Szerző Téma: Mindent egy jó falatért!  (Megtekintve 1229 alkalommal)

Description: Kuroji Rei ft. Minami Junko

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 164

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 22 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mindent egy jó falatért!
« Válasz #15 Dátum: 2021. Jún. 09, 19:43:16 »
Némán pislogok többször a kérdést meghallva. Nem igazán értem. Nem arról van szó? Most komolyan nem értem. Nem az a szerelem, amit Chiyo taichou mondott? Lehet keverem valamivel? Lehet jobb lesz rá kérdeznem. Emelem is fel a kezemet, mint aki jelentkezne majd azután teszem fel a kérdésemet.
- Nem értelek. A szerelem nem az, amit mondtam? Vagy akkor most micsoda? Valami kaja vagy mi?
Csípőre teszem a kezemet miközben csak bámulok előre. Nee-chan vajon hogyan tud ezekkel a dolgokkal egyáltalán megbirkózni? Bonyolult az élet olykor. Nem lehetne egyszerűbb? Mi olyan jó abban a szerelem micsodában? Mit esznek azon? Már sokszor hallottam, emlékszem, hogy pár évfolyam társam is szintén erről beszélnek… komolyan mi olyan jó abban? Miért kell ezt folyton megkérdezni? Szerencse, hogy az akadémiában ezzel nem nyaggatnak. Még csak az kéne!
- He?
Csak bámulok rá. Ezzel a shinigamival még is mi van? Hirtelen megváltozott és valami komolyat mond nekem, de nem igazán értem, amit mond. Lelkem megnyilvánulása? Mi?! Karom meghosszabbítása a kard? Mi van?! Egyáltalán mi az a rítus? Ez nekem új. Mi az a rítus? Valami kaja vagy mi? Kajának hangzik. Valami csokiféle lehet?
- Eeeeeeee mi az a rítus? Valami jó kaja féle?
Komolyan nem tudom mit akart ezzel mondani. Most hallottam ezt a szót életemben először. Jó lenne, ha elmagyarázná mert tényleg nem értem és lehet, hogy fontos vagy mi. Fura, hogy furán viselkedett az előbb. Talán a gyomra rosszalkodik? Vagy valami rosszat mondtam? Komolyan nem tudok kiigazodni olykor! Minden olyan bonyolult!
- Még mindig nem értem mit mondasz lapos alatt! Komolyan mi van veled?
Ez a shinigami bonyolult. Nagyon bonyolult! Nem értem olykor mit mond és még itt ölelget engem, ami zavar! Szerencsére eltudok ugrani előle végre valahára, hogy levegőhöz jussak majd felteszem neki a kérdést, hogy akar-e küzdeni. Nekem aztán mehet, ha menet, nem fogok egy cseppet sem meghátrálni! Azt lesheti! Sajnos viszont megint elmarad és amint látom, hogy a kardját ölelgeti az aurám ki is kapcsol. Komolyan nem értem… most akkor akar harcolni vagy sem? Mindenesetre elmondom az álmomat amire újabb kérdést kapok, közben megint előkerül egy szó, amit megint nem értek.
- Mi az, hogy hadarni?
Pislogok párat megint csak bambulva. Komolyan jó lenne végre ezeket, ha valaki elmagyarázza, mert nagyon nem értem.
- Mert Nee-chan is az volt és tök menő volt ahogyan elbánt a rossz arcúakkal. Chiyo taichou is ilyen. Én is olyan akarok lenni, mint ők!
Árva? Mi az-az árva? Az a hátra hagyáshoz van köze?
- Nem igazán értem miről beszélsz, de ha az árva azt jelenti, hogy nincs anyukám, apukám és Nee-chanom, akkor igen.
Egy kicsit elszontyolodom, mikor Nee-chant is megemlítem. Ő nem hagyott el, én üldöztem el őt magamtól. Örökre… ááááh szedd össze magad Rei! Ez nem te vagy! Össze is paskolom az arcomat. Nem szabad szomorkodni! Chiyo taichou mindig azt mondta, hogy nézzek előre! Nem gondolkodhatok a múlton!
- Viszont itt van Chiyo taichou, szóval nem vagyok egyedül, ha erre vagy kíváncsi. Ő adott nekem pénzt, hogy sushit vegyek magamnak! Tudod mennyire kemények a taichou edzései?! Szükségem van energiára, hogy bírjam!
Korog a gyomrom. Az a sushi nem volt elég nekem! Kéne valami nagyobbat zabbantanom! Mostanában gyakrabban vagyok éhes. Bár üsse kő! Minél tovább tudok enni annál jobb!