Szerző Téma: Watanabe Yuusuke  (Megtekintve 200 alkalommal)

Description: átdolgozott (rendszerhez szabott) képességek és bankai

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Watanabe Yuusuke

Shinigami

Shinigami - rangjelző

*

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
34 500 / 35 000

Hozzászólások: 45

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 33 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Ninomiya Mitsuko - felesége

Post szín:
#0073e6


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Watanabe Yuusuke
« Dátum: 2018. Jún. 02, 19:48:32 »
A Zanpakuto Belső világa:

A Zanpakuto belső világa egy több ezer méter magas hegy csúcsa, minek a tetején egy hatalmas, hófödte szirt található, amin Aoki kényelmesen elfér sárkány alakjában. Körös - körül, ameddig a szem ellát mind hóval borított, ám a sárkány szirtjénél valamivel alacsonyabb hegycsúcsok helyezkednek el.

SHIKAI:


Neve:Aoki Za Kyodai Souryuu (Aoki a hatalmas azúr sárkány)
Parancsszava: Hyouketsu, Aoki! (Fagyassz, Aoki!)
Fajtája: Jég alapú
Alak:
A parancsszó elhangzása után a katana alakja megváltozik, laza, össze nem kapcsolódó jégkristályok alkotják. Formája miatt törékenynek tűnik, inkább kiállítási darabnak, semmint halálos fegyvernek, a látszat azonban csal. A kard pengéje világoskék, jeges színben pompázik egészen a markolat aljáig, a többi része pedig fehér jégcsapokból áll.
Technikái:A zanpakutuo képességei jórészt passzív képességekből állnak, mivel Suke igen járatos a kardforgatásban. A shikai forma képességeivel elsősorban arra hivatott, hogy Sukét asszisztálja végrehajtott támadásai közben, amiket remekül kombinál a passzív képességekkel.

• Hyoumu (Hegyi köd): A parancsszó elhangzására dermesztő, hideg, és szinte átláthatatlan ködöt hív le a hegyekből, amiben Yuusuke probléma nélkül tájékozódik, az ellenfél ezzel szemben szinte alig lát, így a támadásokra sem képes időben reagálni. Az ellenfél gyorsasága, sebessége nem változik, csak észlelési képességei korlátozódnak le. Ha Suke zanpakutora tett pontja nagyobb, mint az ellenfél reiatsu érzékelése, akkor Suke lélekenergiáját nem lehet érzékelni a ködben, ha 1-2 pontos eltérés van, akkor csak gyengén, ha az ellenfél értéke nagyobb, akkor csupán a ködön nem lát át, de érzékelheti Suke lélekenergiáját. Köd területe nem végtelen, megidézése pillanatában egy 50x50 méteres területet fed le aminek Yuusuke akkori helyzete van a középpontjában, és ami minden zanpakutora tett 5 pont után 50 méterrel növekszik.

• Aisu Tate (Jégpjajzs): Yuusuke képes a shikai és bankai szintjén megidézni ezt az alapvetően védekező képességet. A parancsszó elhangzása után a bal kezén egy fagyási folyamat indul meg, ami néhány másodperc múlva felveszi igazi alakját, egy tömör jégpajzsot a teste körül. Ezzel Yuusuke képes a közelharci és távolsági támadásokat kivédeni, illetve a kidouknak is ellenállbizonyos szintig. Yuusuke zanpakutojára tett pontjainak megfelelő, vagy annál gyengébb támadásokat teljes egészében kivéd, viszont az annál nagyobbakat csak tompítja. Háromszor tud hárítani a képességgel, utána 2 kör elejéig nem tudja használni a képességet.

• Hokkyoku Sawaru (Fagyos érintés): Passzív képesség. Ez a képesség automatikusan aktiválódik, mikor Yuusuke előhívja shikai képességét, és bankaiban is aktív marad.
Lényege, hogy ha Yuusuke eltalálja és megsebzi ellenfelét, a kard által okozott seb és annak közvetlen környéke megfagy, ezzel is lassítva az ellenfelet, és fájdalmat okozva neki. Nem halálos, de nagyon hatékony az ellenfél lassítására, hátráltatására. A fagyott bőrfelület a vágás, vagy szúrás körül közvetlenül jelenik meg, és a sebet körülvevő egy cm-es felületet érini a. Az ellenfél minden 5000 LP-je után 1 cm-rel nő a fagyott felület nagyság, maximum 5 cm-ig, tehát ez maximum 1+5 cm fagyott felüleltet jelent az okozott seb, vágás körül.

 
BANKAI:
Parancsszava: Souryuujin Aoki (Azursárkánykirály Aoki)

Yuusuke előre nyújtja karját, kardját a föld felé tartja és kimondja a parancsszót. A következő pillanatban Őt magát befedi átláthatatlan lélekenergiájának aurája, az égen pedig ezüst-szürke felhők jelennek meg, hirtelen fagypont alá zuhan a hőmérséklet, majd elkezd szakadni a hó. Rövid, néhány másodperces változás után enyhül a lélekenergia aura, majd teljesen eltűnik, és megjelenik Yuusuke bankai formájában. Jobb szeméből eltűnik az írisze, és a pupillája is, szemfehérje pedig azúrkékké változik, bal szeme ezzel szemben változatlan marad. Jobb karján kézfejétől kezdve két, szintén azúrkék tetoválás futja körbe karját egymást keresztezve, egészen a válláig, ahol összeérnek. Ezzel egy időben teste, hátra körül tűhegyes jégcsapok jelennek meg szárny alakban jobb és bal oldalon is öt-öt darab. A jégcsap-szárnyat kedve szerint mozgathatja, mintha igazi szárny lenne, azonban repülni nem tud vele. Jobb kezében marad kardja, ami azonban korábbi shikaiban felvett formájától eltérően bankaiban felveszi gyönyörűen megmívelt alap katana alakját.• Ryuu no Tsubasa (A Sárkány Szárnya)

A képesség lényege, hogy Yuusuke Lélekölőjének hegyével célozva ki tudja lőni a jégcsapokat, egyszerre többet, de akár az összeset is. A jégcsapok újra megjelenésének ideje a kilövésüktől számított harmadik kör. Ez a képesség különösen veszélyes ha Yuusuke egy, már a Sárkány Vére képesség által affektált ellenségen használja, akinek reakcióideje már meggyengült a képességtől.


• Ryuu no Ketsueki (A Sárkány Vére)

Yuusuke végighúzza katanája élét tenyerén, vérrel itatva a kard pengéjét. Ha ezt megteszi, pár pillanat múlva a pengét kék derengés veszi körül, és éléből lassan aláhulló kék folyadékcseppek hullanak alá. Mondhatnánk azt is, hogy folyékony nitrogénhez hasonlatos. Attól kezdve, hogy Yuusuke aktiválta ezt a képességét, Zanpakutoja vágásaival képes hiportemiát előidézni ellenfeleinél, amennyiben megvágja őket. Az ellenfelek gyakorlatilag kihűlnek. A hipotermia három fokozatból áll, adott számú sikeres vágásnál, szúrásnál egy fokozattal feljebb lép, ezzel is gyengítve Suke ellenfelét. Gyógyítható támadás, azonban újbóli sebzés után kiújul a képesség hatása.

1. Fokozat (egy bevitt találat után)
Kis mértékben csökkenti az ellenfél testhőmérsékletét, így az 1-2 fokos hőveszteség izomremegéssel, reszketéssel jár. Szapora pulzus, gyors léegzetvételek, illetve megemelkedett vérnyomás észlelhető, az ellenfél füle cseng.

2. Fokozat (három bevitt vágás, szúrás után):
A testhőmérséklet folyamatosan csökken. A remegés megszűnik, bágyadtság, álmosság, érzékcsalódás jelentkezik. A vérnyomás csökkenni kezd, a légzés ritkul és felületessé válik. Szívritmuszavar lép fel.

3. Fokozat (öt sikeres támadás után):
A 27-20 fokos belső testhőmérsékletnél a pupillák tágak, a vércukorszint alacsony,  keringési rendszer működése ingadozik, gyakorlatilag ájulás közeli állapotba kerül az ellenfél.Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 160

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 741 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Watanabe Yuusuke
« Válasz #1 Dátum: 2018. Jún. 02, 20:33:43 »
Üdv! :3

Szépen átdolgoztad a képességeket, amiket átbeszéltünk, a módosításokat elfogadom!
Ne felejtsd el felvezetni az adatlapodon a változást!

További jó játékot! ^-^