Szerző Téma: Zavulon pályázatai  (Megtekintve 315 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Zavulon

Eltávozott karakterek

11. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 000 / 15 000

Hozzászólások: 17

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 8 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Ha rövid a kardod, told meg egy lépéssel.

Post szín:
#0000ff


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Zavulon pályázatai
« Dátum: 2017. Nov. 23, 14:36:13 »
Pályázat: NJK

Név:
Feledés (Később derül ki.)

Kaszt: Ló (Szellem ló)

Nem: Kan

Kor: Ismeretlen.

Képessége: Ha nevén szólítják bárhol meg tud, jeleni, szinte a semmiből bukkan fel. Fizikai képességei és sebessége akár egy átlagos lóé. Harcban nem használható, de patájával fel tud, rúgni másokat illetve súlyából kifolyólag futás közben elsodorhat könnyebb embereket.

Kinézete: Egy sötét szőrű zömök nagytestű ló a patái izzanak, a nyakán ismeretlen szimbólumok díszelegnek.


In vino veritas (borban az igazság/részeg ember ritkán hazudik)
Ez a történt pont az után a bizonyos nap után játszódik mikor sikeresen letettem a Shinigami vizsgáimat. Nagyon örültem, hogy végre lazíthatok egy kicsit és nem kell folyton azokkal az undorító könyvekkel bajlódnom. Mióta megérkeztem a túlvilágra azóta halálosan iszonyodtam mindentől, amin írott szavak voltak, hogy miért az rejtély számomra. Szóval éppen meg akartam ünnepelni, hogy a szenvedésem immáron véget ért, hirtelen egy Shinigamival futottam össze. Ez nem meglepő hisz az a hely tele volt velük, ám hozzá fogható nem termett minden bokorban. Szőke vállig érő haja volt, ragyogó kék szeme, és a mellkasa csak úgy dagadt a büszkeségtől (a melleiről nem is beszélve.) Nagyon jól állt neki a fekete egyenruha tökéletesen kiemelte az előnyös vonalait. Mikor meglátott már messziről mosolyogva integetett nekem és jelzett menjek oda hozzá. A hangja egyszerűen mesés volt mintha angyalok duruzsoltak volna a fülembe.
- Áá itt vagy. Gratulálok a vizsgához. Nagyon nehéz volt?
- Csak egy kicsit, tudja, aki szorgalmasan és kitartóan készül, azt nem érheti meglepetés. És köszönöm a dicséretet.
-Én nem úgy hallottam, hogy felkészülésről lennél híres. – mondta csábos mosollyal az arcán. – Na, ne legyél ilyen feszült, gyere és ünnepelj velem. Úgy hallottam nem veted meg az italt.
- Úgy tűnik egy gondolatolvasóval van dolgom. Épp azon elmélkedtem, hogy megkérdezzem nem csatlakozna-e hozzám. Csak az ökör iszik magában.
- Jól mondod, de még milyen jól. – erre jó erősen hátba vágott.
- Csak egy kis gond van. Nincsen semmiféle italom, amivel megkínálhatnám legfeljebb egy kis víz.
- Víz, brr, még viccnek is rossz. Bízd csak rám én már mindenről gondoskodtam. Gyere velem.
    Nem kellett messzire mennünk egy kicsinyke házikóhoz vezetett, ami elég szerényen volt berendezve csak egy asztalt láttam és egy szekrényt. Az ismeretlen hölgy kinyitotta a szekrényt és egymás után pakolta ki a sakés üvegeket. Nem kellett kétszer kérnie, szépen leültem majd mindkettőnknek töltöttem egy keveset és egy gyors mozdulattal kiittam a poharamat. Ahogyan ürültek az üvegek úgy lett a kedvünk egyre jobb és jobb, mire leszállt az est járni is alig tudtam, ám valahogy vissza kellett jutnom a szállásomra.
    Szerencsére már besötétedett így nem láthatták, ahogyan dülöngélve próbáltam előrébb jutni. Egyszer csak váratlanul nagy fényesség támadt előttem oly annyira erős, hogy el kellett takarnom a szemet nehogy megvakuljak. Szép lassan visszatért a látásom és nem akartam hinni a szememnek. Egy hatalmas sötét színű ló állt előttem melynek a patái vörösen izzottak és néha egy-egy lángcsóva csap fel belőlük. Hallottam, hogy mikor valaki nagyon lerészegedik, különös látomásai lesznek tőle, de ezt azért túlzásnak éreztem.
    Lehet, hogy a bennem lévő gigantikus méretű alkohol mennyiség miatt vagy az állatok iránti szeretettem véget, de egy cseppet sem féltem a lénytől. Eszembe jutott, hogy néhányan meséltek hasonló jelenésről, de nem tartottam többre puszta képzelgésnél, mint mikor az Abszint-tól zöld tündéreket látnak. Hirtelen két lábra ágaskodott és vad nyerítésbe kezdett, amitől úgy megijedtem, hogy a valagamra huppantam.
    Első gondolatom az volt, hogy előrántom a kardomat ám végül elvettem az ötletem mégsem bánthattam egy védtelen állatot, még akkor sem, ha csak látomás. Megragadtam a fegyveremet és hüvelyestül leraktam magam mellé azért, hogy bebizonyítsam békések a szándékaim. Mire ismét négy lábra ereszkedett nekem is sikerült felkelnem és ezúttal az orrom csak egy hajszálnyira volt az övétől. Az orrlyukából egy jó adag levegőt fújt az arcomba, amire én egy hatalmas böffentéssel válaszoltam. Úgy tűnt nem tetszik neki, mert elkezdte a fejét rángatni majd tett egy kört körülöttem, végül pedig fél térdre ereszkedett.
    Lehet, ostobaságnak tűnik, de akkor az az érzésem támadt mintha biztatna, szálljak fel rá. Mindenféle gondolkodás és tépelődés nélkül felültem a hátára és már száguldottunk is. Minden testi és lelki erőmre szükségem volt ahhoz, hogy le ne essek róla pedig ő beleadott apait, anyait. Olyan gyorsan futott, ahogyan csak egy ló tud, éles kanyarokat vett be, egyszer még fel is ágaskodott, én viszont maradtam a helyem.
    Csak öt percig tartott az egész, nekem viszont legalább öt órának tűnt. Mikor megálltunk, nem bírtam tovább és minden kijött belőlem, amit azon a héten ettem. Elég gusztustalanul hangzik, ám ennek köszönthetően valamelyest sikerült kijózanodnom, de nem teljesen. Azon gondolkodtam, hogy ez a lovacska fiú lehet vagy lány ezért a hátuljához battyogtam és felemeltem a farkát. Úgy tűnt neki ez nem igazán tetszett ugyanis akkorát rúgott a mellkasomba, hogy métereken át repültem majd eszméletlenül elterültem a földön. Mikor magamhoz tértem rettenetesen fájt a fejem és azon kaptam magam, hogy a saját ágyamban vagyok, méghozzá ruhástul. Arra gondoltam, hogy ez az egész pusztán csak egy álom volt és fel sem tűnt a patkó alakú nyom a mellkasomon.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Nov. 28, 17:09:07 írta Zavulon »

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Zavulon pályázatai
« Válasz #1 Dátum: 2017. Nov. 29, 20:48:51 »
Ahoj! ;)

A fancy patást elfogadom, aztán csak óvatosan ügess SS utcáin részegen, nehogy lekapcsoljon valamelyik osztag és elvegyék a forgalmi engedélyed! ;)