Szerző Téma: Love is in the air ~ DJ  (Megtekintve 635 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Grimmjow Jaegerjaques

Mesélő

*

Hozzászólások: 6

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff! :3

Mottó:
"They're all cowards, every damn one of them. Whatever. I'll just consume them. As they become my flesh and blood, they will see beyond. I... I am the king!"

Post szín:
#115367


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Love is in the air ~ DJ
« Dátum: 2019. Febr. 17, 23:06:20 »
Egy igazi Kupidó vagy, de még senki se fedezte fel különleges képességed? Számtalan szerelmi történet van a tarsolyodban, azonban az általad tökéletes párnak gondolt két személy egymásra se hederít? Már többször eljátszottál a gondolattal, hogy kiknek kellene összejönniük?
Amennyiben a fenti kérdésekre igen a válaszod, nem kell tovább türtőztetned magad! A játék nagyon egyszerű, válassz két karaktert a fórumon, akiknek szerinted egy párt kellene alkotniuk, ezután add hozzá egy híres szerelmi történet címét (legyen akár könyv, akár film), végezetül írj egy szuper~romantikus Doujinshi~t!

Szabályok:
  • Egy user csak egy művel jelentkezhet!
  • Maximum 1500 szavas történetek!
  • PÜben küldd, kódolással ellátva!
  • Fórumos karaktereket válassz, ne canont!

Határidő: Március 17. 23:59

Kérdés esetén kerssetek nyugodtan PÜben, facen, postagalambbal, vagy füstjelekkel ;)


Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Love is in the air ~ DJ
« Válasz #1 Dátum: 2019. Júl. 26, 18:08:36 »


Azt hiszem életem egyik legmeghatározóbb pillanata volt, amikor a testőre lettem. Korábban sose feltételeztem, hogy valaha eljöhet az a nap, hogy ilyen közel kerülhetek hozzá, a szó legegyszerűbb értelmében…
Mindig igyekeztem kihozni magamból a legjobbat, a családom hosszú generációk óta látott el testőri feladatokat, és sose állt volna szándékomban, hogy szégyent hozzak rájuk. Megtettem minden tőlem telhetőt, és büszkeséggel töltött el, ha ez elégedettséget váltott ki a tanáraimból, feletteseimből, vagy a család idősebb tagjaiból. Lelkes voltam, mindemellett tökéletesen tudtam, hol van a helyem.
Csodálattal figyeltem a Shihōin család tagjait, és olyan messzinek elérhetetlennek tűntek minden alkalommal, mintha egy teljesen másik világban élnének. Figyelmeztetnem is kellett magamat, hogy ez valóban így van, elvégre mégiscsak főnemesek voltak, a lelkek közül kimagaslók. Éppen ezért engem lepett meg a leginkább, amikor unokabátyám felvetette, hogy vállaljam el a testőri feladatokat a Shihōin család örököse mellett.
Mi van, ha nem sikerül? Mi lesz, ha nem elég, amit eddig tanultam, és mellettem nem lesz biztonságban? Számtalan kérdés kergette egymást, miközben belülről feszített az öröm, és mindennél jobban szerettem volna, hogy kiérdemeljem a feladatot. Ennél semmi sem lehetne nagyobb megtiszteltetés, hogy akár az életem árán is megvédjem. A bizonytalanságom hamar elsöpörte a lelkesedés, amivel belevetettem magam az új kihívásba.
Talán ez volt az oka annak, hogy annyira nem sikerült jól az első találkozásunk, hogy aztán még Kouhei~nii is csak a fejét csóválta. Pedig szerettem volna, ha tudja, hogy tényleg mindenre kész voltam érte, a legnemesebb halál az, ha érte halhatok. Ez lehet másoknak furcsán hangozhat elsőre, számomra azonban oly’ természetes, akárcsak a levegővétel.
Hogy a tisztelet mikor alakult át, azt nehéz lenne megmondanom, mert sose tűnt el belőlem igazán. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg lélek egyáltalán nem érti meg őt, és úgy vélik, hogy könnyű számára az élet. Shinigami, hadnagy, egy főnemesi család feje, azonban egyáltalán nem látják, hogy mennyi minden van a dolgok mögött, hogy miket élt át. Sose akarta elveszíteni a családját, és tudom, hogy a szíve mélyén bármennyire vágyna arra, hogy vezető legyen, nem áldozta volna fel a számára fontosak életét ezért. Aki mást állít, egyszerűen csak nem ismeri annyira, hogy igazán véleményt alkothasson.
Szeretem a vele folytatott beszélgetéseket, mindig szívesen meghallgatja a történeteimet, és úgy érzem, ezáltal kicsit neki is könnyebb. El se tudom igazán képzelni, mennyi gond nyomja a vállát, sose panaszkodik, pedig én a helyében megtenném. Szóval csak figyelem, nem csupán azért, mert testőri kötelességem ezt kívánja, hanem azért is, hátha elcsíphetek egy olyan pillanatot, amit senki más.
Gyerekes vágy, tudom jól, azonban képtelen vagyok tenni ellene. Az eszem azt súgja, hogy egészen más dolgokra kellene koncentrálnom, még se vagyok képes arra, hogy másképp cselekedjek. Talán ezért hibázom sokkal többet, ha mellette vagyok, annak ellenére, hogy annyira szeretnék inkább jobban teljesíteni, hogy ő is rám figyeljen.
Mély levegőt veszek, és visszafordítom tekintetem az utcára, amin épp keresztül vágok a sötétben, nem szerettem a kötelező járőrözést. Számomra a testőri feladatok sokkalta nagyobb jelentőséggel bírtak, mint a shinigami léttel járó kötelességek, szóval azt jobban szerettem csinálni. Ez persze nem jelentette azt, hogy ne tettem volna meg minden tőlem telhetőt, elvégre Shihōin~dono volt jelenleg a hadnagyom is!
Megráztam a fejem, és azzal a lendülettel neki is ütköztem valakinek. Szép, mondhatom… Csak lassan ocsúdtam fel, hogy illene bocsánatot kérnem, amikor meghallottam az oly’ jól ismert hangot.
- Mégis mi a fenét csinálsz, Kölyök?
Megsemmisülten pillantottam fel a férfira, bár az arcára nem is igazán mertem nézni, nem akartam látni a csalódottságát, hogy már megint elrontottam valamit. Minden alkalommal ilyesmi történik, ha végre kicsit úgy érezném, hogy ezúttal jól fogok csinálni valamit.
- Mélységesen sajnálom, Shihōin~dono… – Szinte kiabáltam zavaromban, és majdhogynem letérdeltem elé, olyan mélyen meghajoltam.
Összeszorítottam szemeimet, képtelen voltam felemelni a fejem, csak hallottam, ahogy tovább indul. Nagyot nyeltem, és az alsóajkamba haraptam, nehogy utána kiáltsak. Pedig szerettem volna kérlelni, hogy ne hagyjon hátra, hogy adjon lehetőséget arra, hogy bebizonyítsam, mellette van a helyem! A mellkasomra szorítottam a kezem, biztos voltam benne, hogy ez volt az utolsó, hogy lehetőségem lenne ezt kimondani, még se tettem, nem tehettem…
- Mi a fenére vársz még? Szerinted ki fog visszakísérni az osztagba? – A kissé gúnyosra sikerült szavak olyanok voltak, mint a viharvert virágokra vetülő első napfény.
- HAI! - Kaptam fel a fejem, és futó lépésben követtem, hogy a visszaúton ne érhesse semmiféle atrocitás.
Azt hiszem, életem legmeghatározóbb pillanata volt, hogy a testőre lettem, és remélem, még hosszú-hosszú évekig mellette lehetek. Nem akarom, hogy hátra hagyjon, megszeretném védeni, mindentől, és mindenkitől! Mindennél jobban…

« Utoljára szerkesztve: 2019. Júl. 26, 18:33:22 írta Neliel Tu Oderschvank »

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Love is in the air ~ DJ
« Válasz #2 Dátum: 2019. Júl. 26, 18:42:11 »
Megkésve bár, de törve nem a nyereményjátékot lezárom! :3

Mindenki nagyon ügyes volt, és a kreatív ötleteitekért 2500 LP és 3500 ryou jutalomban részesültök! Hogy ezt miképpen szeretnétek megosztani karaktereitek között, azt PÜben jelezzétek!

  :mami: