Szerző Téma: Az első lecke  (Megtekintve 1101 alkalommal)

Description: Magánküldetés! Résztvevők: Kane Shinzou és Shirei Tenro

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Az első lecke
« Dátum: 2019. Febr. 22, 21:24:53 »


(click to show/hide)


"Azok a gondolatok, amelyeket magunkban őrzünk, kárbavesznek."


Kane és Tenro

Elérkezett hát a várva várt nap. Tenro futár életének első lépcsőfokát ma fogja meglépni. Viszont a próba, ami elé Kane fogja vinni igencsak megpróbáltatásokkal teli lesz. Wolfról nagyon sok minden pletyka kering. Egyesek egy kifejezetten jó tanárnak festik le, mások viszont egy valódi szadistaként hivatkoznak rá. Vannak, akik úgy hiszik valamelyik szülője egy Farkas lehetett, mivel vannak állatias jegyei. Eme pletykákkal bárhol találkozhattok. Elég, ha az ebédlőnél eszitek meg az ételeteket vagy esetleg Mousetól és Icarustól kérdezősködtök arról, még is mi a véleményük Wolfról. Természetesen Kane jól ismeri őt és eldöntötte már, hogy nem fog többet mesélni róla, nehogy véletlenül Tenrot összezavarja. Mielőtt útnak indulnátok, egy pillanatra Noah, a futárok vezetője állít meg titeket és Kanenak ad egy pendrivet a kezébe, amit Wolfnak címez. Ha kérdezősködni igyekeznétek afelől, hogy mégis mi lehet ebben a pendriveban, Noah csak annyit fog felelni rá, hogy ez Wolfra tartozik és jó lenne, ha mihamarabb átadnátok neki a pendrivot nehogy rossz kezekbe kerüljön. Lehetséges, hogy valami üzlet féleségről lehet szó vagy talán annál többről? Mindenesetre nincs idő tovább maradni. Ezt legfőképpen Kane tudja a legjobban. Wolf, amit ki nem állhat az egyik, hogy ha elkésnétek. Utálja a későket. Öltsétek magatokra cuccaitokat, megfelelő ruházatotokat és irány a kiképzőhöz, aki, ha minden igaz, Tenroból futárt fog faragni. Kérdés, hogy darabokban fog-e haza érni vagy egyben? Remélhetőleg egyben. Ahogyan Kane is… Ha tudnátok mi vár rátok!

*

Ugyebár a futárok szervezete több kisebb csoportból áll szerte a világban. Egy adott városban ki vannak jelölve menedékházak, ha netán az adott futárnak nyúlcipőre kéne fognia a munkáját, de sajnos nem tud a bázisba visszaérni, akkor eme menedékek nyújtanak biztonságot és ideiglenes szálláshelyet, hogy egy időre kitudja fújni magát az illető. Wolf egy hasonló berendezkedésű házban él. Annyi különbséggel, hogy az épület, ahol lakik, nem csak menedékházként funkcionál. Mondhatni pluszban előőrs is. Viszont hogyan jön képbe a kiképzés? Ez hamarosan kifog derülni. Szóval! Tenro és Kane a belvárosban, inkognitóban haladnak a megadott címhez. A magas toronyházak lélegzetelállítóak ahogyan a nap rájuk süt a tiszta kék égboltról. Noha lehet nektek annyira nem, de a turistáknak már jobban. Miközben haladtok úti célotok felé, ami nem kis út, lesz időtök egy kicsit kommunikálni egymással. Esetleg egy baráti csevej talán még jól is esne nektek. Hiszen mindkettőtökre nehéz nap vár! Úti célotokat egy modern apartmannak kinéző fehér épület jelzi, ahol az egyik nyitott ablakból, nagyjából a huszadik emeleten, ami eme épület legmagasabb emeletének felel meg, Mexikói dal hangzik kifele. Ahogyan azt Tenro sejtheti, bizony a huszadik emeleten lakik a méltán híres Wolf! Szerencsétekre a liftet lehet használni, de ha edzeni szeretnétek akár fellépcsőzhettek! A zene hangja egyre erősebbé válik ahogyan közeledtek az utolsó emelethez. A megfelelő ajtószámhoz érve, már a szívetek kezd megrezdülni és együtt a zene ritmusával dobogni. Bizony, az ajtó előtt álló szoba ad otthont eme műnek. Illendő lenne kopogni nemde? Miután egyikőtök megteszi, egy lány hangját vélitek felfedezni.
- Quién es?
Ajaj… ismeretlen nyelvezet. Bár, ha otthon vagytok valamelyest az Európai nyelveknél, akkor könnyen felismerhetitek. Ez bizony Spanyol! Ha nem is értenétek a nyelvet azért parasztésszel rá tudtok jönni, hogy valamelyikőtöknek meg kéne szólalnia, hogy Wolfhoz jöttetek. Amint eme rész megtörténne, kopogó hangot halhattok közeledni. Az ajtó nyitására a zene hangja szinte a fületekbe csap. Hangereje tekintélyt parancsolóan követeli, hogy belemásszon a fejetekbe a Mexikóiaiak zenéje. Egy szemüveges, cowboy csizmában, rövid nadrág és barna farmer felsőrészben libbenő lánnyal találkozik tekintetetek. Elsőként Tenrora néz, majd amint meglátja Kanet, rögtön mosoly jelenik meg az arcán és két családi puszival üdvözli a fiút.
- ¡Rápido! Jó látni téged újra! Csak nem Wolfot jöttetek meglátogatni?
- ¡Plástico! ¿A quién aquel ganado que vino acá?
Egy erőteljes női hang csapja meg köztetek lévő kommunikációt a szobából, szintén spanyol nyelven. Bárcsak érthetnétek mit is beszélhetnek, de mivel IPlástico, legalábbis ahogyan hallhattátok a nevét, rögtön válaszra nyitja a száját a hang irányába, egyenesen balra.
- ¡Rápido esto y alguna muchacha! Hogy hívnak téged aranyoskám?
Tenrohoz szegezi tekintetét. Abban biztos lehetsz, hogy barátok, hiszen a futár emblémát szemeddel rögtön megtalálhatod tetoválás formájában a jobb vállánál. Amint elmondod becses nevedet vagy esetleg ráhagyod Kanera, rögtön spanyolul még hozzá teszi, legalábbis remélhetőleg, hogy te is a vendégek sorát gyarapítod.
- ¡Deja entrar ellos!
Az erőteljes női hang után a szemüveges leányzó mutatja, hogy bemehettek. Ami talán kiszúrhatja a szemeiteket rögtön, az a falak színe. Leginkább sárgás színű, ami olyan érzetet kelthet mintha jóval melegebb lenne ez a szóba, mint kellene. Bár lehet az is rá tesz egy lapáttal, hogy jó pár gép is fut egymás mellett egy könyvespolcnak kinéző bútornál, ahol mellette lévő hosszúkás dolgozó asztalra össze vannak kötve monitorok és jó pár billentyűzet. Plusz a másik oldalon jó sok doboz található, tele alkatrészekkel és persze egy kiállítót műhely is szolgál a szobában, ami eléggé poros és vas szagú. A szerszámok, mint a kalapács, csavarhúzó alapból megtalálható, de található itt még hegesztő pisztoly és jó sok finomság, amit ellehet még képzelni. A szerszámok elhelyezkedéséről arra lehet tippelni, hogy iPlástico nemrég barkácsolt valamit. Tenyerénél a fekete kosz csak úgy árulkodik erről. Ha akartok vele beszélni kicsit, még van időtök. Esetleg körülnézni a szobában. Találhattok itt mindenféle kütyüt, amit valószínűleg sci-fi filmekben láthattatok vagy esetleg már ismertek. Mint például az elektronikus térképek, pendrivok, gps jeladók és még sok finomság. Található még sokkoló bot is és persze egy igazi, rendőröknek kiállított sokkoló fegyver is! A monitorokon látható a város látképe, ami inkább unalmas lehet, mintsem érdekes. Emberek járkálnak az utcán, autókkal furikáznak az úttesten, ami egy városban megeshet. Kis idő elteltével egy nagyon törpe, tüskés hajú eléggé vad hajszínnel rendelkező lány toppan be, aki éppen a haját vakarássza. Két ezüstös karperece, kis toppja, vastag lila színű nadrágja, és a hasán lévő futár tetoválás, olyan érzést kelthet az emberben mintha egyben lenne pop és rocker rajongó. A lány amint Kanera hegyezi tekintetét elmosolyodik majd szépen lassan közelit felé.
- ¡Muchacho! Jötted meglátogatni az öreg Wolfot?
A méretbeli különbségek ekkor érthetőek igazán tetten. Kanehaz körülbelül a hasáig ér. Alaposan megfigyeli a fiút egy pár percig majd csak ezután nyitja újra ki a száját.
- Hajolj le egy kicsit közelebb IMuchacho! Szeretnék kérdezni tőled valami személyeset!
Amint Kane eme dolognak eleget tesz, rögtön érezni is fogja, hogy ez volt élete tán legrosszabb döntése. Ugyanis Wolf, abban a pillanatban a fiú fülét úgy elkapja, hogy már térdre is kényszeríti és leviszi a saját szintjére. Wolf arca kedvesből, rögtön mérges fejet vág. Hangjából is érződik, hogy nem éppen van jó kedvében.
- Mit hallok én Noahtól?! Semafor? Köhler? Eisner? Stenritterekkel osztod meg a pöcsödet?! Ráadásul pinaként viselkedve még ott is hagytál egy másik pinát?! Miféle hombre vagy te?! És még nem is szoltál nekem, hogy bajban vagy! Van fogalmad róla, hogy éget a pofám, mikor hallottam mik történtek veled? És ha valami bajod esett volna? Baszki!
Végül aztán elengedi Kane fülét majd karba teszi a kezét és rögtön Tenrora hegyezi a tekintetét. Közelebb sétál majd körbe is járkál téged. Hallod miközben körbe flangál, mintha szimatolna is. Lehet, hogy az egyik pletykának máris van igazság alapja? Mindenesetre amint befejezi a műveletet, fejét lassan kezdi rázni kicsit jobbra és ballra. Tekintetéből a nem tetszik kifejezést lehet róla leolvasni.
- Remélem ez valami elbaszott vicc akar lenni, hogy téged kéne kiképezzelek. Elég, ha rád nézek és rögtön itt fogsz nekem összeesni. Jézusom! Csoda, hogy egyáltalán életben vagy! Eszel te rendesen egyáltalán? Sportolsz valamit vagy szimplán a tévé előtt gubbasztasz és nézed a sok töméntelen szart, amitől legszívesebben elhánynám magamat? Egyáltalán mi a fészkes picsáért kéne pont téged kiképezzelek? Van esetleg erre valami kibaszott jó indokod vagy szimplán elő jössz valami sablon szarral? Ha igen akkor ajánlom az ablakot a hátad mögött vagy ha szeretnéd én baszlak ki téged személyesen.
Ajaj! Wolf úgy tűnik tényleg nem a kedvesebbik fajta ahogyan azt Kane egyszer leírta neked. Lehetséges, hogy tényleg olyan szadista, mint aminek mondják? Látva az eddigi történteket, biztos, hogy nem egy gyenge leányzóval állsz szembe. Ez érezhető a lélekenergiájából is ami eléggé vadnak érezhető. Túlságosan vadnak. Hát ez a nap is jól kezdődik ugye?!

