Szerző Téma: Hadművelet neve: X  (Megtekintve 2574 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ahmad Al Saliha

Ghost Ügynök: "Shadow"

Fullbringer

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 750 / 15 000

Hozzászólások: 79

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 15 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#CC0000


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hadművelet neve: X
« Válasz #120 Dátum: 2018. Okt. 15, 11:00:47 »Ayame, Ahmad, Zookeeper, Arrow, Angel, Tiger és Venom

Az este hosszúra elnyúl. Valakikben émelygés tőr ki, másokban talán félelem, valakiben pedig bosszúvágy fészkelődött be mélyen a szívében. A Kaszástól a szavak után tettek is követték. Egy olyan harcos kiben az empátia maradéka se található meg. Nincs benne emberség, könyörület. Az életet nem tiszteli. Talán ezért is lehet az oka annak, hogy Ryo macska képességeit bevetve elkapja és Rei blokkoló segítségével harcképtelenné teszi. A terv tökéletes. Már csak valakinek be kéne vinni a lövést. Ahmad jelentkezik a feladatra. Sajnos viszont egy icipici bökkenővel. Ahmadban ismerős érzelmek kerítették hatalmába. Vörös szempilláiból bosszúszomj vélhető felfedezni. A Kaszás ezt kihasználja. Észreveszi a tekintetet és halvány mosoly jelenik meg benne. Sajnos mielőtt Ryo észrevenné a turpisságot, nincs ideje már szólni, hogy Ahmad ne lőjön. Meg is lesz az eredménye. Egy mesterlövésznél az érzelmek nem megengedhetőek, mert hibázni fog. Ahmad hibázik. A golyó nem találja el Ryot és a Kaszást. Helyette viszont kidönti a hátuk mögött lévő falat. A robbanás hatására a fogás gyengül. Ezt kihasználva a Kaszás kiszabadul majd kabátjához nyúlva elővesz egy gránátot, amit azonnal bevet majd egy maszkot előhúzva betakarja a száját. Mindenki mozdulatlanná válik, kivéve a Kaszást. Sajnos ideggáz lepi be az épületet. Ryo macska ereje se elég ahhoz, hogy felálljon a bénító hatásnak köszönhetően. A Kaszás pisztolyait elővenné hogy rátok célozzon, de sajnos a rei blokkolónak hála nem tudja megidézni.
- Komolyan? Ilyen húzással álltál elő szőke herceg? Nem rossz… viszont úgy tűnik a leányzó társadból hiányzik a fegyelem.
A gúnyt még a maszk mögött is halható, miközben elvégzi a dolgát. Először Ayamehoz indul és egy pisztolyhoz hasonló szerkezetet vesz elő a kabátjának belső zsebéből majd Ayame vállához érinti és a ravasz megnyomásával vért vesz. Ezután már Ahmadhoz indul. A művelet előtt lábát a lány torkához rakja és lenyomja egy pici időre, hogy alaposan szemügyre vegye.
- Nocsak kislány… benned aztán van spiritusz. Ezek a tekintetek! Nem találkoztunk mi már véletlenül? Bár mindegy… nem csodálkozom azon, hogy sok ellenséget szereztem az utóbbi időkben.
Közben a Kaszás szintén vért vesz Ahmadtól is majd a szerkezetet mélyen elteszi kabátja belső zsebébe. Közben léptek tömkelege hallatszódik a távolból. Lehetséges, hogy az Ügynökség két tagja éppen felétek igyekszik.
- Sajnálom, de nincs túl sok időm cseverészni! Ne aggódjatok… az ideggáz hatása hamarosan elmúlik, de akkor én már nem leszek itt. Azért remélem fogunk még találkozni! Főképp veled szőke herceg! A macskás formád… igazán szexi!
Ryo felé kacsintva végül elhagyja a termet, mint aki jól végezte a dolgát. Sajnos arról nem beszélt, hogy az ideggáz egyik mellékhatásaként szolgál nektek, hogy képszakadás történik. Sokatok elveszti az eszméletét, de Ryonak még van annyi ideje, hogy ama képet elkapja, hogy Vulture és Androidot még észrevegye mielőtt végleg beáll a sötétség.

*

Helikopter hangjára mindannyian felébredtek. Észreveszitek a hátatok mögött hátra hagyott társaitokat is. Amint a pilóta fülke felé néztek sajnálatos módon Vulture és Android felétek tartják fegyvereiket. A magassarkú koppanásának hangjára, közéjük érkezik Miss Templom is. Tekintete ugyanolyannak néz ki, mint mikor először találkoztatok vele. Alaposan végig méri a társaságot és csak azután kezd bele monológjába.
- Nem elég, hogy megszegték a parancsot, de még körülbelül húsz okot is adtak arra, hogy magukat itt helyben kivégeztessem. Az a nagy szerencséjük, hogy Vulture ügynök szólt az érdekükben. Viszont remélem most már sejtik, hogy nem csak pofáztam önöknek. Megnyugodhatnak. Karakura biztonságban van. A megmaradt lényeket azonnali hatállyal megsemmisítettük. Az őrült palit, akit megmentettek életben van. Éppen most szállítják el egy helyre, ahol… kikérdezzük. A küldetés sikeresnek mondható annak ellenére, hogy Bunnyt nem találtuk meg a helyszínen. Viszont találtunk egy nyomot, hogy követni tudjuk és elérkeztünk ahhoz a ponthoz amire jobb, ha hegyezik a fülüket. Maguk már nem részesei az X hadműveletnek. Megtették a kötelességeiket annak ellenére, hogy parancsmegtagadás vádjával ki is nyírhatnám magukat, de eltekintek most ettől. Szabadon távozhatnak. Akikben a bomba még benne volt kivettük, de ha megtudom, hogy ennek ellenére valamelyikőjük szabotálni meri az akciónkat, elkotnyeleskedi, hogy mi történt ezen az estén, adjanak nekem egy kicseszett okot és akkor maguk már hullazsákban fogják végezni. Megértettük egymást? Önök nem voltak itt, nem beszélnek erről. Ha mégis megteszik tudni fogunk róla higgyék el.
Eközben a helikopter hátsó fedele kinyitódik. Nem messze láthatjátok a város fényeit csillogni a sötétben. Csupán egy erdőn kell keresztül mennetek, hogy végül visszaérjetek otthonaitokba. Miss Templom megvárja míg szépen lassan elmentek. Mielőtt viszont Ahmad lelépne a gépről Miss Templom megragadja a vállát egy pillanatra.
- Az ön feladata nem változott Shadow ügynök. Megfigyel, jelent és a megkapott feladatait elvégzi.
Ezután elenged téged is. Amint mindannyian kisétáltatok a gépből a helikopter fedele becsukódik és felszáll. Sok kérdés ugyan meglett válaszolva nektek, viszont vannak még lyukak, amik még megválaszolatlanok maradtak. Ki ez a Kaszás valójában? Ahmad mi okból viselkedett furcsán vele szemben? A kísérletnek vajon tényleg van értelme? Androidot ki hozta létre és milyen célból? Sok-sok megválaszolatlan kérdés. Furcsa viszont, hogy Ryo gazdagabb lett egy információval, amit még ájulása előtt nem kapott meg. Egy kódolt üzenetet, amit Genie elraktározott. Nagy meghökkenés vagy sem, de a feladó nem más, mint Android. Az üzenet így szól: „Úgy döntöttem segíteni fogok nektek.”

Mi a ménkűs manó? Android hirtelen váltott egy irányt? Mely program része zavarodhatott meg ennyire? Egyáltalán mit értett ez alatt? Megbízható? Sajnos ez csupán később derülhet ki, amikor eljön az idő.

Mi az, ami az embert emberré teszi? Emlékeztek a kérdésre ugye? Sokan mondhatnánk azt, hogy ellentétben az állatokkal minket nem az ösztönök hajtanak. Viszont embernek lehet nevezni egy olyat, aki embereket mészárol le tudatosan? Mikor jön el az a pont, mikor az embert nem lehet embernek nevezni? Magatokban kell eldöntenetek ti kiket tartotok embernek és kiket nem. A választ magatokban keressétek, ne a mesében, ne pedig a betűkből. Magatokban! Egy biztos. Eme utazás próbára tett most titeket, mind lelkileg és fizikailag. A kérdés, hogy a nyúl hol ás ki legközelebb magának egy üreget? Fejest mertek ugorni abba az üregbe legközelebb is?

Mindenkinek köszönöm szépen, akik velem tartottak ebben a véres és kalandos utazásban. Remélem sokatok kellemes élményben volt része miközben posztjaitokat írogattátok. ;) Remélem találkozunk legközelebb is! :)

« Utoljára szerkesztve: 2018. Okt. 15, 11:03:46 írta Ahmad Al Saliha »