Szerző Téma: Valami után valamikor  (Megtekintve 6673 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #105 Dátum: 2018. Szept. 10, 22:09:30 »
Szélesen örömtelin elmosolyodok, hogy megfelel neki a válasz. Biztosan egyértelmű, de egy fokkal könnyebb hogy nem akarja konkrétan hallani. Ahogy nem is nagyon kaptam, úgy adni se gyakran adtam soha bókokat, nagyon fura és kicsit zavarba hoz. Nem mellékesen félek, hogy ha az orra alá dörgölöm, hogy nagyon is tetszik minden porcikája, akkor még inkább ellenem fordítaná, és kihasználná a helyzetet.
- Ó, így már nagyjából értem. Ez most kivételesen tényleg nem az én hibám, sose néztem filmeket. – azért remélem nem kell leszögeznem, hogy mostanában, hogy mindenhol mások sincsenek csak tévék és kivetítők, tökéletesen tudom, milyenek lehetnek a filmek és mik azok, ettől függetlenül mivel nincs tévém, egyet se néztem végig. Valahogy nem izgatott, ahogy a többi emberi dolog se.

Grimaszolva durcásan figyelem, ahogy utánozza a macskákat, vagy bármi is akarna ez lenni, amit éppen csinál. Végül kinyújtom rá a nyelvem.
- Ez kicsit furán néz ki tőled. Biztos jobban tudnád utánozni a macskát, vagy morogj. – szélesen elmosolyodom. Elsőre azt akartam mondani, hogy ő ne utánozzon macskát, de jobban belegondolva, biztos nagyon jól tudna kandúrt játszani. Túl jól is... A széles vigyorára a szememet forgatom. Megfelel, most kiegyezek ezzel a magyarázattal, mert nem tudom magam sem a helyes választ. – Lenne egyáltalán olyan helyzet, mikor neked kellene szót fogadnod nekem? – én vagyok kettőnk közül a gyengébb, ráadásul erős tippem szerint a rakoncátlanabb is, megyek az orrom után, néha jól teszem, néha megbánom, de nem tudom hirtelen, milyen szituáció lehet, ahol ilyen leosztások mellett nekem kellene szót fogadnia Vexnek.

- Tényleg nem? Ezt én még nehezen tudom elképzelni, hogy van amit nem lehet, de hiszek neked. – mosolyogva picit fintorognom kell arra, hogy megsimogatja az orrom. Új ez, amit csinál. Legalábbis remélem, hogy igaza van, talán azért mert nem hangzik valami kellemesen a gondolat, hogy rám un. Viszont annyira nem akarom firtatni a témát, csak az ágyba vitelt akartam hárítani, ez nagyrészben sikerült is, ezen már nem kell lovagolnom.
- Az engem nem érdekel, hogy divatos-e, csak lehet amire azt hiszem vagy úgy látom, hogy jól áll, valójában nem. – és ezt leginkább Vex tudja megmondani. Bár ez is olyan, hogy kinek milyen az ízlése, de ha nem tetszik annyira, és nem vagyok biztos benne, akkor nagyon is fontos lenne az ő véleménye is. Meg úgy általában.
- Ha nem valódi lélek, akkor mégiscsak valamiféle másolat, vagy nem? – legalább annyi biztos, hogy nincs vele gond, bárhogy is működik az a vacak, golyó formában egy sima tárgynak tűnik. Végül is, ha ragaszkodik hozzá, az övé. Amíg nincs közöm hozzá, addig én teljességgel elégedett vagyok. Bár azt sajnálom, hogy még táplálkozáscélra sem alkalmas.
- Végül is, jogos. Ha már van Cuerpom, miért ne használhatnám gyakrabban? – mondjuk még mindig amondó vagyok, hogy olyasmiért, mint egy darab hús, át lehet mennünk a rendes testünkben, felkapni ami tetszik aztán haza, vagy egyenként be a Féreglyukba, de ki hogy intézi a dolgait. Én szinte sehogy. Elég ritkán fogyasztottam eddig emberi táplálékot, így csak néhány étellel ismerkedtem meg ízre, leginkább azokkal, amik külsőre és hangzásra is tetszettek. Na meg a drága nasim… vagy desszertem, vagy minek nevezzem.
Helyeslően és megkönnyebbülten bólintok arra, hogy végre hajlandó jönni. Örülök, hogy rajta van kabát, de nekem nincs kedvem kihűlni. Még jó, hogy nem vagyok hidegvérű.
- Mm… Úgy kétszer-háromszor voltam itt. Bár csak futólag, célirányosan és hamar mentem is vissza. Szerinted hol árulhatnak fürdőruhákat? – elgondolkozva és nézelődve egy mümmentéssel bólintok. Hát… mondom, hogy eddig mindig célirányosan jöttem és nem csak mászkálni, de most is, legalábbis kezdésnek ismételten csak célirányosan haladnék, legfeljebb ha megvan amit szeretnék, utána nézelődhetünk. Vagy ha Vex valahol megállna. Sose tudom, ő mit szeretne, mióta itt vagyok leginkább csak azt nézi, hogy én mit szeretnék, de ő nem mondja.
Csak sose kerestem eddig fürdőruhát, jó lenne valami olyan bolt, ahol nem csak egy-kettő van már csak választéknak.
« Utoljára szerkesztve: 2018. Szept. 11, 09:04:07 írta Dionisia Maribell Vega »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #106 Dátum: 2018. Szept. 11, 16:47:47 »
- Akkor ezen változtatni fogunk. Kezdjük pár egyszerűvel, de élvezhetővel, majd utána bedobunk pár vackot, hogy értékelhesd a jó filmeket, és persze a horror se marad ki, hogy ha legközelebb is párhuzamot vonok, akkor rá tudj kontrázni.- egy kis ide-oda utalgatás, belsős poénok, amiken majd csak ők fognak nevetni, és ha társaságban vannak, a többiek kényelmetlenül érzik magukat, az lesz ám az igazi, és amikor mennek hazafelé, akkor kitudják beszélni a többieket, hogy milyen arcokat vágtak.

- Áh, nem macska vagyok én, inkább…- elhúzta az ajkait, miközben erősen gondolkozott azon, hogy milyen állatt is lehetne, egyesek szerint marha, de még nem igazán kötelezte el magát arra a véleményre.-… maradok a lajhárnál... néha.- feküdni a kanapén, és nem csinálni semmit, aludni, enni, és néha játszani, egész jó tud az lenni.- Igazából a nők szerint, minden kapcsolatban így van, hogy a férfinak kell szót fogadni a nőnek…- nevetett.- De igazából szerintem van olyan, amiben a férfinak és van, amiben a nőnek kéne.- hogy pontosan miben is, azt még Vex se tudja, se a férfi részről, se a nőiről, amit tud, hogy jelenleg neki van több tapasztalata, így akad egynéhány apróság, amiben jobb, ha Dion ráhallgat, leginkább az itteni élettel kapcsolatban, és esetlegesen a harcok terén se elhanyagolható.

- Tényleg nem, de csak gondolj arra vissza, hogy mit éltél át az este, az érzésekre, az egészre. Rá tudnál?- amolyan félkomoly arccal kérdezte ezt Diontól, nem el akarta viccelni, vagy zavarba hozni, csak egyszerűen tudni szerette volna a válaszát.
- Hát tükör van a próbafülkében, az alapján tudsz dönteni, de persze ott leszek, mint másodvélemény.- leginkább a bikini az, amiről véleményt tudna, vagy inkább akarna véleményt formálni. Bár olyan az, mint a fehérnemű, mégis, valahogy a nők nem szeretik magukat abban mutogatni, miközben a bikini se sokkal másabb. Ki érti ez?
- Nem, attól, hogy valami nem valódi, nem feltétlen másolat. Mesterséges, módosított lélek, de nem valakiről másolták, megvan a saját személyiségük, és tudnak dönteni is arról, hogy mit akarnak. Ezért nem rajongtak értük a shinigamik.- fura, valamiért, ha a shinigamik nem rajonganak valami fajért, vagy akármi, akkor hamar vadásznak rájuk, hollowokra, a quincykre is, azokra a lelkekre is, amiket ők csináltak, fura, de biztos nem velük van a baj, áh, biztos.
- Pontosan, és az embereknél is akadnak jó strandok. Pálmafák, jó meleg, koktélok, fasza tud lenni, amikor az árnyékban pihensz, és szürcsölgeted az itokát.- élvezte azokat a napokat, amikor ott lazult, a szalmakalap a fejébe húzva, néha kortyolt egy keveset, utána folytatta a lazulást, szinte elaludt, unalmas volt egy kicsit, de a kellemes unalom volt.
- Értem… hát én általában a játék osztályon mászkáltam, de elhaladtam pár ruhabolt mellett, és szerintem mindegyikben árulnak, de induljunk el valamerre, biztos, hogy beleszaladunk egybe, vagy megkérdezünk valakit, úgy is kell más ruha is. Lehet, hogy még én is veszek valamit, ha megtetszik egy új kabát, vagy cipő… bár gondolkodok egy nyakláncon is, a régi Cuerpost nem tudom hova raktam, valami minta kéne az újhoz.- nem mintha bonyolult lenne, egy kör és benne egy fejjel lefelé lévő háromszög, de attól még szereti, ha van hasonlítási alapja.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #107 Dátum: 2018. Szept. 11, 19:46:46 »
- Ez nagyon jól hangzik. Majd kíváncsi leszek miről fognak szólni, miket választasz. – szélesen elmosolyodva figyelem, egyelőre megvoltak a napi programok, de biztos lesz holnap vagy holnapután olyan nap, mikor nem megyünk épp sehova, nem mutat meg semmit, nem veszünk semmit, csak lustulós nap lesz. Gondolom ilyen napokra tervezi majd a filmezéseket. Vagy lefekvés előtti időre, mikor vacsorázunk is.

Nem, én sem macskának mondanám, nem illik a testalkatához, de ha úgy viselkedne, mint egy kandúr… az illene hozzá. Kíváncsian figyelem amíg gondolkozik, várva, hogy vajon milyen állathoz hasonlítja majd magát, de végül az elhangzó állattól már grimaszolok is nemtetszőn.
- Nem, hozzád valamilyen ragadozó illene szerintem. – picit meg is csóválom a fejem. A lajhár az nem tetszik. Valami erős állat kellene, az illene hozzá. – Lehet, hogy csak is azért, mert nekem még ez az egész új, de egyelőre akkor én még ebben is különbözök a többi nőtől. Abból csak problémák lennének, ha nekem kellene szót fogadnod. – egyértelmű lehet az arckifejezésemből, hogy nem önbizalomhiány, vagy hasonlók lehetnek itt a szavaim mögött megbúvó okok, hanem szimplán csak az önismeret. Ha nekem kellene szót fogadnia, azt jelentené, hogy végképp el lennék eresztve. Egyrészt nincs tapasztalatom például egy komolyabb csatához. Mást se csináltam világéletemben, csak harcoltam, de ahol lényegesen több résztvevő van, olyanban nem volt részem, szóval ilyen értelemben sem irányíthatnék senkit, a valóéletben pedig… hát hirtelen olyan helyzetekre nem sok lehetőség jut eszembe, de azokat is gondolom próbálnám az előnyömre fordítani, inkább nem. Ha bármi olyan van, amihez értek, és szeretném, hogy Vex bízzon bennem és abban, amit mondok, azt ő akkor amúgy is tudni fogja. De neki lehet igaza, mikor hogy. Szerintem nincs megszabva, helyzete választja, hogy épp melyik félnek ajánlatosabb inkább szót fogadni.

Egyet habogok, de csak mert automatikusan szóra nyitom a számat, hang az viszont persze úgy ahogy van el is akad. Még jó, hogy azt legalább nem tette hozzá, hogy „miket csináltam veled az éjjel”. Próbálom összeszedni a gondolatomat, miközben ide-oda kapkodom a tekintetem. Könnyebb lenne, ha nem próbálnék most végképp nem szót fogadni neki, mert ha visszagondolok… Már kicsit késő, és ezt az arcszínem is egyik pillanatról a másikra jelzi is. Nem az hoz már zavarba ami történt, legalábbis nagyvonalakban, az a reggel problémája volt, most leginkább az, hogy milyen érzéseket hoz a felszínre, és ez az leginkább, ami kikészít.
- Nem… tudom… Azt hiszem, nem ha… olyan marad, mint tegnap… Ahhoz túl intenzív volt. – kissé zavartan keresem a szavakat. Hogy az ördögbe tudnám a legelső után biztosra kijelenteni, hogy rá tudnék-e unni, vagy sem? Borzasztó intenzívek voltak az érzések, nagyon nehezen lett volna esélyem gondolkodni, vagy unalmat érezni, de ki tudja mi lenne az x-edik alkalom után. Egy ideig engem viszont úgy érzem ez a veszély nem fenyeget. Nem is magam miatt kérdeztem.
- Tudom, de azért jól jönne az a másodvélemény. – az sose árt, vagy megerősítés, vagy ha valamiben nem vagyok biztos, a válasza segíthet dönteni. Most lenne először ebben segítségem, de talán csak most először is igénylek másodvéleményt.
- Attól még egy hamisítvány. És nem konkrétan egy lélek másolata, hanem általában a lélek másolata. – bizonyos szempontból, de, utánzatok, csak általánosságban. A szavak jelentésébe viszont nem akarok belebonyolódni, ha megcáfol akkor rosszul tudom, pont.
- Egyszer-kétszer láttam a tengert. Nagyon szép kék volt, és tisztának tűnt. Egyszer elmehetnénk oda, ahol nincsenek sokan, majd ha meleg lesz. – amit leír Vex, az nagyon jól hangzik, bár engem a víz gondolata jobban vonz, mint az árnyékban való pihenés. De a lényeg, hogy egyszer jó lenne kimenni a partra majd a meleg évszakban.
- Meg sem lepődök. – jókedvűen elnevetem magam. Amilyen nagy játékos, legalábbis így hallomásból, kár hogy eddig csak egyszer láttam játszani, akkor is szinte azonnal abbahagyta. – De jól hangzik, örülök, hogy nem csak nekem kell innen valami. De nem olyan sima láncra gondoltál, mint emilyenjeid vannak, ugye? – kíváncsi lennék milyet választana. Ha meg jó boltba menne, lehet elnézelődnék ott én is.
Közben ahogy haladunk nagyban nézelődök, és ahogy meglátok egy ruhaboltot, ahol ha jól látom hátul bent a falnál sok színes fürdőruha sorakozik – remélem, hogy azok –, már meg is torpanok.
- Nézd, talán az ott? – mutatok a bolt felé, és ha Karasu szerint is azok bizony fürdőruhák lesznek és jó a választék, indulok is arra. Nem tűnik innen messziről rossz boltnak, pólók, ha jól látom fehérneműk, fürdőruhák. De kezdetnek célirányosan csak a fürdőruhák érdekelnek.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #108 Dátum: 2018. Szept. 12, 18:38:50 »
- Nem csak az enyém a választás, ha valaminek megtetszik a címe, vagy a témája, megnézhetjük, na meg ott vannak a kategóriák, akció, horror, dráma, thriller, vígjáték, romantikus, kaland, sci-fie, fantasy, az alkategóriák, és a pornnnnnnnnnno.- a végét elnyújtotta, mert nem akarta betenni a felsorolásba, de egyszerűen csak kicsúszott, de hátha nem tudja Dion, hogy miről is van szó, vagy éppen mit is jelent az a kategória, és akkor könnyen ki tudja majd magát magyarázni.

- Azt mondod? Hm…- ismét az állát dörzsölgette, miközben csukott szemekkel gondolkodott, hogy mi is lehetne.- A róka és farkas túl klisés, ahogy az oroszlán meg a tigris is… bááááááááár… ha képzeletbeli lehet, akkor a rémfarkasra szavaznék, de csak is fehérszínnel.- Szellem marha jól nézett ki a Trónokban, már akkor, amikor már CGI kellett hozzá, és egy igazi rémfarkasnak látszott, igen, azt szívesen bevállalná.- Hát majd meglátjuk, hogy ez így is marad, vagy esetleg idővel ez a női szokás téged is elkap. Egyébként meg nem hiszem, hogy lenne belőle bármi gond, hiszen az este is, amikor azt mondtad, hogy még, nos… engedelmeskedtem.- sejtelemes és kaján mosoly ült ki az ajkára. Az olyan engedelmességből sose lehet baj, sőt, Vexnek még igazán el is nyerte a tetszését, nem zavarná, ha máskor is engedelmeskednie kéne ilyen kéréseknek, sőt, akár másnak is, nem csak akkor, amikor Dion repetát kér.

Egy pillanatra elvigyorodik, majd visszatér az a kis mosoly, ami manapság mindig megbújik az ajka sarkába. Úgy fest, hogy az ilyen dolgokkal még mindig meg tudja fogni Diont, és Vex szerint egy darabig ez még így is lesz, nem kell attól tartania, hogy ez meg fog változni, nem mintha zavarná, ha mégis.
- Látod, mondtam én, nem lehet megunni. Az akkor is jó, ha rossz, mert jó, és megteszek mindent, hogy olyan legyen, vagy éppen még olyanabb.- ezt veheti ígéretnek is Dion, és bár nem csak Vexen múlik a dolog, de attól még rajta lesz az ügyön.
- Számíthatsz rám, eskü.- keresztet vetett a szívénél, ezzel pecsételve meg az esküjét. Bármikor kérdezi Dion, Vex el fogja mondani a véleményét, akkor is, ha pont nem igaz, mert ha látja Dionon, hogy tetszik neki valami, de Vexnek mondjuk nem, attól még azt fogja mondani, hogy igen is jól áll az a ruha, de azért próbál majd igazat mondani.
- Hát nem is tudom… érezni tudnak, van személyiségük, lehet inkább azt mondanám, hogy máshogy születtek. Egy másolat az csak másolat, majmolja az eredetit, de ők nem.- fogalma sincs, hogy miért is vette ennyire védelmébe azt a lelket. Talán csak azért, mert az első komolyabb munkája során tett rá szert, és az első volt a gyűjteményében (ahhoz képest, hogy jól elhányta).
- Maga az a víztömeg annyira nem izgat, nem azért jártam oda, de tényleg szép tud lenni. Ahova pedig általában járok, ott mindig meleg van. És majd egyszer elviszlek egy olyan helyre, ahol egybeérnek, és az egyik sötétzöld, még a másik kék, és nem keverednek.- kedvesen elmosolyodott, és szemeiben ott volt a nosztalgia lángja. Nem csak a lustálkodás miatt, hanem mert tényleg jól nézett ki az a rész, ahol a kettő összeért. Fura csodákra képes néha a természet, és nem a manapság divatos zenészekre gondol, akik inkább csak furák, mintsem csodák.
- Hát kiknek mi az elsődleges.- ártatlanul tárta szét a karjait, közben pedig vigyorgott.- Nem, nem olyanra, ezen lesz is valami, ami függ rajta. Régen az volt a Cuerpom, csak eltűnt, de ideje visszatérni kicsit a múltba, legalábbis a lánc szempontjából. Nem kell semmi extrára gondolni, csak egy karika, benne egy fejjel lefelé lévő háromszöggel. Remélem még lehet kapni.- régen is egy itteni boltból vette az ötletet, talán szerencséje lesz, és nem fejből kell lerajzolnia, az nem lenne szép.
- Ha nem is az, attól még bemehetünk, nézelődni is lehet, hátha valami máson is megakad a szemed, amit szeretnél, és akkor az megy is a kosárba.- vidáman mosolygott Dionra, miközben határozott léptekkel indult el a boltba.
- Tessék szabadon válogatni.- és megtette azt, amit férfiember nem szeret. Elengedte a barátnője kezét egy ruhaboltban, hogy kedvére vásárolhasson, csak szabadon.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #109 Dátum: 2018. Szept. 12, 21:07:41 »
- Aha… – próbálom megemészteni a hallottakat. A fajták nem sokat segítenek, ahogy a név se. Egy-kettőt láttam plakátokon, de meg nem mondtam volna miről szólnak és érdekelnek-e. – Talán könnyebb lenne, ha néhány izgalmas és jó filmet kiválasztanál, és egy-két mondatban segítenél, hogy miről is szólnak. Csak ha nekem kell választanom. – csak kis információmorzsák, hogy mit is takarnak a nevek. Különben ugyanolyan zsákbamacska lenne, mintha csak egy kép alapján kellene választani.

- Vannak mások is. Mint a jaguár, gepárd, párduc, medve, akkoooor… sakál… Hát több, ami nem kistestű és emlős nem nagyon jut hirtelen eszembe. Nem feltétlen ragadozók, de nagyobb darabok közül meg… talán a bika, bölény és gorilla amik az izmosabbak… Ha már kilőtted az oroszlánt és társaikat… – nehéz Vexnek állatot választani, mert úgy tűnik semmi sem tetszik neki. Nem akarok megszólalni, de akkor már inkább az oroszlán vagy a majom illene jobban hozzá, mint a lajhár. Annyit biztosan tudok, hogy az oroszlán hímek szeretnek naphosszat nem csinálni semmit. Ez van akkor, ha nem állati jellemvonásokkal rendelkezik. Akkor nem kellene gondolkodnia, az lenne, amilyen a kiengedett alakja is, de ilyenkor… és Karasu ráadásul még válogatós is. – M… mármint mikor? A csóknál, vagy… közben? – zavartan pislogok. Szinte biztos, hogy direkt csinálja, és ez az a mosolya, ami alatt feszengeni kezdek és mocorogni akarok. Szándékosan akar megint jobban zavarba hozni. - De… az eleve más, akkor is csináltad volna, ha meg sem szólalok. – már inkább hadarva vágom rá szinte azonnal az előző kérdésemhez. Az más volt ott, és látszólag Vex nagyon is kezes volt, nálam biztos jobban az lehetett... és élvezte is.

- Az lehetetlen, hogy lehessen fokozni… Akkor elájulok… – még ha akkor is jó, ha rossz, hosszútávon pont azért lehetne belefáradni, nem? De nem akarom tovább ragozni, majd a jövő eldönti, és én is biztosan jobban fogom érteni saját magamon megtapasztalva.  De attól még tényleg kétlem, hogy intenzívebbé tehetné. Hogyan lehetne még ennél is jobban az? Még ennél is gyorsabban képes mozogni? Mert akkor lehet tényleg jogos a pici grimaszom, és nem fogom kibírni. Vex túl jó.
- Rendben.– örömtelin mosolyodok el. Kíváncsi leszek majd mi a véleménye, bár gondolom ha nem arról van szó, hogy valami nagyon tetszik neki, vagy nagyon nem, talán nem igazán lesz véleménye, de a szándék a fontos, hogy azért megpróbálja.
- Pont az az utánzat lényege, hogy hasonlítson az eredetire, nem? De hát majmolja is, hisz az igazi, valódi lélek utánzata. Az a lényeg, hogy egy mesterséges. Nem eredeti vagy valódi…. És még csak meg se lehet enni. És hollowá se változik, gondolom. – tehát szó szerint semmi haszna arrancar szempontból. Se táplálék, se potenciális hollow jelölt. Vagyis hasztalan. De ha csak dísz, vagy szuvenír… kábé összesen csak arra jó.
- Sötétzöld? A víz? Mitől lehet olyan a színe? – picit meglep amit mond. Nagyon jól hangzik, de eddig csak a folyóknál láttam vízelváltozásokat, a tenger eddig abból az egy két alkalomból következtetve mindig kék volt.
- Természetesen. – továbbra is jókedvűen mosolygok rá én is, hisz az előbbi nem szemrehányás volt, csak egy megállapítás volt a részemről. – Ez elég konkrét. Biztos van még olyan? Milyen régen vetted? – nagyon könnyű elképzelni, hogy hogyan is nézhetett ki a medálja, de kíváncsi leszek azért élőben is rá, ha talál egy olyat. Ha még van.
- Oké, nagyon köszi. – édesen örömtelin mosolyodok el szinte már fültől fülig. Kezdetnek tényleg csak a fürdőruhákra koncentrálnék. Bár biztos vagyok benne, hogy Vex türelme szinte végtelen lenne, legalábbis így elsőre biztosan jó sokáig szó nélkül hagyna, de én se szeretem túlságosan elhúzni a válogatást.
Ismét egy már szelídebb mosollyal bólintok felé, aztán vizslató tekintettel megyek közelebb a fürdőruhákkal teli falhoz, élénken tanulmányozva őket, hogy egyik mellett se menjek el anélkül, hogy futólag ne nézném meg. Némelyiket közelebbről is megnézem, megfogom, megtapogatom, végül néhány perc elteltével kettőt választok ki, amik nagyon megtetszettek. Bár a méretekkel kicsit gondok vannak a fejemben, így két méretet is viszek mindkettő fajtából. A próbafülkék felé haladva, gondolkozva méregetem őket. Az egyiknek jobban tetszenek az élénk színei, a másik viszont érdekes, különlegesnek tűnik, mert fűző van gondolom dísznek a melltartójánál. Nem tudom, melyiket próbáljam fel először. Közben Vexet is keresem a szememmel, némán jelezve, hogy van egy-két választék. Remélem a próbafülkék közelében lesz, nincs kedvem sem kiabálni nagyon, vagy bikiniben átsétálni az üzleten.
Végül a fűzőssel kezdem a próbát, mert azt tudom kevésbé, hogy hogyan is fog állni és kíváncsi vagyok, meg persze az van elől. Amint megvagyok, óvatosan kikukkantok a próbafülkéből, hogy látom-e.
- Vex! – próbálom hívni félhangosan, ha nincs a közelben. Ha így se kerül elő, muszáj lesz kimennem. – Ez milyen? – kíváncsian pislogok rá, nagyon figyelve a véleményére. Lehet, nem fogok tudni dönteni a kettő közül, mert szinte egyformán tetszenek. Bár a másikat még nem próbáltam fel, ezzel viszont volt, vagyis van egy kicsi gond, így biztos a másikkal is lesz, azt majd megsúgom Vexnek, de előbb kíváncsi vagyok a véleményére.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #110 Dátum: 2018. Szept. 13, 19:42:30 »
- Okés, de előre figyelmeztetlek, hogy az én ízlésem nem feltétlen olyan, mint a tied, vagy tied lesz. De akkor kezdetnek pár régi gyöngyszemet.- erősen meg kell mozgatni azokat az agytekervényeket, hogy milyen filmet is válasszon. Indiana Jones lehet jó lenne kezdésnek, vicces is, kaland is, és jó, a vallásos részen meg majd csak felülkerekedik Dion.

- Hát nem is tudom, medvének nem vagyok akkora, meg az néha lomha is, telet meg csak nem alszom át, a jaguár, gepárd és párduc se, bár a hóleopárd, vagy hópárduc, ahogy tetszik, na az jőhet, sakál pedig… hm… sakál menő.- elnevette magát, a többi állat miatt.- Emlegettem, hogy ne ingereld a bikát, de azért az nem vagyok, és mással részemmel szarvazlak fel inkább.- sokatmondóan kacsintott.- Gorilla meg… hááááááát, emlősnek emlős, meg emberszabású, de nekem túl… hát majmos.- vigyorognia kellett (nem mintha mostanában mást csinálna), szereti a banánt, és tud úgy viselkednie, mint egy majom, de azért marad annál, hogy ha már felegyenesedett, akkor úgy is maradna.- Is-is kedvesem, is-is.- [/b]- kedvesen, melegen elmosolyodott.- Talán igen, talán nem, de csak kérned kell és én…- nem fejezte be a mondatot, ráhagyja DIonra és a képzeletére, hogy mit is akart mondani Vex. De Dionnak elég kérnie, és a férfija megteszi.

- Nem hiszem én azt, keményebb vagy annál, mint látszol, Édesem.- biztatóan rámosolygott Dionra, és azért Vexben tombolt a büszkeség, hogy Dion ezt feltételezi róla, hogy képes lenne arra, hogy az ájulásba küldje Diont, minden férfi ezt akarja hallani, annyi szent.
- Hát abban, hogy megedd végülis nem vagyok biztos, ebben a formájában biztos nem, de amúgy nem tudom, nem próbáltam soha. De lehet igazad van, hogy nem eredeti, de attól még én annak tartom, még ha tévedés is.- halványan elmosolyodott, és egy terv, vagy csak egy gondolat kezdett megformálódni a fejében, de most félreteszi azt, hiszen most másról van szó, és mást csinálnak.
- Haaaalvány fogalmam sincs, majd utána lehet olvasni, ha akarod, de az ilyen dolgokkal úgy vagyok, hogy meghagyom rejtélynek, izgalmasabb, nem kell mindent tudni.- olyan ez, mintha a legerősebb lenne, mindent tudni unalmas.
- Ha nincs, hát marad az emlékezetből megoldás, és elég rég, van vagy… hát három éve biztosan, ha nem több.- és ahogy ezt kimondta, megrohanták az emlékek, hogy mennyi minden történt már. Barátokból ellenségek, ellenségből… ismerős, harcok, veszteségek, nyereség, megannyi dolog.
Elengedte ugyan Dion kis kezét, de azért mögötte lépdelt, nehogy elveszítsék egymást, főleg egy ilyen boltban, mert a végén még azt gondolnák, hogy Vex valami perverz, és magyarázhatná ki magát, mint akkor, amikor a PokemonGo miatt pedofilnak hitték, pedig nem a gyerekeket kamerázta a parkban, csak egy Charizardot keresett.
Még Dion próbált, addig Vex, hogy elüsse az időt, figyelte az embereket, a laposabb nők sóvárgó tekintetét, ahogy azokat figyelték, akik olyan ruhákat vesznek kézbe, amik már rájuk nem lennének jók, vagy éppen túl drágák, vagy a férfiakat, akik lopva pillantanak a fehérneműk felé, figyelve ki melyiket veszi el, vagy éppen azt képzelik el, hogyan is állna rajtuk.
- Jövök.- Dion szavai húzták ki a gondolatai tengeréből, és elindult a próbafülke felé, és amikor meglátja Diont, enyhén eltátja a száját, és egy nagyot nyelt, lassan néz végig a barátnőjén, és legelteti a szemeit. Nagyon elnyerte a tetszését az, amit lát, amit biztos, hogy elárult az arckifejezése.
- Ez… hát ez… ez olyan, hogy ha otthon lennénk, akkor már biztos, hogy rád másztam volna, de az is biztos, hogy végig rajtad maradna, ez… hát merevítő, jobb szó nincs rá, és mondtam már, hogy imádlak?- és ha a másik csak fele ilyen lesz, akkor bizony Vex jó nap elé néz, de hogy az este milyen jó lesz, azt nehezen tudja elképzelni, de az biztos, hogy vagy ez vagy a másik az DIonon lesz, annyi szent, mert már most vinné a toronyba, hogy nekiessen, bár még a fülkébe is se bánná, csak hála annak, hogy mekkora is volt Vex, ez nem annyira egyszerű.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #111 Dátum: 2018. Szept. 14, 13:59:00 »
- Mire kiderül milyen az ízlésem filmek terén, addigra már tudni is fogom, hogy melyikek tetszenek konkrétan. Most csak rád támaszkodhatok. – ha nem is ugyanolyan az ízlésünk, mindenképp fogok olyanokat látni, amik nem igazán tetszenek, és ha legalább Vexnek tetszik, még mindig jobb, mint ha én olyanba választanék bele, ami egyikünknek sem. Egy-két film után biztos könnyebb lesz majd választani, vagy Karasunak, hogy segítsen a választásban, de most… inkább nézzünk olyat amit ő szeret, és szerinte izgalmas.

- Komolyan az a gond a medvével, hogy lomha? És akkor a lajhár az micsoda? A jegesmedve is az? – jóízűen elnevetem magam. Ez elég ellentmondásos, tekintve, hogy a lajhár volt az első ötlete a lustasága miatt. A felszarvazás részre inkább csak a szememet forgatom, közben gondolatban próbálom azt a nagyon vastag állatvilágos könyvet pörgetni, hogy milyen állatképek és nevek jöttek velem szembe, de valahogy sehogy se jut olyan az eszembe, amibe ne tudna Vex belekötni. – Legalább ha azt mondanám rád, hogy majom, stimmelne a párhuzam. De a gorillák csak az izmost testfelépítésük miatt jutottak az eszembe. – pimaszul elkuncogom magam. Mosolynak indult, de ez lett belőle. – Akkor, melyiket választod? – bármelyiket is, a lajhárt leszámítva mind jobb, mint a kismacska. Azt én már amúgy sem kaparom le magamról.
- Oh… De… azok csak kérések voltak… Mmm… Na jó, nem biztos, hogy úgy hangzottak… – már picit vörösebb fejjel pislogok. A csók, az biztos csak kérés volt, egy ártatlan vágy, a többi meg… hát a vége fele inkább könyörgésnek mondanám, de nem tudom megállapítani, hogy melyik lehetőség tetszene jobban Vexnek, ha tényleg utasításnak szántam volna, vagy ha hallaná, hogy inkább könyörgés volt már. Úgyhogy inkább bölcsen hallgatok. Egyelőre. – De az… más helyzet volt, akkor… én is azt tettem, amit mondtál. Kivéve… ha makacskodok. – nem emlékszem, hogy volt-e olyan pillanat, mikor makacskodtam volna, meg úgy nagyon Vex se mondott semmit. Egyszerűbb volt neki felkapnia, letennie, beállítania, mintha szóban mondta volna mit csináljak. De biztos ami biztos, és kinézem magamból, hogy ha a fejembe vennék valamit… lehet ellen próbálnék állni Vex szavainak.

- Én keményebb vagyok, de… remélem az elmém is. – jó, talán túlzás volt attól tartani, hogy össze fog törni engem, nem mintha egy könnyed mozdulattal a szó szoros értelmében ne lenne rá képes, de tényleg úgy éreztem mintha szét akarnék esni, és míg talán egy embernek lehet a csontja is tört volna, nekem azt hiszem talán az a hátramaradt kis kellemetlen érzet is elmúlt már mióta felébredtem. Azt viszont, hogy ha tényleg képes lenne fokozni, mennyit bírna ki az elmém… nem tudom, így is menthetetlenül próbáltam küzdeni azért, hogy ne veszítsem el közben a józan eszem… nem mintha sikerült volna, de… egy ideig azért igen.
- Hát, nem is látszik így nagyon ehetőnek, de… Úgy tűnik mintha nagyon szeretnéd azt a lelket. – kíváncsian, és persze kérdőn figyelem. Nekem abból ahogyan védi, úgy tűnik mintha nagyon is ragaszkodna hozzá. Vajon milyen személyt rejt az a golyócska?
- Értem. Talán egyszer ha elviszel oda, rájövök. – vagy nem, de ha csak sejtésem lesz, az is elég. Talán a víz alján van valami, amitől a másik zöldnek néz ki. Aztán lehet nem kellene nagyon beleúsznom…
- Ha nincs, másik fajtát választasz? – vagy úgy van vele, hogy vagy az amilyen a régi volt, vagy jó a mostani gyűrűje, nem variálja. Bármelyik is, remélem olyan boltban vette, ahol tudok pár percet nézelődni, bár ha nem, az se baj.
Kicsit úgy érzem, ez pont egy olyan bolt lehet, ahol Vex úgy érzi semmi keresnivalója, nincs mit néznie. Éppen ezért, és mert zavar az eladók idepillantása, próbálom minél gyorsabban és alaposabban végigfuttatni a szemem a kínálaton. Furcsa még mindig, hogy látnak.
- Mi a fene?! – még csak a pólóm kapom le a próbafülkében, de már elhűlt arccal bámulom magam a tükörben. Cuerpo, mi? Lenyeltem valahogy, hogy így eltűnt a kardom, de ez… erre nem számítottam. Zavartan érintem meg a helyet, ahol a hollow lyukamnak kellene lennie, de még tapintásra sincs ott. Nem illúzió, nagyon fura és zavaró, így megpróbálok nem foglalkozni vele, és gyorsan folytatni az öltözködést. A végeredmény egész jó, legalábbis nekem tetszik, de lássuk Vex véleményét.
A reakciója és szavai hallatán egy pillanatra picit nekem is tátva marad a szám.
- Tényleg ennyire jó? – boldog, édes mosolyra húzódnak az ajkaim, már majdnem fültől fülig érővé. – És igen, mintha már említetted volna. De most miért is? – picit elkuncogom magam, ahogy odalépve hozzá lábujjhegyre állok, és a tarkójára téve a kezem megpróbálom idehúzni magamhoz, hogy egy gyors csókot nyomhassak az ajkára. Nem tehetek róla, nagyon örülök ennek a reakciójának. Bár az is igaz, hogy eléggé meglepett, erre nem számítottam. Még ha próbálok is elvonatkoztatni a merevítős résztől, bár egy valami csak nem hagy nyugodni. Nem annyira, hogy megakadályozzon a kérdésben. – De ha… végig rajtam maradna, akkor… a mellem hogyan tudnád…? – elharapom a mondatom végét, ahogy zavart, nagy szemekkel pislogok fel rá, a melltartóra téve az egyik kezem. Nem tudom, hogy érti-e mire próbálok kilyukadni, de nagyon remélem.
- Viszont… van egy kis gond. – lejjebb halkítva a hangom picit aggódóbb arccal folytatom, hogy senki még véletlenül se hallja Karasun kívül. – Ehhez a mérethez túl nagy volt rám az alsó. Ez egy kisebbé. Szerinted így összecserélve el lehet hozni? – picit megfordulok automatikusan mondat közben demonstrációképpen. Biztos a másik fazonnál is ugyanez a probléma fog fennállni, úgy tűnik a nagy bikini felsőket nagy hátsókhoz is tervezik.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #112 Dátum: 2018. Szept. 16, 10:48:04 »
- Remélem, hogy akkor jó mankó leszek majd.- mert igazából Vex ízlése… egyes filmek terén igen csak fura, és ez a legfinomabb szó rá. Túlságosan is kedveli az olyan filmeket, amik magukon viselik a 80-as és 90-es éveket, szinte semmi történet, sose kifogyó tár, és eltúlzott akciók, de ez csak egy apró szelete a kedvelt filmjeinek. Azon lesz, hogy olyat is mutasson Dionnak, ami mai, vagy legalábbis mostani, és sokan kedvelik.

- A lajhár csak lusta, nem lomha, azért az nem mindegy, a jegesmaci meg… hát olyan mint a barna, csak fehérben.- mit is mondhatna erre? Szerinte a szín és azt leszámítva, hogy hol élnek, nincs nagy eltérés a kettő közt.- Majom? Már miért stimmelne az?- meglepetten pislogott DIonra.- Nem is tudom, a gorilla úgy néz ki, hogy izmos, de azért pocakban nem annyira, vagy passz, rég nem voltam már állatkertben.- kicsit kínos, hogy tényleg nem emlékszik arra, hogyan is néz ki egy gorilla, az alapok megvannak, azt tudja, hogy a karjai izmosak, de a többi?- Azt hiszem, hogy maradok a… dobpergés, fehér rémfarkas.- nem létezik ilyen lény, legalábbis egyesek szerint, és szerintük lelkeket felfaló lelkek se léteznek, és tessék, itt van Vex és Dion, kapásból kettő.
- Akárhogyan is hangzottak, attól még tetszettek, és máskor is benne vagyok ilyen… kérésekbe.- jóleső borzongás futott végig a testén, hála az emlékeknek, amik nem is voltak olyan távóliak, és minden egyes pillanattal, amit a múltban tölt, erősödik benne az érzés, hogy alig bírja kivárni az ismétlésig.- Hát akkor nem makacskodtál kedvesem.- nem is igazán tudja elképzelni, hogy miért makacskodna Dion? Nem csinált semmi olyat, ami okot adna rá, és nem is tervezi, hogy fog adni.

- Kiderül, de ha talán nem lenne, hát majd visszafogom magam annyira… legalábbis megpróbálom.- csak reménykedni tud, hogy sikerül a Fenevadat annyira lefogni, hogy ne legyen a végén ájulás, az talán egy kicsit rontana az egészen, hiába tolhatná ki a mellkasát Vex, és lehetne büszke magára, akkor se éppen a legjobb kimenetel.
- Nyersen a hús se nagyon látszik, előtte el kell készíteni, és a jap, szeretném megtartani, ahogy mondatm, szentimentális vagyok.- más is lehet a háttérben, vagy tényleg csak szentimentalizmus, de mindegy, mert ez a kis lélek bizony nem kerül fel az étlapra
- Hát majd meglátjuk, de szerintem elég az, ha élvezed a látványt, nem pedig gondolkozol rajta.- minek kéne rájönni? Minek megoldani valamit, amire semmi szükség? Csak vesszen el a látványban, csodálja, és élvezze.
- Nem tervezem, de ha látok olyat, ami megtetszik, akkor persze.- nem feltétlen kell olyannak lennie, mint a régi volt, hiába olyat szeretne Vex, de ha nincs, vagy éppen olyat lát, ami jobban tetszik neki, akkor azt fogja elvinni.
- Nem csak ennyire, hanem naaaagyon is jó, csodálatos, egyszerűen, huh.- ilyenkor hagyják cserben a szavak, és szinte csak hebegni és habogni tud.- Mert a barátnőm vagy, és mert… mert ilyen vadítóan kuravjól nézel ki.- csoda a szemnek, az volt most Dion, legalábbis Vex vörös szemeinek az volt, és autómatikusan hajólt a csókért, amiben annyit bánt, hogy így nem annyira tudja legeltetni a szemeit.
–Megoldom, és majd meglátod.- értette, hát hogyne értette volna, hogy mire célzott Dion, és biztos lehet benne a lányka, hogy Vexnek van erre is egy terve, amit bizony szívesen megmutatna már.
- Igen csak… nem lesz… aquapark…- nagyot nyelt, amikor Dion megfordult.- Elhozzuk mindkettőt, és amelyik nem kell, azt kidobod.- és azért, mert ott volt, és mert Vex keze magától mozdult, gyorsan, és gyengéden megsimogatta Dion hátsóját.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #113 Dátum: 2018. Szept. 16, 14:20:51 »
- Biztos vagyok benne. – én ebben teljes mértékben biztos vagyok, így a töretlen mosolyom is megingathatatlan határozottságról és bizalomról árulkodik most. A célnak mindenképp meg fog felelni, nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Ő mondta eleve, hogy rosszabb filmekkel is meg kell ismerkednem, amik nekem nem tetszenek, hogy legyen viszonyítási alapom.

- Mmm… még nem láttam lajhárt, de… úgy tudom borzasztóan lassú a mozgásuk alapállapotban is. Akkor miért nem oroszlánt választod? A hímek nem sokat csinálnak evésen és alváson kívül. – lehet rosszul emlékszem, és keverem valami mással, de szerintem a lajhár az igen is lomha. A lusta az az oroszlán. – Hát akkor, ha valamiért majd lemajmozlak. – pislogok rá vissza én is, nem mintha nem tudnám, hogy én magyaráztam hülyén, hogy miért stimmelne. – Fogalmam sincs… én az ezüsthátúra gondoltam. Az az a bazinagy izmos… azt hiszem. – na most sikerült engem is összezavarnia. Képek nem mindig olyanok, mint a valóság, annyit tudok, hogy a gorilla bazinagy fekete majom, csak az erejük, az ezüsthátú és amiatt ragadtak meg az elmémben, hogy állítólag nem egy nagy fára mászós majom. Pedig a többi ott él. – Rémfarkas? Az mi? – oké, hogy valamilyen farkas, de ezzel a szóval még nem találkoztam. Vagy legalábbis nem emlékszem rá.
- Mmmm… akkor oké, mert… a csókkérésen kívül nem biztos, hogy a többit tudtam volna kontrollálni… – picit zavaromban a tarkómra teszem a kezem. Nem igazán tudom, hogy mit kellene felelnem az ilyen dolgaira, számára annyira természetesen jönnek az ilyen szavak mindenféle zavar nélkül ahogy látom, de nekem… azt hiszem még túl új és friss az egész, hogy erre képes legyek. Igazságtalan, hogy még direkt élvezi is fokozni, hogy minél vörösebb legyek. –  De lehet majd fogok, ha a fejembe veszek valamit. – mosolyogva kinyújtom rá a nyelvem, de azért remélem, hogy ez nem fog annyira gyakran előfordulni, így is újdonság, hogy minden belső probléma vagy rosszérzés nélkül követtem Vex iránymutatásait végig. Sőt, meg merném kockáztatni, hogy természetesnek éreztem. Jó igaz, mikor a mellét kínoztam, hiába mondta, hogy nem akar még elmenni, eszembe se volt tenni ellene, és ha kérte volna, hogy hagyjam abba, lehet nem akartam volna engedelmeskedni ennek a kérésnek.

- Talán… csak gyorsabban fogom elveszíteni a fejem… pedig azt nem akarom. – ájulás, az szerintem nem azonnali veszély lenne, hanem jóval későbbi, ha már megkínzott, de elképzelésem sincs, hogy lehetne ez az egész intenzívebb, mint tegnap volt. Így is még mindig belevörösödök abba, hogy miket mondtam vagy műveltem, ha még ennél is jobban elszállnék… Nem azt nem akarom, tartok tőle.
- Miért ne tarthatnád meg? A sajátod, én csak kérdeztem, nem akartam volna megenni, csak a hasznát keresem. De amennyire kedvesen beszélsz róla és véded, meg se akarnám próbálni. – kivéve persze, ha lélekformát öltene, vagy valami olyasmit, ami már esetleg ehető lenne, és mondjuk meg akarna mindenáron ölni. Akkor majd legfeljebb bocsánatot kérek Vextől. Bár, akkor talán csak szimplán levágnám.
- Nem fogok gondolkozni rajta, csak megnézem a víz alatt. – szélesen elmosolyodok, remélem az, ha csak kíváncsiságból, ha már úgyis ott vagyok megnézem, nem olyan mintha folyton azon gondolkoznék hogyan lehetséges.
- Kíváncsi leszek majd rá. – és azt is remélem, hogy majd lát is olyat, ami megtetszik neki.
- Elég a nagyon is jó. – már megint érzem, hogy picit kezd égni az arcom a túlzásaitól, de muszáj ettől függetlenül boldog mosollyal kuncognom. Nagyon örülök, hogy tényleg tetszik neki. Nem tudom pontosan miért, hisz csak egy fürdőruha, de a lényeg, hogy nagyon is tetszik neki. – Nem… kell ilyen túlzó bókokkal még jobban zavarba hoznod, én is mondtam már, hogy imádlak. – szóval semmi szüksége rá, így is már a kelleténél vöröslőbb arccal inkább gyorsan odalépek egy csókért. Még mindig nem tudtam megszokni a bókjait, vagy megtanulni hogyan kell fogadni őket. Csak zavarba hoz.
Nem mondok semmit a szavaira, és nagyon nem is merek, csak nagyon halkan hümmentek egyet elgondolkozón, és talán elfogadón ahogy még mindig nagy szemekkel pislogva figyelem és próbálom megfejteni mi is járhat a fejében. De akkor ezek szerint tényleg komolyan gondolta ezt? Nem tudom elképzelni miért jó az, ha van rajtam ruhanemű, de… nem szeretnék jobban most ezen gondolkozni.
- Hm? – érdeklődve pislogok fel rá az alsó kérdéséből, nagy szemekkel figyelve, hogy mire gondol. – De… miattam nem kell megvenned mindkét méretet, vagyis… nem tudom, hogy ez drágának számít e, de máris… és a másikkal is hasonló gondjaim lesznek szerintem. – halkan felszisszenek, ahogy kihagy egy ütemet a légzésem mikor hirtelen a fenekemre simítja a kezét. Csak remélhetem, hogy nem hallotta meg, de ettől függetlenül minden izmom megfeszül. Próbálok elvonatkoztatni a zavartságomtól azzal, hogy a beszédre koncentrálok, de még én is kihallom a hangomból, hogy már megint sikerült kibillentenie az egyensúlyomból. Pedig így is büszke vagyok magamra, hogy egyhelyben maradtam, és nem léptem előre egyel reflexszerűen.
- Maradsz itt? Gyorsan akkor felpróbálom a másikat is. – ha nem megy nagyon el messzire, még annyira kiabálnom se kell utána. – Az egyetlen csak, ami zavar, hogy eltűnt a hollow lyukam. – most egy kellemetlenebb zavartság költözik az arcomra egy kis aggodalmasabb szemöldökráncolás kíséretében, ahogy még visszafordulok Vex felé, kezemmel az említett lyuk helyét keresve. De még zavaróbb, hogy a helyén megint csak bőrbe ütköznek az ujjaim, így inkább csak ismét próbálom kiverni a fejemből, és visszamegyek, hogy gyorsan átvegyem a fürdőruhát. Próbálok nem szöszmötölni, hogy ne kelljen túl sokat várnia, de sajnos esélyes, hogy ilyen jó reakciót már nem fog kapni ez a másik, pedig szerintem pont ugyanolyan szép. Éééés… persze hogy ennek is nagy az alsója, a kisebbik méret az, ami jó rám. Ahogy kész vagyok, óvatosan kikukucskálok, hogy Vex még itt van-e, csak aztán lépek ki a próbafülkéből, ha meglátom.
- És ez milyen?  – azt nem kérdezem tőle, hogy jobb-e vagy sem, azt úgyis gondolom látni fogom a reakciójából, de van egy erős gyanúm, hogy az előbbit nem tudom már lekőrözni.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #114 Dátum: 2018. Szept. 16, 15:11:47 »
- A lajhár az olyan, hogy szarik mindenre, elvan magának, és nem foglalkozik mások dolgával, csak lazul, az oroszlán meg… hát ott falka van, több nőstény, és ha már macskaféle, akkor is házimacska, vagy hópárduc.- nem gondolta volna, hogy pont ez lesz az a téma, ami miatt ennyit fogják jártatni a szájukat. De úgy fest, hogy Diont nagyon is érdekli, hogy Karasu milyen állat lenne, jobban, mint Vexet.- Öhm… biztos, oké, de még mindig nem értem.- nem pont ilyen magyarázatra számított Karasu, már ha ezt lehetett annak nevezni.- Lehet, nem tudom, hogy mennyire is izmos, a majmok valamivel kintebb esnek az érdeklődési körömből. De miért akarsz te ennyire lemajmozni?- azért tudna örülni annak, hogy ha Dion erre is magyarázatot adna. Kissé fura, hogy azt nem szereti, amikor Karasu macskának hívja, de azzal semmi gond, hogy DIon rá akarja kényszeríteni a saját véleményét Vexre, kicsit lehetne kettős mérce is.- Röviden, egy hatalmas farkas.- ezzel tudja a legjobban leírni a rémfarkast, és még ez a legpontosabb is, hiszen tényleg egy farkas volt, ami jóval nagyobb volt a többi fajta farkasnál.
- Nem tudom, hogy egyáltalán minek akarnád kontrolálni? Mi van akkor, ha elveszíted a fejed? Semmi, csak át kell adnod magad az érzéseknek, az ösztöneidnek.- akkor pont az lenne a lényeg, hogy egymáson kívül mással ne foglalkozzanak, élvezni kell a másikat, és érezni, és ha nem tudja magát kontrollálni, akkor nem tudja, kár ezzel foglalkozni.- Szerintem nem fogsz, csak a szád jár.- vigyorogva vissza nyújtotta a nyelvét, és arra bizony volt ötlete, hogy mi is vehetne Dion a fejébe, bár ezt még nem mondja ki, majd szépen rávezeti.

- És miért nem?- érdekli, hogy miért is nem akarja elveszíteni a fejét, talán attól félne, hogy valami rosszat csinálna, vagy éppen valami túl mocskost? Akárhogy is, de Karasut nagyon is érdekli, hogy mi lenne az, ami miatt nem akarja elveszteni azt a fejet.
- Hát, mivel az evés mindig benne volt, szerintem jogos volt attól tartanom, hogy szeretnéd megenni. Bár az igazat megvallva, ha megpróbáltad volna, akkor nagyot csalódtam volna benned.- az egy dolog, hogy egy másikat megenne, de pont azt, amelyik Vexé, és úgy, hogy Vex külön utalt rá, hogy nem kéne megenni, nos, az a tisztelet nagyfokú hiánya lenne, és nem azért kéne a tisztelet, mert Vex espada volt, hanem talán egy minimális azért, ahogy Vex bánt Dionnal.
- Hát szerintem ott is olyan lehet.- ha csak a felszín lenne, akkor is jól nézne ki, de kicsit csalódás lenne.
- Én is.- úgy érzi, hogy a nyaklánc témát eléggé kivesézték.
- Van, amire nem elég.- és ez pont olyan volt, a nagyon jó nem fedte le azt, amit Karasu gondolt.- Te túlzásnak érzed, de szerintem még kevés is.- örömtől telve dobogott a szíve, még mindig jó érzés hallani, ahogy Dion is kimondja, hogy imádja.
- Egy barátnak meg lehet az az önzősége, hogy annyit költ a barátnőjére, amennyit csak akar, és tud, az ára meg nem számít, csak az, hogy a kis párja elégedett legyen.- és ha Dion az lesz, akkor már is megérte az összes cent, amit ráköltött Karasu, főleg azért, mert akinek olyan formás a hátsója, mint Dionnak, az megérdemli.
- Persze, hogy maradok.- hová is menne? Hiszen Dion még próbál, bár igazából tud egy helyet, ahova elmenne, de oda Dion is menne Karasuval.- Az vele jár, ha emberei a tested, akkor fura lenne egy lyukkal rajta mászkálni.- érdekes is lenne, ha az emberek látnák, ahogy nyugodtan sétál, egy lyukkal a mellkasán, vagy a hasfalán, kinek hol, de az biztos, hogy kitörne a hisztéria, és amilyen vicces lenne, olyan nagy zűrzavar is.
- Ez olyan…- nyelt egy nagyot, és végig nyalta az ajkát.-… hogy nem fogunk menni a parkba, innen már csak vissza a toronyba, és be a szobába…- nem folytatta tovább, biztos volt abban, hogy DIon tudja, hogy mire is utalt Vex.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #115 Dátum: 2018. Szept. 16, 16:49:14 »
- Ha ennyire lajhár akarsz lenni… – ha ennyire önként és dalolva egy hülye állathoz akarja hasonlítani magát, rajtam ne múljon, azt hiszem én már mindent elkövettem, hogy egy menőbbet válasszon, innentől már csak megvonom a vállam. Én sem házimacska lennék, ő ragasztotta rám. – Nem akarlak, csak ha esetleg majd valami hülyeséget mondasz, vagy csinálsz, aranyosabban hangzik az, hogy mekkora egy majom vagy, mint a hülye, idióta, meg a többi. – nem akarom lemajmozni, ami azt illeti, ha nekem kellene választanom tuti az oroszlánt mondanám rá, vagy akkor már a hópárducot, a gorillát csak viccből megemlítettem. Amennyire ragaszkodik a lajhárhoz akkor maradjon felőlem az, de egyszerűen hiába nézek rá… és bámulom tovább, egyáltalán nem sikerül összepárosítanom egy lajhárral. – Á! Jól hangzik. – szélesen elmosolyodok. Nem is tudtam, hogy a farkasoknak több mérete is létezik, de azt hiszem igen, ez már inkább illik hozzá talán.
– Biztosabbnak érzem magam, ha tudok gondolkozni, de most csak arra akartam kilyukadni, hogy akkor jó, ha tetszett, mert akkor se, és a jövőben se hiszem, hogy nagyon befolyásolni tudnám. – lehet majd hozzászokok, és jobban fogom bírni, tegnap viszont Vex úgy ahogy elvette az eszem, bár talán nem kellene tovább ezt hangoztatnom, vagy fokoznom. Most, hogy jobban belegondolok, tisztára olyan, mintha folyamatosan bókolnék neki… – Ahogy gondolod. – ravaszkásan elmosolyodok. Még én sem vagyok biztos benne, hogy tényleg makacskodni fogok, vagy valóban csak a szám jár, de ismerve önmagam… még mindig esélyesebb az előbbi.

- Mert tartok a saját reakcióimtól. Hogy miket mondok majd, vagy teszek. Mi van, ha valami hülyeséget csinálok? Ha nem lesz izgató, vagy vonzó, és nem fog tetszeni és csak elrontom vele az egész hangulatot? – az elejétől fogva ez folytonos aggodalmam volt, nem az hogy tartok tőle, valójában inkább már félek saját magamtól. Emiatt is elég zavarba ejtő ezt így, úgy ahogy a fejemben van megfogalmaznom Vexnek. A homlokomra téve az egyik kezem, próbálok elbújni a frufrum mögött.
- Dehogy próbáltam volna meg! Sose enném meg, vagy venném el azt, ami a tiéd. Főleg ha nem akarod. És nem szeretném megenni, csak más haszna mi lenne egy ilyen léleknek? Nem vagyok az az éhesebb fajta, néha nagyritkán eszek lelket, de… a gyengébbek teljesen ízetlenek. – jó is volt régen, mikor még a gyengébbeknek is voltak ízeik. Akkor azért sokkal jobban érezhető volt az a hiányérzet és éhség, bár már akkor is inkább más adjuchasok csillapították, nem pedig emberi lelkek, vagy… hát még mindig fogalmam sincs, hogy ez a golyó most akkor mi. De megnyugodhat Vex, tőlem az a kis vacak biztonságban van.
- Nem baj, attól még szép lehet. – töretlenül mosolygok továbbra is, bár… most hogy jobban belegondolok… úsztam én már valaha? Nem rémlik, hogy akár adjuchasként, akár arrancarként bele tettem volna a lábam olyan mély vízbe, ahol az már nem ért volna le. Hát, majd gondolom akkor ott helyben kiderül.
Dehogynem elég, de nem akarom most fokozni, mert zavarna, ha Vex bizonygatni kezdené az ellenkezőjét, és szerintem őt is, hogy én pedig nem hiszem el.
- Majdnem minden bókod túlzónak érzem, mintha direkt csak azért mondanád, hogy belevörösödjek. De… örülök, hogy tetszik. – mindegy most végül is, hogy mennyire érzem jogosnak és hitelesnek az elhangzó dicséreteket, most csak az a fontos, hogy tetszik neki is ez a fürdőruha, nem is kicsit, és most csak ez számít, és ami édes, boldog mosolyt csal az arcomra.
- Ha az nem lenne elég, hogy nekem is nagyon tetszik ez a fürdőruha, nehéz lenne nem elégedettnek lennem ilyen reakció után. – meg merném lassan kockáztatni Vex arcából és válaszaiból ítélve, hogy teljesen mindegy neki az ár, csak ezt a fürdőruhát lássa máskor is rajtam. De nem merem hangoztatni ezt, félek csak naivitás vagy önhittség a részemről.
- Csak nem számítottam rá, és… fura. – hogyan is számíthattam volna, sose volt még olyan, hogy ez ne lett volna a mellkasomon vagy a testem valamelyik pontján. De az legalább némi pozitív érzésekkel tölt el, hogy tudom, nem megy Karasu messzire.
A következő fürdőruhára már nem kapok kis eltátott szájat reakcióként, ellenben olyat igen, amitől nekem marad picit tátva a sajátom. Fura is volt, hogy nem adott magyarázat az aquaparkos megjegyzésére, de most hogy utólag megválaszolta, ezzel világossá is vált számomra, hogy mire célzott az előbbi habogásával.
– Ne… nem tudom, hogy most csak viccelsz-e, vagy komolyan gondolod… – motyogom az ajaknyalást látva egyre vörösebb és zavarban lévőbb arccal.
- És már megint Azt csinálod! – hadarom az ajaknyalogatására célozva teljes zavaromban, és valamiféle visszavágásképpen pofátlanul megpördülök előtte, aztán visszaindulok a próbafülke felé. Csak a függöny előtt torpanok meg, és fordulok vissza. – Mindkettőt elhozhatom, vagy csak a rózsaszínt? – nekem mindkettő nagyon tetszik, és bár egyértelmű, hogy az első egy picit jobban, de ez is túl szép és élénkek a színei ahhoz, hogy örömmel hagyjam itt. Meg persze más fazon is. De leginkább Vexen múlik, főleg mert ennek se volt jó egyszerre a melltartója is és az alsója… jobban végiggondolva talán túl sok már, hogy ezekkel tisztában léve még így is megkérdezem ezt. De akkor a fürdőruhakérdést ezek szerint nagyjából letudtuk, és akkor már át is öltözhetek és mehetünk a kasszához.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #116 Dátum: 2018. Szept. 16, 17:11:58 »
- Jap.- már csak azért is marad a lajhárnál, Vex is tud makacskodni, és most pontosan azt teszi, makacskodik. Főleg azért, mert olyat akarnak rákényszeríteni, ami nem tartozik másra, csak is Vexre, csak Karasu dönthet arról, hogy milyen állatnak hiszi magát, és ha az a lajhár, akkor az a lajhár, nem oroszlán vagy majom, gorilla meg főleg nem.- Hát, a szar az szar marad, mindegy hogy csomagolod.- mondta vidám hangon, utalva arra a tényre, hogy Dion hívhatja bárhogy, de ha hülye volt Karasu, akkor hülye volt, mindegy, hogy majom, butus, vagy dinnyének fogja hívni, attól a lényeg az marad, hogy hülye volt.
Eldöntetett, Karasu rémfarkas, nem lajhár, és nem majom. Egy nemlétező állattal azonosítja magát, ami talán létezik, csak nem itt, és nem most, de nem is fontos, a lényeg az, hogy Karasu megtalálta a lelkiállatját.
- Van amikor a gondolkodás csak hátráltat, lelassít, vagy éppen elront mindent, és ne is akard befolyásolni, rosszul teszed, hagyd magad, és kész.- ez is zavarja Karasut, ez, hogy ha valaki ott is irányítani akarja magát, ahol semmi keresnivalója sincs a józanésznek, unalmas.

- Nyugi, nincs olyan, hogy nem lesz az, és egyébként is, mielőtt futni akarsz, előbb tanulj meg járni, mielőtt járni, előbb tanulj meg kúszni. Második alkalomnál ne várd el, hogy profi legyél, idővel majd jönni fog minden. És egyébként se aggódj mindenen, még nekem tetszik, addig minden rendben.- érti is meg nem is ezt a fene nagy aggodalmat, de azt nem szereti, hogy akkor is ezen lovagol Dion, amikor Karasu már elmondta, hogy neki jó volt, és jó így Dion. Ezzel nem csak magát, de Vexet is lenézi.
- Nem figyeltél?- kérdően felvonta a szemöldökét.- Ellenünk, hollowok ellen lettek kitalálva, de ezt mondtam, és az se biztos, hogy ez, ami az ujjaim közt van, gyengébb lenne nálad. Amikor találkoztam velük, az egyikük nagyjából szénné égette a karom.- igaz, akkor még hihetetlenül gyenge volt Karasu, de attól még egy mesterséges lélek képes volt erre, lehet még erősebbek is voltak, és lehet pont egy olyat tart a kezében Karasu.
- Jap, az.- nem igen tud már mit mondani erre, inkább hanyagolni fogja a jövőben ezt a témát, igazából lehet a legtöbb ilyet hanyagolni fogja. Helyette csak megfogja Diont és viszi, egyszerűbb, mint ez.
- Arról már nem tehetek, hogy így érzed, majd megtanulod elfogadni, ha pedig mégsem… hát akkor sokat fogsz pirulni, nekem jó ez is, meg az is.- mosolygott Karasu. Neki mindegy volt, hogy mi lesz a végkimenetel, Dionon múlik az egész.
- És ha nem fognám vissza magam, akkor még hevesebb lenne az a reakció…- nagyokat nyelt, és próbált uralkodni magán, hogy nehogy most essen neki Dionnak.
- Ez ezzel jár.- mintha nem is igazán hallotta volna azt, amit Dion mondott, autómatikusan válaszolt.
- Ritkán vagyok ennyire komoly.- miből gondolhatta azt Dion, hogy Vex nem gondolta komolyan. Talán az arcán volt valami, vagy a haja állt furán?
- Ösztönös, és szép, hogy csinálom, amikor így nézel ki, már most megízlelnélek.- Dion se gondolhatta komolyan, hogy nem fog ilyen reakciót kiváltani Karasuból.- Persze, hogy el, még szép, utána meg megyünk szerintem haza…- ennyit az aquaparkról, Dion elintézte.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #117 Dátum: 2018. Szept. 16, 19:22:53 »
- Ez jogos. – nem akarom már jelezni, hogy még ha csak hasonlat is volt ez, minden ő, csak nem szardarab, de inkább csöndben maradok. Mellékesen a biztonság kedvéért megemlíteném, de félek úgy érezné, hogy megint félreértettem, amit mondani akart.
Újabb kérdés merül fel a választásával kapcsolatban, hogy most akkor lajhár, vagy rémfarkas, de ráhagyom. Övé lehet mindkettő. Úgyis van nekem is kettő, bár még nem tudja, de molylepke vagyok.
- Jó, jó, rendben… nem mintha lenne más választásom, ha hozzámérsz… – van egy olyan érzésem, hogy ismét érzékeny pontra tapinthattam. Nem tudom miért baj, ha magabiztosabbnak érzem magam, ha legalább annyira tiszta az elmém, hogy befolyásolhatom mi bukik ki a számon, de őt látszólag zavarja.

- Egyáltalán nem akarok profi lenni, de semmi olyasmit se csinálni, tenni vagy mondani se, ami kiábrándító. – tény, hogy meg kellene mindent lépésről lépésre tanulnom, és ráéreznem mit, hogyan és mikor szeret Vex. Nem a múlt miatt aggódok, csakis a jövő miatt. Véletlenül pont jókor jó helyen találtam meg Vex pontjait, emiatt picit bizonytalan vagyok, és csak remélem, hogy legközelebb is ugyanúgy rá fogok érezni majd, hogy mikor hol a legcélszerűbb kínoznom. – De… igen… Amíg neked tetszik, addig minden rendben van. – szelíden elmosolyodok, a lényeg tényleg ez, remélem a későbbiekben is minden tetszeni fog neki. Ami pedig nem, amiatt majd nagyon remélem, hogy szólni fog.
- Figyeltem, hollow szemszögből értettem a hasznosságot. – persze, hogy figyeltem rá, csak az érdekelt mi milyen hasznát vehetnénk a táplálkozáson kívül. De ezek után csak két dolog jár a fejemben. Az egyik, hogy akkor szépen maradjon is golyó formában Vex ujjai között, a másik pedig, ha ennyire erős talán mégis lenne íze. De nem tetézem, mivel ez valami módosított izé, nem akarnám megkockáztatni a megkóstolását… Csak ne öltsön valahogy testet, mert ha ellenünk találták ki, nincs kedvem letesztelni, hogy tényleg erősebb-e nálam. Nekem nem hinném, hogy visszanőne a karom, mint Karasunak, de ha addig élnék is, de mindenképp kinyírnám. Majd utólag bocsánatot kérnék miatta Vextől.
- Próbálom megszokni. Még meg kell tanulnom, hogyan fogadjam a bókokat. – mosolyog Vex, úgyhogy nagy gond nem lehet, de nem akarom megbántani a későbbiekben sem, vagy hogy úgy érezze undok vagy bunkó vagyok, csak még nem tudom hogyan kellene reagálnom a bókjaira. Bár erről is már beszéltünk, de valahogy majd csak beletanulok.
- Visszafogod magad? – kíváncsian figyelve picit oldalra billentem a fejem, élénken tanulmányozva őt. Látom a reakciójából, hogy tetszik neki, de eszembe se jutott, hogy visszafogta volna magát, sőt, eléggé kifejtette a bókarzenáljával a véleményét.
Értettem én elsőre, nem kellett volna megint nyomatékosítania az előbbi mondatát, hogy ezzel jár a fizikai test. Mintha gyengeelméjű lennék. Picit olyan, mintha nem is figyelne.
Nem tudok mit felelni. Nem voltam biztos benne, hogy komoly, vagy sem, de hogy tényleg, és „ennyire”… Azért még él bennem a gyanú, hogy ez pillanatnyi fellángolás a ruha miatt, és mire visszaérünk már ki is heverte.
- Csak egy… fürdőruha. De… akkor ezek szerint ez is tetszik? – egy pillanatra az ajkamba harapok, muszáj, hogy sikerüljön megemésztenem az ajaknyalogatását, és a mostani szavait, ezért is terelem gyorsan a témát inkább vissza erre a fürdőruhára, és a végére még mindig picit vörösen, de újra boldogan, már kissé csalafintábban elmosolyodom. Inkább azt kellene megkérdeznem, hogy mi nem tetszene neki rajtam? – Oké, köszi. – szélesen boldogan, és hálásan mosolygok rá a válasza hallatán, és fordulok vissza a próbafülke felé. Közben kioldom a nyakamnál a masnira kötött pántot. Sokkal gyorsabb így próbálni, bár csúszdához majd lehet inkább csomóra kell majd kötnöm.
Gyorsan visszaöltözöm, és nem érdekel kinek kell majd kifizetni, úgy teszem vissza őket a vállfára, hogy egyen legyenek a jó méretek a rosszak pedig a másikakon. 
- Megvagyok. – hamar végzek, legalábbis remélem, és már hozom is magammal a fürdőruhákat, és lépek oda Vexhez. Innentől ő jön, neki kell fizetnie majd.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #118 Dátum: 2018. Szept. 17, 18:57:13 »
- Hát, azért minden érintésem csak nem olyan csodás… bár úgy lenne.- nagyot és látványosat sóhajtott, mintha tényleg örülne egy ilyen képességnek, ahol éppen csak megérinti a nőt, és bumm, már is jön az őrjöngés és élvezet, nem lenne rossz.

- Édeském, mindegy hogy mit teszel, vagy mondasz, akkor és ott, nem fog zavarni.- még nem akarja tökön harapni Vexet, addig nem igen lesz gond, ha meg mond valami olyat, hát azon majd túl fog lendülni Karasu, vagy egyszer felemlegeti, bár lehet inkább mégse, nem akarja annyira zavarba hozni Diont, még a végén annyi lenne az örömöknek.- Látod, más véleménye meg ne érdekeljen, nekem nagyon jó voltál és jó leszel.- Vex bizony egyik kéjből a másikba esett, mindegy mit csinált Dion, és amit csinált is, az bizony nagyon jó volt, mások meg kussoljanak, és amit más nőktől kapott… volt amit engedtek és jó volt, de Dion azt mindent pótolta a lelkesedésével.
- Úgy is van haszna, hiszen egy lélek, akinek megvan a szabadakarata, ha jó vagy vele, akkor nem biztos, hogy le akarná rágni az arcod, sőt, lehet még segítene is neked.- nem szabad alábecsülni azt a kis golyót, a kis lelket, hiszen ki tudja, hogy mit is rejt magában, milyen, mi a képessége, mit tud, és mit akar csinálni? Mind-mind olyan kérdés, amire csak akkor fog választ kapni, ha testet fog adni a léleknek, és bizony Karasu szeretné megkapni a választ.
- Tanulni nem hiszem, hogy lehet, csak egyszerűen fogadod.- kedvesen elmosolyodott, és meleg tekintettel nézett Dionra. Bár nem régóta ismerik egymást, de ez az ártatlanság, naivitás, ami körbe lengi Diont, ez még mindig megmosolyogtatja Karasut. Az, hogy Dion azt hiszi, hogy mindent meg lehet tanulni, az kicsit vicces, és aranyos is egyben.
- De vissza ám, ha nem teszem… nos, akkor talán már ketten lennénk abban a fülkében, és rajtam se lenne sok ruha.- így talán megérti Dion, hogy mire is célzott Karasu a visszafogással. S nem tudja, hogy mi lelete, mitől kezdett ennyire pezsegni a vére, hiszen látott már nőket fürdőruhában, de most, valamiért DIon nagyon felforralta Karasu vérét.
- Hogy tetszik e? Bánom, hogy nem láthatlak egésznap abban a ruhában.- ez már talán eléggé kielégítő válasz lehet Dionnak. Vex már most megfogná Dion kezét, és így, fürdőruhában vinné a pénztárhoz, fizetne, és mennének is haza, de nem teszi meg, most rendesen fog eljárni, megvárja még átöltözik, és csak utána.
Kicsit kellett várnai, mégis óráknak érezte, sebesen dobolt a lábfejével, még végre Dion megjelent. Nyújtotta a karját Dionnak, majd határozott léptekkel indult el a pénztárhoz (persze azután, hogy DIon megfogta a karját), odaérve pedig rendezte a számlát is, majd a kijárat felé indult.
- Ahogy mondtam, a parkolás napolva.- alig várta, hogy egy félreeső helyre érjenek, hogy visszatérjenek a testükbe, majd megnyissa az átjárót, hogy a toronyba érve végre Dionnak eshessen, de persze előbb átöltözteti a kedvesét.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Valami után valamikor
« Válasz #119 Dátum: 2018. Szept. 17, 21:24:59 »
- Én… mindet szeretem… – tessék, ezért nem szeretek bókokat kapni, és nem tudok adni se, már csak amiatt is, hogy ezt kimondom, vagy ki akarom mondani, érzem, hogy föllángol az arcom és még a szemkontaktust se tudom tartani, miközben halványan elmosolyodom. Még ha nem is veszítem el mindtől az eszem, már csak egy olyan egyszerű gesztus is, mint hogy megsimítja a karomat, vagy hasonló, egy fokkal minimum megugrasztja a szívverésem. Biztos, mert újdonság számomra, hogy úgy értek hozzám, ahogy ő és még mindent felfokozva élek meg, de attól még szeretem, mikor hozzám ér és megölel vagy hasonlók.

Kicsit szégyenlősen, de édesen boldogan mosolyodok el. Remélem, hogy tényleg így van, és így is lesz. Megint úgy érzem magam, mintha valami hülyeséget csináltam vagy mondtam volna. Azt mindenképp most megtudtam, hogy Vexnek nem tetszik, ha bármi ilyesmit vissza próbálok tartani, és bár most valamennyire megnyugodtam, hogy talán nem fog égni a fejem, ha valami hatalmas nagy baromságot csinálnék – legalábbis nem jobban, mint alapállapotban – de nem vagyok benne biztos, hogy rögtön meg fogok barátkozni, és hagyni, hogy minden kicsússzon a számon, amit amúgy eszembe se jutna mondani. Majd meglátom, de már Karasut biztos nem traktálom vele, elintézem majd ezt a saját fejemben.
- Köszönöm… Nagyon jó tanárom van. – meleg tekintettel és boldog mosollyal simítom a kezem az arcára. Még mindig hihetetlenül jó érzés hallani, hogy Vex szerint ahhoz képest, hogy az első alkalmam volt, nagyon is jó voltam. Nem mintha elhinném, hogy ellenkező esetben nem állítaná ugyanezt, csak hogy nem törje le azt a minimális önbizalmam is, ami esetleg már kialakult. Pedig én személy szerint mennyire örülnék én a rendes építőjellegű kritikának és iránymutatásnak…! Eltűnne ez a bizonytalanságérzet is, ami ebből a tényből fakad, hogy esetleg ő visszatartaná az információkat. De már az ágyban is, ha jól emlékszem próbáltam kérlelni, hogy szóljon, ha valami hülyeséget csinálok, többet és tovább már nem akarom ezzel nyaggatni. Ha elmondja, akkor elmondja, ha nem akarja, akkor ezután se fogja, ha tovább piszkálom vele.
- Szabad akarata, de mitől állna hirtelen a mi oldalunkra? Én se lennék valami boldog, ha egyszer csak a shinigamik közt ébrednék… még ha kedvesek is velem… – csak saját magamból indulhatok ki. Persze, jól hangzik, hogy egy esetleges szövetséges, de ez már megint szerencsejáték. Vagy bejön, vagy nem. Engem biztosan legfeljebb csak összezavarna és kissé megnyugtatna ha kedvesek és barátságosak lennének velem, de biztos azt hinném, hogy információkat akarnak ezzel kiszedni belőlem. Egy szó mint száz, az egyetlen célom a hazajutás lenne. Talán ez a kis golyócska is azonnal menekülni akarna majd.
- Akkor legfeljebb csak hozzá tudok szokni? – óvatosan vonom le a következtetést, azt is kérdéssel. Ha nem tanulhatom meg, hogyan kell bókokat fogadni, nem marad más, mint a megszokás. Gondolom én, és persze remélem, mert mi van ha tényleg nem fogok tudni hozzászokni? Nem akarok mindig vörösleni és habogni hacsak erősebb bókot hallok tőle.
- Ó! – így már teljesen világos mire céloz. Kicsit talán megint zavarba hoz, hogy ezt váltom ki belőle, de jobban lekötnek a kérdések a fejemben, amit ez a felfedezés szül. Nem hiszem, hogy én csináltam valamit, de… nem szándékosan választottam olyan fürdőruhát, ami ilyen hatást vált ki nála, és lefogadom, hogy ő ezt nem is bánja, de… ezek csak fürdőruhák, nem kisebb a melltartóméret, vagy nincs kint belőle mindenem, vagy ilyesmi… pedig volt egy-két igen érdekes és merésznek kinéző. Ezek pont nem tartoztak közéjük. – Bűnös gondolatok… pedig még csak nem is fehérneműt próbáltam. – kicsit féloldalasan elmosolyodok, próbálva kicsit elviccelni, nem tudom mekkora sikerrel. Remélem nem csak tettem rá ezzel még egy lapáttal. Ha fehérneműt próbáltam volna, azzal amúgy sem szambáztam volna ki a próbafülkéből, magam eldöntöttem volna, hogy jó-e a méret, tetszik-e és szeretném, vagy sem. De elméletben jogosak a szavaim, hisz még mindig ott tartok, hogy ezek csak egyszerű fürdőruhák. Ráadásul Vex már látott fehérneműben, sőt még le is állt velem birkózni. Olyan fesztelen volt és nevetett, kicsit se tűnt úgy akkor, hogy bármennyire is vissza kellene fognia magát. Mi változott azóta, vagy mitől volt másabb az, mint ezek a fürdőruhák?
- Melyikben? Ebben… a rózsaszínben… vagy teljesen lényegtelen melyikben a kínálatból? – kicsit pimaszabb mosollyal közelebb lépek hozzá, de a végére már nem bírom ki, hogy játékosan kicsit el ne nevessem magam. Még mindig jó kérdés, hogy tényleg ilyen jól beletaláltam két nagyon jó darabba, vagy szinte lényegtelen melyiket vettem volna fel, az tetszett volna Vexnek.
Direkt próbálok nem nagyon szöszmötölni, a fürdőruhát fél pillanat alatt le tudom kapni, hála annak, hogy csak masnikra kötöttem, a saját ruháim visszavétele se tarthatott túl sok ideig, mégis mikor kilépek, picit mintha türelmetlennek tűnne Vex. Elfogadva a felém nyújtott kart indulok meg vele. Jó gyorsan rutinszerűen intézi a dolgokat, és most hálát adok annak, hogy fogalmam sincs, hogy az összeg, amit a lány mond neki, az soknak számít-e. Bár elég nagy szám, gondolom akkor sok…
~ Várjunk! Komolyan gondolta? – nagy szemekkel kapom rá a tekintetem. Eddig nem nagyon tulajdonítottam ennek a szösszenetnek túl nagy jelentőséget, főleg mert szénné dicsérte mindkét fürdőruhát, de legfőképp a rózsaszínt. Azt hittem még nézelődünk, megnézi a nyakláncot és a többit, aztán addig leülepszik benne és már meg is feledkezik erről a bikinidologról… Nem tudom, hogy mit válaszoljak neki. Valamiért szabadkozni szeretnék, hogy nem szándékosan csináltam, és nem tudtam, hogy ezzel azt érem el, hogy kényelmetlenül érezze magát, de úgy érzem, nem lenne valami okos dolog. Még én se hiszem, hogy bocsánatot kellene kérnem, rákérdezni pedig, hogy nem akarja-e megnézni a nyakláncát meg a többit… nincs kedvem most hülyéskedni, még én is tudom a választ, hogy ha akarná, megnéznénk, csak… valamit annyira szeretnék mondani… nem szó nélkül hagyni, de mit? Csalódottságot érzek a csúszda miatt, bár még mindig nem fogtam fel teljesen ahogy érzem, hogy mégsem megyünk, viszont az elmém kezd égni. Nem ismerem ezt az érzést, mintha valamiféle fura várakozás kezdene úrrá lenni rajtam. Nem is jut eszembe végül semmi, amit mondhatnék Vexnek, csak még mindig picit döbbent, nagy szemekkel bámulom szakadatlan. Úgyis ő vezet nem valami lassú tempóban, figyeli az utat helyettem is.
Ahogy végre találunk egy félreeső helyet, hatalmas megkönnyebbült sóhajjal kapcsolom ki a gyűrűmet és rázom le magamról az emberi testet. Ez néhány pillanatra teljesen leköt, ahogy automatikusan a hollow lyukhoz kapom a kezem, és ahogy megérzem a helyén… teljesen a megkönnyebbülésem és elégedettségem. Azt hiszem ezt a fizikai testet még majd szoknom kell.