Emberek Világa > Lezárt küldetések

Az első lecke

(1/7) > >>

Kane Shinzou:


(click to show/hide)Engedély: Shihouin Yoruichi
Ellenőr: Kurosaki Isshin

"Azok a gondolatok, amelyeket magunkban őrzünk, kárbavesznek."

Kane és Tenro
Elérkezett hát a várva várt nap. Tenro futár életének első lépcsőfokát ma fogja meglépni. Viszont a próba, ami elé Kane fogja vinni igencsak megpróbáltatásokkal teli lesz. Wolfról nagyon sok minden pletyka kering. Egyesek egy kifejezetten jó tanárnak festik le, mások viszont egy valódi szadistaként hivatkoznak rá. Vannak, akik úgy hiszik valamelyik szülője egy Farkas lehetett, mivel vannak állatias jegyei. Eme pletykákkal bárhol találkozhattok. Elég, ha az ebédlőnél eszitek meg az ételeteket vagy esetleg Mousetól és Icarustól kérdezősködtök arról, még is mi a véleményük Wolfról. Természetesen Kane jól ismeri őt és eldöntötte már, hogy nem fog többet mesélni róla, nehogy véletlenül Tenrot összezavarja. Mielőtt útnak indulnátok, egy pillanatra Noah, a futárok vezetője állít meg titeket és Kanenak ad egy pendrivet a kezébe, amit Wolfnak címez. Ha kérdezősködni igyekeznétek afelől, hogy mégis mi lehet ebben a pendriveban, Noah csak annyit fog felelni rá, hogy ez Wolfra tartozik és jó lenne, ha mihamarabb átadnátok neki a pendrivot nehogy rossz kezekbe kerüljön. Lehetséges, hogy valami üzlet féleségről lehet szó vagy talán annál többről? Mindenesetre nincs idő tovább maradni. Ezt legfőképpen Kane tudja a legjobban. Wolf, amit ki nem állhat az egyik, hogy ha elkésnétek. Utálja a későket. Öltsétek magatokra cuccaitokat, megfelelő ruházatotokat és irány a kiképzőhöz, aki, ha minden igaz, Tenroból futárt fog faragni. Kérdés, hogy darabokban fog-e haza érni vagy egyben? Remélhetőleg egyben. Ahogyan Kane is… Ha tudnátok mi vár rátok!

*
Ugyebár a futárok szervezete több kisebb csoportból áll szerte a világban. Egy adott városban ki vannak jelölve menedékházak, ha netán az adott futárnak nyúlcipőre kéne fognia a munkáját, de sajnos nem tud a bázisba visszaérni, akkor eme menedékek nyújtanak biztonságot és ideiglenes szálláshelyet, hogy egy időre kitudja fújni magát az illető. Wolf egy hasonló berendezkedésű házban él. Annyi különbséggel, hogy az épület, ahol lakik, nem csak menedékházként funkcionál. Mondhatni pluszban előőrs is. Viszont hogyan jön képbe a kiképzés? Ez hamarosan kifog derülni. Szóval! Tenro és Kane a belvárosban, inkognitóban haladnak a megadott címhez. A magas toronyházak lélegzetelállítóak ahogyan a nap rájuk süt a tiszta kék égboltról. Noha lehet nektek annyira nem, de a turistáknak már jobban. Miközben haladtok úti célotok felé, ami nem kis út, lesz időtök egy kicsit kommunikálni egymással. Esetleg egy baráti csevej talán még jól is esne nektek. Hiszen mindkettőtökre nehéz nap vár! Úti célotokat egy modern apartmannak kinéző fehér épület jelzi, ahol az egyik nyitott ablakból, nagyjából a huszadik emeleten, ami eme épület legmagasabb emeletének felel meg, Mexikói dal hangzik kifele. Ahogyan azt Tenro sejtheti, bizony a huszadik emeleten lakik a méltán híres Wolf! Szerencsétekre a liftet lehet használni, de ha edzeni szeretnétek akár fellépcsőzhettek! A zene hangja egyre erősebbé válik ahogyan közeledtek az utolsó emelethez. A megfelelő ajtószámhoz érve, már a szívetek kezd megrezdülni és együtt a zene ritmusával dobogni. Bizony, az ajtó előtt álló szoba ad otthont eme műnek. Illendő lenne kopogni nemde? Miután egyikőtök megteszi, egy lány hangját vélitek felfedezni.
- Quién es?
Ajaj… ismeretlen nyelvezet. Bár, ha otthon vagytok valamelyest az Európai nyelveknél, akkor könnyen felismerhetitek. Ez bizony Spanyol! Ha nem is értenétek a nyelvet azért parasztésszel rá tudtok jönni, hogy valamelyikőtöknek meg kéne szólalnia, hogy Wolfhoz jöttetek. Amint eme rész megtörténne, kopogó hangot halhattok közeledni. Az ajtó nyitására a zene hangja szinte a fületekbe csap. Hangereje tekintélyt parancsolóan követeli, hogy belemásszon a fejetekbe a Mexikóiaiak zenéje. Egy szemüveges, cowboy csizmában, rövid nadrág és barna farmer felsőrészben libbenő lánnyal találkozik tekintetetek. Elsőként Tenrora néz, majd amint meglátja Kanet, rögtön mosoly jelenik meg az arcán és két családi puszival üdvözli a fiút.
