Emberek Világa > Küldetések az Emberek Világában

Kerekerdő közepében...

(1/31) > >>

Anselm Eberhard Lindhorst:
(click to show/hide)
[*]Résztvevők: Shinohara Jurou, Kikuchi Ayame, Sakamoto Fucking Naraku, Preisinger Gabriele, Vinzent Feuerstein, Kane Shinzou, Shirei Tenro, Anselm Eberhard Lindhorst, Tachibana Satoru
[*]300 szavas posztot várok, egy-két plusz szó nem baj, de 400-450 fölött nem akarok látni semmit ^^ (ejnye-bejnye lesz :D)
[*]Technikát a poszt végén jelezzétek, ahogy szoktátok ^^"
[*]Ha csúsztok, szóljatok ^^ Én is fogok :D
[*]Hajrá, és jó szórakozást!
[/list]
Kerekerdő közepében
-Villámküldetés-
Derűs reggelre ébredtetek. Kellemesen süt a nap, lágyan fúj a szél, a madarak csiripelnek, satöbbi, satöbbi. Többeteknek eszébe juthat, hogy milyen jó lenne egyet túrázni, vagy kiülni a teraszra, esetleg a városban szórakozni. De rossz hírt kell közölnöm, hétköznap vagyunk. Iskola, munka, lógás, kinek mi a dolga, elindul idővel, és a szokásos hétköznapját tengeti. Több kevesebb problémával meg is kell ütköznötök, elvégre ilyen az élet, nem? Ilyeneken gondolkodhattok, miközben sétáltok, buszoztok, metróztok vagy vonatoztok. "Munkahelyeteken" sem történik semmi különös. Legalábbis egy darabig. Délután kettő óra felé hírtelen mintha változna a nap forgása.
Egy üzenetet kaptok. Mindenki úgy, ahogy el lehet érni. SMS, e-mail, levél, füstjel... Az üzenetben az alábbiak állnak:

"Tisztelt Testvérem!
Szeretném tudtodra adni, hogy mindenképpen szeretnélek megismerni! Elképesztően fontos vagy nekem, és persze Őfelségének, ezért szeretnék Veled egy kicsit beszélgetni. Kérlek, amint teheted, menj a megjelölt helyre!
Üdvözlettel:
V. E."

Aki érti, az tudja, hogy ez egy igen fontos üzenet. A megjelölt helyek pedig nagyon egyszerűek: Karakura High tanulóknak az iskola udvarán, az Egyetemen tartózkodóknak a főépület előtt, akik pedig otthon, vagy munkában tengetik a mindennapjaikat, otthon fogják meglátogatni.
A következő adandó alkalom természetesen egybeesik legtöbbeteknek. Az üzenet után nemsokkal mindannyian csengőt hallotok. Többnyire ez az iskolai csengő, de az otthoni is megszólalhat, nem sokkal miután hazaértek.

HATÁRIDŐ: 2017. 11. 17. 13:30

Shinohara Jurou:
Deja vu érzése van, és csak egy fáradt sóhajt ereszt meg. Ezek a Sternritterek, komolyan, lehetnének kicsit kreatívabbak. Misztikus üzenetek, furcsa aláírással. Egyértelmű csapda, és a legtöbb quincy már beleugrott legutóbb. Lesz valaki, aki még bízik majd ezekben az üzenetekben? Amúgy sem tudja, mit akarnak már tőle, ő már amúgy is eladta a lelkét Köhlernek. Arról nem is beszélve, hogy az ő családja amúgy is a kezdetek óta teljes mértékben támogatja a Wandent. Mi lenne, ha nem őt zaklatnák ekkora faszságokkal? Nagyon sok felesleges bájolgást spórolnának meg neki, annyi bizonyos.
Minden esetre, benéz az irodájába, mielőtt még elindulna. Az összes ott fellelhető gintou készlettel felkészül, a Köhlertől kapott nyakkendőtű alakú ereklyét is magánál hordja, és akármennyire is ízlése ellenére van, pár Seeleschneidert is magához vesz. Minden megvan, ami kell, quincy kereszt, az órája, pótszemüvegek és kesztyűk, ha véletlen valami alacsonyabb rendű létformával kellene érintkeznie ez alkalommal is.
Az egyetem udvara, remek találkozási pont. Ennél nem lehetnének nyilvánvalóbb, nyitottabb helyen. Neki tökéletesen mindegy. Csak akkor lepődik meg, amikor ismét ugyanazt a diákját pillantja meg. Valahogy mindig együtt keverednek szarba.
- Kikuchi, nem tanultad még meg, hogy az ilyen levelek kéréseinek nem engedelmeskedünk? - kérdezi, egyik szemöldökét felvonva. Ő megteheti, ő Shinohara, a Wandenreich támogatója és nem mellesleg meg tudja védeni magát. Furcsa hangot kezd hallani. Valami csengő... reflexből befogja a füleit. Az egyetemen nincsenek csengők, és ha valaki ezzel akarja hipnotizálni vagy elaltatni, abból nem eszik, az bizonyos. :|

Sakamoto Fucking Naraku:
Lábai az asztalon pihentek, szemei lehunyva, ajkai közt egy elmaradhatatlan, füstölgő cigi, karjai a tarkója mögött, ujjai összekulcsolva. Halkan és alig érthetően ugyan, de énekelni kezdett. Szerette az ilyen napokat, amikor senki se baszogatta, az üzlet is jól ment, egyre több helyet pakolnak ki a fiúkkal, a zsaruk bénák, a náthán kívül senkit nem tudnak elkapni, és ugyan látta a hírekben, hogy van valami hülye, aki maskarában rohangál, és teszi a rendet, de ha jól vette ki a dolgokat, hozzá meg kishalak, nem mintha veszélyt jelentene, vagy félne tőle Naraku.
- Mi a fasz?- persze, hogy meg kell szakítani a pihenésben, és ráadásul telefonon. Ami meg meglepi, hogy ismeretlentől jött az üzenet, pedig sok mindenkinek nem adta meg a számát, így főleg nem érti, hogy mi a picsa van, az üzenet láttán meg felszaladt a szemöldöke.
- Hogy he?- valaki nagyon félre üthette a számokat, durva egy édeshármast akarhat, és a testvérével? Valakinek érdekes estéje lesz, bár annyi érdekli, hogy ki lehet Őfelsége? Egyet ismer, legalábbis tudja, hogy van, de az is Angliában van, az durva lehet, ha vele akarna kavarni. Inkább nem is gondol ebbe bele, visszatért a lazuláshoz, a telefont az ágyra dobta, majd újra visszatér a zenéhez, elnyomja a cigit, és mehet.
- I am a dwarf and I’m digging a hole
Diggy diggy hole, diggy diggy hole.- fogalma sincs arról, hogy mikor is aludt el, de azt tudja, hogy volt vagy tíz perc az egész, ha nem kevesebb, hiszen az egy órás változatból még mindig maradt elég sok. De valakinek most kellett csengetnie, vannak tőkei, az már tuti, bejönni ebbe az épületbe, amiről mindenki tudja, hogy kik lakják, és a környék is olyan, hogy ha ásítasz, még a fogtömést is kilopják a szádból.
- Ajánlom, hogy kurva fontos legyen!- félbeszakítani, és ha szar az ok…

Kane Shinzou:
- Na mi van? Mész csajozni?!
Icarus már azonnal be is támad, amint megpillantja ő is a mobilomon lévő üzenetet, amit Tenrotól kaptam. Ki is kerekedtek a szemeim. Az én segítségemet kéri? Ez azért új nekem! Közben a kapott levelet is elolvasom. Még mindig próbálkoznak engem betörni, hogy csatlakozzak hozzájuk. Nem voltam eléggé érthető, hogy a válaszom nem? Beperelhetném őket most már zaklatásért. Miért van az-az érzésem pont ezzel lesz kapcsolatos, amiért Tenro a segítségemet kéri?
- Nem csajozok Icarus! Csak mivel ő megmentette az életemet ezért cserébe persze, hogy segíteni fogok neki.
- Értem, de ezt azért itt ne hagyd…
Ördögi mosollyal nyomja a kezembe a csomagolást. A tekintetem szerintem mindent elárul mit érezhetek most. Megüssem vagy szimplán vágjam a képébe? Inkább útközben kihajítom, még a végén félreértené szegény lány és a nyilait belém állítaná. Jobb a békesség szerintem. Mouse szokásához hívén megölel, majd tudtomra adja, ha nem jövök vissza épségben, megnézhetem magamat. Remélem ez alatt nem a pénzemet értette. Mindenesetre nincs sok időm. Magamra öltöm a futár ruhámat, bal csuklómra az elektronikus térképet. Biztonságkedvéért magammal viszek két Seele Schneidert és a keresztemet Alea Angelit, na meg persze a karkötő se maradhat el. Amint le ellenőriztem magamat, indulok is a cél felé, amit Tenro megadott. Konkrétan egy családi házhoz vezet az utam. Elég szép kis kertel rendelkezik. Amint megállapodok a tetőn, fejjel lefelé lógva bekopogok az ablakon. Amint Tenro beenged, leereszkedek és bemegyek.
- Szia! Na mesélj mi történt?
Amint meglátom a problémát amiért Tenro idehívott, menten tágra nyílt a szemem. Fortuna te komolyan szívatni szeretsz engem? Ilyen a világon nincs! Remek!
- Ezt nem hiszem el…
Egyik kezemmel fogom a fejemet. Nálam pechesebb ember nincs a világon. És mi ebbe a röhej? Nem futármunka csak egy barátomnak segítek. És az életemet fogom kockáztatni. Bazdmeg Fortuna most már tényleg! Hallom a csengőt hirtelen. Rögtön a Seele Schneidert veszem elő, készen állva arra, hogy aktiváljam. Rá nézek Tenrora. Ö fog ajtót nyitni vagy én nyissak? Mondjuk mivel én vagyok a férfi lehet nekem kéne.
- Ha nem bánod kinyitom az ajtót és lesz, ami lesz.
Persze ha ö megengedi. Ha ő akarja kinyitni az ajtót akkor szíve joga. Övé a ház nem az enyém. Max, ha bármivel is próbálkozna az illető még azelőtt belé hajítom a fegyveremet mielőtt tenne bármit is.

Shirei Tenro:
Meglehetősen klisésen indult a nap: madárcsicsergés, szép idő, és a kintről bevilágító fény, ami kisütötte a szemem, miután oldalra fordultam az ágyikómban. Azt terveztem, hogyha lehet, délelőttig így lustulok majd. Ám persze, mint az a mesékben is lenni szokott, nem minden történhet terv szerint. Ugye luxus lenne még egy kevés béke az enyhén gusztustalan vacsora-kaland után?
A sors irónikusan elvigyorodhatott magában, miközben rejtélyes SMS érkezett a mellettem lefordított mobilra. Természetesen a szöveg rövid volt, ismeretlen, akárcsak az ember, aki küldhette.
- Te jó atyám, mi lesz még! – kaptam homlokomhoz, hogy megelőzzek egy krónikus fejfájást a hirtelen gondolkodástól.
Miután sikerült túlélnünk azt a vackot, kicsit közelebb kerültem pár résztvevőhöz. Azt hiszem idesorolhattuk Ayamét, egy barna hajú lányt, aki alig tudott valamit a fajtájáról, és legyen bármilyen fura, Kane-t. Azt az ürgét, akitől szabályosan féltettem az életem. Most viszont szükségét éreztem annak, hogy neki írjak. Így hát elküldtem a következőt:
(click to show/hide)„Hé!

Kaptam ma egy furcsa üzenetet. Te véletlenül nem? Nincs kedvem nagy diszkurzust lefolytatni itt.
Megadom a címem, gyere olyan gyorsan, ahogy csak tudsz, különben téged lőlek ki nyíl helyett egy fába!

Üdv: Tenro”A küldés gomb megnyomása után halkan felsóhajtottam, és nehéz szívvel a szekrényhez tántorogtam. Míg rá vártam, felöltöttem szokványos Miko ruhámat, összeszedtem néhány gintou csomagot, magamhoz ragadtam a Quincy eszközt, illetve egyetlen családi ereklyémet: a hosszú íjat.
Kész is vagyok!, vigyorogtam magamra a tükör előtt 20 perc készülődés után. Addigra megjelent az emlegetett szamár is! Nagy levegővétellel az ablakhoz léptem.
- Nem kell kitörnöd, így is hallak! -  azzal beengedtem, és megmutattam neki a bájos üzenetet, ami „csakúgy” jött.
- Elég bő válasz? Na, emiatt vagyok ideges! – feleltem Kane-nak összevont szemöldökökkel. Ábrázatom azonban jobban elkomorult, mikor meghallottam az ajtócsengőt, s reflexből összenéztünk.
- Te nyitod, én fedezlek! – válaszoltam, majd barátilag kilöktem őt a szobaküszöbön.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése