Szerző Téma: Másnap, vagy harmad, ki tudja  (Megtekintve 1296 alkalommal)

Description: Dion és Vex

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Dátum: 2018. Márc. 29, 13:53:30 »
Eljött hát a másnap, a másnap az új lakótársával, ideje is volt már a felkelésnek, hiszen szinte már a hasára süt a Hold, vagy a mesterséges Nap, akármi. Ideje megébredni.
Kimászik az ágyból, egy halkabb nyögés társaságában feszíti meg a végtagjait, és ropogtatja az ujjait, majd a fürdője felé vette az irányt, hogy lemossa a tegnapot, vagy csak az izzadt álmokat, bár inkább csak megszokás volt az egész, semmi többm reggeli rutin, ahogy utána a fogmosás, és pár perc múlva a gyors reggeli, amivel tönkreteszi az egészet. Tej és müzli, tökéletes indítója a napnak, és a mosatlan ment a mosogatóba, Karasu pedig Negivel az oldalán a kanapéra, TV-t bekapcsolja, ahogy a PS4-et is, ajkai közül már egy szál cigi lógott ki, és hamar füstölögni is kezdett. A hangerőt halkabbra vette, mert úgy fest, hogy Dion még mindig alszik, ha csak nem képzelte az egészet Karasu, és mégis egyedül van.
~ Ahhoz nagyon be kellett rúgnod, hogy ilyeneket képzelj.- kissé le nézően mondta Negi, miközben vékony, nőies ujjai Vex vállán táncoltak.
- Azt mondod? Pedig tegnap még csak nem is piáltam… vagy már nem is kell innom? A szervezetem magától állítja elő, és mindig az vagyok?- reméli azért nem, hiába nem veti meg az alkoholt, azért ezt már Karasu is kissé soknak találná.
~ Ne legyél boldog, ez nem lehetséges. Egyébként is, ne legyél telhetetlen, tudsz repülni, láncot lösz ki a tenyeredből, és a fene se tudja még, hogy mire vagy képes, de arra nem, hogy megszabadulj attól a bűzölgő valamitől, amit annyira szeretsz szívni.[/b]- hogy nyomatékot is adjon a nemtetszésének hessegetni kezdte a füstöt, majd egy gyors mozdulattal kipöckölte Karasu szájából a cigit, remélve hogy ez elég lesz, de Vex könnyedén elkapta, még a levegőben a cigit, és vissza is került oda, ahol lennie kellett volna.
- Hát, a tapaszokkal könnyebb dolgod lenne, mint így.- megengedett magának egy félvigyort, látva Negi arcán a nemtetszést.
~ Nem mintha lenne bármi hatása, ahogy a ciginek se, csak olyan lesz tőle a szád, mintha egy hamutálat smároltál volna le. Lesheted, hogy a másik szobában alvó csaj bármikor is rád akar cuppanni. Ki akarna a hamutálat nyalogatni?- most Vexen volt a szemforgatás sora, Negi már megint kezdi.
- Na, már megint témánál vagyunk. Bár tudnám, hogy miért ennyire fontos neked az én nemi életem.- fájdalmasan sóhajtott Karasu.- Majd ha úgy lesz, akkor lesz, aki cuppangat, addig meg hagyjál lógva ezzel... baszki! Látod, most miattad már megint meghaltam.- Negi nem nagyon foglalkozott vele, csak vonogatta kecses vállait.
~ Mintha ez olyan nagy újdonság lenne.- eltakarta a száját, miközben kuncogott.
- Igen is az. Általában tovább bírom, de ha a az új God of Warnál is ezt csinálod, akkor tuti, hogy bezárlak a szekrénybe.
~ Ahogy gondolod, de ha kiabálok azt attól még hallani fogod, ha mást nem is, téged idegesíteni fog.- aljasul vigyorgott Negi.
- Na hogy kap… eh.- legyintett.- Inkább rakjunk fel egy kávét, hátha lassan felkel az álomszuszék is.- kényelmesen visszasétált a konyhába, majd felrakta a kávét, és közben tovább beszélgetett Negivel, bár ez másnak leginkább úgy tűnhetett, hogy Karasu magában beszélt, hiába volt egy, a shinigamikéhoz hasonló kardja.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 263

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #1 Dátum: 2018. Márc. 29, 21:51:59 »
Nagyot nyújtózkodom még az álom, és az ébrenlét határán, csak ahogy oldalamra fordulok bebugyolálva, egy ismeretlen érzés ránt vissza végre a valóságba, ahogy álmoskásan felpislogok.
~ Ja, tényleg! Most itt vagyok. – fáradt nyöszörgéssel ejtem vissza a fejem a párnára. Túl puha volt, az tűnt fel. Fura még, sose aludtam ezelőtt rendes ágyban. Egy kínszenvedés volt elaludni. Ha az nem nehezítette volna meg jócskán a dolgom, hogy egyáltalán nem voltam még álmos, ismeretlen hely, puha ágy, új illatok, mind-mind ellenem játszottak. A hajszárítás se tartott olyan sokáig, hogy meghozza a kedvem az alváshoz, de ezek szerint azért valahogy csak sikerült. Legalábbis nem elég mélyen ahhoz, hogy a kintről beszűrődő halk neszekre ne figyeljek fel. Bár ez az alig észrevehető háttérzaj aligha tudott volna tényleg felriasztani az álomból. Azt se tudom álmodtam-e, ha igen, akkor nem emlékszem.
Az ajtó felé sandítok, de csak megint egy oldalra fordulást eredményez, miközben a párnába fúrom az arcom. Tényleg nagyon nincs kedvem felkelni, látszik, és rendesen érzem, hogy egyáltalán nem aludtam ki magam kicsit se. De a kinti nagyon halk neszekből arra következtetek, hogy már talán jó ideje is véget érhetett az alvásidő, és akármennyire szeretnék még feküdni, ez már nem lesz kicsivel se jobb.
Nagy sóhajjal végül csak sikerül felkelnem. A fürdőbe véve az irányt csak az arcomat mosom meg hideg vízzel egyelőre, és gyorsan kifésülöm a hajam azzal, amit a hajszárítónál találtam, mielőtt az ajtó felé venném az irányt, ami minden zaj nélkül hangtalanul nyílik. Hiába nézek körbe, nem nagyon látok mást, pedig biztosan Vex hangját hallottam, valakivel beszélgetnie kellett, vagy nem? Csöndesen sétálok közelebb, ha nem vesz észre még kicsit figyelem mit csinál, vagy beszél-e, közben elvarázsolva nézem a képernyőn folyó játékot. Bár hogy ilyen közelségben ne vegye észre a jelenlétem, nem tudom van-e rá esélyem, de egy próbát megér.
- Jó reggelt! – ha észrevesz, ha nem, vagy ha csak szimplán tudja, hogy itt vagyok csak hagy és játszik tovább, mindenképp ezzel indítok egy – még picit álmoskás – mosoly kíséretében, legalábbis miután kigyönyörködtem magam a játékot nézve. – Kivel beszélgettél az előbb? – nem bírom ki, hogy végül ne kérdezzek rá, mielőtt odamennék leülni mellé a kanapéra. Így az ő pólójában nem is szeretném tudni milyen látványt nyújthatok, még szerencse, hogy tényleg jó nagy rám, így akár egy rövidebb ruhának is könnyen elmenne, arról nem is beszélve, hogy szerencsére még az este lefekvés előtt visszaszereztem az alsómat, így gond egy szál se.
- Mit játszol? – már kimondom a kérdést, mikor eszembe jut, hogy talán másképp kellene fogalmaznom, félek mond egy játéknevet, de én azt sem tudom hogy pontosan mivel, vagyis min játszik, nemhogy milyen fajta játékkal… de végül is majd ami késik nem múlik, mivel tetszik elsőre, úgyis mindjárt kíváncsiskodni fogok tovább.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #2 Dátum: 2018. Márc. 30, 00:08:40 »
Lassan kortyolgatja a kávét, majd szív a cigiből, kell az egészséges bemelegítés a napi, rutinos edzés előtt, az egész hagyomány nélkül már nem lenne ugyanaz. S már az utolsó kortyoktól szabadulna meg, mikor is meghallotta Dion köszönését, aminek hála egy kevés kávét sikerült visszaküldenie a csészébe.
~ És te vagy a legerősebb, ennyitől megijed… kíváncsi vagyok milyen lehet a leggyengébb.- Negi csak forgatta a szemeit, igaz, eléggé lenézőek voltak azok a lélektükrök, de majd elszál ez is, ahogy majdnem mindig megenyhül Vex felé, hisz ha nem így lenne, akkor nem választotta volna az arrancart, hogy hordozhassa.
- Neked is. Hogy aludtál?- bár nem hiszi, hogy olyan jól, hiszen azt már megbeszélték, hogy máshogy van beállítva az órájuk, de majd csak összeszoknak, ha meg nem, hát akkor az egyikük elléggé morcos lesz reggelente, hála az alvásmegvonásnak.- Ha kérsz kávét, most főtt le, még meleg, cukor az ott van a pulton, a csészék pedig száradnak, vegyél el egyet, kanál is ott lesz valahol.- nem állhat fel, hiszen éppen eléggé benne van a játékban, abból is látszik, hogy nem olyan sűrűn veri le a hamut a lassan kialvó cigi végéről.
- Negiyorokuval.- úgy mondta, mintha természetes lenne, hogy DIon is tudja, hogy kiről vagy miről is van szó.
~ Esetleg adhatnál neki egy bővebb felvilágosítást is. Nem vagyok olyan szerencsés, hogy más is lát. Veled kell beérnem.- megint csak elég csípősek voltak a szavai, valaki elég harapósan kelt ma fel.
- Ő egyike a 11 elem pengéjének, és szerintem a legnehezebb természetű is egyben.- amire egy tockos volt a válasz Negi részéről.- Tessék, most is ütöget, na, de hogy folytassam, mondhatni olyasmik, mint a shingimaiknak is van, de annál jobbak. Egy naaaagyon vén arrancartól kaptam, és elég hasznos is. Csak hát mivel nőből van, ugye néha nehéz a természete.- adta a szenvedő alanyt, mire Negi úgy fújt rá, mintha csak Dion lenne, csak nem kiscica, hanem egy igazi tigris.- De pechjére mivel Negi választott ki, mint hordozója, így bizony velem maradt, és annak ellenére, hogy milyen, azért csak jó, hogy itt van. Legalább volt mindig valaki, akivel tudtam beszélgetni… igen, jól hallottad Negi, néha egész elviselhető vagy.- ami meglepte Karasut, hogy erre nem nagyon kapott semmi reakciót, úgy fost, hogy Neginél ez lehet az, hogy egyetért Vexel, és hasonló véleménnyel lehet róla.
- Devil May Cry 4-et. Ahogy látod, annyi, hogy menni kell a pályákon, és aprítani az ellenfeleket, minél látványosabban, annál több pontod lesz, amiket utána elkölthetsz új combokra, támadásokra, meg ilyesmik. Tömören összefoglalva ennyi lenne, de persze ott van még a főszereplők jelleme, a látvány, és a zene, nagyjából ennyi.- tudna még elég sokat beszélni róla, de tippjére Dion biztosan nem találkozott még ilyennel, így nem akarja leterhelni az agyát ezzel.- Na, de készen állsz a nagy napra?- kérdezte vidáman, miközben a csikket beledobta az üres kávés csészébe.- A körbevezetés hamarosan kezdődik, csak egy gyors reggeli neked, nekem egy kis bemelegítő edzés, és mehetünk is… jut eszembe, jól áll rajtad a pólóm, esetleg van alatta valami?- kérdezte a Dion számára már talán ismerős huncut fénnyel a szemében.- Mindegy, akkor se mosom ki majd, jó lesz elaludni vele, legalább valami kellemes, nőies illat is belengi a szobámat.- kuncogott.
~ Egy igazi Casanova veszett el benned, csoda, hogy nincs barátnőd.- úgy fest eddig tartott, már megint csak jött a gúnyolódás. Már majdnem rosszul is esett Vexnek, de csak majdnem, jobban el van most foglalva azzal, hogy az új lakótársa is felébredt végre, és egy újabb, sűrű napnak nézhet elébe.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 263

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #3 Dátum: 2018. Márc. 30, 01:30:23 »
Nos, nem úgy tűnik, hogy észrevett volna engem, vagy ha igen, nem szól, hagy hadd nézelődjek ha mögötte akarok ácsorogni, és ezt is teszem, csöndben figyelem ahogy játszik, addig mindenképp amíg el nem múlik az újdonság varázsa és el tudom szakítani a szemem a képernyőtől. Azért csak nem járja, hogy hangtalanul itt topogok mögötte, ha tudja, biztos jó udvariatlanságnak tartja, hogy nem köszönök.
Vagy nem… Ahogy elhagyja ez a két szó a számat, máris olyan reakciót kapok, amire nem számítottam. Bármire, csak erre nem. Biztos nem menne el ilyen messzire, hogy elhitesse velem, hogy nem vett észre, de tényleg létezik, hogy nem vett észre? Akármelyik is, a látványra nem bírom ki, hogy csilingelőn el ne nevessem magam. Nincs is jobb szó rá, ez vicces volt.
- Bocsi, nem akartalak megijeszteni. – a gond csak az, hogy bárhogy is próbálom, kizárt, hogy le tudtam volna vakarni az egyértelmű mosolyomból, hogy bár tényleg nem ez volt a szándékom, attól még nagyon is tetszik, hogy így alakult.
- Öm… – a kérdésre kicsit zavarodottan túrok a hajamba. Egyértelműen tudom a választ, csak nem vagyok benne biztos, hogy már reggel panaszkodni akarok. – Nehezen. És keveset. Azt hiszem. – kényelmetlen volt ez az éjszaka, de ha megszokom, meg utána azért nem lehet majd kiszedni abból a puha ágyból, már előre látom, viszont azt, hogy mennyit aludtam, tényleg csak gondolom, hogy keveset, mert nagyon sokat forgolódtam. Igazából úgy érzem, mintha az egész éjszakát végigmocorogtam volna, hogy el tudjak aludni, de biztos aludtam valamennyit, csak nem tudom mettől meddig. – Ó, köszönöm! – a kávé hallatán már kapom is fel a fejem és már szökkenek is a konyha felé. Nem várom tőle, hogy felébresszen, de ittam már dobozos jegeskávét, azok nagyon finomak voltak. Így miután találomra jól megcukroztam egy úgy harmad/fél bögrényit, már keresem is a tejet, hogy telezúdítsam vele. Egy nagy korty kíséretében megyek vissza lehuppanni mellé a kanapéra.
A név hallatán kíváncsian nyílnak nagyobbra a szemeim, és akaratlanul is ismét körbenézek, de senki sincs itt rajtunk kívül még mindig. Szerencsére gyorsan jön a magyarázat, ami talán jobban meglep, mintha hirtelen előlépett volna valaki az egyik sarokból.
Hogy állítólag ütögeti, azon muszáj elmosolyodnom.
- Ezt inkább meg se hallottam. – még szélesebbé válik a vigyorom. Miért mindig csak a nőknek nehéz a természete? A férfiak se jobbak, csak mikor szidná ő a saját nemét…?
- Nem tudna mást választani, ha akarna? Miért hagyta el azt az öreg arrancart? – mondta ugyan Karasu, hogy vén, de nálunk azért ez a szó mást jelent, és nem feltétlen ok a távozásra. Egy halandónál jelenthetné azt, hogy már lassan lejár az ideje, vagy nem tud kardot forgatni, akkor természetes, de így? Ráadásul ha megteheti, akkor nincs itt semmiféle pech, hisz önszántából van Karasuval.
Csak nagy szemekkel hallgatom, közte és a képernyő közt kapkodva a tekintetem. Szóval kábé ugyanazt csinálja, mintha kimenne vagdalózni a Menosok Erdejébe, csak a játékban, annyi különbséggel, hogy itt gondolom van is kihívás a való élettel ellentétben.
- És mivel mozgatod? Honnan tudod mit kell csinálni, meg merre kell menni? – kicsit közelebb húzódom, a kezében lévő konzolt bámulva, majd ismét a képernyőt, utasításféleséget keresve. Már rájöttem, hogy a kezében lévő dologgal irányítja valahogy, így elsőre nem tűnik nehéznek, legalábbis annak, aki tudja mit kell csinálnia, meg nyomkodnia…
Csak a kérdésével sikerül visszarántania a valóságba, amire muszáj pár pillanatig pislognom, míg sikerül eljutniuk a szavaknak a tudatomig, amitől már széles mosolyra is húzódnak az ajkaim.
- Persze! – nem tudom, miért vagyok izgatott emiatt, vagy mitől lenne ez nagy nap, de valamiért feldob. Talán már olyan rég terveztem, hogy kíváncsiságomban beszököm, hogy már ennyire fellelkesít? De ez is csak addig tart, míg meg nem érkezik a pólóra adott megjegyzése. – Mmmm… nem mondom meg! – picit morgok, bár nem annak hangzik nekem úgy tűnik, de a szokásos puffogó arccal méregetem, miközben automatikusan a szabad kezemmel a biztonság kedvéért még meg is húzom lefelé a pólóját. Tudom, hogy nem látszik ki semmi, de biztos ami biztos alapon. Nagy erőfeszítésbe kerül, hogy ne nyújtsam ki rá a nyelvem, így inkább csak gyorsan kortyolok egy nagyot a kávémból. – Az a büdös vacak öt perc alatt el fog nyomni minden illatot. – mutatok két korty között a kávéscsészére, amibe az imént a cigarettacsikket dobta. – És csak akkor adom vissza, ha visszaszerzem amiben aludni szoktam, vagy egy újat. – ha nem tudok elmenni Kermackhoz délután, estefele, pedig muszáj lenne, akkor bizony hiába akarja, nem fogja visszakapni a pólót.
- De indulhatunk picit később? Nem tudok még rögtön ébredés után enni. – egy bocsánatkérő mosollyal figyelem, közben az egyik lábam felhúzom fél törökülésbe, persze azután hogy megjegyezte, még inkább vigyázva szándékosan, hogy a fehérneműt se lássa meg. Már látott fehérneműben a jakuzzi miatt, nem is arról van szó, hanem mert megkérdezte, én meg nem akarom elárulni neki.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #4 Dátum: 2018. Márc. 30, 14:32:17 »
- Ezt most valamiért el is hiszem.- ha az lett volna a célja, hogy Vex a nyakába öntse a kávét, akkor lehet inkább hátulról a nyakába ugrott volna, azzal eltudta volna érni azt, hogy az a kevéske kávé Vexen landoljon, vagy ha igazán ügyes, akkor még az is lehet, hogy Vex gyorsan odaszalad a maradék kávéhoz, és magára önti az egészet.
- Nem lep meg, nem egyre ritmusra jár az óránk, de majd ma egyszerűbb lesz. Keveset aludtál, meg majd teszek akkor róla, hogy kifáradj, és már akkor aludni fogsz, amikor még csak dőlsz az ágyba.- biztatóan mosolygott Dionra, és még most eszébe se jutott az, hogy valami mocskosabbra gondoljon a fárasztás alatt. Hiába na, öregszik.
Az meg se lepi, hogy Dion ismeri a kávét, valahogy számított erre. Olyan ez, mintha csak azokról a dolgokról szerzett volna tudomást, amikről egy nő egyébként is. A nőknek meg a kávé elég nagy barátjuk volt, nem úgy, mint Vexnek, aki csak a szokás miatt itta, de hogy felébresztené? Azt azért nem.
~ Na látod, fogalma sincs, hogy ki vagyok. Bár elnézve az arcát, hála a magyarázatnak, így se lett sokkal okosabb. Nem meglepő, de úgy fest, hogy zsák a foltját.- jó volt tudni, hogy Negi legalább nem csak Karasuval volt ilyen kedves, csak sajnos ezt is egyedül Vex hallotta.
- Lehet akkor ki kell mosni majd a füled. Vagy elismételjem?- kérdezte egy széles vigyor társaságában.
- Még a talpam az ég felé nem néz, addig bizony nem. Egymás nyakán maradtunk, de jól van ez így. Azt meg nem mondanám, hogy elhagyta, volt ott még több kard is, és Zel, mert így hívták, legalábbis röviden, na szóval, Zelnél voltak a kardok, de a kard választ, és Negi engem választott, ahogy majd ha meghaltam, megint fog valakit. De addig is boldogítjuk egymást.- Negi inkább félrenézett, karba tette a karjait, és forgatta a szemeit. Úgy fest, hogy nem akarja kommentálni, érthető.
Ha tudja, hogy ilyen hatást ér el a PS-el, akkor talán a kart még közelebb rakja egy bizonyos testrészéhez, hogy oda hajolgasson Dion, az lenne az igazi arcpirítás. Na, majd legközelebb.