- ¡Rápido! Jó látni téged újra! Csak nem Wolfot jöttetek meglátogatni?
- ¡Plástico! ¿A quién aquel ganado que vino acá?
Egy erőteljes női hang csapja meg köztetek lévő kommunikációt a szobából, szintén spanyol nyelven. Bárcsak érthetnétek mit is beszélhetnek, de mivel IPlástico, legalábbis ahogyan hallhattátok a nevét, rögtön válaszra nyitja a száját a hang irányába, egyenesen balra.
- ¡Rápido esto y alguna muchacha! Hogy hívnak téged aranyoskám?
Tenrohoz szegezi tekintetét. Abban biztos lehetsz, hogy barátok, hiszen a futár emblémát szemeddel rögtön megtalálhatod tetoválás formájában a jobb vállánál. Amint elmondod becses nevedet vagy esetleg ráhagyod Kanera, rögtön spanyolul még hozzá teszi, legalábbis remélhetőleg, hogy te is a vendégek sorát gyarapítod.
- ¡Deja entrar ellos!
Az erőteljes női hang után a szemüveges leányzó mutatja, hogy bemehettek. Ami talán kiszúrhatja a szemeiteket rögtön, az a falak színe. Leginkább sárgás színű, ami olyan érzetet kelthet mintha jóval melegebb lenne ez a szóba, mint kellene. Bár lehet az is rá tesz egy lapáttal, hogy jó pár gép is fut egymás mellett egy könyvespolcnak kinéző bútornál, ahol mellette lévő hosszúkás dolgozó asztalra össze vannak kötve monitorok és jó pár billentyűzet. Plusz a másik oldalon jó sok doboz található, tele alkatrészekkel és persze egy kiállítót műhely is szolgál a szobában, ami eléggé poros és vas szagú. A szerszámok, mint a kalapács, csavarhúzó alapból megtalálható, de található itt még hegesztő pisztoly és jó sok finomság, amit ellehet még képzelni. A szerszámok elhelyezkedéséről arra lehet tippelni, hogy iPlástico nemrég barkácsolt valamit. Tenyerénél a fekete kosz csak úgy árulkodik erről. Ha akartok vele beszélni kicsit, még van időtök. Esetleg körülnézni a szobában. Találhattok itt mindenféle kütyüt, amit valószínűleg sci-fi filmekben láthattatok vagy esetleg már ismertek. Mint például az elektronikus térképek, pendrivok, gps jeladók és még sok finomság. Található még sokkoló bot is és persze egy igazi, rendőröknek kiállított sokkoló fegyver is! A monitorokon látható a város látképe, ami inkább unalmas lehet, mintsem érdekes. Emberek járkálnak az utcán, autókkal furikáznak az úttesten, ami egy városban megeshet. Kis idő elteltével egy nagyon törpe, tüskés hajú eléggé vad hajszínnel rendelkező lány toppan be, aki éppen a haját vakarássza. Két ezüstös karperece, kis toppja, vastag lila színű nadrágja, és a hasán lévő futár tetoválás, olyan érzést kelthet az emberben mintha egyben lenne pop és rocker rajongó. A lány amint Kanera hegyezi tekintetét elmosolyodik majd szépen lassan közelit felé.
- ¡Muchacho! Jötted meglátogatni az öreg Wolfot?
A méretbeli különbségek ekkor érthetőek igazán tetten. Kanehaz körülbelül a hasáig ér. Alaposan megfigyeli a fiút egy pár percig majd csak ezután nyitja újra ki a száját.
- Hajolj le egy kicsit közelebb IMuchacho! Szeretnék kérdezni tőled valami személyeset!
Amint Kane eme dolognak eleget tesz, rögtön érezni is fogja, hogy ez volt élete tán legrosszabb döntése. Ugyanis Wolf, abban a pillanatban a fiú fülét úgy elkapja, hogy már térdre is kényszeríti és leviszi a saját szintjére. Wolf arca kedvesből, rögtön mérges fejet vág. Hangjából is érződik, hogy nem éppen van jó kedvében.
- Mit hallok én Noahtól?! Semafor? Köhler? Eisner? Stenritterekkel osztod meg a pöcsödet?! Ráadásul pinaként viselkedve még ott is hagytál egy másik pinát?! Miféle hombre vagy te?! És még nem is szoltál nekem, hogy bajban vagy! Van fogalmad róla, hogy éget a pofám, mikor hallottam mik történtek veled? És ha valami bajod esett volna? Baszki!
Végül aztán elengedi Kane fülét majd karba teszi a kezét és rögtön Tenrora hegyezi a tekintetét. Közelebb sétál majd körbe is járkál téged. Hallod miközben körbe flangál, mintha szimatolna is. Lehet, hogy az egyik pletykának máris van igazság alapja? Mindenesetre amint befejezi a műveletet, fejét lassan kezdi rázni kicsit jobbra és ballra. Tekintetéből a nem tetszik kifejezést lehet róla leolvasni.
