Szerző Téma: Miyazawa Sanju Ren pályázatai  (Megtekintve 407 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Miyazawa Sanju Ren

Eltávozott karakterek

13. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 000 / 10 000

Hozzászólások: 20

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Reiatsu szín:
Lávavörös (elemi tűz)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#D3471E // #9EE8D9


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Miyazawa Sanju Ren pályázatai
« Dátum: 2018. Jan. 20, 20:53:19 »
ZANPAKUTOU MÓDOSÍTÁS
(click to show/hide)
Engedély: Ukitake Juushirou
Indok: pontatlanság, használhatatlan képesség

Neve: Kirin (Csi-lin)
Típusa: tűz
Kinézete: Egy uchigatana, amely fehér markolattal és kék színű, aranyozott láng dekorációval ékesített tokkal rendelkezik. Pengéje igen világos fémből áll. Lapján tűzmotívumok futnak végig egy szakaszon. Az aranyozott hatású keresztvason lévő minta felhőket ábrázol. A menukin pedig egy kirin arca látható szemből.

SHIKAI
Megszólítása: Amakudattekure, Kirin! (Szállj alá az égből [kérlek], Csi-lin!)
Kinézete:  A feloldás aktiválásához Sanjunak a tokban kell tartania zanpakutouját. A tok a parancs kimondását követően ráolvad a pengére, mely vékony lángréteggel vonja be a fegyvert. (A kardon lévő tűz maximum elsőfokú égési sérülés okozására képes, hogyha túl sokáig érintkezik valakivel.)
Technikái:
Seihinote no Yoroi (Szent lángokból álló páncél): A képesség parancsa után Sanjut lángok ölelik körbe egy hagyományos szamuráj páncélt imitálva. 
Az őt körülölelő lángok egyfajta összetett passzív képesség részei. Hogyha valaki érintkezik a lángokkal, azok égetnek. Sanju minél képzettebb a zanpakutou használatban, annál komolyabb égési sérüléseket képes ejteni azokon, akik érintkeznek a lélekölőkardja által idézett tűzzel.
1-15 pontig: elsőfokú égési sérülés,
16-30 pontig: másodfokú égési sérülés,
31-40 pontig: harmadfokú égési sérülés okozására képesek a lángok.
Továbbá képességéből adatik, hogy Sanju teste ellenálló a tűzzel szemben. Azonban nem csak a lélekölőkardjának feloldása által generált lángoktól óvja meg ez a képesség, hanem más tűz alapú behatásoktól is. Külső tűz alapú behatásokkal szemben való ellenállását szintén a zanpakutou pontja tükrözi, minél több pontja van ezen a képzettségen, annál nagyobb a védelme az alábbiak szerint:
~ A fentebb prezentált szintezés alapján 15 zanpakutou pontig környezetében elsőfokú égést okozó lángoktól tudja magát megóvni a képességgel. 16 ponttól már másodfokú égési sérülést okozó tűztől is képes védelmet nyújtani számára. 
~ Viszont ha tűz alapú technikával támadják, úgy Sanjunak a zanpakutou pontjának meg kell haladnia az ellenfele által alkalmazott diszciplína pontot. Vagyis: Sanjunak van 3 pont zanpakutouján, de 2 pontos (kidou/különleges képesség/ etc) tűz alapú képességgel támadják, akkor nem tud kárt ejteni benne a technika. Ellenben, ha négy pontossal támadják, úgy már sérül.

Hátránya a képzettségnek, hogy a lángok nem tesznek különbséget barát és ellenfél között. Így nem tudja befolyásolni, hogy kit égessen, és kit ne égessen meg. Ha a feloldás után aktiválja a képességet, akkor nem képes már megszüntetni. Csak akkor bomlik fel, ha Sanju elveszti az eszméletét, vagy annyi energiát használt fel, hogy lélekölőkardjának feloldott állapotát sem képes tartani. Hogyha ezek miatt megszűnik a képesség, akkor nem képes újraaktiválni.

Mennyei tűz (Jouka): Sanju szint/méter távolságba elhordó tűzet képes okádni a szájából. A szájából köpött lángok egy kirin sziluettjét öltik fel, mely olyan hatást kölcsönöz, mintha az vágtatna a célpontjai felé. A lángok csak egy irányba képesek haladni és a zanpakutoura költött pontjai határozzák meg az erősségét:
1-15 pontig: elsőfokú égési sérülés,
16-30 pontig: másodfokú égési sérülés,
31-40 pontig: harmadfokú égési sérülés okozására képesek a lángok.
Ezt a képességét minden második zanpakutoura költött pontja után képes egyszer használni. (2 pont zanpakutou = egyszer; 4 pont zanpakutou: kétszer.)

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Miyazawa Sanju Ren pályázatai
« Válasz #1 Dátum: 2018. Jan. 21, 00:14:11 »
Üdvölet! :hippy:

Elolvastam a pályázatodat. Személy szerint nagyon tetszenek az új képességek, a szintezést is szépen megoldottad, bár ez tőled már nem meglepő. :3 Nem is húzom az időnket, a módosítást elfogadom. Jó játékot az új képességekkel, és ne felejtsd el felvezetni a változást az adatlapodra! ^-^