Szerző Téma: Dansouko Tsukito  (Megtekintve 972 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Dansouko Tsukito

Eltávozott karakterek

11. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 250 / 30 000

Hozzászólások: 26

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 13 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#AAF0D1


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Dansouko Tsukito
« Dátum: 2018. Ápr. 13, 21:18:17 »
Engedélyek&Egyebek:
 - Karakter átalakítására: Shihouin Yoruichi
 - Karikapcsolatok: egyeztetve
 - Karakter vendégszereplését köszönöm Naonak!
 - Karácsonyi nyereményjátékból szerzett 4000 LP és 4000 ryou jutalmat itt szeretném jóvá íratni
 - Előző karakter (Yamasaki Shizuo) szerzett LP-jének (7500) felét, azaz 3750 LP-t szintén erre a karira hagyományoznámAdatlap
Név: Dansouko Tsukito
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Szül. ideje: 1838. január 16.
Kor: 180 év
 - emberként: 30 év
 - lélekként: 150 év

Kinézet
Emberi élete óta nem sokat öregedett, még mindig harminc körülinek látszó, jó kiállású férfi. Alakján látszik, hogy halála óta sem hanyagolta el a testedzést, kifejezetten sportos alkat. A kardvívás kellőképpen megedzette, izomzata egyáltalán nem túlzó, de látszik rajta a harcos múlt. Ennek sajnos egyéb jelei is mutatkoznak: testén több sebhely is található, legfeltűnőbbek a homlokán és bal szeme alatt húzódó sebhelyek – ezeket annak idején nem látták el megfelelően, azóta pedig büszkén viseli sérüléseit. A sebhelyektől eltekintve egész jóképű, szemei kékes lila színűek, arcát félhosszú, a világos barna és homokszőke közötti árnyalatú haj keretezi.
Öltözködésében kedveli a hagyományos uniformist, amit a szamurájok kar- és lábszárvédőivel szeret kiegészíteni. Az egykori páncélnak ezek a darabjai számára elengedhetetlen kellékek, számára a harcosnak ez a plusz védelme kiemelkedő fontosságú, ha már a teljes páncélzatról le kellett mondania. A hétköznapokban is kifejezetten a régimódi öltözködést pártolja, színekben a sötét darabokat preferálja, nem szeret kirívó lenni.

Jellem
Inkább a tettek, mint a szavak embere, éppen ezért kifejezetten csendes egyéniség. A becsület és hűség számára elsődlegesek. Alapvetően nem bizalmatlan az emberek felé, ameddig ennek ellenkezőjére okot nem adnak, azonban a hangzatos szónoklatoknak nem hisz, ameddig tettek nem követik. Egyáltalán nem lehet naivnak nevezni, meggyőzéséhez pár szép ígéretnél jóval többre van szükség. Cserébe viszont a saját elveiért és meggyőződéséért a végsőkig is elmegy, legyen szó akár vesztes helyzetről is. Felettese utasításait akkor sem kérdőjelezi meg, ha nem ért vele egyet, az adott parancsot minden esetben követi, ennek ellenkezőjét árulásnak tartaná.
Kifejezetten nyugodt, fegyelmezett jellem. A rendszeres testedzés mellett fontosnak tartja a szellem művelését, ennek egyik eszközét a kalligráfiában és a régi korok klasszikusaiban látja. A nagy hadvezérek műveit már emberként is ismerte, ezekből a kötetekből jelenleg is rendelkezik egy-egy saját példánnyal. A nyugodt pihenés egy aspektusának tartja a dohányzást, ő maga is rendelkezik egy pipával, melyet különleges alkalmakkor gyújt csak meg. Az élvezeteket csak mértékkel szereti. Türelmes és gondoskodó, ha a nála fiatalabbakért felelősséget vállalt, azt nem veszi félvállról. Szeretteit mindenben támogatja – ha azt igénylik, türelmes hallgatóság, ha tanácsra vágynak, akkor ezt is igyekszik megadni számukra.
Halála idejében technikai fejlődés zajlott a hadviselésben, az újítások iránt már ekkoriban is érdeklődött. Szereti megismerni a harci eszközök különböző típusait, súlyát, működését, ezeket bármikor szívesen kipróbálja még akkor is, ha adott esetben nincs érzéke hozzá. Úgy gondolja, könnyebb olyasmivel felvenni a küzdelmet, aminek ismeri a paramétereit, előnyeit és hátrányait is. Kifejezetten tanulékony, a hadtechnikai újításokra fogékony. A mai kor vívmányai közül azonban nem egy már kifog rajta, a számítógépek, okostelefonok és a modern szleng világában kissé elveszik, ezek megértéséhez segítségre van szüksége, noha az érdeklődés megvan részéről. A haladást abszolút nem ellenzi, azonban a praktikusság és használhatóság fontos szempontok az életében. Díjazza, ha az eszközei ezeknek a kritériumoknak meg tudnak felelni.

