Szerző Téma: Mindent egy jó falatért!  (Megtekintve 751 alkalommal)

Description: Kuroji Rei ft. Minami Junko

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Minami Junko

Hadnagy

11. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 500 / 15 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 12 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárgászöld - Testhez közel sárga, testtől távolodva színátmenetesen zöldbe válik.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
„Létezem, mert a harc éltet, és élek, hogy másokért harcoljak.”

Post szín:
#C7ADDF (főszín), #EDC0BB (Zanpuszín)


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Mindent egy jó falatért!
« Dátum: 2018. Júl. 31, 23:08:56 »
Mai napja tikkasztó meleggel indult. Ennek általában örül, hiszen a csodás napfényes idő feldobja a kedvét, és csak ritkán húzza miatta a száját. Ez pont egy ilyen kivételes pillanat volt, miközben azt se tudta, miképp helyezkedjen futonján. Próbálta már mindenhogy: paplannal, paplan nélkül, és fordítva. Drágalátos társa azóta se érti a logikát, miért képes valaki úgy aludni, hogy a lábait kipárnázza, a nyaka meg egy szinten van a futonnal. Szerinte fel kellett volna tűnjön ez a gazdájának, de amilyen mélyalvó! Arra örökkévalóságig is várhatna, hogy hasonlóak leessenek neki. Legalábbis azt hitte, ez biztos nem ebben az életben következik be, és hamarjában pislogott, mikor rájött, tévedett.
Junko az előbb emlegetett melegre ébredt. Míg Kinshijakuironak a tollai is kihullotak az unfilozofikus kérdéstől: „vajon a Shinigamik is meg tudnak izzadni?”, addig a lány ezen komolyan elgondolkodott, miközben javában patakzott a hátán a veríték. Felült, kómásan körbenézett, majd morcosan felegyenesedett, mert bármennyire is remekel az alvókája, az idő miatt többször is felébredt.
~ Kinshijakuirooo! Te tudtál aludni legalább? – faggatta hű társát, mire az unottan nekidőlt egy a világában fellelhető fának. A sólyomnak fogalma sem volt, mi lehetett ma a levegőben, vagy a napsütéssel, de a lilahajúnak valahol ő is nyúzottnak tűnt, és bár sejtette, hogy a társa nem fog mindenben vele osztozni, úgy döntött, ma se hagyja teljesen magára.
~ Tudod mire gondoltam? – kérdezte lelkesen, majd a szünetet nélkülözve folytatta – Elmehetnénk sushizni! Van pénzem félrerakva valaho-… Úúúúú! Gyorsan! Ha időben összekapjuk magunkat, talán még megvehetjük a mai utolsó csomagot az exklúzív kiszerelésekből! Azok mindig nagyon korán elfogynak, kicsivel azután, hogy kinyitott a városban az üzlet. Emlékszel rá, ugye?
Volt egy kis no-name hely, ahova néha betért edzés után. A többi Shinigami kolléga fárasztása mellett szívesen ejtőzött a városban, aminek keretein belül végigjárt pár éttermet, vagy falatozót, és evett, míg képletesen szólva el nem gurult. Nem kis étvággyal rendelkezett hölgy létére! Olykor lecsúszott több tál rámen is, vagy sushi, ha épp úgy kívánta.
Ásítozások közepette összekapta magát, és pillanatokon belül átlépte a küszöböt, zanpujával az oldalán. Nem akart feltűnő lenni azonban osztagtársai előtt. Amolyan „titkos bevetésnek” fogta fel az egészet, egy játéknak, ahol nem tudhattak a céljáról semmit. Tehát nyugalmat erőltetett arcára, míg elhagyta a területet. Utána rohant, mint a gepárd, hiszen komolyan! Ki aludna boldogan, ha a tervei kisiklanának a vágányról?
Nála ez bekövetkezett, és el is tört a mécses. A sushisnál szomorú képpel konstallálta, hogy kedvenc kiszereléséből már nem tud venni, mert érkezése előtt öt perccel adta el az utolsó olyan darabot. Az eladónő pedig aligha volt képes vele bármit is kezdeni, mint zavart mosollyal felkínálni más „csomagot”, ami esetleg érdekelheti őt. Ám Junkot a kedves gesztus hidegen hagyta, és könnyáztatta ábrázattal trappolni kezdett az üzlet előtt.
~ Mire készülsz? – érdeklődött gyanakvón a sólyom.
~ Megkeresem azt, aki elvitte, és… és…
~ Kérlek ne mondd, hogy harcot rendezel! Az komoly bajjal járna, most tekintve, még ki sem vagy pihenve rendesen.
~ Ez egy játék Kinshijakuiro. Egy játék, amiben a küldetésemet megzavarták! Így vagy úgy, a tettes felelni fog még!
Szinte hallani lehetett, miként a madár-szellem erőből nekikoccintotta fejét a fa törzsének, amin idáig ücsörgött. Rendesen féltette a gazdáját, nehogy hülyeséget csináljon…
- Hé te ott! - kiáltotta el magát hirtelen a lilahajú. Társa eközben lefordult a kérges növény ágáról, és azon tűnődött, melyik ima segít a gazdájának jobb útra tévedni. Amennyiben létezik olyan.

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #1 Dátum: 2018. Aug. 01, 09:18:27 »
Mostanában többször korog a gyomrom. A menza kaja sem segít sokat rajtam. Konkrétan a félfogamra sem elég! Szerencsére viszont Chiyo-csajszi megajándékozott némi pénzecskével, hogy majd arra fordítsam amire a leginkább szükségem lenne. Kicsit furcsa is nekem, hogy van, aki törődik velem. Nee-chan óta nem volt senki, aki megtudott volna érteni, de Chiyo-csajszi valamiért egyre jobban kezd nekem egy közel tartozómmá válni. Talán ezt nevezik anyaságnak, amit az a Nyanya mondott nekem? Bah! Chiyo-csajszi a mesterem nem az anyám! Meg én kértem fel, hogy fogadjon fel! Máig hihetetlen, hogy a legmenőbb Taichou az én mesterem! A legjobbtól tanulok! Viszont korgó gyomorral nem tudnék nekiállni az edzésemnek, úgyhogy jobb lesz valamit bezabbantanom mielőtt bármibe is belekezdenék. Találomra bemegyek valami üzletbe vagy mi a szöszhöz és egy ritka csomagolású sushira akad meg a szemem. Naná, hogy azt veszem meg! Ha már kajálni akarok, akkor magamhoz méltó hamit fogok én venni! Van rá elég pénzem! Kifizetem az eladónak az engem megillető hamikámat majd tüstént távozom is a helyről. Nem tudom persze megállni, hogy ne nyissam ki és kezdjek el zabálni. Éhes vagyok! Legalább végre nem fogok éhen halni! A sushik megtöltik a bendőmet! Miután az utolsó falatokat is benyomnám magamba, valamelyik pupák leszólít engem. Hátra pillantok miközben a kajámat rágcsálom. Ki merte megzavarni a kajálásomat?! Ez a lila hajú pernahajder? Lenyelem a kaját, ami a számba van még majd ráförmedve nagy hanggal visszaszólok neki.
- Van nevem is te két arcú, lila hajú pupák pernahajder! Nem látod, hogy éppen eszem?! Mit akarsz tőlem? Verekedni vagy mi?!
Nagyon nem tetszik nekem már ahogyan megszólított. Kikérem magamnak, hogy bármelyik shinigami, akadémista társam megmerjen így szólítani! Mi az, hogy „hé te ott?” Mintha én valami nincstelen senki lennék! Hát ezt a sértés én nem hagyhatom! A nevemen fog márpedig szólítani ez a némber, ha tetszik, ha nem! Nem érdekel, ha shinigami, de ha egy verést akar, akkor kapni fog tőlem, de egy akkorát, hogy beleékelődik majd a közeli fába!
Te idióta vadbarom! Még egy shinigaminak beszólsz! Bravó! Miért is nem lepődőm meg? Végtére is az egod mindig vezető szerepet játszott nálad a józan eszed helyett.
- Megtennéd egyszer, hogy nem kommentálnál mindent?! Meg amúgy is, ő szólt be nekem!
Nagy hangon közlöm a drágalátos zanpakutoumnak az igazamat. Erre még Chiyo-csajszi is bólogatna nekem! Nekem van igazam! Megsértette a jogaimat a személyemet! Elégtételt követelek! Ha annyira erősködni fog nekem ez a kétarcú csajszi, akkor lesz ne mulass, használni fogom gyakorló bábúnak! Amúgy is jól jön egy kis edzés a számomra!
Uuugh…. miért én vagyok a zanpakutouja, ennek a sorscsapásnak…
- Hallottam ám!
Mindegy! Úgy is csak szidni tud engem, úgyhogy a figyelmemet inkább a kétarcú némberre fókuszálom. Ha annyira szeretne egy kiadós verést, akkor Inuzuri módon fogom őt köszönteni! Rögtön két talpas rúgással fogok indítani, ha ez a nő annyira verekedni akar!
- Szóval mit akarsz pupák majom?! Verést?! Vagy inkább bocsánatot kérsz amilyen bunkó módon megszólítottál?! Ajánlom, hogy a második legyen, mert akkor tuti ellátom a bajodat amiért megsértetted a jogaimat!
Na mi lesz csajszi? Verés vagy bocsánatot kérsz?! És mindkettőre hajlok ám! Ha el kell látnom a bajod, akkor szívesen megteszem! És akkor elmondhatom magamról, hogy legyűrtem egy shinigamit! Én a Rukongai csavargó! Ezt nektek pupák tanárok!


Karakterlap

Minami Junko

Hadnagy

11. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 500 / 15 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 12 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárgászöld - Testhez közel sárga, testtől távolodva színátmenetesen zöldbe válik.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
„Létezem, mert a harc éltet, és élek, hogy másokért harcoljak.”

Post szín:
#C7ADDF (főszín), #EDC0BB (Zanpuszín)


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #2 Dátum: 2018. Aug. 06, 15:17:29 »
Meglátta, hogy kedvenc kaja kiszereléséből most nyelték le az utolsó falatokat. Az illető megszólításáért kapott tekintet felkorbácsolt benne valamit, ami tetőzte Kinshijakuiro aggodalmát. Mondhatni, a szikrából futótűz lett.
- Volt egy küldetésem, melyben meg kellett szereznem egy sushi csomagot. Meghiúsult, mert valaki elvitte!  - szólt harsányan, lebiggyedő szájjal, és el is hallgatott. Közelebb lépett. Nem tartott attól, aki tőle sokkal, de sokkal fiatalabbnak tűnt.
- A lélekölődhöz intézett hozzászólásból pedig levágom, hogy aligha adod meg a neki járó tiszteletet. Ez engem sokkal jobban zavar, mint a félbe maradt dolgaim – hideggé vált egyszeriben és kimérté. Társa nem tudta, ez robbanás előtti, vagy azutáni állapot? Sosem tapasztalta még, feszülten figyelt, tollait felborzolta.
- Lehet vannak olyan megjegyzései, amik neked unalmas rizsák? Nekem erről fogalmam sincs, mindenki a maga zanpuját hallja csak – vont vállat – Minden esetre te tartoznál a balhépartnerednek egy bocsánatkéréssel.
Látta, az ismeretlenhez másképp kell hozzáállnia. Tudta, bajos lesz, mivel már most komolynak ígérkező nézeteltérésük volt. Egy dolog ebből az, hogy a csajszi verekedéssel fenyegetőzött, egy pedig az, miként a kardszellemével viselkedett. Aligha lehetett fogalma arról, mit csinál, mert nem igazán gondolkodott, csak a szavak erejére támaszkodott.
- Akadémista vagy, ugye? – kérdezte higgadtan. Az logikus magyarázattal szolgált volna számára, az idegen viselkedését tekintve  - Van neked mentorod?
Szépen kezdett eltérni a témától, amire eredetileg kiakadt. Nem hiába, Junkoról beszélünk! Nyitott jellemként ruganyosan evezett ezek közt, és a szívét nagyon vezette a kíváncsiság. Érdekelte, az ismeretlent vezette –e valaki ebben a világban, illetve, hogy egy nevet is hallhatott –e.
kinshijakuirot eközben a szédülés fogta el, így miután rájött, nem éri meg a denevéreket utánozni, normálisan visszaült helyére, csendben figyelve tulajdonosának kiforró félben lévő személyiségét. Nagyon úgy látta, változni kezdett valamilyen irányba. Remélni tudta, hogy ez pozitív, és nem lesz gyökeres! Fárasztónak talált egy Halálistent arra nevelni, miképp ne nyírassa ki magát, ugyanakkor szerette őt. Csak ezt öszvérmód elhallgatta, sok más apró kis titokkal együtt.

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #3 Dátum: 2018. Aug. 07, 10:20:02 »
Ennek a pupáknak mi baja? Küldetés? Miféle küldetésről beszél? Egyáltalán melyik Sushi csomagról beszél? Ki vitte el?! Miért rajtam keresi ez a némber pupák majom?! Komolyan! Mindegyik vadbarom engem talál meg a hülyeségével? Biztos, hogy kattant a csajszi. Viszont bármennyire is lehetne őrült ez a kétarcú hárpia a hangneme nagyon nem tetszik. Annyira, hogy engem kezd már idegesíteni! Kinek képzeli magát?! Azt hiszi ő itt a valaki, mert shinigami egyenruhát hord és van kardja?! Nekem is van ám kardom! Sőt még Chiyo-csajszitól is kaptam egy jó kis fabokkent! Na erre mit lépne a kiscsaj?! Biztos berezelne! Hiszen Chiyo-csajszi menő taichotól mindenki fél! És ő az én mesterem! Hah!
- Nem tudom miféle Sushi csomagról beszélsz csajszi, de nálam a sajátom van! Megvettem pénzért! Szóval inkább húzd el a csíkot okés?! Kezdesz az agyamra menni…
És csak nem hagyja abba! És van képe még a zanpumról is véleményt formálnia! És még én kérjek bocsánatot?! Amit el se követtem?! És miért zavarja egyáltalán hogyan bánok én a zanpummal?! A zanpakutoum meg miért kezd el röhögni?
Mert ez a szituáció egyben szánalmas és vicces!
Kezd felmenni bennem a pumpa. Komolyan nekem ezzel a házsártos némber, kétarcú, pupák majommal kell foglalkoznom, ahelyett, hogy edzenék? Ennek is csak a szája nagy! Csak azért, mert akadémista vagyok ő meg shinigami azt hiszi kioktathat és beszólhat nekem következmények nélkül?! Ez így nem mehet tovább! Vannak jogaim! Nem vagyok egy gyenge csajszi, akinek csak úgy állandóan beszólhatnak!
- Én kérjek elnézést azért, amit el se követtem?! Hol élsz te?! Neked komolyan elmentek otthonról vagy mi?! Köztudottan én nem szoktam bocsánatot kérni! Csak akkor, ha az jogos! Ellenkező esetben az illetőt lecsapatom! Veled is ez lesz, ha nem fejezed be rögtön! Nem vagyok ám gyenge! Tudok küzdeni!
Ha annyira azt szeretné, hogy kardot rántsak szíves örömest megfogom mutatni neki, hogy nem most jöttem le a falvédőről. Úgy elbánok vele, hogy csak lesni fog! Ellátom a baját! Chiyo-csajszi milyen büszke lesz rám, ha meghallja a hírt, hogy Rei elbánt egy shinigamival shikai nélkül! Azt hiszi leiskolázhat engem ez a némber? Hát rosszul hiszi! Én fogom őt leiskolázni! Megfogja kapni a magáét az tuti!
- Az vagyok! Miféle hülye kérdés ez egyáltalán?! Vegyél fel szemüveget, ha ez eddig nem tűnt volna fel! Pupák majom!
Ki is nyújtom a nyelvemet rá. Érezze csak a törődést! Kigúnyolom, mert olyan buta! Pesztrál a felesleges kérdéseivel és még engem kér számon pluszba olyanért, amit el se követtem! Kinek érzi már magát ez a némber? Van fogalma egyáltalán kivel akar éppen ujjat húzni? Valószínűleg nem! Ha lenne tudomása tuti nem lenne ilyen bátor, hogy így beszéljen velem! Elvigyorodok mikor rá kérdez van-e Mentorom. Na majd megtudja kivel is húzott ujjat ez a kétarcú pupák majom!
- Naná, hogy van! Nem is akárki!
Húzom ki magamat és büszkén emelem meg a hangomat, mikor kiejtem a Mentorom és Mesterem nevét.
- Aikawa Chiyo! Tizenegyedik osztag kapitánya!
Így van! Én vagyok Chiyo-csajszi tanítványa! Egy menő Taichou az én mesterem! És én büszkén felvállalom, hogy a tanítványa vagyok! Így már tuti képben lesz, hogy nem érdemes velem ujjat húzni. Mert már akadémistaként is felfigyelt rám egy Taichou! Nem is akármelyik! A legjobb harcos mind közül!
- Esetleg húzni akarod még a drága időmet vagy esetleg leszel oly szíves és végre bocsánatot kérsz, amiért olyan bunkó módon beszóltál és még ráadásul kioktattál?! Esetleg inkább verést akarsz?! Mert akkor gyere! Játsszuk le! De aztán nekem ne sírjon a szád, mert kikapsz egy akadémistától!
Ha annyira verekedni akar, csak rajta! Legalább edzeni fogok egy kiadósat! Úgysincs élő fabábum! Ez a shinigami pedig pont kapóra jönne! Lássuk mennyire nagy ennek a kétarcú pupák majomnak a szája!

Karakterlap

Minami Junko

Hadnagy

11. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 500 / 15 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 12 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárgászöld - Testhez közel sárga, testtől távolodva színátmenetesen zöldbe válik.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
„Létezem, mert a harc éltet, és élek, hogy másokért harcoljak.”

Post szín:
#C7ADDF (főszín), #EDC0BB (Zanpuszín)


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #4 Dátum: 2018. Aug. 20, 22:03:29 »
Kinshijakuironak lett volna néhány szava a kialakult helyzethez. Elsősorban jogosnak érezte az ismeretlen leányzó kiakadását, mivel az ételért tisztesen fizetett. Junko olyan hal után vetette a horgot, ami már rég elúszott, ezzel feszültséget szítva egy lobbanékony jellemben. Később megjegyzést tett a stílusára. Nem nagyon volt jártas más Shinigamik és lélekölőjük kommunikációjában, de valószínűleg több mint véletlen, hogy ő hangosan beszélt vele. Talán még próbálja elsajátítani a technikát...
A bölcs hallgatást választotta, mert úgy vélte, a lila hajúnak muszáj fejlődnie a saját kárán. Ez perpillanat annyit tett, végighallgatja mondandóinak eredményét: a másik fél unalmasnak vélt „pupákozását”, fenyegetéseit a verekedés kapcsán. Felvonta rá szemöldökét, mivel számára egyértelműnek tűnt, harcot nem akar. Máskülönben rég szabadjára engedi a kard szellemét, viszont az is biztos, hogy előtte új terep után néz. Gyerkőc vagy sem, mindennek megvan a maga játszótere!
Szája elkerekedett, mihelyst a sötét sörényes kiöltötte rá nyelvét. Még kevésbé jeleskedett bizonyos verbális jelek felismerésében, szóval fogalma se volt ennek jelentéséről. Könnyedén megfogta két ujjal a nyelvét, majd legártatlanabb pillantásaival vegyítve visszadugta azt az illető szájába. Felemelte másik keze mutatóujját, magyarázni készült.
- Ha sokat lógatod a levegőn, ki fog száradni! Akkor hogyan eszel? – Immár a múlt fátylába burkolta kedvenc sushi kiszerelésének eltűnését. Majd holnap veszek egyet! Akkor tuti gyorsabb leszek!
Ennél Aikawa Chiyo nevének feltűnése lepte meg jobban. Aligha számított pont arra a nőre, akire a leginkább felnézett.
- Ezek szerint a tizenegyedik osztagba fogsz kerülni te is? – érdeklődött kíváncsian, szinte felvillanyozva. Komolyan, ki ne örülne annak a hírnek, hogy az esetleges, leendő csapattársával beszélget? Junkonak jól esett erre gondolni, ám az ismeretlen bármit válaszolhatott, utána elkomorodott. Valami megváltozott benne.
~ Minden rendben? Előtted áll valaki, akitől szerintem bocsánatot kellene kérned. Ennyit megérdemel, azonban szótlanná váltál – jelezte hű partnere.
~ Körülölelnek minket a lángok – harapott ajkába, miképp szorosan átölelte magát ~ Nagyon félek!!
~ Édes gazdám, milyen lángokról beszélsz?
~ Hallom a ropogásokat, látom a körvonalait…
A közelben nyitott ki percekkel ezelőtt egy újabb üzlet. Az árus izgalmas praktikát talált ki a vásárlók bevonzására: bográcsban főzött ételeket kínált, amit ott készített helyben. Engedéllyel üzemeltetett saját kis tűzrakó helyet is, erre dobta korábban a fadarabokat, és meggyújtotta őket. A leányzó ezt látta, hallotta, a jelenségek viszont sokkal nagyobbnak, ijesztőbbnek hatottak számára, múltjából kifolyólag. Máig lilaköd számára, mi történt Shinigami léte előtt, egyedül neve maradt meg emlékezetében. A tűz. Bár jó alvókával rendelkezett, ritkán felkeltette álmaiból a látványa – bezárva érezte a lelkét. Akárcsak most. Nem vette észre, de remegett, sírt, mellette elbambult. Tehát ami biztos még: Rei nagyratörő szavai se rémítették halálra annyira, mint a jelen pillanatban átéltek.
~ Segíts Kinshijakuiro!! – guggolt le. Amennyire tudatánál volt, összegömbölyödve zokogott tovább.
~ R-Rendben, figyelj! Adott egy új kihívás: beszélj olyan hangosan, ahogy tudsz! Törj ki ebből!
~ Utálom…
~ Mondd hangosabban!
~ Utálom a t-tű-….
~ Még hangosabban! Had hallja egy akadémista, mit érzel!
- Utálom a tűzet!! - mutatott jobb kezével egy irányba. Ezt személyesen még nem vette észre, de a kis bográcsos felé mutatott, aki épp a hozzávalókat pakolta a hatalmas edénybe, és értetlenül pislogott a két lányra a távolból.
Felcsúszott fekete egyenruhájának ujja, ezzel tisztán láthatóvá téve az erős égésnyomot. Különös módon az érzés segített visszatérni a lila hajúnak ebbe a világba. Nagyokat pislogva azon tanakodott, kicsit olyan volt, mintha máshová utazna. Talán a múltba? Persze badarságnak tartotta, hiszen annyi neki is világos, az idő határait áthágni lehetetlenség. De nem is igazán hagyta nyugodni a gondolat ilyen intenzív… energialöket után. Felegyenesedett, kifújta a levegőt. Összeszedve lelkivilágát zavart vigyorral odabaktatott az ételárushoz, akit immár észrevételezett szeme sarkából. Vett egy tál szecsuáni csirkét a nyitás előtt pár perccel elkészített adagból, majd átadta az idegennek. Meghajolt. Neki ennyit jelentett a bocsánatkérés – tettel kifejezve.

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #5 Dátum: 2018. Aug. 21, 12:55:28 »
Meddig kell ezt a kétarcú pupák majmot elviselnem egy légtérben? Nem elég, hogy megzavarja az étkezésemet, ráadásul az időmet is elveszi, de még van bőr a képén engem megvádolni, hogy elvettem a Sushiját amit én pénzért vettem meg?! Hát már mindenért én vagyok a hibás?! Csak azért, mert Inuzuriból jöttem csak is bűnöző lehetek?! Hogy lopom a kaját?! Na jó egyszer előfordult, de a némber köszönheti! Meg éhes is voltam.  Azt hittem ingyen volt! Legközelebb valami érthetőbb jelzést rakhatott volna ki a kajával kapcsolatban, hogy ki kéne fizetni, nem pedig ott hagyni az asztalon! Ezek miatt a pupákok miatt ragadnak rám olyasmi jelzők, amik abszolút nem igazak! Persze drága Zanpakutoum most is jól szórakozik a helyzeten. Végül is nem ő issza meg a levét, hanem én! Mindig nekem kell szívnom ezek miatt a pupákok miatt, akik a nyakamba sóznak mindent a hülyeségükből! Jelzem is felé, hogy nem bírom a buráját! Utálom őt! Ki is nyújtom neki a nyelvemet! Ebből majd tanul! Váratlanul ér viszont, hogy a csajszi a nyelvemet visszadugja a számba. Azonnal el is ütöm tőle a kezét és már készen állok arra, hogy kardot rántsak!
- Mi van kis csaj?! Verekedni akarsz há?! Na gyere és küzdjünk meg Pupák majom! Vagy nem mersz velem kiállni?! Félős majom!
Gyűlölöm ezt a nőt! Hogy mert hozzám érni?! Hogy merészelte a nyelvemet visszadugni a számba?! Akkor nyújtom ki a nyelvemet mikor akarom és akkor dugom vissza mikor én akarom! Senki fia nem parancsolhat nekem! Csak is Chiyo-csajszi, mert neki megengedem! De ez a nő nem szolgált rá! Nem is a felettesem, nem is taichou se nem pedig menő hadnagy! Csak egy shinigami! És ez leáll velem kötekedni?! Undorító!
- Én is?
Ezt mire értette? Mi az, hogy én is? Ezt nem értem. Egyáltalán nem tudom mit akar ezzel mondani. Biztos, hogy jól értettem a csajszit?
Te ütődött vadbarom! Azt takarja, hogy ő is tizenegyedik osztagos!
- Hogy ő? Tizenegyedik osztagos?
Mutatok rá majd elkap a röhögő görcs. Annyira, hogy a földre terülök és fetrengek a nevetéstől. Még hogy ő tizenegyedik osztagos?! Na ne már! Ő annyira béna, hogy nem lehet Chiyo-csajszi osztagában! Nem menő! Sokkal inkább idegesítő!
- Még hogy ő tizenegyedik osztagos! Ez viccnek is jó! Az év vicce! Még hogy ez a majom tizenegyedik osztagos legyen!
Nem bírom! Ez kész! Egy idő után azért sikerül összeszednem magamat majd felállok a földről. Ilyen jót még nem nevettem, mint most! Na jó mondjuk Hyou-bá igencsak megnevettetett mikor madárijesztőként megjelent előttem. Az buli volt! Bár sajnos, aki elvarázsolt minket vagy mit tudom is én hapekot vagy csajszit nem kaptuk el. Pedig nagyon szívesen bemostam volna neki egy akkora átszállót, hogy a fal adta volna a másikat!
- Hé! Mi bajod van? Bekrepáltál?
Nézek rá, hogy vajon mitől kezdett itt remegni és átmenni félős majommá. Az arcára pillantva alaposan megnézem azt a lilás dolgot, ami rajta van. Elkente festékkel vagy mi? Ez nem is festék. Ez inkább égésnek néz ki. Fúj de undorító! Odanézek ahol előtte a csajszi is figyelt. Ez fél a tűztől? Miféle shinigami ez? Egy kicsit megtorpanok mikor a csajszi ordítja, hogy fél a tűztől. Jó van már! Nem kell elmondani egyből megértettem! Csak inkább nem teszem szóvá mert ahogyan látom eléggé bekrepált. Majd később fogom tovább majmolni. Eléggé fura nekem, hogy egy idő után odamegy az ételárushoz és vesz magának kaját meg…. nekem?
- Te neked még is mi bajod van? Előbb félsz a tűztől most meg kaját adsz? Döntsd már el végre mit akarsz kétarcú pupák majom!
Odanézve az árushoz kicsit felhúzom a szemöldökömet majd újfent a csajszira nézek. Na jó! Szerintem jobb, ha elkerüljük a további problémát. Meg biztos előjönne ez a… valamije, ami a tűzzel kapcsolatos. Sze só se beszéd, megerőltetem magamat, odabaktatok az árushoz, kezembe veszem a közeli vizes vödröt és leöntöm a tüzet. Az árus persze elkezd nekem ordítani mit képzelek magamról. Na ezt utálom a legjobban. Nem képesek másokkal szemben tekintettel lenni?! Jó persze utálom a majmot, de azért na… van egy határ! És nem érte csinálom csak nincs kedvem tovább hallgatni ahogyan ordítja fél a tűztől! Egyáltalán nem érte csinálom!
- Máshova vigye a standját Tata! Valakik nem szeretik a tüzet! Vagy esetleg bemossak önnek egy akkorát, hogy kirepítsem innen Seireiteiből? Mert akkor megteszem!
Az árus persze tovább sem bírja ki, hogy ne szóljon be nekem! Én megfogom verni! Esküszöm megfogom ütni, de nagyon! Eldöntöttem! Tele a hócipőm! Felugrok amennyire csak tudok és páros lábbal megküldöm az árus képét a talpaimmal!
- Legközelebb légy tekintettel másokra! Idióta pupák!
Chiyo-csajszi most biztos büszke lenne rám amiért ilyen nagyszerű teli talpas rúgást hajtottam végre egy árus képébe! Hogy a többiek mit gondolnak most rólam nem érdekel! Megérdemelte, amit kapott! Ha ennyire a pénzre fáj a foga akkor húzzon el arrébb, ahol senkit nem zavar a kapzsi pénz éhességével! Nem bírom az ilyesfajta pupákokat! Ez a rúgás már nagyon kijárt! Jó érzés! Odasétálok a csajszihoz és elveszek egy falatot azért, mert na… megéheztem. De ez nem jelenti azt, hogy a puszipajtásom!
- Húzzunk innen! Az árus bűzétől is megfekszik a gyomrom! Hülye pupák! Majd máshol lerendezzük szépen!
Én nem adtam fel! Kihívom egy párbajra ezt a nőt! És kifogom csinálni! Csak ilyen állapotban nem ér. Azért még is az ellenfelem legyen maximálisan felkészült és ne legyen legyengülve egy idióta árus miatt! Ha nem akar utánam jönni, nem érdekel. De ha utánam jön akkor lerendezzük szépen a kettőnk dolgát! Megtanítom szépen, velem nem szabad kekeckedni!

Karakterlap

Minami Junko

Hadnagy

11. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 500 / 15 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 12 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárgászöld - Testhez közel sárga, testtől távolodva színátmenetesen zöldbe válik.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
„Létezem, mert a harc éltet, és élek, hogy másokért harcoljak.”

Post szín:
#C7ADDF (főszín), #EDC0BB (Zanpuszín)


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #6 Dátum: 2018. Szept. 01, 00:13:57 »
Elütötték a kezét, de nem olyan erővel, hogy az komolyabban fájt volna neki. Egyenesbe állt ajakkal nézte, hogy az előtte álldogáló idegen ismét a verekedéssel hozakodott elő. Türelmesen megvárta, míg befejezi, mert jobban érdekelte tizenegyedikes kilétére kapott reakciója. Látszólag jót derült, ami Junkot a legkevésbé sem bosszantotta. Inkább örült, hiszen tudta magáról, tökéletlen, viszont fejlődőképes! Van még mit tanulnom. Viszont mindennap azért gyakorlok, hogy megtaláljam a magam stílusát, a közös hangot a Lélekölőmmel - a harcban is. Létezem, mert a harc éltet, és élek, hogy másokért harcoljak. Számomra ez jelenti a legtöbbet.
A történtek után kínosan állt előtte. Neki vette az élelmet, erre odébbállt. A lila hajú azt hitte, most fogják faképnél hagyni. Ehhez képest döbbenten tapasztalta a következő eseménysorozatot az árussal, akinek tűz lobogott fekete bográcsa alatt. Aggodalmasan méregette az izzó lángnyelveket, miképp a fémet nyaldossák, illetve a leányzót. Nos… az előbbi látvány miatt többet nem kellett félnie, a vizes vödrös akcióval megoldódott. Az ugrásból a bácsinak szánt dupla-talpas rúgás viszont valószínűsítette, maradandó nyomot fognak hagyni az idős lélekben. Összerándult a gyomra, részben ettől, részben a rajta úrrá levő éhségtől. Így míg egyikőjük sem figyelt, lopott valamennyi rizs szemet, és elrágódott rajta, míg az ismeretlen visszajött, hogy hasonlóképp tegyen, nem sokkal utána.
- Nekem a füst illatával van bajom – jegyezte meg, majd utána sietett, kezébe nyomni az étket – Tulajdonképp neked vettem.
Azzal lassított, hagyván, had menjen előre a fekete hajú. Különben is azt mondta, lerendezünk valamit, nem…? Vajon piknikre gondolt? Lesz ott kockás lepedő? Sok fácska? Csicsergő madarak? Elkerülnek minket a pirománok, ugye?
~ Szerintem megint máshol jársz – érkezett a szimpla komment Kinshijakuiro részéről.
~ Lehet, de legalább izgi ez a naaap! – nyújtózott jókedvűen, az ismeretlen nyomaiba taposva.

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #7 Dátum: 2018. Szept. 02, 14:38:45 »
Nem tudok mit csinálni a kétarcú pupákkal, de ha már ennyire bekrepált a tűztől, gondoltam nem hagyom annyiban. Meg amúgy is, hogyan tudjak vele megküzdeni, ha közben meg se tudna moccanni, mert zavarja a lobogó tűz? Így hát gyorsan véget vetek ennek a dolognak. Nem is értem, hogy a csajszi miért nem ezt tette legelőször, mikor oda indult? Elég vízzel leönteni a bódét és megmondani a hapeknak, hogy nem jó időben árusítja a hamijait. Sajnos én hiába mondtam neki a magamét, de mivel akadémista vagyok nem nagyon tudok hatni rá. Ezt már megszoktam. Így hát, hogy gyorsabban végezzek az egésszel, mindkét lábam teli talpával megküldtem az arcát, hogy örökké emlékezzen ama napra mikor velem került szembe! Így majd megtanulja a pupák, hogy szabad másokkal beszélni! Nem nagyon érdekel, ha öreg, megérdemelte a magáét! És még jól is esik! Ezután indulok is egy tetszetős útra, hogy találjak valami tisztást vagy hasonló helyett, ahol nyugodtan megmérkőzhetnénk. A csajszi persze utánam fut és még a hamit is a kezembe akarná nyomni. Legszívesebben nem fogadnám el, de mivel éhes vagyok, egye-fene elfogadom. De ez nem azt jelenti, hogy máris barátok lettünk! Egy fik fenét! Szépen megfogunk küzdeni és jól laposra fogom verni azt a vigyori arcát, ami egyre jobban idegesít!
- Aha… mindenesetre már nem fog vizet zavarni a pupák.
Válaszolok a csajszinak, miközben a kaját elfogadom a kezéből. Jól esik most a hami. A sok pupáktól teljesen megtudok ám éhezni! Nem könnyű ám akadémistának lenni, főképp, ha megannyi idegesítő és unalmas dolog veszi körül az illetőt. Mint például engem! A tanárok felhúznak, a kidout utálom, az osztálytársaimat szintén nem szívlelem. Pupákok mind! Szerencsére azért akadnak olyan menő arcok, mint Chiyo-csajszi és Maki hapek! Na ők aztán kemények!
- Egyáltalán neked mióta van bajod a tűzzel há? Shinigami vagy és bekrepálsz egy lobogó tűztől? Elég lett volna ráöntened a vizes vödröt és csáó!
Bezzeg ennek a csajszinak adtak shinigami címet, de nekem még mindig nem adnak, csak azért, mert nincs shikaiom! Pedig, ha lenne, hamar itt hagynám ezt a pöcegödröt ahogy van! Kezdem nagyon unni az életet bent. Nincs semmi izgalom! Csak tanulni, üldögélni, meg mindenféle unalmas dolog, amitől rögtön hányingert kapok! Az osztálytársaim is inkább sétálgatnak az Akadémia körül ahelyett, hogy edzenének! Ezek akarnak shinigamik lenni? Úgy felfogják őket morzsolni, hogy csak lesni fognak mivel nem lesznek eléggé kemények és menők! De én menő leszek, mint Chiyo-csajszi! Megmutatom a pupákoknak, hogy engem bizony nem szabad félvállról venni! Amint megpillantok egy jó teret, ahol nincs építmény és szabad a tér, rögtön sietős tempót veszek fel. Alaposan megnézem a teret magunknak mennyire lesz klafa. Szerencsére jó tágas ez a zöld mező. Nem is tudtam, hogy itt a városban van ilyesmi! Frankó! Itt aztán csépelhetjük egymást!
- Ez megteszi! Jó van csajszi! Ahogy ígértem, kamatostól kifogom veretni belőled a bocsánatot, amivel tartozol!
Közben batyumat szépen lerakom a földre és egyhelyben ugrálok egy icipicit. Amint belemelegedtem alaposan, a bal kezemet a kardom markolatára helyezem és készen állok arra, hogy mikor fog támadni. Kivárom szépen mikor nekem támad. Amint a közelembe érne, rögtön egy shunpoval fogok indítani, hogy a háta mögé kerüljek és a kardom markolatának végével megkocogtassam a csajszi kobakját! Ha nem így tesz akkor igyekszem elkerülni a támadásait és keresni egy lehetőséget, hogy megkapja a magáét! Ma jót fogok szórakozni!

Karakterlap

Minami Junko

Hadnagy

11. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 500 / 15 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 12 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárgászöld - Testhez közel sárga, testtől távolodva színátmenetesen zöldbe válik.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
„Létezem, mert a harc éltet, és élek, hogy másokért harcoljak.”

Post szín:
#C7ADDF (főszín), #EDC0BB (Zanpuszín)


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #8 Dátum: 2018. Nov. 19, 00:15:49 »
Kezdte megkedvelni valahol a fekete hajút. Továbbra is mögötte haladt, nyugodalmas tempóban, és ahogy őt figyelte, kezeit ösztönösen mellkasához nyomta. Mosolygott.
Nem hittem volna, hogy az a nyavalyás ért a gazdám nyugtatásához, gondolta magában Kinshijakuiro. Sokszor képtelen-dermedve állt egy helyben, mélyen átérezve társa tűz iránti, negatív érzéseit. Azok bilincsében hiába akart segíteni! A jó szó mit sem ér, ha pedig csendben marad, fáj, mint a gyomron ütés. De legalább meggondolatlanság nem hagyja el a csőrét, ezért legsűrűbben hallgatott.
- Hmm? -  Ábrándjaiból kirántott, ködös fátyol ült rajta, melyet sűrű pislogással igyekezett szertefoszlatni. Majd folytatta – Oh! Hát…
Ő azt udvariatlanságnak tartotta. Nagy udvariatlanságnak. De annyi gógyija volt, ha ezt mondja, valószínűleg felülírná az idegenben a háláját, amit nagyon is komolyan érzett, és minden áron meg akarta akadályozni az előbb kifejtettet. Nyíltszívűként eképp látta helyesnek:
- Én ilyenkor nem látok úgy, mint te… - motyogta, oldalra sütött tekintettel – Biztos vagy a dolgodban. Ezt leszűrtem. Észrevetted azt a vizes vödröt, mert valami eloltotta a tüzet, és utána csak gomolygó füst maradt. Bepánikoltam. Olyankor normális, hogy valakinek a látóköre beszűkül.
Bingó! Talált egy aranyközéputat, mellyel vélhetőleg nem bántotta meg beszélgetőpartnerét, illetőleg kellően kifejtette gondolatát a témával kapcsolatban.
A kellemes séta után csillogó szemekkel pásztázza választott terepüket. Milyen remek hely a piknikre! Hol a pokróc? Hol, hol?! Kezét homlokához emelte, majdnem a tisztelgő katonákhoz hasonlóan. Kereste a jól ismert kockás textíliát, mind hiába.
- Mwhiiii? - csúszott ki szájából, a teljes értetlenségét legmegfelelőbben sugárzó kis hangocska. Enyhe dühöt érzett emellett a fekete hajú irányába.
Miért nem szólt hamarabb, hogy játszani akar? Hmmpf! Most sértve érzem magam!
Míg társa ugri-bugrizott, ő belegázolt a mögötte levő, hatalmas tóba. Megemelte fekete egyenruháját, s hagyta, hogy térdig megérintse őt a természet hidege. Így képessé vált lenyugodni, gyermeki feszültségét szerteoszlatni. Miután végzett, egyszerűen kisétált a partra. Karkörzéssel letudta a bemelegítés első fázisát, helyben futással a többit, végül szembehelyezkedett vele.
Jelentőségteljesen kardjáért nyúlt, szóra nyitva száját:
- Rendben, játszom veled! Kezdetnek bemutatom Kinshijakuirot – azzal előhúzta, de nem adta ki neki A parancsot. Fair küzdelmet akart.
Megtett két lépést előre, utána lendületet véve előrerohant. Mikor érezte „ellenfelét” pozíciót váltani, reflexszerűen fordult, hogy a kardpengével kivédje a beérkező támadást. Így neki valamennyire keresztülhúzhatta a számításait, a lendület viszont már most sok volt. Junko kissé hátracsúszott ebben a helyzetben. Amennyiben a fekete hajú megpróbálta kihasználni a védekező jelleget, igyekezte hárítani a beérkező csapásokat, míg maga is tanakodott következő lépésein.
- Játsszunk sokáig! - kérte aztán az ismeretlen lányt. Hiszen nem sűrűn akadt ennyire szenvedélyes partnere!
« Utoljára szerkesztve: 2018. Nov. 19, 00:35:40 írta Minami Junko »

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #9 Dátum: 2019. Jan. 29, 22:16:37 »
Ez komoly? Tizenegyedik osztagosnak vallja magát a csajszi és egy egyszerű tűznek köszönhetően beszűkül a látó tere? Egyáltalán hollowok ellen, hogy a ménkűbe, tud érvényesülni, ha egy parázstól is kiakadna mint a kakukkos óra és leáll három óráig sírdogálni, mire észbe kapna, hogy éppen búnyoznia kéne az ellenséggel! Annyira nem értem! Engem mondanak sokszor alkalmatlannak, meg kötik az orromhoz, hogy mit is keresek itt egyáltalán az Akadémiába, viszont ilyen nyúlbéla lelkeket meg shinigamikká avanzsálnak! Persze mindig én leszek a fekete bárány! Ahányszor csak erőlködőm, szorgalmasan gyakorlom a mozdulatokat, valamelyik tanár így is úgy is belém fog kötni, mert ez nem tetszik és az nem tetszik neki. Köpök rájuk!
- És még te vagy tizenegyedik osztagos? Egyáltalán, hogy vettek fel téged abba az osztagba? Ott keménykötésű menő hapekok vannak! Ráadásul Chiyo taichou roppant keménykezű az osztaggal. Én mondom te csak füllentesz azzal kapcsolatban, hogy tizenegyedik osztagos vagy. Maximum negyedik osztagban lehetsz, de hogy a tizenegyben tuti nem az fix!
Nem hiszem el, hogy egy ilyen nyúlbéla tizenegyedik osztagos legyen. Az egyszerűen röhej! Na majd én megtanítom neki milyen egy olyan harcos, aki nem fél! Szépen el is mondom neki, hogy most kamatostúl kipofozom belőle azt a bocsánatot, amit már rég megérdemelnék! Nem fogom hagyni magamat! Ha megsérül az-az ő baja lesz! Amúgy is ő egy shinigami, szóval csak nem fog fájni neki pár karcolás!
- Mi van?
Ez most konkrétan elnevezte a kardját? Komolyan van neve a kardjának? Ugye ez most valami vicc?! Hát én itt mindjárt felrobbanok. Komolyan nekem ezt a kretént kellet kifognom mára?! Mi lesz még itt? Talán a ruhájának is van neve? Csak essünk túl rajta! Elintézem egy csapással azt jónapot! Szerintem ez nem fog sokáig tartani. Már látom magam előtt ahogyan elfog vérezni.
Te gyökér az a zanpakutojának a neve! Ennyit se tudsz te mihaszna?
- He? A zanpakutouja? Az lehetetlen! A zanpakutou bennünk van nem a kardunkba!
Neked elment két jó nagy kereked! Szerinted miért mondtam azt neked még jó régen és idézem szavaimat: „Én ebbe a kardba nem költözök bele az biztos”.
- Jaaaaa! Akkor tehát az egyik kard az otthonod lesz mi?
Csak kezdjétek el ezt a nyamvadt küzdelmet!
Nem kell kétszer mondania. Jól tippeltem, hogy ő fog kezdeményezni! Megvárom a megfelelő pillanatot és amint az esély elém tárul, rögtön shunpoval a háta mögé kerülök és egy csapást mérek rá kardom pengéjével. Viszont a nyavalyás kivédi! Nem rossz! Akkor viszont most én támadok sorozatosan! Igyekszem nagyon agresszívra venni a stílusomat, de ez a shinigami mindent kivéd! Ráadásul még be is szól harcközben, hogy sokáig akar velem szórakozni! Ez neki egy játék?! Hát ez már tényleg a pofátlanságnak a netovábbja! Jól van csajszi! Te akartad! Egy utolsó csapást még bemérek, aztán shunpoval hátrálok, hogy legyen elég helyem. Amint megállok, leengedem egy kicsit a kardomat.
- Nem rossz… de ne, hogy azt hidd, hogy könnyen elbánsz velem!
A szokásos stílussal tuti nem nyernék. Itt az idő letesztelni amazt a stílust, amit a könyvben megtanultam. Lássuk az árnytánc ellen mit fog kezdeni? Ha jól emlékszem kontra támadások sorozatával, meglehet lepni az ellenfelet. Végig kell csúsztatnom a pengémet az ő pengéjével, viszont ügyelnem kell, hogy én legyek belül. Tartsam a középvonalat és egy hirtelen vágással megsebezzem. Kifújom a levegőt majd beállok a stílus kezdő pozíciójába és várok az ellenfelem mozdulatára. Ha támadni fog, igyekszem a középvonalat megtartani és lehetőleg belül maradni. Ha ez sikerül, akkor igyekszem megvágni olyan helyen, ahol nem okozok életveszélyes sérülést, de érezze, hogy ne vegyen könnyen.

Karakterlap

Minami Junko

Hadnagy

11. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 500 / 15 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 12 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárgászöld - Testhez közel sárga, testtől távolodva színátmenetesen zöldbe válik.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
„Létezem, mert a harc éltet, és élek, hogy másokért harcoljak.”

Post szín:
#C7ADDF (főszín), #EDC0BB (Zanpuszín)


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #10 Dátum: 2020. Máj. 03, 19:47:04 »
- Hmm? - egyenesedett fel, fejét oldalra billentve. Nem találja alkalmasnak magát arra, hogy gyógyítson. Ő inkább a harc terén nyújt neves példát, még ha pár kollégája is inkább negyedikesnek nézte. Lehet még nem igazán tudják, kivel állnak szemben, így persze Junko elnézte nekik a bakit.
- Eeee, te is inkább negyedikesnek festesz! - vigyorgott játékosan. Ami azt illeti, komolyan is vehetnénk, a lány elég aprónak tűnt lila hajúkánk számára, akiben elképzelése szerint komoly erő lappanghat. Nyilván akadémistának nézett ki, de hát, ha van potenciál, akár simán mehetne oda, nem? Ha akarna persze, az már a sushi tolvajon múlik! Junko egyszerűen magát látja ebben, és hogy szerinte hol tehetne a sötét sörényes jó szolgálatot.
Ez a téma viszont hamar továbbrepült. Mindkét idióta egy „játékos vetélkedő” mellett döntött, ami újfent, inkább Junko számára az. Reiről fogalma sincs, miképp vélekedett. De neki nagyon szórakoztató, hogy bemutathatta Kinshijakuirot, és nem hezitált a 11. osztagosnak ugrani.
Sokat gyakorolt, így jól véd. Becsüli viszont ifjonc ellenfele gyorsaságát. Abból akadt bőven, illetve talán kurázsiból is. A pengék koccanása betöltötte a teret, igazi dallamként hangozva Junkonak.
- Hmm-hmm! Szinte énekelt a kardjaink pengéje! Aki így tud forgatni egy ilyen nemes eszközt, abban biztos vagyok, hogy az amatőrtől több – kacsintott elismerő mosollyal, majd mint az talán várható volt, megindult Rei felé. Energikus személyiség, nehezen tudott egy helyben el lenni sokáig. Shunpoval ment neki, kardját előre szegezve. Persze nagyon figyelt, hogy ne okozzon sérülést a fiatalon, elvégre nem megölni akarta. Igazából alig kezdték el, de lassan kezdve értelmét veszteni az, hogy a sushi evés miatt móresre tanítsa. Inkább… tényleg játszani akart! A maga módján.
Válasz reakcióként úgy tűnik, a sötét sörényes nem hazudott. Sikerült megvágnia Junko ruháját a bal karjánál, amire a lány rámarkolt, és le is tépte. Egy rafinált mosoly jelent meg az arcán. Rei arra számíthatott volna, hogy esetleg támadni fog még a leányzó. Ám módszert váltva ügyes, szinte impresszív mozdulattal visszahelyezte wakizashiját a tokjába, és leült lótuszülésbe.
- Van már ötleted, melyik osztagba akarsz kerülni? - kérdezte, a szokottól nyugodtabb hangon - Vagy valamilyen célod a harccal? Elég erős vagy, szépen felhevítetted a hangulatot. Szívesen játszanék még! De most inkább beszélgetnék. Mit szólsz?
Gyors váltás lehetett az előbbi show-műsorhoz képest. A lila hajú átszellemült kissé, talán ezt mondhatnánk az első pillanatnak, amikor kellőképp kiszórakozta magát, és most nyugalomra vágyott. Ilyen ez, ha valakinek a viselkedése, bizonyos személyiségjegyei a hangulatától függenek.
- Esetleg még ami eszembe jutott, elmondtad már a neved? Úúú, Kosegare*, ugye? - biccentett oldalra a fejét - Én Minami Junko vagyoook!
Kezet nyújtott a sötét hajúnak.


(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2020. Máj. 03, 20:03:46 írta Minami Junko »

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #11 Dátum: 2020. Máj. 04, 12:07:28 »
Nem tudom hova tenni ezt a nőcit, de komolyan. Tényleg tizenegyedik osztagos? Még mit nem! Nem emlékszem, hogy találkoztam volna vele eleve az osztag birtokán. Mondjuk mindegy. Megkérdezem majd a Taichoutól, hogy ismer-e egy efféle dinkát az osztagában aztán kiderül. Rögtön felmegy bennem a pumpa mikor engem néz már negyedik osztagosnak. Ez azért egy kicsit sértő már!
- Hé, nem látsz a szemedtől vagy mi?! Akadémista vagyok! Betűzzem neked? A-K-A-D-É-M-I-S-T-A AKADÉMISTA!
Komolyan felbosszant ez a nőci! Nem elég, hogy engem vádol meg ok nélkül azért, mert mertem megvenni azt a kaját, amit szerettem volna és ez neki nem tetszik és azt hiszi elloptam tőle, ráadásul még sérteget is engem! Pedig még segítettem is neki, mikor lepofoztam azt az öreg ürgét, aki nem vette figyelembe más gondját éppen. Ez a hála?! Túl jó szívem van úgy tűnik! Na mindegy is! Szépen elpáholom a fenekét és meglátjuk, hogy azután is így fog velem szemétkedni! Nem fog tovább vigyorogni az fix! A kontra támadásommal és a sorozatos támadásaimmal igyekszem hátráltatni, de mindent kivédett. Ekkor kellet végül egy ütőkártyával jönnöm, amit abból a fekete könyvből tanultam, amit az a Kuroji akárki írt. A stílussal sikerül meglepnem és végül a ruhájának egy darabját el is veszíti amint megvágom a kardommal. Elvégre nem megölni akarom, csak szeretném tudatni vele, nem most kezdtem! Mármint tanuló vagyok, de nem adom könnyen a bőrömet. Mármint… mindegy is! A lényeg, hogy nem akarom kicsinálni ténylegesen! Mi vagyok én barbár vagy mi? Egyáltalán mit ért az alatt, hogy énekelt a kardunk? A fegyverek nem szoktak dalolni! Komolyan mi van ezzel a nőcivel egyáltalán? Mindegy is, várom a következő támadását. Elvégre a kontrázásaimmal sikerül megszorongatnom úgy tűnik. Visszaállok a kezdő pozícióra és várok. Ekkor viszont nagyra nyílnak a szemeim mikor meglátom, hogy elteszi a kardját és leül valami fura ülésbe.
Lótusz ülésnek hívják gyökér!
- Nem kell állandóan sértegetned!
Tanulnád már meg végre a dolgokat inkább ahelyett, hogy magadra vennéd! Komolyan, kezdesz az agyamra menni a tudatlanságoddal sokszor!
- Én vagyok tudatlan? Néz rá erre a shinigamira! Elrakja a fegyverét a harc kellős közepén! Ez alapból kezdő hiba! Chiyo taichou is megmondta, harc közben soha nem rakjuk el a fegyverünket!
Ekkor félbeszakít engem a shinigami, aki megkérdezi melyik osztagba akarok menni. Pislogok párat a hirtelen jövő kérdésére. Annyira, hogy le is engedem a kardomat. Komolyan miért kérdezi ezt tőlem? Már el is ment a kedvem, hogy móresre tanítsam. Ez így nem buli! Sóhajtok egy nagyot majd elrakom a kardomat. Ezután állva maradva, karba teszem a kezeimet.
- Tizenegyedik osztagba! Miért érdekel ennyire? Amúgy meg elmondtam már a célomat, hogy kamatostól kiverem belőled a bocsánatot, amivel te tartozol!
Elfordítom ezután a fejemet és még magamba kezdek motyogni.
- Bár ez megteszi bocsánatnak…
Csak nem elpirultál?
- Hallgass már!
Ordítok rá a zanpakutoumra. Komolyan az agyamra megy már olykor! Egyáltalán ez a shinigami mit forgat a fejében? Miért nem akar harcolni? Mi az, hogy beszélgetni akar velem? Az ellenséggel is leállna dumálni vagy mi? Nem értem. Abszolút nem értem ezt a nőt! Vakarni kezdem a fejemet. Sok kérdés merül fel bennem. Menten felmegy megint bennem a pumpa amint a nevemet kérdezi és kölyöknek kezd hívni.
- HÉ!!! Tudd meg Junkocska hogy van nevem is! Reinek hívnak! Ne kérdezd a családnevemet, mert fogalmam sincs. Rei és kész!
Komolyan felrobbanok már mérgemben. Hallom, hogy a zanpakutoum eközben végig kiröhög.
- Ez neked vicces?
Kölyöknek szólított! Ez igen! Én se mondhattam volna ezt szebben. Egyre jobba bírom ezt a csajt!
- Tetszik, hogy sérteget? Zanpakutou létedre igazán felkelhetnél a védelmemben! Akár együtt érezhetnél…
Abba meg hol lenne nekem a szórakozás? Amúgy is megérdemled te fafejű. Néz már rá! Nem vesz komolyan téged! Nem akar ártani és épp beszélgetne veled. Hány shinigami fogta magát és küldött el téged melegebb éghajlatra Chiyo, Hyousuke, meg azokon kívül, akik edzettetek vagy foglalkoztak veled há? Szerezz barátokat, ha jót akarsz.
- Barátkozni? Én?
Kezdek hadonászni a kezeimmel, miközben érzem az arcomon, hogy melegszik. Mi az, hogy barátkozni!
Szeretnél barátokat ugye? Valld be!
- Nem kell nekem barát!
Teszem karba a kezeimet és fordítom el a fejemet, hogy az a Junko ne lássa. Nekem barát? Ugyan! Nem kell nekem barát. Megvagyok ezek nélkül is, köszönöm szépen.
Tudom, hogy szeretnél barátot magadnak!
- ÁÁÁá jól van! Beszélek vele, ha ez neked örömet okoz!
Dühös arckifejezéssel végül megyek oda Junkohoz és leülök elé. Most akkor mi jön? Hogy kell ezt csinálni vagy mi? Egyáltalán mit kéne mondanom? Öregem… hogy csinálják ezt a többiek egyáltalán? Chiyo taichouval könnyen szót tudok érteni, de egy idegennel csak úgy simán, nem is tudom. Nagyon nehezen megy.
- Oké… akkor miért akarsz beszélgetni velem egyáltalán? Mit akarsz tőlem?
Remélem nem akar átejteni, mert baromira ideges leszek, ha ez egy csel lesz, amit nem vettem észre!

Karakterlap

Minami Junko

Hadnagy

11. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 500 / 15 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 12 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárgászöld - Testhez közel sárga, testtől távolodva színátmenetesen zöldbe válik.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
„Létezem, mert a harc éltet, és élek, hogy másokért harcoljak.”

Post szín:
#C7ADDF (főszín), #EDC0BB (Zanpuszín)


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #12 Dátum: 2020. Aug. 20, 21:47:55 »
- Eeeeeeeee, valaki nem hallott még a kíváncsiságról? – vigyorogta szélesen – Még az arcod is vörös!
Négykézláb közelebb kúszott a lányhoz.
- Csak nem szerelmes vagy? Van már kiszemelted, ugye-ugye? – kérdezte csillogó szemekkel, és itt korántse állt le a kérdésbombával. Egyelőre megállt, hogy a másik egyáltalán helyre tudja rakni magában az egészet, hogy összehozta a sors az osztag legnagyobb flúgosával. Úgyhogy a sötéthajúnak valószínűleg nem lesz egy sétagalopp, ha komolyan gondolta a 11. osztagot. Már pedig Junko nem érzett tétlenséget beszédpartnere szavaiban.
- Szia Reiiii! – integetett térdeire ülve, majd hátrébb mászott, oda, ahonnan előzőleg elmozdult. Visszaült ugyanabba a pózba is, fenékkel le, lábait kényelmesen kinyújtva, karjaival hátul támaszkodott. Vagy lehet nem így ült? Nos, tök mindegy, izgatottsága sokkal több energiát megmozgatott benne, minthogy ilyesmivel törődjön.
- Hú, te aztán meglepően sokat kiabálsz magadban – gondolkodott el a lány, kezével állát simogatva.
~ De...  Mi van, ha ilyenkor ő is a kardszellemével beszél?
~ Nem tudom említette –e már. Minden esetre még nagyon sok kérdésem van hozzá!
- Szóval az a kérdés, mit akarok tőled? – Junkot meglepte, ő szeretett volna ebben a szerepben maradni, viszont neki is akadt mit tanulni a kommunikáció terén. Miután kifejezetten fellelkesítette a gondolat, hogy Rei nem ellenzi beszélgetős ötletét, pillanatnyi nyugalma egyelőre elpárolgott, és a lila hajú eléggé csapongott hatalmas, kontrollálatlan energiája miatt. Nos, Chiyo ebben nem lenne rá épp a legbüszkébb, viszont emiatt se furdalta épp lelkiismeret. Majd kér esetleg tanácsot, ha nagyon felsülne később az ismerkedés során. De miért is foglalkozik ő ezzel?
Hirtelen ötletből kifolyólag édes shinigamink megölelte a sötét hajút. Ki tudja, mennyire ellenezte, vagy rúgta le a lányt, de Junko rávetődött, és karjai alányúlt, hogy átkarolja őt. Arcát aztán Rei mellkasába dörzsölte.
- De aranyos vagy! Ú, és milyen lapos! Fogadnék, hogy később megnőnek még ezek! – kipirulva a fekete hajúra vigyorgott, két kezét az ő melleinek helyére csúsztatva, és hát azokat markolászta. Erre Rei akármiképp is reagált, a shinigami töretlen jókedvvel folytatta „ámokfutását”.
- Humm. Vannak álmaid? Meg olyan terv, hogy gyerek? Vagy az egész életed gyakorlásra fogod szentelni? – Junko pozíciót váltott. Eltágított Reitől, és felé fordult, aztán elhasalt a fűben. Lábaival boldogan kalimpált a levegőben, Kinshijakuirot pedig maga mellé fektette.

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #13 Dátum: 2020. Szept. 25, 09:45:01 »
Ennek komolyan még is mi baja? Soha életembe nem találkoztam ilyen flúgos shinigamival mint Ő. Nehezen hiszem el, hogy a tizenegyedig osztagban szolgál. Ugyan már! Soha életembe nem láttam még eleve az osztag területén se, mikor mentem külön edzésre! Találkoznom kellet volna vele akkor legalább egyszer biztos.
- He, hogy mi?
Amint az arcomhoz terelődik a téma, nyomban eltakarom. Nem is pirultam el! A helyzetemet tovább nehezíti a shinigami. Most már arra kíváncsi szerelmes vagyok-e. Felé tekintek, kitágult szemekkel és hebegni habogni kezdek. Ennek még is mi a fészkes fene baja van? Hogy kerültünk egyáltalán ide? Még is honnan veszi, hogy szerelmes vagyok-e? Hova akar egyáltalán kilyukadni? Szerelem egyáltalán micsoda pontosan? Chiyo taichou valami olyasmit mondott, hogy két illető szereti egymást feltétel nélkül, de nekem ez túl bonyolult. Szerintem kijelenthetem, nincs nekem ilyesmim. Esetleg arra gondol? Még jobban elpirulok. Most már kezdem kapiskálni!
- Nincs kiszemeltem és nem is lesz! Bele is halnék a szégyenbe, ha ilyesmi megtörténne velem!
Fakadok ki a shinigamira. Még is mit gondol rólam egyáltalán? Soha életembe nem voltam „szerelmes” és sose leszek az! Nincs az a jó ég, hogy ez megtörténhessen! Egyáltalán nem érdekelnek a fiúk! Most meg integet nekem. Komolyan nem tudom követni. Ha még nem lenne ez nekem elég, még a zanpakutoum is rá kezd és sérteget folyamatosan, amire nagyon is kifakadok. Persze megkapom érte a shinigamitol a megjegyzést.
- A zanpakutoummal tárgyalok, ha nem tudnád! Ő is olyan idegesítő, mint te!
Ismételd meg amit mondtál.
- Izé……
Helyes!
Egy percre megfagy bennem a vér. Ha így folytatom a végén tényleg ki fog nyuvasztani! Beadom a derekam. Ha ennyire akar ismerkedni, legyen! Meg ne bánjam viszont! Elrakom a kardomat vissza majd leülök és arra várok, hogy még is mit akar tőlem megtudni vagy mi. Nem értem miért fontos neki ez, de ha ennyire akarja! Amúgy is elment a kedvem az egész küzdelemtől. Ünneprontó!
- Te még is mi a fenét csinálsz há?!
Hirtelen nem tudom hova tenni a következő eseményt. Ahelyett, hogy kérdezne, rögtön megölel és az arcát a melleimhez dörzsöli. Hé! Szálljon már le rólam! Kapálódzni kezdek nagyon, de aligha tudok kiszabadulni. Annyira feldühít már a végén, hogy minden lélekenergiám felszabadul és a sötét aura körülvesz, miközben végre kiszabadulok és elugrok mellőle.
- Harcolni akarsz vagy mi?
Közben az aurám nem akar egy percre se leállni és tomboló tűzként jár körbe engem. Kapom is a megjegyzést a mellemmel kapcsolatban, hogy lapos vagyok.
- Hé! Mi az, hogy lapos?! Figyelsz te egyáltalán, amit mondok?! Komolyan az agyamra kezdesz menni!
Most meg a kardját szorítja úgy magához, mint valami kisállatot vagy mit szokást. Ennek hatására az aurám is kikapcsol, annyira elmegy megint a kedvem az egész harctól. Ez egy bolond konkrétan. Ártalmatlan bolond. Hogy tud egyáltalán ilyen nyugodt maradni a közelemben? Mindenki csak menekül tőlem amint ennyire feldühödőm. Még is mit képzel magáról?
- Nekem csak egy álmom van. Túlszárnyalni Chiyo taichout! A legjobb harcos akarok lenni a shinigamik között! Gyerekem sose lesz, hagyjál ezzel. Én ugyan nem akarok gyereket! Amúgy is mit csináljak egy gyerekkel há? A saját anyám is otthagyott engem! Nincs értelme!
Anyám példájából kiindulva, biztos vagyok abban, hogy nincs értelme gyerekre vigyázni. Mondjuk Nee-chan így is elvállalta ezt a szerepet, pedig nem is a rokonom. Még is úgy vigyázott rám mintha a saját gyereke lettem volna.
- Egyáltalán, hogy jut az ilyen az eszedbe? Családalapítás? Shinigami vagy! Szerinted egy shinigaminak jó, ha van családja? Harcosok vagyunk! Egy harcosnak nincs szüksége amúgy sem családra!
Jelentem ki határozottan. Közben összevonom a karjaimat és oldalra kezdek tekinteni, miközben magamban morgolódom tovább. Idegesít ez a shinigami! Az agyamra megy!