Szerző Téma: Earl lakása  (Megtekintve 275 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Earl

Különleges karakter

*

Dragon

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 15 000

Hozzászólások: 27

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 12 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Earl lakása
« Dátum: 2017. Nov. 08, 16:38:30 »

Elhelyezkedését tekintve az erdőhöz fekszik közel, távol a várostól, csendes környezetben, egy volt szentély helyén, aminek a lebontására Earl némi kenőpénz, és egyéb eszközök használatával szerezte meg az engedélyt. Mára pedig ott állt Earl alkalmi otthona.
Egy két emeletes épület, mindkét emeleten 5-5 hálószoba volt, minden szobának saját fürdője és wc-je volt, ezen felül lent és fent is volt 1-1 konyha és ebédlő, ha netalán lent főztek volna, akkor egy étellifttel küldték fel az ennivalót. Természetesen a házhoz tartozott még edzőterem, könyvtár, dolgozószoba, nappali, ételraktár, borospince, szauna is (egy a kertben, egy a pincében) egy méretes medence a kertben, maga a kert is elég hatalmas volt.
Volt egy rejtett pince, aminek a bejáratát gondosan elrejtettek, hogy szabadszemmel ne lehessen látni, és nem csak a lehető legjobb rendszerekkel de mágiával is védett volt, illetve maga az ajtó is egy húsz centis acélajtó volt, ha valaki, valahogyan megtalálná. Earl itt tartotta azokat a tárgyakat adatokat, amik esetlegesen felkelthették mások kíváncsiságát, illetve ide zárta el azokat a személyeket, akik gondot okoztak, de még élve volt rájuk szüksége, vallatásra is volt egy tökéletesen megfelelő helyiség, ahogy a testek tárolására is, ha netalán Earl némileg minőségibb húsra vágyott, illetve volt még egy raktárhelyiség, ahol az ereklyéinek nagyobb részét tartotta. Itt volt még Trollandék lakrésze is. S végül, egy szerverszoba, ahol a fontosabb adatokat tartotta, esetleges zsarolásokhoz, és egyéb dolgokhoz.
Az otthona természetesen a legjobb biztonságtechnikai rendszerrel volt felszerelve, illetve egy, az Earl cége által kifejlesztett árnyékoló berendezésnek hála rejtve volt a kíváncsi kamerák és műholdak elől. Személyzete pedig egyáltalán nincs, a Genek képesek ellátni minden feladatot.