Szerző Téma: Kuchiki Seiya NJK-i  (Megtekintve 356 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kuchiki Seiya

Eltávozott karakterek

7. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 000 / 30 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
jég elemi

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#0F52BA //#CCCCFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Seiya NJK-i
« Dátum: 2017. Nov. 05, 23:53:19 »
Kuchiki Hinata

Név: Kuchiki Hinata
Nem:
Kaszt: Shinigami
Besorolás: 1. osztag, Befutó szekció
Korábbi besorolás: 1. osztag, Beosztó szekció
Születési dátum: 1620.02.14.
Kor: 397 év
Kapcsolat: idősebb lánytestvér (nővér)
Család:
 - Kuchiki (Kira) Takumi (édesapja)
 - Kuchiki Seina (édesanyja)
 - Kuchiki Seiya (öccse)
 - Kuchiki Kai (öccse, elhunyt)
 - Kuchiki Tomoe (öccse)
 - Kuchiki Byakuya (unokatestvére)
 - Kuchiki Hana (unokatestvére)
Postszíne: #948DC3

Kinézet
Mintegy 168 centiméter magas, a Kuchiki család minden szépségét magán hordozó fiatal nő. Hosszú fekete haja mindig elegánsan keretezi arcát, tökéletes kontrasztot alkotva fehér bőrszínével. Szemszíne a kék egy erőteljesebb, sötétebb árnyalatában tündököl, nem olyan élénk mint testvéreinek. Alakja nőies, izmos, az általa viselt könnyed anyagú öltözetek miatt elsőre légiesnek tűnhet, a valóságban azonban közel sem tekinthető törékeny virágszálnak, alkatát a kardforgatás művészetéhez igyekezett formálni.
Szolgálatban az előírt egyenruhát viseli, attól csak kivételes esetekben tér el. A birtokon szívesen hord finom, könnyed anyagú ruhákat, szereti a praktikusságot, társadalmi rangját a finom kiegészítőkkel és az általa viselt holmik minőségével jelzi a külvilág felé, nem pedig azok rétegeivel.

Jellem
Rendkívül felelősségteljes, komoly személyiség. Tisztában van kötelességeivel mind a Gotei 13, mind családja irányába. Szereti a rendet, rendezettséget, a szabályokhoz kifejezetten ragaszkodik.
Számára a családja az első, ennek szolgálatába állította az életét, szinte mindig a személyes boldogsága elé helyezve azt. Bár egyenes, igazságos személynek tartja magát, családtagjaival szemben meglehetősen elfogult, amit persze nem hajlandó beismerni.
Komoly oldala mellett végtelenül romantikus, már-már tündérmesébe illő kapcsolatra, lovagra vágyik. Borzasztóan mély pont az életében hogy párkapcsolati téren sikertelen, vágyna már a saját családra, mesebeli kérőjére. Ha udvarlója mégis akadna, nem sok eséllyel tud megfelelni magas elvárásainak, így a valóság igen gyakran kiábrándítja mindebből, olyankor még szigorúbban kezeli a család ügyes-bajos dolgait, noha amúgy is teljes odaadással próbál unokatestvére jobbkeze lenni. Ezt megnehezíti, hogy alkohollal szembeni tűrőképessége kvázi a nullával egyenlő, már egyetlen kortytól is ittas állapotba tud kerülni - a Hanával töltött estéi nagyobb részére jellemzően nem is szokott emlékezni az alkohol előkerülésétől számítva. Ittasan levedli minden eleganciáját, Hana tökéletes partnere tud lenni minden zokszó nélkül - a rákövetkező napon, napokon viszont iszonyú fejfájásai miatt nem érdemes zavarni pihenésében.
Seiyával való hidegháborús viszonya arra eredeztethető, hogy magában képtelen helyretenni és elfogadni, hogy testvérének a menekülésen kívül nem volt más opciója, s ezek után kapcsolattartásra nem volt lehetősége. Haragja inkább gyerekes sértettség, úgy érzi nem bíztak politikai képességeiben, hogy az igazságot érvényre tudná juttatni - vagy ő vagy a családjuk. Elárulva érzi saját magát, mintha lecserélték volna, egyelőre nem tud mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy akkoriban nem a jog és igazság győzedelmeskedett volna, hiába főnemesek. Ezt az apróságot még nem sikerült feldolgoznia. Seiyával szembeni szigora is ebből ered, míg Tomoét a végtelenségig elkényezteti, ami már csak a kettejük közti nagy korkülönbség miatt is természetes számára. Ennyire kenyérre kenhető idősebb öccseivel szemben sosem volt, bár már velük és Chihiroval is megközelítette ezt a szintet. Személyes nézeteltérésektől függetlenül bármely rokonáért tűzbe tenné a kezét, biztonságukat minden más fölé helyezi.