Határidő: 2019.02.22

« Utoljára szerkesztve: 2019. Ápr. 28, 15:59:00 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #1 Dátum: 2019. Febr. 22, 21:39:54 »
Ásítozva, kócos hajjal felültem ágyamban, és azzal a lendülettel a fürdőbe vonultam. Miközben zuhanyoztam, bennem volt mindenféle elvont gondolat. Agyalt -e már valaki azon, ha egyszer felébred, hozzám hasonlóan vajon másként kezdi el látni a világot? Vajon változott valami, vagy észlelni egyáltalán a változást? Nagyon izgultam, ma érkezett a nap, melyben bizonyíthattam, esetleg elbukhattam mindent. Amikor nem csak mondhattam, futár akarok lenni, hanem tehettem is érte. Hajmosás, szárítás, öltözés. Természetesen a papnő hivatáshoz tartozott, csak fanatizmusból viselt ruha kihagyhatatlan kelléknek számított. Alatta viseltem mást ugyan, a Szamárnál szamarabb módon. Több réteg ruha egy egyébként se átlagos napon… belefért.
Továbbra is kissé álmatag állapotban intettem Kane-nek, mikor felbukkant a színen. A reggelit hangulatomhoz illően feszes arcvonással költöttem el. Haragudtam kicsit a srácra, nem beszélt már Wolfról, pedig pletykák öveztek evés közben!
Hogy lehet így a jelenre koncentrálni?! Állítólag ama illető dobott ki már tanítványt az ablakon. Tört csontokat. Köszönöm szépen, Mouse-ék szűkszavúsága se volt kellemesebb.
Ne csináljátok! Ha ennyire félelmetes alak, a végén totál rágörcsölök! Épp ezt akartam elkerülni, viszont… Nagyot sóhajtottam, és síri csendben battyogtam Mr. Tüskehaj mellett, miképp megtalált minket Noah, hogy átnyújtson egy Pendrive-ot. Oh, nekem eszem ágában nem állt más dolgait nézegetni, kivéve ha komoly érdekeim fűződtek hozzá. Quincykkel kapcsolatban rögtön kiharcoltam volna a jogot, hiszen könnyen célponttá válhat emiatt bárki. Minden esetre kisebb gondom is nagyobb volt ennél. Indulnunk kellett. […]
Naív lennék, ha azt mondanám, Wolfot közelebb képzeltem el élni? Mármint, azt már jócskán sejtettem, máshol van, hiszen a bázison, hol megmentésem óta laktam, sose bukkant fel. Maximum emlegetés szintjén. Azóta elhoztam a személyes tárgyaimat, az összes ruhámat, s úgy járkáltam, akárcsak bánatba a fájdalom. A fejemet csóváltam.
- Még mindig haragszom rád! - morogtam orrom alatt Kane-nek – A szótlanságod Róla még idegesebbé tett…
Lesütöttem tekintetemet.
- Fogalmam sincs, mire számítsak, az is halványan rémlik, korábban mit meséltél arról az alakról - Szamár kezét vizslattam, mellyel nemrég a Pendrive-ot vette át – Csak kapja meg, kezdjük el, essünk túl az első napon. Azt se bánom, ha estére a gyengélkedőn kötök ki.
Engedtem a vonásaimból. Realizálni kezdtem, hogy talán túlságosan rágörcsöltem most erre az egészre.
- Laza szüleim voltak, de aligha tanítottak meg a stresszkezelésre. Sőt, szerintem akaratukon kívül abba az irányba vittek, legyek inkább olyan, aki többször megfontol dolgokat. Több nézőpontból. Azt már sose tették hozzá, hogy ebbe nagyon bele lehet gubancolódni, és amennyiben nem vigyázol, akár csomó is lehet belőle. Ennek a csomónak a közepén érzem magam. Vagy mondjam úgy inkább, görcsöt érzek a gyomromban? Úgy talán értelmesebb – sóhajtottam fel.
Amint baráti csevegésünk véget ért, s ott állhattunk a számomra ismeretlen épület előtt, fejem fölött a felhős égbolttal… eléggé lehangolt. De nem volt visszalépésre lehetőség.
A kihallatszódó rémes muzsika kíséretében a lift használatára szavaztam. Aztán a mellkasomhoz kaptam, annyira dübörgött a mellkasom. Még azon csodálkoztam, hogyan állhat az ajtó a helyén? Hogy bír valaki ekkora hangerőn hallgatni bármit? Nekem dobhártyám beszakadt volna!
- Én kopogok, te beszélj! E-Elvégre te ismered őt jobban! - mutattam rá riadt tekintettel, majd elszántan az ajtóhoz közel lökdöstem, miközben szerény lényem távolabbról sugározta az energiát. Aggodalmasan összevontam szemöldökeimet.
Spanyol? Komolyan?! Nagy kövek estek le ugyanakkor szívemről néhány ismerős japán szó hallatán. Wolf nevére bólogattam. Mikor meg a nevemet kérdezte az ismeretlen sötét hajú leányzó, megmondtam gond nélkül. Az előtte hallatott, harsány hangra már nem tudtam miképp reagáljak, ezért nem is reagáltam sehogy.
Helyette némaságba burkolózva körbevizslattam a terepet. Sok sci-fi-t nézhet az illető!
Apropó „Illető”… Hamarosan felbukkant a színen egy tüsi hajú törpe. Tágra nyílt szemekkel vizslattam ahogy Kane-hez beszélt, majd kiabált. Ez egy nő?!
Még félig se sikerült túllépni döbbenetemen, már engem vizslatott. Összeszűkült pupillával álltam előtte, csípőre tett kezekkel.
- Köszönöm szépen, eszek rendesen, tv-t meg sosem néztem – válaszoltam először, utána határozottan folytattam – Meg akarom védeni magam, és támogatni Speedy-t.
Elgondolkodtam, mennyire igazak róla bizonyos pletykák. Például, hogy farkasok nevelték, innen a neve, vagy amiről valamennyit Kane is mesélt: a szadista természet. Szerény személyem nem szeretett volna ítélkezni, ezért érdeklődve méregettem a hölgyeményt, míg Miko ruhám alatt kezdett kissé melegem lenni. Szóval míg válaszra vártam, bármiféle szégyellősség nélkül csatoltam ki a szerelést tartó szíjakat, így láthatóvá téve az illendően testhez álló, ruganyos darabot. Ezzel csak nem lőhettem mellé! Mivel nem akartam szemét lenni, de annál inkább jelezni a komoly szándékot, fél szemem Wolfon tarva összehajtottam eddig viselt, fanatizmusom „ékszerét”, és jobb ötlet híján leraktam magam mellé a földre. A papnő ruha bőbben mutatott rajtam, emiatt vékonykának tűnve, ámbár igencsak voltak vádlijaim, karizmaim. Annak a sok edzésnek szerintem volt valami haszna, ebbe még egy olyan idegentől se tűrtem belekötést, aki elviekben a mesterem lesz. Gyakorlatilag pedig? Ráhagytam. Ha nem akart elvállalni, azon ugyan ne múljon, az agresszió vagy idegesség legkisebb jele nélkül húzok el innen!

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #2 Dátum: 2019. Febr. 22, 22:18:43 »
Nem sok kedvem van ma felkelnem, de hát az idő sürget, ráadásul megígértem Noahnak, hogy elfogom vinni Wolfhoz. Valahogyan a sejhajom már elkezd sajogni már a gondolatától, hogy újfent láthatom majd amazt az embert, akinek sokat köszönhetek. Ő vitt be engem a futárok életébe, kiképzett és valahol még fel is nevelt. Abban az időszakban szükségem volt egy erős és határozott emberre és ezt Wolf személyében kaptam meg. Még most is élénken él bennem az emlék, mikor először találkoztam vele. Nagyon is emlékszem arra az első nagy pofonjára, amit első kézből megismerhettem. Azt hittem meg fog ölni akkor. Furcsa módon nem tette meg. Vajon miért, az még mindig titok előttem, de a lényeg, hogy most újfent viszont látom majd Wolfot, hiszen Tenrot fogom odacipelni hozzá. Nem kezdek el róla csevegni feleslegesen, hiszen nem szeretném, ha Tenronak a gyomra hirtelen görcsbe rándulna. Sajnos viszont Mouse és Icarus tesznek egy lapáttal, hogy a feszültséget növeljék szegényben. Majdnem félre is nyeltem a falatomat, amint ez a két dinka kinyitotta a száját, de szerencsére szűkszavúan válaszoltak, de akkor is! Komolyan én tartom a csőrömet, de ezek ketten már beparáztatják itt nekem! Ami a legrosszabb ebben, ha Wolf elé idegesen fog odaállni, valószínűleg nem fogom elkerülni a seggberúgást és jó pár kemény mondatait, amit előszeretettel oszt meg másokkal még akkor is, ha azok a szavak úgy tudnak ütni, hogy még a legerősebb fémet is átlyukasztják másodperceken belül. Nincs mit tennem, muszáj lesz felkészülnöm lelkileg. Érzem ez kemény lesz. Indulás elött még Noah megállít engem és a kezembe nyom egy Pendrivet. Nem értem, hogy mire kellene. Hiába kérdezek rá, Noah csak annyit felel nekem, „ez csak Wolfra tartozik”. Miért van az-az érzésem, hogy csúnyán megszívtam csak még nem tudok róla? Egye fene! Elviszem neki! Miközben haladunk a célunkhoz, megkapom Tenrotól a lecseszést. Még el se kezdődött a nap, de már a fejemhez kapom a fejszét. Jól kezdődik baszki! Fortuna ezek szerint „szívja meg Kane nap van” ma? Eddig úgy érzem ez a nap nem éppen nekem kedvez!
- Nem akartalak feleslegesen beparáztatni! Nem kell aggódni! Wolf egész jó fej, ha jobban megismered!
Ekkorát még én se hazudhattam volna! Szép volt Kane! Te vagy a megtestesült igazmondó! Már csak egy shinigamitól hiányzana egy ordas nagy Kidou pofon, hogy aztán elszálljak az egyik toronyházig. Aaajjh öregem, csak essünk túl rajta. Át kell adnom csak egy pendrivet, meggyőzni Wolfot, hogy edzetesse Tenrot és kész! Viszont legalább megtudok róla pár dolgot. Nem igazán tudja kezelni a stresszt. Hát öregem! Akkor úgy tűnik eléggé rossz helyre kopogtattál. Wolfot aztán rohadtul nem fogja érdekelni az is fix.
- Értem… nem kell aggódni! Minden rendben lesz!
Már kínomban elkezdek picit nevetni, hogy a stresszt levezessem. Idióta vagy Kane! A megtestesült istencsapása! Egy barom! Egy lókötő! Kezd ez egyre cikibb lenni! Szerencsére a kínos csöndet megzavarja az ismerős mexikói zene. Rögtön nagyot nyelek félelmemben. Itt vagyunk. Az ördög háza elött. A megtestesült Terminátor otthonába tévedtünk. Amint beérünk, Tenro javasolja számomra, hogy inkább liftezzünk. Végül is! Nem egy rossz ötlet.
- Végül is úgy gyorsabb!
Meg legalább előbb leszünk túl rajta. Miközben a lift közeledik a célja felé a zene hangja egyre csak erősödik. A szívem már lassan ritmusra veri. Végén szívinfarktusba fogok meghalni! Nem kellenek ide Sternritterek, Őfelsége fanatikusai! Elég, ha egy hangos zene addig dübörög, míg a szívem elveszti a ritmus érzékét és szörnyet halok. Szerencsére viszont hamar hozzászokom. Ez nem lehet normális szerintem! Látszik, hogy egyes dolog még megmaradtak. Az ajtó elé érve, Tenro újfent javaslatot tesz. Kopogjak én először. Visszautasításra nincs lehetőségem, mert rögtön odalök az ajtó elé. Hát ez kurva jó! Mi jön még? Essünk túl rajta! Kopogok az ajtón majd rögtön egy ismerős hang üti meg a fülemet.
- Speedy!
Mondom jó hangosan. Az ajtó amint kitárul, rögtön megpillantom Plasticot. Hát semmit nem változott a lány mit ne mondjak. Mondjuk a haja hosszabb lett az tény, de az arca a mosolya még mindig ugyanolyan. A családi puszi már nem is marad el. Rögtön felismert.
- Jup! Itthon van?
Hiába könyörögnék az Úrhoz, hogy ne, de már Wolf hangjától feláll a szőr a hátamon. Itt van bazmeg! Nekem végem! Szerintem jobb, ha sarkon fordulok és itt hagyom Tenrot! Élni akarok baszki! Megerőltetem magam és nagyot nyelek megint. Eskü ennél nagyobb szarban nem lehetek. Miután végre bemehetünk, kisvártatva megérkezik a Mentorom életnagyságban. Amint megpillantom legszívesebben menten beszarnék a félelemtől, de szerintem az is belém fagyott. A beleim már nem működnek úgy, mint pár perccel ezelőtt. Kész! Nekem itt végem! Sírgödröt kell itt ásnom most azonnal! Mosolyt igyekszek erőltetni magamon, miközben közeledek felé. Ez egyre kínosabb basszameg! Meglepődőm mikor megkér, hogy hajoljak le. Hát, megteszem, amit kér. Hatalmas hiba volt! Rögtön fülcimpán ragad és térdre kényszerit. Jajgatok egy ideig, miközben kioszt engem eléggé.
- Dehát! Wolf! Nem tudtam mit csinálni! Esküszöm az életemre, hogy próbáltam elkerülni a bajt, de ők találtak meg engem! Hidd el, ha tudtam volna szólni, rögtön elsőnek elmondtam volna neked! Begyszó!
Nem teljesen fedi a valóságot, de azért na! Valamikor tényleg elmondtam volna! Pár évvel később. Az még nem annyira késő ugye? Ha már mindenképpen a haragjával kell szembenéznem akkor inkább később szeretnék, ha lehet! Amint végre elenged, rögtön a fülemhez kapok. Azt hittem mindjárt letépi! Semmit nem változott! Ugyanolyan szadista, mint volt! Tenroékra nézve, rögtön lefagyok. Átérzem a fájdalmát szegénynek. Valahol jó érzés, hogy azzal próbálja meggyőzni Wolfot, mert engem akar megvédeni, de szerintem erre nagyon rácáfolt.
- Na bazmeg…
Csak ennyit tudtam még kinyögni magamból. Lassacskán felállok miközben a fülcimpámat fogom majd amint látom, hogy Wolf ki szórakozta magát, átnyújtom a pendrivet.
- Noah küldi neked. Azt mondta fontos.
Remélem nem akar megint megkínozni. Könyörgőm csak az arcomat és a golyóimat ne! A seggemet főképp ne!

