Szerző Téma: Random küldiellenőrzés  (Megtekintve 1204 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 175

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Random küldiellenőrzés
« Dátum: 2018. Máj. 23, 22:45:46 »
Uffcsi~

Úgy gondoltam, hogy lassan ideje lenne megint átnézegetni a küldetéseket a fórumon, hogy ugyan mennyi áll, és halad épp, vagy az állók mennyire haltak be. Az Álló és Folyó küldetések topicot megnyitva, őszintén szólva majdnem lefordultam a székről a sok piros "Álló" feliratot látván.
A fentiek okán az alábbiakra jutottam:

  • Azokat a küldetéseket, melyek 3 évnél régebbiek (2015.06.01 előtt indítottak számítanak majd ide), egy hónapon belül LEZÁROM. Az se baj, ha az utóbbi pár hónapban érkezett bele post.
  • Azokat a küldetéseket, melyekbe a legutolsó post 1,5 éve, vagy annál régebben érkezett, egy hónapon belül LEZÁROM.
  • Azoknak a mesélőknek, akiknek a küldetése legalább 6 hónapja, de nem több, mint 1,5 éve áll, hamarosan kiküldök a mesélőként használt karakterükre egy privát üzentet a megjelölt küldetésekkel, jelezve, hogy további 6 hónapjuk van arra, hogy folytassák, vagy lezárják a küldetéseket.
  • Azok a játékosok, akik jelenleg ÖTNÉL TÖBB küldetésen vesznek részt, és nem jelentkezhetnek új küldetésre, és nem is indíthatnak mindaddig, amíg a küldetéseik száma el nem éri az 5, azaz ÖT darabot! (Ellenőrizni fogom. :) Egy ideig biztosan. :) )
  • A továbbiakban CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Admin engedélyével indítható küldetés, felügyelőnek azonban a továbbiakban is nyugodtan választható moderátor.
  • Azon játékosok számára, akiknek jelenleg ÖTNÉL TÖBB küldetése van, a továbbiakban nem áll módomban új karakterre engedélyt adni mindaddig, amíg a küldetéseik száma el nem éri az 5, azaz ÖT darabot!
Szeretném jelezni, hogy a lezárásokra vonatkozó listaelemek nem képezik alku tárgyát a továbbiakban. Ne haragudjatok, de véleményem szerint vagyunk annyira produktív fórum, hogy 3 év alatt képesek legyünk végig játszani egyetlen szem küldetést...

U.i.: A fent leírtak egyaránt érvényes az álló, illetve folyó küldetésekre is, azonban a villámküldetések és fórumkalandok továbbra is kivételt képeznek.
U.u.i.: Természetesen ha már adtam engedélyt küldetésre, és/vagy új karakterre, azt nem vonom vissza.