- Remélem ez valami elbaszott vicc akar lenni, hogy téged kéne kiképezzelek. Elég, ha rád nézek és rögtön itt fogsz nekem összeesni. Jézusom! Csoda, hogy egyáltalán életben vagy! Eszel te rendesen egyáltalán? Sportolsz valamit vagy szimplán a tévé előtt gubbasztasz és nézed a sok töméntelen szart, amitől legszívesebben elhánynám magamat? Egyáltalán mi a fészkes picsáért kéne pont téged kiképezzelek? Van esetleg erre valami kibaszott jó indokod vagy szimplán elő jössz valami sablon szarral? Ha igen akkor ajánlom az ablakot a hátad mögött vagy ha szeretnéd én baszlak ki téged személyesen.
Ajaj! Wolf úgy tűnik tényleg nem a kedvesebbik fajta ahogyan azt Kane egyszer leírta neked. Lehetséges, hogy tényleg olyan szadista, mint aminek mondják? Látva az eddigi történteket, biztos, hogy nem egy gyenge leányzóval állsz szembe. Ez érezhető a lélekenergiájából is ami eléggé vadnak érezhető. Túlságosan vadnak. Hát ez a nap is jól kezdődik ugye?!

Határidő: 2019.02.22

Shirei Tenro:
Ásítozva, kócos hajjal felültem ágyamban, és azzal a lendülettel a fürdőbe vonultam. Miközben zuhanyoztam, bennem volt mindenféle elvont gondolat. Agyalt -e már valaki azon, ha egyszer felébred, hozzám hasonlóan vajon másként kezdi el látni a világot? Vajon változott valami, vagy észlelni egyáltalán a változást? Nagyon izgultam, ma érkezett a nap, melyben bizonyíthattam, esetleg elbukhattam mindent. Amikor nem csak mondhattam, futár akarok lenni, hanem tehettem is érte. Hajmosás, szárítás, öltözés. Természetesen a papnő hivatáshoz tartozott, csak fanatizmusból viselt ruha kihagyhatatlan kelléknek számított. Alatta viseltem mást ugyan, a Szamárnál szamarabb módon. Több réteg ruha egy egyébként se átlagos napon… belefért.
Továbbra is kissé álmatag állapotban intettem Kane-nek, mikor felbukkant a színen. A reggelit hangulatomhoz illően feszes arcvonással költöttem el. Haragudtam kicsit a srácra, nem beszélt már Wolfról, pedig pletykák öveztek evés közben!
Hogy lehet így a jelenre koncentrálni?! Állítólag ama illető dobott ki már tanítványt az ablakon. Tört csontokat. Köszönöm szépen, Mouse-ék szűkszavúsága se volt kellemesebb.
Ne csináljátok! Ha ennyire félelmetes alak, a végén totál rágörcsölök! Épp ezt akartam elkerülni, viszont… Nagyot sóhajtottam, és síri csendben battyogtam Mr. Tüskehaj mellett, miképp megtalált minket Noah, hogy átnyújtson egy Pendrive-ot. Oh, nekem eszem ágában nem állt más dolgait nézegetni, kivéve ha komoly érdekeim fűződtek hozzá. Quincykkel kapcsolatban rögtön kiharcoltam volna a jogot, hiszen könnyen célponttá válhat emiatt bárki. Minden esetre kisebb gondom is nagyobb volt ennél. Indulnunk kellett. […]
Naív lennék, ha azt mondanám, Wolfot közelebb képzeltem el élni? Mármint, azt már jócskán sejtettem, máshol van, hiszen a bázison, hol megmentésem óta laktam, sose bukkant fel. Maximum emlegetés szintjén. Azóta elhoztam a személyes tárgyaimat, az összes ruhámat, s úgy járkáltam, akárcsak bánatba a fájdalom. A fejemet csóváltam.
- Még mindig haragszom rád! - morogtam orrom alatt Kane-nek – A szótlanságod Róla még idegesebbé tett…
Lesütöttem tekintetemet.
- Fogalmam sincs, mire számítsak, az is halványan rémlik, korábban mit meséltél arról az alakról - Szamár kezét vizslattam, mellyel nemrég a Pendrive-ot vette át – Csak kapja meg, kezdjük el, essünk túl az első napon. Azt se bánom, ha estére a gyengélkedőn kötök ki.
Engedtem a vonásaimból. Realizálni kezdtem, hogy talán túlságosan rágörcsöltem most erre az egészre.
- Laza szüleim voltak, de aligha tanítottak meg a stresszkezelésre. Sőt, szerintem akaratukon kívül abba az irányba vittek, legyek inkább olyan, aki többször megfontol dolgokat. Több nézőpontból. Azt már sose tették hozzá, hogy ebbe nagyon bele lehet gubancolódni, és amennyiben nem vigyázol, akár csomó is lehet belőle. Ennek a csomónak a közepén érzem magam. Vagy mondjam úgy inkább, görcsöt érzek a gyomromban? Úgy talán értelmesebb – sóhajtottam fel.
Amint baráti csevegésünk véget ért, s ott állhattunk a számomra ismeretlen épület előtt, fejem fölött a felhős égbolttal… eléggé lehangolt. De nem volt visszalépésre lehetőség.
A kihallatszódó rémes muzsika kíséretében a lift használatára szavaztam. Aztán a mellkasomhoz kaptam, annyira dübörgött a mellkasom. Még azon csodálkoztam, hogyan állhat az ajtó a helyén? Hogy bír valaki ekkora hangerőn hallgatni bármit? Nekem dobhártyám beszakadt volna!
- Én kopogok, te beszélj! E-Elvégre te ismered őt jobban! - mutattam rá riadt tekintettel, majd elszántan az ajtóhoz közel lökdöstem, miközben szerény lényem távolabbról sugározta az energiát. Aggodalmasan összevontam szemöldökeimet.
Spanyol? Komolyan?! Nagy kövek estek le ugyanakkor szívemről néhány ismerős japán szó hallatán. Wolf nevére bólogattam. Mikor meg a nevemet kérdezte az ismeretlen sötét hajú leányzó, megmondtam gond nélkül. Az előtte hallatott, harsány hangra már nem tudtam miképp reagáljak, ezért nem is reagáltam sehogy.
Helyette némaságba burkolózva körbevizslattam a terepet. Sok sci-fi-t nézhet az illető!
Apropó „Illető”… Hamarosan felbukkant a színen egy tüsi hajú törpe. Tágra nyílt szemekkel vizslattam ahogy Kane-hez beszélt, majd kiabált. Ez egy nő?!
Még félig se sikerült túllépni döbbenetemen, már engem vizslatott. Összeszűkült pupillával álltam előtte, csípőre tett kezekkel.
- Köszönöm szépen, eszek rendesen, tv-t meg sosem néztem – válaszoltam először, utána határozottan folytattam – Meg akarom védeni magam, és támogatni Speedy-t.
Elgondolkodtam, mennyire igazak róla bizonyos pletykák. Például, hogy farkasok nevelték, innen a neve, vagy amiről valamennyit Kane is mesélt: a szadista természet. Szerény személyem nem szeretett volna ítélkezni, ezért érdeklődve méregettem a hölgyeményt, míg Miko ruhám alatt kezdett kissé melegem lenni. Szóval míg válaszra vártam, bármiféle szégyellősség nélkül csatoltam ki a szerelést tartó szíjakat, így láthatóvá téve az illendően testhez álló, ruganyos darabot. Ezzel csak nem lőhettem mellé! Mivel nem akartam szemét lenni, de annál inkább jelezni a komoly szándékot, fél szemem Wolfon tarva összehajtottam eddig viselt, fanatizmusom „ékszerét”, és jobb ötlet híján leraktam magam mellé a földre. A papnő ruha bőbben mutatott rajtam, emiatt vékonykának tűnve, ámbár igencsak voltak vádlijaim, karizmaim. Annak a sok edzésnek szerintem volt valami haszna, ebbe még egy olyan idegentől se tűrtem belekötést, aki elviekben a mesterem lesz. Gyakorlatilag pedig? Ráhagytam. Ha nem akart elvállalni, azon ugyan ne múljon, az agresszió vagy idegesség legkisebb jele nélkül húzok el innen!

Kane Shinzou:
Nem sok kedvem van ma felkelnem, de hát az idő sürget, ráadásul megígértem Noahnak, hogy elfogom vinni Wolfhoz. Valahogyan a sejhajom már elkezd sajogni már a gondolatától, hogy újfent láthatom majd amazt az embert, akinek sokat köszönhetek. Ő vitt be engem a futárok életébe, kiképzett és valahol még fel is nevelt. Abban az időszakban szükségem volt egy erős és határozott emberre és ezt Wolf személyében kaptam meg. Még most is élénken él bennem az emlék, mikor először találkoztam vele. Nagyon is emlékszem arra az első nagy pofonjára, amit első kézből megismerhettem. Azt hittem meg fog ölni akkor. Furcsa módon nem tette meg. Vajon miért, az még mindig titok előttem, de a lényeg, hogy most újfent viszont látom majd Wolfot, hiszen Tenrot fogom odacipelni hozzá. Nem kezdek el róla csevegni feleslegesen, hiszen nem szeretném, ha Tenronak a gyomra hirtelen görcsbe rándulna. Sajnos viszont Mouse és Icarus tesznek egy lapáttal, hogy a feszültséget növeljék szegényben. Majdnem félre is nyeltem a falatomat, amint ez a két dinka kinyitotta a száját, de szerencsére szűkszavúan válaszoltak, de akkor is! Komolyan én tartom a csőrömet, de ezek ketten már beparáztatják itt nekem! Ami a legrosszabb ebben, ha Wolf elé idegesen fog odaállni, valószínűleg nem fogom elkerülni a seggberúgást és jó pár kemény mondatait, amit előszeretettel oszt meg másokkal még akkor is, ha azok a szavak úgy tudnak ütni, hogy még a legerősebb fémet is átlyukasztják másodperceken belül. Nincs mit tennem, muszáj lesz felkészülnöm lelkileg. Érzem ez kemény lesz. Indulás elött még Noah megállít engem és a kezembe nyom egy Pendrivet. Nem értem, hogy mire kellene. Hiába kérdezek rá, Noah csak annyit felel nekem, „ez csak Wolfra tartozik”. Miért van az-az érzésem, hogy csúnyán megszívtam csak még nem tudok róla? Egye fene! Elviszem neki! Miközben haladunk a célunkhoz, megkapom Tenrotól a lecseszést. Még el se kezdődött a nap, de már a fejemhez kapom a fejszét. Jól kezdődik baszki! Fortuna ezek szerint „szívja meg Kane nap van” ma? Eddig úgy érzem ez a nap nem éppen nekem kedvez!
