Szerző Téma: A Törpe és a Hegy  (Megtekintve 7511 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Törpe és a Hegy
« Válasz #195 Dátum: 2018. Febr. 24, 00:10:06 »
- Valahogy sejtettem, hogy nem így.- vigyorgott, mert hát mi mást csinált volna? Elmúltak már azok a szép idők, amikor ehhez folyamodhatott a férfi, vége a nyugis napoknak, és bizony már a nők is beleszólhatnak a dolgokba. Bár belegondolva, ezzel nincs gondja Vexnek, szereti, ha egy nő kiáll magáért, és erős személyiség, egy olyan valakivel sokkal jobb együtt lenni.
Na, kapott egy kis nevetést a szemei miatt, igaz, nem olyan ritka az, hogy valakinek vörösek a szemei. Manapság, amikor a hajszínek az embereknél is egyre furábbak. Rózsaszín, kék, és ki tudja, hogy még milyen. Karasu a szemeivel és a hajával már beillik az átlagba, talán a magassága az, amivel kilóg.
S a weboldalt is kibeszélték, majd ha olyanja lesz, akkor megmutatja Dionnak is, és keresnek valami macskás videokat, ha már Dion néha szeret úgy viselkedni, mint egy makrancos kölyök macsek.
- Igen, azt. Szoktuk, de csak úgy, mintha nem lenne jelentése, de amikor tényleg van, azt ritkábban, nem úgy értem, amikor valakire azt mondjuk, hogy szép. Mert az is számít, de amikor igazán azt mondjuk. Például amikor valakinek a lelke miatt tesszük ezt, azok a ritka pillanatok.- és most kell abba hagynia, a végén még el fog folyni, mert annyira nyálas az egész, és ez nem illik a róla kialakult képhez.
- Oh, elhiheted nekem, hogy van, amikor úgy beszippant, hogy másra se tudsz gondolni, csak arra a vacakra, és muszáj elégtételt venned rajta. Egyébként meg az embereknél szoktak belőle versenyek is lenni, ami pénzre megy. A mázlisták, játékkal keresnek pénzt.- ha még élne, akkor biztos, hogy megpróbálkozna azzal, hogy ilyen munkát találjon magának. Hiszen csak kurva sok időt kell a gép előtt töltenie, az pedig most is meg volt, akkor meg profitálhatna is belőle. De mivel nem volt ember, és igazából semmiért se kell fizetnie, akkor már inkább már marad arrancar.
- Akkor majd találunk valamit, amiben egyformák lesznek az esélyeink.- és akkor csak a megfelelő téteket kell felrakniuk, mert ha jobban átgondolja, inkább nem kockáztatná azt a korsót, túl sok a haszna, és Dion a végén még csinálna belőle egy vázát.
- Ez így van jól.- elismerően bólintott, de ezt már eléggé kibeszélték, nem kell újra körbejárni ezt a témát. Tudják, hogy kell harcolni, és tudják, hogy mit kell csinálni, por a szembe, majd egy gyors nyissz-nyassz, és végeztek is.
Nagyon széles félmosolyt sikerült Dion nyelvnyújtására reagálnia, szinte a füléig is felér. De most nem fog belekezdeni egy olyan témába, amitől Dion bizony olyan vörös lenne, mint egy paradicsom, majd ha kicsit már sikerült meg edzenie a lánykát, na majd akkor lehet róla szó.
- Sejtettem.- egy szemforgatást muszáj volt kiadnia magából. Melyik nőnek nem tetszik az, ha így beszélnek róla?
- Az a baj, hogy előfordul, hogy a kis hívő gyerekeket „érinti” meg az égi sugallat, ami a papok kezét vezérli. De ja, azt hiszem, hogy a proféták, akik az Úr szavait adják tovább. De milyen vicces már, hogy amikor elmormolják az imáikat, akkor az rendben van, de ha egy hívő azt mondja, hogy az Úr válaszolt, akkor már mindjárt nem igaz, meg bolond és a fene tudja mi, és ez kurvára képmutató egy felfogás. Vagy a legjobb, amikor az anyuka azt kéri, hogy az Úr segítsen a gyerekén, mert a képzeletbeli barátjával beszélget… ironikus.- mert mit lát a gyerek? Hogy az anyu olyan valakivel beszélget, aki ott sincs, és még a kölyökkel van baj.
- Na majd meglátjuk, hogy ki is fog valamit elfelejteni.- nem csak a nyelvét nyújtotta ki, de az orrát is felhúzta közben, hogy még szebb legyen.
- Ja, és sajnos csak volt, a jelek szerint.- inkább bele se kezd az átok emlegetésébe, csak magát forgatná be már megint.
- Nem nehéz, megmutatom.- kisonidozott a szobából, és visszatért a karjaiban két nagypárnával, és két kicsivel, a vállán egy takaróval, még a másik vállán a huzatokkal, és a matracra is egy valami.- Na szóval.- letette mindet a földre, majd elsőnek a matracra rakta fel a húzatott.- Ezt így, most a párnák jönnek, utána meg a takaró.- mindre rákerült aminek rákellett, és már kész is volt az ágy.- Kész is az ágyikod. Majd nézünk másfajtát az embereknél, ha ezek a sima fehérek nem tetszenek.- Vexnek tökéletesen megfelelnek, de Dion nőből van, talán akar valami rózsaszínűt, vagy ki tudja, virág mintást.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 263

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Törpe és a Hegy
« Válasz #196 Dátum: 2018. Febr. 24, 14:35:44 »
- Helyes. – amúgy sem valami szép gondolatok ezek, az ókornál messzebb nem kell visszamenni az időben, hogy mi lehetett akkor.
- Kicsit fura. Pedig nem tűnik olyan szónak, amihez mindenképp mélyebb jelentéseket kell kapcsolni. – legalábbis szerintem. Nem tudom, hogy a férfiak agya hogy működik, de szerintem a szép szó, egy általános kifejezés.
- Szerintem te náluk is mázlistább vagy, mert neked nem is kell pénzt keresned. De te is elmehetsz, már csak poénból is részt venni ilyen versenyen, nem? – tényleg mázlista lehet az, aki szórakozásból keres pénzt, de Vex meg náluk is jobban, mert neki nincsenek ilyen gondjai, akármit elvihet az emberek világából amit akar, lényegtelen mekkora összeg van ráírva.
- Oké. – picit megvonom a vállam, ez talán olyan, ami úgyis szembe fog jönni, és adni fogja magát a helyzet, hogy mire fogadjunk esetleg. Ha erőltetjük, hogy találjunk ki valamit, az már nem tűnik olyan hangulatosnak. Bár ki tudja, lehet csak elméletben nem tetszik annyira.
- És remélem így is marad. – utánzom a bólintását. Ilyen drasztikus változást nem szeretnék megejteni, remélem senki se fogja valahogy átmosni az agyam ilyen téren, de egyelőre nem is akarok ilyesmin gondolkodni, a lényeg, hogy akkor ezek szerint nem tervez semmiféle fejmosást, ha megsérülve érek haza, mert az nem azért lesz, mert hagyom magam. Legalábbis remélem, hogy ezek szerint az előbbi csak az ilyen eshetőségekre vonatkozott, hogy ha szó szerint csak szimplán elveretem magam.
~ De most komolyan, ki csinálna ilyesmit? – ez még mindig értelmetlen a számomra. Talán valami nagyon durván mazochista, mást nem tudnék elképzelni
Továbbra is szélesen mosolygok. Nem tudom, miért sejtette, hogy tetszeni fog amit mondott, de akkor jó. Viszont így belegondolva… ha én mérgesen rávágnám, hogy csináljon amit akar… azt hiszem az, hogy halottnak tetteti magát, az minden lenne, csak jó reakció nem, de ezt legfeljebb ha lesz ilyen szituáció majd az orrára kötöm.
- Nem is kell velük tovább foglalkozni. Gondolom a papoknak meg ezeknek megvan a joguk, hogy ilyesmikkel dobálózzanak, hogy jelet kaptak, vagy látomásuk volt, de ha azt egy átlagos ember teszi, az egy senki és már szkeptikus lesz mindenki. – nem mintha zavarna, legyenek is csak gyanakvóak, a gond az, hogy a papokkal nem azok. Azokkal is annak kell lenni, hisz mi a különbség? Honnan látják, hogy ki mennyire mélyen vagy őszintén hívő? Nem hiszem, hogy attól függene, hogy valaki egy ilyesféle okításon részt vett, vagy mitől függ, hogy ki lehet pap.
– Te! – rámutatva vágok vissza játékosan, de amit művel, attól megint alig bírok magamban tartani egy nevetést. – Uh, nézzél tükörbe, gyönyörű az összkép! – a szám elé kapva a kezem, magamban nevetve fordulok el ettől a grimaszos fej elől. Mint egy óriásira nőtt malac, úgy néz ki jelenleg.
Nem tudok arról az arrancarról semmit, ahogy arról sem, mik történnek, vagy történtek a városban, ezért is inkább semmit nem mondok ki hangosan. Én úgy gondolom, hogy valószínűleg olyantól akart volna elvenni valamit, akitől nagyon nem kellett volna, de az is lehet, hogy köze nem volt a hóbortjának ahhoz, hogy már ő sincs itt.
Meglepetten pislogok, ahogy hirtelen kiszáguld a szobából. Csak néhány lépést teszek az ajtó felé, de már vissza is tér. Nem értem miért, vagy hova ez a nagy rohanás, de amiket magával hoz, azok egyből jobban lekötik a figyelmem az előbbi sonidozáshoz képest. Érdeklődve guggolok le, és figyelem mit csinál. Nem bonyolult kicsit sem, ha elmondta volna is talán elég lett volna, de így legalább legközelebb nem fogok az elkerülhetetlennél többet szerencsétlenkedni vele. Maximum szigorúan akkor fogom csinálni, mikor nincs a közelben, és nem fog mosolyogni ha ügyetlenkedek.
- Jó ez, már hozzászoktam a fehérhez. – elmosolyodva simítom meg a paplant. Itt minden fehér, a homok, a hollowok többsége, a hold, de még Las Noches falai és ahogy a távolból tapasztaltam az itteniek megszokott öltözete is. – Köszönöm, hogy megmutattad. – őszinte hálás mosollyal nézek ismét rá, mert csak most kezd realizálódni bennem, hogy ebben fogok aludni. Visszafordulva picit ránehezedek az ágyra, hogy milyen. Meglepően puha.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Törpe és a Hegy
« Válasz #197 Dátum: 2018. Febr. 25, 14:10:16 »
- Jó, de te sokáig az erdőben éltél, sok minden fura lehet neked, ami nekünk, másoknak alap. De majd belejősz.- nincs ebben semmi fura, hogy nem tud pár dolgot, kint az erdőben meg nem sok mindenre tudta mondani, hogy szép, maximum saját magára, ha tükörbe nézett, de még akkor se igazán, mert magát minek pirítaná?
- Nem.- szomorkásan rázta a fejét.- Vannak szponzorok, akik támogatják a csapatokat, és megvannak a csapat tagjai is, a nagyobb versenyekre meg csak úgy nem lehet menni. Csak úgy, magamtól tuti nem, és még nem is beszélve arról, hogy ki is kaphatok valami mázlistától.- lehetnek mások, akiknek még annyira nincs életük, mint néha Karasunak, és még többet gyakorolnak, nem lenne meglepő, ha simán el is vernék Vex seggét. Persze utána már arrancarként várná őket, hogy egy kicsit megkeserítse az életüket.
- Ha nem leszel összezárva valami hülyével, aki folyamatosan erről fog makogni, akkor nem, hiszen. Nem ragad bele a buksidba, és nem fogod azt gondolni, hogy ezt kell tenned.- vannak olyan hülyék, akik a szavak erejével képesek elérni azt, hogy úgy gondolkodjanak, mint ők, azt tegyék, amit akarnak, és bizony akkor előfordulhat, hogy egy olyan valaki is, mint Dion, vagy Karasu, csinálnak valami rájuk egyáltalán nem jellemző marhaságot. Még szerencse, hogy ilyen személyek nem élnek a közvetlen közelükben, sőt, szerinte sehol máshol.
- Szerintem nincs meg, mert kitől kapták volna? Istentől? Aki még csak nem is létezik, csak azoknak, akik hisznek bennük, és ezért már azoknak is el kéne fogadni ezeket, akik szerint az egész kitalációi. Miben mások ezek a hülye csuhások, mint a sima emberek? Elméletileg mindenki az Úr gyermeke, egyformán szereti őket, tehát nem kéne kivételt tenni, hogy mert ennek ez a munkája, annak az, ezért velük dumálok, a többiekkel meg csak akkor, ha szívatni akarom őket, higgyék csak bolondnak mindet. Az egész marhaság, ha van is Isten, nem több, mint egy szeretetre éhes kurva, aki küldte a csapásokat a Földre, hogy akik hisznek benne, áldják a nevét, mert életben maradtak, és ilyen hülyeségek.- vett egy levegőt, mert eléggé kezdett belelendülni.- Na, de ennyit erről, hagyjuk is ezt, mert órákig tudnánk erről beszélni.- inkább csak forgatta a szemét, majd elnevette magát.
- Majd felírom a szemhéjam belsejébe, és akkor nem fogom elfelejteni. Kegyed nem fogja megúszni az ivást. De nem ám.- akkor mindig szem előtt lesz majd, elég lesz csak becsuknia, és már emlékezni is fog arra, hogy bizony Diont be kell baszatni.
Tetszik neki a reakció, amit kicsalogatott Dionból, fel is kell majd írnia, hogy ez a fej használható lesz azokban a helyzetekben, amikor meg kell nevettetni Diont. Majd a tükör előtt fog gyakorolni, hogy még jobb legyen az arcjátéka. S talán még néhány új fejet is ki fog találni, lehet még kamerát is használnia kell, hogy visszatudja nézni, hogy mint is kell javítani.
Nem gondolta volna, hogy az ágyneműk ennyire le fogják nyűgözni Diont. Pedig ez annyira alap volt azoknak, akik aludtak már ágyban. De ez itt a lényeg, ágyban aludni, Dion pedig ezek szerint nem nagyon aludhatott még ágyban, hát akkor most kényelemben lesz része, ágy, takaró, párna, talán még reggelit is az ágyba kapja, neki csak be kell majd fejeznie az elkészítését… na jó, azért ezt mégse, utána azt is mutathatná meg Karasu, hogy kell a porszívót használni, és utána kettőt pislant, és már is házvezető nő lesz belőle, kendő, és kötényke, a szájában meg majd egy félig elszívott cigi, és morogni fog, ha valaki összemászkálja a frissen felmosott padlót.
- Én azért néha gondolkozok, hogy a kabátom színét megváltoztatom pirosra, az jobban tetszik.- ez a fehér, már túl unalmas, és egyébként is, mit csinálna Seth? Sok mindent nem tud.- Ugyan, semmiség, lassan akár fel is lehet majd avatni.- meg volt a fürdés is, enni is ettek, sőt, egy kis testmozgás is volt, lassan ideje az ágyba bújni, és húzni a lóbőrt.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 263

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Törpe és a Hegy
« Válasz #198 Dátum: 2018. Febr. 25, 23:20:57 »
- Legalább van mire fognom. – egy lemondó sóhajjal vonom meg a vállam. Igazából ez az egy mondata több kérdést fogalmazott meg a fejemben, mint ahányra választ adott. Például, hogy attól még a nők ennyire tudják, hogy mit hogyan értelmeznek a férfiak, vagy hogy ez nálam is változni fog-e, de inkább hanyagolom, legalább még egy kis ideig van mire fognom a tudatlanságomat.
- Ó! Értem. Mondanám, hogy akkor versenyezz majd velem, de nem lennék kihívás a számodra, na meg az nem ugyanaz, mint egy olyan… nem tudom mekkora verseny több csapattal, és még tétje se lenne. – oké, talán az értem után nem is kellett volna belekezdenem a következő mondatba. Totál felesleges azt kifejtenem, miért nem adhatja vissza egy itthoni játék a nagyszabású versenyek tétre menő hangulatát.
- Hát, nagyon remélem, hogy ilyen kínzási módszerhez senki sem fog folyamodni. – az lehet a legrosszabb. A fizikai kínzásból elég hamar fel tudunk épülni, elég hozzá egy kiengedett resu, de a mentális kínzás az elég mély nyomot hagyhat. Szerencsére egyikben sem volt még részem, de jó a képzelőerőm, és ha az elmére próbálnak hatni, azt kiborítani, az sokkal rosszabb lehet, mint ha csak arra kellene koncentrálni, hogy el kelljen viselni a fájdalmat.
- Úr gyermeke mi? Kissé émelygek a kifejezéstől, nem tudom miért. Nem létezik akkor maradjunk annyiban, ilyen értelemben meg nagyon könnyen meg lehet magyarázni, hogy csak hazudnak, a pénz vagy felhajtás miatt állítják be magukat prófétának, ennyi az egész. Vagy titkolják, de valójában tudatmódosító szerekhez nyúltak. Esetleg kicsit jobban megbillent az a miseboros pohár. Vagy túl élénk volt 1-1 álmuk, de kit érdekelnek az okok, a lényeg, hogy nem igaz, nem valóságos. Még jó, hogy errefelé nincsenek hittérítők. – tényleg talán jobb lenne lezárni, majdnem annyira idegesítő téma, mint a feketeruhás barmok. Ezeknél is a legjobb elkerülni őket, és ezen kívül már nem is foglalkozni velük tovább. Lehet listát kellene írni, hogy mik az inkább kerülendő témák.
- Még szerencse, hogy olyat nem tudsz. – jókedvűen vigyorgok. Igen, talán kár volt bármit megemlítenem neki ezzel kapcsolatban, de csak remélni merem, hogy még túljárhatok az eszén, és amúgy is az első 2-3 körnél én is inni szeretnék majd, utána meg talán már alább fog hagyni a figyelme, és bele tudok csempészni csak üdítőt a poharamba.
Muszáj megtanulnom mit hogyan kell, mert innentől egyedül fogom. Már azt se merem megkérdezni milyen gyakran kell cserélni. Ha eszemben lesz majd, akkor majd holnap ébredés után rákérdezek. Csak nem naponta, hisz tisztán fekszünk ezekbe, szóval… tényleg ötletem sincs.
- Megengedett? Bár most én is ki fogok tűnni, mert nem nagyon vannak ilyen fehér cuccaim. Nálatok van, ahol ilyen fehér ruhákat lehet igény szerint kérni? – fehér, és bár a stílus változik, mégis valami egységes van bennük. Meg nem mondanám mi, de valahogy úgy tűnik. Lehetetlen, hogy az embervilágból származna mind, akkor itt vannak, akik ezzel foglalkoznak?
– Lassan? Neked mennyi most az idő? – homlokráncolva figyelem, emlékszem, hogy említett valamit arról, hogy az első 1-2 nap elég pocsék lesz nekem, mert nekem is át kell állnom, de azóta nem is nagyon foglalkoztam ezzel. Nekem úgy nagyjából most lehet délután, maximum lassan késő délután, estefele, de még néhány órányira biztos lennék attól, hogy lefeküdjek aludni. A kérdés inkább az, hogy számára most mennyi az idő… mert inkább az a fontos, nem is tudom hogy veszem akkor rá magam, hogy most el tudjak aludni, ha azt mondja, hogy már elég későre jár…

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Törpe és a Hegy
« Válasz #199 Dátum: 2018. Febr. 26, 00:03:54 »
- Pontosan, nézd a jó oldalát.- kedve lenne azt mondani, hogy nem lesz nehéz, de nem akar hazudni, mert hát nem fog felérni egy foghúzással, de azért nem lesz egy sétagalopp se.
- Még nem, az biztos, de majd gyakorolsz, és ha belejöttél, akkor játszhatunk, amiatt meg ne fájjon a fejed, hogy nem egy verseny. Azt csak egyszer próbálnám ki, jobban szeretem, ha itthonról játszhatok, legalább nem néznek annyian, nem kell izgulnom se, tétet meg bármikor tudunk kitalálni, az a legkevesebb.- mondjuk, hogy meg kell innia egy pohár citromlevet, vagy ilyesmik simán lehetnek, nem kell semmi veszélyes, vagy megalázó, az ilyeneknél az a lényeg, hogy azért a másik morogjon miatta, még aki nyert, nevessen.
- Ezzel nem vagy egyedül. Mi kínzásnak éreznénk, még aki csinálja, az meg azt hiszi, hogy ez csak a mi érdekünk, és ezzel segít… mint a hittérítők.- csak sikerült egy kicsit megint a valláshoz visszatérni, bármennyire nem volt hozzá semmi kedve. De akárhogyan is nézi, egy kis képzelőerővel bárhogyan oda lehet jutni, de legalább szidni is szidhatják.
- Bezony, mi mind azok lennénk. Ilyenkor kívánom, hogy bárcsak zabigyerek lennék.- vigyorgott.- Vagy egyesek tényleg voltak olyan hülyék, hogy elhitték az egészet, és bizony ennek így kell lennie, meg kiválasztott, és az Úr nevében cselekszik, és lehetne fokozni. Azt gondolná az értelmesebbje, hogy már ilyen fejlett időkben rég túl vannak ezen, de bumm, mégse, ha lehet még jobban elterjedt az egész, és még több hülyeséget hordanak össze.- lenézően fintorgott.- Vagy a kettő egyszerre, egy kis bor meg fű keverve, és kész a szuper utazás. De egyébként kíváncsi vagyok, hogy milyen íze lehet annak a bornak… lehet azt is szerzek majd. S de még milyen jó… bár nem sokáig lennének, az biztos, nekik ez a Pokol lenne.- elég erősen rájátszott egy ördögi nevetésre, mert ha ez a Pokol lenne, akkor Karasu egyike a démonoknak, ha nem a fő patás maga.
- Lehet, hogy nem tudok olyat, de azért valahogy majd csak megoldom.- biztatóan kacsintott Dionra. Nem kell félnie a lánykának, ezt nem felejti el Karasu, még egy naptárt is fog szerezni, és minden egyes oldalra fel fogja írni, így gátolva meg azt, hogy az este végére csak ő legyen elázva, még Dionka csak józanul vigyorogna.
- Hivatalosan nem is vagy tagja ennek az egész szarnak.- felemelte a mutató ujját és körözött vele, utalva arra, ami körbe veszi őket, a torony, az egész épület, az, ahol élnek.- Szóóóóval szerintem hordhatsz azt, amit csak akarsz, de ha mégis akarnál majd valami mást, és fehéret, akkor ja, akad, ahol lehet. Onnan van az enyém is… amiről jut eszembe, nem ártana egy kis változtatás… de ezt majd máskor.- egy bizonyos incidens miatt úgy érzi, hogy nem ártana harapás biztossá tenni a ruháját.
- Nekem? Számoljunk is csak… - halk motyogásba kezdett.- Este, nekem már az van, fel kell lőni a pizsit, de ha te nem is vagy álmos, akad egy pár könyvem ha kéred őket, na meg ott van a TV is, nyugodtan nézheted. Van a távirányító, nem túl nagy dolog, fekete, egy csomó gomb van rajta, neked a nagy, kerek kell, az kapcsolja be a TV-t, csatornát és hangerőt pedig két, nagyobb függőleges gombbal tudsz váltani, szerintem akad csatorna, ami elnyeri a tetszésed, és még… oh, tudom is.- ismét csak egy ki sonidozás majd hamar vissza, de immár egy kerek kulcstartóval, rajta két kulccsal.- A nagyobbik a torony kulcsa, a kicsi a szobádé. Ha pedig ennél valamit, a hűtő nyitva, ahogy ihatsz is amit szeretnél, de nehogy felfald az összes fagyit, attól csak a gyomrod fájna.- megint csak játékosan rázta az ujjait.- Na, jó éjt neked, ha nem tudnál elaludni, vagy félnél, mellettem lesz hely… oh, és üdv itthon.- nincs menekvés, megint kapott egy gyengéd puszit a homlokára. Utána pedig Vex megfordult, és megcélozta a saját szobáját, tartalmas volt ez a mai nap, nem árt egy kis pihenés, mert holnaptól bizony Dionnal kell foglalkoznia. Rendszerbe vinni, és körbe is kell vezetni.

//Köszi a játékot :D bemutatkozónak azt hiszem, hogy pont megfelelt a hossza >< //

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 263

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Törpe és a Hegy
« Válasz #200 Dátum: 2018. Febr. 28, 23:48:37 »
- Így is mondhatjuk. – nem igazán jobb oldalnak fogtam fel az előbbit, pusztán legalább, hogy van mire fognom, de így belegondolva most hogy mondja, tényleg azt néztem ezzel. Ha gyakran tapasztalom, csak hozzá fogok szokni és meg fogom érteni, látszólag magamból nehezen indulhatok ki, mert Vex nem egyszer mondta már, hogy nem gyakori egy-egy dolgom.
- Azt hittem attól izgalmasabb neked, ha verseny lenne. És lehet mire én abba belejövök, addigra már bőven rá is unsz, hogy mellettem asszisztálj, és magyarázd mit hogyan. – szelíden elmosolyodom, valahogy nem esik nehezemre elképzelni, hogy halálra unná magát, mert semmit se tudnék a játékkal csinálni és ha meg nem fogok hamar ráérezni, gyorsan elvesztheti a kedvét.
- Persze… segíteni… az egyetlen akin segíteni akarna, az saját maga. – ettől biztosan nem tágítok, ha valaki a másik nézőpontját, hozzáállását ilyen drasztikus mértékben akarja a sajátjára alakítani, az valójában csakis önös érdekeket szolgál semmi mást. Leginkább, hogy ezzel bizonyítsa, hogy ő látja jól, neki van igaza. Ez csakis erről szól, semmi másról.
- Az vagy, mert hogy nem az övéi vagyunk, az is biztos. Mert ő nem létezik! De akkor ennyi erővel mindenki nézhetne egymásra, hogy akkor mindenki mindenkinek a testvére… – én inkább csak elhúzom a számat, mintha citromba haraptam volna, de úgy is érzem magam. Nevetséges gondolat, tényleg jó, hogy itt nincsenek ilyen hülyék, akik ezeket hangoztatják. – Biztos voltak olyanok, akik tényleg elhitték, nem is kevesen. De valahogy még szánni se tudom őket. – nem tudom, hogy terjedhetett el így, miért hisznek ebben ennyien és hogy maradhatott fenn ilyen sokáig és még mindig virágzik, de annyira sosem fog érdekelni, hogy utánanézzek. Lehet, hogy kíváncsi természet vagyok sokszor, de az olyan témák után, amiktől rosszul vagyok, sose próbálok nyomozni. – Ha tippelnem kellene, valami nagyon olcsó vacak. – ismét egy vállrándítás a részemről. Pénzorientált az egész vallás, de lemerném fogadni, hogy ahhoz már sóherek, hogy jó minőségű borral itassák a papjaikat. Aztán lehet tévedek, majd talán ha Vexen tényleg eluralkodik a kíváncsiság, megmondja milyen ízű volt. – Ha azt hangoztatnák amit, biztosan az elsők lennének, akiket fölfalnak. – kinézném egy-kettőből, hogy a földre veti magát imádkozni, de az fogadni mernék, hogy még senkit se mentett meg. Lehet akadtak szerencsés véletlenek, de kizárt, hogy pár éhes hollowtól megmentené őket, akik épp lecsapni készülnek. Másokat a tudatosabbja a szövegelésükért már csak azért is inkább kinyírna, csak hogy végre elhallgattassa. Bár már az is hatalmas elégtétel lenne a számomra, ha azok ráébrednek, hogy halál után bizony nem mennek a felhők fölé a hárfázó angyalkákhoz.
- Remélem, hogy nem. – nem lankad a mosolyom, lassan már megint fültől fülig. Még ha tudom is, hogy ezt most kivételesen nem lett volna szabad elkotyognom, mert talán tényleg megpróbálnám kivitelezni, még mindig reménykedek benne, hogy ha többé nem emlegetem fel, pár nap múlva már ki is ment a fejéből.
- Elég pozitívan jellemezted. – jót nevetek rajta, ahogy leszarozza ezt az egészet. Ez tetszik, de azt hittem maximum csak én mint nem ide tartozó, nevezném szarnak, az itteniek azért nem. – Nem is azért mondtam, csak arra akartam utalni, hogy én biztos ki fogok majd lógni, és többen megnéznek, mert a rengeteg fehér között én színesben szinte világítani fogok. De ha valami fehéret szereznék, az is max csak azért lenne, hogy elkerüljem a feltűnést, vagy, hogy bárki megállítson emiatt. Nem biztos, hogy hosszútávon türelmem lenne újra meg újra elragozni a tényállást. – most hogy említette már lehet megfordul így a fejemben, hogy már csak a biztonság kedvéért szerezzek valami fehéret, de egy pillanatig se jutott eszembe, hogy azért mert kellene. Amúgy is utálom ezt a szót, csak még ha a rendszerbe is lesznek az adataim, nem tudom mennyire túlbuzgóak az itteniek, többszöri keresztkérdés után, hogy ki vagyok meg hogy vagyok öltözve, lehet elegem lesz és magamra erőltetek valami fehéret a városon belül, hogy ezt elkerüljem a továbbiakban.
Picit próbálok közelebb hajolni, hogy a motyogásából el is csípjek valamit, hogy most akkor mennyi az idő, de az ezt követő válasz se lett sokkal tisztább nekem. Hirtelen ugrik, hogy márpedig neki Most kell lefeküdnie? Fura…
Csak pislogni tudok a magyarázatára, ahogy nagy szemekkel figyelem, meg azért próbálom meg is jegyezni amiket mond, ennek csak az az ára, hogy az információk feldolgozása némiképp késleltetve történik. Hogy újra kisonidózik, már meg se lepődök, legalább van fél pillanatom a TV-s dolgot megemészteni, meg magamban ismételni, mit merre hogy.
Érdeklődve veszem kézbe a kulcsokat, egy bólintással jelezve, hogy megjegyeztem. Ezt amúgy se volt nehéz, eltéveszteni viszont már az lenne, de csak észreveszem majd, hogy a nagyobbik nem passzol a szobám ajtajába…
- Ne féltsd tőlem, ennyi elég volt. – picit grimaszolok, de azt már hozzá se teszem, hogy legalábbis mára. Szerencsére a fagyi se az, amiért bolond mód mennék, olyanból még mindig tudtommal egy fajta édesség van, de azért szeretem ezt is.
Még mindig zavartan pislogok, most az újabb homlok puszit fel sem veszem, túl sok információhullám ez egyszerre, meg hogy ilyen gyorsan elvonul. Aztán kezdek csak pislogni ahogy fordul, hogy itt még van egy probléma… méghozzá, hogy a holmim nem alvásra való, ahhoz kényelmetlen, meg Karasu azt mondta, ki lesz mosva.
- Vá…várj, várj! – kapkodok utána. – Nincs esetleg… valami nagyobb pólód? – zavartan nézek végig magamon, meg majd az alsómért majd még azért visszasietek oda, ahol hagytam. Hatalmasat akartam volna mondani, de reményeim szerint rám szinte minden az, csak nincs kedvem fürdőköpenyben aludni, még a végén kioldódik.
Ha megoldottam a ruhakérdést és egyedül maradok, biztosan megpróbálkozok alvással, ha nagyon nem jön össze, megnézem magamnak a TV-t, de azért jobb lenne, ha sikerülne nekem is elaludnom.//Én is köszönöm a játékot, nagyon élveztem! ^^ Hát, a karik jól szórakoztak ahhoz, hogy korábban le lehessen lőni őket, szép azért ez a szám. Jó kerek. ;D //