Szerző Téma: Könyvtár  (Megtekintve 302 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Könyvtár
« Dátum: 2017. Szept. 21, 22:31:24 »
Az egyetem könyvtára, melyet helyben bárki használhat, ám dokumentumokat kölcsönözési jogosultsága csak az egyetem polgárainak és oktatóinak van. A gyűjtemény nagy, az iskolában tanított összes szakhoz találhatók itt olvasmányok japán és idegen nyelven egyaránt, viszonylag egyenlő arányban. A szakgyűjteményeken kívül egy kisebb, elkülönített részen szórakoztató olvasmányokat is találhatnak az olvasók.
Ez tökéletes hely a nyugodt tanuláshoz és kutatáshoz. A könyvtárban több asztal is található, melyeknél a diákok nyugodtan elhelyezkedhetnek, mindegyik mellett négy konnektor is található, melyekbe laptopoknak vannak elsősorban fenntartva. De annak se kell félnie, aki nem hord magánál ilyen technikai eszközt, ugyanis a könyvtárban 4 számtógépet helyeztek el, melyekről el lehet érni a katalógust és az iskola által előfizetett adatbázisokat is.Karakterlap

Kikuchi Ayame

Quincy

*

Szint: 1

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 12 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Narancssárga

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Post szín:
#E5906D


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Könyvtár
« Válasz #1 Dátum: 2018. Máj. 19, 22:36:53 »
Fél óra. Pontosan ennyivel előbb érkezett a megbeszélt találkozóhelyre. Izgult, ez tagadhatatlan volt, de valószínűleg nem azért, amiért a legtöbben tették volna a helyében. Ő nem a személy miatt izgult, hanem inkább azt várta, hogy milyen tapasztalatokat és megfigyeléseket tehet majd az interjú során. Az csak inkább valami plusz volt a történetben. Még most sem tudta elhinni, hogy rá mert írni az egyetem legismertebb emberére, hogy tudna-e neki segíteni az egyik gyakorlati feladatában. Az pedig még ennél is jobban meglepte, hogy az igent mondott neki. Úgy, hogy nem ismerték egymást. Vagyis…. ez nem fedte le a teljes igazságot, mert az interjúalanyát mindenki ismerte az egyetemen, ennek köszönhetően pedig egy csomó háttéranyagot tudott róla gyűjteni, pletykákat és tényanyagokat egyaránt. Ezzel szemben ő maga nem volt több, mint egy egyszerű porszem az egyetemen. Nem volt tagja sem a szakos érdek képviseletnek, sem a hallgató önkormányzatnak, sem az iskola újságnak, sem semmi olyasminek, aminek bármi köze lett volna az aktív egyetemi élethez.
Ahogy elhelyezkedett, és már vagy ötödjére pakolta át a papírjait meg a könyveit, hogy azok megfelelően állnak felötlött benne, biztos jó ötlet volt-e a könyvtárba megbeszélni ezt a találkozót. Nem az idő aggasztotta, az ablakon látta, hogy kint csöpög az eső. Mindössze csak attól félt, hogy nem fogják-e zavarni a többi diákot. Bár tény, pénteken nem voltak annyian, ő mégse szeretett volna zavarni senkit. Pont ezért választott ki egy viszonylag távolabbi asztalt, ami látható volt, de azért távol esett a valóban tanulást folytató diákoktól, így feltételezte, hogy nem fognak senkit zavarni. Amint meglátta, hogy felkért interjúalany közeledik, intett neki, hogy bizonyosan észre vegye, hogy a megbeszélt helyen várja, majd mikor egészen közel volt felállt és, ahogy azt illet meghajolt az idősebb irányába.
- Még egyszer köszönöm, hogy elfogadtad a meghívásom ^w^ - mosolygott a fiúra. Ezzel még saját magát is meglepte. Nem gyakran volt ilyen az első találkozás alkalmával. Sőt. Mégis, valahogy kellemesen érezte magát a fiú társaságában. Nem tudta volna megmagyarázni, hogy miért, de így volt.
- Foglalj helyet, ahol szimpatikus. Az iskolaújságba már több interjút is csináltak veled, így gondolom nem ismeretlen számodra az, ami most jönni fog. Az egyetlen különbség, hogy a kérdésem az életed legtöbb területére vonatkoznak, nem specifikusan csak egy részletére. Ha esetleg valamelyiket kellemetlennek találod, vagy nem akarsz rá válaszolni, egyből jelezd, kérlek - mondta lassan, érthetően, hogy ha a fiú szeretne, akkor tudjon kérdezni, majd kettejük közé tette a telefonját. - Illetve, ha nem zavar, akkor felvenném a beszélgetést, hogy otthon is vissza tudjam hallgatni, ha esetleg szükséges - magyarázta. Ám ha a másik ellene volt, akkor nem erőltette, ez mindössze egy kis könnyebbség lett volna számára.
- Egyébként, hogy szólíthatlak?  A Kimura-san megfelelő, vagy esetleg mást preferálsz? - kérdezte, miközben maga elé vette az egyik üres papírját, hogy apró jegyzeteket készítsen az interjú minden mozzanatáról. Nagyon alapos szeretett volna lenni.