- Nem akartalak feleslegesen beparáztatni! Nem kell aggódni! Wolf egész jó fej, ha jobban megismered!
Ekkorát még én se hazudhattam volna! Szép volt Kane! Te vagy a megtestesült igazmondó! Már csak egy shinigamitól hiányzana egy ordas nagy Kidou pofon, hogy aztán elszálljak az egyik toronyházig. Aaajjh öregem, csak essünk túl rajta. Át kell adnom csak egy pendrivet, meggyőzni Wolfot, hogy edzetesse Tenrot és kész! Viszont legalább megtudok róla pár dolgot. Nem igazán tudja kezelni a stresszt. Hát öregem! Akkor úgy tűnik eléggé rossz helyre kopogtattál. Wolfot aztán rohadtul nem fogja érdekelni az is fix.
- Értem… nem kell aggódni! Minden rendben lesz!
Már kínomban elkezdek picit nevetni, hogy a stresszt levezessem. Idióta vagy Kane! A megtestesült istencsapása! Egy barom! Egy lókötő! Kezd ez egyre cikibb lenni! Szerencsére a kínos csöndet megzavarja az ismerős mexikói zene. Rögtön nagyot nyelek félelmemben. Itt vagyunk. Az ördög háza elött. A megtestesült Terminátor otthonába tévedtünk. Amint beérünk, Tenro javasolja számomra, hogy inkább liftezzünk. Végül is! Nem egy rossz ötlet.
- Végül is úgy gyorsabb!
Meg legalább előbb leszünk túl rajta. Miközben a lift közeledik a célja felé a zene hangja egyre csak erősödik. A szívem már lassan ritmusra veri. Végén szívinfarktusba fogok meghalni! Nem kellenek ide Sternritterek, Őfelsége fanatikusai! Elég, ha egy hangos zene addig dübörög, míg a szívem elveszti a ritmus érzékét és szörnyet halok. Szerencsére viszont hamar hozzászokom. Ez nem lehet normális szerintem! Látszik, hogy egyes dolog még megmaradtak. Az ajtó elé érve, Tenro újfent javaslatot tesz. Kopogjak én először. Visszautasításra nincs lehetőségem, mert rögtön odalök az ajtó elé. Hát ez kurva jó! Mi jön még? Essünk túl rajta! Kopogok az ajtón majd rögtön egy ismerős hang üti meg a fülemet.
- Speedy!
Mondom jó hangosan. Az ajtó amint kitárul, rögtön megpillantom Plasticot. Hát semmit nem változott a lány mit ne mondjak. Mondjuk a haja hosszabb lett az tény, de az arca a mosolya még mindig ugyanolyan. A családi puszi már nem is marad el. Rögtön felismert.
- Jup! Itthon van?
Hiába könyörögnék az Úrhoz, hogy ne, de már Wolf hangjától feláll a szőr a hátamon. Itt van bazmeg! Nekem végem! Szerintem jobb, ha sarkon fordulok és itt hagyom Tenrot! Élni akarok baszki! Megerőltetem magam és nagyot nyelek megint. Eskü ennél nagyobb szarban nem lehetek. Miután végre bemehetünk, kisvártatva megérkezik a Mentorom életnagyságban. Amint megpillantom legszívesebben menten beszarnék a félelemtől, de szerintem az is belém fagyott. A beleim már nem működnek úgy, mint pár perccel ezelőtt. Kész! Nekem itt végem! Sírgödröt kell itt ásnom most azonnal! Mosolyt igyekszek erőltetni magamon, miközben közeledek felé. Ez egyre kínosabb basszameg! Meglepődőm mikor megkér, hogy hajoljak le. Hát, megteszem, amit kér. Hatalmas hiba volt! Rögtön fülcimpán ragad és térdre kényszerit. Jajgatok egy ideig, miközben kioszt engem eléggé.
- Dehát! Wolf! Nem tudtam mit csinálni! Esküszöm az életemre, hogy próbáltam elkerülni a bajt, de ők találtak meg engem! Hidd el, ha tudtam volna szólni, rögtön elsőnek elmondtam volna neked! Begyszó!
Nem teljesen fedi a valóságot, de azért na! Valamikor tényleg elmondtam volna! Pár évvel később. Az még nem annyira késő ugye? Ha már mindenképpen a haragjával kell szembenéznem akkor inkább később szeretnék, ha lehet! Amint végre elenged, rögtön a fülemhez kapok. Azt hittem mindjárt letépi! Semmit nem változott! Ugyanolyan szadista, mint volt! Tenroékra nézve, rögtön lefagyok. Átérzem a fájdalmát szegénynek. Valahol jó érzés, hogy azzal próbálja meggyőzni Wolfot, mert engem akar megvédeni, de szerintem erre nagyon rácáfolt.
