Szerző Téma: Aikyou Kaiya Pályázatai  (Megtekintve 267 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Aikyou Kaiya

Leánykori neve: Fuchida Kaiya

Hadnagy

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 750 / 15 000

Hozzászólások: 84

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 1 250 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
fehér (Villámalapú)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00BEEE #FFF8DD


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Aikyou Kaiya Pályázatai
« Dátum: 2019. Febr. 02, 22:23:59 »


Hadnagyi pályázat
(click to show/hide)

Fogalmam sem volt mi fog még rám várni miután újra visszakerülök a Gotei berkeiben. Mondhatnám eddigi teljesítményem jóval alábbhagyott, de azért még tudom tartani valamennyire a szintemet, ami régen is jellemzett. Viszont sajnos volt részem kellemetlen szituációkban, amire nem igazán vagyok büszke és úgy gondolom jobb, ha hallgatok, mint a sír. Hallgatni arany tartja a bölcs mondás. Viszont sajnos úgy tűnik hallgatásom vitt abba a szituációba, ami ugyan számomra megtisztelő és büszke is vagyok arra, hogy a Főkapitány rám gondolt a tisztséggel kapcsolatban, viszont ott van a kellemetlen érzés ami mélyen a gyomromat mardossa. Nevezhetném ezt kellemetlennek? Hát valószínűleg. Itt állok a nyolcadik osztag kapuja előtt és csupán pár lépés választ el attól, hogy szembe kerüljek rég nem látott kollégámmal, akivel… nos mondhatom, érdekes viszonyban kerültünk. Mondhattam volna nemet is, de nem akartam a családot rossz fényben tüntetni, ráadásul a Fuchida és az Aikyou családban én leszek az első, aki hadnagyi rangot kapott. Szóval volt okom nem elutasítani. Nézzük a pozitív oldalát, legalább lesz esélyünk jobban megismerni egymást és az esetleges konfliktusainkat szépen lassan, eredményesen elcsitítani. Miért van az-az érzésem, hogy keményebb lesz ez az akadály, mint amire számíthatnék? Nincs vissza út, csupán előre mehetek. Shinigami vagyok az ég szerelmére, nem holmi jött ment kezdő! Felnőttek vagyunk, ráadásul édesanyák! Csak megtudjuk valahogy beszélni. Azt hiszem…

*

Viszont tekerjük vissza az idő kerekét arra az időpontra, amikor is szembesültem a kinevezéssel. Az ágyamból kikelve figyeltem Seireitei városát az ablakból, ahogyan a napfény megvilágítja pompáját. Férjem hűlt helyét nyomban észreveszem miután magam mellé pillantok. Szokásosan, előbb kelt fel és indult is el a munkájába. Gondolom a gyerekeket is elkísérte az Akadémiába, így hát nincs más dolgom, mint előkészülni és a kilencedik osztag felé vennem az irányt. Legalább is így gondoltam. Magamhoz veszem egyenruhámat, megiszom a reggeli teámat, megreggelizek és már Azumát a kezembe véve indulnék is a kijárat felé, de megtorpanok mikor egy pokollepke az ablakon keresztül berepül és rögtön kezemet célba véve megpihen. Az üzenetet végig hallgatva, arckifejezésem komollyá válik. Biztosan van oka amiért a Főkapitány hívat engem. Általában fontos megbízás lehet az oka. Megint veszély fenyegeti az Emberek Világát? Nincs idő gondolkodni. Tudomásul veszem az üzenetet és rögtön az első osztag felé igyekszem. Határozott és siet léptekkel vonulok be az osztag területébe. A fő épülethez érve, ahol a főkapitány szobáját lehet megtalálni, az ajtó előtt kissé megtorpanok mikor furcsa szagok ütik meg az orromat.
- Még is mi ez a szag?
Teszem fel magamnak a költői kérdést, amire nem kapok választ mivel egyedül vagyok az ajtó elött. Szerencsére nem sokat kell várnom, mivel egy ismerős kolléga lép ki a Kapitány szobájából. Megpillant majd egy jó nagy mosollyal üdvözöl. Viszont ebben a mosolyban olyan érzésem van, hogy tud olyasmit, amit én nem és valószínűleg perceken belül megfogom tudni. A Kolléga rögtön újfent kinyitja az ajtót, bejelenti érkezésemet és a Főkapitány hangját hallva, rögtön belépek a szobába. Határozott testtartásomat felveszem, arcomról komolyságot sugárzok. A szag erőteljesebb itt, viszont nem tudom eldönteni, hogy ez most füst vagy esetleg valami más anyag, amit én nem ismerek.
- Aikyou Kaiya szolgálatra jelentkezik Főkapitány! Miben állhatok rendelkezésére?
Tiszteletet megadva, várom a Főkapitány utasítását, amit perceken belül közölni fog velem. Vajon miféle küldetéssel fog engem megbízni ezúttal? Felderítés? Osztagon belüli megfigyelés? Esetleg talán tanúként vagyok itt egy esett miatt? A Főkapitány arcából ítélve, nem negatív dolog miatt hivatott ide. Látszik rajta, hogy folyton mosolyog. Bizonyára jó kedvében találtam, ami megnyugtató számomra, hiszen nem lenne kellemes, ha netán kellemetlen perceket kéne elszenvednem a társaságában amikor fortyogna benne a düh. Szerencsére hasonlót nem tapasztaltam felé, de várjuk ki a végét. Sose lehet tudni mikor kerülhetek egy efféle kellemetlen szituációban.
- Aikyou Kaiya. Kilencedik osztag, hetedik tisztje. Egykoron az első osztag rendfenntartó tisztje volt igaz?
- Igen Főkapitány!
Válaszolok határozottan. Ekkor tudatosul bennem, hogy íróasztalánál az én mappámat lapozgatja éppen. Vajon mi célból van a Főkapitánynál a rólam szóló adatok? Talán rossz fát tettem a tűzre? Valaki megvádolt engem? Esetleg éppen most akarnak megfosztani tisztségemtől, mert úgy ítélik az állapotom csak visszatartaná a Goteit? Bármi is lesz, tartanom kell magamat. Ha megfosztanak, legalább elmondhatom magamról, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy hűen szolgálhassam Soul Society világát. A Főkapitány egy ideig még lapozgatja a mappámat majd mikor a végéhez ér, összecsukja és mélyen a szemembe néz. Ennek nem lesz jó vége úgy érzem. Nyugalom Kaiya! Maradj higgadt és határozott. Bármi is történjék, el kell viselnem. Ez a kötelességem.
- Tudja Aikyou-san, régóta figyelem már magát. Igazán lebilincselő, hogy a súlyos sérülése ellenére is visszatért a Goteibe. Más shinigamik rég feladták volna, de maga nem. Sőt mi több, mikor nem is volt egy osztagnak a tagja sem, már jelentkezett egy fontos küldetésre. Egyes shinigamik név szerint Shinozaki Anime és Mizayawa Sachiko pozitívan számoltak be munkájáról. Megtudná nekem erősíteni, hogy mikor Rosui Naoki Hadnagy súlyosan megsérült, ön átvette a vezetést?
- Igen Főkapitány. Viszont szeretném megjegyezni, hogy csupán a helyzet miatt cselekedtem így. Nem akartam senki munkáját elvenni.
Úgy éreztem jobb, ha még most tisztába teszem a tényeket, hogy nem akartam semmi esetre sem, vezetőnek beállítani magamat és tenni az eszemet, mint azt ahogyan pár shinigami már megtette még jó régen. Én csupán a helyzetnek megfelelően igyekeztem kihozni a legtöbbet magamból. Viszont nem értem, mi köze annak a dolognak amiért idehívott? Valami kihallgatás kellős közepébe csöppentem volna? Mivel vádolnak akkor? Mit tettem? Úgy emlékszem mindig is figyeltem a szabályokra, a nagykönyv szerint jártam el mindig bármiféle helyzetbe is keveredtem bele. A Főkapitány eközben beleszippant pipájába, ahonnan a különös szagot újfent megérzem. Szóval innen fúj a szél. Nem tartom valami helyesnek ugyan, de nem áll szándékomban bele kontárkodnom, hogy éppen mit tesz a saját testével. Ha pipázni szeretne, hadd pipázzon csak reménykedek abban, hogy ennek nem lesznek súlyos következményei a későbbiekben. Miután a Főkapitány kifújja az utolsó füstöt, lerakja pipáját és felém szegezi tekintetét.
- Ebben biztos vagyok. A magáról szóló jelentések is igazolják. Pedáns shinigami, igyekszik és mindig a maximumot nyújtja. Továbbá, ha feszült helyzetbe kerül nem fagy le. Ez egy nagyon fontos tulajdonság egy shinigaminak. Vegyük például Ninomiya Mitsuko kapitány jelentését!
A Főkapitány ekkor elővesz egy jó pár oldalas papír zuhatagot és az asztalára lerakva, belelapoz. Egy ideig némacsend uralkodik a szobában. Néha madár csicsergés és pár shinigami hangja töri meg a csendet mielőtt a Főkapitány újra megszólalna.