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #3 Dátum: 2019. Febr. 22, 23:51:03 »Kane és Tenro

Wolf rögtön megmutatja foga fehérét az ifjú Kaneval szemben. Agresszív magatartása keverve egy kis szülői aggodalommal. Kissé zavaró lehet, hogy még is mi járhat ilyenkor Wolf eszén? Persze Kanenak előnye van vele szemben hisz már jó ideje ismeri, viszont teljes mértékben még így sem tudja kiismerni jellemét. Egy dologban viszont biztos lehettek. Nem éppen az a tipikus nő, akivel csak úgy kekeckedni lehet. Mondhatni nem lenne tanácsos felbosszantani. Miután elvégezte dolgát Kaneval, rögtön Tenrohoz fordul és nem tetszését kifejezi nyersen. Szavai csak úgy ütnek, mint egy géppisztoly, de szerencsére Tenro úgy tűnik tartja magát és elmondja miért is akar futárrá válni. Wolf felhúzza szemöldökét, miután végig hallgatja a lányt majd azt veszitek észre, hogy röhögőgörcsöt kap. Kane valószínűleg régen láthatta már Wolfot így nevetni. Ritkán szokott ennyire szórakozott lenni, de úgy tűnik Tenronak sikerült elérnie, hogy a leendő edzője, elnevesse magát.
- K..komolyan?! Azt akarod mondani, hogy támogatni Speedyt? Meg… megvédeni magad?!
Jó pár percig eltart míg kineveti magát. Olykor még Plastic felé is sétál, miközben a hasát fogva harsányan nevet. Lehetséges, hogy színészkedik vagy tényleg ennyire szórakozott? Ez hamarosan ki is derül, hiszen azonnal abba hagyja és arca a vidámból, jóval keményebbé válik.
- Szórakozol velem?
Teszi fel a kérdést miközben Wolf egyre közelebb megy Tenrohoz. Szemei szinte hasítanak. Úgy tűnik Tenro nem tudta meggyőzni eléggé Wolfot.
- Na idefigyelj kiscsaj. Ezt a kijelentésedet szerintem másodperceken belül gondold át. Komolyan? Támogatni szeretnéd azt a dinkát? Magadat nem vagy képes megvédeni baszki! Látom rajtad! Ne is próbálkozz tovább játszadozni, mintha valami kőkemény csaj lennél, mert nem vagy az! Szinte érzem belőled a félelmed szagát!
Wolf az orrára mutat, miközben alaposan megmér a szemeivel. Szavai erősnek hathatnak, esetleg bántónak is, viszont, ha jobban szemügyre veszed Tenro, észreveheted, hogy Wolf tapasztalatból beszél. Tekintetéből sugárzik az a komolyság, amit csak olyanokon láthattál kik már láttak egyest más. Wolf tekintetében pontosan ezt érezheted. Tapasztalat, ami párosul vadsággal. Ennek a vadságnak biztos, hogy van valami oka. Hangja ugyan nőies, mégis érződik benne némi „férfiasság” is. Mondhatni férfi jellem, női testben. Egy valódi fiús lány. Kezével jól odacsap a hátadra miután melléd kerül. Kicsi erőt érzel benne, de szerencsére annyira nem fáj. Viszont volt hangja és súlya annak a cselekedetnek, amit feléd intézet.
- Hadd adjak egy jó tanácsot. Ezt a megjátszom a kemény lány stílust, másodperceken belül tedd takarékra vagy szétrúgom a kibaszott segged. Szerencséd viszont, hogy jó napom van így mondjuk rá oké. Viszont. Vannak szabályaim. Az első, hogy befogod a pofád és figyelsz Wolfra. A második, nem hisztizel, mint egy kényes picsa, mert akkor megtanítalak repülni! A harmadik szabály, hogy kussolsz világos? Na! Most, hogy ezt tisztáztuk akkor kérlek szépen… KURVA GYORSAN ÖLTÖZZ ÁT VALAMI NORMÁLIS RUHÁBA, MERT ESKÜSZÖM SZÉTRÚGOM A PICSÁD! Plastic! Adj rá valami normális göncöt!
Még egyet rá csap a hátadra és átad téged Plasticnak aki elvezet téged egy másik szobához. Abban a szobában ruhásszekrényeket látsz, ahol teli van futár ruhákkal és még felszerelésekkel is mint az elektronikus térkép, könyök és térdvédők, valamint ujjatlan kesztyűk is. Mindenféle olyan csecsebecse, ami egy futárnak szüksége van. Plastic nyomban kinyitja az elébe kerülő ruhásszekrényt majd egy kicsit elgondolkodik. Ezután feléd néz és mosolyogva végül ennyit mond.
- Válasz kedvedre aranyoskám! Csak ne tartson túl sokáig. Jobb, ha nem váratod meg Wolfot!
Feléd kacsint egyet majd kisétál a szobából és becsukja az ajtót. Siess és kapj fel valamit magadra! Válasz kedvedre bátran valami göncöt, ami neked tetszik. Van bőven színből és temérdek ruha fajtából választanod. Annyi kitétel van csak, hogy ahogyan megnézed ezeket a ruhadarabokat mind-mind utcai stílusúak és meglepően olyan anyagból készültek, amik segítik a könnyedebb, akrobatikus mozgásokat. Kényelmesek és ráadásul ruganyosak is. Eközben Kane átadja Wolfnak a Pendrivet amit Noahtól kapott. Wolf sóhajt egy nagyot. Szerencsédre viszont, most nem akar neked bemosni. Még!
- Ó, bazmeg… Plastic! Dugd be valamelyik csotrogányba! Prontó!
Plastic rögtön elveszi Wolf kezéből a pendrivet és bedugja az egyik gépbe. Az egyik kamerakép, rögtön át is vált az adott számítógép képéhez. Kiderül, hogy a pendriven nincsen más csak egy videó üzenet és egy mappa, amin gigantikus betűkkel Wolf neve szerepel. Plastic rögtön a videóra kattint. Noah arcát láthatjátok, aki mosolyogva közli Wolffal az információt.
- Kedves Wolf! Örülök, hogy elvállalod Tenro kiképzését! Biztosíthatlak értékes tagja lesz a csapatunknak. Viszont nem csak ezért üzenek feléd. Úgy gondolom ez egy remek alkalom lenne, ha nem csak Tenroval, de esetleg Speedyvel is foglalkoznál. Itt lenne az ideje mondhatni… tovább képezni. Mostanában szükség lesz rá, hiszen jó párszor az életére akartak törni. Remélem megérted. Tudom, hogy sokszor ódzkodtál tőle, de nincs más választásod. Mindenképpen tovább kell képezned. Biztos vagyok benne, tudni fogod mit kell tegyél. A mappa, amin a neved szerepel fontos információkat tartalmaz, ami csak neked szól, úgyhogy kérlek csak akkor nyisd meg mikor egyedül vagy rendben? Nos! Jó munkát kívánok!
Az üzenet végén, Wolf sóhajt megint majd keresztbe teszi a kezét. Az arcán látszik nem éppen van jó kedvében. Eddig is morcosnak tűnt valamilyen szinten, de az üzenet után, úgy tűnik még inkább mérgesebb.
- Bazdmeg Noah… komolyan. Tényleg ezt akarod velem tenni?
- Hát úgy tűnik nincs más választásod… Amúgy is tudtad jól, hogy muszáj lesz egyszer!
- Igen Bazmeg, de nem hittem, hogy ilyen hamar! A faszomat! Tényleg ezt akarod Noah? Hiszen még gyerek!
Úgy tűnik Wolfot nem nagyon érdekli, hogy Kane még mindig jelen van. Mindenesetre látszik rajta, hogy nincs jó kedvében. Viszont mire érthette Plastic, hogy Wolfnak nincs más választása? Mit akar ennyire ellenezni Kaneval kapcsolatban?
- Viszont ez egy remek alkalom lenne Wolf!
- Mire gondolsz Plastic?
- Arra, hogy megcsinálhatnánk velük a melót! Jó lenne kezdőlöketnek, főképp a kis csajnak!
- Hmmm
Wolf eléggé elgondolkozik az ötleten, majd végül felétek fordul. Ha esetleg addigra végeztél Tenro te is láthatod, hogy Wolf valamin töri a fejét. Majd ezután odalép Kanehoz.
- Add ide a karperecedet.
Jól tudod Kane, ha nem adod oda neki a karperecedet akkor lehet erőszakkal fogja elvenni. Nincs más hátra, engedelmeskedned kell. Amint odaadod Mentorodnak az ékszered, Tenro felé sétál majd tetszőlegesen a bal karodat veszi célba és rögtön rád rakja a karperecet. Hirtelen érezheted is, hogy valami nem stimmel veled. Mintha nem lennél képes érzékelni és eddigi quincy képességeid a nullával csökkent volna.
- Így ni! Jó hírem van! Pont jókor érkeztetek, hogy megmutassátok milyen fából vagytok faragva! Elmondom mi a szitu. Te kis csaj, bebizonyítod nekem mennyire is komolyan gondolod ezt a Futár dolgot azzal, hogy hordod a karperecet addig amíg nem végeztünk a kiszabott melóval. Te pedig IMuchacho… használni fogod a képességeidet és megfogod védeni az életed árán is a kis csajt megértetted? Nincs rinya! Tudom, hogy nálad van a quincy kereszted! Mindig magaddal hordod! Akármennyire is igyekszel menekülni tőle, jól tudod, hogy az a lánc az életed része! Ráadásul úgy hallottam visszatértek a quincy képességeid, úgyhogy ép kapóra jön! Ugyanis ez a meló, profizmust kíván! Magyarán szólva! Te IMuchacho felelsz a kiscsaj életéért! Ha túléli, futár lehet belőle és kifogom képezni. Ha viszont meghal az a te sarad lesz! A ti életetek, most össze van kötve. Jobb, ha hozzászoktok! A futárok összetartanak! Egy család vagyunk, felelünk egymásért! Senkit nem hagyunk hátra. Ha egyszer is megtudom, hogy te vagy esetleg te IMuchacho, a szarban fogod hagyni, megkereslek titeket és szétrúgom a nyavalyás seggeteket! Világos voltam? Ha nem tetszik a feltételem akkor húzzatok a picsába! Döntsetek!
Wolf eközben felül egy asztalra és karba teszi a kezét. Döntés előtt álltok. Elfogadjátok Wolf feltételeit és beszálltok a játékba vagy inkább meggondoljátok magatokat és elindultok az ajtó felé?

Határidő: 2019.03.01

(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2019. Ápr. 28, 16:01:23 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #4 Dátum: 2019. Márc. 01, 23:14:53 »
Nem akartalak feleslegesen beparáztatni! [...]”, a szememet forgattam.
Már megtetted – mondtam volna neki, de az épülethez érve ahhoz se akadt kedv, hogy jobban kiosszam. Nagyot nyeltem, és inkább energiát spóroltam egész a találkozóig. Apukám szerint anyám türelmét örököltem, amit igaznak tartottam. Fenntartottam a lelkesedést, a magabiztosságot, ám már az elején nagy kihívást mutatott egy alacsony növésű, aki magasságát hatalmas egójával próbált kompenzálni. Körülbelül „világ-úrnőjét” játszott a keménykedéssel, és úgy tűnt, komolyan menőnek tartotta a káromkodást. Nem ismertem eléggé ahhoz, hogy bármit is visszaszóljak, ezért csendben tűrtem a „fejmosást”. Meg különben se volt az én stílusom az ilyesfajta viselkedés. Helyette finoman felvontam egyik szemöldököm, majd titkon elszórakoztam a gondolattal, milyen jó lesz szappant dugni a szájába! Addig meg csakis a cél érdekelt: ne csak rizsázzon nekem valaki ismeretlenül, álljon a létra bármely fokán. Tanítson meg a szükségesekre, legyen bármily durva. Utána azzal előrébb tarthattam terveim megvalósításában. Mire gondolok pontosan? Bosszú? Tőlem távol állt. Egy ismerős arc védelmezése? Aranyközépút, féligazságként fedte a valóságot. Valójában a lényemet szerettem volna megvédeni, kompenzálni a hiányosságaimat a jelenben építkezve. Egyetlen idáig pozitívnak vehető pont, legalább a „Kacagóhiéna” levágta ezt, ha kifordult stílusával nem is sikerült lenyűgöznie. Nos, miért vártam volna tőle ilyet? Vagy bármit egyáltalán a leckéken kívül? Már nem féltem. Inkább csak kínosnak tartottam, hogy én összecseréltem Mouse kölcsön-edzőruháját valamiféle búvárruhára emlékeztető darabbal, és idáig le sem esett, mit viseltem. A korábbi stresszre fogtam, végül elengedtem, mert kárnak véltem ilyenen rágódni. Szótlanul követtem Hiéna társát, „Plasztikbabát” az öltözőszekrényekhez.
Körbenéztem, majd minden létező kategóriából – póló, nadrág, cipő sorrendjében haladva kiragadtam valamit, ami éppen megtetszett. Nehéz elsőre jót választani, én őszintén nem is hittem volna, hogy összejön. De a bent lévő, teljes alakos tükör előtt állva be kellett vallanom: furcsasága ellenére remekül állt rajtam a szett. Miko-ruha helyett sárga ujjatlan, teknős nyakú felső. Fekete cicanadrág, hozzáillő edzőcipővel, mely talpa a felsőhöz hasonló színben tündökölt. Bólintva egyet körülbelül negyedóra elteltével battyogtam vissza Kane-ékhez.
Hiéna nagyon töprengett, szerény személyem pedig kettőt se pisloghatott, már a bal csuklómra csatolt valamit. Mi a fene?, emeltem is fel. Kis karperec lötyögött rajta, aminek hatására kicsit furcsán éreztem magam. Most először állhattam úgy helyben, semmit se észleltem a körülöttem állók erejéből. Eddig ez másképp történt, a törpe energiája például tisztán nyers volt!
A később elhangzott hegyibeszéd után nagyot sóhajtottam.
- Mutathatnád az irányt – tártam szét karjaimat a csajszira nézve, mert már igencsak kezdeni akartam valamit! Fél szemmel Kane-t sasoltam, a reakcióit figyeltem. Hisz elég furának tűnt, körülbelül amióta megérkeztünk. Feszültnek találtam, de reméltem nem lesz igazam. Bőven elég, ha kettőnk közül én izgulok.