- Na bazmeg…
Csak ennyit tudtam még kinyögni magamból. Lassacskán felállok miközben a fülcimpámat fogom majd amint látom, hogy Wolf ki szórakozta magát, átnyújtom a pendrivet.
- Noah küldi neked. Azt mondta fontos.
Remélem nem akar megint megkínozni. Könyörgőm csak az arcomat és a golyóimat ne! A seggemet főképp ne!

Kane Shinzou:Kane és Tenro
Wolf rögtön megmutatja foga fehérét az ifjú Kaneval szemben. Agresszív magatartása keverve egy kis szülői aggodalommal. Kissé zavaró lehet, hogy még is mi járhat ilyenkor Wolf eszén? Persze Kanenak előnye van vele szemben hisz már jó ideje ismeri, viszont teljes mértékben még így sem tudja kiismerni jellemét. Egy dologban viszont biztos lehettek. Nem éppen az a tipikus nő, akivel csak úgy kekeckedni lehet. Mondhatni nem lenne tanácsos felbosszantani. Miután elvégezte dolgát Kaneval, rögtön Tenrohoz fordul és nem tetszését kifejezi nyersen. Szavai csak úgy ütnek, mint egy géppisztoly, de szerencsére Tenro úgy tűnik tartja magát és elmondja miért is akar futárrá válni. Wolf felhúzza szemöldökét, miután végig hallgatja a lányt majd azt veszitek észre, hogy röhögőgörcsöt kap. Kane valószínűleg régen láthatta már Wolfot így nevetni. Ritkán szokott ennyire szórakozott lenni, de úgy tűnik Tenronak sikerült elérnie, hogy a leendő edzője, elnevesse magát.
- K..komolyan?! Azt akarod mondani, hogy támogatni Speedyt? Meg… megvédeni magad?!
Jó pár percig eltart míg kineveti magát. Olykor még Plastic felé is sétál, miközben a hasát fogva harsányan nevet. Lehetséges, hogy színészkedik vagy tényleg ennyire szórakozott? Ez hamarosan ki is derül, hiszen azonnal abba hagyja és arca a vidámból, jóval keményebbé válik.
- Szórakozol velem?
Teszi fel a kérdést miközben Wolf egyre közelebb megy Tenrohoz. Szemei szinte hasítanak. Úgy tűnik Tenro nem tudta meggyőzni eléggé Wolfot.
- Na idefigyelj kiscsaj. Ezt a kijelentésedet szerintem másodperceken belül gondold át. Komolyan? Támogatni szeretnéd azt a dinkát? Magadat nem vagy képes megvédeni baszki! Látom rajtad! Ne is próbálkozz tovább játszadozni, mintha valami kőkemény csaj lennél, mert nem vagy az! Szinte érzem belőled a félelmed szagát!
Wolf az orrára mutat, miközben alaposan megmér a szemeivel. Szavai erősnek hathatnak, esetleg bántónak is, viszont, ha jobban szemügyre veszed Tenro, észreveheted, hogy Wolf tapasztalatból beszél. Tekintetéből sugárzik az a komolyság, amit csak olyanokon láthattál kik már láttak egyest más. Wolf tekintetében pontosan ezt érezheted. Tapasztalat, ami párosul vadsággal. Ennek a vadságnak biztos, hogy van valami oka. Hangja ugyan nőies, mégis érződik benne némi „férfiasság” is. Mondhatni férfi jellem, női testben. Egy valódi fiús lány. Kezével jól odacsap a hátadra miután melléd kerül. Kicsi erőt érzel benne, de szerencsére annyira nem fáj. Viszont volt hangja és súlya annak a cselekedetnek, amit feléd intézet.
- Hadd adjak egy jó tanácsot. Ezt a megjátszom a kemény lány stílust, másodperceken belül tedd takarékra vagy szétrúgom a kibaszott segged. Szerencséd viszont, hogy jó napom van így mondjuk rá oké. Viszont. Vannak szabályaim. Az első, hogy befogod a pofád és figyelsz Wolfra. A második, nem hisztizel, mint egy kényes picsa, mert akkor megtanítalak repülni! A harmadik szabály, hogy kussolsz világos? Na! Most, hogy ezt tisztáztuk akkor kérlek szépen… KURVA GYORSAN ÖLTÖZZ ÁT VALAMI NORMÁLIS RUHÁBA, MERT ESKÜSZÖM SZÉTRÚGOM A PICSÁD! Plastic! Adj rá valami normális göncöt!
Még egyet rá csap a hátadra és átad téged Plasticnak aki elvezet téged egy másik szobához. Abban a szobában ruhásszekrényeket látsz, ahol teli van futár ruhákkal és még felszerelésekkel is mint az elektronikus térkép, könyök és térdvédők, valamint ujjatlan kesztyűk is. Mindenféle olyan csecsebecse, ami egy futárnak szüksége van. Plastic nyomban kinyitja az elébe kerülő ruhásszekrényt majd egy kicsit elgondolkodik. Ezután feléd néz és mosolyogva végül ennyit mond.