Zanpakuto
Neve: Taiyoushin (太陽神) – Napisten
Fajtája: Fény
Kinézete: a fegyver elzárt állapotában egy katana, arany keresztvassal, mely díszes napot ábrázol. Markolata vörös kötésű, végén arany szalagon napot mintázó függő helyezkedik el, szintén aranyból. A saya fő árnyalata narancs, ám szinte végig arannyal futtatott. Alsó harmadát vörös sáv dekorálja, mintha tűz égne rajta. (KÉP)
Shikai parancsa: Ragyogj a mennyei égen - Higasase ni tenkuu
Shikai kinézete: a feloldást követően a katana pengéje aranyra színeződik, a keresztvas előtt közvetlenül lángnyelvre emlékeztető motívum jelenik meg. Mindezek mellett a fegyver megduplázódik, két kezes harcmodort lehetővé téve. A két katanát a feloldatlan állapot szalagja köti össze, melyen a napkorong középen helyezkedik el. A szalag két méter hosszú, Tsukito háta mögött mozog, azonban szinte lebeg, a gravitáció nincs rá hatással.
Képességek:
A shikai feloldását követően Tsukitot és a zanpakutout aranyszínű aura veszi körbe. Ez a tömény fénypáncél egyfajta védelemként szolgál számára: körülötte a környezeténél magasabb a hőmérséklet, a közvetlen érintkezést vele emiatt hosszú távon kicsit nehezebb elviselni. A napfény alkotta aura hatására a jég és árnyék alapú támadások egy kicsit kevésbé hatnak rá (ez pontokban 1-24 pontig 1 pontos, 25 ponttól 2 pontos gyengítést jelent ezeknek az elemeknek).
  • Kimmuku Taiyoukou – Tiszta Fény (pontosan: tiszta arany napfény): A technika során a fény a kardok pengéje körül összesűrűsödik, mintha egy-egy kisebb nap erejével rendelkeznének, roppant erőteljesen ragyognak, amely az ellenfél látásviszonyai tekintetében nem feltétlenül előnyös. A technika ehhez a feloldási passzív skill erejét is teljesen elszívja, a védelmet kizárólag a katanák köré összpontosítja. A tömény napfény azonban nem csak élességében hasonlít a valódi égitestre, hanem hőt is generál. A penge vágása a technika során olvasztó hatással bír, ezáltal akár a nála alacsonyabb zanpakutou pontszámmal rendelkezők lélekölőjében is kárt tehet, a pengét is megolvasztja . Ezek által a technika alkalmazása során egyszerre használja a nap borzasztóan erős fényét és hőfokát. (Természetesen LP-eltéréshez is igazodik: Tsukito LP-jének másfélszeresében már nem okoz olyan nagy mértékű roncsolást, kétszeres LP-vel pedig a képesség negálható. A roncsolást a fegyverekben úgy kell elképzelni, hogy a pengék élét olvasztja, elcsorbítja. Természetesen ez más anyagokra is hatással tud lenni vágásoknál, de sem kard kettéolvasztására, sem a másik lávatócsává változtatására nem képes, a képesség az ésszerűség határain belül mozog.)
  • Shiyakyousaku – Látótér csökkenés: mivel a fény befolyásolja a színlátást, ez a képesség az áldozat színérzékelését befolyásolja. Vágásonként a látott fény egy-egy színspektrumának érzékelését tudja kiiktatni, minden vágással a szivárvány egy-egy színét az ibolyától kezdődően, a vörössel bezárólag. A hetedik vágással az áldozat látása vörösből fekete-fehérre vált. Elsősorban a másik zavarására, térlátásának lerontására épít a színlátás fokozatos kiiktatásával. (A színek sorrendje: ibolya, indigó, kék, zöld, sárga, narancs, vörös.)
  • FONTOS: A két skill egyszerre NEM alkalmazható! A zanpakutou passzív védelmi képessége a második technika során aktív marad, az első során viszont nem! A fényvédelem ott beépül a kardokat körülvevő tömény fénybe.
Előtörténet
Álmában sem gondolta volna, hogy valaha ilyen kérvénnyel áll elő. Néhány órával korábban mégis beadta az áthelyezési kérelmét. Pedig szerette az első osztagot. Azonban ahogy elnézte egy bizonyos egység fejlődését az elmúlt években a jelenlegi kapitány vezetésével, mégis úgy érezte, ott inkább otthon érezné magát. Kedvelte a jelenlegi osztaga fegyelmét és precizitását, nagyon is. Azonban úgy érezte, a hivatali munka inkább előtérbe keveredik a fegyverforgatás, és a bushido értékrendje helyett. Ez utóbbi ellenben egy másik osztagban kifejezetten felemelkedett, s noha nem felhőtlen hangulatban, mégis úgy érezte, számára az volna a megfelelő hely jelenleg.
Úgy érezte, mindezt személyesen volna illendő a hadnagya tudomására hoznia. Már csak azért is, hogy tudassa, nem az ő személye, vagy az egység tehet a döntéséről. Nem, egészen más okból döntött így. Talán valamennyi nosztalgia is volt benne. Azt viszont semmiképp nem akarta, hogy az osztagot olyan nagy lelkesedéssel vezető ifjú saját magában keresse a hibát valamiért, amiről egyáltalán nem tehetett.
Biztos volt benne, hogy már a vezetőjéhez jutott a kérvénye, így bátorkodott a hadnagyi irodában keresni a felettesét. A kopogtatás után belépett, illendően meghajolt, és elnézést kért a zavarásért. Mindenek előtt engedélyt kért, hogy néhány szót váltsanak.
- Dansouko-san! – hajolt meg a fiú is az üdvözlésére, kezében máris az ismerős papírral. – A legjobbkor érkezett! – Tsukito látta a fiún a habozást. De a rá jellemző türelemmel megvárta, hogy felettese kifejtse, amit szeretne. – Nem rég kaptam kézhez a kérvényét, őszinte leszek eléggé meglepett vele. Ha nem tartja udvariatlanságnak, megkérdezhetem, hogy miért határozott így hirtelen? Nem elégedett az osztaggal? – a kérdések a legrosszabb félelmeit igazolták. Egyetlen perccel sem érkezett később a kelleténél.
– Egyáltalán nem erről van szó, Hayakawa fukutaichou – kezdett bele a magyarázatba, miközben felettese engedelmével beljebb lépett az irodába, hogy ne az ajtóból tájékoztassa döntésének okáról. – Az Ön vezetése alatt az osztag rengeteget fejlődött. Mindössze arról van szó, hogy inkább harcos volnék, mint hivatalnok. Értesüléseim szerint Aikawa taichou az osztagában a bushido értékrendének visszaállítására törekszik. Ez olyasmi, amivel jobban tudok azonosulni, mint a jelentések felügyeletével – adta meg a kimerítő magyarázatot a kérdésre. Úgy vélte, az őszinteség a legjobb út jelenleg. A döntésének ez volt a legfőbb oka. Nem hitte, az első osztagban teljesen hasznát tudnák venni, ha képtelen teljes meggyőződéssel hinni abban, itt az ő helye.
- Hát ezt szomorúan hallom – a hadnagya szomorú ábrázata Kirihitohát, befogadott testvérét juttatta eszébe. Bár maga sem tudta volna megmondani, fiaként vagy kisöccseként tekintett a fiúra. A felettese azonban ennél bővebben is kifejtette, miért csalódott a döntése miatt. - A-anou... nem úgy értettem a korábbi szavaimmal, hogy probléma lenne azzal, érzi mire lenne szüksége. Csupán arról van szó, hogy... szóval... vagyis – a mély légvételre türelmesen várt, tudta, hogy még nem sikerült teljesen összeszedni a gondolatait. Hiszen látott, hallott már ilyet tőle. – Még nem igazán sikerült megismernem Önt. Mármint mint hadnagy a tisztjét! És... és sajnálom, hogy így nem lesz lehetőségünk annyit találkozni. Ne haragudjon, nem akartam önzőnek hangzani! - a fiú meghajlására reagálni akart, mégsem volt szíve megszakítani monológját. – Viszont ha így látja jónak nem áll jogomban marasztalni. Az igazság az, hogy jól hallotta a híreket Aikawa taichou osztagáról, valóban radikális változásokat eszközölt, hogy visszaállítsa a rendet a 11. osztagban - próbálta követni a fiú pillantását. Késztetést érzett rá, hogy emlékeztesse, hadnagy, és nem szükséges ennyire bizonytalannak lennie. Akár maga ellen is képes lett volna beszélni. A folytatás ellenben átmenetileg torkára fagyasztotta a szót. - Ne haragudjon az udvariatlanságomért! De ha esetleg ideje engedi, örömmel venném, ha elfogyasztana velem egy teát...
Az ajánlatra elmosolyodott. Hálája jeléül meghajolt.
– Ha nem rabolom az idejét, örömmel elfogadom. És biztosíthatom, hogy a továbbiakban is állok rendelkezésére, amennyiben szükségét érzi a társaságomnak. És a legkevésbé sem udvariatlan, megtisztel a figyelmével. Mindazonáltal kötelességemnek érzem emlékeztetni, hogy ha Ön úgy látja helyénvalónak, meg is tagadhatja a kérésemet – azért bízott benne, a fiú csak akkor tenne ilyet, ha valóban úgy érzi, az első osztagnak nagyobb hasznára válna. Vágyott rá, hogy ismét olyan közegben legyen, mint egykor. Bár már megfontoltabb volt, mint annak idején, a Shinsengumi alapításakor, mégis vágyott azokra az értékekre, amik mentén egykor szolgálatot teljesített.
- Nem! Anou, mármint tudom, hogy hadnagyként élhetnék ilyen joggal, azonban az önzőség lenne a részemről. Nem foghatok vissza egy halálistent sem, ha úgy véli jónak más egységben jobb szolgálatot tehet – egy kicsit nehezére esett a fiú hadarását követni, de azért sikerült megértenie a lényeget. Mindeközben megköszönte a teát és helyet foglalt. – Igazából bűnösnek érzem magamat, hogy eddig itt tartottam Önt. Mármint, már volt szerencsém hallani arról, hogy emberi életében a Shinsengumi tagjaként szolgált, mikor hallottam a változtatásokat a 11. osztag berkei felől, eszembe jutott, hogy talán Dansouko-sannak elnyerné tetszését. Nagyon előre siettem. Ne haragudjon, hogy így lerohantam az áthelyeztetéssel kapcsolatban. Megkérdezhetem, hogy miért keresett fel eredetileg?
- Bocsásson meg, ezzel kellett volna kezdenem. Személyesen szerettem volna tájékoztatni az áthelyezési kérvényemmel kapcsolatban. Ennyivel igazán tartozok a vezetőmnek. Biztos akartam lenni benne, hogy nem a saját hibájaként könyveli el a dolgot – válaszolt a kérdésre. Ez volt a célja a látogatással. Szemtől szemben érezte tisztességesnek közölni a döntését, és lehetőséget adni a másik félnek arra, hogy lebeszélje, ha szeretné. Sejtette, hogy a hadnagya ehhez túlzottan is nemes. Ismert valakit hasonló névvel, hasonlóan becsületes, tiszteletreméltó embert. És ez volt a különbség. Az illető ember volt. Hosszú, tartalmas élettel. Hazudott volna, ha azt állította volna, nem követte nyomon egykori kapitányának későbbi életét. De az egy másik történet volt. Shinigami viszonylatban jelenlegi felettesének is hasonlóan hosszú pályafutást kívánt.
- Oh, hálás vagyok az odafigyeléséért Dansouko-san – a fiú meglepettségére csak mosolygott. Arra nem számított, hogy folytatása is következik majd a beszélgetésüknek. - Lehet kérdésem Önhöz, Dansouko-san? Anou… igazából nem az áthelyezéssel kapcsolatos. Sokkal inkább a véleménye érdekelne. Említette, hogy az 1. osztag nagyobb tekintély fordít a hivatali feladatkörnek, mint például a harcművészetek gyakorlására. Kíváncsi lennék, mit tanácsol, hogyan lehetne egyensúlyba billenteni az egység munkakörét és az edzéseket? Korábban a Gotei 13-ban ez az osztag is elvileg kiemelkedő volt ugyanis a kardpárbajban, úgy érzékelem, hogy ez a profilja az egységnek most kevésbé tűnik ki. Szóval, mit javasolna? Hogyan lehetne ezt kezelni?
Elgondolkodott a kérdésen. Megtisztelőnek érezte, hogy hadnagya kikéri a véleményét ebben a témában. Valóban, igen komoly problémával állt elő, hisz ő maga is tanúja volt annak, ahogy az osztag fokozatosan visszaszorult a kardvívás hagyományának ápolásában. Szeretett volna segíteni, még akkor is, ha szíve már egy másik egység irányába húzta.
- Az osztagedzéseken mindig vannak olyanok, akik nem jelennek meg, a szekciójuk munkájára hivatkozva. Ha elfogad egy javaslatot, a délelőtti vagy délutáni órákat be lehetne osztani, hogy minden egység tagjai egyenlő arányban legyenek jelen az edzéseken minden órában. Így a szekciók is zavartalanul működhetnek, és az edzéseken való részvételre sem lehetne kifogás – állt elő saját első gondolatával a témát illetően. Nem egy osztagtársát hallotta már elkerülni a testedzést azzal az indokkal, hogy ő inkább az egység munkájában tartaná a frontot. - Meg lehetne próbálni azt is, hogy minden órában másik egységnek van kötelező edzése, de úgy hiszem, ekkor mindig akadna legalább egy tiszt, aki a munkakörére hivatkozva távol maradna – tette még hozzá a kiegészítést, hogy ezzel egyben meg is magyarázza, miért nem ezt az opciót vetette fel. Tényleg próbált gondolkodni, mivel lehetne segíteni a helyzeten még többet. De egyelőre ez volt a legjobb alternatívája. - Esetleg fel lehetne vetni általános osztagelveket, amik között a megfelelő edzés is szerepelne valamilyen formában – próbálkozott még egy apró, ámde fontosnak tűnő ötletecskével. Az írásba adott elvek megléte a fegyelem fontos eszközének tűnt, legalábbis az ő számára. Úgy vélte, talán osztagszinten is működőképes elképzelés lehet.
- Azon magam is gondolkodtam, hogy minden órában más szekciónak lehetne edzése. De rájöttem, hogy a hadnagyi teendő mellett nem tudnám kivitelezni. És egy teljes órára leállítani egy adott szekció működését a havi zárásnál komoly problémákat vethetne fel. Azonban a délelőtti és délutáni részre osztva úgy hiszem kivitelezhető lehet – némi büszkeséggel töltötte el, hogy ifjú felettese rábólintott a javaslatra, és láthatóan elgondolkodott rajta. Ez utóbbiban nem akarta zavarni, így csendesen várt a folytatásra, mely sokkal lelkesebben érkezett meg, mint arra ő számított. - Úgy még a szekciók tagjai is vegyesen vehetnének részt, anou, azt hiszem, hogy ez javíthat az ismeretségek kiszélesítésében vagy a később csapatmunkákon. Osztagedzés eddig is kötelezően ajánlott volt, ha hihetek a feljegyzéseknek... Szorgalmazzam heti rendszerességüket? Adjam meg a tiszteknek, hogy minimum hányszor kelljen megjelenniük a gyakorlatokon egy hét alkalmával? Anou… Dansouko-san, mit gondol erről, nem követelnék túl sokat ez esetben az egység beosztottjaitól? Úgy érzem, ezt Ön jobban átlátja nálam a tiszti beosztásból.
Meglepte, hogy felettese ennyire ad a szavára. Főként az egység irányításával kapcsolatosan. Ezt be kellett tudnia fiatal korának, hisz egy tapasztaltabb vezető valószínűleg a saját véleménye alapján vezette volna őket. Nem kért volna ki véleményt olyasvalakitől, aki komolyabb tiszti rangra sem emelkedett. Ennek persze megvolt az oka, mégpedig hogy felelősséget érzett választott családja irányába. Nem akarta őket olyan helyzetbe sodorni, hogy bizonytalanságban kelljen folytatniuk az életüket. Addig legalábbis biztosan mellettük akart lenni, ameddig biztosra vehette, nélküle is tökéletesen boldogulnának az életükben. Jelenleg viszont a véleményére voltak kíváncsiak, így ez elől a feladat elől sem futamodhatott meg.
- Úgy hiszem, nem. Tudomásom szerint a Gotei Juusantai elsősorban katonai szervezet. Minden tagjától, legyen az inkább hivatalnok, kutató, rendfenntartó vagy hírszerző elvárható, hogy minimális szinten képes legyen a küzdelemre. Véleményem szerint heti három edzés megkövetelése például nem lenne túlzó, hanem egy minimum szint beállítása – adta meg saját feleletét a kérdésre. Ebben persze erőteljesen benne volt a saját értékrendje is, de komolyan aggódott volna az egész szervezetért, ha tagjai nem fordítanak kellő figyelmet az edzésre. A kiképzésük alatt is megkövetelték tőlük az edzéseket annak idején. Pazarlásnak tűnt hagyni, hogy mindez egyszerűen feledésbe merüljön.
- Értem... Köszönöm, hogy mindezeket elmondta nekem Dansouko-san! Rengeteget segített vele! - a fiú meghajlására csak a fejét ingatta, hogy jelezze, nem tesz semmit. Örömmel válaszolt a kérdéseire. Igazából remélte, hogy valóban hasznosak voltak észrevételei, és ezzel segíteni is tudta ifjú felettese munkáját. Tekintetével követte, ahogyan a hadnagya aláírta az előtte lévő kérvényt, és kis hezitálás után ugyan, de pecsétjével is ellátta. - Remélem a 11. osztag beváltja a hozzá fűzött reményeit, Dansouko-san. Kérem, adja át szívélyes üdvözletemet Aikawa taichounak, ha találkozik vele – a kisebb biccentéssel átnyújtott papírt hálásan vette át, majd felállt, és meghajlással köszönte meg a hivatalos áthelyezését.
- Mindenképpen, Hayakawa fukutaichou. Amennyiben kérdése lenne, vagy csak úgy érzi, beszélgetni szeretne, bármikor szívesen látom egy teára – hajolt még meg távozása előtt. Ezután az itteni szekciójához ment, hogy összeszedje a kevés itt lévő holmiját, hogy véglegesítse az áthelyezés minden elemét. Amelyhez a következő lépés új kapitányának felkeresése a paranccsal, és a személyes bemutatkozás volt.

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Dansouko Tsukito
« Válasz #1 Dátum: 2018. Ápr. 13, 22:11:43 »
Kedves ragyogó uraság! :3

A zanpu képességét egyeztettük, engedélyeket kikérted, úgyhogy kötekedni nem tudok! Az ET-ben nem a kari életéről meséltél, hanem a jellemét mutattad meg és indokoltad az osztagváltása okát.

Hibát nem találtam, ezért előtörténetedet ELFOGADOM!

Szint: 2.
Lélekenergia: 12750 LP (nyereményjáték, leadott karakter szerzett lp-nek fele)
Kezdőtőke: 8000 ryou (nyereményjáték)
Osztag: 11. osztag

Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, míg a többit tetszés szerint oszthatod el. Részleteket ITT találhatsz, melyek a következők:
- Zanjutsu
- Hakuda
- Kidou
- Shunpo
- Zanpakuto

Ezen kívül jár még 5 szintednek megfelelő animében/mangában szereplő kidou a kezdéshez, melyeket a Tudásbázisból tudsz kiválasztani és lejelenteni a megfelelő topicban.

Amint kitöltötted a profilod és bejelentetted a pontelosztásod, hozzákezdhetsz a játékhoz. Jó szórakozást a karihoz! :3