Története
 - Kuchiki (Kira) Takumi és Kuchiki Seina elsőszülött gyermekeként látta meg a napvilágot. A családfő unokájaként korai életének nagy részét a főág tagjai mellett töltötte, már egészen aprócska korától felnézett unokanővérére, Kuchiki Hanára.
 - Mivel a családnak nem sok korabeli tagja volt, különösen örült távolabbi unokaöccse, Kuchiki Hiroki érkezésének. Élvezte a fiú társaságában eltöltött időt, az időnként számára nyújtandó elsősegély alapozta meg zanpakutouja későbbi képességeit.
 - Egészen fiatalon megkezdték nevelését, hogy kifinomult úrihölgyet faragjanak belőle. Ez lelkületének is megfelelt, kedvét lelte a különböző művészeti órákban és a történelemben, szívesen olvasgatta a családi könyvtár tekercseit.
 - Származása miatt 1680-ban döntöttek jegyességéről a Kagami ház egy tagjával. Ugyanebben az évben megkezdte tanulmányait a Lélektovábbképző Akadémia elit osztályában. Az intézményben töltött idő mutatott rá kivételes tehetségére a kardforgatás és a varázslatok világában. Stílusa azóta kiforrottabb, kardforgatás közben is páratlan elegancia sugárzik belőle. Az Akadémia elvégzése után tehetsége miatt az 1. osztagba nyert felvételt.
 - A sok újdonság mellett kevesebb ideje maradt a családjára annak ellenére is, hogy arra nevelték, elsősorban a Kuchiki ház érdekeit tartsa szem előtt. Bár sosem mutatta, mélyen bántotta, hogy szolgálatba állása miatt eltávolodott rokonaitól.
 - Családi kapcsolatait csak az 1700-as évek elején sikerült rendeznie, ettől kezdve ismét minden szabadidejét unokatestvérei társaságában töltötte. A szüleitől kapott elvek és saját belátása miatt is szerette volna őket a lehető legjobban kiismerni, hogy a későbbiekben minél nagyobb hasznukra lehessen. Utolsóként Hirokival tudta feloldani a köztük lévő feszültséget. Ez különös nehézségeket jelentett számára, ám sikerült tökéletesen elpalástolnia gondolatait és ragaszkodni az elvárásokhoz, hogy főnemesként viselkedjen és üzleti ügyként tekintsen leendő házasságára.
 - Első öccse születésével igyekezett több időt a birtokon tölteni, hogy segíthessen a fiú nevelésében és terelgetésében. Még számára is meglepő volt, hogy Seiya nálánál jóval fiatalabb korban kezdhette el az Akadémiát, s kissé csalódottan vette, hogy testvére nem igényel segítséget a tanulmányaiban.
 - Tökéletes úrinő attitűdje 1788-ban szenvedett csorbát, amikor vőlegénye egy bevetés során életét vesztette. Eleinte nem tudta, mit kellene kezdenie a helyzettel, noha lelke mélyén örült, hogy megszabadult egy felesleges tehertől. Innentől sokkal szabadabbnak érezte magát, sokkal lelkesebben vette ki a részét a családi ügyek intézéséből. A romantikus irodalmi alkotások iránti érdeklődése a századfordulótól kezdett kibontakozni, ekkortól kezdte foglalkoztatni a szerelem kérdésköre, melyet mindezidáig tudatosan igyekezett száműzni gondolataiból.
 - A következő évszázad során fogalmazta meg magának, milyen lenne számára az ideális párkapcsolat és ideális férfi. Párkereséssel nem foglalkozott, idejét sorban érkező rokonai töltötték ki, ideértve második öccsét és távolabbi unokatestvéreit. Ugyan szülei nem csináltak titkot abból, hogy keresik számára a jelöltet egy érdekházassághoz, ezeket az ügyeket kezdte egyre inkább saját kezébe venni. Szüleit teljességgel az 1900-as évek elejére sikerült kizárnia magánéletéből.
 - Az 1800-as évek második felére már pontosan megfogalmazta magának, milyen társra is vágyna. Azonban a kiszemelt iránti rajongását kénytelen volt visszafogni magában, és inkább a munkába temetkezni, noha bármikor szívesen tölt időt bármelyik rokonával.
 - Idősebb öccsének eltűnése megviselte, sosem tért igazán napirendre a történtek fölött. A mai napig úgy érzi, tehetett volna valamit, ha időben észleli az intő jeleket. A feldolgozásban Seiya váratlan visszatérése sem segíti.
 - Az 1900-as években fokozatosan a család ügyeit helyezte prioritásnak szolgálati teendői helyett. Mindkét kötelezettségét ellátja, de a Kuchiki ház ügyes-bajos dolgaira látványosan több időt szentel. Szívén viseli családja sorsát.
 - Harmadik öccsének születése felüdülés volt számára, bár ekkorra már megfogalmazódott benne, hogy lassan szeretne saját családot. Tomoe ennek megfelelően akármikor kenyérre tudja kenni.
 - Kai és unokahúga halála mélyen megrázták. Őszinte hálát adott Hirokinak, amiért ebben az időszakban is tudott hozzá fordulni, azóta kapcsolatukat szorosabbnak érzi, mint bármikor előtte. Igényli a társaságát, így amikor ideje engedi, felkeresi a férfit.

