Szerző Téma: Ahmad Al Saliha  (Megtekintve 1030 alkalommal)

Description: AKA: Shadow ügynök

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Izakura Rinon

Ember

*

Maestra (Karmester)

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 96

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 5 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszin és Lila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#FF44D9


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Ahmad Al Saliha
« Dátum: 2017. Nov. 01, 15:13:00 »Név: „Shadow”  (Igazi neve ismeretlen)
Nem: Nő
Kaszt: Fullbringer
Születési ideje: 2001.09.01
Kor: 16"Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."

Az óra csak ketyeg, ahogyan minden egyes másodperc telik. A teremben szinte az óra kattogásán kívül, néma csend honol. Egy teremben, két ember tartózkodik, egy férfi és egy nő. Nyomozó és gyanúsított, egymással szemben. A férfi alaposan átolvassa a kapott jegyzeteket, irományokat a tett helyszínéről. Súlyos ügyet kapott kézhez, amin a férfi arcán tökéletesen leírható. A kellemes éjszakát, amit Shanghai lakói élvezhettek volna, megzavarta eme idillt, egy mesterlövészpuskából eldördülő golyó, ami célba ért és áldozata végzetét teljesítette be. A lány, nem zavartatja magát. Nem látszik rajta a félelem, esetleg a megbánás jelei. Kötelességből tette a világ minden lakójáért. Parancsot teljesített, amit feljebb valója adott ki utasításnak és ő teljesítette, amit elvártak tőle. Számított rá, hogy munkájának bevégeztével a rendőrségen fog kikötni, hiszen ez is a terv egyik lépése. Már csak várnia kell arra, hogy a szabadság jegyét megkapja. Amíg viszont várakoznia kell, húzni fogja az időt. A férfi, elrakja maga mellöl a papírokat, majd egyenesen a szemébe néz. A gyanúsított is ugyanígy tesz. Mind ketten méregetik egymást. A feszültség tisztán érezhető a levegőben. A nyomozó, hogy oldani tudja a feszültségét, elülső zsebéből kivesz egy doboz cigarettát, majd öngyújtóját is.
- Nem baj, ha rágyújtok kisasszony?
Törte meg a csendet a férfit, miközben már öngyújtóját felhasználva cigarettájának végét, megpirította.
- Csak tessék. Nem zavar.
Már jó régen hozzá szokott az efféle körülményekhez. Repültek már mellette gránátok, töltények, minden, ami egy háborúban elképzelhető. Hosszú éveket töltött már egy háborús zónában kint Közép-Keleten. A nyomozó párat még elszív a cigarettájából, majd közelebb húzva a hamutartót, párat leperegtet a cigi végéből, keletkezet hamuból.
- Tudja kisasszony, őszintén mondva szeretnék mihamarabb túljutni ezen és gondolom ön is mihamarabb szeretne szabadulni, ami jelen esetben erősen kétlek. Sajnos a bizonyítékok, eddig azt mutatják, hogy ön a lehetséges gyanúsított, de még mielőtt megvádolnám ezzel a súlyos váddal, kérem hadd tegyek fel egy kérdést, ha megengedi.
- Csak tessék.
Már előre tudja a forgatókönyvet. Nincs mitől tartania. Már most előre sajnálja az előtte lévő nyomozót. Az egész éjszakát munkával kell töltenie és nagy nehezen megtalálja a gyanúsítottat, aztán egy kis idő múlva újból kifog csúszni a karmai közül, az-az ember, akit a mai nap folyamán üldözőbe vett. Fogalma sincs mi vár most rá. Természetesen viselkedik. Nem mutatja ki, önelégült mosolyát, sem pedig szimpátiát. Az érzelmek csak, mint fogalom vannak jelen, de gyakorlatban nem használja. A teremben egyetlen öröm szerzését maximum a szájában lévő csokipálcika jelenti, ami lassacskán elolvad. A nyomozó utolsót szív a cigijéből majd, mélyen belenyomja a hamutartóba. Éles pillantásokat vett az előtte lévő lányra, majd felteszi a kérdést.
- Kérdezem én, miért kellet meghalnia annak a magas rangú katonatisztnek a díjátadón? Családi hátterében nem volt lelhető bármi probléma. Sikeres volt a társai tisztelték, szinte egy csodálatos ember volt, aki védte a hazáját. Erre mikor megkapja a legmagasabb kitüntetést, valaki akkor abban a pillanatban, messziről meghúzza a ravaszt és a tiszt feje, szétloccsan. A lényeg, most jön. Ön a díjátadón, pontban 19:25-kor jelent meg, mint pincér, ha jól tudom, majd 1 óra múlva megtörténik a tragédia. Több szemtanú jelezte, hogy a gyilkosság órájában maga nem tartózkodott az épületen belül. Átnézve az iratait, maga egy bevándorló, egyenesen Iránból igaz?
- Igen. Sajnos tudja az országomban a munkalehetőség, nagyon nehézkes. Szegény családból, származom és úgy gondoltam szerencsét próbálok.
Alaposan betanulta jelenlegi személyazonosságát. Mára már mesteri szinten képes, bármiféle szerepet betölteni anélkül, hogy kiesne a szerepből. A nyomozó némán bólogatott, miközben végig hallgatta a lányt. Újra egy kis ideig néma csend honol a teremben.
- De, miért pont ide jött?
- Mert, egy barátom is itt lakik. Ez volt a leglogikusabb lépés számomra.
- Úgy érti Yung-Fen-Chan az a bizonyos barátja igaz?
- Pontosan nyomozó.
Megerősíti a nyomozót, miközben csokipálcikáját lassacskán elfogyasztja. Újabb néma csend érkezik. A nyomozó arcán tisztán kivehető, hogy a türelme lassan a végét járja. Hamar leakarja zárni ezt az ügyet. Amint a nyomozó nyitotta is volna a száját, kopogás hangja töri meg a csendet.
- Szabad!
Tekintetét a két férfira szegezte. Az egyikük, fekete öltönyt és nyakkendőt visel, feketeszemüvege pedig eltakarja a lelkét. Felismeri, ahogyan az öltönyös úriember is. A másik férfi egy itteni dolgozó, aki remegve lép oda feletteséhez.
- K…kapitány… a… helyzet…. hogy…
- Igen?
Válaszol kissé feszülten a nyomozó, miközben észreveszi, hogy kollégája nem éppen biztosan áll a saját lábain. Remegve adja át a kezében lévő papírokat. A nyomozó nyomban hozzá is lát, hogy elolvassa, majd tágra nyílnak a szemei.
- MICSODA?!
Szinte majdnem ordítva, kurjongta el magát, miközben az adatokat böngészi. A nyomozó arcán látható, hogy nem hisz egyszerűen annak, amit a kezében fog.
- Kisasszony… mély elnézését kérem, amiért korábban önt gyanúsítottam meg… kis félreértés történt…
- Semmi baj nyomozó, csak a munkáját végezte.
- És maga meg kicsoda, ha szabad tudnom?
Teszi fel a kérdését a nyomozó a fekete öltönyös férfinak, aki eközben feketeszemüvegét, levette már.
- Természetesen a kirendelt ügyvéd vagyok, Kai-Leng szolgálatukra. Viszont úgy néz ki rám már nincs is szükség, de ahogyan hallom mi is történt és az eredményeket látván… jogosan beperelhetné a kisasszony önöket, amiért meg gyanúsítottak olyanért, amit nem is követett el.
- Hát izé…
- Nem szándékozom önöket beperelni. Ellenben szeretnék haza menni, ha nem gond.
Határozottan elmondta kérését a nyomozónak, amit természetesen engedélyezett is. Nem gyanúsított, elmehetett. Küldetés teljesítve. Shadow ügynök immáron befejezte Shanghai küldetését. A korrupt tiszt halott, a „gyilkos” pedig mélyen a föld alatt fekszik papíron. Senki se tudja a lányra bizonyítani, hogy megölte a célpontját. Az ügyvéd kikísérte, majd amint a rendőrségtől pár utcányira elmentek, kezéből elővesz egy mobilt, amit átad.
- Ma 21:00-kor hívni fog.
- Értettem.
A búcsúzás, elmarad természetesen. A két fél ellentétes irányban távozik egymástól. Határozott léptekkel, zsebre dugott kézzel igyekszik vissza a kijelölt házhoz, ahol lakott. Célpontját tíz napig figyelte, majd a tizennegyedig napon ölte meg. Tudta jól, mikor, hol melyik időben kellet likvidálnia. Minden tudott a fickóról. Tudott a korrupt cselekedeteiről, hány nővel csalta a feleségét és persze mennyi rakétát is adott el titokban Észak Koreának. Szerencsére ezek a rakéták, működés képtelenekké váltak, mert pár jó akaró, kicsit megbütykölte a vezetékeket. A „Kedves Vezető” biztos nagyon elégedetlen lehet most. Lehetséges, hogy pár tábornoka nyilvános kivégzésben fog részesülni, kedvtelensége miatt. Shadow ügynököt viszont ez nem érdekelte. A küldetés sikere volt itt a legmagasabb prioritás. A kijelölt menedékházhoz érve, amint kényelembe helyezte magát a mobil pontban 21:00-kor megszólal. A szám természetesen rejtettként jelenik meg. A lány, viszont tudta ki hívja. A Főnök, akinek dolgozik, az Ügynökség, ahol esküjét letette, akikkel együtt a világ biztonságáért küzdenek.
- Shadow ügynök szolgálatra jelentkezik. Kódom: X7851OMEGA9
- Szép munkát végzett, Shadow ügynök. Egy újabb fenyegetést távolított el. Büszke lehet most saját magára.
Szokásosan, Főnöke eltorzított hangon beszél munkavállalójával. Életében sose találkozott személyesen vele. Munkáit telefonon, olykor laptopján keresztül kapja. Sokáig gondolkodott éveken át, hogy vajon, ki is lehet ez a bizonyos Főnök, aki a Szellem Ügynökséget vezeti. Egyes állitások szerint, valószínűleg egy nő, mások viszont férfira tippelnek. Sokáig mélázott ezen Shadow ügynök is, de végül elfogadta ezt a bizarr jelenséget. Az Ügynökség titkosan működik. A világon senki nem tud róluk semmit. Azt se tudják, hogy léteznek e egyáltalán.
- Viszont, egy új megbízás vár magára. Látja a maga elött lévő pakkot az asztalán?
Tekintetével keresi az állítólagos paksamétát, amit végül meg is talál.
- Igen.
- Nyissa ki.
A parancs hallatán, kinyitotta.
- A küldetés helyszíne Japán, Tokyó, Karakura kerülete. Részletes információt a megadott helyszínen fogja megkapni a megbízótól. Részletesebb információt sajnos nem tudunk közölni önnel, mivel maga a megbízó sem mondott többet.
- Lehet tudni a megbízó nevét?
- Sajnos nem. Nem mondott semmit a kilétéről, nem tudtuk beazonosítani. Viszont hagyott magának egy üzenetet, amit a paksamétában fog találni. Állítólag maga érteni fogja. Holnap pontban reggel tízórakor száll fel a gépe, el ne késsen. Felszereléseit a kijelölt házba helyeztük el, ahol idegilenesen lakni fog. A mobilt pusztítsa el a pakkal együtt, majd holnap jelentkezzen a reptérnél.
- Értettem!
Amint a kapcsolat megszakad, Shadow ügynök máris a levél felé nyúl, amit a megbízó küldött neki. Alaposan átnézi mielőtt kibontja, de sajnos nem talál semmiféle nevet, esetleg címet, hogy kiderítse vajon kicsoda is ez a megbízó. Nagyot sóhajtva kinyitja a levelet, amin csak a következő áll.
„Zöldséges rizottó”
Máris leesik a tantusz, hogy vajon kilehet a megbízója. Mosoly ül az arcán. Rég nem látott mentora kéri segítségét. Maga a mondat egy egyszerű embernek semmit sem jelent, de Shadow ügynök kitudja olvasni vajon mit is takarhat, ami így szól: „Told ide a segged most!”
Még utoljára átolvassa az adatokat, majd elégeti a pakkot a mobil telefont pedig széttöri egy kalapáccsal, maradványait a közeli folyóhoz dobja be. Amint mindennel végzet és bepakolt, ébresztőjét beállította, majd nyugovóra tért. A nyugalom addig tart minden egyes éjszakán, amíg az ismerős hangot meg nem hallja. Azt a hangot és mondatot, amit évek alatt próbál elfelejteni, de végül mindig megtalálja és így minden egyes reggelt riadtan kell fel, hogy aztán újra belevesse magát következő küldetésére.


