem hord le vagy mittudomén? Úgy tudtam a nemeskék nem állnak szóba a magamfajtákkal.
Ez azért tényleg fura nekem. Hyousuke bá mondjuk egy nagy kivétel, de a nemeskék általában fennhordani szokták az orrukat és oda se figyelnek rám. Ő is egy kivétel lenne? Fura egy fazon. Legalább ez is kiderült. Bár az a Kuchiki nemes is szóba állt velem, de ő neki segítségre is volt szüksége mert sokszor alvajáró. Azóta is járja este a Seireiteit mikor alszik?
- Tényleg? Semmi szendvics vagy valami? Ha maga mondja! Mi ez a shushu vagy mi? Jól van?
Nem igazán értem ezt a fura mozdulatot, amit csinál. Tényleg fura egy fazon, de legalább meghív kajálni. Ajánlom neki semmi huncutságon ne járjon az esze mert lesz ne mulass! A beképzelt nemeskéknél amit még jobban utálok, azok a perverz pernahajderek!
- Minden jót szemkendős hapek! Köszi a meccset! Ha esetleg lesz még ilyen benéznék! Csak akkor erősebb ellenfelet kérnék!
Integetek annak a szemkendős fazonnak, aki engedte a küzdelmet. Elég erős palinak néz ki. Esetleg majd megküzdhetnék vele? Lehet keményebb ellenfélnek ígérkezne, mint az a legutóbbi, akit helybe hagytam. Legalább lenne végre kihívás! Tenkai hapekot várom, hogy elinduljon egy tetszőleges útvonalon. Gondolom ismer valami jó kis éttermet vagy mi a fenét. Nagyon porzik a gyomrom! Korogni is kezd mikor a kajákra gondolok.
- A maga osztaga egyébként meg mit csinál Tenkai hapek? Úgy tudom mindegyik osztagnak van feladata. A tizenegyedik harcol, A negyedik gyógyít, a második… na az fogalmam nincs, de eléggé másoknak tűnnek. A maga osztaga mit csinál?
Ha már valahova megyünk, nem árt érdeklődni még is ez a Tenkai hapek miféle osztagot vezet. Legalább nem fogok unatkozni, bár lehet, hogy fogok. Mindenesetre erre a bambusz kardra nekem nincs szükségem, úgyhogy el is ejtem a földre. Van nekem kettő éles, amiből az egyik a Chiyotól kapott kardom a másik meg az Asauchi vagy mi fene.

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #49 Dátum: 2019. Aug. 27, 19:36:42 »
- Nocsak, ilyen hamar tudsz már a zanpakutoddal beszélni? De ne lepődj meg azon, hogy így beszél veled. Ők a legtöbb esetben hasonlítanak a gazdáikra, ami igazából nem is olyan meglepő, hiszen a részünk, a lelkünk egy részéből születtek.- a sajátját pont azon kivételek közzé sorolná, ami nem ápol igazán jó kapcsolatot a hordozójával, de nem lehet minden tökéletes egy shinigami életében.
- Tudod, akik hasonló helyzetben vannak, mint te, nos… ők gyakran maguknak nehezítik a dolgokat, néha nyitottnak kell lenned a dolgokra, és nem csak mindig azt nézned, hogy kivel is harcolhatnál egy jót. Mert a végén olyan fába vágod a fejszédet, amibe bele fog törni. Itt szerencséd van, ha vesztesz, nem az életedet fogod elveszíteni, a büszkeséged sérül majd, de ennyi az egész. Még ha már shinigami leszel, akkor már más lesz a tészta. Egy shinigami nem csak a kardját használja, hanem az eszét is.- megkocogtatta a saját halántékát.- És nem feltétlen kell keménynek lennie, ez csak egy 11. osztagos furcsaság, hiába vagy erősebb valakinél, ha egy kidouval le tud győzni, még csak közel se kell jutnia. Ami pedig a többi shinigamit illeti… nem tudom, nem harcoltam egyikükkel se, így nem tudok olyat mondani, ami számítana.- Chiyora szándékosan nem reagált, sose kedvelte azt a nőt, és ha valami jó származott az elmúlt időkből, az az volt, hogy az a nő meghalt.
- Látod, ez a baj, ez a heves vérmérsékleted. Ha nem tanulod meg lehűteni, akkor hamar egy irodában fogod magad találni, ahol csak papírmunka fog várni. Semmi harc, semmi izgalom, ezt már most garantálom neked. S nem kell neki egy sereg se, ezért van a testőrsége, mind képzett harcosok voltak. Ami pedig a tiszteletet illeti, elég ha megjátszod, de ez a te döntésed, ha magad alatt akarod vágni a fát, hát legyen. De ha elfogadsz egy tanácsot, néha nem árt előre gondolkodnod.- mondta barátságos de kissé rosszalló éllel a hangjában.
- Jap-kap, az azt jelenti. Aki neked pupák, az másnak barát, ezt sose felejtsd el. Ha megismered, lehet megkedveled.- tapasztalatból beszél, pont így járt az Akadémián, nem gondolta volna, hogy azzal a két marhával ilyen jóban lesznek majd, és mégis megtörtént.
- A shushi is husi, csak hal. De a vendégem vagy, eszel amennyit akarsz.- részéről nem fog shushit kérné, már csak azért se, mert nem szereti a halat, sőt, kifejezetten utálja.
- Bizony, azok lennénk.- mondta vigyorogva.- Megvan, de nem csoda, hogy nem találkoztok, ilyen egy kapitány élete, sok munka és kevés pihenés.- ezt mondjuk nem értette sose, saját magának mindig megtudja oldani, és hát ha van egy jó hadnagy, akkor még könnyebb a munka, és Tenkai ezen a téren szerencsés, kifogott egy jót.
- Bingo! Az lennék én is. Hívtak már rosszabbnak is.- legyintett kuncogva.- Miért kéne, hogy lehordjalak? Nekem nem csináltál semmi rosszat, akkor meg minek kéne lekiabálnom a hajad? Ami meg azt illeti, minden a nevelés és környezet meg felfogás kérdése. Attól, mert oda születtem, ahova, még nem szellentek kevésbé büdöset, mint mások. De ezért se szoktam a vezetéknevemmel bemutatkozni, ne arról ítéljenek meg, ami a státuszom, hanem arról, aki vagyok.- igaz a mondás, sose a borítóról egy könyvet, de sose, a belső a lényeg, ha az egy firka és rossz, akkor már mehet a savazás.
- Eddig nem láttam volna, hogy bárki azt kérne.  A shushu meg az, hogy gyerünk akkor.- nem gondolta volna, hogy ezt el kell magyaráznia, azt hitte, hogy ez olyan köztudott dolog volt.
- Ne ingereld a bikát, mert a végén szarvakba szaladsz.- de azért az orra alatt megint csak vigyorgott.
- Hogy az enyém? Hát elnézve a tagokat… mondhatnám, hogy ovi lennénk, de igazából mi arra álltunk rá, hogy felújítsunk dolgokat, meg segítsünk a lelkeknek, odakint a falakon túl. Ezek lennénk mi, a 13. osztag. Azt a bambuszt pedig tessék szépen felvenni, nem szemetelünk, majd kidobjuk, vagy eltesszük egy másik alkalomra, de nehogy valami részeg shinigami elessen benne. Ej ezek a mai fiatalok.- nagyot sóhajtva rázta meg vörös lóboncát, csak így eldobni egy teljesen jó bambuszkardot.

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #50 Dátum: 2019. Aug. 27, 21:18:36 »
Protezsálni? Az meg mi? Valami kaja?

Körülbelül századjára hallom ezt a tényt a zanpakutoummal kapcsolatban. Bár lehet, hogy ő nem tudja hányszor hallottam ugyanezt, ezért emiatt inkább nem is szólok neki vissza. Ha úgy érzi ezt ki kellet fejtenie ám legyen. Addig jó még nem idegesít! Eddig legalább is nem egy olyan pupák, akit le kéne csapatnom mert egy pernahajder. Aztán ki tudja. Lehet, hogy az, csak még nem mutatta ki a foga fehérjét! Chiyo csajszi mesélt már nekem arról, hogy vigyázzak kivel találkozgatok. Mindig figyeljek jelekre vagy mi. Így is fogok tenni. Aztán lehet, hogy még a végén ez a nemeske egy jó hapek cimbora lesz! Viszont nem szaladok előre ennyire. Hiszen ki tudja mit akar tőlem. Már ha akar valamit, vagy csak szimplán olyan a fazon, hogy szeret meghívni másokat kajálni.
- Ó, ha tudná a zanpakutoum milyen! El se tudná képzelni! Hogy őszinte legyek már valahol a születésem óta él és virul bennem. Legalább is nekem ezt mondta még anno. Aztán lehet csak füllent vagy mi, mindenesetre nem éppen segítőkész. Annyira szörnyűnek se mondanám. Igazából nem tudom eldönteni jót akar nekem vagy sem? Mindegy is. Amúgy meg mi olyan furcsa, hogy tudok ilyen „hamar” beszélni a zanpakutoummal? Nem ez lenne a természetes?
Nem értem igazából ezt egyébként. Nem mindenkinek van zanpakutouja mikor elkezdi az akadémiát? Mi olyan nagy szám abban, hogy egyáltalán hallom? Sose tudom ezt megérteni. Szerintem nem olyan hű, de furcsa ez a jelenség.
- Phuuuuuj utálom a kidout!
Dugom is ki a nyelvemet, miközben undor arcot vágok amint csak arra gondolok, hogy mennyi mindent kéne magolni meg energiát fektetni, erre a kidou hülyeségre. Jó azóta próbálkozok valamit összehozni, de annyira nem esik a kezemre ez a varázs maszlag, hogy menten amint egy ilyen órán találom magam, legszívesebben valamivel kupán vágnám magamat, hogy aztán elaludhassak és hamar elteljen az a pár óra amíg a kidouval foglalkoznak.
- Amúgy meg nyitottnak? Az alatt meg mit ért? Nem értem. Elmagyarázná?
Pislogok párat felé. Mit ért ez alatt, hogy „nyitottság?” Nyissak ki ablakot vagy mi? Ajtót? Vakarom a fejemet miközben gondolkodok azon még is mi a frászt akart nekem ezzel mondani. Páran már említettek hasonlót, de ott se értettem ezt igazán.
- Előre gondolkodni? Mármint megjósolni az ellenfél következő csapását? Mert az nekem elég jól megy.  Megjátszani azt, hogy tisztelem az szerintem meg nem helyes. Inkább úgy gondolom jobb őszintének lenni. Bár anno volt, hogy füllentettem, de inkább leszoktam róla mert az nem vezet semmire. Sokkal nagyobb bunkóság, ha csak megjátszom a tiszteletet. Annak őszintének kell lennie.
Megkedvelni egy pupákot? Hát az szerintem nem menne. Mármint szép és jó, hogy megismerni alaposan, de ha eleve egy ganajtúró, aki másokat támad hátba, minek akarjam jobban megtudni milyen is valójában? Nem változtat a tényen, hogy az a nemeske egy marha nagy bunkó hapek akinek kijárna egy alapos verés.
- Hát nem akarom lelombozni, de nekem az a pupák nem igazán szimpatikus. Aki ennyire fennhordja az orrát, jó shinigami nem lehet. Nem szeretem, ha valaki beképzelt tudja? Az ilyenek simán áttaposnak másokon. Egy kiadós verést érdemelne. Nem szimpátiát.
Szóval tényleg egy nemeskével van dolgom. Ráadásul egy Mizushimával. Még ilyet!  Nem is tudtam, hogy Hyousuke bának van egy testvére! Fura, hogy egy vérből valóak. Hyousuke bá általában szigorúbb fazon, de Tenkai hapek inkább az ellenkezője. A testvérek nem szoktak jellemben nagyon hasonlítani? Mondjuk nekem sosem volt vérszerinti testvérem csak mostoha nővérem, bár ez inkább rossz megfogalmazás. Inkább egy olyan személy, akire nagyon is felnézek. Bárcsak itt lenne Nee-chan! Remélem mikor shinigami leszek, odafönt nagyon is büszkén fog majd le rám nézni! Akárcsak Chiyo csajszi!
- Akkor így már érthető. Viszont látja? Erről beszélek! Maga nem hordja fenn az orrát mert nemes! Más miért nem képes erre? Neveltetés meg mit bánomén oké. De akkor is megkéne tanulni, hogy nem kéne lenézni másokat! Egy egyszerű „Yo” köszönéstől se kéne kiakadni például mint ahogyan az a csokibarna pupák nemeske tette.
Aha… szóval ez a „shushu” valami jelzés, hogy indulnunk kéne. Soha az életembe nem találkoztam efféle kifejezéssel. Legalább ezt is kipipálhatom. Legközelebb érteni fogom!
- Bika? Miféle bikát ingerelnék fel? Nincs is itt egy bika sem. Egyáltalán mi az a bika?
Már megint nem értem mit mond. Bika? Valami étel vagy élőlény féleség? Négy lábon jár az egyáltalán? Nem értem! Na mindegy! Majd úgy is elmagyarázza nekem a nemeske! Elvégre nem díszből szoktam kérdezgetni. Megint kérdőn pislogok a Tenkai hapek felé mikor megemlíti amazt a szót, hogy „ovi”. He? Mi? Ovi? Felújítani azt még értem, meg nagyjából lelkeknek segíteni ez is tiszta. Viszont az ovi? Fene tudja. Mielőtt viszont rá kérdezek, odasétálok a bambusz kardhoz és felveszem. Ha nem szabad itt hagyni, akkor elviszem. Jó lesz ez valamire majd csak! Visszasétálok Tenkai hapekhoz, hogy kérdezni tudjak.
- Elnézést, de mi az az „ovi”? A lelkeket segíteni, meg a falakon kívül újítani valamit még értem, de az ovi? Az meg mi?
Soha életembe nem hallottam még ezt a szót. Pedig sok szót ismerek azért. A rúzst is például megtanultam mi az Hyousuke bának köszönhetően. Hozzá tenném nekem zsírkrétának néz ki tokkal, de ha az egy rúzs és az ajkak festésére használják, ám legyen. Jobban tudja biztos, mint én! Elvégre ő az öregebb!

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #51 Dátum: 2019. Szept. 02, 18:37:24 »
- Sokszor hallottam már ezt, hogy nem éppen a legjobb a kapcsolat a zanpakotuval, de akárhogy is lesz a jövőben, ha kell ki fog segíteni, már csak azért is, mert függ tőled. Ha te nem vagy, akkor Ő sincs. A te esetedben azt mondanám, hogy olyan, mint egy nagy testvér, aki bár néha oda-oda bök, de ha kell, ott lesz neked. Mert általában ez nem szokott megtörténni, legalábbis az én időmben nem így volt. A legtöbben az első években nem tudtak még beszélni velük, de gondolom úgy van ez, hogy idővel tehetségesebb és erősebb shinigami jelöltek születnek.- ami Tenkait illeti, neki se ment egyből a beszélgetés, és ami azt illeti, nem is annyira hiányzott neki az egész, az elcsépelt mondás, ha tudta volna előre, hogy mi lesz, inkább letesz arról, hogy shinigami legyen, legalább akkor még meglenne a karja.
- Utálod, vagy se, azért tagadhatatlan, hogy megvan a haszna, de ha így állsz hozzá, akkor tényleg a 11. osztag lesz a tied, náluk ritkás a kidou használat.- pedig az se több, mint egy kiegészítő, egy másik kard, amit használhatnak, csak még ragaszkodnak ahhoz az ostobasághoz, hogy becsületes harc, meg a szamurájok útja. Kár, hogy a Goteiben nem szamurájok vannak, hanem shinigamik, ha kell, akkor mocskosan játszanak.
- Nyitottnak annyit jelent, hogy nem ítélsz egyből, az első alkalom után, hanem adsz egy kis esélyt a másiknak, például én, sose szerettem a halat, de mégis megkóstoltam, hogy biztosra tudjam, nem nekem találták ki. Nagyjából így tudnám elmagyarázni.- legalábbis ez volt Tenkai gondolatmenete, de persze tévedhet is, nem ez lenne az első eset és az utolsó se.
- Így is lehet mondani.- elnyomott egy feltörni készülő kuncogást.- De úgy értettem, hogy a jövőddel kapcsolatban. Nem a harc, hanem a szolgálat más területén. Hiába helyes vagy se, az élet már csak így működik, gyakran maszkot kell hordanunk, nem szó szerint értem, képletesen. Nem csak az erő jelenti a hatalmat, a név is erőt hordoz magában és befolyást.- lehet be kell, hogy lássa, nem fog ezekkel a szavakkal sok mindent elérni, nem olyannak látszik az ifjú shinigami palánta, akinél ezzel bármit elérhet. Sajnos lehet a saját kárán fogja megtanulni, bár… manapság előfordul, hogy néha Tenkai unatkozik, és egyébként se szereti, ha valaki a rangjával visszaél, már csak ezért is a szárnyai alá veheti Reit.
- Mi számít jó shinigaminak? Erről mindenkinek más a felfogása, ha a feladatát ellátja, a parancsokat teljesíti, akkor azt már lehet annak nevezni. Nem egy faj vagyunk, a shinigamiság egy feladat, egy munka, ha úgy tetszik, és a munkákban azt nézik, hogyan teljesítesz. Arra pedig már rájöttem, hogy nem szereted, ha valaki beképzelt.- halványan elmosolyodott, ez közös volt kettejükben, csak Tenkai megtanulta már a játékot, és tudja, hogy játssza meg magát.
- Mert nekem mások voltak a szüleim, és a környezet, ahol életem, és felém nem voltak akkora elvárások. Én csak mellékági vagyok, főnemes ugyan, de belőlem soha nem lesz családfő, nincs semmi okom és szükségem arra, hogy úgy viselkedjek, mint az az illető, akire mérges vagy. De rád is igaz lehet az, hogy meg kell tanulnod, hogy viselkedj a közelében. Szerintem nagyobb az esély arra, hogy te fogod megtanulni, Ő biztos nem fogja.- egy aprót sóhajtott, sajnos semmi oka nincs rá, akkor pedig minek is foglalkozna az egésszel?
- Nem láttál még bikát?- meglepetten felszaladtak a szemöldökei.- Húsát biztosan ettél már. Egy nagy, négylábú állat, aminek szarvai vannak, az embereknél elég gyakori, de hogy még nem láttál, és hallani se hallottál róla… mégis mit tanítanak nektek az Akadémián?- rosszallóan csóválta meg a fejét. Ez tényleg fura, lehet tényleg be kell néznie.
- Ügyes.- erről van szó, legközelebb már nem kell szólni azért, mert szemetel.- Az ovi? Olyan hely, ahova a kicsik szoktak lenni. Ahogy az én osztagom, ahol a legtöbb shinigami… hát leginkább gyerekek.- vagy éppen gyerekesek, ami az elején egy kicsit zavarta, de jobban belegondolva, mégse olyan rossz az. Legalább sok a nevetés és az élet a 13. osztagban.


Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #52 Dátum: 2019. Szept. 06, 15:12:40 »
Protezsálni? Az meg mi? Valami kaja?

Erre nem igazán tudok mit reagálni. Eléggé sokat tud beszélni ez a Tenkai hapek meg kell hagyni. Más kérdés, hogy fogalmam sincs mit akar ezzel nekem mondani. Tisztára olyan mintha más nyelven nem beszélne hozzám vagy mi. Még hogy a zanpakutoum olyan, mint egy nagy testvér? A fenéket az! Egy testvér általában nem akarja kinyírni a saját testvérét csak azért, mert nem felel meg neki valamiért! Elfogadja annak amilyen. Max idegesíti meg beszol neki. Sokkal inkább hasonlítana a zanpakutoum valamiféle szadista nyanyához, aki másodperceken belül miszlikbe aprítana, ha valami rosszat merek mondani neki.
Nyanya? Jó hallottam én ezt?
Jól van már! Nem kell felkapni a vizet! Tudod, hogy értem! Még szerencse, hogy megtanultam mostanában hogyan kell így kommunikálni a zanpakutoummal. Más kérdés, hogy van mikor nem tudom megállni, hogy valójában ne szólaljak meg. Néha olyanokat tud beszólni, amik miatt menten feltudom húzni magamat.
- Hát nem azért, de ha ez így van. Akkor a mostani shinigami jelöltek rém gyengék lehetnek. Bár lehet azért, mert nem edzenek eleget. Állandóan szünetben másokkal lógnak, pihengetnek, henyerésznek, de semmit nem törődnek az edzéssel. Pedig kéne sokat. Szerintem.
Nem is értem, mi olyan nagyszerű abban, ha állandóan csak mással lógnék és nem csinálnék mást csak beszélnék? Hamar beleunnék az egészbe! Az edzés legalább hasznos és olykor még jó móka is, ha van kivel párbajozni egy jót! Egy jó kis csihi puhi senkinek nem árt! Amúgy is. Ha shinigamik akarunk lenni, jó, ha sokat harcolunk! Erősnek kell lennünk, nem szabad hagyni, hogy elgyengüljünk! Sokan pedig pont az ellenkezőjét teszik. Nem is értem!
- Engem az nem zavarna! Főképp, hogy Chiyo taichou osztaga! Bár aki most edzettet engem az éppen a tizedik osztag kapitánya. Szóval lehet odakerülök. Ez egyáltalán hogyan dől el? Erre bele se gondoltam.
Hogyan döntik el, ki melyik osztagba fog bekerülni? Nem úgy van, hogy azt mi választjuk? Sose gondolkodtam még el ezen. Mindegy! A lényeg, hogy ne olyan osztagba soroljanak, ahol szét unnám magamat. Nincs kedvem folyton egyhelyben lenni és olykor őrködni! Csihi puhizni szeretnék jó sokat, erős ellenfelekkel találkozni, küzdeni! Olyan erős akarok lenni, mint Chiyo taicho és Yuusuke taichou!
- Aha… de mi van akkor, ha az-az étel nem is étel, hanem egy marék ürülék? Azt is kóstoljam meg vagy mi?
Teszem fel a kérdést unott arccal. Értem én! Csak nem érdekel maga a hapek! Nálam eljátszotta az esélyeit! Majd akkor vagyok hajlandó jobban megismerni, ha előtte alaposan eltángáltam a valagát! Kijárna neki nagyon! Addig soha az életbe nem leszek hajlandó a fülemet és botomat megmozdítani azért, hogy kedveskedjek neki. Aki bunkó pupák velem, annak az öklömmel kell megismerkedjen! Kölcsön kenyér visszajár! Még hogy én söpredék! Adok én neki!
- Hatalom?
Pislogok párat Tenkai hapek felé. Mit értett az alatt, hogy hatalom? Egyáltalán ez mit takar? Erő vagy valami ilyesmi? Mintha Chiyo taichou említette volna már ezt a szót valahol. Elkezdek gondolkodni, hogy rájöjjek a szó jelentésére. Vakarni is kezdem újfent a fejemet. Nem igazán rémlik most nekem hirtelen mit is takar ez a szó! Na mindegy!
- Ez így van. Bár nekem a shinigami munka nagyon unalmasnak hangzik, de a csihi puhi részét már jobban kedvelem. Megmérkőzni erősebb ellenfelekkel szemben, rájönni a korlátokra és küzdeni tovább, na az-az igazi! A legjobb mikor az ellenfeled sokkal erősebb nálad és még is állni kell a sarat! Az igazi küzdelem!
Mondom ezt vidám arccal miközben a bal karomat a magasba emelem. Ez így van! Mindig mikor erősebb ellenféllel találkozom, izgalomba jövök. Nem tudom megfogalmazni miért, egyszerűen úgy érzem mikor egy erősebb ellenféllel kerülök szembe, hogy muszáj megmérkőznöm vele! Nagy esélyt szalasztanék el, ha nem így tennék!
- Jó magának. Legalább volt családja. Nekem fogalmam sincs, hogy milyen egy családban lenni. Egyedül Nee-chan volt az, akit a „családomnak” mondhattam, de Ő már sajnos nincs velem így fogalmam sincs milyen lehet. Ezért nem is értem a nemeseket. Van pénzük, családjuk, kényelem és nem elég nekik!
A nemeseket szerintem soha nem fogom megérteni. Ha ennyi mindenük van, akkor meg miért akadnak ki azon, ha egy egyszerű „Yo” val köszönök valamelyiknek? Örüljenek annak, hogy egyáltalán van otthonuk meg családjuk! Sose gondolnak ezek bele, hogy vannak, akiknek ez nem adatik meg? Ááh! Kár lenne ezen idegeskednem. Sajnos a legtöbb nemeske egy pupák és úgy se értené meg! Ezért is kéne jó párat csak úgy leütni, hogy észhez térjenek! A bika húsát említve az egyik szemöldökömet felhúzom. He? Ettem a húsát? Ha igen mikor? Nem nagyon emlékszek én ilyenre. Meg emberek? Kik azok az emberek?
- He? Bocsánat de… emberek? Azok meg kik? Eléggé nehezen értem. Én ilyen állatot nem láttam, aminek szarvai vannak! Maximum nagy füllel rendelkező állatokat, de szarvakkal rendelkezőket nem nagyon. Hát szerintem az Akadémiában sok unalmas maszlagot tanulunk, aminek a felét elalszom. Túlságosan unalmasak! Bár Chiyo Taichou kedvéért igyekszem fennmaradni, de sokszor nehéz. Unatkozom általában olyankor mikor nem gyakorlati óránk van.
Amint magamhoz veszem a bambusz kardot, furán nézek Tenkai hapekra amikor azt mondja nekem „ügyes”. Mi? Ebbe hol kellett ügyesnek lennem? Bárki feltud venni egy bambuszkardot a földről nem? Ehhez nem kell edzeni vagy ilyesmi! Na jó a nyanyáknak és tatáknak nehéz lenne, de náluk ez érthető. Mindegy! Rá hagyom!  Ha ennyire megakar emiatt dicsérni, egészségére!
- Na várjunk csak. Az ön osztagában legtöbb csak gyerek?
Elkezdek harsányan felnevetni. Ne már! Ez azért ciki! Gyerekek?! Ez komoly?!
- Az azért eléggé ciki! Még is akkor maga micsoda kapitányként? Apuka vagy mi? Ha küldetésre mennek akkor még is mit csinálnak?
El se tudom képzelni. Mindenesetre ez nagyon vicces! Egy osztag, ahol leginkább gyerekek vannak! Enyhén ciki! Mindegy! Legalább Tenkai hapek nem egy idegesítő fazon. Meg meghívott kajálni szóval. Akkor is nagyon vicces! A szabad kezemet a számhoz teszem miközben erősen igyekszem visszafojtani a nevetésemet. Ekkor a gyomrom megint hatalmasat elkezd korogni, ami miatt eszembe jut, hogy éhes vagyok egyébként.
- Tenkai hapek! Nem azért, de mikor érünk oda a kajához? Nagyon porzik már a gyomrom!
Már egy jó ideje csak megyünk. Jó lenne végre enni valamit mert a végén aztán tényleg bajok lesznek! Nem jó ám éhesen edzeni!

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #53 Dátum: 2019. Szept. 08, 09:37:21 »
- Nem gyengeség az, hanem élet. Barátkoznak, ismerkednek, élvezik az életüket, még mielőtt belépnek egy osztaghoz. Nem csak úgy lehetsz erős, ha állandóan edzel, ha valamit elhanyagolsz, az könnyen más területek rovására mehet. Kerülhetsz olyan helyzetbe, ahol nem az erődre kell hagyatkoznod, és akkor könnyen megtörténhet, hogy ott maradsz, mert pont valami olyasmit kéne tenned, amit nem tanultál meg, nem tettél meg, mert csak is arra figyeltél, hogy erősebb legyél.- megpróbál nem úgy hangozni, mintha tanár lenne, vagy egy vén shinigami, de lehet nem sikerült. De lehet kár is ezen aggódnia, nem biztos abban, hogy Rei egyet fog érteni azzal, amit Tenkai mondott, túlságosan is 11. osztagos alapanyag, akinek a harc lesz a mindene, és más nem is igazán fogja érdekelni.
- Azt tudod, hogy sok kapitány odalett? Köztük a te Chiyo kapitányod is. De ami azt illeti, a beosztás úgy megy, hogy megnézik az Akadémiai teljesítményed, milyen területeken vagy jó, és az alapján osztanak majd be egy osztaghoz, vagy ha felhívod egy kapitány figyelmét magadra, akkor az illető kérheti, hogy hozzá kerülj. Volt már ilyenre példa, nem is egyszer.- és még biztos lesz ilyen, azért a kapitányok is szeretik, ha a tehetségesek hozzájuk kerülnek és nincs ebben semmi elítélni való, csak némi önzőség. Azt kellene figyelniük, hogy mi is jó annak a shinigaminak, mert lehet nem érezné jól magát abban az osztagban, vagy egyáltalán nem illik oda, csak azért, mert erős, azért nem éri meg.
- Kiforgatod a szavaimat, ejnye na. Amin látszik, hogy ürülék és bűzlik, azt persze, hogy nem kell.- úgy fest, hogy ezt felesleges erőltetnie. Muszáj lesz a saját kárán tanulnia Reinek, és akkor talán rájön, hogy olykor az a fene nagy büszkeség inkább hátrány, mint előny. Főleg, ha egy befolyásos főnemessel szemben táplál haragot.
- Nem tudod mit jelenet?- pislogott meglepetten.- Ha szabad kérdeznem hány éves vagy?- nehezen tudja elhinni, hogy nem tudja a szó jelentését, ha csak nem egy újszülött, akkor ismernie kéne, vagy legalább fogalma lenne róla. Kezd egyre erősebb lenni Tenkaiban a késztetés, hogy átnézze az Akadémia tananyagját és beüljön pár órára.
- Nem, az nem az. Az igazi küzdelem, amikor nagyjából egyforma erősek vagytok, egy sokkal erősebb valakivel szemben egyszerűen nincs esélyed. Más az, amikor egy erős valakivel edzel, ő visszafoghatja magát, még ha élesben megy, akkor ez az esélyed nincs meg. Lehet az a harc lenne az utolsó harcod. Kint az igazi életben nem érvényesek azok a szabályok, amiket másoktól tanulhattál, az úgy nevezet szamurájok már nem élnek, nem éri meg követni az életüket. Egy erősebb hollow vagy arrancart nem fogja érdekelni a becsület, ha esélye lesz, akkor elsőnek levág, és utána meg fog enni. Ne rohanj ész nélkül mindenbe.- próbált barátságos hangot megütni, bár szerinte ezt Rei inkább okoskodásnak fogja gondolni, amikor nem több ez, csak egy kis oktatás, kár lenne egy ifjú shinigamiért, aki csak azért dobja el az életét, mert mások nem a legjobb befolyással voltak rá, vagy mert túl sokat gondol a képességeiről, és álom világban él.
- Nem csak a vér jelenti a családot. Ha az Akadémián nem csak edzenél, hanem ismerkednél, akkor megtalálnád a barátokat, akiket egy idő után családnak nevezhetsz. Vagy majd az osztagod tagjait, mindenkire vár egy család, csak várni kell, még megtalál. Ami pedig a nemes dolgot illeti. Mert ez nekik magától értetődő, és idővel pont ezek miatt elfelejtik mi is az az empátia, kevesebbet gondolnak másokról, csak azért, mert van vagyonuk és befolyásuk, ez már csak így megy mindenhol.- az emberek se mások, igazából annyira sok különbség nincs is a shinigamik és az emberek közt, ott is vannak szegények, itt is, elnyomottak és elnyomok, sajnos.
- Most tényleg nem tanítanak nektek semmit, vagy csak ennyire nem figyelsz oda, ami nem harc? Pedig ez lenne az egyik első, amit megtanítanak, hogy kik azok az emberek. Hiszen a legtöbb munkánk náluk van, sőt, a lelkek túlnyomó része is ember volt előtte, sőt, minden hollow ember volt egyszer. Remélem tévedek, és tényleg csak az van, hogy elalszol, amit azért nem ajánlok. Még ha unalmas is, kihagyhatsz valamit, ami a későbbiekben létfontoságú lenne. Így nem biztos, hogy sikerülni fognak a vizsgáid, és bizony maradsz az Akadémián sokáig.- ahogy eddig megismerte Reit, ég benne a tettvágy, akkor pedig az Akadémián maradás igen csak nagy érvágás lenne a számára, de ha nem figyel, nem tanul, akkor bizony jobb lesz neki, ha marad még pár évet.
Összeszűkültek a szemei, az ujjai ökölbe szorultak, és megvárta még kineveti magát Rei, majd kifújta a levegőt, és lazított az ujjain.
- Ezt még most elnézem neked, de nem ajánlom, hogy még egyszer így beszélj az osztagomról. Nem hiszem, hogy szeretnél magadra haragítani egy kapitányt. De azt csinálják, mint minden shingiami, nem számít az, hogy mekkorák és hány évesek.- érzelmektől mentesé vált a hangja, azért meg vannak a határok, és ez az egyik volt, Tenkairól és a nemesekről mondhat amit csak akar, de az osztagról, az osztagról nem.
- Mindjárt, már csak ezen a sarkon kell befordulni.- visszatért a jókedv a hangjába, ahogy jött a harag az úgy is ment. Remélhetőleg Rei is megértette, hogy mit nem szabad.


Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #54 Dátum: 2019. Szept. 09, 15:29:17 »
Protezsálni? Az meg mi? Valami kaja?

Nem értem ezeket a dolgokat, amit Tenkai hapek mondogat nekem. Barátkozni meg ismerkedni? Erre nekem nincs időm! Erősnek kell lennem és tovább fejlesztenem a képességeimet. Edzéssel kell töltenem az időmet! Amúgy is tök unalmas, amit csinálni szoktak az osztálytársaim. Beszélgetnek meg sétálgatnak. Semmi izgalmas nincs ebben! Engem mindenki utál az Akadémián ez nyilvánvaló. Fordítva is így van. Én sem szeretem őket, szóval nem is annyira nagy baj ez. Elvagyok én egyedül! Nincs szükségem másokra! Shinigamiként fontos, hogy egyedül tudjak harcolni, mert ha erre képtelen vagyok mi értelme az egésznek?
- Mi értelme nekem a szabadidőmbe barátkozni? Amúgy is utálnak engem! Ez kölcsönös is. Mindenki csak egy Rukongai csavargónak tart! Nincs értelme velük foglalkoznom. Unalmasak és én nem szeretek unatkozni!
Jelentem ki határozottan Tenkai hapeknak a véleményemet erről. Hiába akarnék amúgy is barátkozni másokkal, ők nem igazán kedvelnek engem, ami nem is igazán érdekel. Jobban érdekel engem inkább az, hogy erős legyek! Olyan menő lehessek, mint Yuusuke és Chiyo Taichou! Megfogadtam már Chiyo csajszinak, hogy megerősödőm és megküzdők vele újra! Bár úgy tűnik erre nem fog sor kerülni. Viszont nem fogom feladni! A kardot, amit kaptam tőle azt üzente felém, hogy bízik bennem és azt akarja, hogy nagyon erős shinigami legyek! Elfogom érni ezt a célt kerüljön bármibe! Egy nap felül fogom múlni majd Chiyo és Yuusuke Taichout az egyszer biztos! Amint a kapitányokról lesz szó, hogy még is kik tűntek el, úgy érzem magam hirtelen, mint akit alaposan felpofoztak volna. Ökölbe is szorulnak a kezeim.
- Tudok róla…
Szorítom is össze a fogaimat. Nem kell emlékeztetnie! Tudom, hogy Chiyo Taichouval mi történt! Napokig csak erre tudtam gondolni, hogy még is, hogy történhetett ez! A fejlődésem érdekében viszont igyekeztem edzésben elfojtani ezeket. Minden nap csak is kizárólag a fejlődésre koncentráltam. Még Yuusuke Taichounak is bizonyítottam, hogy végül tanítványává fogadjon!
- Chiyo Taichou számomra több volt, mint egy vezető vagy kapitány. Nekem ő a mesterem volt! Annál is több! Még kardot is készíttetett nekem pedig sose kértem erre! Ő volt az egyetlen, aki hitt bennem, aki foglalkozott is velem Nee-chanon kivül! Nem kell emlékeztetnie erre. Ezért is kell nagyon erősnek lennem. Elvégre ő is azt akarja, hogy shinigami legyek! Ha élne biztos vagyok benne, hogy Ő is ezt mondaná!
Összeszorított ököllel és könnyes szemekkel mondom ezt Tenkai hapek felé miközben felé fordulok. Számomra a vesztesége felért Nee-chan elvesztésével! Nekem olyan volt Ő, mint az anyám! Nagyon is fontos személy! Ha találkoznék azzal a fickóval vagy csajszival, aki elvette tőlem a mesteremet, alaposan elfogom tángálni! Minden egyes ütést, vágást, teljes erőből fogom bevinni, hogy érezze az a nyavalyás mekkora fájdalmat okozott ezzel! Az incidens után fogalmam sem volt róla mi történt Chiyo Taichouval. Már az is idegesítő, hogy én tudtam meg utoljára! Csak azért nem pancsolok be egyet Tenkai hapeknak mert elvisz kajálni. Pedig most megérdemelné! Emlékeztetem magamat arra, amit még Chiyo Taichou mondott. Uralkodjak magamon. Nagy nehezen egy erős sóhajt engedek meg magamnak és megnyugtatom magamat. Miután rá térünk arra, hogy meg kéne ismernem jobban ezt a Souji pupákot, teljes mértékben ellenzem ennek a lehetőségét. Kiforgatni másnak a szavát? Megint kérdően pislogok Tenkai hapek felé. Ezzel mit akart nekem mondani? Kiforgatom a mit? Mit forgattam éppen? Szavakat nem lehet forgatni. Miről beszél egyáltalán? Mindegy! Fura egy hapek, de legalább nem egy pupák. Egyelőre.
- A lényeg, hogy nem bírom azt a csoki barna pupákot!
Mondom ki nyíltan. Ez az igazság! Nem szeretem azt a pupák nemest, akinek nagy az arca! Ha majd erősebb leszek nála, nézni fog az egyszer biztos! Pislogok Tenkai hapek felé, mikor kérdezi tőlem, hogy biztosan nem tudom-e ezt a hatalom mi a fenét. Kicsit megrázom a fejemet, hogy értessem felé, hogy nem igazán értem mit értett az alatt, hogy hatalom. Amint a koromat kérdezi, elkezdem vakarni a fejemet majd az ujjaim segítségével elkezdek hangosan számolni.
- Őőőő lássuk csak… négy… öt…. nem asszem hat… nem! Hét! Hét éves vagyok!
Mondom határozottan. Ha jól emlékszem az új kardomat hét évesen szereztem! Azt hiszem… bár nem vagyok ebben biztos, de mintha Chiyo Taichou egyszer említette volna, hogy gratulál azért, hogy hét éves lettem. Azt hiszem!
- A küzdelem nem csak arról szól, hogy nyersz vagy vesztesz. Akadályok leküzdéséről szól a leginkább. Ha állandóan csak nyernék, ráadásul egész könnyen, sose fogom megtudni a korlátjaimat. Egy erősebb ellenféllel szemben viszont hamar falakba ütközhetek. Ezek a falak viszont nem leküzdhetetlenek. Ezeket be kell törni! Nyerek vagy vesztek az engem nem érdekel! Teljes szívemből akarok küzdeni és minél nehezebb csatákat átélni! Ha falakba ütközőm, lehetőségem van arra, hogy fejlődhessek! Minél erősebb az ellenfél, annál több tapasztalatot szerezhetek! Tudom, hogy bele lehet halni és az ellenfél sem fog tisztán küzdeni! Viszont én akkor is felfogok állni, ha eltaposnak. Akárhányszor, akármikor a földre tiporhatnak. Soha nem fogom hagyni, hogy a földön is maradjak. Felállok és mosollyal az arcomon fogok tovább küzdeni amíg az akadályt át nem fogom törni!
Széles mosollyal mutatok Tenkai hapek felé. Én aztán nem fogom hagyni magam az egyszer biztos! Ha erősebb az ellenfelem én kiállok akkor is ellene! A küzdelmek erről szólnak! Képes-e valaki leküzdeni az akadályait vagy maguk az akadályok fogják eltiporni! Nee-chan is sokat mesélt nekem erről, hogy mennyire fontos felállni. Ezt a gondolatot viszem tovább, amit Chiyo Taichou is megerősített bennem! Yuusuke Taichou pedig még jobban szilárdabbá tette ezt az elvemet! Soha! Semmilyen helyzetben sem! Nem szabad feladni! Fel kell állni és küzdeni tovább!
- Nekem nincs szükségem családra. Egyedül is megtudok állni a lábamon. Meg vár engem egy család? Persze biztos. Valahol jól messze! Az anyám lelépett az apám pedig alkoholista lett! Nee-chant pedig elveszettem! Na ennyit a családról. Nekem nincs anyukám vagy apukám, mint oly sokaknak. Egyáltalán az anyám miért lépett le? Sose fogom megtudni. Nem is érdekel igazán! Az anyám számomra halott!
Mai napig nem tudom ki volt az anyám, de nem is érdekel a kiléte. Nem érdekel, hogy kicsoda! Elhagyott és ez eléggé feldühít! Csak úgy! Nem maradt velem! Másoknál bezzeg ott marad az anyukája vagy az apja. Az enyém viszont nem. Nem is érdekes. Csak felhúznám magamat ezzel! Amúgy is minek nekem család? Tudok magamra vigyázni!
- Lelkek, emberek nekem aztán egyformák! Tisztára úgy nézne ki, mint mi csak nem látnak minket vagy mi fene. Minek nekem ezeket a felesleges maszlagokat megtanulnom? Az a dolgom, hogy kicsináljam a hollowot vagy az ellenséget! Nem fogok én „emberekkel” foglalkozni. Akarna a nyavaja!
Nem az a dolgom, hogy lezúzzam az ellenséget? Minek nekem ilyen sok felesleges maszlagot megtanulnom! Sok lényegtelen dolgot akarnak a fejünkbe vágni az Akadémián az tuti!
- Jó van jó van! Bocsi, ha ezzel megbántottam magát csak kissé fura, hogy gyerekek vannak egy osztagban. Viccesnek hangzott! Ha ez viszont megsérti, nem fogom kinevetni. Viszont ez fura. A bátyját kinevettem egyszer, de őt nem mérgesítette fel, pedig vicces volt szalmabábuként látni!
Eszembe is jut a kép mikor Hyo-bát megláttam szalmabábunak. Harsányan elkezdek nevetni! Az a kép még mindig bele van égve a tudatómban!
- Tökre viccesen nézet ki! Egy mozgó szalmabábú! Ilyet se él át mindennap valaki!
Letörlöm a szemeimről az előjövő könnyeket közben, amik a nevetés miatt jelentek meg. Szerencsére Tenkai hapek szerint hamarosan megérkezünk a célhoz. Na végre! Már kezdek nagyon éhes lenni! Jó lenne, ha végre odaérnénk, mert már egy egész lovat is képes lennék befalni! Ez a sok beszéd kikészíti a gyomromat! Jó lenne végre kajával megtölteni a bendőmet! Már alig várom temérdek ínyencségeket!

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #55 Dátum: 2019. Szept. 18, 17:09:07 »
- Csak bemeséled magadnak, hogy mindenki utál, és ha nem teszel ellene, akkor azon kapod magad, hogy tényleg egyedül vagy. Annál az érzésnél pedig kevés rosszabb van.- egyedül lenni, nem azért, mert szeret egyedül lenni, de azért elvan másokkal, nem, ez már magány lenne, és mire feleszmél, már késő tenni ellene, akkor pedig nem ér semmit az a sok erő, az edzések, ott fog maradni az űr, hogy valami hiányzik, valami, ami többet érne minden erőnél.
- És ő is erős volt, és mégis látod, hogy mi történt vele. Nem biztos, hogy egy erősebb ellenfelet kapott, lehet csak okosabb volt, technikásabb, tanultabb, ha csak az erőre hagyatkozol, akkor arra az útra fogsz lépni, amire a mestered, és biztos, hogy nem ezt akarná. Azt akarná, hogy legyél erős de azt is, hogy élj, legyen életed, ne csak az erőt kergesd.- mintha falnak beszélne, biztos megint valami ellenkezésbe fog kezdeni. Valaki rossz befolyást tett erre a shinigamira, megfertőzte azzal, hogy csak az erő számít és semmi más. Ha ez így folytatódik, akkor hosszabb távon ez túl sok kárt fog okozni, elejét kell venni az egésznek, még nem lesz túl késő. Ha mindenki csak egy utat akar követni, akkor legközelebb nem fogják ennyivel megúszni.
- Nem kell bírnod, de ha ezt túlságosan is hangoztatod, akkor te fogod a rövidebbet húzni.- kissé kezd unottá válni a hangja, mintha fát akarna kivágni egy kanállal, nincs értelme, és ha valaki látná, még bolondnak is gondolná.
- Az mondjuk nem túl sok.- valami lehet a levegőben, hogy manapság egyre fiatalabbak a shinigamik, régen hihetetlenül ritka lett volna egy ilyen fiatal akadémista, manapság pedig már-már természetes.
- De, a harc arról szól, hogy nyersz vagy se. Jól hangzik az, amit mondasz, de azokban a nehéz csatákban nem mind lesz olyan, hogy hagyják is, hogy mosolyogva felállj. Nem.- lassan megrázta a fejét.- Inkább olyan lesz, hogy egy vágással elintézik, hogy ne lehess többet shinigami, és akkor még szerencsés is voltál, mert ha így folytatod, akkor olyan falba fogsz ütközni, amit nem hogy át törni nem tudsz, de rád fog dőlni, és agyon fog nyomni. Akkor pedig eszedbe fog jutni, hogy talán mégis igazam volt, de akkor már késő.- hogy miben volt biztos Tenkai? Abban, hogy Rei egyik fülén be a másikon pedig ki fognak menni az elhangzott szavak. Jó dolog az, ha valakinek vannak elvei, mottója, de azok mit se érnek majd a halála után.
- Nem te vagy az egyetlen, aki így járt, és nem is te leszel az utolsó. S még valami, nem csak a vér teszi a családot. A szüleid elhagytak, megtörténik, de ebből kell talpra állni és mosolyogni a világra. Nekem is volt egy barátom, akinek nem voltak szülei, az erdőben élt, és csak este ment lopni a közeli házakból, de végül találkozott valakivel, aki befogadta, felnevelte, és még egész rendes férfi is lett belőle, lett egy anyja, testvére, és egyikük se vér szerint. Rád is vár ez valahol, a majdani osztagodban. De ha ilyen makacs maradsz, akkor nem fogod észrevenni, csak keseregsz majd tovább. Felejtsd el az önsajnálatot, legyél olyan shinigami, akire büszke a mestere és a Nee-chanja.- határozottak voltak Tenkai szavai, pont mint a hangja. Szép szavakkal nem megy semmire, van, amikor le kell tépni a sebtapaszt, nem pedig tutujgatni a másikat.
- Shinigami vagy, az a dolgod, hogy az emberekkel foglalkozz. Ezért kell megtanulnod azokat a maszlagokat. Mert nem minden hollow egyforma. Mi lesz, ha olyannal találkozol, aki ellen mit sem ér az erőd? Nem hat rá a pengéd, csak azok a maszlagok, amiket nem tanultál meg. Akkor mi lesz majd?- sejtése szerint; Majd kitalálok valamit. Ezt fogja mondani Rei, sajnos.
- Nem minden osztag egyforma. S az más, ha engem nevetsz ki, még veled is nevetnék, de te nem ezt tetted, hanem az osztagomat. Ha a testvérem osztagát neveted ki, akkor hasonlóan reagált volna ő is. De majd idővel megtanulod, hogy mit szabad és mit nem.- biztatóan Reire mosolygott.
- Láttam már cifrábbat is, pont az Akadémián. Csak ugye pár barát kellett hozzá…- nem lehet egyedül átélni a legviccesebb dolgokat, kell hozzá a társaság, mert úgy lesz még viccesebb.
- Na, meg is érkeztünk. Hölgyek előre.- azért az illemet még nem felejtette el.

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kenpachi Ivója
« Válasz #56 Dátum: 2019. Okt. 03, 13:48:55 »
Protezsálni? Az meg mi? Valami kaja?

A szám, bal szélét kicsit elnyújtom miközben azt hallom Tenkai hapektől, hogy csak bemesélem magamnak azt, hogy mindenki utál. Na persze. Sajnos a valóság mást mond! A tanárok folyton zaklatnak, a diákok többsége a közelembe se megy, ráadásul mikor gyakorló kardokkal kell csépelnünk egymást az osztálytársaim nem akarnak velem párt alkotni. Szóval erről ennyit! Nem szeretnek és kész. Ezt kell elfogadni! Amúgy sem bírom a búrájukat, akkor meg minek barátkozzak velük? Csak idegesítenének és feltartanának!
- Hát. Én már hozzászoktam ehhez.
Zárom ezt le röviden. Minek egyáltalán tovább nyújtani ezt a témát amúgy is? Eleve nem vagyok a gyereke és nem az apám! Jó fej, hogy meghív kajálni, de azért azt ne várja tőlem, hogy kiteregetem itt neki a szennyest! Van elég baja mindenkinek! Az én bajommal saját magam kell, hogy foglalkozzak. Az a dolgom jelenleg, hogy erős legyek! Olyan menővé váljak, mint Chiyo csajszi és Yuusuke hapek! Nincs idő nekem itt barátkozni meg lustálkodni. Különben, hogy leszek shinigami ha csak henyélek?
- Mi értelme élni, ha nem vagyok erős? Még mindig tök gyönge vagyok. A jelenlegi szintem nem elég! Még shikait se tudok bontani! Nyilván azért, mert még nem vagyok elég erős. Még a zanpakutoum is folyton azt mondja „nem vagy még méltó hozzá.” Nyilván arra utal, hogy gyenge vagyok még ahhoz. Meg amúgy is. Nem tudom mit tenni ez ellen. Mikor meglátok egy erős ellenfelet, valamilyen úton módon, hogy is mondjam… bizseregni kezd az egész testem és izgalomba jövök! Minden vágyam, hogy megküzdjek az illetővel. Ez csak úgy jön! Már vagy kicsi korom óta. Szerintem ez a véremben van! Csak tudnám honnan. Bár nem panaszkodom. Tök jó érzés! Jó nagy lendületet ad!
Meg sokszor ki is segít szerintem. Legalább is olykor én így érzem. Mikor megküzdhetek egy erős ellenféllel egyszerűen élvezni kezdem a harcot és sokszor emiatt nehezebben győznek le. Csak tudnám miért én vagyok ezek szerint az egyetlen, hogy ekképpen érzek. Ez probléma lenne vagy mi? Kit érdekel. Én jól érzem így magam és kész! Imádok harcolni! Pupákok fejét széttörni! Akadályokat leküzdeni! Ez vagyok én! Ilyen vagyok! Akinek meg ez nem tetszik, tehet egy szívességet és menjen neki teli erőből egy vastag falnak! Ha kell segítek is benne ezer örömmel!
- Oké oké…
Mondom unott hangon, de felfogtam. Ha nem szabad hangoztatni nem fogom, csak ne ismételje meg. Így is elegem van, hogy a csoki barna pupákról megy a téma. Nem igazán kedvelem a hapekot szal inkább nem is szeretnék róla beszélni. Egyáltalán mi a fenének kellet rá terelni a témát? Na mindegy! A lényeg lezártuk és kész! Haladunk tovább! Egyenesen az étterem vagy kajálda, mit tudómén csak, ahol tudunk végre zabbantani! Éhes vagyok és porzik a gyomrom!
- És akkor mit csináljak? Vonuljak vissza? Ha nem megy valami ne erőltessem? Ha ilyen felfogásban vittem volna az eddigi életemet, már nem lennék itt. Higgye el! Pontosan tudom miről vakerál éppen. Inuzuriban sem engedték, hogy felálljak! Kaptam is öklöst rendesen vagy vágtak meg valamivel! Viszont bármennyire is nehéz volt a helyzetem, semmilyen körülmények között nem futottam el. Ha kellet, kibírtam egész nap! Persze a hollowok meg a shinigamik más tészta, már tapasztaltam pártól nem is egyszer. Viszont, ha azt várják, hogy hagyni fogom, hogy legyőzzenek hát tévednek. Azért én is veszélyes tudok ám lenni, ha küzdelemről van szó! Tudja mit? Bebizonyítom egyszer magának, ha akarja. Vigyen el egy küldetésre és megmutatom mire vagyok képes, ha nem hisz nekem!
Nézek Tenkai hapekra határozott szemekkel. Nem csak mondom a dolgokat, valóban úgy is gondolom, amit mondok! Ha nem hisz nekem, akkor vigyen el egy küldetésére és megmutatom, nem csak szájalok neki, mint a legtöbb shinigami. Én komolyan beszélek! Ha harcolni kell, akkor márpedig küzdeni is fogok! Nem fogok elfutni, nem vagyok gyáva kukac! Az akadályok amúgy is arra valóak, hogy ledöntsük őket nem?
- Félreért Tenkai hapek. Nem sajnáltatom magam, csak elmondom a tényeket. Nem érdekel az anyám vagy az apám. Fogalmam sincs kik voltak ők, főképp, hogy ki az édesanyám és abszolút nem izgat. Tudom jól, hogy nem kell sebet nyalogatni, azt amúgy sem szokásom.
Egy kicsit elfordítom ellentétes irányba a fejemet, hogy a hapek ne lássa az arcomat.
- Amúgy is minek kell egy család?
Ezt egy picit halkabban mondom, bár nem értem minek. Pislantok kettőt majd előre fele fordítom fejemet és a két tenyeremmel megpaskolom az arcomat. Szedd össze magad Rei! Ez nem te vagy. A családdal amúgy se kell foglalkoznod mert nincs! Inkább gondolok a kajára, ami rám vár! A jó sok finom hal, hús, leves! Nyami!
- Akkor más módszert fogok alkalmazni. Kiderítem a gyenge pontját és felhasználom ellene. Elemzem az ellenfelem támadásait, képességeit, miközben elterelő mozdulatokat vetek be, amivel összezavarom az ellenfelemet. Esetleg kihasználom a környezetemet, mert azok is bővelkedhetnek lehetőségekben. Ha nem is vagyok jó kidouból, attól még vannak más módszerek, amikhez nem kell a penge vagy az erőm. Miért mit gondolt? Neki fogok menni egy olyannak, ha tudom, hogy az erőmmel nem érek semmit? Akkor más módszer kell.
Legalább is mindig ezt szoktam csinálni. Ha valami nem megy, keresek egy másik megoldást. A küzdelemben minden megengedett. Attól még, hogy szeretem a tisztességes harcot, előfordulhat, hogy egy nyikhaj pupákot kapok ki, aki mocskosan küzd! Ilyenkor általában furfangosan kell megoldani a dolgokat. Chiyo csajszitól tanultam egy pár trükköt olyan helyzeteknél amikor egyáltalán nem tudom kihasználni az erőmet. Vállat vonok mikor kitérünk az osztagára. Ha szerinte megtanulom mit szabad is mit nem akkor az úgy van. Mit bánom én. Én inkább úgy vagyok ezzel vagy elmondja, hogy nem tetszik neki vagy hallgat. Néma tökfejnek nem fogom érteni a szavát! Mert egyáltalán nem beszél! Nem egy zanpakutou akivel tudok úgy kommunikálni mint mostanában az enyémmel!
- Cifrábbat? Mi az a cifra? Az mi?
Kérdően nézek Tenkai hapekra. Mi? Cifra? Tessék? Miféle nyelven beszél hozzám olykor? Miért ilyen nehéz szavakat használ egyáltalán? Aaah majd úgy is elmagyarázza. Amint meglátom a célunkat, felnézek a feliratra majd jól beleszippantok ennek a Kumo étteremnek a levegőjébe. Rögtön nyálcsorgatásba kezdek. Kaja! Végre zabbanthatok egy jót! Ez az! Örömömben ugrálok is egy kicsit. Mikor előre enged Tenkai hapek, szökdécselve betoppanok az étterembe és körülnézek kíváncsian. Nagyokat is nézek. Milyen klafa hely ez már!
- Whoooaaaw mennyi kaja! De tágas ez a hely! Meg mennyien vannak itt! De király! Hol fogunk ülni? Hogyan kezdjük egyáltalán? Miféle kaják vannak itt? Sok mindent szeretnék kipróbálni! Jipiiii!
Már alig várom, hogy zabbanthassak egy jót!