Szerző Téma: Kasumiouji Mujika  (Megtekintve 303 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kasumiouji Mujika

Kasumiouji-ház feje

Hadnagy

Shinigami

6. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 69

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen kékes árnyalatú

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003D66#88001B


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kasumiouji Mujika
« Dátum: 2019. Febr. 19, 00:23:11 »
Engedélyek: Megvannak!
Jelszó: Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle.

~ Adatlap

Név: Kasumiouji Mujika
Nem:
Kaszt: Shinigami
Szül. ideje: 1930. május 2
Kor: 88
 • Emberként: -
 • Lélekként: 88
~ Kinézet
Mujika-sama egy igen csak csinos és fiatalos küllemmel rendelkezik. Hosszú szénfekete haja egészen a feneke aljáig leér. Fényesen csillogó külleme nem véletlen, Mujika-sama kellő figyelmet és időt biztosít haja ápolására. Hófehér bőrét is minden este és reggel gondosan megtisztítja, nem hagy ki egy centit sem. Lélektükreinek színe vöröses árnyalatú, ám olyan sötét, hogy általában ez nem igazán vehető észre, ha csak nem közvetlen közelről nézi az ember. Néha azonban, mikor Mujika-sama kicsit bevadul/dühös lesz, például mikor összevérezik akkor ezen sötét íriszek izzó vörös színbe váltanak.
Testmagasságát tekintve nem tartozik éppenséggel a magas emberek közé, még nálam is alacsonyabb a maga 152 centiméterével. Testsúlya, ha minden ruhát ledob magáról... *körbe pillant* 43 kilogramm. És ekkor szemügyre vehetőek kicsi de kerek és formás mellei is.
Öltözködési szokásai... nos mivel többnyire a munkáját végzi, így a szokványos shinigami öltözet figyelhető meg rajta, ám ezt azért feldobja némi egyediséggel. Fekete kalapot visel, melyen aranyozott dísz ékeskedik a vöröses árnyalatú napellenzője felett. Kezein fehér kesztyűt visel, hogy ne kelljen csupasz kézzel megfognia piszkos dolgokat. És ugyan csak a biztosabb higéniai okok miatt a shinigamikra jellemző zokni és szandál kombót is lecserélte egy aranyozott fém borítású, magas szárú és sarkú csizmára, mely kicsivel a térde alatt ér véget és a hakamájának innentől lefelé eső részének nagyja le van vágva a maradék pedig betűrve a lábbelikbe kissé buggyosra vége a tradicionális alsó ruhadarabot.
Obiján jól láthatóan ott csillog a Gokeiyou jelvénye, és ruházata felett ott díszeleg rajta a fehér, ujjatlan haori is ahogy azt a szabályzat előírja számára.
Munkán kívül a japán tradicionális öltözékektől eltávolodva, inkább a nyugati stílusú ruhák irányába hajlik, és azokból is a sötétebb színvilágúakat kedveli.

~ Jellem
Mujika-sama egy kedves ember, ehhez kétség sem fér. Persze avatatlan szemek számára ez talán nem tűnik úgy, hisz egy elég csendes. Azonban sosem mogorva, tehát nem az a fajta magába forduló ember, aki mindenkit levegőnek néz vagy ilyesmi. Nemes ugyan, de tudatában van annak, hogy nem egy főnemesi ház tagja, ennek megfelelően eddig még nem igazán mutatta arrogancia jelét, talán csak más nemesek társaságában, de ez is csak amolyan magára erőltetett maszk volt, hogy ''hogy beilleszkedjen'' az adott társaságba. Mindig törődik az embereivel, bár ezt legtöbbször próbálja úgy tenni, hogy mások számára ne legyen feltűnő. Jelzem, csak próbálja... sokszor, vagy inkább soha nem sikerül(csak ő hiszi ezt, és ha felhívják rá a figyelmét nem hajlandó beismerni), épp ezért a családjának dolgozó emberek örömmel követik bárhová, és tiszta szívből szeretik. Persze nem kivételezik, így bárkivel tud kedves lenni, ha úgy ítéli meg, hogy az a személy megérdemli. Épp ebből kifolyólag örömmel segíti Rukongai népét is nemesi házán keresztül.
Térjünk át azonban Mujika-sama rigolyájára. A tisztaság mindenek előtt, ezt sosem titkolta és mindig elvárta, hogy a környezete szépen, tisztán tartott legyen, ha ez nem így van egyből kiszúrja azt és óhatatlanul, és megállíthatatlanul saját kezűleg rakja rendbe a dolgokat és takarítja ki akár az egész kúriát. Egyszer már megtörtént, majdnem teljes három napon keresztül, alvás, evés és ivás nélkül takarított, rendezett a pincétől egészen a padlásig. Ijesztő volt.
Ugyan ezt elvárja az emberektől is, és saját magától is, így mindig nagy gondot fektet abba, hogy tisztán tartsa magát és ha lehet kerülje a koszt. Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem hajlandó bekoszolni a kezét. Bátran besegít a gazdaságban, és takarításkor is óhatatlanul koszos lesz, viszont ha nincs, ami elterelje a figyelmét erről, akkor hosszabb ideig képtelen ebben az állapotban meglenni, ilyenkor hamar ingerlékennyé válik és prioritásaként kezeli, hogy megtisztítsa magát. Azonban ennek a tisztaság mániájának vannak pozitív hatásai is. A megfigyelőképessége lehetővé teszi számára, hogy a legkisebb rendetlenséget is kiszúrja, amit a munkája során is ki tud használni, ezáltal olyan dolgokat is észrevéve, mely másoknak talán fel sem tűnne.
Van azonban egy különlegesebb és egyben rosszabb visszahatása is, mikor a saját, vagy mások vére koszolja be, ilyenkor ugyan is nem kicsit bekattan és olyankor a felelősnek érdemesebb menekülőre fogni.

~ Zanpakuto
Neve:  篝虫の指導者/ Kagarimushi no Shidousha / Máglya bogarak irányítója
Parancsszó: 汝の黒森に眠る配下を熾せ、篝虫の指導者!/ Nanji no Kokushin ni Nemuru Haika o Okose, Kagarimushi no Shidousha!/ Szítsd fel sötét erdődben nyugvó alárendeltjeid, Máglya bogarak irányítója!
Fajtája: Tűz
Lélek alakban
Belső világ: Egy éjszakai erdő az én lakhelyem. Közepén egy kisebb tisztás áll, melyet tűzrakás fénye világít meg. A sűrű erdő mélyén szentjánosbogarak ezrei táncolnak és egyébb bogarak és rovarok izzó fénye csillan fel néha-néha.
Kinézet: Külső megjelenésem egy katana, melynek markolata és hüvelye is vérvörös. A markolatba van némi fekete is keverve és a keresztvasa, illetve a markolat végén aranyozott minta található. Ezzel csinossá téve a külsőmet.
Shikai formámban a pengém egy szénné égett fakardhoz hasonlít, melyen elszenesedett szürke és fekete domborulatai között vörösen parázsló erek futnak végig. A látszat ellenére se élemből se masszavitásomból nem veszítek ebben az alakomban sem. Sőt mi több, a penge körül a hullámzó forró levegő sejtetheti ellenfeleinkkel, hogy vágásaim, de akár már csak az ha megérint is csúnya égési sérüléseket szerezhetnek.

燃螢の祭 / Nenkei no Matsuri / Izzó szentjánosbogarak fesztiválja Miután Mujika-sama ajkait elhagyj a technika neve a penge elszenesedett részeiről pattognak le a ropogó tűz nosztalgikus hangját imitálva az apró darabkák. Ezt követően ezek a darabkák vöröses-narancssárgás színben izzó apró szentjánosbogarak formáját veszik fel. Számuk Zanpakutou pontonkén két darab, míg el nem éri a bogarak száma az 50-et.
A bogarak Mujika kéz mozdulatait, vagy gondolati úton leadott parancsait követik. A kézzel leadott parancsokra gyorsabban reagálnak, ugyan akkor a gondolati úton leadott parancsokkal bonyolultabb mozgásokra is rávehetők. Mindazon által csak négy pontonként kettő bogarat tud egyszerre irányítani és ez a szám egészen 24 pontig növekszik, így végül összesen 12 bogarat lesz képes egyszerre irányítani. Azok amelyeket Gazdám épp nem irányít, a harctéren az én utasításaimat követve szétszóródnak és az eredeti megfelelőjük mozgását imitálva repkednek, ezzel is nehezítve az ellenfél dolgát.
Ezek a bogarak a pengémhez hasonlóan forróak érintésük égési sebeket okozhatnak, tárgyakat gyújthatnak fel. Ezen kívül a Mujika által irányítottak aprócska bombákként fel is robbanthatók. Hatósugaruk egy teniszlabda méretének felel meg, de félreértés ne essék, erejük azért van. Egy-egy bogár ereje 4 Zanpakutou pontnak megfelelő erővel sebesít meg.

燃蝍の枷 / Nenshoku no Kase / Izzó százlábú béklyója: A belőlm, vagyis a penge részemből mászik elő egy harminc centiméter széles, két méter hosszú százlábúra emlékeztető teremtmény. Kinézetét és összetételét a pengémhez hasonlóan elszenesedett test jellemzi, melyen izzó erek futnak végig.
Mint a neve is mutatja a fő feladata a megbéklyózás. Ha sikerül az ellenfél közelébe kerülnie, esetleg csáprágóival beleakaszkodni, testét is köré csavarva, lábait lefúrva fogságba ejti azt. Képessége ezen felül, hogy ha fogoly megpróbál kiszabadulni, a bogár elkezdi a saját testét felhevíteni mindaddig míg az áldozata abba nem hagyja. Legrosszabb esetben (de leginkább njk-áknál) ha az égető érzés sem tántorítja el az ellenfelet a szabadulási vágyától, addig növelheti a hőmérsékletét, amíg az egyszerű égési sérülések helyett fel is gyújthatja a balga áldozat testét. Megsemmisülése esetén szétszakadt teste felrobban ezzel megpróbálva sérülést okozni áldozatában.
Fogva-tartó ereje 5 zanpakutou pontonként 1 pont Erő, így annak, akinek a másodlagos diszciplínáján az Erő nagyobb mint a technikáé gond nélkül ki tud szabadulni csak a robbanással kell vigyáznia. Ellenben a kevesebb ponttal és az egyenlő ponttal rendelkezőknek meggyűlhet a baja vele, mire ki tudnának szabadulni.

~ A Kasumiouji-házról röviden

A család nemesi rangját és vagyonát a mezőgazdaságba fektetett monopóliuma adta meg. Az apró farmer család szépen apránként lépett felfelé a ranglétrán, köszönhetően az általuk termesztett gyümölcsöknek és zöldségeknek. Terményeik minősége hamar nagy népszerűvé tette őket a piacon. Az ezután következő kuncsaftok számának és rangjának megnövekedésének köszönhetően hamar vezetővé vált a piacon. Nagyobb vagyon lehetővé tette több földterület megvásárlását és így több termény termesztését.
Mostanra már több ezer hektárnyi földel rendelkeznek szerte Rukongaiban. Több nagyobb- és a legtöbb kisebb nemesi ház számára is szállítanak rendszeresen terményeikből. Ezzel együtt a különböző osztagok barakkjait, az akadémiát és számos Seireitei-i üzletet is ellátnak gyümölcseikkel, zöldségeikkel és egyéb mezőgazdasági cikkeikkel.

~ Előtörténet

- Hooo~ szóval ő lenne a gyilkos? De vajon miért tehette? Féltékenységből? Ő akart lenni a hadnagy? Esetleg valami szerelmi affér a ludas? – izgatottan tettem fel a kérdést Mujika-sama számára. Tulajdonosom csendben tűrte a kérdezősködésemet, melyet a lobogó tűz túloldaláról intéztem feléje.
- Fogalmam sincs. Épp ezt fogom most kideríteni. – ekkor Mujika-sama felállt az egyszemélyes tatami szőnyegről majd az ég felé nézett. Itt eme világban melyet végeláthatatlan erdő alkot az éj sötétjébe burkolva, az eget mindig csillagok megszámlálhatatlan száma díszíti fel. Gazdám szeret még egy utolsó pillantást vetni rájuk mielőtt elhagyja eme világot.
- Már alig várom, milyen műsort nyújt a számomra, Mujika-sama. – mire mondatom végére jutottam már nem volt eme világban. Csak egy pislantás volt és már el is tűnt, mintha sosem lett volna itt.
Mikor felébredt a hatodik osztag hadnagyi irodájában találta magát. Habár nem ő birtokolta eme tisztséget, ám mivel most épp ezen pozíciót nem töltötte be senki. Ugyan egy héttel ezelőtt kineveztek egy tisztet erre a tisztségre, azonban alig, hogy megkapta a karszalagját, már soha nem térhetett be az irodájába. Ugyan is meggyilkolták. Mujika-sama mint a nyomozati osztály egyik tagja magára vállalta az ügy felderítését, melynek részeként engedélyt kapott az iroda használatára.
Alig, hogy magához tért teste egy pillanatra meg is rezzent, mikor látómezejébe egy idegen test jelent meg. Egy kéz volt az, mely egy csésze teát helyezett le elé az asztalra.
- Daionji-kun... – nézett fel a mellette álló férfira. A fekete, enyhén kócos hajú tiszt egy mosollyal az arcán tekintett le a Mesteremre.
- Igen, Mujika-sama?
Micsoda faragatlan egy alak. Csak én szólíthatom így a Mujika-samát, és a birtok szolgálói.
- *sóhaj* Először is, kérem szólítson Kasumiouji-sannak. Nem emlékszem, hogy olyan közeli viszonyt ápolnánk, hogy a keresztnevemen szólítson. És tartózkodjon a „sama” megszólítástól is, hisz egyenrangú shinigamik vagyunk mindketten. Másrészt... – Mujika-sama felemelte az ölébe helyezett valódi testemről – azaz a katanáról – a jobb karját, majd a csésze irányába nyúlt. - … már nem egyszer megkértem, hogy ne jöjjön be az engedélyem nélkül. Nem a szolgálóm, vagy ilyesmi szóval nem kell folyton a nyomomban lennie. Persze, ha már ennyit fáradozott vele a teát köszönettel elfogadom. – mint mindig mielőtt beleszürcsölt volna, először a forró nedű édes, gyümölcsös illatát élvezte ki, mely nyomán aprócska mosoly ült ki az arcára.
- Értem, és nézze el a viselkedésemet, hisz csak ezzel szeretném törleszteni, amit értem tett.
Mujika-sama miután elfogyasztotta a csésze tartalmának felét, a porcelánt visszahelyezte az asztalra, majd felállt.
- Csak azt tettem amit más shinigami is tett volna, nem kell nagy dobra vernie. – elővette a zsebéből a fehér kesztyűit, majd miután a kezeire kerültek megidézett egy pokollepkét. Halkan súgta csak meg neki az üzenetét majd felkapott és ahogy mindig most is a kezében tartva indult el az ajtó irányába. - Most pedig, kérem tartson velem, Daionji-kun.
- Örömmel. Szabad megtudnom, hogy hova megyünk, Mu... Kasumiouji-san?
- Pontot teszünk az ügy végére.
- U-úgy érti, sikerült rájönnie a gyilkos kilétére? Ez lenyűgöző!
Mujika-sama és a férfi együtt indultak el Seireitei magas falaival szegélyezett labirintusában, és míg a meg nem nevezett úti cél felé tartottak az Asszonyom összefoglalta az ügy részleteit.
- Tehát. Egy héttel ezelőtt @&ĐđÄ$ß-sant a kinevezése utáni estén meggyilkolták. Sajnálatos ügy, hisz a Quincy-s eset után az osztagunk vezetők híján már igen csak rászorult arra, hogy valaki végre felvegye a staféta botot. – jegyezte meg miközben egy pillantást vetett a kissé mögötte sétáló férfira a szeme sarkából. Miután befordultak egy saroknál folytatta. - A gyilkos eszköz egy kés volt, mely az osztag étkezőjének egy darabja volt. Persze azt hogy a gyilkos fegyver meglett, csak önnek köszönhetjük, hisz maga találta meg Daionji-kun.
- Ugyan ez semmiség, csak szerettem volna a hasznára lenni. – a férfi örömittasan mosolygott, habár jól láthatóan próbálta visszafogni az örömét. Mégis mennyire van ráizgulva a Mesteremre? Gusztustalan.
- Hol is találta meg?
- Áh, azt az osztag kapujától pár méterre a kertbe hajítva.
- Úgy van. A tettes azzal a késsel döfte le az áldozatát hátulról. Szám szerint négy szúrást vitt be, amik aztán a nő halálához vezettek. A szúrásnyomok mind tiszták voltak, amik arra következtetnek, hogy közvetlen közelről intézték. Azon felül nem meglepetés szerű gyors csapások, hanem kimért precíz támadások lehettek, ami azt sejtette, hogy az áldozat ismerte a gyilkosát, annyira, hogy nem félt neki hátat fordítani. – egy újabb kereszteződéshez érve a Mesterem egy pillanatra megtorpant, majd miután körbe kémlelve megállapította, hogy merre vannak elindult a jobbra eső úton. - A boncolás azt is kimutatta, hogy már az első döfés is elég súlyos és pontos volt, hogy a szívet érje és ezzel a shinigami halálát okozza. Azonban a gyilkos még ezek után háromszor lesújtott rá véletlen szerűen, majd az akkor már halott hadnagy arcán is vágásnyomokat ejtett.
- Értem. És van sejtése, miért tehette ezt a tettes, ha egyszer már sikeresen megölte?
A férfi kérdésére Mujika-sama a szabad jobbjának középső ujját a két szemöldöke közötti részhez nyomta, majd megmasszírozta a bőrfelületet, miközben enyhén az ég felé fordította orcáját.
- *suttogás*
- Mu... Kasumiouji-sam... san? – a férfi nem értvén a szavakat mik elhagyták a Gazdám ajkait, kicsit közelebb lépve érdeklődött.
- M... Semmi különös... – intette le a férfit. - Szóval az indíték? Nos, minden bizonnyal düh, gyűlölet. Az ilyen fajta cselekedetek, azt sejtetik, hogy a tettes valamiért kiváltképp gyűlölhette azt a személyt, annyira, hogy bár már megölte, mégis elcsúfította, ezzel is meggyalázva annak testét.
- O-oh... Lenyűgöző...
Mujika-sama végül megtorpant. Mikor a férfi ezt észrevette ős is megállt. Mikor felnézett, meglepődve nézett körbe.
- Talán eltévedt Kasumiouji-san? Ez egy zsákutca...
- Már csak azt nem tudom, hogy miért, Daionji-kun?
- Hogy?
- Azt kérdeztem, miért tette Daionji-kun? Miért ölte meg a Hadnagyot?- a kérdés pillanatában Mujika-sama a ledöbbent férfi felé fordult. Sayám vége a talajnak csapódott Mesterem két kézfeje, pedig a markolatomra támaszkodtak.
- Honn... vagyis, ne beszéljen ostobaságokat... – a férfi hátrálni kezdett lassan, ám mikor háta mögül a forró levegő nyomását érezte megtorpant és hátrafordult. - Ez meg mikor... – immár előtte és tulajdonképpen körülötte, aprócska izzó fénypontok repkedtek. Olybá tűnik míg előre haladtak Mujika-sama megszólított, majd kissé kicsúsztatva a hüvelyemből elszórtam a kicsiny bogaraimat. A férfi így nem tudott hova menekülni, hisz jól ismerte, már látta mire képesek a kicsiny bogárkáim. Mujika-sama pedig szépen lassan két-két bogaranként szorosabbra fogta a férfit. Ezt látván a férfi mintha megkönnyebbült volna. Nem feszengett tovább és visszafordult Mujika-sama felé. - Mégis honnan jött rá?
- Először is a fegyver. Miután megtalálta a fegyvert, feltűnt, hogy tiszta, a rajta lévő vérbe nem volt semmiféle kosz, például sár, kavics, vagy fű beleragadva, de még a nyoma sem. Ezután átvizsgáltam a területet ahol az elmondása szerint találta, de szintén nem volt nyoma, hogy egy akkora méretekkel rendelkező tárgy egy estén keresztül hevert volna ott. Ez már épp elég gyanússá tette, így később a tisztítóban felkerestem és átkutattam az összes Hatodik osztagba tartozó shitagit. – a férfi arca meglepett volt, mintha csak azt akarta volna mondani, hogy „Ez komoly?” - Úgy van. Egész este kutattam, míg végül meg nem találtam, amit kerestem. Mocskos egy munka volt, a vége felé már teljesen ki voltam. Egy szemhunyásnyit sem tudtam aludni addig míg jó alaposan meg nem mostam minden egyes porcikám... – tisztaság mániája révén már a visszaemlékezés is kellemetlen emlékként élt benne, melynek nyomán kissé összeráncolta szemöldökeit. - Persze nem végzett félmunkát, a vér nagyját szinte tökéletesen eltávolította, azonban maradtak aprócska vércseppek, melyeket már nem vett észre. Majd laborvizsgálat is megerősítette, hogy az valóban a maga öltözéke volt, rajta a Hadnagy vérével. És így elérkeztünk a mai naphoz... Most maga jön. – a férfi leszegte a fejét, majd reszketni kezdett. Mikor ismét felemelte a tekintetét egyenest Mujika-samára, hangosan nevetett, arcán pedig az őrület jelei rajzolódtak ki.
- Ne-nem tehettem mást... A-a-a-az a ribanc, komolyan azt hitte, hogy, hogy jobb Mujika-samánál, hogy viheti valamire... elorozta a hadnagyi rangot és, és, és ezt én nem hagyhattam. Hisz én... én ismerem a legjobban Mujika-samát. Az akadémia óta figyelem, felnézek magára. Láttam mikre képes, hogy milyen elbűvölő miközben dolgozik, mikor az emberekkel beszél. Maga testesíti meg  számomra a Mindenséget! Egy istennő! *zihál* Ezért nem hagyhattam, hogy az az öntelt ribanc megkapjon egy olyan rangot.... De várjunk, hisz nem is kéne a hadnagyi rangnál megállnia... Kapitány, nem Főkapitány is lehetne, hisz maga képes lenne... – a férfi felső testébe ekkor két bogárkém csapódott majd robbant fel, ezzel belé fojtva a szót. Majd még kettő a térdhajlatában okozott kárt ugyan így, minek hatására a férfi a földön kötött ki.
- Mu... Mujika.... sa...
A bogaraim maradéka végül szertefoszlott miután Mujika-sama elzárta az erőmet. Ezzel egy időben jelentek meg az osztag további tisztjei. Mujika-sama ismét a baljába vett majd, kiadta a férfi elfogatásának parancsát. Így az ügy le lett tudva.
Másnap visszatért a hadnagyi irodába, hogy a nyomozás végeztével kitakarítson maga után, ám a takarítás közepette egy ismeretlen tiszt jelent meg előtte. A fiatal nő egy hivatalos iratot tartott magánál, mely a hadnagyi kinevezését tartalmazta a Főkapitány pecsétjével ellátva, illetve a levél átolvasása után átadta a teljesen ledöbbent Gazdámnak a karszalagját is.

~ Szeret-nem szeret

Lássuk, mit is szeret Mujika-sama. Családja gazdasága révén szereti a gyümölcsöket, és zöldségeket. Kedveli a gyerekeket is, így örömmel foglalkozik velük, mikor egy-egy alkalommal besegítenek a szüleiknek a farmok gondozásában. Igen, persze nem felejtettem el, hogy megemlítsem a tisztaságot és a rendet, hisz ezek is életének fontos részét képezik. A nyugati öltözékek is felkeltették az érdeklődését, így ruhatára is ezekből tevődik össze nagyja részt. A fürdés is egy kedvelt szokása, hisz ilyenkor megszabadíthatja magát a kosztól és mocsoktól.
És akkor a dolgok, amiket nem szeret. Gondolom kitalálhattátok már, de ilyen a kosz, mocsok és bármi, ami beszennyezheti és ettől koszosnak érezheti magát, vagy a környezetét. Aztán persze jó külön kiemelni ezek között a vért, amitől teljesen képes kifordulni magából.

~ Felszerelés(ek)
Mindig hord magánál legalább két pár csere kesztyűt és az emberek világából beszerzett tasakos nedves törlőkendőket.

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Re:Kasumiouji Mujika
« Válasz #1 Dátum: 2019. Febr. 22, 00:08:28 »
Üdvölet! :3

Igazán ötletesen írtad meg a karaktert, jó volt olvasni. Kíváncsi lennék azért SS CSI laborjára, ahol vérnyomokat elemeznek! *o*
Volt egy~két elgépelés, posztolás közben ezekre ügyelj, de ez nem olyasmi, ami miatt gátat szabnék a Rokubantai új hadnagyának, vagyis elfogadom a karaktert! ^-^


Osztag: 6. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 7000 ryou


A pontozás: indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 21 pontot (10 pont az LP-d után, 8 pont a hadnagyi rang miatt, és 3 pont SS-hez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Hakuda
 • Kidou
 • Helyváltoztató képesség
 • Zanpakutou
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le, majd válassz szintednek megfelelő 10 canon shinigami technikát!
Jó játékot az oldalon! ^-^