Szerző Téma: Chizuki Mae  (Megtekintve 375 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Chizuki Mae

Vaizard

Hadnagy

5. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 171

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 4 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Lila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
A szépség csak a bőr felszínéig tart, a mocsok viszont csontig hatol.

Post szín:
#5C3B87


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Chizuki Mae
« Dátum: 2018. Jún. 05, 22:36:56 »
(click to show/hide)Név: Chizuki Mae
Nem:
Kaszt: Vaizard
Rang: -
Szül. idő: Május 24.
Kor: 3 év (Küllemre 18)Az átlagosnál magasabb, 172 cm-es magassággal áldotta meg a sors. Alkata kifejezetten nőies, meglepő módon rajta sokkal jobban kiütköztek európai felmenőinek vonásai, mint az édesanyján. Bőre hófehér, szemei nagyok, szép metszésűek és kék színben ragyognak. Haja hosszú, derekát éri és hollófekete árnyalatban tündököl. Izmos, de nem taszító módon- inkább az kivehető vonalaiból, hogy rengeteg időt tölt edzéssel. Testsúlya magasságához képest kevésnek tűnik, mindössze ötvenhét kilogramm. Öltözködését tekintve egyszerű, hétköznapi darabokat kedvel, amik valamennyire nőiesek. A tradicionális öltözetekért nem rajong túlzottan, nehéznek találja bennük a mozgást. Gyakran látni az emberi világban vásárolt öltözetekben, kedveli a farmer és rövid ujjú felsők kombinációját lapos talpú cipőkkel.Kiszámíthatatlan. Reakcióit többnyire aktuális hangulata határozza meg, nem nevezhető túlzottan békés, vagy nyugodt természetnek, ennek ellenére többnyire kedves és jószívű. Mindig talál valamit, amin emésztheti magát, bár ezt meglehetősen titkolja. A testvéréhez nagyon ragaszkodik, irányában teljesen elvakult és nincs, amit ne engedne meg neki vagy ne tenne meg érte. Könnyű vele beszélgetésbe elegyedni, érdeklődő és minden témára nyitott, kíváncsi. Szeret tanulni, tudása azonban számos témát érintően hiányos. Éles nyelvét nehezen tartja kordában, leginkább hangsúlyával érzékelteti ösztönszerűen, mit is gondol valójában, még ha nem is mondja ki őszintén gondolatait. Szeret, és ami még fontosabb; tud is főzni. Szabadidejének jelentős részét a bátyjával tölti, ellenkező esetben olvas, vagy az edzőteremben tevékenykedik.


Neve: Ookami no fuguu [Sötétség farkasa]
Fajtája: Méreg
Szelleme: Katt
Kinézete: Egy szépen megmunkált katana, pengéje néhány centiméterrel hosszabb a megszokottnál. A markolat alapszíne vörös, ezen fekete színű zsinórzat húzódik végig. A kézvédő sajátos megmunkálású, a hagyományos kör alak helyett négyzet formáját veszi fel, aranyszínű festékkel van bevonva.
Shikai parancsa: Anata no kusari o kowasu! [Szakítsd szét láncaid!]
Shikai kinézete: A parancsszavak elhangzása után a kard pengéje feketén izzik fel, megnyúlik, ezzel együtt vékonyabbá válik. Felületén vékony erezet fut végig halk, fémes recsegés kíséretében. KATT
Képességek:
- Seifun [Marás]: A hívószavak elhangzása után a kard pengéjének érhálózatában fekete színű folyadék kezd el gyöngyözni, egészen addig, amíg teljesen be nem borítják a pengét, enyhe füstöt eregetve. Már magát a füstöt sem tanácsos belélegezni, mert az áldozat légzőrendszerét is pontosan úgy roncsolja és rothasztja, mint magát a testet/anyagot, amivel érintkezik- a méreg ugyanis szinte mindenen átrágja magát. 6 érintés: Másodfokú égési sérülést okoz a közvetlen érintkezés környékén. Ahol a méreg hozzáért a bőrhöz, ott égető fájdalom, viszketés, maró érzés és a felület elszíneződése jelentkezik. 12 érintés: Harmadfokú égési sérülést okoz a közvetlen érintkezés környékén, az érintkezés területén pedig hólyagok, vérző sérülések keletkeznek, zavaró mértékű fájdalom kíséretében. A hús/szövet elkezd megbarnulni, elrohadni, erőteljes szag kíséretében. A legapróbb mozdulatra is pokoli fájdalom nyilall a sérült területbe. 18 érintkezés, vagy több: A közvetlen érintkezés helye körül negyedfokú égési sérülés tünetei jelentkeznek. A hús elhal, gyomorforgató szagot áraszt, a szervezetbe jutott méreg hatása felgyorsul. Émelygést, szédülést, fejfájást, légszomjat okoz. A méreg ezen a szinten már akár maradandó károsodást is okozhat. 
- Fungeki [Tombolás]: A kard pengéje ropogó hangok kíséretében rengeteg apró, éles, agyar formájú szilánkokká esik szét, melyeket a markolat mozgatásával képes irányítani a karakter. A szilánkok száma nem végtelen, alapból húsz darab pengével rendelkezik a karakter és négy zanpakutou pontonként nő a létszám tíz darabbal. Amennyiben sikeresen megvágja az ellenfelet, a penge szélein ülő sötét anyag - méreg - az ellenfél testébe jutva hallucinogén hatást fejt ki. Minél többször vágja meg ellenfelét, a hatás annál inkább erősödik- a látott képeket Mae semmilyen formában nem tudja manipulálni, azok teljes mértékben az ellenfél félelmeitől és elmeállapotától függenek. Félreértés ne essék, mindenféleképpen sötét és ijesztő látomások elevenednek meg, amik teljesen valószerűen is hathatnak az ellenségre, teljes pánikba és rettegésbe kergetve őt.  A sebek nehezen gyógyulnak, a méreg hatóideje pedig a következőképpen alakul: amennyiben nem történik újabb vágás, egy kör erejéig tart. Ha történik, a hatóidő egy kör erejéig automatikusan meghosszabbodik. A hallucinogén méreg hatása a pengékkel való érintkezésekkel kapcsolatban a következőképpen alakul: 8 érintés: Kezdetleges, homályos, elmosódott képek és elhaló suttogások, hangok, érintések. Nem folyamatos, egybefüggő jelenetek elevenednek meg az ellenfél szemei előtt, meg-megszakadnak a hamis történetek, könnyedén átcsapnak egy teljesen másikba. 16 érintés:  Sokkal elevenebbnek hatnak a képek és hangok, színesebbek és élesebbek, a fantazmák kézzel foghatónak tűnnek. A pánik érzése erősödik, a jelenetek nem kavarognak, csapnak át pillanatonként egy teljesen másikba, elmélyülnek.  17, vagy több érintés: A tévképzetek és hangok sértően erőteljessé válnak, elfedik a valóságot és csak nagyon nehezen lesz képes az áldozat elvonatkoztatni tőlük, ha egyáltalán képes rá. A hangok, érintések, illatok, esetleges sérülések tökéletesen valósnak érződnek. Például: ha azt hallucinálja az ellenség, hogy levágták a karját, ténylegesen képes elhinni ezt és fájdalmat érez.
"Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."

Szemeimet megforgatva löktem el magamat a faltól és jobbomat rákulcsoltam a kardom markolatára, szótlanul követtem az előttem haladó halálistent. A hangulatom közel sem volt vidámnak nevezhető, s még ha az is lett volna, sem tűrtem volna mosolyogva a szavakat, amikkel származásom lévén illetett. Valóban, születésemtől fogva vaizard voltam, s mivel sosem tapasztaltam meg, milyen lehet nem annak lenni, nem is éreztem magamat furcsának. A bennem tomboló sötétséggel és rosszindulattal együtt tekintettem magamra egészként - bár, azt is túlzás lenne kijelentenem, büszke vagyok fajomra. Nem, csöppet sem élveztem azokat a perceket, amikor homlokom ezernyi ráncba szalad, és vért verejtékezve küzdök a józanságért, az elmémet elborítani kívánó köd ellen. Ilyenkor nehéz volt nem hallgatnom a hollow énem mételyező szavaira, mert minden egyes mérgező beszédét egy igazsággal kezdte: Azt mondják, hogy az apám egy perc gondolkozás nélkül mondott le rólam és a bátyámról. Talán éppen emiatt vagyok képtelen fejet hajtani az akarata előtt és engedelmesen elfogadni a nekem szánt sorsot, hogy testőr legyek. Arcomon egyre üresebb kifejezéssel teszem a dolgomat, mindent, amit elvárnak tőlem-, de ha valaki megkérdezné, hogyan érzem magamat, azt felelném: nem kapok levegőt. Ikerbátyámnak minderről vajmi keveset szóltam, nem akartam hálátlannak tűnni sem az ő, sem pedig a Fon ház tagjainak szemében. Egyébként is, egy puszta sóhajról hamarabb tudtak a ház vezetői, mint én magam szembesültem volna vele… Elég nekem tisztában lennem távozási célommal, nekik elég akkor megtudniuk, amikor közlöm velük.
- Koutaro-san… Elhiszem, hogy a háta közepére sem kíván, de legalább a feladatunk elvégéséig moderálja magát. Utána szíves örömest megmutatom önnek, hogy mit is szoktam kezdeni azokkal, akik korcsnak neveznek!  -  Mosolyom angyali volt, mégis láttam a libabőrt megjelenni a barna hajú férfi karján. No, et már szeretem, tudja csak hol van a helye. Még véletlenül fel kellene törölnöm vele az egyik edzőterem padlóját… Megint. Eddig csöndesen hallgattam megvető megjegyzéseit, de bizonyos időközönként még nálam is betelik a pohár. Sötét pillantást vetettem hosszúkás, rókáéhoz hasonlatos arcára és kikerülve őt előre siettem. Lehet, hogy neki ráér az, hogy visszatérjünk az ellopott ereklyével, de nekem kifejezetten sürgős volt. Már csupán azért is, mert minél rövidebb idő alatt vetek véget ennek az egésznek, annál hamarább rázhatom le magamról a férfit és vonulhatok vissza a szobámba olvasni. Nem állt szándékomban több felesleges szót fecsérelni a férfira, miért is erőltettem volna a barátkozást, amikor masszív gyűlölet áradt felém tekintetéből? Osztagunk ellátott a kellő információval, egyszerűnek tűnt az egész küldetés, mégis aggodalom árnyékolta be gondolataimat. Gyorsan odaértünk a félreeső faluba, már messziről láttam az alkonyi fényben úszó, félig összedőlt kőépületet, melynek ajtaján, méretes fatáblán hirdette a javarészt lepergett festék: "Hiraikotsu kereskedés". Egyenruhánkat látva a járókelők ívben kerültek ki minket, barátságtalan pillantásokat vetve ránk. Csakúgy, mint maga a mélyszegénységben és bűnben élő falu, ők maguk is titokzatosak és ellenségesek voltak. Ha kérdeztük volna őket, sem mondtak volna semmit- megtanultak hallgatni és a sajátjaikat sosem adták volna fel hivatalos szervnek. Természetesen, megvolt a magam módszere, így hosszú órákkal később, lényegesen könnyedebb pénztárcával lemondóan sóhajtottam és tarkómat masszírozva céloztam meg a romos épületet, aminek ajtaját egy szelídebb lökéssel kissé… beszakítottam. Pedig tényleg nem voltam túl durva!
- Hahó? - Nyomomban ott járt a társamul kinevezett shinigami, kezét kardján nyugtatva. Én magam elengedtem fegyveremet rég, éppen eléggé fenyegető volt már a puszta jelenlétünk is, nem volt semmi szükség elmélyíteni a feszültséget. De neki nem parancsolhattam, lehet, még ha meg is tehettem volna, nem érdekli.  - Tudjuk, hogy itt van, Katsurou-kun! - Elsőként én magam is arra számítottam volna, hogy a tolvaj tetemes pénzért áruvá teszi az ereklyét. Arra nem gondoltam volna, hogy meg akarja tartani saját magának- halovány fogalmam sem volt róla, hogy a készítőjének egyik leszármazottja és jogos tulajdonának véli a tárgyat. Azt a tárgyat, aminek használatához sem megfelelő képzettsége, sem pedig képességei nincsenek. Pár perc alatt körbejártuk az épületet, de nem találtunk semmit- így Koutaro-kun ötletére rábólintva a lehető legjobban elrejtettük lélekenergiáinkat és az árnyak között megbújva vártuk az ellenség visszaérkezését.
A hold már magasan járt az apró falu fölött húzódó égen, amikor halk neszezés és visszafogott beszéd hangjai ütötték meg füleinket. Társam már mozdult volna, mire gyors mozdulattal jobbom ujjait rákulcsoltam csuklójára, némán jelezve, maradjon a helyén. Minden elcsípett szófoszlány fontos lehetett, így csupán akkor engedtem el kezét, amikor már én magam mozdultam és léptem elő a függöny takarásából.
- Bevallom, nem gondoltam volna, hogy ilyen titkokat cipel magával, Katsurou-kun. A Fon-ház szolgálatában eltöltött évei alatt megtévesztett mindenkit… teljesen. - Ujjaimmal fülem mögé simítottam tincseimet, kékjeimmel a kezében tartott tárgyat figyeltem. - Ez az ereklye a Fon-tulajdont képezi. Adja át kérem és tartson velünk, hogy elnyerhesse méltó büntetését! - Kellően érzelemmentes és higgadt volt a hangom, pontosan olyan, amit a helyzet megkövetelt. Nem adtam jelét megbántottságnak, holott ténylegesen fájdalommal töltött el a férfi árulása. Azon kevesek egyikének hittem, akiket barátnak tartottam- úgy látszik, tévedtem. A férfi erőteljes üvöltéssel rontott rám, az ereklyét társa kezébe dobta, aki az ajtón kiiramodva menekült. Szám széle feszülten megrándult, kardomért nyúltam hát. Ezalatt Koutaro-san a menekülő után rohant, üvöltve. Ha a helyzet megengedné, lefejeltem volna az asztal lapját, amitjelen pillanatban a dühöngő férfi felé rúgtam. Kitértem támadása elől, amit lélekölőjével indított felém, de a következő pillanatban arcom találkozott az öklével. Sűrűn pislogva igyekeztem száműzni a csillagokat szemeim elől és mély levegőt véve szedtem össze magam, míg villámlépéssel hátráltam. - Anata no kusari o kowasu, Ookami no fuguu! Seifun! - Magabiztosabbnak éreztem magamat, amint feloldottam shikaiomat. Kimért, precíz, rideg mozdulatokkal védekeztem vagy támadtam, egészen addig, amíg be nem vittem a tizedik sikeres találatot. Ekkor az elszenvedett sérülések már annyira lassítottá ellenfelemet, hogy egy gyors mozdulatot követően élettelenül omlott le a földre. A földre köptem a számban összegyűlt vért, jobb kézfejemmel letöröltem azt, ami orromból szivárgot és megrogyó térddel léptem közelebb egy csodával határos módon épen maradt székhez, hogy lerogyjak rá. Próbáltam kivenni, mennyire súlyos az oldalamat ért vágás okozta vérzés, de a mozdulatra fellángoló fájdalom miatt feladtam ezt a tervet. Kihúztam hajamat az arcomból és erőt véve magamon felálltam, tenyeremet a sérülésemre szorítva. Halványan érzékeltem társam energiáját, de csupán az övét. Céltudatos, de lassú léptekkel közelítettem felé. Csupán akkor nyugodtam meg, amikor mellé érve láttam ellenfele élettelen, darabokban nyugvó testét. Az ereklyét bal kezembe vettem, társamnak segítettem lábra állni és kissé viharverten, de büszkén indultunk haza...

Szeret:


♦ Mamoru
♦ Tanulni
♦ Edzeni
♦ Főzni/Sütni
♦ Olvasni
♦ Kávé *.*

Nem szereti:

♦ A hazugságot
♦ Lustaságot
♦ Rendetlenséget
♦ Felelőtlenséget
♦ Ha nem hagyják aludni[/center
« Utoljára szerkesztve: 2018. Jún. 06, 00:20:07 írta Chizuki Mae »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 154

Hírnév: 12

Infó

Tárcában: 4 556 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Chizuki Mae
« Válasz #1 Dátum: 2018. Jún. 06, 23:00:38 »
Uffantás~

Néhány elgépeléstől eltekintve semmi olyat nem találtam, amibe beleköthetnék, ígyhát az előtörténeted elfogadom.

Osztag: 5. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Mivel vaizard karaktert indítottál, így kétféle pontozást kell elkészítened, melyek közül az egyik shinigami, a másik pedig hollow, melyet a maszkhasználat alatt használhatsz. Ezekhez az infókat alább találod:

Kezdetnek minden képzettségedre kapsz 1-1 pontot, valamint szabadon eloszthatsz további 13 pontot közöttük, melyek a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Hakuda
 • Kidou
 • Helyváltoztató képesség
 • Zanpakuto
 • Hollowfikáció

Második pontozás
 • Fegyverforgatás
 • Hakuda
 • Hollow képességek
 • Helyváltoztató képesség
 • Zanpakuto
 • Resureccion
 • Hierro

Mindemellett szinted után jár 1 pont Reishi kezelésre, amit az alábbi másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság

A fenti három másodlagos diszciplínát ugyan úgy a Máosodik pontozásodnál is pontoznod kell!

Elosztott pontjaidat a Pontozósdi topicban jelentheted le, illetve kérlek, válassz magadnak 5 db, szintednek megfelelő canon (eredeti történetben is szereplő) technikát.

Kellemes játékot!