Zanpakutou
Neve: Himatsuri (~Tűz fesztivál)
Fajtája: Fény
Kinézete: Elzárt állapotában a fegyver szépen megmunkált katana alakját öltötte magára. A kardhüvely fehér színű, rajta arannyal díszes, indás motívumok, liliomábrázolások találhatók. A minta a fegyver keresztvasán folytatódik, annak is arany, kissé óaranyba hajló árnyalata van. A markolatgombon lévő vésetet fehér szalag takarja, melyre a forgató által készített omamorit fűztek.
Shikai parancsa: Ohzora wo kagayakashite! - Ragyogd be az eget!
Shikai kinézete: A feloldást követő változás inkább a fegyver külalakjában, mint színkompozíciójában van: shikai formája egy kínai jian, fehér, szinte ragyogó pengével. Keresztvasáról eltűnik az óarany beütés, színtiszta arannyá válik, mintázata megőrzi a liliom motívumait.
Képességek:
  • Asazora no hikari - Reggeli ég fénye: A képesség nevére a penge felragyog. A jian fehér fényébe időnként arany árnyalatú vibrálás keveredik. Mivel a technika aktiválása után a fegyver folyamatosan vakító fényt áraszt magából, ezek a kiszámíthatatlan vibrálások különösen zavaróak a másik fél számára, főként a látását rontják. Különösen hatékonyan viselkedik árny típusú képességekkel szemben.
  • Yuuzora no hikari - Alkonyi ég fénye: A jian útjának mentén aranyszín fényívek rajzolódnak a levegőben. Ezek szinte szilárd erőteret képeznek Hinata és a fényíveken belül tartózkodók körül. A technika védekezésre szolgál, a fénysarlók pajzsként funkcionálnak.
  • Mugetsu no hikari - Holdtalan ég fénye: A technika nevének elhangzásakor a fegyver hegyének a sérült fél szíve fölött kell lennie. Ekkor a fehér penge arany színben felragyog majd felbomlik. Helyette arany fényből álló liliom nő a sérülésen. A virág feje bimbóként indul, gyógyítás közben folyamatosan bontogatja szirmait. Mire a sérülés begyógyul, a fényliliom teljes szépségében pompázik, majd a gyógyítás befejeztekor szertefoszlik, és visszatér kardpenge formájába. A technika mérgezések esetén is alkalmazható, ekkor a virág a szív fölött jelenik meg. Hinata saját magán nem tudja alkalmazni, a fegyver arany markolatát végig a másik szíve fölött kell tartania.

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kuchiki Seiya NJK-i
« Válasz #1 Dátum: 2017. Nov. 29, 19:31:38 »
Ahoj!

Újabb szép hölgy a látóhatáron! ~ befeszít ~ Csocsika! El jössz velem shoppingolni? ~megnyerő vigyor ~

Viccet félre téve! Az NJK-t ELFOGADOM! Üdvözlégy felénk, Hinata! Telefonszámom átküldöm privátban, aztán ütközhetnénk! Igen komoly elmaradásaim vannak adminisztrálási kérdésekben és rám férne a korrepetálás! ;)