Szerző Téma: Hadművelet neve: X  (Megtekintve 4702 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Izakura Rinon

Maestra (Karmester)

Ember

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 87

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszin és Lila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#FF44D9


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hadművelet neve: X
« Válasz #120 Dátum: 2018. Okt. 15, 11:00:47 »Ayame, Ahmad, Zookeeper, Arrow, Angel, Tiger és Venom

Az este hosszúra elnyúl. Valakikben émelygés tőr ki, másokban talán félelem, valakiben pedig bosszúvágy fészkelődött be mélyen a szívében. A Kaszástól a szavak után tettek is követték. Egy olyan harcos kiben az empátia maradéka se található meg. Nincs benne emberség, könyörület. Az életet nem tiszteli. Talán ezért is lehet az oka annak, hogy Ryo macska képességeit bevetve elkapja és Rei blokkoló segítségével harcképtelenné teszi. A terv tökéletes. Már csak valakinek be kéne vinni a lövést. Ahmad jelentkezik a feladatra. Sajnos viszont egy icipici bökkenővel. Ahmadban ismerős érzelmek kerítették hatalmába. Vörös szempilláiból bosszúszomj vélhető felfedezni. A Kaszás ezt kihasználja. Észreveszi a tekintetet és halvány mosoly jelenik meg benne. Sajnos mielőtt Ryo észrevenné a turpisságot, nincs ideje már szólni, hogy Ahmad ne lőjön. Meg is lesz az eredménye. Egy mesterlövésznél az érzelmek nem megengedhetőek, mert hibázni fog. Ahmad hibázik. A golyó nem találja el Ryot és a Kaszást. Helyette viszont kidönti a hátuk mögött lévő falat. A robbanás hatására a fogás gyengül. Ezt kihasználva a Kaszás kiszabadul majd kabátjához nyúlva elővesz egy gránátot, amit azonnal bevet majd egy maszkot előhúzva betakarja a száját. Mindenki mozdulatlanná válik, kivéve a Kaszást. Sajnos ideggáz lepi be az épületet. Ryo macska ereje se elég ahhoz, hogy felálljon a bénító hatásnak köszönhetően. A Kaszás pisztolyait elővenné hogy rátok célozzon, de sajnos a rei blokkolónak hála nem tudja megidézni.
- Komolyan? Ilyen húzással álltál elő szőke herceg? Nem rossz… viszont úgy tűnik a leányzó társadból hiányzik a fegyelem.
A gúnyt még a maszk mögött is halható, miközben elvégzi a dolgát. Először Ayamehoz indul és egy pisztolyhoz hasonló szerkezetet vesz elő a kabátjának belső zsebéből majd Ayame vállához érinti és a ravasz megnyomásával vért vesz. Ezután már Ahmadhoz indul. A művelet előtt lábát a lány torkához rakja és lenyomja egy pici időre, hogy alaposan szemügyre vegye.
- Nocsak kislány… benned aztán van spiritusz. Ezek a tekintetek! Nem találkoztunk mi már véletlenül? Bár mindegy… nem csodálkozom azon, hogy sok ellenséget szereztem az utóbbi időkben.
Közben a Kaszás szintén vért vesz Ahmadtól is majd a szerkezetet mélyen elteszi kabátja belső zsebébe. Közben léptek tömkelege hallatszódik a távolból. Lehetséges, hogy az Ügynökség két tagja éppen felétek igyekszik.
- Sajnálom, de nincs túl sok időm cseverészni! Ne aggódjatok… az ideggáz hatása hamarosan elmúlik, de akkor én már nem leszek itt. Azért remélem fogunk még találkozni! Főképp veled szőke herceg! A macskás formád… igazán szexi!
Ryo felé kacsintva végül elhagyja a termet, mint aki jól végezte a dolgát. Sajnos arról nem beszélt, hogy az ideggáz egyik mellékhatásaként szolgál nektek, hogy képszakadás történik. Sokatok elveszti az eszméletét, de Ryonak még van annyi ideje, hogy ama képet elkapja, hogy Vulture és Androidot még észrevegye mielőtt végleg beáll a sötétség.

*

Helikopter hangjára mindannyian felébredtek. Észreveszitek a hátatok mögött hátra hagyott társaitokat is. Amint a pilóta fülke felé néztek sajnálatos módon Vulture és Android felétek tartják fegyvereiket. A magassarkú koppanásának hangjára, közéjük érkezik Miss Templom is. Tekintete ugyanolyannak néz ki, mint mikor először találkoztatok vele. Alaposan végig méri a társaságot és csak azután kezd bele monológjába.
- Nem elég, hogy megszegték a parancsot, de még körülbelül húsz okot is adtak arra, hogy magukat itt helyben kivégeztessem. Az a nagy szerencséjük, hogy Vulture ügynök szólt az érdekükben. Viszont remélem most már sejtik, hogy nem csak pofáztam önöknek. Megnyugodhatnak. Karakura biztonságban van. A megmaradt lényeket azonnali hatállyal megsemmisítettük. Az őrült palit, akit megmentettek életben van. Éppen most szállítják el egy helyre, ahol… kikérdezzük. A küldetés sikeresnek mondható annak ellenére, hogy Bunnyt nem találtuk meg a helyszínen. Viszont találtunk egy nyomot, hogy követni tudjuk és elérkeztünk ahhoz a ponthoz amire jobb, ha hegyezik a fülüket. Maguk már nem részesei az X hadműveletnek. Megtették a kötelességeiket annak ellenére, hogy parancsmegtagadás vádjával ki is nyírhatnám magukat, de eltekintek most ettől. Szabadon távozhatnak. Akikben a bomba még benne volt kivettük, de ha megtudom, hogy ennek ellenére valamelyikőjük szabotálni meri az akciónkat, elkotnyeleskedi, hogy mi történt ezen az estén, adjanak nekem egy kicseszett okot és akkor maguk már hullazsákban fogják végezni. Megértettük egymást? Önök nem voltak itt, nem beszélnek erről. Ha mégis megteszik tudni fogunk róla higgyék el.
Eközben a helikopter hátsó fedele kinyitódik. Nem messze láthatjátok a város fényeit csillogni a sötétben. Csupán egy erdőn kell keresztül mennetek, hogy végül visszaérjetek otthonaitokba. Miss Templom megvárja míg szépen lassan elmentek. Mielőtt viszont Ahmad lelépne a gépről Miss Templom megragadja a vállát egy pillanatra.
- Az ön feladata nem változott Shadow ügynök. Megfigyel, jelent és a megkapott feladatait elvégzi.
Ezután elenged téged is. Amint mindannyian kisétáltatok a gépből a helikopter fedele becsukódik és felszáll. Sok kérdés ugyan meglett válaszolva nektek, viszont vannak még lyukak, amik még megválaszolatlanok maradtak. Ki ez a Kaszás valójában? Ahmad mi okból viselkedett furcsán vele szemben? A kísérletnek vajon tényleg van értelme? Androidot ki hozta létre és milyen célból? Sok-sok megválaszolatlan kérdés. Furcsa viszont, hogy Ryo gazdagabb lett egy információval, amit még ájulása előtt nem kapott meg. Egy kódolt üzenetet, amit Genie elraktározott. Nagy meghökkenés vagy sem, de a feladó nem más, mint Android. Az üzenet így szól: „Úgy döntöttem segíteni fogok nektek.”

Mi a ménkűs manó? Android hirtelen váltott egy irányt? Mely program része zavarodhatott meg ennyire? Egyáltalán mit értett ez alatt? Megbízható? Sajnos ez csupán később derülhet ki, amikor eljön az idő.

Mi az, ami az embert emberré teszi? Emlékeztek a kérdésre ugye? Sokan mondhatnánk azt, hogy ellentétben az állatokkal minket nem az ösztönök hajtanak. Viszont embernek lehet nevezni egy olyat, aki embereket mészárol le tudatosan? Mikor jön el az a pont, mikor az embert nem lehet embernek nevezni? Magatokban kell eldöntenetek ti kiket tartotok embernek és kiket nem. A választ magatokban keressétek, ne a mesében, ne pedig a betűkből. Magatokban! Egy biztos. Eme utazás próbára tett most titeket, mind lelkileg és fizikailag. A kérdés, hogy a nyúl hol ás ki legközelebb magának egy üreget? Fejest mertek ugorni abba az üregbe legközelebb is?

Mindenkinek köszönöm szépen, akik velem tartottak ebben a véres és kalandos utazásban. Remélem sokatok kellemes élményben volt része miközben posztjaitokat írogattátok. ;) Remélem találkozunk legközelebb is! :)

« Utoljára szerkesztve: 2018. Okt. 15, 11:03:46 írta Ahmad Al Saliha »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 157

Hírnév: 12

Infó

Tárcában: 4 570 550 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hadművelet neve: X
« Válasz #121 Dátum: 2018. Nov. 17, 20:26:04 »
Uffcsi~

No, jöttem ellenőrizni. :3 Ami azt illeti, ügyesen levezetted magát a küldetést, azonban ahhoz képest, hogy villámküldetésnek lett meghirdetve, mondhatni nagyként lett kijátszva. Nekem többnyire ezzel kettő darab problémám van:

1) Azok a játékosok, akik szívesebben játszanának rendes, nagy küldetést, nem jelentkeznek, mert vagy nem szeretik a villámküldiket, vagy nem tudnak rövid postot írni, esetleg kifejezetten utálnak rövid postot írni vagy más egyéb okuk van rá. Viszont ott a másik oldal. Azok, akik szívesebben játszanak gyorsabb, pörgősebb játékokat, amik pár óra, de legfeljebb pár nap alatt végig játszatóak, és alacsony a postmax határa. Teszem azt 300 szó. Én speciel az utóbbiba esek, ezért is mondtam le inkább a játék további részéről, mert sajnos random időközönként besűrűsödök munka miatt és nem igazán van se időm, se energiám hosszabb postokat írni. Játszani viszont szeretek, és ennek ugye ez lenne a lényege. Tehát azt mindenképp fontos szempontnak tartnám, hogy igyekezzünk a megfelelő kategóriába besorolni az adott küldit.
2) A másik problémám lényegében az, hogy mivel villámként lett meghirdetve a küldi, így nagyon sokan jelentkeztek a küldetésre. Ha jól emlékszem, szám szerint 10-en, de javítswon ki bárki, ha tévedek. Ez valljuk be, még gombócból is sok. Villámküldi esetén viszonylag könnyen követhető ennyi játékos mozgása, párbeszéde, azonban minél hosszabbak a postok, minél nagyobb a küldi, ezek az információk (amik lehetnek akár fontosak is a küldi szempontjából) elvesznek az éterben, és úgy kell rászólni a mesélőre, hogy "Te figyu má' én nem ezt csináltam, hanem amazt.", aztán jöhet a javítgatás, korrigálás, mese felének vagy egészének átírása, egyebek. (Utóbbi nyilván sarkítás akart lenni, csak na... :D)

Úgy gondolom, hogy a fentiekre mindenképp érdemes ügyelni, a saját érdekedben is. És emellett szeretném azt is megjegyezni, hogy ez most nem feltétlen csak a te küldetésedre értem, hanem úgy nagy általánosságban az összes küldire, ami elindult, vagy elindul majd a jövőben villámküldi kategória alatt.

Azonban itt jön a negatív kritika után a pozitív, csak hogy ellensúlyozzuk a sok csúnya dolgot amit az előbb leírtam:
Összességében szerintem büszke lehetsz az eredményre, élvezhető volt a küldi, a mesélés és úgy alles zuzammen az egész jól össze volt rakva. Látszik, hogy sokat dolgoztál rajta, sokat foglalkoztál vele és igyekeztél mindennek és mindenkinek megfelelni mese és akció terén. Annak ellenére, hogy ilyen sok résztvevő volt, nagyon ügyesen végig vezetted a küldetést, de ahogy fentebb írtam, néhány helyen azért érezhető volt, hogy már talán túl sokan is vannak, és néhol elvesznek információk, vagy nem úgy értelmeztél pár dolgot, ahogy azt a játékos szerette volna. Ezt azonban többnyire sikerült is megbeszélni csopiban, ha jól érzékeltem, tehát ezen a téren is jár a pirospont. Emellett, ahogy azt már kiemelték előttem korábban a Messenger-es csopiban, néha nem árt átnézni, hogy milyen karakterek is vannak a küldetésben, milyen képességeik vannak, milyen a személyiségük, beleillenek-e a küldi környezetébe, és ehhez igazítani a saját kis történeted, amit szeretnél elmesélni.

A küldetést nem kategorizálom át nagy küldetéssé, azonban az alap villámjutinál nagyobb jutikat osztok, mégpedig az alábbiak szerint:

Összesen: 17 kör

Ahmad Al Saliha - 17 kör - 2500 LP és 2500 ryou
Hoshi Ryohei - 17 kör - 2500 LP és 2500 ryou
Shirei Tenro - 16 kör - 2000 LP és 2000 ryou
Atamagahen Haseru Hidari - 13 kör - 2000 LP és 2000 ryou
Kikuchi Ayame - 11 kör - 1500 LP és 1500 ryou
Akabeni Mizuki - 11 kör - 1500 LP és 1500ryou
Konoe Karen - 6 kör - 500 LP és 500 ryou
Tsukatani Aoi - 4 kör - 500 LP és 500 ryou
Miyake Diran - 4 kör - 500 LP és 500 ryou
Shinohara Jurou - 3 kör - Nem jár jutalom
Nakajima Shisui - 1 kör - Nem jár jutalom

További kellemes játékot!

U.i.: Ha esetleg valaki körszámát elszámoltam, legyen szíves, böködjön meg, mivel ettől is függ a jutalom.