- Válasz kedvedre aranyoskám! Csak ne tartson túl sokáig. Jobb, ha nem váratod meg Wolfot!
Feléd kacsint egyet majd kisétál a szobából és becsukja az ajtót. Siess és kapj fel valamit magadra! Válasz kedvedre bátran valami göncöt, ami neked tetszik. Van bőven színből és temérdek ruha fajtából választanod. Annyi kitétel van csak, hogy ahogyan megnézed ezeket a ruhadarabokat mind-mind utcai stílusúak és meglepően olyan anyagból készültek, amik segítik a könnyedebb, akrobatikus mozgásokat. Kényelmesek és ráadásul ruganyosak is. Eközben Kane átadja Wolfnak a Pendrivet amit Noahtól kapott. Wolf sóhajt egy nagyot. Szerencsédre viszont, most nem akar neked bemosni. Még!
- Ó, bazmeg… Plastic! Dugd be valamelyik csotrogányba! Prontó!
Plastic rögtön elveszi Wolf kezéből a pendrivet és bedugja az egyik gépbe. Az egyik kamerakép, rögtön át is vált az adott számítógép képéhez. Kiderül, hogy a pendriven nincsen más csak egy videó üzenet és egy mappa, amin gigantikus betűkkel Wolf neve szerepel. Plastic rögtön a videóra kattint. Noah arcát láthatjátok, aki mosolyogva közli Wolffal az információt.
- Kedves Wolf! Örülök, hogy elvállalod Tenro kiképzését! Biztosíthatlak értékes tagja lesz a csapatunknak. Viszont nem csak ezért üzenek feléd. Úgy gondolom ez egy remek alkalom lenne, ha nem csak Tenroval, de esetleg Speedyvel is foglalkoznál. Itt lenne az ideje mondhatni… tovább képezni. Mostanában szükség lesz rá, hiszen jó párszor az életére akartak törni. Remélem megérted. Tudom, hogy sokszor ódzkodtál tőle, de nincs más választásod. Mindenképpen tovább kell képezned. Biztos vagyok benne, tudni fogod mit kell tegyél. A mappa, amin a neved szerepel fontos információkat tartalmaz, ami csak neked szól, úgyhogy kérlek csak akkor nyisd meg mikor egyedül vagy rendben? Nos! Jó munkát kívánok!
Az üzenet végén, Wolf sóhajt megint majd keresztbe teszi a kezét. Az arcán látszik nem éppen van jó kedvében. Eddig is morcosnak tűnt valamilyen szinten, de az üzenet után, úgy tűnik még inkább mérgesebb.
- Bazdmeg Noah… komolyan. Tényleg ezt akarod velem tenni?
- Hát úgy tűnik nincs más választásod… Amúgy is tudtad jól, hogy muszáj lesz egyszer!
- Igen Bazmeg, de nem hittem, hogy ilyen hamar! A faszomat! Tényleg ezt akarod Noah? Hiszen még gyerek!
Úgy tűnik Wolfot nem nagyon érdekli, hogy Kane még mindig jelen van. Mindenesetre látszik rajta, hogy nincs jó kedvében. Viszont mire érthette Plastic, hogy Wolfnak nincs más választása? Mit akar ennyire ellenezni Kaneval kapcsolatban?
- Viszont ez egy remek alkalom lenne Wolf!
- Mire gondolsz Plastic?
- Arra, hogy megcsinálhatnánk velük a melót! Jó lenne kezdőlöketnek, főképp a kis csajnak!
- Hmmm
Wolf eléggé elgondolkozik az ötleten, majd végül felétek fordul. Ha esetleg addigra végeztél Tenro te is láthatod, hogy Wolf valamin töri a fejét. Majd ezután odalép Kanehoz.
- Add ide a karperecedet.
Jól tudod Kane, ha nem adod oda neki a karperecedet akkor lehet erőszakkal fogja elvenni. Nincs más hátra, engedelmeskedned kell. Amint odaadod Mentorodnak az ékszered, Tenro felé sétál majd tetszőlegesen a bal karodat veszi célba és rögtön rád rakja a karperecet. Hirtelen érezheted is, hogy valami nem stimmel veled. Mintha nem lennél képes érzékelni és eddigi quincy képességeid a nullával csökkent volna.
