Szerző Téma: Daitenshi  (Megtekintve 1803 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Aenom'en

Ős - Shinenju

Eltávozott karakterek

Daitenshi

*

Hachibantai ex-taichō, Saizensen sōsui

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 93

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Daitenshi

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Acélkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Yasuji Chiyoko

Mottó:
„You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain…”

Post szín:
Azure|Beszéd: Glowing #31337e


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Daitenshi
« Dátum: 2014. Júl. 04, 12:15:09 »
DAITENSHI
„Arkangyalok vagytok! Az emberiség első, a remény utolsó védvonala!”

A szervezetet Sierashi Yuusuke alapította, nem sokkal azután, hogy elhagyta a Seireiteit. A daitenshi (大天使) szó jelentése arkangyal, a keresztény mitológia szerint ezen lények vezetik az isteni seregeket. A társaság nem foglalkozik a faji hovatartozással, minden nemzetség képviselőjét szívesen fogadja soraiba, ha azok beleillenek a testvériség arculatába. Kezdetben nem létezett hierarchikus rendszer a körön belül, azonban a harcképtelenné váló alapító atyák (堕天使, datenshi - bukott angyal) hiánya miatt most új tagokat toboroznak.

A korai időkből megmaradt három személy alkotta a Daitenshi magját, Ők nevezhették magukat igazi arkangyalnak. Az újonnan belépett egyének csak a tenshi (天使), azaz az angyal titulust birtokolhatják. Minden újonc egy mentort kap maga mellé, kinek feladata minél jobb és átfogóbb képzésben részesíteni tanítványát, ily’ módon nevelve olyan kivételes védelmezőket, akik joggal pályázhatják majd meg a világ legerősebb harcosai címet. Az árulás halálbüntetést von maga után, így csak olyanok csatlakozási kérelmét fogadják el, akik valóban elkötelezték magukat a szervezet mellett.

A testület minden tagja amnesztiában részesült a Fujimoto Masayoshi főkapitánnyal kötött egyezség értelmében, azonban a vélt vagy valós bűnök eltörlésének ára volt. A korábbi korlátozatlan függetlenség csorbát szenvedett, lévén a Negyvenhatok Tanácsa ezentúl hatalmat gyakorolhat a testvériség felett, ámbátor nem tartozik a Tizenhárom Őrosztag közé, attól különálló, politikailag egy státuszba tartozó. Feladatokat ennek megfelelően csupán a fentebb is említett bírói testület szabhat ki számukra, viszont ezeket minden körülmények között el kell végezniük.

Központja az Emberek Világában található, a Karakuraban lévő Raion-S Kutatóintézet alatt, ahova már egyetlen lélek sem merészkedik. A területet majdhogynem áttörhetetlen energiamező védi, amely álcaként is szolgál. Csupán a hely tulajdonosának beleegyezése mellett léphetnek be idegenek, enélkül a Fészek megtalálása alighanem lehetetlen. Ugyancsak fenntartanak egy bázist Soul Societyn belül is, azonban ez egyetlen, szokványos épületből áll és nincs különösebb védelemmel ellátva, csupán arra szolgál, hogy a Tiszta Lelkek Városában állomásozók megpihenhessenek valahol.

Alapításakor egyetlen cél lebegett Sierashi szeme előtt, ez pedig a Sors Dárdájának egyesítése, majd elpusztítása volt. Egy esetleges katasztrófa elkerülésének érdekében gyűjtötte maga köré a hatalmas lélekenergiával vagy különleges tehetséggel megáldott személyeket, akik segítségére lehettek a fentebb említett ereklye ártalmatlanná tételében. Mivel a közelmúltban ezen szándék megvalósult, így a testvériség új irányvonalat kapott.

A Daitenshi jelenlegi célja megőrizni a törékeny békét és megvédeni az Emberek Világát, ha a Gotei Juusantai már nem képes erre. Feladatuk megakadályozni minden olyan személy, illetve csoportosulás törekvését, ami fenyegetést jelent a dimenziók számára. Eme elhatározás fenntartásának érdekében semmilyen módszertől nem riadnak vissza, ezért sem lehet egyértelműen a jó oldalhoz sorolni a szövetséget. Ezen profilnak megfelelően olyan feladatok elvégzését bízzák rájuk, amelyek messze meghaladják az átlagos shinigamik képességeit, leginkább végrehajtó elitcsapatként aposztrofálhatóak.

  • Saizensen (最前戦, Dárdahegy) – Gyors, elsöprő csapásokért felelős szakasz, melynek tagjai különösen képzettek fegyverforgatás, illetve nagy területre ható támadások terén. Rendszerint elsőként jelennek meg a csatatéren, tevékenységükkel biztosítva a terepet a később érkezők számára. Könnyedén felismerhetőek vörös válljelzésük alapján.
    Parancsnok: Sierashi Yuusuke

  • Youkai (妖怪, Szellem) – Rajtaütési és felderítési csapat. Elsődleges feladatköre, hogy az ellenséges területeken felfedezetlenül behatoljanak és minél több információt megszerezzenek akár csapdákról, ellenséges erőkről, rejtekhelyekről. Másrészt kisebb csoportok likvidálására vagy bizonyos személyek elfogására specializálódtak. Felismerhetőek szürke válljelzésük alapján.
    Parancsnok: Tamachi Yukezo

  • Kouen (後援, Támasz) - Háttérben munkálkodó, illetve harcban a segítő szerepét betöltő szakasz. Tagjai az információk feldolgozásával, stratégiával, támogató jellegű képességekkel és technikákkal, valamint nagy hatótávolságú támadásokkal segítik a többi szakasz működését csatákban és csatákon kívül is. Kék válljelzésükről lehet felismerni a csapat tagjait.
    Parancsnok: Sakai Hitomi

A tagok összetartozásának hirdetésére hívatott haorik egyfajta egyenruhaként funkcionálnak. Küldetések és megbeszélések alkalmával mindenkinek kötelező hordania ezeket, mindennapi vagy formális ruházatuk felett. Anyaga könnyű, világoskék színű, ujjait pedig fehér farkasfog-mintázat díszíti. A Daitenshi szimbóluma a hátán található, hasonlóan az osztagvezetők számaihoz. A medálok meghibásodását követően túlzottan veszélyes lett volna továbbra is ezeket használni, ezért Sakai Hitomi közbenjárásnak köszönhetően kifejlesztettek egy új eszközt, ami ha nem is teljesen, de részben képes volt pótolni előde hiányát. A szépen megmunkált, aranyozott szárny ugyan alkalmatlan a lélekenergia tárolására, ám baj esetén képes a bajbajutotthoz vezetni annak társait, amennyiben éppen viselik a jelvényt.

[DBN-S] - A Juunibantai gondozásában készült harci öltözet létrehozásának célja az volt, hogy a Daitenshi tagjai még a legmostohább körülmények között is képesek legyenek harcolni, s mindeközben testi épségük megóvását egy olyan szintetikus anyag gondjaira bízni, amely újdonságnak számít a Seireiteien belül, az elkészült prototípusok tesztelését a testület éles bevetések alkalmával végzi el. A ruházat színösszeállítására a szürke és a fekete jellemző, baloldali vállrészén a Arkangyal szimbóluma kapott helyet. A tompa kék fénnyel izzó kijelzők jelzik az öltözet további különlegességeit: az alkaron elrejtett panelben beépített kommunikátor, miniatűr holo-kivetítő került elhelyezésre, az utóbbinak köszönhetően szinte bárhol beléphetnek a Fészekben lévő könyvtár archívumába, valamint a megfigyelőrendszerbe is. A ruha a csigolyák mentén beszúrt elektródákkal kapcsolódik a központi idegrendszerre, ennek hozományaként bírva a testet olyan erőkifejtésre, amire normál körülmények között az nem volna képes. A szerkezetek működésének fenntartásához az alany lélekenergiáját használja. Személyre szabott mivoltának, illetve strapabíróságának hála minden tag a számára legmegfelelőbb kivitelben vehette át.


Vezető
Sierashi Yuusuke

Daitenshi
Tamachi Kagami
Yukezo
Sakai Hitomi

Tenshi
Amane Fusaku
Miyu
Anselm Eberhard
Lindhorst
Kurai SzadameMurasaki Shōko

Datenshi
Watanabe YuusukeDaisetsu HattoriTanaka Hitoshi

« Utoljára szerkesztve: 2017. Jan. 18, 21:14:28 írta Hirako Shinji »