„Mond csak… féled-e a halált?”
Fullbring
Név: Target Acquired!/Cél Befogva!
Típusa: Eszköz/fegyver

Fókusz tárgy
Dögcéduláját még Mentorától szerezte. A Dögcédulán a „Shadow” név van bele gravíroztatva. A tárgynál látszanak kisebb karcolások, horzsolások de az adatok mint: név, születési év, teljesen kivehetőek rajta. Fókusz tárgyat a pólója alá rejti, hogy senkinek ne tűnjön fel.
A fegyver
A dögcédulája vörös fénnyel kisérve átalakul egy PTRD-41 Tankelhárító mesterlövész puskává. Kezdetlegesen öt golyóval rendelkezik, ami öt pontonként hozzáadva a fullbringjéhez megnövelődig eggyel. A fegyver hossza 2000 milliméter, aminek csőhossza 1350 milliméter. Maximum 1000 méterig lehet vele, távolból lőni. A golyó űrmérete 14,5 milliméter. A fegyver hatalmas pusztítást képes okozni. Amint a célpontot eltalálja a golyó, azonnal fel is robban egy méteres körzetben. Ha Shadow kifogyna a golyókból kénytelen visszazárnia az erejét és egy körig várnia kell még újra tudja használni a fullbringjét.

1-10 pontig: A fegyverrel 1000 méterig lehet távolból lőni. Egy golyó a becsapódáskor, egy méteres körzetben képes pusztítást okozni.
10-20 pontig: A puska távcsövén keresztül lehetőséget ad arra, hogy falon át is lássa a célpontokat, ha csak egy fal van Shadow és a célpont között elválasztva.
20-30 pontig: A fegyverrel képes egy bazooka erejű pusztítást okozni. Ehhez viszont két golyót kell összesűrítenie egybe. A robbanás mértéke megnő négy méterre, viszont a golyó sebessége csökken emiatt.
30-40 pontig: A fegyverrel most már 1500 méterig lehet távolból lőni. 1000 méternél, a golyó a becsapódáskor háromméteres körzetben képes pusztítást okozni. 100 m-ként a golyó robbanásának átmérője 50 centiméterrel nő.
Fiús, lány kinézete van. Haját rövidebbre vágatta, hogy véletlenül se zavarja, mikor akcióba kell lendülnie. Legtöbbször mikor nem iskolában van, vörös kivágott pólót visel, katona nadrággal és bakancs kíséretével. Pisztolyát és egyéb halálos eszközét a hátizsákjában hordja. Bőre leginkább bronz színű, mint a kínaiaké. Szeme világos barna színű, de amint a képességét használja a szem színe vörössé alakul.  175 centiméter magas.
 


Fegyelmezett, céltudatos, de a korához megfelelően azért a lázadó énje is olykor előkerül. Fiús, lány kinézete jellemére is igaz. Ha kell megvédi magát, nem riad meg az ocsmány dolgoktól. Jobban szeret gatyában mászkálni, mint szoknyában. Szenvedélye a motorok a rockzene és a fegyverek. Legfőképpen a mesterlövész puskák állnak első helyen. Kiképzésének köszönhetően bármilyen karakter jellemét képes átvenni, magáévá tenni anélkül, hogy valódi személyisége elveszne. Könnyen barátkozik az emberekkel, viszont másokat közel engedni nehezebben tud. Egyedül életében csak is Mentora jöhet szóba, mint közel álló személy.


+ Papi! (Mentor)
+ Motorok
+ Mesterlövészpuskák
+ AC/DC és minden más régi rockzene
+ Csokipálcika

- Plázacicák
- Gal lányok
- Aki a motorjához engedély nélkül hozzá nyúl! (Kivétel a Papit ő hozzá nyúlhat!)
- Beképzelt fickók
- Rasszistákat
- Perverzeket


(click to show/hide)

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Ahmad Al Saliha
« Válasz #1 Dátum: 2017. Nov. 05, 10:45:53 »
Ahoj! :3

Nem húzom az időt. Drága, kicsiny bevándorlónk! A nemzetközi békesség nevében, remélem nem fogsz a fórumon robbantgatni. :S Viccet félre téve! Az előtörténeted Elfogadom!


Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


Indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot,, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 10 pontot az LP-d után a képzettségeiden, amik a következők:
  • Fegyveres harc
  • Pusztakezes harc
  • Lélekmanipulálás
  • Bringer Light
  • Fullbring
A rendszerrel megbirkóztál, elosztott pontjaidat itt jelentsd le.
Ezek után kezdődhet a játék! ;)