- Így ni! Jó hírem van! Pont jókor érkeztetek, hogy megmutassátok milyen fából vagytok faragva! Elmondom mi a szitu. Te kis csaj, bebizonyítod nekem mennyire is komolyan gondolod ezt a Futár dolgot azzal, hogy hordod a karperecet addig amíg nem végeztünk a kiszabott melóval. Te pedig IMuchacho… használni fogod a képességeidet és megfogod védeni az életed árán is a kis csajt megértetted? Nincs rinya! Tudom, hogy nálad van a quincy kereszted! Mindig magaddal hordod! Akármennyire is igyekszel menekülni tőle, jól tudod, hogy az a lánc az életed része! Ráadásul úgy hallottam visszatértek a quincy képességeid, úgyhogy ép kapóra jön! Ugyanis ez a meló, profizmust kíván! Magyarán szólva! Te IMuchacho felelsz a kiscsaj életéért! Ha túléli, futár lehet belőle és kifogom képezni. Ha viszont meghal az a te sarad lesz! A ti életetek, most össze van kötve. Jobb, ha hozzászoktok! A futárok összetartanak! Egy család vagyunk, felelünk egymásért! Senkit nem hagyunk hátra. Ha egyszer is megtudom, hogy te vagy esetleg te IMuchacho, a szarban fogod hagyni, megkereslek titeket és szétrúgom a nyavalyás seggeteket! Világos voltam? Ha nem tetszik a feltételem akkor húzzatok a picsába! Döntsetek!
Wolf eközben felül egy asztalra és karba teszi a kezét. Döntés előtt álltok. Elfogadjátok Wolf feltételeit és beszálltok a játékba vagy inkább meggondoljátok magatokat és elindultok az ajtó felé?

Határidő: 2019.03.01
(click to show/hide)Akármikor visszatudsz kapcsosodni Kaneékhoz, amint magadra öntötted a gönceidet, amit a másik szobában találsz.

Shirei Tenro:
„Nem akartalak feleslegesen beparáztatni! [...]”, a szememet forgattam.
Már megtetted – mondtam volna neki, de az épülethez érve ahhoz se akadt kedv, hogy jobban kiosszam. Nagyot nyeltem, és inkább energiát spóroltam egész a találkozóig. Apukám szerint anyám türelmét örököltem, amit igaznak tartottam. Fenntartottam a lelkesedést, a magabiztosságot, ám már az elején nagy kihívást mutatott egy alacsony növésű, aki magasságát hatalmas egójával próbált kompenzálni. Körülbelül „világ-úrnőjét” játszott a keménykedéssel, és úgy tűnt, komolyan menőnek tartotta a káromkodást. Nem ismertem eléggé ahhoz, hogy bármit is visszaszóljak, ezért csendben tűrtem a „fejmosást”. Meg különben se volt az én stílusom az ilyesfajta viselkedés. Helyette finoman felvontam egyik szemöldököm, majd titkon elszórakoztam a gondolattal, milyen jó lesz szappant dugni a szájába! Addig meg csakis a cél érdekelt: ne csak rizsázzon nekem valaki ismeretlenül, álljon a létra bármely fokán. Tanítson meg a szükségesekre, legyen bármily durva. Utána azzal előrébb tarthattam terveim megvalósításában. Mire gondolok pontosan? Bosszú? Tőlem távol állt. Egy ismerős arc védelmezése? Aranyközépút, féligazságként fedte a valóságot. Valójában a lényemet szerettem volna megvédeni, kompenzálni a hiányosságaimat a jelenben építkezve. Egyetlen idáig pozitívnak vehető pont, legalább a „Kacagóhiéna” levágta ezt, ha kifordult stílusával nem is sikerült lenyűgöznie. Nos, miért vártam volna tőle ilyet? Vagy bármit egyáltalán a leckéken kívül? Már nem féltem. Inkább csak kínosnak tartottam, hogy én összecseréltem Mouse kölcsön-edzőruháját valamiféle búvárruhára emlékeztető darabbal, és idáig le sem esett, mit viseltem. A korábbi stresszre fogtam, végül elengedtem, mert kárnak véltem ilyenen rágódni. Szótlanul követtem Hiéna társát, „Plasztikbabát” az öltözőszekrényekhez.
Körbenéztem, majd minden létező kategóriából – póló, nadrág, cipő sorrendjében haladva kiragadtam valamit, ami éppen megtetszett. Nehéz elsőre jót választani, én őszintén nem is hittem volna, hogy összejön. De a bent lévő, teljes alakos tükör előtt állva be kellett vallanom: furcsasága ellenére remekül állt rajtam a szett. Miko-ruha helyett sárga ujjatlan, teknős nyakú felső. Fekete cicanadrág, hozzáillő edzőcipővel, mely talpa a felsőhöz hasonló színben tündökölt. Bólintva egyet körülbelül negyedóra elteltével battyogtam vissza Kane-ékhez.
Hiéna nagyon töprengett, szerény személyem pedig kettőt se pisloghatott, már a bal csuklómra csatolt valamit. Mi a fene?, emeltem is fel. Kis karperec lötyögött rajta, aminek hatására kicsit furcsán éreztem magam. Most először állhattam úgy helyben, semmit se észleltem a körülöttem állók erejéből. Eddig ez másképp történt, a törpe energiája például tisztán nyers volt!
A később elhangzott hegyibeszéd után nagyot sóhajtottam.
- Mutathatnád az irányt – tártam szét karjaimat a csajszira nézve, mert már igencsak kezdeni akartam valamit! Fél szemmel Kane-t sasoltam, a reakcióit figyeltem. Hisz elég furának tűnt, körülbelül amióta megérkeztünk. Feszültnek találtam, de reméltem nem lesz igazam. Bőven elég, ha kettőnk közül én izgulok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése