Szerző Téma: ❉ Hokouei Tateza ❉  (Megtekintve 971 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shiranui Naomi

Kapitány

Shinigami

Kidoushuu

*

A Shiranui-ház 4. feje

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
36 000 / 45 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 11 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

❉ Hokouei Tateza ❉
« Dátum: 2018. Máj. 12, 23:36:33 »

❉ Hokouei Tateza ❉
Pitypang pajzs
A Shiranui-ház testőrségének története szinte egybeforr a ház alapításával. Shiranui Kazukira számtalan veszély leselkedett, miután a Shihouin-ház nemesi rangot ajándékozott neki, így a legjobb barátját, és akkori osztagtársát, Kandou Minato-t kérte fel, hogy vigyázzon rá és családjára. Minato megalapította a testőrséget, és tizenöt fiatal tiszt kiképzését kezdte meg, hogy velük együtt vigyázzák a birtokot, és a kis család minden tagját.
A testőrségnek mindig tizenöt egyenrangú tagja, és egy vezetője van, akit maguk között Hanamorinak, vagyis Virágőrnek neveznek. (Ez a Shiranui család mindenkori fejére utal, a testőrség vezetője a felelős az ő védelméért, és állandó kíséretéért.) A vezető döntései megkérdőjelezhetetlenek, az esetleges engedetlenséget árulásnak tekintik, és azonnali büntetést von maga után. A Hanamorit mindig kinevezik, vagy az elődje választja meg utódját, vagy a Shiranui család kér fel erre valakit az érdemei alapján.
A testőrség több mint fél évezredes múltra tekinthet vissza, a kezdeti baráti kapcsolatok miatt az újoncok sokszor felmenőiket követve lesznek a testőrség tagjai. Ritka, de nem példa nélküli, hogy teljesen ismeretlen shinigamit szervezzenek be, azonban ez is előfordul. Általában már Akadémista korban kiválasztják, hogy kit szeretnének később köreikben tudni, és minél előbb megkezdik kiképzését, ha hajlandóságot mutat a csatlakozásra.
Jelképük egy hullám motívumokkal ellátott pajzs, mely körül tizenöt aranyszínű katana helyezkedik el körben, amiként a nevüknek választott pitypang szirmai. Virágnyelven ez a növény a hűséget jelenti, ezért választotta annakidején Minato a testőrség nevéül. A középső pajzs a Hanamorit, míg a tizenöt katana a testőrség többi tagját jelképezi.
Egyenruhájuk, hasonlatosan a jelképhez, a királykék- és aranyszínű motívumokat is tartalmaz, a sötétszürke mellett. Az aranyszín szimbolikus jelentése az igazság, jó ítélőképesség, bizalom, míg a királykéké az intuíció, határozott döntéshozatal, világos helyzetfelismerés. Mellettük a szürke egy semleges szín, a tisztelet és alázat szimbóluma. A Hanamori a hagyományos testőri egyenruha felett egy rövid, fekete haorit hord, aminek hátára a testőrség címere van hímezve.
❉ Tagjai ❉

NÉV

RANG

AKTÍVSÁG
Hanamori
aktív
« Utoljára szerkesztve: 2018. Máj. 12, 23:40:52 írta Neliel Tu Oderschvank »