- A jelentés szerint Ön Kidouval megsebesítette Ninomiya Mitsuko kapitányt egy küldetésben. Megtudná ezt erősíteni Aikyou san? Remélem nem szándékosan tette.
- Te…természetesen véletlen volt Főkapitány… eszembe nem jutna Ninomiya Kapitányt szándékosan eltalálnom Kidouval!
Tessék? Én? Szándékosan megsebesíteném Ninomiya Kapitányt? Ez nonszensz! Abszurdum! Soha életembe nem akarnék szándékosan ártani bármely kollégámnak. Ha jól emlékszem teljesen véletlenül sült el úgy a Kidou technikám amiért sajnos Ninomiya Kapitány esett áldozatul. Sajnos a reiatsum még mindig nem a régi és előfordulnak fáziskésések a képességeim aktiválásával kapcsolatban. Az állapotomnak köszönhetően olykor előfordulhat, ezért is inkább a pengémmel igyekszem megoldani a helyzeteket és kevésbé támaszkodni különleges adottságaimhoz, legalább is addig amíg fel nem gyógyulok teljesen. Ehhez viszont rengeteg idő kell még úgy érzem. A Főkapitány arca elmosolyodik. Vajon mit gondolhat most magában? Hamarosan megtudom.
- Mondja csak Aikyou-san. Jól kijönnek mostanában Nimomiya Mitsuko Kapitánnyal?
- Eeehm…te….tessék? Megismételné?
- Azt kérdeztem, jól kijönnek-e mostanában Nimomiya Mitsuko Kapitánnyal?
- Azt hiszem… igen.
Nem vagyok ebben száz százalékban biztos, főképp miután egy újabb közös küldetésünk közben a hangjából valahol azt éreztem, hogy neheztel rám, aminek köze lehet annak, hogy éppen véletlenül pont őt találtam el a kidoummal. Ráadásul a jelentés is erre enged következtetni. A főkapitány lassan felemelkedik székéből, megtesz pár lépést felém majd kihúzza magát.  Nem tudom, hogy még is mi köze lehet annak amiért idehívatott és lehet jobban tenném, ha rá kérdeznék, de nem tudom biztosan megfelelő lenne az idő és a helyzet, hogy rá kérdezhessek, így hát hallgatok. Mivel hallgatni arany, ahogyan a bölcs mondás tartja. Sokszor használta édesanyám és édesapám is, hogy hallgattak hiszen így jutottak tovább a megoldás felé. Én is ekképpen fogok most tenni. Követem szüleim példáját.
- Nem kerülöm tovább a forró kását Aikyou-san. Egyenes leszek. Úgy gondolom, hogy Ön többet tehetne a Goteiért mint ahol jelenleg is tartózkodik. Maga kivételes és nagy segítség. Továbbá a tapasztalat, amivel rendelkezik a kora ellenére, sokkal nagyobb pozíciót kéne betöltenie, mint egy egyszerű tiszt. Ezért is, talán kapóra jön ez a lehetőség. Szerintem maga megfelelő lenne a pozíció betöltésére.
- Pozíció?
Kérdezek vissza reflexszerűen miközben a Főkapitány odalép az íróasztalához. A felső fiokot kihúzva kivesz egy olyan tárgyat, amin megakad a szemem és a lélegzetem egy pillanatra. Egy Hadnagyi címer! Várjunk egy pillanatot. Engem most éppen kineveznek? Pont most? Nem egészen értem a helyzetet. Szerencsére az arcomról nem látszik a meglepettségem. Kérdés ez most valami átverés akarna lenni vagy tényleg komolyan történik mind az, ami éppen lejátszódik előttem?
- Aikyou Kaiya-san. Szeretném örömmel bejelenteni, hogy mostantól Ön a Nyolcadik osztag hadnagya. Gratulálok!
A címert felém nyújtja. Szemeim egy pillanatra felnyílnak. Ez tényleg a valóság. Hadnaggyá nevez ki a főkapitány! Várjunk csak. Hol van itt a csapda? A nyolcadik osztagot véletlenül nem Nimomiya Mitsuko kapitány vezeti véletlenül? Lehet, hogy visszakéne utasítanom ezt az ajánlatot, viszont akkor a családom mit fog gondolni rólam? Én leszek az első a Fuchida és az Aikyou családban, aki hadnagyi rangot ért el a Gotei berkein belül. Ez a lehetőség még motiválná gyermekeimet az Akadémiában! Ráadásul Ayutára is talán nagyobb hatással lehetnék…
- Főka…
- Kérem Aikyou-san ne is mondjon többet. Tudom, hogy mennyire meglepődött és bizonyára örül a kinevezésének! Viszont nem kell aggódnia! Biztos vagyok benne, hogy Ninomiya Mitsuko kapitánnyal összefognak tudni dolgozni. Nara Shiratori kapitány is bizonyára megfogja érteni a helyzetet miután értesítem személyesen, hogy ön mostantól Hadnagy. A papírjait már elintéztem így hát nem szükséges újfent lejelentenie magát, csupán ezt a papírt kell átadnia Mitsuko kapitánynak, hogy igazolja a kinevezését. Ön hivatalosan, mától fogva a nyolcadik osztag Hadnagya!
Közben a hivatalos papírt és a hadnagyi címert a kezembe nyomja. Kicsit olyan érzésem van, mintha én nemet nem mondhatok és kutya kötelességem a kinevezést elfogadnom. Kissé tartok azért attól, hogy valóban összefogok tudni-e dolgozni az új kapitánnyal, mivel kapcsolatunk korántsem nevezhető harmonikusnak. Inkább hidegháborús övezetként tudnám jellemzeni, ahol a felek békében élnek egymással, viszont elég egy szikra és lehet, hogy abból háború lesz. Azért reménykedek abban, hogy erre nem kerül sor. Elvégre valahol egy hajóban evezünk és sokszor keresztezték utunkat egymással. Nem beszélve arról, hogy közös sebet hordunk Yumeval kapcsolatban.
- Bízom önben Aikyou-san és bízom abban is, hogy remek példát fog mutatni a kollégáinak. Nagy bátorság és elszántságra van szükség ahhoz, hogy valaki a maga helyében, újfent szolgálatba álljon. Kérem, ne okozzon csalódást továbbra sem. Segítse Mitsuko kapitányt, ahol tudja rendben? Hadnagyként ez a kötelessége. Védeni, segíteni az osztagot, példát mutatni és nem utolsó sorban a Kapitány életéért is ön felel. Egy ilyen posztot nem adnék meg akárkinek. Értse úgy, hogy most minden bizalmamat élvezi!
- Köszönöm Főkapitány! Ígérem mindent megteszek, hogy ne bukjak el!
Határozottan mondom ki utolsó szavaimat. Ezután egy kicsit meghajlok majd a címert magamhoz véve a hivatalos papírral a kezemben elindulok új munkahelyem felé, ami nem más, mint a nyolcadik osztag területe, ahol Ninomiya Mitsuko kapitánnyal kell szembenéznem.

*

Nagy sóhajt engedek meg magamnak miután elmerengtem egy időre a gondolataimban és visszaidéztem amazokat a perceket, amiket átéltem nem rég. Miért van az-az érzésem, hogy korántsem lesz egyszerű Hadnagyként megfelelnem, mint ahogyan tisztként kellet volna? Azért remélem Ayutát és Ayumit valamilyen szinten szemmel fogom tudni tartani, hogy véletlenül se kövessenek el butaságot. Tény, hogy engednem kéne most már, hogy a maguk urai legyenek, de azért nem árt az óvatosság, ha nem is mindig, de egyszer kétszer azért rájuk pislantsak, hogy még is minden rendben lesz-e velük.  Amint lesz egy szabad percem, igyekszek Nara Shiratori Taichoval beszélni és valahogy megköszönnöm mindazt a munkáját, és áldozatát, amivel segített előre lépnem. Hiszen nélküle talán nem tudtam volna újra szolgálatba állni. Megpaskolom picit az arcomat, összeszedem magamat és határozottan elindulok a nyolcadik osztag kapuja felé, hogy találkozzak újdonsült Kapitányommal. Már alig várom…Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 154

Hírnév: 12

Infó

Tárcában: 4 556 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Aikyou Kaiya Pályázatai
« Válasz #1 Dátum: 2019. Febr. 03, 21:45:55 »
Halihó~ :3

Nem találtam különösebb kivetnivalót a pályázatodban, csupán pár helyen csúsztak el a ragok, toldalékok, de ezek nem vészes hibák. Összességében egy egész szép pályázatot sikerült írnod, gratulálok hozzá. ;)

De nem is kertelek tovább: a pályázatod, elfogadom

Gratulálok a hadnagyi rangodhoz és kellemes játékot a továbbiakban is. :3

U.i.: ne felejtsd el lejelenteni az ebből adódó extra pontjaidat. ;)