Szerző Téma: Shigeo Kimura-Williams  (Megtekintve 355 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shigeo Kimura-Williams

Eltávozott karakterek

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
10 500 / 15 000

Hozzászólások: 36

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Shigeo Kimura-Williams
« Dátum: 2018. Máj. 10, 09:47:33 »
(click to show/hide)
Alap adatok

Név: Shigeo Kimura-Williams
Faj: Ember
Nem: Férfi
Született: 1993. 12. 10. (24 éves)

Előtörténet

Tizenkettő éves volt, és egyáltalán nem érezte, hogy a sors bármilyen fronton kegyes lett volna vele. Szeplős volt, nem álltak szépen a tejfogai, a fülei túl nagynak hatottak a fejéhez képest. Magasabb volt a társainál, és kifejezetten vékony, nyúlánk gyerkőc, és csupán félig ázsiai. Noha egész életét Japánban élte le és japán állampolgár, ez nem védte meg az itt-ott felmerülő rasszizmustól. A szőke haja és a kék szemei miatt sosem illeszkedett be, mindig kicsit más volt. Általános iskolában ez nem okozott számára túl nagy fejtörést, megvoltak a barátai, ő azonban más iskolában folytatta a tanulmányait, mint pajtásai. Akkoriban nagyon nehezen élte meg, hogy maradt, és tizenkettő évesen kifejezetten nehéz volt új társaságba kerülni.
Ő volt az egyetlen nem tipikus ázsiai a csoportban, és borzasztó csúnyán kiközösítették. Egyáltalán nem tudott barátokat szerezni, nem volt jó sportokban, nem volt népszerű. Nem voltak olyan hobbijai, ami kapcsolódási pontot jelentettek volna a többi gyerekkel. Ennek nyomán nem csak népszerűtlen volt, hanem sorozatos piszkálódások áldozatává vált. Minden nap utált iskolába járni, és minden reggel próbált kitalálni valami kifogást, miért nem akar bemenni.
Egy ilyen, borzalmas napon történt, hogy úgy döntött, haza sem megy. Mindig a szülei kényszerítették vissza az iskolába, emiatt mérges volt rájuk. Sokat dolgoztak és nem volt sok idejük, de arra, hogy őt piszkálják, valahogy mindig akadt… legalábbis ő így élte meg. Elhatározta, hogy nem megy haza többet, az erdőben kóborolt, amíg egy shinto szentélyhez nem tévedt. Már lassan lemenőben volt a nap, és kezdett éhes is lenni, úgyhogy körbenézett. Senkit nem talált a szentélynél, ellenben finom gyümölcsöket, péksüteményeket igen, ő pedig azt hitte, neki van kirakva. Nem tisztelte a helyet és fogalma sem volt róla, hogy az adományok bizony Kisshouten istennő szentélyénél álltak, felajánlásként, hogy mindenkire boldogságot hozzon.
Elszundított, miután jóllakott. Arra ébredt, hogy nagyon furcsa dolgok történnek a szentély körül. Egészen túlvilági élmény volt, ahogy a kék ragyogás bejárta az éjszakai szentélyt. Mintha ködszerű anyag világított volna mindenhol, egy női alak formálódott lassan belőle. Azt hitte, az édesanyja, és majdnem megszólította, amikor megdöbbent. Nem ő volt, de a szépsége teljesen letaglózta, elállt a lélegzete is. A mosoly az arcán őszinte boldogságot sugárzott, azonban ahogy közelebb ért hozzá, elkomorodott.
- Tudatában vagy annak, miféle tiszteletlenséget követtél el? - kérdezte a nő csendes, csengő-bongó hangon. Akármennyire próbálta komolyan venni, a hangja csalogató volt és kedves.
- Fogalmam sincs, miről beszél - mondta végül, megvonva a vállát. Felhúzta a lábait és átölelte a térdeit. Nem tudta levenni a szemét a nőről. Ahogy közelebb ért, leguggolt hozzá, de nem került túl közel.
 - Mi a boldogtalanságod oka? - kérdezte a nő, miközben még mindig az a kedves mosoly ült az arcán.
 - Senki nem kedvel, nincsenek barátaim, én… én… nem akarok hazamenni sem… mert akkor holnap újra iskolába kell menni és… bántanak… és… - motyogta, de ahogy belebonyolódott a mondanivalójába, sírni kezdett. Ezen a ponton már nagyon hiányoztak neki a szülei is, fáradt is volt, és a lelke mélyén tudta, hogy ezzel nem oldja meg a helyzetet. Úgyhogy sírni kezdett, amikor ezt csinálta, akkor mindig jobbra fordultak a dolgok.
 - Mitől lennél boldog újra? - tette fel kérdését türelmesen a furcsa nő. Továbbra is őt nézte, miközben könnyek gördültek végig az arcán. Kimondta az első dolgot, ami az eszébe jutott.
 - Azt szeretném, ha mindenki kedvelne… bárcsak ellenállhatatlan lennék - sírta a nőnek, aki finoman hozzáért, megérintette a fejét. Amikor ezt mondta, azok az idolok és népszerű gyerekek jártak a fejében, akikhez mindenki vonzódott. Akiknek nem lehetett nemet mondani. Akik annyira messze álltak tőle… erre vágyott, hogy ő is ilyen legyen.
 - Ez a szíved vágya? - kérdezte tőle az istennő, amire elgondolkozott, majd bólogatásba kezdett. Figyelte, ahogy felé nyúl a kezével, lehunyja a szemeit. Álomba merült, nagyon mély álomba, abban a pillanatban és már nem is aggódott semmi miatt. Otthon ébredt fel az ágyában és attól a naptól kezdve minden megváltozott…