- A bal analoggal megyek előre, még a jobbal a kamerát tudom mozgatni. - megpöcköli mindkét kart, hogy mutassa is, ne csak mondja.- Általában a térképen mutatja valami, hogy merre kell menni, vagy mint ez a játék, nem annyira bonyolult, majdnem mindig előre, csőjáték, mondhatni. Azt meg elmondják, hogy mit kell, bár nem nehéz kitalálni, aki meg akar ütni, annak vissza kell, nagyjából ennyi.- ennek a játéknak pont nem volt olyan bonyolult a játékmenete, még jó, hogy nem egy Witchert rakott be, azon már lenne mit magyarázni.
- Remek, ezt örömmel hallom.- nem lenne jó, ha csak magának csinálna így programot, miközben Dion meg unja magát.- Áh igen, a mérges cicapofi.- vigyorgott, még szép, hogy vigyorgott, bár most már kicsit kíváncsi is lett, hogy vajon mi van alatta, mert ha semmi, akkor lehet kicsit szellős lesz helyzet. Azon meg vigyorognia kell, hogy egyből takargatja magát, és most bánja, hogy nem olyan pólót adott, aminek nagyobb vágás van a nyakán, de hát ez van, a hibáiból tanul mindenki.
- Azért túlzás, annyire nem büdös a kávé.- de azért egy aprócska kis féreglyukkal már is a mosogatóba rakta a csészét. Nem sok kedve volt felállni.- Majd beszerzünk pár újat is, ne csak mindig ugyanazt viseld.- a nők egyébként is szeretik, ha van miből válogatni a ruhák terén.
- Persze, addig nekem is lesz időm egy kis mozgásra, meg zuhanyra. Tehát egy pillanat.- szaván is fogja saját magát, és bement a szobájába, hogy felkapjon egy fekete bemelegítőt, majd visszatért a nappaliba, csak a falhoz közel állt meg, majd kézállásba helyezkedett, és leengedte magát, majd kinyomta, és jöttek a lábai, egyenesen le derékszögbe, majd vissza, és ismét jöttek a kezek. Persze aránylag gyorsan csinálta, hiszen volt már benne némi gyakorlata, és bemelegítésnek tökéletes volt. Bár lehet mára ennyi lesz majd, hiszen programjuk is van.
- De azért arra felkészítelek, hogy annyira sok látnivaló már nincs, régen volt minden, de valamiért odalent egy csomó jó dolog. És nem tudom, hogy miért, vagy kinek volt az a csodás ötlete, hogy például az aquaparkot letarolják, de áldom az eszét, hogy szarna sünt az élete végéig.- pedig legalább volt egy jó hely, ahol simán tudtak lazulni, és még a bikinis csajokat is kukkolni, erre oda, oda az egész. De hát úgy fest, hogy akadtak faszok, ahogy mindenhol, bár odaát, a shinigamiknál ilyen biztos nem volt, valami apróság, amiért irigyelni lehet őket.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 263

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #5 Dátum: 2018. Márc. 30, 21:46:08 »
- Akkor jó. – jókedvűbbre vált a mosolyom. Túl fáradt vagyok ezen ötletelni, de ha meg akartam volna ijeszteni, biztosan nem egy köszönéssel csináltam volna. Ha igen, azt se így. De hihetetlen, hogy tényleg megijedt, ha ennyire leköti a figyelmét ez a játék, már tudni fogom, hogy legközelebb hogy lepjem meg. Bár másodszorra már félek egyértelmű lesz, hogy az már direkt volt.
- Azt hiszem, ezzel már majdnem kész vagy. – kicsit megdörzsölöm a szemem, ami egy ásítós nyújtózást eredményez. Tényleg ideje lenne már felébrednem, mert így még elég tompának érzem magam. Hát a kávétól nem várhatok és nem is várok semmit, pusztán szeretem. Jó cukrosan és sok tejjel, ha pedig már nem volt olyan meleg, a tej hőmérsékletének hála, kész is a finom hideg jegeskávé. Még jó, hogy tudom hol a tejszínhab a tegnapi után, csak remélem, hogy maradt is benne egy kicsi a kávéra. Az eredménybe kortyolva, elégedett mosollyal megyek és ülök vissza a kanapéra.
- A hallásomnak semmi baja, de akkor… Egy fokkal sem vagytok jobbak nálunk. – gonoszkásan pimasz mosollyal állom az övét. Gondoltam jobb, ha elengedem a fülem mellett a nők természetéről tett megjegyzését, de ha már erőlteti… Bár van egy-két igencsak nagy gond ezzel a visszavágásommal, de nagyon remélem, hogy nem jön rá.
- Így már értem. Érdekes egy arrancar lehetett, ha ilyen kardokat gyűjtött vagy valamiért felhalmozott. De ha lehet, ne nézzen egyhamar a talpad az ég felé. – vagyis felőlem nézhet, csak ne amiatt, mert meghalt. Nem értem miért zavar a gondolat, pedig csak általánosságban beszél róla, hogy ha majd egyszer meghal. Én is tudnám minden gond nélkül azt mondani, hogy „majd ha meghalok”, és ez nem azt jelenti, hogy számítok a halálra vagy várom, sőt, még jópárszáz, vagy ezer évig gondolni se akarok rá. Utána se. Remélem nem fogok sokat változni, sőt, az lenne a legjobb, ha semennyit sem.
~ Mivel? – ez az egyetlen gondolatom az első szavait hallva, de inkább csöndben maradok, és figyelem mit csinál. Szerencsére meg is mutatja, mikre gondol.
- Abban mi a jó, ha csak folyton előre kell menni, és ölni? Nem lesz egy kis idő után unalmas? – attól még egyelőre nagyon is tetszik, nem tűnik túl bonyolultnak kinyírni azokat, amik szembejönnek. Legalábbis nézőként.
Már régóta terveztem a városnézést, már ha a legmélyebb álmomból rángatnának fel is kész lennék egy körsétára, de azért jó lenne legalább addig várni, hogy megszáradjanak a cuccaim.
Nem bizonytalanít el a vigyora, és hogy látszólag mintha talán tetszene is neki a reakcióm, de nem nagyon tudja levakarni az arcomról ezt az ábrázatot még egy pár pillanatig.
- Nem a kávé, hanem amit beledobtál. – persze tudom, hogy biztosan tudja mire gondoltam. Az már azért feltűnt, hogy a dohány illata eléggé megmarad, meg azt se nagyon tudom elképzelni, hogy egy éjszaka után átvette volna a pólója az illatom. Egyáltalán milyen illatom? – Majd elhozom a sajátjaimat is. – mondhatnám most azt is, amolyan visszavágásként, hogy akkor oda az, hogy többször a saját pólóját kapja vissza, de időben észbe kapok, mielőtt magam alatt kezdeném vágni a fát.
Meglepetten figyelem, ahogy hirtelen már pattan is fel.
- Ennyi volt a játék? Mióta csináltad már? – ennyit sikerül kinyögnöm, mielőtt a szobájához érne. Meglep, hogy ilyen hirtelen félbehagyta, de ha már felállt, és felszabadult a kanapé… Kényelmesen már végig is hasalok rajta, az egyik párnát átölelve, közben vigyázok a kezemben lévő kávéra. Viszont talán nem erre az irányító vacakra kellene feküdnöm. Ahogy kezembe veszem, a képernyőn az emberke megmozdul. Ha már itt van… A kamera 360 fokos fordulatot csinál egy pillanat alatt, ahogy hozzáérek.
– Hogy lehet ez ilyen érzékeny? – pislogok kettőt meglepetten, és már le is teszem a másik kezemből a kávét, hogy megpróbáljak csinálni vele valamit. Alig tudom előremozgatni kicsit a figurát, csak most hogy kellene, jut eszembe, hogy arról nem volt szó hogyan üt ez az izé. Az első gombra valami menüablak ugrik fel, mire már döbbenten ülök is fel, gyorsan inkább le is teszem a kezemből. Azt hiszem jobb ha nem szúrom el a játékát.
Közben Vex is visszatért, és elkezd elég megerőltetőnek tűnő pózokat felvenni. Ismét a kávémmal a kezemben, átfordulok, és párnával együtt elfeküdve figyelem ahogy edz, bemelegít, vagy nem tudom mi lenne ez a számára.
– Hogy van neked már most ennyi energiád? Mióta vagy fent? – talán ostoba kérdés, ha tudtam volna aludni talán én se lennék ilyen tompa, sőt biztosan, de ezt nem tudnám és nem is akarnám még úgy se leutánozni róla.
- Nem baj az, de kíváncsi vagyok a városra. Semmit sem várok el. – nincsenek elvárásaim, vagy álomképeim, utóbbi minek is lenne, sose akartam ideköltözni, de mivel itt volt ez a hatalmas tákolmány, és már egyszer kiszöktem, kíváncsi voltam mi van belül. Azon kívül, hogy általános kíváncsiság hajtott, talán azt reméltem megértem mi tartja itt a többi arrancart, de nem várom hogy erre választ is kapnék.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #6 Dátum: 2018. Márc. 31, 14:37:32 »
- Ugyan, még csak most keltél fel, egy óra múlva már észre se veszed a fáradtságot. Na! Majd akkor foglak kezelésbe venni, és tenni arról, hogy kidőlj.- volna rá pár ötlete, hogyan is tudná lefárasztani Diont, de hát nem tartanak ott, marad egy másfajta testmozgás, vagy majd csak megkergeti, hogy lefáradjon, na meg egy jó meleg fürdő is csodákra képes.
- Akkor legyen két fokkal. ezen nem fogunk veszekedni.- akkor is tartja magát ahhoz, hogy a nők igen is izébbek voltak, mint a férfiak, elég megkérdezni néhány pasit, és majdnem mindegyiknek az lesz a véleménye, hogy az így van.
- Hááááát…- vakarta a tarkóját, miközben elnyújtotta a szót.- Arrancarnak arrancar volt, de hogy érdekes? Inkább átlagosnak mondanám, de arra nem tértünk ki, hogy honnan is szerezte a kardokat, pedig lehet nem ártott volna megkérdezni, mert Negi nem akarja elárulni. Makacs nőszeméj.- ezt már inkább csak az orra alatt motyogta.- Nem tervezem, még van egy pár játék, amit végig kell vinnem, és sok film, amit látnom kell, utána már lehet róla beszélni.- habár mindig lesz valami, amit akar, amivel játszani akar, vagy megnézni, vagy valaki, akivel lefeküdni, esetleg többet, lesz oka ragaszkodni az élethez, de hegyesz előjön az ideje, akkor mindegy hogy fog kapálózni, bizony baszhatja.
- Unalmas?- hitetlenkedve nézett Dionra. Micsoda eretnekséget kérdezett.- Persze, hogy nem, legalábbis akkor nem, ha jó a játék. Ha megvan a hangulat, akkor minden meg van. Jó zene? Az megvan. Látványos harcok? Az is meg van. Okés grafika? Az is. De hát honnan tudhatnád? Gondolom ez az első, amit látsz.- vigyorogva simogatta meg Dion buksiját, persze a szemeit még mindig nem vette le a TV-ről.
- De kis finnyás orrod van.- vigyorgott, és eltüntette a csészét, ne mondják, hogy rossz házigazda, még ha csak egy csikkről van szó, akkor is.- Akkor nem kellenek majd újak az emberektől? Kerüljük azokat a boltokat?- hiszen ha a régiek még jók, minek újat szerezni? Bár nőről van szó, nekik a ruha pedig… a ruha az volt minden.
- Ez csak a reggeli bemelegítés volt majd későbbre. De csak egy órája, talán.- mondta, mielőtt eltűnt volna a szobájában, hogy felkapjon valamit, nehogy kikandikáljon az, aminek még a nadrágban a helye.
Mosolyogva nézi, ahogy Dion próbál játszani, hát nem megy az mindenkinek.
- Egy könnyebbel kéne megpróbálnod.- valami egyszerűvel, talán valami Lego játékkal, kezdésnek tökéletesek. Nem nehezek, a halálnak sok jelentősége nincs, és rövidek is, kezdőknek ideális.
- Olyan két órája, az elején szar volt. Felkelni, és rávenni magamat, hogy csináljam, olyan voltam mint a mosott szar, fáradt, nyűgős, de minden nappal egy kicsit könnyebb lett, és most ott vagyok, hogy még ezt is megtudom csinálni.- lassan felemelte a balját a földről, és igaz, hogy így kicsit lassabb mozgásra kényszerült, de még így is tudta csinálni. Bár néhány után már kezdett megjeleni a verejték, majd kézcsere.
- Akkor jó, legalább így, elvárások nélkül nem is fogsz csalódni.- és az igazság az, hogy Vexnek se árt ez a kis körbenézés, legalább felfrissíti a memóriáját, hogy mi van meg, meg mi nincs. Elég volt abból, hogy általában csak a torony és kocsma közt mozgott, nem csak Dionnak lesz ez városnézés.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 263

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #7 Dátum: 2018. Márc. 31, 19:02:49 »
- Akkor nem fogom elárulni mikor ébredtem fel teljesen. – el nem maradhat egy szokásos nyelvnyújtás erre. Majd megpróbálok úgy csinálni, hogy fáradt vagyok mielőtt megint meg akarna valamivel kergetni. Tegnap szerencsém volt, hogy eszembe jutott a tejszínhabra, hogy csak szimplán lemosom a kezéről, és ha elfelejtette mit említettem a fürdőszobával kapcsolatban, a zuhannyal talán ismét lemoshatnám a kezéről, de elég rizikós, mert ha emlékszik rá, vagy összerakja, hogy víz közelbe futottam… Nincs értelme ezen gondolkoznom, amíg nem próbálkozik vele.
- Se egy, se két fokkal se vagytok jobbak. – a férfiak lehet a nőket szidják, de bármibe le merném fogadni, hogy a nők meg a férfiakat folyton. De még ha igaza is van, akkor se tudom megállni, hogy szó nélkül hagyjam.
- De akkor ha múlt időben beszélsz róla, gondolom már ő sincs. Mi lett a többi karddal?  – azt nem merem megkockáztatni, hogy ha egyik kard se választotta őt, akkor tényleg nem lehetett valami érdekes, mert nem tudhatom, lehet volt egy-kettő. – Utána se! – vakkantom azonnal, mert ez nem jó hozzáállás. Több évtizedet éltem le adjuchasként, ha nem inkább évszázadot, mégse fordult meg soha a fejemben a halál gondolata. Pedig sokszor elég unalmas és monoton volt az erdőben. Arrancarként meg pláne.
Az ő hitetlen tekintetére én csak meglepetten nagy szemekkel pislogok. Akkor ezek szerint nem az?
- Érzékeny pontra tapintottam? – viccelődve mosolygok. Talán csak az zavar, ha összeborzolja a hajam, ez most egész kellemes, de akkor ezek szerint óvatosan kell ilyeneket kérdeznem, mert a játékai a gyengéi.
- Csak szimplán van szaglásom. – nevetem el magam egy széles mosollyal. Nem vagyok  még hozzászokva a dohányszaghoz, de szerintem ezt bárki más szintén érezné aki nem szintén cigarettázik, de csak azért mondtam, hogy szerintem gyorsan el fogja vele nyomni a póló illatát. Bár még mindig kételkedem benne, hogy van neki. Szerintem Vex illata van rajta, nem az enyém. – Ha megtetszik valami, legfeljebb szólok, és elveszem. De talán amíg nem mentem el a cuccaimért, a biztonság kedvéért érdemes lenne 1-2 ruhát mindenképp választanom. – még magamat sem akarom hosszútávon ruhaválogatásra kárhoztatni, nemhogy őt. Ha valami megtetszik úgy gyorsan lehet válogatni, de hogy sokáig nézelődjek unalmas pólók között… azt biztosan nem.
- Akkor jó gyorsan letudtad a játékot. – kicsit azért azt is sajnálom, hogy így nem nézhetem tovább, hogy mi történik, hogy kell játszani és mit csinál. Meg egy óra nem tűnik soknak úgy, hogy közben még kávét is csinált, szerintem az is beleszámított abba az órába.
- Csak nagyon ugrál a kamera, pedig épp csak hozzáérek. Meg nem tudom, mivel üt. – teljes bizonytalansággal az arcomon ugrál a tekintetem hol Karasura, hol a képernyőre, de a menüablak felugrása után már szinte pánikszerűen teszem inkább le azonnal a kezemből, mielőtt valamit végérvényesen elállítok, letörlök vagy fene tudja mit kezdek az aktuális játékával.
- Váo, jó az egyensúlyod. – érdeklődve figyelem a mozdulatait. Még ha ki is tudnám magam nyomni kézenállással, de egy kézzel? Kizárt dolog, pedig nagyon jól néz ki, amit csinál.  Azt pedig inkább meg se kérdezem, hogy miért pont most reggel ennyire fontos a bemelegítés, hogy így rászoktatta és kényszerítette magát, mert akkor biztos jó oka volt rá.
- Hacsak nincs lebombázva a fél város, és csak romokat láthatok, nem hiszem. Sőt, talán még akkor se. – csak meg szerettem volna nézni már egy jó ideje, hogy mi van itt bent. Ha nem Vex pólója lett volna rajtam, vagy tartottam volna attól, hogy valaki jön utánam, mert valami rendszer jelzi, hogy a városban mászkálok, biztos feladtam volna az alvásra tett kísérleteimet és kimentem volna már egyet sétálni. – Előbb fogod teljesen kifárasztani magad, mint engem. – még mindig jobban örülnék, ha nem akarna lefárasztani, de azt nézve, hogy már izzad is, előbb intézi el saját magánál. Így belegondolva nem is lenne rossz, ha nem lesz energiája engem üldözni, akkor nem kell félnem, hogy fürödni is fáradt leszek lefekvés előtt. De talán csak viccelt ezzel az egésszel, és nem kellene komolyan vennem.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #8 Dátum: 2018. Ápr. 01, 15:07:24 »
- Szerintem csak észre fogom venni, hogy már nem vagy csipás, és ásítani se fogsz annyit, na meg a szemeden is látszani fog.- ennyire jó megfigyelő volt, hogy ezt észre fogja venni, más lehet nem nagyon, de ezt biztos, bár lehet csak azért, mert ezeknek eléggé nyoma van.
- Akkor legyen három, ezen nem lesz vita.- az örök vita, kik a jobbak, kik a rosszabbak, a férfiak vagy a nők? S bár Vex azt állítja, hogy a nők a rosszabbak, de csak mert így Dion vérét szívhatja. Igazából tudta a választ, kiegészítik egymást a saját hülyeségeikkel, kár is azon idegesíteni magukat, hogy az egyik nem ilyen a másik pedig olyan. Erről jutott eszébe, lehet át kéne mennie az emberekhez, és kicsit rendberakni a feministákáat, mert egyre hülyébbek, és egyre nagyobb marhaságokat hordanak összevissza.
- Nem tudom, egyiket se, hogy mi lett a kardokkal és mi lett Zelel. Egyik napról a másikra eltűnt, de ahogy hallottam nem ez volt az első eset, lehet elő fog kerülni majd valamikor, vagy lehet nem, de legalább nekem volt hasznom a találkozásból.- hiszen Negit megkapta, aki azért hasznos volt, legalábbis biztos hogy az lesz, mert eddig harcra nem használta, vagyis de, de a képességeit még nem, a kaszabolás meg annyira nem számít, akkor is csak azért vette elő, mert elég sokan voltak körülötte, és kettővel mindjárt könnyebben ment.- Majd kiderül, hogy mi lesz utána, de mindig lesz mit játszani és nézni.- azért nem készül a halálra, meg mindig rátudja fogni valamire, hogy ezt akarja, meg azt akarja, nem mintha ezzel sokat érne el, ha odakerül, de egy próbát mindenképpen meg fog érni.- De mi az oka ennek a nagy érdeklődésnek a testi épségem felé?- vonogatott szemöldökökkel kérdezte, miközben halvány mosoly ült az ajkán.
- Minden férfinál vannak olyan pontok, amiket jobb nem piszkálni, mint a nők nagytöbbsége nem szereti, ha a hátsóajtót akarják használni.- ez volt a legjobb hasonlat amivel elő tudott rukkolni , bár abban nem volt biztos, hogy DIon érteni fogja mire is utalt Karasu, de hát ha kell, akkor elfogja magyarázni.
- Kényes egy szaglásod, azt ne felejtsd el. Bár aki nem cigizik, neki biztos az.- bár szép is lesz, ha a saját tornyában kell erről magyaráznia, a végén még ki is lesz küldve, hogy ha cigizni akar, akkor bizony irány a folyosó, vagy ahova akar, de nem bent. Akkor az azt fogja jelenteni, hogy Vex becsicskult. Azt pedig kerülni akarja, és fogja is, mert ha nem is a nője, akkor főleg nem sok esélye van annak, hogy ez valaha megtörténjen. Mert utána mi lenne a következő? A PS virágtartónak lenne használva, vagy micsoda? Még csak az hiányozna, hogy túlságosan magán viselje a tornya egy nő kezének lenyomatát.
- Az nem lenne hülyeség, a pólóm az okés rajtad, de hát a nadrágomat csak nem adom oda, az már túl nagy lenne. De csak szólj mikor akarsz menni a holmidért, majd elviszlek oda, ahol találkoztunk, és onnan mehetsz, én meg megvárlak és meg is van oldva, egy része.- nem hiszi, hogy 1-2 ruha lesz majd az, hajaj, de még mennyire hogy nem, mondjon bármit, ha egy nőt elkapja a ruhaláz, akkor ott az 1-2 után lehet nullákat rakni.
- Ez a reggeli volt, majd később fogok órákat dögleni előtte.- várja már azt, amikor annyit játszott, hogy a kanapén ott lesz a teste körvonala, de hát addig még sok mindennek történnie kell, és rengeteg játéknak meg kell jelennie.
- Hát fedezd fel.- nevetett, látva Dion pánikolását, hát ilyen ez, szűzkéz nem mindig hoz szerencsét.
- Gyakorlat kérdése az egész, ahogy ez is…- letette a másik kezét is, de nem tenyér a földön, hanem csak az ujjbegyei, majd a másik kezével is megcsinálta ezt, és most már az ujjai tartották meg a testsúlyát. Régen ez még nagy gondot jelentett volna, manapság már aránylag könnyen megtudta csinálni.
- Csak ez kicsit fárasztóbb.- és lassabb mozgásra is kényszerült, de hát nincs mit tenni, azért, hogy lenyűgözze Diont, azért nem kockáztatja meg azt, hogy valami gebasz legyen és a végén a saját nyakát kitörje, vagy minimum okozzon magának néhány piszkosul fájdalmas napot, nyakmerevítővel.
- Amikor legutoljára kint voltam, még megvolt minden, nem hiszem, hogy azóta bármi történt volna.- csak a helyén vannak a tornyok és minden, de ha mégis le lenne bombázva, akkor Vexnek lehet nem ártana lemondania a Muro vezetéséről, hogy csak így megtörtént ez az egész, és még csak észre se vette.- Azért arra ne fogadj.- kicsit változtatott a testhelyzetén, hogy egyensúlyba hozza magát, és megint csak egykézzel folytatta, csak éppen az ujjbegyein tartva magát, aminek hála az izzadás kicsit jobban beindult, de hát valamit valamiért, és egyébként se jelent sokat, hogy izzadt, attól még nem volt gond, és simán tudja folytatni, nem csak percekig, jóval tovább, szép is lenne, ha nem, akkor saját maga kérdőjelezné meg a helyét az Espadában.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 263

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #9 Dátum: 2018. Ápr. 01, 23:40:28 »
- Nem vagyok csipás! – morgok kissé fanyarul. Nem véletlenül mostam meg az arcom, ebben az egyben biztos vagyok.
- Folytathatjuk ezt végtelenig is, én ráérek… De sehányszor se vagytok jobbak. – jókedvűen szélesen elmosolyodok, ismét egy nyelvöltés kíséretében. Kontrázhat továbbra is, ismét nagyobb számokkal, de türelemjátékokban jó vagyok, ha játékban akarok maradni. Nem mintha komolyan venném a „vita” tárgyát, biztosan egyik kutya másik eb, egyik nem se jobb a másiknál.
- Az a lényeg. – mosolyodom el. – Nekem azt hiszem bőven elég a saját kardom, nem kellene egy másik, aminek még tudata is van. – már annak is végtelenül hálás vagyok, hogy harcos típus vagyok, így egy tudat se maradt, aki dumálna a fejemben, már csak egy fegyver hiányozna nekem, aki kommentálná a dolgokat. Ez a kard szerencsés Karasuval, én lehet elsüllyesztettem volna a tengerben. – Ilyen szempontból… lesz egyáltalán „utána”? – ha mindig lesz valami, akkor nem lesz utána, vagy nem? Lehet már kezdem túlragozni, remélem azért még érthető volt, hogy mire gondoltam. A visszakérdezésén viszont muszáj pár pillanatig elgondolkoznom kicsit feszengve a szemöldökvonogatását látva, mert nem tudom, hogy most komoly-e vagy csak viccből kérdi. – Csak nem igazán tetszik ez a hozzáállás, valahogy olyan érzést kelt, mintha elhagyott volna, vagy elhagyna a természetes élni akarás. Utálom a feladást. – azt hiszem inkább ez az oka, és kimondva tényleg zavar a gondolat. A küzdés, élni akarás, a vágy a fejlődésre, ez mind-mind a fajtánk sajátja. Akiben nincs meg az egyik, már nem éri el az adjuchas szintet, és gillian formában egy erősebb lélek felemészti. Még ha az erővel talán már úgy érzi elérte a célját, amit nem kellene, mert fogadjunk még bőven lenne hova erősödnie, mert mászkálnak kinn olyanok, akik erősebbek nála, ez még nem ok, hogy lemondjon az életről. Vagy legalábbis úgy álljon hozzá, hogy nem gond ha megtörténik.
- Hátsó ajtót?! – meglepetten megegyenesedve még hátra is pislogok, de nem igazán van itt olyasmi, és nem értem mire gondol. Ha a szobába való belopódzásra érti az tényleg nem olyan, aminek nagy eséllyel örülni fogok, főleg ha a frászt hozza rám.
- De legalább van~! – trillázom jókedvűen. – Úgyhogy el kell, hogy keserítselek, hogy ez a póló a te illatod viseli, nem az enyémet. – úgyhogy visszakaphatja majd, de így legalább nem éri csalódás. És én is megnyugodhatok, bár nem tudom miért akarta, hogy rajta legyen az illatom.
- A pólód is nagy rám. – nevetem el magam, mert ez mindent jelent, csak azt nem, hogy okés. Majd megszáradnak a dolgaim, és mehetünk. De… megszáradnak azok 1-2 óra alatt? Erre talán majd rá kellene kérdeznem, különben lehet problémás lesz, hogy hogy legyen vagy mikor ez a városnézés. – Oké, köszi. Egyedül is menne, mert már tudom, vagy tudni fogom pontosan hova kell visszajönnöm, de jóval hosszabb időt venne igénybe. De valamikor a délután fele gondoltam. – bár nekem még úgy is megfelelne, vagy ha csak ott kitenne, és visszajövök magamtól, akkor legalább nem kellene várnia. Ha dolga van, akkor oda-vissza út egyedül, ehhez vagyok szokva, amúgy sem akartam kihasználni eddig se.
- Áhá, értem. – meg is van, mikor lenne a tökéletes időpont, hogy elintézzem a cuccaim kérdését, már ha nem ragadok le azzal, hogy azt nézzem, hogy hogyan is játszik. Ahogy az előbbiből kiindulok, nem nehéz elképzelni, hogy fél óra vagy több is anélkül kiessen, hogy feltűnne.
- N… nem tudom. – zavartan és bizonytalanul pislogok rá, majd a képernyőre és újra Karasura. Nem tudom felfedezni, ha folyton valami ilyen ugrik fel, aztán ha elnyomok valamit a végén sose jön vissza a játék. Vagy berobban a képernyő és elkezd füstölni.
Most már még kíváncsibban figyelem, ahogy egy irreális pozícióra vált.
- Hány kiló vagy te? Miből vannak azok az ujjak? – az egy dolog, ha fekvőtámaszban csinálná ezt, de úgy, hogy csak azzal egyensúlyozza az egész testét… ez kizárt. Felpattanok kíváncsian, és közelebb sétálok, hogy jobban megnézhessem mennyire nagy a távolság a tenyere és a padló között. – Tejszínhabos hűs kávét? – viccelődve vele egy játékos mosollyal nyújtom felé a kávésbögrémet. Tudom, hogy nem nagyon tud most inni, ez nem is oltaná a szomját, de elnézve, hogy mennyire izzad… jobbal nem tudtam szolgálni, és tényleg hűs, hála a jóóóóó sok hideg tejnek, és nagyon is finom.
- Akkor jó. – elégedetten elmosolyodok, akkor ezek szerint jól sejtettem, és gond egy szál se. – Pedig elnézve téged, ha ez ilyen megerőltető, és többször vagy hosszabb ideig elismétled a mai nap folyamán, lassan fogadhatok. – egy félmosoly társaságában még bólogatok is mellé. Főleg ha így izzad tőle. Még napközben egy hosszabb, és este egy levezető, és kész is. Csak a gond az, hogy tényleg nem tudhatom mennyi neki a már megterhelő vagy kimerítő mennyiség, de a verejtékcseppekből ítélve… ezt még csinálná 1-2 órán keresztül és le is fárasztotta magát.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #10 Dátum: 2018. Ápr. 02, 15:25:01 »
- Hát most nem, de ébredés után csak volt ott egy kevés.- ha magából indul ki akkor biztos van, sőt, sokáig volt hogy arcot se mosott, csak miután megvolt a reggeli szertartás, és akkor is zuhany alatt megoldja.
- Dehogy nem, nem mi verjük magunkat az embereknél, hogy egyenlőség közben meg eléggé el akarják nyomni a másik nemet. És egyébként is bleee.- visszanyújtotta a nyelvét, mert ez nem hagyhatta annyiban, és úgy fest, hogy a nagyháború ismét ki fog törné, vagy inkább csak a második csata kezdődik a tűzszünet után.
- Nem olyan rossz az, ha egyedül vagy, akkor mindig van kivel beszélni, és legalább ha azt is hiszik ha magadban beszélsz, akkor is más a véleménye a fejedben lévő hangnak.- legalábbis eddig nem sok alkalom lett volna arra, hogy Negivel egyet értettek volna, de hát nem is baj ez, olyasmi mintha egy testvérpár lennének, vagy esetleg egy öreg házaspár, ahol Vex lehet a papucs, mert általában ráhagyja Negire a dolgokat.- Lehet úgy jön le, mintha várnám a halált, de azért nem, biztos hogy lesz utána, csak azt mondom, ha itt az idő, akkor kár kapálózni, mert bizony le leszel kaszálva. De tuti, hogy nem mostanában lesz, és hogy velem vagy, már neked se.- legalábbis, amikor Dion mellette van, akkor nem sok esélye van annak, hogy bárki lesz olyan hülye, aki nekik menne. Legalábbis olyan, aki ismeri is őket, és érzi Vex erejét, másokról nem tud nyilatkoznak.- El nem hagyott, csak úgy fest, hogy néha rám jön az ilyen hülyeség, de azért még nem adtam fel, ha meg van okom, akkor főleg nem, akkor naná, hogy szeretnék élni. De ha nem szereted a feladást, akkor pár játékkal biztos nem játszhatsz, azóktól még én is a falnak megyek.- hihetetlen, hogy egyesek olyan játékokat készítenek, amikkel még a Pokolban is lehetne kínozni, de másrészről meg jó ez, mert manapság túl sok a könnyű játék, amik a szádba adják a kiskanalat, és már nyertél is.
Nevetnie kell Dion reakcióján, amit a hátsó ajtó említésére kapott. Lehet máshogy kellett volna fogalmaznia, hogy meg is értse, hiszen a kis erdőlakója hol találkozhatott volna ezzel a kifejezéssel?
- A hátsóajtó az lent van, mármint mindenkinek lent van, és hátul, a fenékhez közel. Így már csak érted.- megint csak megjelent az a kaján vigyor az ajkán, számít némi pirulásra Dion részéről, legalábbis eddig minden hasonló és új dolognál kaphatott tőle egy keveset.
- Nekem is van, csak már kicsit elnyűtt.- hála az aktív cigizésnek, már nem annyira remek a szaglása, mondhatni csak alap az egész, de legalább már nem annyira érzékeny a büdösre.- Szerintem azért, nem is, inkább remélem, hogy átvette a tied. Egy szép virág illata elnyomja a csalánét.- bókolt, persze hogy bókolt egyet, csak azt reméli, hogy nem kell elmagyaráznia, mire is utalt, mert akkor inkább terelni fogja a szót, úgy már elveszti az egész az értelmét.- De le ellenőrizhetjük, kapd le hamar és dobd ide, szagoljam csak meg.- nem vigyorgott, így elárulná magát, bár nem hiszi, hogy Dion úgy is fog tenni, ahogy Vex mondta, annyira nem terelte el a figyelmét, hogy ez megtörténjen.
- Hát kisebb ruháim már nincsenek, hacsak a mosásban nem mennek össze.- esetleg valami atléta lehetne jó… áh, az se, hiszen az is nagy lenne rá, és az még többet is mutatna… ami talán nem is olyan nagy baj. Erre még mindenképpen vissza fog térni.- Okés, ahogy gondolod, legalább akkor még sétálsz is egy jót.- Vexen nem fog múlni, addig elütni az időt egy kis játékkal, vagy elmegy a kocsmába, és talál valami hölgyet, akivel eltölt pár kellemes órácskát.
- Tudod, általában mindenkinek van valami napi rutinja, hát ez az enyém. Reggel egy kis játék, majd bemelegítés.- már nem igen tudná elképzelni az életét, hogy ezt kihagyja, ha utána bármi rossz történne, biztos hogy a kimaradásra fogná.
- Nyugi, nem kell pánikba esni, majd később szépen leülünk, és megtanítalak arra, hogy kell, és utána majd játszhatunk együtt is.- biztató mosolyt küldött Dion felé, nem kell félnie, itt van Vexpapa, aki majd kioktatja a játékok minden csínjáról, utána pedig már nem is lehet Diont elzavarni előle.
- Nem tudom, száz körül biztos vagyok. Csont, szövetek, bőr és még pár másik dolog… gondolom én.- nem volt ujjász, hogy tudja mi is van benne.- Ha adsz egy szívószálat is, akár. - el még eltudná venni, de így, fejjel lefelé az ivás eléggé problémás lenne, inkább meg se próbálja.
- Gondolod? Akkor figyelj csak, és ismétlésre nem ajánlott, még nagyon nem.- lassan kifújta a levegőt, majd kinyomta magátt és sorban vette el az ujjait a talajról, még végül csak a mutató maradt ott. Majd le, és fel, igaz, nem túl gyorsan, ez már jóval megerőltetőbb volt, mint az eddigiek, ha így folytatja, akkor lassan már vízesések fognak megjelenni a testén.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 263

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #11 Dátum: 2018. Ápr. 02, 19:06:23 »
- Nem ellenőrzöm. – inkább csak megvonom a vállam. Azt hiszem ez is valami olyan volt, amit inkább nem lett volna szabad kicsit se komolyan vennem.
- Hát ha nem kapnak a férfiaktól egyenlő bánásmódot... – jót mosolyogva ismét csak megvonom a vállam. Mintha ismerősen csengene az, hogy női egyenjogúság. Tuti biztos a gorilla olvasott vagy említett egyszer valamikor ilyet, de hogy pontosan ez mit takar, vagy mi volt az előzménye és kik azok, akik a mai napig is még cirkuszolnak, arról fogalmam sincs, és hogy őszinte legyek ebbe nem is akarnék belefolyni. Amúgy is gyűlölöm az emberek vitáit.
- Szerintem egy skizofrén fejében lévő hangoknak is más véleményük van. – szélesen elmosolyodok, ezt a képzelgős részét ki nem tudtam volna hagyni. Mint az embereknél, akik szellemeket látnak, és azt hiszik megőrültek, hallucinálnak vagy agydaganatuk van. Honnan lehet biztosra tudni, hogy a hang valós-e, vagy csak őrült az illető? – De én szeretek kapálózni. – nem egy alkalom volt, mikor azt hittem végem van, jó annyira nem volt ilyen túl sokszor, csak néhány eset, de egyiknél sem emlékszem, hogy beletörődtem volna. Még akkor is kapálóznék ha már a fejemhez tartanák a fegyvert és el akarnák sütni. Még ha nincs is semmi értelme, legalább nyugtat az a tudat, hogy nem adtam fel. – De ez csak azokra az esetekre vonatkozik, ha melletted vagyok. – de ez viszont nem lesz jellemző minden pillanatra, ismerve magam nagyon könnyedén tudnék egyes egyedül bajba keveredni, sőt, leginkább csak úgy tudok. Akkor meg teljesen mindegy, hogy Vex meg tudna-e védeni vagy sem, nem lesz a közelben. – Ha nagyon beleélem magam, akkor nem. – és az élet pont ilyen. A feladás tiltólistán van nálam elég rendesen. Játékokból is van egy-kettő biztosan, attól függ mennyire veszem komolyan és érdekel. Ha nem nagyon, akkor nem zavarna a feladás, legalább abbahagyhatom, de általában tényleg utálom. Inkább veszítsek tisztességesen, de az utolsó körig küzdök, minthogy feladjam.
Nem értem mi olyan humoros a kérdésemben, ő mondta, hogy hátsó ajtó, igaz jobban belegondolva… egy toronyban vagyunk. Ugyan hova nyílhatna? De lehet később átnézem a szobámat…
Zavartan pislogva hallgatom a magyarázatát, próbálva összerakni a képet, de a fenék szóra már valamivel tisztább. Egy grimasszal még az említett pont felé is sandítok egy pillanatra, majd vissza rá töretlen szemöldökráncolás kíséretében.
- A vécézésről beszélsz? Vagy mire használni? – bármiről is van szó, nem csoda, hogy a nők többsége nem szereti, én konkrétan semmit, amihez annak a lyuknak köze van, de az viszont nem olyan pont, amit lehetne piszkálni, míg én szóban vagy játék közben próbálgathatom vagy kritizálhatom ezt a játékát, az nem olyan amit szintén lehetne, szóval rossz a hasonlat.
Nem vagyok benne biztos, hogy a virágot komolyan gondolta-e, de ha már magát a csalánhoz hasonlítja, valószínűleg nem. Bár jobb ha nem mondom ki, de annak jobb illata lehet mint a dohányszagnak. Viszont már nem tudom megállni, hogy kíváncsian az orromhoz ne húzzam a nyakánál a pólót, hogy megszagoljam.
- Csak a te illatodat érzem. – ha valahogy elvonatkoztatok, és kiszűröm az alap cigarettaszagot, akkor egész kellemes, finom. Ismeretlen, de attól még egyáltalán nem rossz. Az ellenőrzésre tett javaslatán csak gyanakvóan méregetem. Ezt biztosan nem gondolhatta komolyan. – Majd ha megszáradtak a ruháim, visszakaphatod. – biztosan nem fogom levenni. Maximum ha jakuzzizni támad kedve, akkor ha már úgyis vízbe megyünk, visszaveszem a melltartóm, mindegy hogy még nem száradt meg, de akkor meg plusz egyel több vizes fehérnemű indulás előtt. Az se jó.
- Az én méretemre kizárt. – most már így végiggondolva, talán először legalább egy kollekció erejéig meg kellene ejteni a vásárlást, csak hogy legyen mit felvennem. – Az nem séta lenne. – még a fejem is megcsóválom. Kicsit messze van innen az a pont, ahol összefutottunk, és az sincs annyira közel még a barlanghoz. De majd ráérek gondolkozni meg számolgatni, ha már lassan szeretnék indulni.
- Nekem nem nagyon van. Általában közvetlen ébredés után ritkán csinálok bármit. – ez mondjuk ha kiugrasztanak, vagy bármi van, könnyedén meg tud dőlni, de rég volt már, mikor amolyan napi rutinszerűm volt, az se volt az, csak mikor kedvem tartotta, de annak is azóta vége mióta arrancar vagyok, szóval azért megvan néhány éve. Ha valamit kialakítottam volna, még monotonabbak lettek volna az így is szürke napok.
- Oké, csak… ha vakon nyomogatok a végén véletlenül elállítom, letörlöm vagy eltöröm… vagy elfüstöl az egész. – már egy gombnyomástól feljött ez az izé, és még ha vissza is tudom menni a játékba, a következő gomb meg megint mást fog csinálni. Ha az enyém lenne, nem probléma, szedjük szét, ha túlél, akkor fogok tudni vele játszani, de az övével nem kísérletezem. Elsőre nem. Ráérek később tönkretenni véletlenül.
- Vér, inak, idegek… Lehet akkor a csontjaidra és izmaidra kellett volna rákérdeznem. – akárhogy is nézem, ez azért durva. Talán csak mert még nem láttam ilyet. Kitudja, talán a melák is tudna hasonlót ha akarna és gyakorolna, elvégre úgy néz ki mint egy óriási gorilla, a karja és mancsai akkorák, hogy úgy fogott és kapott fel néha, mint én egy üveg üdítőt. – Nincs. Vagy nem tudom hol van. Tessék, tejszínhab! – nem igazán hajlok afelé, hogy szívószálak után kutassak, ránézve a bögrémre viszont például még tele van habbal, mert azt figyelmesen kerülgettem. A legjobbat a végére, úgyhogy a kiskanállal egy nagyobb adagot már nyújtok is felé letérdelve, már ha kéri.
Érdeklődve figyelem mire készül megint, mire viszont már csak egy ujján egyensúlyoz, nekem szó szerint tátva marad a szám.
- E… ezt eszembe se jutna megpróbálni leutánozni. – még a fejem is megrázom egy mosoly kíséretében. – De… Na jó, most már biztos, hogy csalsz. – ezzel viszont nem azt bizonyította, hogy nem fogja magát idő előtt kifárasztani, sőt, ha ezt csinálná még vagy egy-két órán keresztül, szinte biztos, hogy minimum a két kezének vége a mai napra. Bár ha ilyen jó az egyensúlya. Talán nem kellene alábecsülnöm, kitudja hányszor gyakorolta és csinálta ezt már. Viszont ha tényleg csal, lehet valahogy meg kellene keresnem, hogy hogyan. Felfüggesztés után nem kutathatok, mert nem érek fel odáig.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #12 Dátum: 2018. Ápr. 03, 14:37:51 »
- Én se, de tudom, hogy nekem ott van. Egyszer volt olyan, hogy majdnem nem tudtam kinyitni a szememet. Fene tudja, hogy miért, talán mert volt egy kellemes pár nap, amikor nem sok időm volt az alvásra, utána meg mint akit lelőttek.- micsoda megjelenés volt az, God of War 3, muszáj volt végig játszani, és megint, és megint, és mire az órára pillantott, alig telt el egy órácska, de amikor a naptárra, na az már kicsit ijesztőbb volt.
- Kapnak, de szerintük az egyenlő bánásmód vonatkozik az előnyökre, a hátrányok meg nem kellennek. De nem értem minek akarják, pont az a jó, hogy nem vagyunk egyformák és így kiegészítjük egymást, de hát manapság ez nem jó senkinek.- nem értette ő ezt az egészet, lemondóan rázta is a fejét, túl hülyék az emberek, még szerencse, hogy már nem volt az, így az volt a legnagyobb gondja, hogy néha shinigamik pengéit kellett kerülgetnie, az még elviselhető is valahogy.
- Mondjuk az is igaz. Ha nem látnám Negit, és nem emlékeznék arra, hogyan is kaptam, még azt hinném, hogy én is az vagyok.- elég gyenge magyarázat, az igaz, de ebbe tud kapaszkodni, és nem belegondolni abba, hogy tényleg skizofrén.
~ Megnyugodhatsz, nem vagy az, nincs olyan szerencsém, hogy csak a fejedben létezek, és te képzeltél el… bár úgy lenne.- vágyakozóan sóhajtott Negi, de Vex tudta, hogy csak viccel, legalábbis reméli, hiszen Negi választott, és csak volt valami, ami megfogta Vexben.
- Na, akkor ez maradjon meg a fejedben, amikor lefoglak, és csíkolni kezdlek. Mert bizony nem fogok leállni vele.- gonoszkásan csillantak meg a szemei, ahogy elképzelte, hogy leteperi Diont, és lassan közelít fele, a fel és le emelkedő kebleket, ahogy tudatosul benne, hogy nincs menekvés, csíkolás.- Akkor a megoldás, hogy legyél mindig mellettem. Majd később az ágyat is összetoljuk.- mondta vidáman, fellelkesülve az ötlettől, hogy nem csak lány lakótársa van, hanem majd szobatársa is lesz. Muszáj, mert bizony veszélyes az élet, és hát ha kell, akkor még összebuja kell aludniuk is, nehéz lesz, de csak túlteszik magukat rajta valahogy.- Ohohoho, ártatlan gyermek.- kuncognia kellett, hát akkor majd letöri Dion szarvait, és látni, tapasztalni fogja, milyen is az, amikor a Nioh szorongatja a nyakát, oh igen, ahhoz aztán kell a beleélés, és akkor is meg fog halni, nem egyszer, hanem kétszer, százszor, jó lesz majd nézni.
Lenyeli az ajkára tóduló nevetést, aminek Dion naivitása a kiváltója, de hát Vexen bizony nem fog múlni, és felvilágosítja, ha kell.
- Nos, szexről tudsz, igaz? Na, van aki ”arra” szereti használni a hátsóajtót.- így már csak megérti Dion, és Vex nagyon kíváncsian figyeli Dion arcát, a reakcióit, és valahogy sejti, hogy inkább megbotránkozó, és kiakadó lesz, mintsem kíváncsi, mert hát bizony a nők nagyrésze nem rajong érte.
- Na, és milyen? Mint a dohánygyárban a kémény?- bár azért nem mindegyik pólójában cigizik, de amit Dion visel, hát arról fogalma sincs, de tényleg kíváncsi a saját illatára.- A fene, ez nem jött be.- morogta az orra alatt, de hát elég kevés esély volt rá, na majd más alkalommal.
- Hát igen, esetleg az alsóimból lehetne csinálni valami toppot.- kicsit vágni itt és ott, és kész is lenne Dion új felsője, az már más kérdés, hogy felvenné vagy se. De Vex szerint nem, és meg is tudná érteni.- Futás, vagy kocogás?- a távolságról fogalma sincs, de akkor ezek szerint nem a szomszédban van.- Akkor majd oda nyitok egyet, ahol találkoztunk, meg adok valamit, amin elérhetsz, és ha visszaértél, akkor megy a visszaútra is a lyuk.- bár egyszerűbb lenne, ha a barlangot is megmutatná, de ezt inkább nem hozza fal, nem biztos, hogy Dionnak tetszene az ötlet.
- Na majd akkor valahogy rászoktatlak valamire. De mondjuk megtudlak érteni, hogy inkább fetrengsz egy sort.- régi szép idők, amikor még Vex is ezt csinálta, egyik oldaláról a másikra fordult, ropogtatta a végtagjait, és harcolt a megmerevedett tagjával is.
- Nem kell félned, nem nagyon tudsz mit elállítani, letörölni főleg nem, el meg csak akkor, ha túl erősen szórítod, vagy földhöz vágod, füstölni meg akkor, ha bele.- de azért reméli, hogy tényleg nem művel csodát, és csinál egy teljes rendszertörlést, mert akkor lehet sírni fog Vex.
- Aha, igen, tényleg, azok is megvannak. De marha sok gyakorlással bárki meg tudja csinálni.- formában kell tartania magát, de legalábbis egy bizonyos szinten, mert ha ellustulna, mindegy az erő, megtudják szívatni.- Hm, igen, az elfogyott, és köszi.- simán elfogadta a habot, azt még eltudja fogyasztani.- Jut eszembe, így, kiengedett hajjal… huhu, azt kell mondanom, hogy még szebb vagy, mint voltál.- már várja a pirulást, megszokhatná már, hogy Dion nem annyira veszi a lapot.
- Gondolod?- mosolygott csak, még hogy csalás, kemény munka volt ez, de lassan vissza tenyerelt a talajra, majd a másik kezével is, és leengedte magát, majd fellökte magát a levegőbe utána pedig a falat használva előre lökte magát, hogy Dion mögé, állásba érkezzen.
- Megmutatom az egyik fő okát annak, hogy miért tudom ezt, legalábbis egy részét.- azért nem akarja a talajba préselni Diont, éppen csak annyival növelte meg a reiatsuját, hogy nehezebb legyen neki felállni. Muszáj kontrolálni magát, mert így már ölni is képes, de ahogy elkezdte, úgy abba is hagyta.- Na, azt hiszem akkor most kéne még egy zuhany. Gondolom nem akarod megmosni a hátam?- kérdezte vigyorogva, és eléggé leizzadva, ha így marad, akkor lesz szaga, az már biztos.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 263

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #13 Dátum: 2018. Ápr. 03, 22:55:14 »
- Ilyen történhet, vagy csak túlzol? – érdeklődőn pislogva figyelem. Én is voltam már fent a kelleténél tovább, de sose esett meg velem még csak hasonló sem, hogy nem tudtam volna kinyitni a szemem. Elég rosszul hangzik, azt se tudom mit kezdenék hasonló helyzetben.
- Igazából… fogalmam sincs a két nem közötti egyenlő bánásmódon kívül miről szólhat ez a női egyenjogúság dolog. – igazából lehet hozzá kellene tennem, hogy nem is nagyon érdekel, az emberek rendszere és problémái nem a mi dolgunk, így nem is tartozik rám. És remélhetőleg ami ott történik, az nem befolyásolja az itteni eseményeket és rendszert, mert akkor rövidtávú lesz az ittlétem.
- Nálunk mondjuk még nehezebb szerintem megállapítani, mert mi van, ha mégse skizofrénia, hanem egy erősebb tudat, ami megmaradt? – esélyes, ha egy lelket nem tudunk teljes egészében magunkba olvasztani, bár én még adjuchasoktól se hallottam nagyon ilyesmit, de valószínűleg én sem hangoztatnám.
- Nem kell, az reflexszerű lesz. De lehet nem is vagyok csiklandós. – nem visszavágásként szánom, hanem még senki se próbált csikizni, és ez jó is volt így. Ebben biztos vagyok, hogy ellenkezésre számíthat és nem adnám fel. – Ennyire azért nem vészes a helyzet. – elkuncogom magam a gondolatra. Itt van, a saját tornya, kétlem, hogy bármi veszély lenne, ami miatt valahogy át kellene vinni az ágyam, hogy összetoljuk. Vajon be tudnának lopózni ide anélkül, hogy észrevenné? – Miért? Mit tudsz, amit én nem? – mosolyogva figyelem a kuncogását. Ezek szerint nem hiszi, hogy kitartó lennék, vagy ennyire bonyolult néhány játéka? Bármelyik is, nem biztos, hogy addig felidegesítsem vele magam, hogy a TV lássa kárát.
Oké, Karasu arckifejezéséből ítélve nem igazán találhattam el, hogy mire is akart utalni, pedig tényleg igyekszek logikázni.
Az érkező válaszra hatalmasra nyílnak a felismeréstől a szemeim. Az első gondolatom csak annyi, hogy ezt nekem tényleg tudnom kellett volna? De félek, hogy a válasz nagyon is igen.
- De az nem is arra való! – kiegyenesedek ültömben a meglepetéstől, fejemben hiába kattognak hihetetlen sebességgel a fogaskerekek, akkor sem tudom megérteni, hogy miért. – Nem ez a rendeltetése. Igaz, hogy a végbél és a hüvely fala nagyon közel vannak egymáshoz, de… akkor sem erre való, ezért nem is lehet jó. Ráadásul, és nem győzöm ezt kihangsúlyozni, onnan a szar jön ki. – szinte hadarom a szavakat. Az utolsó mondatot talán szebben kellett volna megfogalmaznom, de ő se fogja általában vissza magát, szóval gondolom rendben van. Úgy tűnik viszont, hogy tényleg telibe talált, mert nem tudtam eddig, de már talált is egy gyengepontot, amire ugrom.
- Van egy alap dohányszaga, de ha azt nem veszem figyelembe… nem tudom, nincs hasonlítási alapom. Olyan az illata, mint neked. – nem igazán tudom mihez hasonlítani. Nem éreztem még ilyen illatot, mondhatnám, hogy az általa használt tusfürdő és dezodor kombinációja, de ebben sem vagyok biztos. Viszont mikor megölelt, pont ugyanilyen illata volt, szóval… mily meglepő, a pólójának olyan a szaga, mint neki.
Csak hitetlenül figyelem, egyszerűen nehezen tudom azt gondolni, hogy tényleg elhitte, hogy majd le fogom venni, hogy megszagolhassa.
- Meg ne próbáld! – megint szinte megugrom, csak az a baj, hogy a képzelőerőm megint egy lépéssel előttem jár, és sajnos el tudtam képzelni, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni, és hát… a hideg is kiráz a gondolattól. Ennyire azért nem vészes a helyzet, és őszintén szólva akkor már inkább leszek meztelen, minthogy alsónadrágból kelljen nekem pólót csinálni. – Leginkább futás. – és csak akkor kocogás, ha nem bírnám tovább. – Oké, köszi. – bólintva szélesen elmosolyodok. Szeretek kicsit mozogni, de nem ekkora távokat, bár ha nem akarnék sietni… akkor nem lenne gond.
- Látod? – boldog mosollyal szorítom magamhoz elégedetten a párnát. Tudja ő, hogy jó ez a pihengetés, lehet élvezni. Főleg így, hogy ilyen puha ez a kanapé.
- Már ilyen izé ugrott fel. Biztos vagy te ebben? – gyorsan a képernyőre mutatok. Még mindig túl könnyű elképzelnem, hogy ezek után igenis az összevissza nyomkodással el tudnék valamit rendesen állítani rajta.
Hiába mondja, hogy kis gyakorlással bárki meg tudná csinálni, nem is értem egyáltalán miért pont ez jutott eszébe, nem pedig valami több száz kilós súlyzó, vagy valami más hasonló. Miért pont a kézenállás?
Csak sikerül úrrá lennem a késztetésen, hogy viccből picit – persze véletlenül – összekenjem az arcát a tejszínhabbal, de végül csak sikerül normálisan a szájába adnom. Ezért megérdemelnék magamtól egy vállon veregetést, de csak mert így megmentettem magam Karasu egy újabb bosszúhadjáratától.
- Oh! Mmm… Köszönöm… – zavaromban akaratlanul is egy vastagabb tincsen húzom végig a szabad kezem, egy nagyon szelíd mosoly kíséretében. – Inkább összefonva szeretem hordani. Rendezettebb úgy, és kevésbé van útban. – értem én, hogy nem ezért mondta az előbb, amit, de már megint gyanús az érzés, hogy kis színt fog váltani az arcom, így muszáj volt mondanom valamit és ez sikerült.
- Nagyon is lehetséges. – magabiztos mosollyal bólintok, könnyen el tudom képzelni, hogy valami technikát használ, hogy könnyebbé tegye a saját testsúlyát.
Ahogy fellöki, majd elrúgja magát a faltól, egy pillanatra felszisszenek, de nem kellett volna aggódnom, kicsit se került közel a fejemhez.
- Hm? – egy kíváncsi hümmentéssel már próbálnék én is felállni, mire egy hirtelen nagy mennyiségű reiatsu löketnek hála már vissza is huppanok a fenekemre. – Hé! – duzzogok gyerekesen. Nem mintha nagyon zavarna, de azért kifejezem a nemtetszésem a hirtelen kialakult helyzetem miatt. Nem is próbálok azonnal felállni. Úgy érzem valamivel nehézkesebben, de nem jelentene nagyobb gondot a felállás, de inkább megvárom, hogy befejezze. Már meg sem lepődök, de nagyon kíváncsi lennék ez mekkora része lehetett a teljes erejének, de még ha számítanék is a válaszra, a valódi erején biztosan még így is ledöbbennék. – Menj zuhanyozni. – csak a szememet forgatom mosolyogva a kérdésén, miközben végre sikerül talpra kecmeregnem. Gondolom mondanom se kell, hogy nem megyek be vele zuhanyozni. De hogy ennyit van emlegetve a víz… lehet tényleg kockáztatnom kellene a fehérneműm szárazságát, visszaszereznem a melltartóm, és amíg ő zuhanyozik, megpróbálhatnám életre bírni a jakuzzit.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 338

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Másnap, vagy harmad, ki tudja
« Válasz #14 Dátum: 2018. Ápr. 04, 00:40:35 »
- Hát, velem egyszer megtörtént. De olyanról is hallottam, hogy volt, aki valami pancsolt töményet vedelt, és másnapra már nem látott, szerencséjére csak egy napig tartott, de vannak olyan szerencsétlenek, akik meg is vakultak emiatt.- erről jut eszébe, be kéne szereznie egy kis Moonshinet, valami jó házifajtát, amit úgy pancsoltak össze. Olyat odaver, mint egy lórúgás, de azt a felsőpolcra rakja majd, nehogy Dion rácsábuljon, vagy bele kóstoljon, alkoholszűznek nem való.
- Franc se tudja, de hagyjuk, mert úgy járunk, mint tegnap a papos meg vallásos cuccal. Nem fogunk tudni leszakadni róla.- fintorgott is egyet, már az emléke is ezt váltja ki belőle, ha meg megint beszélnének róla, akkor lehet tovább menne, és köpne is rá egyet.
- Ezt kizártnak tartom. Elvileg mi voltunk a legerősebb akarattal rendelkező hollowok az összeolvadók közül, egy egyszerű léleknek egyszerűen nem lehet akkora akarat ereje, ami elnyomna minket, nem, egyszerűen nem.- határozott volt a hangja, ezt egyszerűen elképzelhetetlennek tartotta, hogy egy egyszerű emberi lélek erre képes legyen, lehetetlen. A sorsuk az lesz a kaja után, hogy hollowok lesznek, kivéve, ha arrancarokkal találkoznak, de akkor meg csak kaják.
- Akkor majd lefoglak, és kész.- nevetett.- Hát akkor már okunk is van, tesztelni kell.- ezek után főleg nem várhatja Dion, hogy majd Vex ezt annyiban fogja hagyni, és ha le is fogja, akkor nem lesz semmi gond, mert ott a harmadik keze, amivel megoldja majd ezt az egészet.
- Minden lehetőségre fel kell készülnünk.- bár próbált komolynak látszani, de nem nagyon ment neki, látszott az arcán, hogy maga se veszi ezt az egészet komolyan. Hogy lehetne a tornyában veszélynek kitéve? Még Vex részéről se, mert ahhoz nagyon részegnek kéne lennie, de az a mennyiség, amit el kéne fogyasztania, az azt jelentené, hogy már menni se tud.- Hála annak a jó pár évnek, amit már beleöltem a játékokba… elég sokat.- büszke volt magára, hogy sok száz órát vert bele a játékokba, és bár ezért az emberek világában biztos függőnek tartanák, de az nem tartozik ide, itt azt csinálhat, amihez kedve an.
Sejtette, hogy ilyen lesz a reakció, de azért ennyire hevesre nem, és hogy még káromkodás is jött mellé, az rakta fel a pontot az i-re. De azért nem tudta megállni vigyorgás nélkül.
- Van amikor igen, meg hát a melegeknek is be kell rakni valahova, és egyébként elég sok ilyen film van, ahol bizony arra használják, és ha jól csinálják, akkor a nők is élvezik. Persze nem szartörő kosként kell behatolni, hanem szépen és módjával- de az kezd eléggé világos lenni, hogy ebben nem Dion lesz a tökéletes partner, már ha lehet szó bármi ilyesmiről, mert Vex eddig nem úgy vette észre, hogy Dion részéről lenne bármi pozitív megerősítés. Igaz, hogy pirulgat, de mivel az erdőben élt, és ilyenekben nem igen volt része, ez nem is annyira meglepő.
- A fene.- csettintett egyet.- Pedig mindig is érdekelt, hogy milyen lehet az illatom.- az ember nem érzi a sajátját, kivéve, ha büdös, azt azért megtudja mondani, és most nem áll neki szagolgatni, semmire se menne vele.
- De nem arra gondoltam, amit már viseltem!- meglepetten pislogott. Oké, hogy lenne egy bukéja, de azért Vexben is van annyi jóindulat, hogy azt azért nem.- Csak nem lesz gond, arrancarként az a pár méter nem jelenthet gondot.- tényleg, meg se tudakolta, hogy mennyire lakott Dion attól a helytől, ahol találkoztak, de úgy fest, hogy már ez is mindegy.- Nincs mit.- és legalább más alkalommal is tudják majd használni, és könnyebb az elérés is, meg van a haszon.
- Persze, hogy látom. Csak ha nem csinálnék semmit, a végén még elhíznék, azt meg kerülném, ha lehet.- az edzéseket leszámítva mostanában nem sok mindent csinált, amivel karban tarthatná a testét.
- Csak a menü, nem kell beszarni.- vigyorgott, és menne segíteni, de jelenlegi helyzetéből adódik, hogy nem képes rá.
- Megértem, hiába szép így, attól még tényleg útban lenne, de azért bármikor szívesen nézegetem, és nem mondom biztosra, de még akár meg is fésülöm, de simogatni az biztos.- a fonást lehet nem ajánlja fel, bár tudni tud, és még gyorsan is kész lenne vele, de az már talán túl lányos, nem mintha a fésülés nem az lenne.
- Ugyan, ez alig volt valami. De azt nem ígérem, hogy a maxot is érezni fogod, még nem, mert nem hiszem, hogy túlélnéd.- néha így is elég nehezére esik, hogy rendesen kordában tartsa az erejét, nehogy a körülötte lévők lássák a kárát.- Hajaj, úgy fest, hogy magam fogok menni.- fájdalmasan felsóhajtott, miközben elindult a szobájába, a zuhanyzót megcélozva, majd nyitás, és egy kis ázás alatta.