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #5 Dátum: 2019. Márc. 01, 23:56:47 »
Amint Wolf elvette a kezemből a pendrive-ot, azt hittem a barna maci is kifog jönni a seggemből, de szerencsére azért tudom tartani magamat valamennyire. Ha már a méltóságomnak úgy is lőttek, legalább nem szeretnék itt szó szerint magam alá csinálni, hogy aztán Tenro egész végig rajta röhögjön. Bár szerintem már így is vicc tárgya leszek szóval ezt alaposan bebuktam. Nincs mit tenni, Wolf iszonyatosan kemény, ráadásul neki visszaszólni olyan mintha a halállal akarnék éppen tangó táncot járni, ami nem igazán lenne a szervezetemnek egészséges. Meg aztán a sejhajom azóta fáj, mióta annyiszor jól szétrúgta a fenekemet, ahol tudta. Keményen nevelt az biztos. Még az is meglehet különleges bánásmódban részesültem általa, ami már bocsánat, de azért bár ne én kaptam volna meg ezt a tisztséget. Szegény Tenrot látván, hogy Wolf jó párszor hátba veri és még le is ordítja a fejét, kicsit sem kecsegtető a számomra a látvány. Szerencsére viszont újdonsült barátom, tudta tartani a száját így nem volt nagyobb gubanc. A végén még jól kifogunk jönni ebből az egészből. Valahol éreztem viszont, hogy Wolf nem éppen lesz elragadtatva a pendrive-val kapcsolatban. Hiába! Amennyi évet lehúztam nála azért valamennyire kiismertem a személyiségét. Amint megláttam Noah képét a képernyőn és hallgattam azt a szöveget, amit lenyomot, kissé felment bennem a vérnyomásom és enyhén az egyik szemöldököm olykor felfele kanyarított. Komolyan? Engem mikor akart volna bevonni a kis tervébe? Minek kell engem tovább képezni? Mi a büdös jó élet folyik itt? Oké értem! Párszor az életemre törtek Őfelsége fanatikus bandái és igen jó párszor szétrúgták a seggem, de ne már! Azért illet volna engem megkérdezni. A mappában lévő információk csalogatónak hallatszik a számomra, de jól tudom a szabály az szabály. Ha Wolfnak címezte Noah azt a mappát, akkor csak neki szabad látnia. Én ebbe nem szólok bele és nem is kérdezősködőm. Viszont reménykedem abban, hogy a mappa tartalma nem káros az egészségemre nézve. Amilyen Fortuna néha velem mostanában, hát jó párszor lehetnék lassan paranoiás. Valahogy mindig belekerülök a fostenger sűrűjébe. Wolf reakciója némi aggodalmat okoz számomra. Nem is tudom megállni, hogy ne reagáljak erre.
- Te..tessék? Mi van velem?
Valószínűleg rám se hederítenek, de azért ne már! Ennyire ne nézzenek üvegnek vagy láthatatlan szellemnek! Én is itt vagyok ám bakker! Miféle melóról is van szó? Hékás… ugye nem akarja Wolf, Tenrot a szar sűrűjébe dobni? Amint felém közeledik mentorom, megint úgy érzem, hogy a vérem megfagynak az ereimben és már Xanaxra is szükségem lesz, nehogy a szívem olyan gyorsan elkezdjen verni, hogy aztán szöget lehessen ütni a koporsómra. Édes jó Fortuna, mi a jó francot vétettem én most komolyan? Meddig büntetsz még engem?!
- Hogy tessék? Mi? A karperencemet? Öööh… ha ragaszkodsz hozzá…
Leveszem a bal karomról a karperecemet majd átadom Wolfnak. Kitágulnak a szemeim amint meglátom, hogy a csecsebecse hova landol végül. Tenrora?! Mi a jó franc? Van fogalma róla, hogy az a karperec mire való? Ó, hát persze, hogy tudja Wolf, hiszen elmondtam már neki, ráadásul le is tesztelte még anno! Még is mi a fenére készül? Itt állok tágra nyílt szemekkel, miközben próbálom feldolgozni az eseményeket. A kinézet még hagyján, bár egészen jól áll neki, de a karperec minek kell neki, na az nekem rejtély. Szerencsére Wolf elmagyarázza még is mire készül, aminek nem igazán örülök. Még is, hogy a fenében tudja, hogy a láncom nálam van éppen? Meg se kérdezem! Inkább elő is húzom, hogy biztosítsam a kijelentését. Igen! Nálam van! Tenro mondatára az arcom lefagy. Igyekszem halkan odaszólni neki.
- Ne ess túlzásokba hé! Tudom, hogy nem éppen a kedvesség mintapéldája és hétszentség, hogy tuti nem erre számítottál, de légyszíves türtőztesd magad! Én mondom most igyekezz nyelni, de nagyon!
Próbálom a lehető leghalkabban odamondani Tenronak az infót anélkül, hogy Wolf egy kukkot is értsen belőle, de amilyen az én formám tuti, hogy meghallotta kristálytisztán mit is intéztem Tenróhoz éppen. A sors valahogy nagyon meg akar szívatni.
- Őőő… Wolf… izé… nem értem mit akarsz most éppen tőlem. Miért kell nekem megvédenem Tenro életét? Jó persze! Voltak slamasztikái biztos, de… tényleg muszáj ezt? Meg miféle melóról van szó? Persze elvállaljuk! Öhm vagy is… nah… én csupán tanácstalan vagyok. Persze Őfelsége bandái párszor ránk támadtak, de… miért kell nekem továbbképzés? Egyik melón sem kellet használnom a quincy képességeimet, ha nem egy hollow támadott ránk éppen… várjunk csak. Ugye nem azt akarod mondani, hogy hollowokra kell számolnunk vagy ne adj isten shinigamikra! Ugye?
A büdös francba még is mibe keveredtem?! Valaki segítsen hazajutni, de sürgősen! Itt szarom össze magam már a végén!

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #6 Dátum: 2019. Márc. 02, 11:39:37 »Kane és Tenro

Wolf arca rezzenéstelen maradt, miközben karba tett kézzel várja a választ valamelyikőtöktől amit meg is kap Tenro személyében. Plastic a gép mögül, kicsit kikukucskál. Látni lehet az arcán, hogy szemei egy pöppet kidülledtek. Egyáltalán nem számolt erre a reakcióra. Wolfal ellentétben halál nyugodtan ül az asztalnál és végig várja amíg Kane éppen magyarázkodik és előadja mondókáját. Párszor elkezd már látványosan ásítozni előttetek. Miután Kane befejezi a kérdéssorozatát, Wolf rögtön kinyitja a száját.
- Befejezted végre IMuchaco?
Hangjából érezheted, hogy erre a kérdésre nem feltétlenül tanácsos válaszolnod. Sokkal inkább olyannak hallatszik, mikor itt lenne az ideje befogni a lepénylesőt. Tudod jól, hogy Mentorod nem igazán szereti, ha túl sokat kérdeznek és te barátom, annyi kérdést feltettél már, ami körülbelül a türelmi határának szintjét is súrolná. Amint Wolf úgy látja befejeztétek a morgolódást és a nem tetszéseteket, megköszörüli picit a torkát majd folytatja az elkezdett témát az edzésetekkel és a melóval kapcsolatban, amit még Plastic ajánlott.
- Na figyeljetek ide. Ha eddig nem esett volna le, akkor konkretizálok. Tudom jól, hogy ti ketten miféle slamasztikába kerültetek az elmúlt napokban. Noah beszámolt rólatok még mielőtt az ötlet egyáltalán kiötlődött volna, hogy nekem Miss nagyszájút ki kéne tanítanom futárnak. Ó, igen kis csaj! Noah Valahogy előre érezte, te ide fogsz kikötni. Mondjuk nem egészen értek még egyet vele, de hátha mutatsz majd csilivili valamit, amitől meggondolom magam.
Leginkább Tenro felé intézi szavait. Úgy tűnik Noah, nagyon előre láthatta, hogy mi lesz a sorsod végül. Wolf karba tett kezeivel kicsit hátra dől, majd kinyújtóztatja nyakát. Jobbra és ballra kicsit köröz majd tekintetét újfent felétek szegezi. Mostani tekintete sokkal komolyabbá válik, érezhetitek, hogy szinte áthatol rajtatok. Teljesen más légkör veszi úrrá a helyet. Wolf arca komolyabbá válik. Valami fontosat akar nektek közölni.
- Gondolom rémlik az a név neked kis csaj, hogy Elisa? A nevétől is valószínűleg rettegsz, beleégett a tudatódban az arca. Ó, igen… az a sérülés nyomott hagyott és bizonyára a bűntudat még mindig ott lapul benned. Mardos a lélek mi?
Úgy tűnik Wolf tud az incidensről és arról is, hogy mit vesztettél. Lehetséges, hogy Noah fülébe jutottak azok az információk, amiket elmondtál Kanenak és ugye Mouse és Icarus is hallotta kalandodat így idő kérdése volt, hogy hamarosan Noah is tudomást szerezz erről.
- És te IMucacho! Még mindig hátat fordítasz saját önmagadnak! Jellemző. Még mindig menekülni próbálsz! Futni az igazság elől! Tudjátok mi a legnagyobb közös bennetek? Úgy tudtok hazudni saját önmagatoknak, mint a vízfolyás! Két lehetséges utatok van. Vagy szembenéztek saját önmagatokkal szemben végre és jobbá váltok vagy örökké menekülni fogtok és soha a büdös életben nem leltek nyugalomra. Ébresztő! Na de! Elég volt ebből a nyálas dumából! A végén kiszakad a dobhártyám ettől a szarságtól. Mi lenne a meló Plastic?
Plastic nyomban pötyögni kezd a számítógépen. A kijelzők amik egykoron a várost mutatták és ahol még az üzenet is lejátszódott, hirtelen tervrajzok sokasága és egy háromdimenziós térkép varázsolódik ki egy gyárnak kinéző területről, ami itt van a városban. Lehetséges, hogy már találkozhattatok az épülettel még anno, de ha mégsem, akkor hát most már tudhatjátok, hogy Karakura belvárosában egy ilyen hely is teret kapott. Amint az összes képernyőn kirajzolódik minden fontos információ a munkátokkal kapcsolatban, Plastic feláll számítógépe felől és ismerteti a feladatot, amit végre kell hajtanotok.
- A melót este fogjuk elvégezni. Noah megbízott minket azzal a feladattal, hogy a Pirandello Kruger industries cég épületében lévő szerverközponti teremnél lévő adatokat, elkéne lopnunk. Ez körülbelül három terrabájtot jelent, de nem kell aggódni! Szerencsére van nálam egy kis USB eszköz, amit magam csináltam. Pontosan öt terrabájtnyi helyett lehet benne eltárolni. Viszont a bejutás nem lesz egyszerű. Fegyveres örök védik a területet, ráadásul, ha igaz az információ, éjjellátó szemüveggel is rendelkeznek a mocskok. Itt jön viszont a legérdekesebb rész.
Plastic újfent a gépe felé veszi az irányt majd egy entert lenyomva az egyik kijelzőn egy Női alak jelenik meg, akinek az egyik arca megvan égve. Tekintete nem igazán kecsegtet sok jóval. Valószínűleg az illető hölgy nem arról lehet híres, hogy teapartit szokása szervezni olykor szabadidejében. Sokkal inkább olyan arca van, mint aki bármelyik másodpercben megtudna titeket ölni. Plastic újra elvonul a gépétől és folytatja a demonstrációt felétek a képernyőkre mutatva.
- A hölgy neve Vladlena. Eléggé kemény csaj és a Kruger industries feje. Nagyon befolyásos a városban, ugyanis a cége nem mással foglalkozik, mint biztonsági berendezésekkel, őrök kiképzésével és nem utolsó sorban olyan technológiákkal, amivel hatékonyabban tudják az adott fontos cégeket megvédeni a betolakodóktól. Viszont az érdekes rész csak most jön. Vladlena ugyan is quincy és köze van Őfelsége bandájához is. Támogatja őket. Ezért is talán kapóra jön egy kis quincy izom. A feladat egyszerű. Éjszaka besurranunk az épületbe, elvesszük az adatokat és töröljük is. Erre a mókára készítettem pár vírust, amiből előnyünk származhat és nem utolsó sorban, egy olyan férget is készítettem erre a célra, amivel az adatok összeségét kitöröljük a szerverből miután megszereztük azokat. Csődöt mond a Kruger Industries, megszabadulunk Vladlenától és hurrá! Happy end! Kérdés?
Nyugodtan tegyétek fel kérdéseiteket Plasticnak ha valami esetleg nem kerek számotokra. Miután kérdéseiteket feltettétek és ezeket meg is válaszolták Plasticék, Wolf összecsapja tenyerét, hogy rá figyeljetek.
- Na akkor… pontban este 18:00-kor indulunk. Addig is, pihenjétek ki magatokat és készüljetek a melóra okés? Na, ha megbocsátotok én fogom magam és megyek szunyálni, mert baromi nehéz napom volt baszki. Ááá még valami!
Wolf visszafordul felétek még. Tenrora hegyezi leginkább tekintetét.
- Le ne merd venni azt a karperecet! Ha bizonyítani akarsz, akkor itt az idő Futárként gondolkodnod. Ha leveszed akkor soha nem lehet belőled futár! Csak egy jó tanács!
Rögvest a szobája felé indul. Nem lenne tanácsos megzavarnotok pihenésében. Feltehettek viszont kérdéseket Plasticnak ha úgy érzitek mielőtt a munka kezdetét venné. Abban már biztos lehettek egészen izgalmas irányba tévedett a mostani napotok. Kérdés, hogy halállal fog ez járni vagy túlfogjátok élni?

Határidő: 2019.03.08(Késés történt)

« Utoljára szerkesztve: 2019. Ápr. 28, 16:04:30 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #7 Dátum: 2019. Márc. 11, 00:39:29 »
- Oh – vágtam fél pillanatra egy képet, mintha sajnálnám – Hidd el, az érzéseimhez képest még visszafogottan viselkedek!
Kipréseltem a szavakat fogaim között. Halkabban beszéltem, mint Kane, így reméltem, Wolf szófoszlányokat értett, többet nem. Ezután figyelmem a csuklómon leledző, minimalista stílusú karkötőre siklott.
- Mire való ez pontosan? - Egész testemmel Szamár felé fordultam. Ha már az övé, csak tudott értelmes információval szolgálni! Még mindig furcsa volt, hogy nem éreztem a közelemben állók energiáját. Megijesztett. Választ akartam.
A rákövetkező, újdonsült „mesteremnek” szánt jajveszékelése a Shinigamikról, és hozzájuk hasonló ocsmányságokról tovább növelte bennem a feszültséget. Számomra a srác most vált olyan félős kölyökké, aki aligha birtokolta a Quincyk fogalmát… Többet láttam magunkban „csodaíjjal” futkosó bolondoknál, meg fekete ruhásokra fujjogó lényeknél. Ám gondolatmenetem kifejtése várhatott, mert A törpe csendre intése után súlyos csend telepedett a helyiségre. Nekem intézett szavai ironikusnak hatottak, ideértve a „nagyszájú” részt. Homlokráncolás mellett halvány mosollyal díjaztam, hogy legalább nem csak én címkéztem őt lelkiekben. Egálban álltunk. Noah előrelátása viszont meglepett, hiszen honnan tudhatta volna, mi lesz velem? Hamar túllendültem rajta, a mostaniakra való tekintettel, lényegtelennek ítélve. Amire igazán felkaptam a fejem, „Elisa” megemlítése. A pókerarc mögött eléggé megrökönyödve éreztem magam.
Sérülés? Oh ja, az! Belesajdul a vállam, s hasam, hacsak visszaemlékezek rá. A szörnyeteg ölében csücsülő, Miko ruhát viselő leányzó ártatlan arca. A gurgulázó hang fuldoklásakor, s a vörös ruharésszel megegyező, belecsordogáló kis patakok…
Ugyan erre már nem tért ki Tüsihaj, de felelevenültek. Utána a szüleim arcképei követték. Hiányuk is fájt ugyan, viszont az már inkább a gyászra fogandó. Szerintem mindenki, egész életében megemlékszik a személyekre, akik leginkább hatást gyakoroltak rá. Előkerül pár kép, ezeket időről-időre újra el kell ásni. Meg kell velük békélni. Ezen túl vagyok. A nőci, ha erre szintúgy utalást akart volna tenni, nem talált. Nem volt vérző sebem. Viszont felkeltette a figyelmem, mennyi mindent tudott.
Talán túl sokat is…
- A filozófiából kiindulva gondolom nem fogunk senkit eltenni láb alól. Fegyver nélkül viszont mi magunk könnyen sebezhetőkké válhatunk. Mindenképp rá vagyok utalva – mutattam a mellettem ácsorgó gyáva Szamárra –, vagy a birtokomban lehet valamilyen önvédelemre alkalmas fegyver?

//Bocs a késésért!//

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #8 Dátum: 2019. Márc. 11, 18:06:00 »
Ha Tenro valóban azt állítja visszafogta magát, akkor mi lesz mikor nem ezt fogja tenni és ki kell magából? Nem becsülöm alá újdonsült jó barátomat, de azért Wolfal kekeckedni nem egészséges. Az biztos, hogy neki nem csak a szája jár, hanem a lába is megmoccan a sejhaj irányába, ha úgy gondolja, hogy valaki igazán megérdemli. Én már megéltem jó párat és tapasztaltam. Örök emlékként őrződnek meg azok a fájdalmak, amiket átéltem azokban a pillanatokban. Nem szeretném megosztani ezt Tenroval élőben, így nyilván igyekszem valahogy csitítani még mielőtt hasonlóképpen fog járni, mint én és akkor a nagy dolgait oly nehezen fogja elvégezni, hogy akkor aztán csak nézhet. Nagyon rossz érzés mikor úgy érzi az ember, hogy valagának a csontjai szépen lassan elrepedeznek. Nem szólalok meg ezúttal, inkább kezemmel igyekszem mutatni Tenro felé, hogy lassítson és nyugodjon meg. Erőltetett mosolyommal is próbálom mutatni felé, hogy lazítson amennyire csak tud. Mikor Wolf elveszi a kezemből a karkötőmet és Tenrora rakja, menten elkap a szívbaj. Ráadásul én nekem kell elmagyaráznom még is mire való a karkötőm. Hú de nem fog tetszeni neki a válaszom, de ez van. Úgy tűnik ma nők fognak agyonverni ezen a napon. Mi a fenét követtem én ma el, hogy ezt érdemlem drága Fortuna? Ha?
- Hát, hogy is mondjam… a karkötőm egy álcaként funkcionál, hogy mások ne tudják meg rólam, hogy quincy lennék. A családom előszeretettel használja a mai napig. Főképp olyan helyzetekben alkalmas mikor megfigyelnél valakit vagy esetleg éppen valakinek a közelébe akarsz férkőzni álruhában és „embernek” akarod magad kiadni. Ennek viszont az a hátránya, hogy a karkötőm minden quincy képességeidet deaktiválja. Konkrétan elszívja az energiádat, ha fogalmazhatok így. Ha valaki évekig hordja előfordulhat, hogy… megszűnhet quincynek lenni…
Legalább is a szóbeszédek szerint az eszköz, amit annyi éven át használtam és használok, hosszútávon ártalmas. Hát a quincy erőm megmaradt az fix, de hogy gyenge vagyok az is tuti. Végül is nem akarok erős lenni. Elég, ha megtudom védeni a társaimat egy szorult helyzetben. Nem vágyom hatalomra. Nem is értem, hogy más quincy mi a fenének fut a hatalom után, mint a drog függők. Wolf szavai nagyon ütnek. Bármennyire is bunkó külsőleg és a stílusa bicska nyitogató, de el kell ismerni, lyukat tud beszélni az ember hasába. Rá tapintott a lényegre. Még beszélni se mertem neki vissza, inkább kezdtem magamat szégyellni előtte. Igen. Még mindig rohanok a múltam elől, mint egy gyáva alak. Még is mit tehetnék? Nem nézhetek szembe azzal, amit tettem! Egy gyilkos vagyok! Az én hibám, hogy meghalt édesanyám, Cheetah és Lion élete szintén az én saram! Laylarol már nem is beszélek! Nem voltam elég erős, hogy kihozzam! Befogom a pofámat inkább mielőtt tényleg elszólnám magam. Szerencsére Wolf témát vált és már megtudjuk miféle meloról is van szó, amit Plastic annyira ajánlani akar nekünk. A tetves életbe, ez az én szerencsém! A munka ígéretes, izgalmas, mondhatni majdnem, hogy Tenronak is való lehetne, viszont a mesterlövész, az orosz quincy, meg, hogy Őfelségéhez is köze van, nem igazán érzem annyira jó bulinak. Viszont, ha takarodót igyekeznék fújni Tenroval, valószínűleg Wolf hárommásodperc alatt elém teremne és szétrúgná a seggemet. A fájdalomtól megkímélem magam és alávetem magamat a szívatásnak. Végül is, nem tudok mit tenni. Sakk matt a helyzetem. Szerencsére Tenronak az esze azonnal működésbe lépett és jót kérdez. Remélni tudom, hogy Plastic vagy Wolf tud ajánlani valami önvédelmi fegyvert neki. Ha nem is a quincyk ellen, de pár ember ellen azért legyen esélye. Wolf miután elballag, hogy kipihenje fáradalmait, sóhajtok egy icipicit. Persze halkan, nehogy Mentorom meghallja esetleg. Csendben kivárom az időt. Hanyatt dőlve valamelyik széknél, közel természetesen az ablakhoz, elmerengek egy kicsit magamon. Aztán amint az idő elérkezik, igyekszek felpattanni és elindulni. A tény, hogy egy ember életére, ráadásul Tenro életét kéne megvédenem, enyhén szólva frusztráló a számomra. Nagy nyomás nehezedik rám.

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #9 Dátum: 2019. Márc. 11, 20:01:55 »Kane és Tenro

- Mondtál valamit kiscsaj?!
Mordul fel Wolf, miután Kanenak igyekeztél halkan megosztani szerény véleményedet, jelenlegi helyzetedről és érzelmi szintedről. Viszont úgy tűnik Wolf hallása iszonyatosan éles. Ha nem is értette teljes mértékben a mondataidat, arról biztos rájöhetsz, hogy ahogyan rád szolt nem éppen jó kedvében tette. Volt benne egy kis agresszív hangnem, ha fogalmazhatok így. Kérdés, hogy telibecsinálod magad vagy tűrsz. Szerencsére viszont Wolf Mentori képességeit is megcsillogtatja nektek, ami hát nem igazán kellemes érzés lehet a számotokra. Valószínűleg le is esik nektek a tantusz, főképp Tenronak, hogy Wolf bunkó személyisége mögött egy igencsak tapasztalt és mondhatni bölcs ember lakozik, aki jó sok dolgot átélt már. Szavaiból a tapasztalat hangját vélhetitek felfedezni. Tekintete komoly és rezzenéstelen. Nem is pislog szinte. Kérdés, hogy megfogadjátok-e most tanácsát vagy folytatjátok úgy életeteket ahogyan eddig is. Szerencsére Wolf nem tapos tovább lelketekbe és Plastic veszi át a szót. Kiderül, hogy a meló, amit megkapnátok korántsem nevezhető veszélytelennek és már megint belefogtok botlani Őfelsége valamelyik emberébe. Ezúttal viszont annyi előnnyel, hogy nem fog rátok számítani. Kérdés, hogy kiléteteket mennyire tudjátok titkolni miután elértek a kijelölt célponthoz. Szerencsére nem a harc lesz a központi eleme munkátoknak. Hanem inkább lopakodás, megszerezni a kívánt célt és elpucolni a helyszínről mielőtt valamelyik quincy, mesterlövész vagy esetleg maga a KGB ügynöknek kinéző Vladlena venne észre titeket. Szerencsére van időtök előkészülni, lelketeket felkészíteni a rátok háró feladatra. Amint hatot üt az óra, Wolf újra kijön szobájából és ezúttal, fekete kabátot is magára ölt. Egyik kezével felétek mutat, hogy menjetek vele. Plastic is csatlakozik hozzátok. Általában a futárok a tetőkön szoktak mászkálni, most érdekes módon még is az utca szintre fogtok elérni a lift segítségével. Amint kijöttök a házból, Plastic az egyik furgon felé megy majd zsebéből előkapja a kocsikulcsot aminek a gombját megnyomva kinyitja ajtajait.
- Imucacho! Te velem jössz hátra. Kis csaj te Plastic mellé ülsz.
Wolf ezután Kanet magával is húzza, nehogy véletlenül megszökjön. Kérdés, hogy vajon az út alatt mi fog vele történni? Arról nem is beszélve, veled mi fog történni Tenro? Mindenesetre be kell szállnotok a furgonba. Szerencsére az ablak sötétített, így aki beakarna kukucskálni, hogy még is kik ülnek a volán mögött semmit nem fognak látni. Amint beszálltok a kocsiba, észrevehetitek, hogy a volán és a hátsó rész között van egy elválasztó fal, aminek a közepén egy vékony rácsos rés található, amin átudnátok pislantani egymáshoz. Miután a furgon elindul, lesz időtök cseverészni egy kicsit egymással négyszemközt utastársaitokkal. Tenro először Wolf hangját vélheti felfedezni hátul. Hangját még mindig komolynak érezheted, viszont a téma sokkal személyesebb Kaneval kapcsolatban. Szerencsére, tisztán kiveheted mit is mond neki és a választ is amit Kane mond. Viszont ugyan ez igaz Kanenál is, mikor Plastic és Tenro is szót váltanak egymással. A jó pár órás csevejt követően végül eléritek a célt. Amint a furgon megáll, Wolf bekopog Tenroékhoz.
- Ez lenne a cél! Nos akkor. Figyeljetek ide jól. Először is legyen nálatok az elektronikus térkép. Akasszátok az egyik karotokhoz. Észre fogjatok venni, hogy megvan jelölve nektek körülbelül két cél külön külön és egy közös találkozó pont, ami zölddel van kijelölve. Szétválva fogjátok kezdeni. Az első célunk, hogy a hely biztonsági rendszerét átbasszuk. Kapni fogtok mind ketten Plastictól két Pendrivet. Ezt a két pendrivet rá akasztjátok a célon lévő számitógépekhez és Plastic teszi a dolgát. Speedynél lesz egy harmadik. Azt külön zsebre ragd.
Wolf gyorsan átadja a „harmadik pendrive-ot” amit jobb, ha külön zsebre raksz. Nyilvánvalóan azt kell majd a szervernél használnod miután bejutottatok a fő épületbe.
- Kis csaj. Te lent fogsz kezdeni. A kocsi hátulján van álruha. Szépen beöltözöl „őrnek” és besétálsz az épületbe. Nem kell izgulnod, hamisítottunk egy kártyát, amivel betudsz lépni. Csak könyörgőm, ne szarj be oké? És ne kezdj el idióta vigyort vágni, mert esküszöm itt hagylak megpusztulni. Speedy! Te fent kezdesz. Az épület hátsó részén, nincs kamera. Ott feltudsz mászni a tetejére. A tetőn találni fogsz egy szellőzőt. Annak a szellőzőjén fogsz eljutni a két célodhoz. Külön épületben lesztek. Amint kiiktattátok a csomópontokat a védelmi rendszer nem fog hatást gyakorolni a főépületre. Bent fogtok találkozni a térkép szerint, pontosan a keleti oldalon lévő magányos irodánál. Ha egyikőtök elmeri baszni garantálom, hogy megbánja vili? Na essünk túl rajta!
Még mielőtt kiszállnál Tenro a furgonból, hogy a hátsó oldalához menjél, Plastic megfogja a válladat és átad neked egy érdekes szerkezetet a négy pendrive és két fülhallgató mellé. Ha jól megfigyeled láthatod, hogy amit a kezedhez nyom nem más, mint egy bot, aminek van egy gombja. Ha azt megnyomod a botnak a végén, elektromos áramot vélhetsz felfedezni. Lényegében egy sokkoló botot kaptál. A két pendrivet és az egyik fülhallgatót add át majd Speedynek. Miután mindannyian készen álltok, a térképnek megfelelően induljatok is el utatok felé. Innentől külön utakon lesztek.


Shirei Tenro

Az álruha, amit kapsz egy PK rövidítéssel ellátott nagy kabát és sapka, amit minden őr használ. Ha belenyúlsz az elülső zsebébe ott találod meg a beléptető kártyádat. Észreveheted, hogy a képnél a te képed szerepel. Arról nem is beszélve, hogy Japán helyett vietnámi nevet kaptál álcaként. Deng Hien néven szerepelsz. Születési évedhez képest öt évvel vagy öregebb. Egy hónappal később születtél három nappal. Amint magadra öltötted az álruhát és minden eszközöd a helyén van, elbattyoghatsz célod felé, ahova a térképed vezet. Az épülethez bejutni, először a falon lévő kártya olvasót kell használnod. Ezért kell a beléptető kártya és nem árt, ha a kamerába belenézel és jelzed, hogy jöttél dolgozni. Amint belépsz az épületbe, láthatod, hogy egy kisebb raktárhelyiségben találod magadat. Szerencsére az elektronikus térkép szerint a két eszköz, amit keresel egymás mellet található. Pontosan, ha felnézel láthatod is, hogy van két elkülönülő iroda helyiség fent. Amint felmész a narancssárgán rikító lépcsőn, jobbról és balról is látsz irodát. Mindkét irodában megtalálod a célodat. Miután tetszőlegesen kiválasztod az egyiket és bemész, Plasticot hallod a fülhallgatódon keresztül.
- Jól van kiscsaj! Tedd be a pendrivet a gép hátuljába és maradj ott amig nem szólok, hogy mehetsz. Addig is helyezd magad kényelembe, tégy úgy mintha dolgoznál és hadd, hogy Plastic néni varázsoljon egy kis vírust!
Amint a pendrivet elhelyezed, láthatod, hogy a Kruger feliratú képernyő hirtelen elmosódik és a futár logó felirat megjelenik, aminek a közepén Plastic képét láthatod. A nevetést imitálva a program teszi is a dolgát. Sajnos viszont lépteket hallasz. Az egyik őr kolléga éppen feléd igyekszik. Gyorsan tegyél valamit. Akármit! A lényeg nehogy észrevegye az őr, hogy éppen a gépnél mi folyik. Rajtad áll a döntés. Viszont siess!


Kane Shinzou

Amint az épület hátsó részére érsz, észreveszed, hogy egy kamera sincs. Úgy tűnik nem véletlenül van megjelölve a térképednél, hol is kell neked kezdened a munkád. Ráadásul a tereptárgyak lehetőséget adnak, hogy könnyen az épület tetejére felmássz. Amint ez megtörténik, észre is veheted a szellőző bejáratát, amit valamilyen oknál fogva a fedele már lent van. Ha közel mész, láthatsz egy kicsi futár jelet. Megjelölték neked, hogy melyik szellőző út a tiéd. Miután befurakodsz az épületbe a szellőzőn keresztül, az első rácsnál, ami alattad helyezkedik el, láthatod az első célpontodat. A számítógép, amit fel kell törni. A fedelet letudod venni és szerencsére nincs annyira messze a földtől, hogy ne tudnál visszamászni. Csupán az asztalt kell kölcsön venned, hogy visszarugaszkodj. Amint leérsz láthatod, hogy egy kisebb iroda helyiségben vagy éppen. Amint eljutsz a géphez, Plastic hangját hallhatod.
- Jól van Speedy. Helyezd be a Pendrivet a helyére, aztán maradj még ott egy kicsit. Plastic néni hamarosan elintézi a kicsikét!
Amint a pendrive a helyére kerül, halk lépteket hallhatsz messziről. Valaki közeledik az iroda felé. Gyorsan el kell bújnod valahova. Még az is lehet a képernyőt is ki kell kapcsolnod, nehogy az őr észrevegye éppen turpisság történik a számítógépen. Rajtad ál mit teszel, de igyekezz!

A párbeszédet Spoilerben kell megjelölni!
(click to show/hide)

Határidő: 2019.03.15
« Utoljára szerkesztve: 2019. Ápr. 28, 16:08:44 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #10 Dátum: 2019. Márc. 16, 00:07:36 »
- Elég durva… szerkezet – jegyeztem meg halkan, még mindig „új szerzeményemet” vizslatva. Ha már a reményem szertefoszlott Törpe irányába, hogy nem hallja amit egyetlen embernek szánok… Legalább abban bíztam, csak ezt a próbát kell kiállnom, csuklómon valamivel, mely lekorlátoz. Bár sose gondoltam magam többnek, halandónál. Elvontabb gondolataim voltak inkább, például: a Quincyk hova jutnak haláluk után?
- Köszönöm az információt! - mosolyogtam rá, ma először. Ignorálva az alacsony növésű puffogását. Attól még, hogy tudott komolyan, szebben fogalmazva beszélni, még korántsem nyerte el mély tisztelemet és figyelmem. Sokat kellett dolgoznia azért, miképp nekem se ártott kontrollt tartanom. Míg viszont így cselekedtem, részemről garantáltan nem eshetett baj. Mármint addig bátran elmondhattam, nem fogok balhét csinálni. Ebben biztosra menve megtudakoltam, mire dobhatom le magam indulásig, s le is dőltem. Úgy éreztem, remekül jön az extra energia!
Mikor mennünk kellett, kipihenten, nyugodtabban követtem a leányzót. Az pedig egyenesen feldobott, Plasztikbaba mellett foglalhattam helyet! Nosza hamar bevágódtam mellé a furgonba. Beszélni azonban kevésbé akarództam, pedig sejthetően több út állt előttünk, mintha csak a boltba ugranék le tejért. Ebben a kínban süppedezve, csendben fortyogtam, és azzal próbáltam elterelni a figyelmem mindenről, hogy Kane-ék durmogását hallgattam. Tényleg csak az-az alapzsizsegés hiányzott több ember között, ami kitölthette a bennem meglapult, feszült csendet. Anélkül, hogy bármibe is közbeavatkoznék én, vagy megszólítanának. Ám a téma… túl magas töltetűnek tűnt. Egy idő után lehetetlennek tűnt kizárni magamból. Halk sóhaj hagyta el a számat, majd tekintetemet Plasztikbabára irányítottam. Jót viccelődött azzal, hogy a Szamárral együtt vagyunk -e, azonban el kellett keserítsem. Vagy mondhatnánk: neki kellett engem…?
Mi ez, ha nem a sors játéka! Csak nem úsztam meg, oda-vissza irányuló kommunikáció részese lettem. Beszélgetést* folytattunk. A végére rendesen legörbült a szám, a véleményem javát viszont visszatartottam, különben oda a kontroll! Meg különben is, lassan megérkeztünk. Magamra öltöttem az álruhát, odaadtam a srácnak a pendrive-okat, a picit késve kapott fegyvert pedig elrejtettem a kabát másik zsebében. Minden szóra engedelmes kutyaként bólogattam, tartva a szerepet. Majd búcsúzásképp intettem társaimnak, s a kamerába mosolyogva bejelentettem: „jöttem dolgozni!”. Hú az-az ábrázat! Legalább annyira lehetett lelkes, mint bárki másnak, aki ehhez a fura, biztonsági cuccokat készítő céghez érkezik minden reggel. A legjobb az egészben, ebben a részben színészkedésre se volt szükség, nagyon őszinte arckifejezést vágtam. Ennek eredményeképp elindulhattam balra, s megpillanthattam a gépet, amit a hamarosan újból megszólaló Plasztikbaba szerint keresnem kellett.
Bedugtam a pendrive-ot a gépbe, és kényelembe helyeztem magam. Eh, a program azt a fura nevetést mondjuk mellőzhette volna… Rosszabbnak tartottam egy olcsó horror szinkronhangjánál. De kinek képzelem én magam, hogy bárkit kritizáljak? Programozás? Nem az erősségem! Inkább örültem. Addig a pillanatig, míg valaki fel nem tűnt a színen. Akkor amilyen gyorsan lehetett, kinyomtam a monitort. Elkezdtem papírrendezőset játszani, a szétszórva hagyott papírokat a nekik megfelelő, asztalon található aktába rendezni. Nem mintha takarítónőként néztem volna ki. Nem mintha muszáj lett volna. Ám valami azt súgta, innentől kezdve könnyen az életem múlhatott minden lépésemen. Emiatt kezdett megcsendülni bennem a vészharang, hogy a kontrollt minél több ideig tartsam fenn. Mert egy rossz lépés is a vesztemet okozhatta.


(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2019. Márc. 16, 11:56:00 írta Shirei Tenro »

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #11 Dátum: 2019. Márc. 16, 01:23:03 »
Na bazmeg. Nem lenne kedvem arra, hogy Wolf fasírtot csináljon belőlünk, szóval lehet jobb lenne, ha mindketten takarékra raknánk magunkat. Legalább is abban reménykedem, hogy Tenro takarékra teszi magát, mert a fenék fájdalom a mai napon nem igazán hiányzik nekem. Így is biztos, hogy megfogjuk szívni valamennyire hiszen a meló, amit nekünk adnak korántsem veszélytelen. Arról nem is beszélve, hogy egy Orosz KGB ügynöknek kinéző hölgyemény irányítja az egész kócerájt, aki még ráadásul Őfelségéhez is köze van nem éppen arra enged következtetni, hogy hű de jó napunk lesz a mai. Reménykedhetek Fortunában, hogy kegyes lesz hozzánk és ép bőrben térhetünk haza, miután a melóval végzünk. A kérdés, hogy vajon miféle adatokat fogunk mi ellopni egy olyan személytől, aki közeli kapcsolatot ápol a hibbant kultista bagázzsal? Lehetséges, hogy ez csupán a véletlen műve és maga az egész cég úgy korrupt ahogy van. Szokásunkhoz híven meg szeretnénk borsot törni az orruk alá, érezzék a törődést, amit a Karakurai futárok szoktak szolgáltatni az olyanféléknek, akik enyhén szólva visszaélnek a hatalmukkal. Gondolataimon elmerengve az ablakhoz jó közel, felidéződnek bennem kellemes emlékek. Egy lány hangja. A nevére nehezen emlékszem már, de abban biztos vagyok, hogy azt a hangot, amit felidézek a fejemben, sose tudom elfelejteni. Hatása alatt vagyok. Kissé a szívem is meginog. Viszont amint hatot üt az óra, elhessegetem magam mögül az „emléket” és már is a munkára fokuszálok. Már amennyire lehet. Még mindig sokkol a tény, hogy Tenro életét kéne megvédenem, holott nem tudtam megvédeni Cheetaht, Liont és még Laylát sem a biztos haláltól. Legalább is az első kettő személyt tuti nem. Félek, hogy Layla is hasonlóan végezhette. Nincs nagyon választásom a hellyel kapcsolatban. Amint Wolf kijelentette vele osztom meg a furgon hátsó részén lévő helyiséget, rögtön elkapja a grabancomat és vonszol is. Amint mindannyian a helyünkhöz érünk, a jármű el is indul célja felé. Egy kis sarkot, Wolfal szemben foglalok helyett. Két lábamat felhúzom, hogy elférjünk. Meg valahogyan védjem a testemet is. Közben gondolataim összevissza kezdenek járni. Nem egészen tudom jelenleg miképpen kezeljem most a helyzetemet, amibe belekerültem. Még is Wolf mit vár el tőlem? Noah miért kérte a tovább képzésemet? Miért erőltetik ezt rám egyáltalán? Egyre mélyebbre és mélyebbre tévejedek a fejemben, amiből Wolf szabadít ki egy erőteljes pofon kíséretében. Meg is lepődők egy percre. Ezek szerint már rég beszélt hozzám csak a gondolataim annyira elvonták a figyelmemet, hogy észre se vettem? A téma számomra nehéznek bizonyul, sokkal inkább elszeretnék menekülni az egésztől, de Wolf nem hagyja. Miért ennyire erőlteti számomra ezt a témát? Miért pont most? Látszik rajta, hogy ő sem örül neki. Viszont akkor miért nyomja tovább? Valami itt bűzlik nekem csak tudnám miért! Heves beszélgetés vette kezdetét egymásközt. Végül aztán Wolf bölcs monológjával zárult, amire nem igen tudnék mit vitatni. Jogos az észrevétele. Valljuk be. Igaza van szinte mindenben. Túl jól ismer. Közben hallom, amit Plastic és Tenro beszélget. Nem mondom rögtön kitálal neki olyan dolgokat, amikről még nem beszéltem. Olykor még vicces is, hogy Tenro mennyire félreértette. Viszont amit Plastic mondott a lányról nos… igen. Az emlékek. Milyen régen volt már, hogy Wolfal először találkoztam! Életem egyik legfontosabb pillanata lehetett. Viszont ahogyan Plastic jól kifejtette a szabadságomért cserébe nagy árat fizettem. A mai napig valahol bánom és valahol nem. Nem tudom eldönteni jelenleg. Viszont mit értett az alatt, hogy jelenlegi állapotom csak átmeneti? Mindenképpen harcolnom kell? Mindenki nyakig benne van a kakiban miattam? Plastic és Wolf valamit tudhat, amit én nem. Jó lenne kideríteni mihamarabb még is mi ez az egész! Amint elérkezik a furgonunk a célhoz, Wolf felvázolja a tervet. Nem lesz sétagalopp és eléggé meglepő, hogy Tenronak milyen fontos szerep jut. Szerencsére az álruhás szerepet tölti be, ami valahol biztonságosabb, de veszélyesebb is. Attól függ, hogy lebukik-e vagy sem. Ha jól csinálja, nem lesz baja. Nekem a tetőn keresztül egy másik épülethez kell bejutnom, ami szembe van Tenroéval. A pendrivet amit majd a szerveren kell elhasználom külön zsebre rakom. Az eligazítás után, Tenrotól megkapom a két pendrivet és már indulok is futva a célom felé, ahova az elektronikus térképem mutatja. Rögtön kiszúrok egy dobbantot, egy doboz és emelkedő képében. Azonnal neki vetem magam majd amint elrugaszkodok a földről, rögtön elkapom az egyik ablak szélét és szépen mászok felfelé. Amint a tetőhöz érek, kiszúrom a szellőzőt. Érdekes módon nyitva van. Látom is, hogy előttem már járt itt egy kolléga. Még meg is jelölte. Hát igen, a futárok rafinált népség! A szellőzőbe bejutva óvatosan kúszok az első célpont felé. Igyekszek minél kevesebb hangot kiadni magamból, nehogy valamelyik őr felfigyeljen rá és kikapja már is a pisztolyát az övéből, hogy aztán belém ereszthessen pár golyót, amit nem igen szeretnék! Amint a célomhoz elérek, óvatosan leveszem a szellőző fedelét majd leugrok. Halk puffanás hallatszódik amint a talpaim a földet érik. Szerencsére nem voltam hangos. A pendrivet már is a gépbe dugom és a program már teszi is a dolgát ahogyan azt Plastic is megmondja. Sajnos viszont nincs időm tökölni, mert léptek zaját hallom. Baszki! Jön egy őr! Mi a francot csináljak? Gyorsan kikapcsolom a gép monitorját majd az asztal alá bújok. Előkészülök ha netán az őr megnézi a gépet és a monitort is bekapcsolná. Rögtön megpróbálom elintézni nehogy riadót fújjon itt nekem. Csak könyörgőm inkább húzzon el! Bármi is lesz a vége, nem engedhetem meg, hogy az itt létünk kiderüljön!

(click to show/hide)

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #12 Dátum: 2019. Márc. 16, 11:08:50 »


Talán a sors keze játszhatott közre, hogy egy nap újfent együtt fogtok dolgozni egy nemes ügy érdekében, de immáron kollégaként. A futárok életét megismerve Tenro megtapasztalhatja, hogy milyen is igazán szabadként élni. Új kihívásokra tettél szert, barátokkal hozott össze a sors és megismerhetted közelebbről is a szamarat, akit Kane Shinzouként ismerhetsz. Viszont az új életedhez, veszély is párosul. Úgy tűnik Plastic szavaiból, hogy a harc, ami leginkább a quincyk és a shinigamik között fog dúlni, nem beszélve arról, ami Kane és családja közötti párharc is dúl, rátok is ugyanolyan hatással lesz. A harc úgy tűnik elkerülhetetlen. Kérdés, hogy vajon ki fog győztesként hazajutni és ki lesz az, aki hátramarad? Hőseink nem is gondolták még, hogy a mai napon vette kezdetét igazán közös kalandjuk.


Shirei Tenro

Plastic programja szorgosan dolgozik a számítógépen. A védelmi rendszer első véd vonalát valószínűleg sikeresen megfogod semmisíteni, ha minden úgy alakul ahogyan azt elterveztétek. Viszont, mint minden tervben itt is hiba csúszhat a számításba vagy közre játszhatnak olyan véletlen elemek, amik miatt improvizáció igénylik. Az Őr közeledése a jel, hogy most színészi tudásodat kell bevetned. Szerencsére sikeresen még jóval az őr érkezése előtt kikapcsolod a monitort és már is a papírok rendezésével foglalkozol. Az álca, amit kieszeltél nem rossz kezdésnek, máskérdés hogy az Őr amint megérkezik kissé furcsája a dolgot. Alaposan megnéz téged majd rápillant a gépre, aminek a képernyője fekete. Két lépést tesz előre majd összekulcsolja kezeit és megszólal.
- Elnézést kolléga, de megtudhatnám mit keres az irodámban?
Hoppáré! Ezek szerint éppen a fickó irodáját kezdted dézsmálni. Hát ez viszont eléggé szívós helyzet, de nem kell aggódni. Emlékszel még mit adott neked Plastic? Szükség helyzetben betudod vetni vagy inkább diplomáciát akarsz alkalmazni? Bárhogy is legyen egy biztos. Ezt az Őrt el kell intézned valahogy. Húzod esetleg az időt vagy esetleg rögtön a tárgyra térsz és elaltatod arra az időre amennyire kell. Bármelyik módszert is használod biztos lesz valamilyen hatása. Kérdés, hogy pozitív vagy negatív. Ha az Őrrel végeztél és még nem buktál le, akkor jobb lesz a gépből kihúznod a pendrivet majd a második irodához venned az irányt. Viszont vigyázz! A másik pendrivet kell használnod! Nem azt, amit előzőleg éppen használtál. Amint a gépet beindítod, érdekes dologra leszel figyelmes. Vagy inkább gusztustalan dologra. Hogyan is fogalmazzam, de amint a képernyőre pillantasz rájöhetsz, hogy a mostani gépet tuti valami perverz pali használja. A szexibbnél szexibb bigék felsorakoznak JPG formájában az asztalon, arról nem is beszélve, hogy a háttér egy jó formás mellű japán nőcike foglal helyett, aki éppen készül vetkőzni. Jobb, ha gyorsan túleszel rajta, ha esetleg eme látvány nagyon is zavarna. A pendrivet bedugva rögtön a program működésbe lép. Annyi különbséggel, hogy nem Plastic fejét láthatod a program futása közben, hanem egy vörös madár repked GIF formátumként a levegőben, miközben rottyant, szimbolizálva, hogy éppen a gép senyvedi meg. Plasticnak van humorérzéke ezek szerint. Miközben a program dolgozik, egy másik gépet is felfedezhetsz mellette, ami éppen kamera felvételeket mutat egyes helyekről itt a Pirandello Kruger Indastriesnél. Az egyik kamera felvételén jól látszik, hogy egy ritka luxusautó parkol le éppen az egyik épület rész előtt majd, aki kiszáll nem más, mint Vledlana az Orosz nő, akit a képen láthattál. Megégett fél arca nyomban észrevehető még a felvételen is. Lehet szólni kéne Plasticnak, hogy buli van. Arról nem is beszélve, hogy társasággal jött. Egy férfival, aki jócskán benne van a korában. Ha alaposan megnézed, a férfi kabátján díszeleg egy jelkép, amit Elisa katonáin is láthattál. Ennek nem lesz jó vége. Lehet Kanet is tájékoztatnod kéne. Nagyon gyorsan!

(Az Őrt többféle módon elintézheted. Lehetsz agresszív és rögtön a tettek mezejére léphetsz. De akkor fontos, hogy valamit kezdened kell az ájulttal. Esetleg bezárhatnád az egyik szekrénybe. Lakat az van, kulcs is biztos a fiókban található. Viszont nézd át alaposan az őrt. Találnod kellene egy adóvevőt meg talán a fülében egy fülhallgatót. Vágd el a kommunikációt a külvilágtól nála aztán dobd be a szekrénybe. 20-as kockát kell dobnod viszont mielőtt akcióba lépsz. Ha viszont békésebb megoldást akarsz alkalmazni dobj rá szintén 20-as kockával. Ha a dobás eredménye alacsony, sajnos az agresszív megoldás a járható utad, ha nem akarsz lebukni.)

(click to show/hide)


Kane Shinzou

A halk léptek egyre hangosabbak. Fel kell készülnöd a legrosszabbra. Úgy döntöttél, hogy kikapcsolod a monitort majd az asztal alá bújsz és vársz miközben lelkileg felkészülsz arra, hogy valószínűleg harcolnod kell majd az életedért. A léptek egyszer csak megállnak majd az ajtó hangjára leszel figyelmes. Fura, hogy nincs nagyon hangja, bár lehet annyira nem, hiszen egy modern épületről van szó, ami alaposan karban is van tartva. A zseblámpa kattanó hangjára rájöhetsz, hogy egy Őr van éppen itt, aki rutin ellenőrzést hajt végre. Ez valahol számodra rossz ómen, hiszen a vizsgálat alatt minden zeg zugot meg fog nézni. Az Őr felméri lassacskán a terepet. Körbe járja a szobát még párszor majd amint a gép közelébe ér észreveszi, hogy éppen be van kapcsolva.
- Mi az ördög?
Valószínűleg az Őr éppen mindjárt befogja kapcsolni a monitort, hogy ellenőrizze minden okés. Akcióba kell lépned, de sürgősen! Szerencsére mivel quincy képességeid aktiválva vannak, ráadásul képzett vagy az ökölharcban, játszid könnyedséggel eltudod intézni. Főképp, hogy nem számít rád. Más kérdés, hogy vajon cselekedet mennyire fog hatásos lenni. Rajtad áll! Amint az őrrel végeztél, gyorsan vedd ki a pendrivet a helyéről. Akár lehetőséged van neked is beöltözni ha arra van időd meg lehetőséged is. Két módon tudsz a célodhoz eljutni. Kimész az ajtón vagy visszamászol a szellőzőbe és folytatod az utad. Bármelyiket is választod, sajnos nem fogod tudni elkerülni amazt, hogy éppen belebotlasz egy női hangba. Gyorsan vonulj fedezékbe, ha éppen úgy döntöttél, hogy lent folytatod az utad vagy ha a szellőzőt választottad akkor inkább maradj veszteg egy ideig míg a közelben vannak!
- Szóval azt kéri tőlem még ma adjam át az adatokat, amit nemrég megszereztünk Mr. Renzou?
- Igen, feltétlenül. Mr.Shinzou nagyon is szeretné minél hamarabb az adatokat megkapni.
- Nem értem miért érdekli Mr.Shinzout egy régi térképnek egy részlete? Valami kincs keresés vette kezdetét? Esetleg egy fegyvert keresnek?
- Azt sajnos nem árulhatom el Vledlana kisasszony. Viszont azt elárulhatom, hogy Őfelsége javát szolgálja célunk.
Renzou neve ismerős a számodra akárcsak a hozzátartozó mély orgánumú hang is. Bizony. Ő nem más, mint Nomuro Renzou. Egykori mestered és kiképződ, ki tanított téged hosszú éveken át, nem mellesleg Drake Shinzou közeli barátja is. Nem hitted volna, hogy pont most fogsz belebotlani. Az információk, amiket hallasz igen érdekesek. Vajon ezeket az adatokat keresik a futárok is? Véletlen lenne az egybeesés? Maradj veszteg egy kicsit még! Hátha többet tudhatsz meg.
- Külön örülök azért annak, hogy Mr.Shinzou nem a testőrét küldte ide. Attól a nőtől kiráz a hideg, hogy őszinte legyek.
- Miss Aschenbrenner valóban sajátos figura Vledlana kisasszony, de hasznos tagja a közösségünknek. Viszont mikorra vihetném el az adatokat?
- Hamarosan Mr.Renzou. Kis időre lenne szükségem, hogy az embereim az adatokat átnézhessék és megbizonyosodjanak, hogy nem hamisítvánnyal van dolguk. Viszont szeretném megkérdezni ha nem vagyok indiszkrét. Pontosa hány részt kéne megtalálniuk?
- Összesen ötöt Vledlana kisasszony. És ha megtaláljuk, mint az öt részt, sokat fog segíteni az ügyünknek.
- Értem. Amíg viszont várakozik, meghívhatom egy finom vodkára esetleg? Eredeti Orosz alkohol. Semmi pénzért ne hagyja ki.
- Talán majd másko…
Hirtelen Renzou elhallgat majd léptei lassacskán feléd indulnak. Ez baj. Nagyon nagy baj. Főképp, ha éppen lent tartózkodsz, mert akkor valamit rohadt gyorsan ki kéne találnod. A harc nem lenne kifizetődő. Főképp, hogy a mestered már túl nagy falat lenne neked és akkor még ott van Vledlana is akinek lélekenergiájából rájöhetsz ő is nagy kutyának számít. Találj ki valamit, de nagyon gyorsan! Különben itt fogod végezni.

(Az Őrt mindenképpen lefogod tudni ütni, kérdés mennyi zajjal fog járni. A dobásod eredménye fogja megadni, hogy mi lesz az eredménye amikor sikeresen kiiktatod az őrt. Renzou elől elbújni viszont nehezebb diód lesz. Erre szintén dobnod kell amint kiválasztottál egy megfelelő helyett. Dobásod eredménye fog függeni, hogy a szerencse téged fog-e pártolni vagy nagyon rá fogsz fázni.)


(click to show/hide)

Határidő: 2019.03.22 2019.03.24
« Utoljára szerkesztve: 2019. Ápr. 28, 16:14:22 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #13 Dátum: 2019. Márc. 25, 01:56:51 »
A betoppanó idegen tekintete nem tetszett. Fogalmam sincs, azért nézett -e meg úgy, ahogy, mert nem látott még, vagy esetleg… Hamar elhessegettem a sötét gondolatokat, és egy természetes, laza mozdulattal felemeltem a nemrég összerendezett lapokkal teli aktát. Kinyitottam előtte.
- Ellenőriztem ennek a tartalmát. Kevesen vannak tisztában vele, hogy minden papírnak gyűrődés mentesnek kell lennie, különben… - itt elhallgattam – Ez olyan, mintha azt súgná vezetőnk felé, mennyire nem érdekli a jelentésének épsége.
Megcsóváltam fejemet. Az volt a célom, egy pillanatra vegye le rólam a szemeit, miközben szabad kezemmel a bot zsebemben összecsukott bot után nyúltam. Remélhetőleg sikerült leütnöm* feltűnés nélkül, és átkutatnom a zsebeit használható tárgyak után. Akkor már nem ártott meghiúsítani se, hogy ha felébredne, több „kutyát” ugrasszon rám. Mondjuk elvenni egy adóvevőt, majd magammal vinni tűnt a leglogikusabbnak.
A fazon elintézése után, a pendrive-val együtt továbbmentem Plasztikbaba utasításai szerint. Bekapcsoltam másik irodában a képet, és kis híján pipaccsá változtam az elém tárulkozó, nagymellű japán hölgyeménytől. Van a tulajdonosnak ízlése, mit ne mondjak!
A második pendrive-ra tett program animációi, hangeffektjei ehhez képest már kutyafülék voltak számomra. Viszont a mellette lévő monitoron érdekes dolgokra lettem figyelmes. Véletlenül pillantottam rá, miképp próbáltam valami „kellemesebb”-re irányítani a tekintetem, és képtelenné váltam elkapni onnan.
- Van egy kis gond! – szóltam halkan a távkommunikációs eszközön keresztül Plasztikbabához – Méghozzá, hogy Speedyhez két alak közeledik: a sebzett arcú főcélpont, mellette ismeretlen férfi, hatszárnyú kereszt-emblémával!
Amint leadtam a jelzést, próbáltam kapcsolatba lépni Szamárral, mielőtt késő lett volna.
- Hallasz, ugye? - kezdtem – Még mindig haragszom rád, de erre most nincs idő! Vigyázz magadra, a főcélpont tart feléd, egy fickóval! A hátán hatszárnyú kereszttel, ami a Wywern katonáinak is van! Hé, remélem nem süketült meg a vonal…
Fogalmam sincs, mennyire hallgatott. Minden esetre körbenéztem, nehogy valaki megpróbálja életemet venni, mert itt ültem a székében. Később visszafordultam a kamera irányába. Mi lesz ebből?


(click to show/hide)

/Elnézést a késésért! ^^''/

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 148

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #14 Dátum: 2019. Márc. 25, 10:42:55 »
Remek! Egyre közeledik felém a mamlasz. Komolyan! Én vagyok az egyetlen peches fazon a futárok közül? Mindig valami slamasztikába bekerülök! Most is! Annyi lett volna a dolgom eredetileg, hogy Tenrot elkísérem Wolfhoz. Ehelyett mi történt? Noahnak köszönhetően berángattak engem is és ráadásul tovább képzésre kell járnom hála annak, hogy ezek a fanatikus hívők nem tudnak békén hagyni végre! Több ízben is elmondtam már azoknak az idiótáknak, hogy nem! Mit nem értenek ezen? A nem az nem! Végül is minek jártatom a pofámat egy szektának? Amúgy sem fogják megérteni és tojnak rám magas ívből. Csatlakozom hozzájuk vagy szimplán kiakarnak nyírni. Szerencsére az utóbbit még nem tudták teljesíteni. Gondolataimból kikecmergek miután észreveszem az őr lábait, aki éppen a számítógépet kezdi matatni. Baró! Jobb, ha elintézem! Szerencsére a két lába között eltudnék slisszolni és akár a háta mögé is tudok kerülni. Óvatosan igyekszek átcsúszni az őrön, majd amint sikerül kiviteleznem a műveletet, lassan felállok és a nyakát megcélozva a tenyerem hegyével leütöm. Amint elterülne, mint egy Marionet bábú, rögtön igyekszem megfogni, hogy nehogy akkorát dobbantson a földre, hogy aztán ide kecmeregjen több haverja is. Ezután átkutatom a zsebeit. Rögtön elveszem tőle az adó vevőt, a pisztolyból eltávolítom a töltényt és kihajítom az ablakon. A paprika sprayt magamhoz veszem biztonság esetre és az adó vevőt is magammal hurcolom. Később még jól jöhet. Gyorsan meglesem a számítógépet, hogy a program elvégezte-e azóta a dolgát majd kihúzom a pendrivet. Visszamászok a szellőzőhöz és a járatot használva haladok tovább. Hirtelen viszont megállok amint Tenro hangját vélem felfedezni a fülhallgatón. Az információ, amit megoszt velem korántsem érzem valami megnyugtatónak.
- Baszki! Ez komoly? Mi a francot keress itt egy Shinzou katona? Gyanítod, hogy Elisa is itt van?
Nagyon nem örülnék, ha az a kattant nőszemély is a közelben lenne! Elég volt nekem egyszer meglátnom és isten ments, hogy újra élvezzem a társaságát! Már amennyire azt társalgásnak nevezhetném, hogy meglapultam egy füvön és végig néztem amint éppen parancsokat osztogat és lelöveti az egyik őrt, mert nem teljesítette megfelelően a parancsot. Kár volt akkor visszamennem egy időre a Shinzou birtokra a cuccaimért. Szerencsére akkor nem vettek észre. Kitudja mit művelt volna velem az a pöttöm pszichopata! Tovább kúszom előre majd hirtelen megint megtorpanok amint hangokat vélek felfedezni alattam. Szerencsére van egy rács a közelben, ahonnan kitudok lesni és akár megnézhetem még is ki a fenével dumálgadhat Vledlana. A női orosz akcentusból ítélve gondolom ő az egyik hangnak a forrása. A beszélgetést hallva kikerekednek a szemeim. Nem csak nekünk kellenek ezek az adatok, de úgy tűnik apámnak is rájuk fáj a foga? Lehet csak véletlen egybeesés és más adatokról van szó? Teljesen megzavarodtam! Még is apám mit keres, ami Őfelsége javát szolgálhatja? A férfi nevét meghallva a szívem kapálódzni kezd. A hang ismerős volt ugyan, de nem akartam elhinni és betudtam véletlennek az egészet. Sajnos viszont nem véletlenül ismerős nekem a férfi hangja. Nomuro Renzou mester! A francba! Ha ő itt van az rohadtul gáz! Gyorsan megkéne pattannom innen mielőtt észrevenne! Viszont ezek az adatok, amiről beszélnek mitől lehetnek olyan értékesek? Eléggé macerásnak hangzik, hogy összesen öt darabot kéne találniuk abból az azonos infó halmazból, de kérdés mit takar az-az őt darab? Kódot vagy mi a fenét? Ez egyre bonyolultabb! Renzou hirtelen elhallgat miután elakarja utasítani Vledlana ajánlatát. Lehet, hogy észrevett? Baszki! Kurva gyorsan kikéne találnom valamit! Még is mit? A franc! Semmi nem jut az eszembe! Holt ideg kezdek lenni! Moccanni nem bírok! A mesterem elől nincs menekvés! Ezt megszívtam de nagyon!


(click to show/hide)