Alig huszonhárom éves volt, és a sors minden fronton kegyes volt vele - legalábbis kívülről így tűnt. Másodéves egyetemista volt, marketing szakon tanult, és mindenki imádta. A legtöbb tanár kedvence volt, szinte mindenki ismerte. A Hallgatói Önkormányzat elnökévé lépett elő, csodás pályázatokat és ösztöndíjakat nyert. Másodévesként az egyik legjobb gyakornoki állást csípte meg a szakmában, remek fizetéssel, remek lehetőséggel a tapasztalatszerzésre. Lassan megismerték a nevét a szakmában, pedig el sem kezdte az életet a munka világában.
Tizenkét éves kora óta így ment ez. Szinte bárkit képes volt az ujja köré csavarni... és ezt ki is használta. Legalábbis külső szemmel így tűnhetett. Ő azonban egyáltalán nem így érezte, továbbra sem. Ennek ellenére nem panaszkodott soha. Ő kívánta magának ezt a sorsot, azóta felnőtt ember lett és megtanult együtt élni döntése következményeivel.
- Shigeo-kun, mindent bele, legyen csodás napod! - csicseregte az édesanyja, és egy puszit adott az arcára. Noha már nem laktak együtt, mióta dolgozott, saját lakása volt. Ennek ellenére a család nagyon szoros kötelékeket jelentett. Egy dologban abszolút egyetértettek, volt valami, ami mindig összekötötte és egyben tartotta őket: Shigeo szeretete. Ő pedig szívesen vállalta ezt a szerepet. Még akkor is, ha ez azt jelentette, hogy minden kedd reggel közös, családi reggeliket szerveztek és minden hónapban egyszer családi vasárnapot tartottak.
 - Köszönöm a jókívánságokat. Elmentem! - mosolygott az édesanyjára, majd elköszönt a családjától és beszállt a korábban hívott taxijába. Szusszantott egyet, és lehunyta a szemeit, élvezte az autó csendes zúgását amíg utazott. Az egyetemre tartott, de nem volt kedve a tömegközlekedést használni és megengedhette magának a taxit. A sofőr azonban szóba elegyedett vele. Elég volt rápillantania, ugyanazt a csodáló, mámoros tekintetet látta, mint mindenki más szemében. Halványan, zavartan mosolygott vissza.
 - Ugyan, hagyja csak, a vendégem volt - mosolygott a férfi taxis, amikor fizetni készült. Próbált volna ellenkezni, hogy nem fogadhatja el, de tudta, hogy reménytelen próbálkozás volna. Kedvesen megköszönte a férfinek, intett neki és bement az egyetemre. Noha nem mosolygott és nem szólt hozzá senkihez, mégis lelkes köszöntések visszhangoztak utána a folyosón. Szinte mindenki el akarta kapni egy kicsit magának. Csak egy kedves szó, egy pillantás elég volt a többieknek a lényéből, hogy megkapják, amit akarnak.
Boldognak kellett volna lennie. Egyáltalán nem volt az. Nem volt kedves senkivel, ennek ellenére mindenki vonzódott hozzá. Aki nem kedvelte, az is ellenállhatatlannak találta, és egyre közelebb akart kerülni hozzá. Mindenki függőjévé vált a társaságának előbb-utóbb. Egyetlen egy problémája volt: ezek nem voltak valós érzelmek. A sors minden szempontból kegyes volt hozzá - kivéve egyet. Senki nem szerette őt saját magáért.

Kinézet

Körülbelül 185 centiméter magas, kitűnik az átlag japán tömegből. Nem csak a magassága miatt, de a megjelenése is különleges. Szemformája enyhén ázsiai, azonban csodálatosan kék, haja pedig göndör és olyan szép szőke, mintha egy mesekönyvből lépett volna elő. Gyerekkori szeplői eltűntek, igen jóvágású, jóképű fiatalfelnőtté cseperedett. Kifejezetten sportos alkat, habár szerencsés géneket is örökölt. Megjelenését tekintve, amikor munkáról van szó, mindig elegáns, divatos ruhákban jár, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Amikor azonban a szabadidejéről van szó, szeret régi, lehasznált cuccokban lenni, nem megfésülködni, elsumákolni a fogmosást. Nem tartja annyira fontosnak, révén mindegy, hogyan néz ki, vagy mit csinál, az emberek úgyis tapadni fognak rá.

Jellem

Nagyon ritkán kedves személyiség, általában komoly arcot vág, vagy fintorog. Akaratlanul is próbálja elrontani a képet, amit az emberek látnak róla. Mindig, mindenki kedveli és vonzódik hozzá, emiatt azonban nagyon vágyik az olyan pillanatokra, amikor őszinte érzelmeket táplálnak felé az emberek. Olyan érzelmekre vágyik, amiket ő harcolt ki magának és ő nyert el, nem olyanokra, amik a képességéhez kapcsolódnak. Így mindig igyekszik mások idegeire menni, azokat a személyeket tartja csak barátainak, közeli kapcsolatoknak, akik sokat mérgesek rá és tele vannak negatív érzelmekkel az irányába. Alapvetően, ha nem éppen ezen agonizál - ami gyakran megesik -, akkor általában szemtelenül kihasználja a képességét. Nem kell udvariasnak lennie, vagy előzékenynek, de ha mégis ilyesmire vetemedik, akkor igazán könnyen belopja magát az emberek szívébe. Pont emiatt olyan pökhendi és magabiztos - mindig megkapja, amit akar, bármit el tud érni és ezt tudja is magáról.

Képesség

Kisshouten no shukufuku / Kisshouten áldása

Passzív képesség: Shigeohoz mindenki vonzódik, mindenki kellemesnek találja a látványát és a közelségét, és ezt a fiú képtelen befolyásolni vagy megváltoztatni. A képességét Kisshoutentől kapta, a boldogság és a szépség istennőjétől, így ha valaki a férifre néz, egyből boldogság önti el a szívét, és hihetetlenül szépnek látja. Az érzés, amit mások Shigeo közelében éreznek, mindenkinél más, egy szubjektív élmény. Az érzés mindenkinél arra hasonlít, amit abban a helyzetben él át, amikor a leginkább biztonságban, kényelemben érzi magát. Például egy kisgyermek számára lehet olyan Shigeo közelében lenni, mint este, a macijához bújva, a szülei védelmében hallgajta az estimesét. Legalább annyira kellemes, biztonságos érzés. Egy introvertált, könyvmoly karakternek olyan érzés lehet, mint egy szép, téli estén egyedül lenni otthon, a kandalló mellett ücsörögve forró csokit iszogatni és egy jó könyvet olvasni. Ez az érzés minden karakterben más, azonban mindegyiknél egy már létező érzést másol le. Amennyiben a karakter lélekenergiája Shigeo lélekenergiájának másfélszerese, vagy annál több, a képesség nincsen rá hatással. Az átlagnál alacsonyabb lélekenergiával rendelkező (főként NJK) karaktereknél ez fokozott hatású.

