Szerző Téma: Fon Gentarō  (Megtekintve 181 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihōin Souji

A Shihōin-ház XXIV. feje

Hadnagy

2. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 975 / 15 000

Hozzászólások: 35

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
tűz elem alapú

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#816687


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Fon Gentarō
« Dátum: 2019. Febr. 08, 14:49:45 »

Név: Fon Gentarō
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Besorolás: 2. Osztag, Kanritai tagja
Kor: 40
Kapcsolat: Testőr
Család:
  • Fon Kouhei - unokatestvér
Post szín: #29AB87

Kinézet
Középhosszú barna haja van mely rendszerint zöld szemeibe lóg. Arcát állától az orráig előszeretettel takarja egy fekete maszkszerűséggel még akkor is ha az nem kötelező számára. Vékony, de hajlékony testalkatú, magassága nem haladja meg a 170 centimétert. Mindig az éjféli bőrruhát viseli ugyanis ha nem az osztagnak teljesít szolgálatot akkor Souji testőreként szerepel. Zanpakutoját mindig hátára kötve hordja, illetve nyakában mindig díszeleg egy zöld sál amit még unokabátyjától, Kouheitől kapott mikor kinevezték Souji testőrének.

Jellem
Fiatal korával megegyezően szeleburdi. Mindig jókedvű, állandóan mosolyog. Szeret beszélni és ennek a szokásának rendszerint eleget tesz Souji nagy örömére. Mindemellett feladatát nagyon komolyan veszi. Csodálja a Shihouin család tagjait, felnéz egyenként az összesre és álma, hogy egyszer Ő is olyan gazdag és befolyásos ember lehessen mint Ők. Ha szükségesnek látja akkor képes az életét is feláldozni testőrként és a Nibantai tisztjeként is. Kedvenc elfoglaltsága a rajzolás bár nem a legügyesebb mégis kitartóan próbálkozik.Rövid történet
Souji szemszögéből

Mióta végérvényesen is halálisten lett sok plusz tennivalója nm akadt. Néha egy-két őrjáraton részt vett, de azoknak sem látta különös értelmét. A mai napra viszont szabad foglalkozás lehetőségét kapta amelyet rögvest ki is használt olvasással. Családjának múltjában kutatott, szeretett volna minél többet megtudni róluk azon felül is amit megtanítottak számára.
A szobájába vitte az olvasni valót, hogy elkerülje a kíváncsiskodó tanítókat és egyéb embereket akik ilyenkor a birtokon lófráltak. Azonban nem tartott sokáig a csöndes elfoglaltság ugyanis a csöndet kopogás zaja törte meg. Nem válaszolt, reménykedett benne, hogy nem olyan fontos és tovább áll az illető, de nem így történt.
- Tessék..- morogta miközben elrakta olvasmányául szolgáló tekercset. Az Őt zavaró személy kiléte meglepetésként érte ugyanis Kouhei volt az, egykori tanítója, aki most a testőr szerepét töltötte be. Viszont nem egyedül érkezett, egy igen fiatal éveiben járó fiút hozott magával.
- Kouhei-san.. minek köszönhetem a látogatást? Tudtommal ma nem Ön van szolgálatban. - próbálta meg minél előbb kideríteni miért zavarják amikor a szobájába tartózkodik.
- Elnézést a zavarásért Shihouin-dono. Fontos ügyben járultam Ön elé. - hajolt meg a férfi miközben könyökével oldalba bökte a mellette álló fiút. - Hai! - kiáltott fel miközben meghajolt Ő is.
- S mi lenne az a fontos ügy, illetve ki ez a gyermek? - érdeklődik továbbra is miközben kimászott ágyából és ablakához lépett. Egyszer sem pillantott vendégeire, az ablakon nézett ki egyenesen a birtokra.
- Most, hogy Ön teljes értékű shinigami lett a Rokubantai köreiben én pedig továbbra is a hadnagyi pozíciót töltöm be a Nibantainál képtelen vagyok megoldani, hogy az Ön testőreként szolgáljak. Engedelmével ezt már előterjesztettem a családom felé is akik unokaöcsémet, Gentarō-t nevezték ki az Ön újdonsült testőrének és testőrség vezetőjének. - mondta lesütött tekintettel majd ismét megbökte a fiú oldalát.
- Hai! A nevem Fon Gentarō, a Nibantai tisztje, szolgálatra jelentkezem! - szinte már kiabált a fiú, ami annyira nem tetszett az ifjú Shihouinnak ahogyan az sem, hogy egy igen tapasztalt katonát kell lecserélnie a szemmel látható zöldfülűre.
- Szomorúan hallom. Elég sok időt töltött el mellettem Kouhei-san hiszen még oktatóm is volt. Nem szívesen válok meg Öntől, de ha kötelezettségei nem engedik muszáj leszek. Azonban abban nem vagyok biztos, hogy Ő képes lesz betölteni a neki adott tisztséget. - adott hangot elégedetlenségének  amire a Gentarō nevű fiú arca egyből eltorzult, látszott rajta, hogy nem tetszett neki az amit hallott.
- Biztosíthatom Shihouin-dono, hogy unokaöcsém a legkiválóbb képzést kapta. Sokáig én magam tanítottam Őt és az Akadémiát is jeles eredményekkel zárta amit követően egyből felvételt nyert a Nibantaihoz tehát itt is a felügyeletem alatt áll. - borult féltérdre a hadnagy amit  Gentarō is követett.
- Hai! Esküszöm, hogy ha szükséges az életem árán is megvédem Önt és családját Shihouin-dono! - kiabálta a fiú feszülten.
- Hmm.. A hallottak után adok egyetlen lehetőséget. Ha hibázik mehet vissza oda ahonnan jött. Világos? - fordult a fiú felé, aki akkor már csillogó szemekkel bámulta Soujit.
- HAI! Köszönöm! - pattant fel majd hajolt meg olyannyira, hogy feje búbja majdnem a a padlót súrolta.
- Remek, akkor most mind a ketten leléphetnek. - küldte el látogatóit ugyanis nem látta értelmét tovább folytatni a társalgást.Zanpakuto

Név: Kokuei (Sötét Árnyék)
Típus: Árnyék
Parancs:  Okiro, Kokuei! (Kelj fel, Sötét Árnyék!)
Kinézet:
alap: Alap helyzetben egy wakizashi melyet hátára kötve hord, hogy ne legyen útjában.
shikai: Shikai állapotban a kard kinézete annyiban változik, hogy pengéje fekete lesz.


Képességek:
A kard Shikai képessége a használó árnyékát veszi alapul tehát csak abból indulnak ki a támadások.
Tensoku (láb-kötő): Alkalmazásakor a használó árnyéka megnyúlik és megpróbálja elkapni ellenfeléét. Ha ez sikerül akkor ellenfelének lábait mozgásképtelenné teszi, a földhöz szögezi.
Toutekisou (A lándzsa dobása): Használatakor az árnyékokból 2 árnyéklándzsa emelkedik ki amelyeket az ellenfél felé lő. Könnyű kitérni előlük ezért ajánlatos az első képességgel együtt alkalmazni.

« Utoljára szerkesztve: 2019. Febr. 08, 15:01:48 írta Shihōin Souji »

Karakterlap

Kurosaki Isshin

Mesélő

*

Hozzászólások: 5

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Fon Gentarō
« Válasz #1 Dátum: 2019. Febr. 27, 19:08:27 »
Haló! :o

Tudtam volna még olvasni az ifjú Gentarō-ról, mert érdekes karakter! Szépen kidolgoztad, a képességekkel rendben van minden, ezért nem tudok mást mondani, minthogy az NJK-t elfogadom!

Azért a hangján kicsit vegyen lejjebb a jövőben! :o

Jó játékot! ^-^