0-10 KK pont: A karakter érzi a kellemes érzést, azonban ez nem jelentős és ha akar, tud másra is koncentrálni. Éppen csak nagyon kellemes és jó érzés Shigeoval lenni, de ha éppen beszól valamit, akkor könnyű továbbállni.

11-20 KK pont: Nehéz ellenállni Shigeo közelségének, és egyre kellemetlenebb elmenni a távolból, nem rá nézni. A többi karakter ösztönösen vágyik arra, hogy a közelében legyen, és amennyiben a közelben is vannak, nagyon nehéz másra koncentrálni. Az ártó szándékú ellenfelet is képes megzavarni a charm-ja, és lehet elgondolkozik, hogy biztos bántani akarja-e ezt a csodás lényt.

21-30 KK pont: Amennyiben Shigeo a karakter közelében van, a fejét teljesen kitölti a férfi, és az a kellemes érzés, amit okoz. Alig képes másra gondolni, nagyon nehezen válik meg a közelségétől. Ragaszkodik a férfihez, ahhoz, hogy vele legyen. Még ha ártani is akar neki, ha elég közel kerül hozzá, totál elveszíti a koncentrációját.

31-40 KK pont: Shigeo képes elbűvölni a karaktert. Elég tőle pár szép szó, ha nem elég nagy a két karakter közötti erőkülönbség, akkor a karakter mindent megtenne, hogy engedelmeskedjen neki. A bűvös érzés még kisebb távolságról is a markában tartja a karaktert. Később, ha sikerül visszaszereznie ép eszét, akkor is újra-újra visszatér a gondolataiba az, milyen jó lenne újból Shigeo közelében lenni.

Aktív képesség: A képesség során Shigeo kaméleonként képes idomulni a környezetéhez. Nem csak beolvadni tud és színt változtatni, hanem alapvető jellemzőit is meg tudja változtatni a kinézetén. A legszebb arcát tudja mutatni mindenkinek, legalábbis Kisshouten ezen apropóból adta neki ezt az adományt.

0-10 KK pont: Shigeo képes az alapvető jellemzőinek változtatására. Megmásíthatja a hajszínét, szemszínét, hangszínét, kisebb mértékben a magasságát is.

11-20 KK pont: Fizikai formákat is képes megváltoztatni. Arcvonásokat, arcformát, hajhosszt, végtagok méretét is tudja kisebb mértékben modifikálni.

21-30 KK pont: Shigeo képes lemásolni mások külső jellemzőit, illetve a rajta lévő ruhákat is meg tudja változtatni. Át tud alakulni mássá, de a végeredmény nem teljesen tökéletes.

31-40 pont: Shigeo nem csak a saját, de mások külső jellemzőit is képes manipulálni. Nem csak mások kinézetét, de a mögötte lévő hátteret is teljesen le tudja másolni és folyamatosan képes változtatni. Tulajdonképpen láthatatlanná válik.

      Szeret                Nem szeret

mások idegeire menni   
sikeresnek lenni   
sporttevékenységek   
marketing   
tanulás   

  udvariaskodni
  magányosnak lenni
  small talk
  édességek
  képessége

« Utoljára szerkesztve: 2018. Máj. 10, 10:02:05 írta Shigeo Kimura-Williams »

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 202

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Re:Shigeo Kimura-Williams
« Válasz #1 Dátum: 2018. Máj. 10, 13:27:08 »
Üdvölet! :3

Nahát, micsoda fess fiatalember! *o* Mivel már ennyire kedveljük egymást, nincs is szükség formaságokra... :hello:
Viccet félretéve, a történet, az engedélyek, és a képesség is rendben van, randalírozz csak a Világban, és hódítsd meg a női, és férfi szíveket! ;) A karaktert elfogadom! ^-^

Szint: 2. szint
Lélekenergia: 10500 LP (Húsvéti nyereményjáték)
Kezdőtőke: 4000 ryou


Indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 22 pontot (az LP-d után, és a Mizunohana Daigaku-hoz tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

  • Fegyverforgatás
  • Pusztakezes harc
  • Helyváltoztató képesség 
  • Reiryoku manipuláció
  • Különleges képesség

Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

  • Erő
  • Ügyesség
  • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le!
Kellemes játékot! ^-^