Szerző Téma: Az első lecke  (Megtekintve 530 alkalommal)

Description: Magánküldetés! Résztvevők: Kane Shinzou és Shirei Tenro

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 140

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 29 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #15 Dátum: 2019. Márc. 25, 12:16:07 »Shirei Tenro

A bot megtette hatását. Amint az őr hátat fordított neked és jól megkollintottad a szerszámmal, az őr úgy elterült, mint egy Marionett bábú. Szerencsére nem esett nagyobb baja. Hallhatod is, hogy átment alvó üzemmódba. A cuccait sikeresen megszerzed és a program is sikeresen végig megy, amit még bedugtál a számítógépbe a Pendrive segítségével. Egyre közelebb kerülsz a sikerhez. A végén talán futár válik belőled? Esetleg sikerül majd Wolfot is lenyűgöznöd? Viszont ne igyál előre a medve bőrére ahogyan a mondás tartja! A második gép nem igazán okozz neked nagyobb fejfájást és szerencsére egy őr sem zavarja meg az ott létedet. Az információt, amit leadsz Wolféknak korántsem nevezhető kecsegtetőnek. Annyira nem, hogy amint elmondod mit látsz, Wolf hangját rögtön hallhatod.
- Hatszárnyú kereszt? Ugye most csak szopatsz engem baszki, hogy egy Shinzou faszfej érkezik éppen?! Jobb, ha nem kezdesz hősködni kiscsaj! Szólj Speedynek, de kurva gyorsan aztán haladjatok!
Wolf nem éppen volt nyugodt. Sokkal inkább aggódó hangnembe váltott némi agresszióval fűszerezve. Lehet megkéne fogadnod a tanácsát és nem kezdesz egyszemélyes hadseregként gondolkodni és leállni lövöldözni. Főképp, hogy álcád sérthetetlen! Szerencsére Kanenak is eljut a fülébe általad a fontos információ. Amint a program sikeresen lefut a te munkád itt véget ér. Parancsra kell már csak várj. Viszont nem lesz időd sokáig nyugton maradni, mivel riadó készültség lép érvénybe pár percen belül. Wolf hangját már is halhatod a fülhallgatódon keresztül.
- Nyugtass meg bazmeg, hogy nem te voltál az a szerencse pina tarisznya, aki elbaszta meglepetést!
Gondold át alaposan. Te voltál a hunyó vagy sem? Ha nem, akkor ki? Valószínűleg Kane? Megeshet! Főképp, hogy mindent kellő alapossággal végeztél. Még az őrt is leütötted, aki itt járőrözött. Lehetséges, hogy kollégád volt a szerencsés, aki riadót fújhatott. Az események felgyorsulnak. Lépteket kezdesz hallani, amik egyre közelebb jönnek. Szerencsére mivel van álcád eltudnál vegyülni valahogyan. Viszont ahhoz, hogy ezt kivitelezd elkéne cuccolnod onnan, de gyorsan! Közben Plastic hangját hallhatod most a fülhallgatódon keresztül.
- Idefigyelj kis csaj. Nincs sok időd! Bejelöltem a térképednél egy közös koordinátát. Ott fogsz találkozni majd Speedyvel. Ha minden igaz a központi épületben kell majd összefutnotok a takarítók szobájában. Használd ki az álcád és juss be. Amint találkoztok egymással, elmondom a következő lépéseket!
A feladat adott! A térképednél is megvan jelölve a következő célod. Jobb, ha óvatosan jársz el és lehetőleg természetesen kezdj viselkedni nehogy gyanút fogjanak. Az biztos nem lenne kellemes, ha egyedül találnának téged az egyik irodában mert enyhén gyanús lenne nem? Persze tőled függ mit kezdesz. Nézz körül a szobában hátha találsz valamiféle búvóhelyet ideiglenesen, hogy aztán célba vedd a fő épületet. Amint a fő épület elülső csarnokába beérsz a térkép szerint elég lenne jobbra fordulnod és pár lépést megtenned. Ott fogod találni a takarítók szobáját, ami zárva van. Szerencsére viszont, ha benyúlsz a zsebedbe kulcsot találhatsz, ami nyitja a zárat. Viszont igyekezz! Az őrök ide is jönnek. A léptek zaja is erről tanúskodik!Kane Shinzou

Sikeresen leütöd az őrt és még zajt sem csap miután megállítod az esését. A cuccokat is sikeresen megkaparintod, amit magaddal akarsz vinni. A töltény sincs a pisztolyban, az adó vevő nélkül pedig nem tudja hívni a barátait. Bár lehet sokáig lesz még kiütve. A program sikeresen lefut. Már csak egy számítógépre van szükség, hogy az első feladatot siker koronázza meg. A szellőzőt választod, hogy onnan menj tovább. Az információk a füledhez jutnak. Nomuro Renzou jelenlététől a vér is megfagy benned. Az emlékek még most is élénken élhetnek. Nem vitás, mestered komoly hatással volt rád, ami még most is erősen tart. Viszont a szerencse nem téged pártol barátom. Renzou amint félbeszakítja mondatát, feléd sétál. Konkrétan láthatod is amint a szellőző rácson keresztül pillantasz kifele, hogy pont alattad van. Először jobbra majd balra fordítja tekintetét majd hirtelen felnéz és elkapja a tekinteted. Félmosoly ül az arcán. Észrevett. Viszont ahelyett, hogy rád lőne vagy elkapjon, odasétál Vledlanához.
- Attól tartok Vledlana kisasszony, hogy a mai napot igen érdekesnek ítélem. Vendégei vannak az épületben. Legalább is, egyről már tudok. Jó lenne, ha a riadót fújna.
- Már is.
Vledlana ekkor a telefonját előveszi majd szól az őreinek, hogy riadó készültséget léptessenek érvénybe. Pár perc múlva már is megszólal a riasztó és lépteket hallhatsz magad alatt. Az őrök futó lépésben átfésülnek minden szobát. Amint a léptek viszont elhalkulnak érezheted, hogy Vledlana és Nomuro még mindig alattad tartózkodnak.
- Ha megengedi kisasszony magamat is hasznosítanám.
- Parancsoljon!
A kopogó hangok arra engednek téged következtetni, hogy Vledlana éppen elhagyja a folyosót. Sajnos viszont nem lesz nyugtod.
- Tudom, hogy itt vagy Kane Shinzou… pontosan tudom. Ajánlom kezdj el futni!
Hallod amint Nomuro megidézi fegyverét és már elkezd lövöldözni a szellőző felé. Viszont direkt nem téged talál el, hanem elvágja a menekülő útvonalad. Csak előre tudsz haladni. A lövedékek egyre közelebb érnek. Láthatod, hogy Nomuro sorozatosan lövi felfele nyilait. Csak egy út vezet. egyenesen lefelé. Amint földet érnél sajnos az egyik nyíl felhorzsolja a lábadat. Szerencsére viszont nem halálos sérülést szenvedsz el. Ha a hátad mögé nézel Nomurot véled felfedezni, akinek a kezében egy egykezes szerszám íjat fedezhetsz fel.
- Nem mondtam neked, hogy fuss?
Jobb, ha rohansz az életedért. Szerencsére, ha előre nézel láthatod, hogy van egy lehetőséged az épületből kijutni. Célozd meg az ablakod és ugorj ki! Ha ezt az utat választod akkor szerencse megint téged pártol egy szemeteskuka képében. Tompára esel, viszont marha büdös leszel. A térképed csipogni kezd. Új koordinátát kaptál, ami a fő épülethez vezet az elő csarnokhoz. Amikor felnézel, ahonnan kiugrottál láthatod, hogy Nomuro nem követ téged. Csak lenéz rád a betört ablakon keresztül és elsétál. Lehet csak játszadozik veled? Viszont Jobb, ha elkezdesz indulni! Használd ki a lehetőséget, hogy Nomuro most nincs a sarkadban! Szerencsédre a fő épület pontosan előtted van. Nincs más dolgod, mint felmászni a létrán, ami az épület bal oldalán helyezkedik el és egészen a tetőig vezet. Amint sikerül óvatosan feljutnod, hogy egy újabb szellőző bejáratához érsz. A szellőzőn keresztül eljutsz a takarítók szobájába.Kane Shinzou és Shirei Tenro

Tenro az ajtót nyitja ki, míg Kane felülről érkezik. Sajnos viszont a fiú kolléga amint földet ér, rögtön lába elkezd sajogni, ami miatt elesik. A sérülés ugyan nem halálos, de nagyon csúnya. Kérdés, hogy van-e lehetőség meggyógyítani, hogy tovább álljatok. Léptek zajai eközben hallható ahogyan az őrök szinte mindenhova benyitnak. Szerencsére viszont pont kihagyják azt a szobát, ahol ti is vagytok. A csendet Plastic töri meg.
- Gratulálok kis csirkéim! Sikeresen bejutottatok az épületbe. Ezt rohadtul benéztük. Viszont nem kell aggódni van B tervem! Kockázatos lesz. Szemeteket a térképre! A szerver teremhez bejutni kényes lesz. Nagyon erős biztonsági rendszer védi. Ezt próbáltuk kiiktatni, de a riadó miatt sajnos lehetetlen most már. A szerver termet hasonló ajtó védi, amit bankoknál is használnak. Egy afféle széf, ha úgy tetszik. A széfet csak akkor lehet kinyitni, ha a megfelelő erősségű kulcskártyát helyezik be a kártya leolvasóba. Ekkora magas prioritással rendelkező biztonsági kártyát az ottani karbantartóknál van, akiknek a munkaideje nem esik egybe itt látogatásunkkal. Viszont Vledlanának is van egy! Pontosan az irodájában. Az lesz a célunk! A csaj nem tartózkodik bent szerencsére. Máshol akadt dolga úgy tűnik. Használjátok ki a lehetőséget és zúzzatok be az irodájába, lopjátok el a kulcskártyáját és irány a széf! A térképen látni fogjátok a két célpontot. Igyekezzetek! Nincs sok időtök! Viszont Wolf ad nektek egy kis előnyt!
Szerencsére Plastic okosan kitervelte úgy tűnik a mai estét és még B tervel is rendelkezik. Hogy vajon Wolf miképpen ad nektek előnyt homály fedi, de valószínűleg érteni fogja a dolgát bármibe is mesterkednének Plasticék. A ti dolgotok Vledlana irodája, ami az ötödik emeleten helyezkedik el. Nagy szerencse, hogy az épület nem olyan magas. Amint kinyitjátok az ajtót, láthatjátok, hogy a kamerák nem mozognak. Valószínűleg Plastic sikeresen kitudta kapcsolni valahogy. Az ötödik emelethez két módon tudnátok feljutni. Liftel vagy lépcsővel. Esetleg van ötletetek extrémebb módszert alkalmazni? Ti döntötök! Amint felértek a legfelsőbb emelethez, észrevehetítek Vledlana irodájának ajtaját. Ha lenyomjátok a kilincset érzékelhetitek, hogy zárva van. Hogy fogtok bejutni? Van esetleg ötletetek? Ha az ajtót jól megnézitek többféle módon lehetne kinyitni. Kulcskártyával ami az ajtó mellett helyezkedik el és kulccsal.


Határidő: 2019.03.31

Karakterlap

Shirei Tenro

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 800 / 30 000

Hozzászólások: 141

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #16 Dátum: 2019. Márc. 31, 23:42:47 »
Bennem volt a görcs, hogy az őr esetleg felébred, vagy jön egy másik, aki miatt taktikáznom kell. Szerencsére viszont minden rendben ment, könnyen kifosztottam, és a második számítógép rendszerének tönkretétele sem okozott problémát. Igazából elég kényelmesnek véltem „hátradőlni”, míg egy a pendrive-okra írt program lefutott, s vírust telepített fel. A gondot az az ismerős szimbólummal ellátott férfi jelentette az előző szoba kamerájából megfigyelve. Míg Kane visszajelzésére vártam, elsőként Wolf hangja harsant fel, nem kicsit rám hozva a frászt.
- S-Shinzou? - kérdeztem vissza zsigerből – Az első iroda kamerájában láttam. Barna bőrű, tüskés hajú, nyúlánk egyén. Fehér hosszú kabátot viselt.
Miután megadtam róla a leírást, hamarosan Szamár megjelent a képben.
- Őszintén nem tudom – húztam el a szám. Érezhetően ideges voltam, kicsit remegett a hangom – Minden esetre légy résen, vigyázz magadra!
Kijelentkeztem. Időközben a program is lefutott, kihúzhattam a második pendrive-ot. Magam elé meredve hosszasan végiggondoltam, mit tehetnék, ha Elisa felbukkanna a színen. A futást tartottam a legelegánsabb megoldásnak, Kane felé, hogy elrángassam. Persze, csak ha komoly baj lenne. Viszont ketten voltunk, két különböző irányban, ki tudja ténylegesen milyen erős felettesekkel. Nem tetszett a kép, benne Hiénával, meg a plasztikbabának kinéző társával. Főleg az előbb említett személy stílusával akadtak gondjaim. Nagyot sóhajtottam. A riadót természetesen nem én indítványoztam, de hát nincs mit tenni, ugye? Húzni a nyúlcipőt - maximum ennyit.

***

A karomon fityegő térkép navigációját követve, néhol ügyesen elrejtőzve egy ajtóhoz érkeztem. Határozott mozdulattal elfordítottam a zsebemben lapuló kulcsot, és a zár kattanása után félősen körbetekintettem. A mozdulataim lehet határozottak voltak, viszont ki nem lenne ideges, ismeretlen környezetbe hatolva? Gyakorlatilag kémmé váltam. Betörővé. Fogalmam sincs, mi illene rá jobban.
Megláttam Kane-t. Először mosolyogtam rá szívből jövően, ami nem szomorú volt, inkább megkönnyebbült, hogy túlélte. Aztán tekintetem sérült lábára vándorolt. Ha nincs rajtam semmi szuper vacak, bevállaltam volna a meggyógyítását.
- Mielőtt megyünk, kötszer kéne neked - biccentettem felé, továbbra is sérülését tanulmányozva - Majd szerintem célszerűbb lesz liftet keresnünk!
Azzal, ha sikerült valami kis elsősegély dobozkát találnom, kinyitottam, hogy ellássam őt, és tovább tudjunk menni gond nélkül.
Később, amint eljutottunk az ajtóig, a kulcskártyára pillantottam, s a kezembe vettem. Kérdőn Szamárra pillantottam, s amennyiben nem ellenkezett, használtam az eszközt a bejutáshoz.

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 140

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 29 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #17 Dátum: 2019. Ápr. 01, 14:37:06 »
Totálisan levagyok fagyva. Nomuro Renzou Sensei. Pont itt?! Ráadásul alattam?! A francba! Tenro biztosan róla beszélt! Wolfnak volt igaza egy Shinzou katona van itt! Ráadásul volt mesterem személyesen! Egyre jobb! Mi fog még jönni? Az összes Stern Ritter egy kupacba megérkezik és szépen megfognak engem cincálni? Biztos meglenne már az okuk, főképp hányukat elküldtem már melegebb éghajlatra és egy jó nagy büdös nemet mondtam a felkérésükre! Ha jól számolom háromnak mondtam el szerény véleményemet. Baszki! Renzout hallva nem érzem, hogy rózsás a helyzetem. Rá jött, hogy itt vagyok? Kurva gyorsan el kell tűnnöm innen mielőtt észrevesz! Viszont hogyan? Ha egy kicsit megmozdulok azt megfogja hallani! Úgy visszhangzik ez a rossebb szellőző, mint egy kibaszott szurdok! Nyugodj meg Kane! Semmi pánik! Voltál már szarabb helyzetben nem? Ott volt Semafor, de megoldottad. Voltál Köhlernél és túlélted! Eisnert szintén! És még nem beszélve arról a furcsa zombiféle fajzatról, aki elég szépen megviccelt és ezt nem jó értelemben mondom! A fülemet hegyezve hallom, hogy Vledlana, legalább is akinek orosz akcentusa van és nő ezért gondolom ő lesz az, éppen hívja az őrséget. Remek Kane! Nagyszerű! Lebuktattad a csapatot! Kurva jó védelmező vagy mondhatom! Ezért Wolftól kapni fogok, de nagyon! Ez legyen a legkisebb gondom! Előbb jussak ki élve! Ha választanom kéne, hogy nyílhegyre hányjanak vagy seggbe rúgjanak inkább a seggbe rúgást választom! Hallom ahogyan az őrök átkutatják a szobákat majd elmasíroznak alattam. Vledlanak is elhúz innen, de valamiért a Sensei nem. Lefagynak az ereim mikor Nomuro a nevemen szólít. Baszki! Még is merről kezdjek futni? Egy kibaszott szellőzőben vagyok! Hallom a lövéseket hirtelen a hátam mögött. Hátra nézek és látom, hogy a nyílzápor közeledik felém vulkán kitöréses stílusban. Na ne! Ez valami kibaszott vicc akar lenni ugye?! Gyorsan előre kúszok és lenyitom a fedelet, hogy leugorjak. Viszont amint sikerül leugranom sajnos az egyik nyíl felhorzsolja a lábamat, konkrétan a vádlimat! Amint leérek rögtön a vádlimhoz nyúlok majd észreveszem Renzout a fegyverével együtt.
- Basszus!
Gyorsan hátra pillantok majd a tanácsát megfogadva nyúlcipőre fogom. Hirenkyakut is bevetek a cél érdekében. Amint elérem az ablakot betörőm a francba és zuhanok lefelé. Próbálnám lassítani az esést, de sajnos a fájdalmam annyira az egekbe szökik, hogy nagy szerencse, hogy egy nyitott kukába kötök ki.
- Bazz…. sikeresen bele a szarba! Ugye a seggemen nem egy tojás törött el? Ó, ne már!
Sajnos a fenekem alatt tényleg egy tojás törött el. Basszus! Tényleg… még követ engem Nomuro? Felnézek az égre hátha éppen kapok egy áldást még tőle, de meglepetésemre nem ezt tapasztalom. Csak így itt hagyott? Szórakozik velem? Basszus! Bár lehet örülhetek neki vagy mégsem. Ez attól függ még jobban megszívom vagy sem. Hogy a fenébe jutok be viszont a fő épületbe? A térkép szerint éppen előttem van a cél. Szerencsémre még létra is van. Pontosabban tűzlétra! Jobb, mint mikor hegymászást kéne imitálnom! Hirenkyakuval lehet könnyebb lenne, de akkor viszont a mesterlövészek tuti kiszúrnának! Inkább lassan mozgok. A létrát használva próbálom a fájdalmat fakíran tűrni amennyire lehet. A tetőhöz érve rögtön a szellőző bejáratát keresem majd bebújok és kúszok tovább egészen addig míg meg nem érkezem a célhoz. Amint lenyítom a fedelet, próbálok lemászni, de sajnos amint a lábam a földet éri a fájdalom hatásától rögtön seggre esem.
- Baszki!
Rögtön a számhoz kapok és egy ideig kussba próbálok lenni míg hallom, hogy az őrök itt futkosnak a közelünkben. Amint elhalkulnak a léptek szabadon hagyom a számat és a sajgó vádlimat masszírozom. Sajnos vérzik. Fasza! Tényleg felhorzsolta a rohadék! A seggemen meg egy lejárt szavatosságú tojásnak a sárgája ontja a bűzt.
- Meg egy kiadós zuhany, ha már itt tartunk!
Reagálom Tenronak afféle viccből, hogy oldjam a feszkot valahogyan. Reménykedem abban, hogy kötszert fog találni, bár a szobát elnézve ennek rohadtúl kevés esélyét látom. A liftel egyetértek bár nem teljesen, de fogadok egy százasban, hogy hiába ellenkeznék mivel ő fog engem ellátni ergo most Ő a főnök. Fasza! Mindegy! Bízok abban, hogy az ötlete kiváló lesz. Amint sikerül valahogyan feljutnunk megnézem a zárat. Zárva! Ki gondolta volna? Viszont Tenro előhúz a zsebéből egy kulcs kártyát.
- Ha megszólal a riasztó akkor sipirc oké?
Mondom halkan neki tisztázva a helyzetünket. Legalább is valahogyan figyelmeztetni, hogy ha ez balúl sül el akkor húzzunk a francba!

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 140

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 29 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #18 Dátum: 2019. Ápr. 01, 14:43:39 »Tenro információit hallva Wolf elgondolkodik egy pöppet. Mellette társa Plastic hirtelen nem tudja, hogy most a kormányt szorongassa vagy éppen elkáromkodja magát. Végül aztán Plastic veszi át az irányítást és elveszi Wolf kezéből a mikrofont, aminek segítségével veletek tud kommunikálni.
- Idefigyelj kis csaj. Semmi esetre se közelítsd meg a fickót hallod? Semmi esetre se közelítsd meg! Kibaszott veszélyes és tuti, hogy rá fogtok cseszni, ha megtalál titeket! Kerüljétek el amennyire lehet!
Plastic ezután kikapcsolja a mikrofont és hátra dől, hogy kifújja a levegőt. A benne lévő feszültség egyre csak növekszik ahogyan Wolfban is. Karba tett kézzel jártatja szabad ujjait és minden egyes koppanásával csak azon jár az esze miképpen is tudna segíteni nektek. Végül aztán Plastic rá néz és ugyanígy tesz Wolf is. Egymásra mosolyognak majd Wolf fogja magát és kiszál a kocsiból. Mielőtt viszont elmehetne, Plastic hozzá intézi szavait.
Biztos vagy benne ez jó ötlet?
Szerinted Baszki? Egyedül nem fogják túlélni. Nyugi csak figyelem elterelést végzek! Nem fogom hagyni, hogy valamelyik faszfej az Imuchachomhoz hozzáérjen! Tartsd melegen a furgont! Szükség lesz rá. Segítsd a kölyköket a célig aztán improvizálunk vágod?
Vágom!
Kacsint egyet majd ezután Wolf elindul, hogy valahogyan segíteni tudjon nektek. Kérdés, hogy sikerrel fog járni vagy elfog bukni.


Kane Shinzou és Shirei Tenro

Fortuna úgy tűnik megint rátok mosolyog egy elsősegély csomag kinézetében. Bár amikor Tenro felnyitja fedelét láthatja, hogy az utolsó kötszer van csak meg és sajnos sebhez való fertőtlenítő nem jár hozzá. Több mint a semmi. Ha ezt túlélitek maximum majd a sebészeti osztályhoz viszed Kane kollégádat a bázisba, ahol majd Felcser fog majd rá pillantani. Mindenesetre jobb, ha tovább indultok. Normális esetben a lifttel való közlekedés egyellő lenne a lebukás veszélyével, de valamilyen oknál fogva most nem ezt történik. Felértek és sehol egy lélek sem. Csak ti vagytok és Vledlana irodájának ajtaja. A kulcskártyát behelyezve sikeresen kinyitjátok az előttetek lévő akadályt és betudtok jutni az irodába. Puccos helynek tűnik valamilyen szinten. A szoba jobb és bal oldalán végig állnak sorba régi barokk stílusú üvegszekrények. Leginkább régiségeket lehet bennük találni, mint például egy pohár vagy egy Vazul székesegyháznak a miniatűr makettje. Előttetek egy fából készült, szintén barokk stílusban elkészült munkaasztal, ahol a PHP feliratú monitor fityeg alatta egy eléggé high tech számítógép házzal megáldott készülék, ami furcsa módon bekapcsolva maradt. Viszont a legfontosabb kellék, ami most kelleni fog nektek az a kulcskártya. Szerezzétek meg minél hamarabb amennyire csak lehet! Nézzetek körül alaposan és ha lehet akár informálódjatok is.

(Mesélővel egyeztetve kaphattok információt még is mit találtatok és hol. )

Miután sikeresen megszereztétek a kulcskártyát amire szükségetek van és még nem kaptak el titeket, nyomban mehettek is a széf irányába. Az elektronikus térkép segítségével megtalálhatjátok pontosan a helyét. Az épület alatt helyezkedik el. Pontosan a pinceszinten. A lift segítségével tudtok viszont csak ide eljutni. Miután sikeresen megérkeztek a pince szinthez, előttetek már is ott áll magányosan a nagy széf, amit ki kell nyitnotok. Amint betudjátok helyezni a kulcskártyát az ajtó kinyílik nagy kattanás kíséretében és lassan oldalra, kissé nyikorogva megnyílik előttetek. Amint beléptek és pár lépést megtesztek előre, a széf ajtaja bezárul. Ha körülnéztek a tágas fehér szobán, nem láttok mást, mint eszközöket felsorakoztatva. Konkrétan temérdek adatot winchesterek formájában, szerver gépek sorakoznak fel egymás mellett. Szerencsére a hely tágas és kellő oxigén mennyiséggel rendelkezik, így tehát nem fogtok megfulladni. Pöppet azért hideg van, de nem annyira vészes, hogy jégkockává alakulnátok. Ha előre tekintetek, megláthattok egy kihelyezett számítógépet, aminek segítségével képesek lehettek navigálni. Furcsa módon amint bekapcsoljátok nem kér jelszót! Simán betudtok lépni. Véletlen lenne? Szerencsére Plastic hangját vélitek felfedezni a füleseteknél.
Jól van kis csirkéim! Bent vagytok a szerver teremben, ha minden igaz és a GPS nem baszakszik velem. Jól van. Ha megtaláltátok a számítógépet akkor először is keressétek meg a „knight project” nevezetű mappát. Azt másoljátok át a pendrivera. Amint ezt megtettétek a futarkicsinaldekurvara.exet másoljátok át szépen az asztalra, távolítsátok el a pendrivet szakszerűen és utána indítsátok el szépen a programocskát. Szétkúrom ezt az egész helyet a francba!
Szerencsére van időtök mind ezt elintézni. Senki sem zavar meg titeket a művelet közben. Egy árva lélek sem. Viszont mit takarhat a Knight project? Sajnos hiába kattintanátok a mappára, le van kódolva. Valószínűleg majd a hacker csoport a futároknál elintézik ezt a védelmet valahogyan. Amint sikerül a pendrivera rá másolni a mappát és az exe fájlt az asztalhoz másolni, valamint a pendrivet eltávolítani a gépről és elindítani programot azt vélhetitek felfedezni, hogy a szerver gépek zöld pöttyei hirtelen vörösre váltanak, amik talán azt jelezhetik, hogy éppen most mennek tropára a winchesterekkel együtt. Sikeres küldetés! Örülhettek és vigadhattok! Már csak kikéne jutnotok innen. Sajnos viszont amint egy lépést megtehetnétek, egy fegyver kattanását halhatjátok egy kopogó magassarkú hang kíséretében. Amint a hang irányába néztek a legrosszabb eshetőséggel fogtok találkozni. Magával Vledlanával.
Nocsak nocsak nocsak… mit fújt be ide a szél. Két suhanc… aki elfelejtette a helyét a társadalomban. Azt ajánlom ne moccanjatok. A kezemben egy Makarov pisztoly van, amit quincy társaim készítettek az olyan betolakodók ellen, mint amilyen ti is vagytok.
Ejnye, Vledlana kisasszony. Talán hagyhatott volna egy kis egérutat nekik.
A nő mögül egy újabb alak sétál ki a fénybe. Nem más, mint Nomuro Renzou aki leginkább Kanera hegyezi tekintetét. Úgy tűnik az ünneplés kis ideig tartott és maga a győzelem íze is. Rátok találtak pont azok, akiket leginkább elkellet volna kerülnötök. Viszont úgy tűnik a riadónak köszönhetően, amit Kane okozott, adott nekik lehetőséget arra, hogy kifundáljanak ellenetek egy tervet. Hát igen. Nem egyszerű helyzetbe kerültetek. Nomuro megigazítja kicsit bajuszát majd két lépést megtesz felétek. A csendet viszont Vledlana töri meg.
Elnézést Mr.Renzou. Úgy gondoltam jobb lesz, ha az egérkéket előbb befogom mielőtt megrágcsálják a fontos adataimat, amit már úgy látom elpusztítottak. Milyen kár viszont, hogy van egy másolatom a birtokomban. Mondhatni minden erőfeszítésük hiába való volt, hogy a cégemet porig rombolják. Most pedig… ide azzal a pendrival!
Úgy hiszem Vledlana kisasszony, hogy nem fogják odaadni bármennyire is kérjük szépen.
Közben Renzou kezét, Vledlana pisztolyához emeli és megkéri, hogy tegye el. Miután Vledlana engedelmeskedik Renzou újfent felétek pillant és barna szemeivel alaposan megfigyel titeket.
Kérem foglalkozzon a kisasszonnyal Vledlana. Én a fiút intézem.
Ahogy óhajtja.
Vledlana ezután a pisztolyt feléd fordítja Tenro. Renzou eközben Kane felé tart lassú léptekkel. Nem megy oda teljesen a közeledbe viszont eléggé közel lesz ahhoz, hogy feléd dobjon egy Seele Schneidernek a markolatát, pontosan a lábad elé. Ezek szerint fegyvert ad neked, hogy megtud védeni magad. Normális esetben egy quincy talán íjjal kezdené a meccset, de te már jól tudod, hogy nálatok másképpen működik, amit Renzou fel is vázol.
Normális esetben egy quincy az íjat használja. A Seele Schneider is egy afféle nyílként funkcionál. Viszont mi… elegánsabb módszert használunk. Mindig híresek voltunk közelharci technikáinkkal. Még a shinigamikat is képesek voltunk térdre kényszeríteni mesterségünkkel. Itt az idő Kane Shinzou, hogy megmutasd nekem mit is tanultál tőlem. Nevezhetjük ezt… elő vizsgának!
Renzou ezután az oldalához nyúl és egy hajlított markolatot vesz elő, aminek bekapcsolásával egy Seele kard kapcsolódik be. Elegáns fegyver egy elegáns katonához. Pengéjét először maga elé emeli majd ezután leemeli, megtartva egy olyan pozitúrát a párbaj kezdetéhez, ami eleganciát sugározz. Rád vár, hogy megtámad.

Vledlana eközben Tenrora fókuszál. Sikerült titeket ketté szedni így mind a ketten kaptatok egy-egy ellenfelet. Te Vledlana személyét kaptad meg aki éppen egy Makarov pisztolyt tart eléd. Szemei a karpereced felé pásztáznak majd rögtön egy golyót is ereszt. Viszont ahelyett, hogy kezed megsérülne, pontosan úgy találja el a karperecedet, hogy az ketté törjön és leessen a kezedről. Képességeidet ezúttal újra tudod használni. Vledlana elmosolyodik.
Ahogyan azt sejtettem. Ha a társa egy quincy… akkor bizony nagy a valószínűsége, hogy a barátja is az. Elvégre… mekkora az esélye annak, hogy pont két ilyen ütődött fegyvertelenül ide köt ki. Nem lenne az-az őrült, aki ezt megtenné. Így hát tippeltem, hogy különleges képességek birtokában lehetsz te is akárcsak a fiú. Ráadásul quincy. Termetedhez képest elég nagy reiatsuval rendelkezel, idáig érzem. Sajnos pechedre… én sem most kezdtem. Add ide a pendrivet te suka. Vagy különben megfogod tudni mire vagyunk mi oroszok képesek, hogy ha valamit elakarunk érni!
Szerencsédre egy olyan helyen vagy, ahol temérdek fedezéket találhatsz. Ám bár Vledlana pisztolya képes átvinni a fedezékeket, de arra kiválóak, hogy testedet eltudjad rejteni így a célzást megnehezítve, tudj közlekedni valahogy. Esetleg becserkészni Vledlanát valamilyen trükkel. Viszont vigyázz! Vledlana érzi a jelenlétedet bárhol is vagy. Mondhatni rád kapcsolódott. Viszont nem láthatja éppen mit csinálsz, ha a fedezék mögött vagy. Ez lehet a te előnyöd, ha alaposan kihasználod. Vledlana lövései pontosak, viszont a Hirenkyaku képességed talán elengedőek lesznek, hogy elkerüld a veszélyes lövések nagyját. Dobnod kell viszont erre, hogy sérüléssel vagy anélkül tudj fedezékhez jutnod. A húszas kocka mértékének csökkenése jelzi, hogy a golyó mekkora eséllyel találna is el. Minél kisebb annál kevesebb kockázattal fedezékhez jutsz.
Vannak esetleg társaid is rajtad kívül? Fogadni mernék nem ti vagytok itt egyedül. Egy ilyen épületbe bejutni csak egy féle képben lehetséges. Kapcsolatra és megtervezett akcióval. Bizonyára van külső segítség! De ne is álmodj arról, hogy az a külső segítség most kapóra jön. Ezen a helyen. Én vagyok az uralkodó nő! Te pedig csak egy szajha, aki itt fog meghalni!
Pár lövést ezután még lead feléd, hogy véleményét megerősítse. Ezek valószínűleg nem fognak téged eltalálni mert inkább figyelmeztető lövések. Valamit ki kell találnod, hogy megzavard Vledlanát. Bárhova is mész, megérez téged. A fedezéknek hála nehezen tudna olyan helyen megcélozni, hogy az végzetes legyen. Lehet, hogy van még egy lehetőség, ami segítene neked abban, hogy összezavard? Használd a fejed. Gondolkozz futárként!


Határidő: 2019.04.07
« Utoljára szerkesztve: 2019. Ápr. 01, 14:45:43 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Shirei Tenro

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 800 / 30 000

Hozzászólások: 141

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #19 Dátum: 2019. Ápr. 08, 23:50:43 »
- Vettem.
Minek kellett volna társaság? Nem is, inkább úgy kérdezem, honnan veszi a nő, hogy nem találnak meg minket előbb-utóbb? Reálisan átgondolva bőven a lehetőségek közt volt, amivel jobbnak talált előre leszámolni, mintha álomvilágba ringatná magát. Elhúztam szép száját, és folytatta a kutatást. Lassan minden fiókot kihúzkodott, minden szekrényt kinyitott, mire az egyikben megtalálta, amit keresett. Rögtön kinyitotta a kopottas fehér dobozkát – hát, ennyire vigyáztak a felszereléseikre ezek…
A golyóba-göngyölt fáslit megragadva visszasétált önkéntes humoristájához.
- Neked biztosan nem ártana! - mosolygott kissé – Halványlila gőzöm sincs, miért bűzölögsz ennyire, viszont… ugh.
A  fejét csóválta. Aztán elkezdte körültekintőn bekötözni a sérülést, megjegyezve, fertőtlenítőt sajnos sehol sem látott. Így muszáj volt Kane-nek beérnie ennyivel. Egyelőre.
A helyiséghez érve nagyon furcsállotta, hogy egyedül ténykedhettek szabadon. Ettől szíve a torkában dobogott! Óvatoskodva lépett be a helyiségbe is, majd alaposan körülszemlélt bármi gyanakvásra okot adó dolog után kutatva.
- Bármit szívesebben, mint itt lenni sokáig – válaszolta halkan a Szamár mondatára.
Ki akarta sokáig húzni ismeretlen helyszínen? Számára nem kenyerezett a veszély, bőven történt vele annyi, erre a felismerésre térjen. A különös filccel firkáló lidérc látványától kezdve Elisaig! Elisa… máig képtelenné vált őt elfelejteni. Kínosan érezte magát. Valaki, aki tőle alacsonyabb, törékenyebb miképp rejthetett akkora erőt? Valóban a félelmet használná eszközéül?
Felsóhajtott. Plasztikbaba utasításai szerint cselekedett, aztán felegyenesedett. Tudta, hogy a baj elérkezett hozzájuk.
- Vigyázz magadra! – mondta halkan, a fekete hajúnak szegezve tekintetét, majd az előtte álló, sebzett arcú nőre meredt. Megtalálták őket. Ismerte a dörgést. Nem volt vén róka, biztosan keveset tapasztalt ahhoz képest, amit az élet még kínálhatott számára. De készültségben tartotta magát a kezdetek óta, és most elérkezett vélte az időt arra, hogy ez kamatozzék.
Igaz, a karkötő, mely eddig képességeit volt hivatott elfojtani, most darabokban a földre hullott. A következő lövés elhangzásával lehajolt érte, utána rohant, ahogy tudott. Igyekezett felborítani egy üresen álló asztalt, hátha azt fedezékéül tudja használni. Hirenkyaku-t nem alkalmazott, tisztességesen akarta végigcsinálta a küldetést, ha már idáig jutott! Fizikai adottságaira támaszkodott helyette. Ámbár…
Eltalálta a vállamat! Eléggé ahhoz, hogy kevésbé tudjon mozogni. Még jó, a jobb kezemet használom, és nem a balt. A karperecet elteszem, mélyen a zsebembe.
Ott megtalálta azt a pendrive-ot, ami gyakorlatilag vírust tartalmazott, amivel talán az első iroda gépét tette tönkre. A fájlok a másikon pihentek, másik zsebben. Elmosolyodott. Majd kissé remegve ugyan, de felállt.
- Ezt keresed? - lengette meg a hamis hordozható eszközt, és remélte, a sebzett arcú Quincy bevette a horgot.

Kockadobás: >>20
« Utoljára szerkesztve: 2019. Ápr. 08, 23:54:10 írta Shirei Tenro »

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 140

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 29 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #20 Dátum: 2019. Ápr. 09, 21:48:41 »
Rá nézek Tenrora miközben megjegyzést tesz a bűzömre. Hát nem is tudom vajon miért bűzölgök! Futottam az életemért és közben megtaláltam a szemeteskukát, ráadásul egy romlott tojás még el is törött a seggemen, aminek a sárgája jól beleivódott a gatyámba! Szal igen! Büdös vagyok, mint a huzat! Úgyhogy amint ennek az egész hajcihőnek vége én fogom magamat és veszek egy jó forró fürdőt, hogy aztán a bűzt meg a koszt kimossam magamból.
- Mondjuk azt, hogy futottam az életemért és közben megtaláltam a szemeteskukát, miközben körülbelül két emeletet zuhantam. A romlott tojásról inkább már nem is beszélek.
Közben mozdulatlanul és fakíran tűrve a fájdalmat megvárom míg Tenro jól bebugyolálja a lábamat és elvégzi a szükséges intézkedéseket mielőtt tovább állnánk. Amint elérjük Vledlana irodáját magamban pár miatyánkot megejtek, legalább is gondolatban mielőtt az a kulcskártya belehelyezkedne a leolvasóba. Szerencsére Fortuna mellettünk áll újfent és az őrök nem sorakoznak a seggünkben, hogy aztán jól megreszeljenek minket. Sima ügy! Mondjuk ettől jobban kéne éreznem magam? Általában a simaügy jót szokott jelenteni, de olykor nem nagyon, mert ha nem is most, de előbb utóbb pácban szoktam kerülni, ami annyit tesz nekem vagy reszeltek vagy ép kijövök a slamasztikából és megúszom egy golyóval a seggemben. Párszor már előfordult. Sokszor azért feltettem olykor a kérdést magamban ilyenkor. Miért minden kibaszott őrnek az a mániája, hogy golyót ereszt a seggembe? Ilyen perverzek vagy mi? Inkább koncentrálok a küldetésre. Szerencsére a szimatom nem csal és a kulcskártyát rögtön megtalálom Vledlana íróasztalának egyik fiókjában. Amint felemelkedek látok egy képet, ami igencsak érdekes képet fest le az orosz nőről.
- Nem tudtam, hogy anya.
Kissé furdal a lelkiismeretem, hogy egy anyának a cégét csesszük széjjel, de lehetséges, hogy a személy nem éppen kedves. Bár igaz ezen a képen a kislánya az ölében van és szorosan átkarolja. A hátborzongató, hogy mosoly ül Vedlana arcán és a lánynak is. A kislánynak még ékszere is van! Valamiféle medalion, ha jól látom egy quincy emblémával ellátva. Érdekes… mindenesetre, ha nincs más dolgunk és Tenro is úgy van vele, haladhatunk lefelé a lift segítségével.
- Csoda, hogy eddig nem kaptak el minket… különös.
Nyilvánítom ki véleményemet miközben komoly arckifejezéssel meredek a lift ajtajához és karba teszem a kezeimet, hogy elősegítsem az agyamat gondolkodásra. Valami itt nekem tutira bűzlik. Túl simán megszereztük a kulcskártyát. Olyan mintha tálcán lett volna kínálva nekünk. Véletlen lenne vagy tényleg van itt valami, amiről mi elsiklottunk? A lift amint megáll és kinyílik az ajtaja, rögtön észreveszem a széfet és a kártya leolvasót. Amint sikerült kinyitni óvatosan hátra nézek, nehogy valaki követne minket, de szerencsére nem érzek senkit a közelben. Amint viszont Tenroval teszünk két lépést előre az ajtó bezárul mögöttünk.
- Remek… Remélem kívülről kifogjuk tudni nyitni!
Sóhajtás kíséretében a számítógép felé veszem az irányt és figyelem Tenrot miképpen cselekszik. A szemem megakad a fájlon, aminek Knight Projectnek kereszteltek el. Miféle projekt név ez? Lovaggá akarnak valakit ütni vagy mi a szösz? Biztos valami quincy dolog, amiről még a büdös életembe nem hallottam.
- Itt nekem valami nem stimmel. Nem lehetséges, hogy…
Mielőtt a mondatomat befejezhettem volna a baj megtalál minket. Hátra pillantok és veszem észre ahogyan Vledlana megérkezik egy Makarov pisztoly kíséretében. Kisvártatva mesterem is megérkezik a szokásos elegáns módon. Hátra kötött kézzel és nyugodt hangnemben közli a dolgokat Vledlanának majd nekünk is mondandóját. Kirázz a hideg tőle! Főképp, hogy ismerem és tudom mire képes! Tuti biztos vagyok benne engem pécézki! Jól gondolja viszont. Nem fogjuk oda adni azt a pendrivet kerül, amibe kerül! Sejthettem, hogy Renzou engem akar. Gyanítottam! Viszont lehet jobban is járunk. Előnyös helyzetben vagyok valamilyen szinten Renzouval szemben, mert ő képzett ki. Ha Vledlanát nem is, de talán a mesteremet egy időre talán kitudnánk ütni a forgalomból aztán nyúlcipőre fogni a dolgot. A társaink gondolom nem igen tudnának segíteni nekünk ezúttal. Jól kifundáltál mindent Mester. Ahogyan az a nagykönyvben megvan írva.
- Elő vizsga? Megmondtam már mester. Nem fogok ölni többé! Elegem van ebből a beteg játékból, amit űztök! Mikor fogjátok fel végre? A nem az nem!
Kénytelen vagyok viszont mindenképpen konfrontálódni. Magamhoz veszem a seele schneidert majd bekapcsolom és magam elé emelem. Ezután egy tanult harcmodor állását veszem fel és egy ideig várok, miközben Renzou is előkapja a kardját. Hiába mennék neki azonnal úgy is kivédi. Így legalább megadom a kellő tiszteletet az ellenfelemnek. Bár mondjuk minek. Stratégiailag bukó, de nincs mese. Az ő játék szabályai szerint kell játszanom. Remélem emlékszem még a tanultakra mert egy kicsit berozsdásodtam, de Tenro érdekében muszáj felvennem a kesztyűt! Meg kell védenem tőle most ez a fontos! Most nem remeghetek, nem fordulhatok vissza bármennyire is szeretném! Szembe kell néznem vele! Nem annyira szeretnék, de muszáj!
- Jól van Mester… Akkor rajta! Gyerünk!
Végül megkezdem a támadást. Sorozatosan igyekszem megvágni valamelyik pontját. Jobbról, ballról, fentről és lentről is. Remélem az egyik elfogja találni, hogy legalább önbizalmat tudjak szerezni és nagyobb lendületet véve erősebb támadásokat betudjak vinni. Ha látom, hogy vissza támad, igyekszem védeni és figyelni merről érkezik a támadás. Minden erőmet bevetem ebbe a csatába! Nem bukhatok el!

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 140

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 29 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #21 Dátum: 2019. Ápr. 09, 21:56:41 »Tenro sikeresen bebugyolálja Kane sérült lábát. Felcser bizonyára büszke lenne ideiglenes munkádra. Főképp, hogy egyáltalán nem használtál különleges képességet hozzá. Meglehet, hogy Wolf is díjazni fogja. Viszont ahhoz előbb túl kell élnetek a mai napotokat. Ámbár sikeresen eltudtatok jutni a szerver teremhez, viszont a baljós jelek elkezdtek megjelenni amint beléptetek a fehér szobába. A széf mögöttetek bezárta kapuit, így nem tudtok kijutni onnan. Meglehet, hogy van rá mód, de jelen pillanatban nem igazán vagytok abban a helyzetben, hogy szabadon körülnézzetek miután megszereztétek az adatokat és tönkre tettétek a szervereket. Vledlana és Nomuro Renzou színre lépett. Pont ama két személy, akikkel nem kellene találkoznotok, de a sors valahogy nem volt most kegyes. Kérdés megússzátok vagy mindenképpen itt fogjátok hagyni a fogatokat? Éltek vagy haltok? Lesz annyi vér a pucátokban, hogy kiharcoljátok az életben maradásotokat? Rajtatok múlik!


Shirei Tenro vs Vledlana

Vledlana pontosságát előzetesen megmutatta neked amint a kezedben lévő karperecet sikeresen kilőtte rólad. Lehet, hogy meglepő lesz neked, mikor a karodra nézel. Láthatod, hogy semmi sérülés nem járt vele. Úgy tűnik van egy olyan quincy ezen a világon, aki iszonyat nagy pontossággal tud lövöldözni kedve szerint. Lehet van egy spéci képessége, amivel ilyen pontosakat lő? Mindenesetre nincs idő gondolkodnod. Itt az idő a cselekvésre! Így is teszel. Viszont becsülendő, hogy nem használod ki a lehetőséged és beveted a quincy adta adottságaidat, hogy bizonyítsd Wolféknak már pedig Te futárnak születtél. Kérdés, hogy jó ötlet most betartani a szabályokat. Ennek meg is lesz az eredménye. Sajnálatos módon Vledlana pontossága újfent tanúbizonyságot nyer. Telibe kapja a válladat a lövés. Lesz is rajta lyuk, amiből vér ömlik, de egyben leszel. Viszont gyorsan állítsd le valahogy a vérzést. Használd a fejed, gondolkodj futárként! Mit tenne ilyenkor egy leendő kollégád hasonló helyzetben? A vér árulkodó tud lenni ám! Hagyhatsz nyomokat! Igaz ezek a nyomok lehet, hogy a segítségedre is lehetnek. Neked kell döntened miféle új stratégiát fogsz kieszelni a következő lépésben, miután kiderül mi lesz a végeredménye annak, hogy a hamis pendrivel igyekszel megtévesztést alkalmazni.
- Hmh! Úgy tűnik nem vagy valami eszes. Használhatnád a quincy képességeidet, de ehelyett visszafogod magad. Viszont bátorságod becsületre méltó. Add át a pendrivet! Gyere ide hozzám és add a kezembe. Vagy lelőlek téged és a hulládtól fogom elvenni!
Vledlana kezét nyújtja feléd ezzel jelezve, hogy mindenképpen elvárja tőled, hogy amazt a hamis pendrivet amit ott lengetsz add át neki gyorsan. A közelébe kell menned. Lehet itt az alkalom, hogy megszívasd? Gondolkozz! Egy ilyen helyzetben mit tudnál vajon tenni? Elfuthatsz vagy megközelítheted. Te döntesz.
- Velük ne is foglalkozz. Ez az ő ügyük. Viszont a pendrive már a mi ügyünk és te szépen átadod. Van fogalmad róla mennyire értékes? Értékesebb az életednél! Fogalmad sincs mibe keveredtél kölyök! Viszont itt a lehetőség, hogy a hibádat jóvá tedd. Átadod a pendrivet és én szólok pár jó szót az érdekedben Őfelségének. Talán még plecsnit is kapsz! Na gyerünk kölyök! Add át a pendrivet!
Ha nem fogsz oda menni hozzá, lőni fog. Ezt jelzi is feléd a pisztoly kattanásával, hogy lövéshez készül. Ha elindulsz felé, valószínűleg nem fog golyót ereszteni beléd. Ha elakarsz menekülni előle vagy megakarod szívatni egy általad kigondolt taktikával akkor minimum dobnod kell egy húszas kockával és lássuk mi fog történni. Minél nagyobb a dobott szám az esélyed arra, hogy a kívánt taktikád sikerülni fog nagy lesz. Kérdés, hogy kellő képben van benned annyi kurázsi, kitartás, reflex és némi szerencse.


Kane Shinzou vs Nomuro Renzou

Nomuro Renzou. Mestered, oktatód ki oly sok tudást köszönhetsz. Természetesen édesapád technikáiból is meríthetsz, hisz ő is személyesen képzett, de voltak napok amikor Renzoura bízott, hogy tanulj és erősödj a húgoddal együtt. A küzdelemben lehet előnyöddé válik, hogy ismered mestered mozdulatait, de hátrányoddá is válhat mivel róla is elmondható, hogy nagyon is jól ismer téged. Kérdés, hogy ebben a párbajban nyerni fogsz vagy veszíteni? Úgy döntesz megmérkőzöl vele.
- Ez nem így működik tanítványom. Az életed sorsa már akkor elrendeltetett mikor megszülettél. Az a sorsod, hogy szolgáld a családod, megvédd a quincy fajt és Őfelségét. Viszont úgy tűnik van mit még tanulnod. Ezért úgy gondolom, hogy egy alapos lecke most rád fér! Kezdjük is el! Gyerünk!
Párbajra hívott és te elfogadtad. Még meg is várod, hogy ellenfeled előkészüljön. Dicséretre méltó eme viselkedés, de ez most lehet hatalmas ostobaság volt részedről. Megkezded a támadást. Renzou már is hátrál. Úgy tűnhet külsőleg már a kezdésnél vezeted a küzdelmet, de valójában nem így van. Az első árulkodó jel védekezésének stílusa. Roppant elegáns és egy kézzel hárít minden ütést, amit alkalmazol. Olyan mintha igazából a karddal táncolna. Félelmetes és egyben gyönyörű látvány. Az egyik bal oldalra szánt ütésedet kivédi majd kis erőt belead majd a kardjának pengéjének segítségével kissé arrébb lök téged. Nem kerülsz nagyon messze tőle, de azért pár centit hátra csúszol. Eközben elegáns módon Renzou kardját újfent lefelé tartja és közben feléd közeledik. Arcából dúl a mosoly.
- Ejnye…. ejnye…. a támadásaid sokkal gyengébbek lettek. Régebben erényesebben, erőteljesebben és határozottabban támadtál. Úgy látom viszont, hogy egy kicsit elpuhultál az utóbbi időkben. Édesapád nem lenne elragadtatva ettől a látványtól. A végén csalódást okozol neki nem gondolod?
Monológja után a bal kezében lévő kardját kicsit megforgatja majd egy gyors bal kört megtesz és egy bal oldalra szánt vágást alkalmaz, amit könnyűszerrel kivédesz. Viszont a védekezésed pillanatában Renzou át tolja pengédet jobbra és láthatod, hogy mestered pengéje van legfelül nem pedig fordítva. Viszont nem használja ki az alkalmat, hogy megvágjon. Helyette végig a jobb oldalon tartja a kezeidet, hogy véletlenül se tudj támadást indítani. Végig feléd mosolyodik majd egyszer csak megszólal.
- Rajta tanítványom. Mutass valamit!
Ezután szabad kezét felhasználva Reishit gyűjt tenyerébe majd azzal a lendülettel feléd irányítja. Nem ütést alkalmaz, hanem szimplán ellők téged magától. A lökés olyannyira erősre sikeredik, hogy rögtön fél métert távolodsz el tőle és még a földre is esel. Nem megy viszont rögtön utánad, hanem lassacskán feléd sétál és a kardjának pengéjét lefelé ereszti. Teljesen érződik rajta nem vesz téged komolyan. Valószínűleg játszadozni akar veled. Lesz időd felkelni és kitalálni mit fogsz kezdeni most. Valahogyan be kéne törnöd a védelmét. Esetleg más taktikát kellene alkalmaznod. Kérdés befog válni valamelyik taktikád vagy fabábúként fogod végezni? Rajtad áll! Mutass valamit mestered felé, amivel lenyűgözheted! Az életed a tét! Nem beszélve Tenro életéről!

Határidő: 2019.04.15

Karakterlap

Shirei Tenro

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 800 / 30 000

Hozzászólások: 141

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #22 Dátum: 2019. Ápr. 19, 00:15:52 »
Reggelinél pont rántottát evett, de az megülte a gyomrát, még a bázison. Azóta, ha lehet, kerülte volna az étel témát, amibe Kane belement szó szerint, elvégre állítása szerint romlott tojásba esett. Ezt megerősítő, iszonyatos szag áradt belőle, Tenro érzékeny orrát használva pedig hamar rájött, hogy valószínűleg kényes területről érkezett. Nem akart tovább foglalkozni vele. Elégedetten bólintott, és felegyenesedett. Azzal pedig tovább kutattak.
Ösztönösen követte Szamár mozdulatait, az ijesztő mosollyal megáldott családi fotón túlra. Inkább az asztalt nézte.
- Sosem tudni, kinek mi a háttere – vont vállat – Engem nem különösebben izgat, míg a gyermekét kihagyja ebből.
Sokkal fontosabbnak vélte, hogy a fiatal lélek kimaradjék, amennyire csak lehetséges! Még mindig ott vájkált feje leghátsóbb zugában a Miko ruhát viselő kislány, aki előtte esett Elisa fegyverének áldozatául. Fiatal áldozatának rángatózásaitól összeszorult a torka is. Ki akarta zárni magából a gondolatot, mert nehezen bírta volna elviselni, hogyha… újra végig kéne néznie ezt. Belefásulna, vagy legalábbis sokkal komolyabbá válna, azt pedig nem szeretné, sokáig viselkedett így már egyébként is a szülei miatt.
- Elkiabáltad – felelte már akkor remegve, mikor az ellenség épp csak felbukkant a színen. Elkiabáltad az elkapást. Most itt vannak, két nagykutya, akikkel álmaimban sem futottam volna össze!
Vledlana-tól félt, minden ízében remegett, de a hamis pendrive reménye erős fényt gyújtott a lelkében. Hitte, sikerülhet átvernie az asszonyt, futárként gondolkodnia. Elvégre a lényeg képességei használatának teljes kiiktatása jelen helyzetben. Erre koncentrált, erről pedig nehezen tudhatott bármit is egy idegen. Akihez, erőt véve magán, odasétált. Kinyújtotta a kezét, belenyomta a pendrive-ot a nőébe. Mindeközben baljával készenlétben állva megkísérelt biztonságosan rámarkolni a fegyvercsőre, elvenni, majd eltávolodni. Sok rizikófaktort látott. Simán elgördülhetett egy újabb lövés, mely jobbik esetben figyelmeztetőleg hatott, rosszabban meg ismét találat érte. Mindkettővel egyforma eséllyel számolt, azt viszont tudta, hogy meghalni nem fog, mert az élni akarás erősen benne tombolt. No meg a sok adrenalin, amit a mellette gondokkal küszködő társa két lapáttal tetézett.
- Mozdulj! - szólt parancsolóan Kane felé, ha sikerült biztonságosan távolra húzódnia annyira, hogy ezt megtehesse – Emlékszel? Tudod használni az erődet. Érdemes lenne!
Röviden fogalmazott. Nem talált okot, sem értelmet tovább pedzegetni az egyértelműt: neki megengedték a képességhasználatot, Wolf ezzel engedte el mindkettejüket. Tartani akarta őszintén szólva mindkettejüket ahhoz, miben megállapodtak.


(click to show/hide)

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 140

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 29 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #23 Dátum: 2019. Ápr. 19, 22:13:29 »
Végül is van abban valami, amit Tenro mond. Sose lehet tudni kinek milyen a háttere. A világ nem csak fekete vagy fehér. Erre már rájöttem. Kár viszont, hogy a családom és jó pár quincy-nek még mindig nem jutott el az agyáig, hogy nem úgy kéne nézni az egész világmindenséget, hogy akik nem hozzájuk tartoznak az ellenség, megvetendő állatok vagy esetleg, ami még rosszabb, kiirtandók. Amint meglátnak egy shinigamit, szó nélkül lelövik. Legalább is a legtöbb. Szerencsére akadnak kivételek, mint például leendő kolléganőm, de sajnos elég kevesen vannak olyanok, mint mi. A legtöbb inkább az ellentétet képviselik. Mint például Vledlana és mesterem Nomuro Renzou. Sajnálatos módon sikerült végül összetűzésbe kerülnünk, pedig annyira bíztam abban, hogy elfogjuk tudni őket kerülni, de viszont Fortuna úgy gondolta még megakar minket szívatni és tessék. A sors úgy gondolja mérkőzzünk meg ellenük. Bravó! Nekem a mesterem jutott, mint ellenfél. Ráadásul olyan „kedves”, hogy még fegyvert is add nekem, hogy megtudjam védeni magamat. Pedig van íjam! Bár azzal szerintem kitörölhetem a valagamat. Főképp, hogy a mesteremet ismerve, Ő játszid könnyedséggel kivédené a felé irányuló nyilakat. Ezért kénytelen vagyok karddal operálni. Egy ideig úgy is tűnik a támadásaimmal sikeresen hátra szórítom, de sajnos csúnyán belebotlott az a bizonyos bicska. Elegáns mozdulattal a balról jövő támadásomat kivédi és arrébb lök, aminek következtében hátra csúszom. Szerencsére nem esek le a földre, de azért éreztem, hogy ebben volt erő. A gúnyos megjegyzése enyhén szólva idegesít. Miket is beszélek. Nagyon feszélyezve érzem magamat a közelében! Túl jól ismer! Sajnos hiába tanított sok évig, azzal a tudással most semmire nem megyek ellene. Valami mással kell próbálkoznom, de mivel? Gondolataimat mesterem támadása szakítja félbe. A lendületét nagyon erősnek érzem, de szerencsére kitudom védeni, amit balra szánt nekem. Szemeim viszont kissé kidüllednek mikor látom, hogy a támadás, amit felém intézett mesterem, a cselének egy részét képezi és rögtön másik oldalra tolja a pengémet. Az ő pengéje van felül! Ez nagy baj! Simán megtudna vágni! Valamiért viszont nem teszi. Szórakozik velem! Igyekszem valahogy visszatolni, hogy az én pengém legyen felül, de sajnos olyan erővel nyom lefelé, hogy képtelen vagyok ezt megfordítani! Hirtelen már csak arra leszek figyelmes, hogy a mesterem szabad kezével Reishit gyűjt össze és azt belém irányítja. Konkrétan ellök fél méteres távolságra. A hátam találkozik is a fallal, aminek következtében mentén a földre kerülök.
- A francba!
Közben igyekszek felállni és magam elé emelni a fegyveremet, hogy a közelgő támadás esetén védekezni tudjak. Tenro szavai lyukat ütnek a hasamba. Használhatnám a képességeimet! Hirenkyakuval még nem próbáltam támadni. Kombinálnom kéne hátha sikerülne valahogy megsebeznem. Így is teszek. Megvárom míg a mesterem elég közel lesz hozzám és az utolsó pillanatban hirenkyaku segítségével igyekszek mögé kerülni és egy fentről indított vágást próbálok felé irányítani. Ha ezt kivédi akkor még megpróbálok hirenkyakuval hátrébb menni és védekező állást felvenni, hogy amint visszatámad, tudjak reagálni a támadásaira.

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 140

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 29 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az első lecke
« Válasz #24 Dátum: 2019. Ápr. 19, 23:37:33 »Shirei Tenro vs Vledlana

Vledlana úgy tűnik hatással van rád. Lehet, hogy csak a sokk okozza? Nem mindennap szenved el az ember egy találatot a vállába, főképp lőfegyver által. Szerencsére viszont nem annyira súlyos, hogy abba belehalnál vagy akadályozza a mozgásodat. Maximum piszkosúl fájhat, de úgy látszik fakíran tűrőd. Futárként igyekszel megfelelni, emiatt képességeidet nem veted be, aminek hát az a lőtt seb lett a következménye. Viszont ez se tántorít el téged a céltól. Elkéne spúriznotok Kaneval, de sajnos Vledlana és társa Nomuro utatokat állja. Míg a fiú mesterével hadakozik, te úgy döntöttél, hogy a hamis pendrivet igyekszed átadni, amiben ráadásul komoly vírus programok hemzsegnek, ami valószínűleg tönkre tenne egy számítógépet pillanatokon belül. A feszültség tetten érhető körülöttetek. Vledlana feléd céloz makarov pisztolyával. Nem pislog. Arcáról komoly tekintet figyelhető meg. Ezek olyan ember szemei, aki már látta a halált, találkozott már vele. Valószínűleg már kioltott jó pár életet. Ha téged meg kéne öljön, gondolkodás és lelkiismeret fordulás nélkül megfogja tenni. Nincs benne könyörület az fix. Szerencsére viszont nem számít vakmerő akciódra, aminek következtében amint a kezébe nyomod a pendrivet és rámarkolsz a pisztoly csőre a sokk hatásának köszönhetően, amit Vledlanának okozol, kitudod venni a kezéből a fegyvert. Győzelem! Legalább is annak látszik. Vledlana viszont valamiért elmosolyodik. Feléd pillant majd széttárja a kezeit.
- Még is van benned kurázsi. Ezt szeretem. Ha tippelnem kéne, akkor ez a pendrive nem tartalmazza azokat az adatokat, amiket akarok. Különben nem fognál rám fegyvert. Viszont képes vagy megölni egy embert?
Ha eddig nem lőttél akkor Vledlana feléd kezd sétálni miközben kezeit még mindig széttárva tartja. Nem fél a haláltól. Ez a tekintetéből tisztára látszik. Vagy elmentek neki otthonról vagy esetleg van egy terve miképpen kapjon el téged. Megakarod várni vagy meghúzod azt a bizonyos ravaszt?
- Rajta… húzd csak meg a ravaszt. Legyél gyilkos. Én meg mártír leszek. Az áldozatom amit Őfelségének szolgáltatok, neked lesz köszönhető. Aztán téged örökké üldözni fognak, mint egy kutyát. Mire vársz? Lőj csak!
Döntened kell. Megpróbálod lelőni Vledlanát és akkor egy gonddal kevesebb vagy nem teszed meg? Gyilkos leszel vagy nem? Esetleg van alternatív megoldásod a tarsojodban? Jobb, ha igyekszel, mert kitudja mire készül Vledlana. Nincs más hátra. Döntést kell meghoznod!Kane Shinzou vs Nomuro Renzou

Mesteredet igencsak nagyfából faragták, de ez neked nem mond újat hiszen már éveket töltöttél már vele miközben edzettet téged és a húgodat is. Vívó stílusa ugyan közel sem mondható olyan szintűnek, mint amit édesapád képvisel, de van olyan félelmetes és hatásos, hogy téged játszid könnyedséggel elintézzen. Nagyon beletrafált abba, amit neked mondott. Elpuhultál! Viszont képes leszel ezek után is harcba szállni ellene? Úgy döntesz nem futamodsz meg a bajaid elől és most szembe szállsz velük, amit most Nomuro képvisel személyében. Tartod magad! Amint Nomuro majdnem elér téged a tervednek megfelelően sikerül a háta mögé kerülnöd és egy felfelé ívelt támadást is sikerül kivitelezned annyi bökkenővel, hogy bizony Nomuro ezt kivédi. Oda se néz, már rögtön bal kezét felemeli és a pengéjének segítéségével sikerül blokkolnia a támadásodat. Lassan feléd fordul. Szerencsére sikerül a hirenkyuval hátra menned. Jól is tetted. Kitudja mi lett volna a következő lépése. Amint teljes mértékben rád irányítja tekintetét, észreveheted, hogy arcáról csak úgy dúl a mosoly.
- Na ezt már nevezem! Igaz ez a támadás nem sikerült, de elismerem igazán kreatív, de túlságosan is kiszámítható. Azt hitted egy ilyen egyszerű támadással sikerül legyőznöd tanítványom? Milyen kis naiv vagy!
Ezután pengéjét maga elé emeli majd ő is hirenkyakut használ, hogy a közeledbe férkőzzön. Pontosan hirtelen eléd terem és már egy oldalra szánt vágást intéz, amit szerencsére kitudsz védeni, ahogyan a jobbról intéző támadását is sikeresen hárítod. Egy felülről érkező támadást még sikerül ki blokkolnod, de amint balról indító keresztvágást intéz feléd és te azt kivéded, pengétek újra összeakad. Nomuro lassacskán átveszi az irányítást. Jobbra lefelé viszi pengédet, aminek következtében újfent Nomuro pengéje van felül. Ezt viszont már ki is használja. Rögtön megvágja bal válladat és bal combodat. A fájdalom hatására, rögtön földre kerülsz, seele schneidered pedig kiesik a kezedből, ami Nomuro lábai elé állapodik meg.
- Ejnye ejnye… milyen sajnálatos. Pedig azt hittem, hogy többre leszel képes! Szégyen mivé váltál tanítványom. Te lehettél volna a legjobb. Helyette viszont szembe köpted a családodat. Édesapádnak fájdalmat okoztál és megannyi embernek, akik közel álltak hozzád. Itt az ideje, hogy elégtételt vegyek a nevükben is. Készen állsz rá tanítványom? Az utolsó leckédre?
Ezután Nomuro rögtön két kézre fogja a kardját és a feje fölé emeli, hogy egy végzetes szúrást hajtson végre.


Kane Shinzou és Shirei Tenro

Tenro döntés elött áll. Kanet viszont hamarosan úgy tűnik megölik. A helyzet sokkal súlyosabbá válik. Viszont amint Nomuro pengéje megindul Kane felé egy csattanó hangot vélhettek felfedezni. A következő másodpercben Nomuro pengéjét karmok blokkolják így Kane megmenekül a halálos csapástól. Nomuro a karmok gazdája felé fordítja tekintetét. Meglepetés vendég szállingózott be. Mondhatni egy olyasvalaki, akire vagy nem számíthattatok vagy igen, csak lehet később. Mindenesetre Wolf megérkezett a színhelyre. Határozottan karmaival blokkolja Nomuro pengéjét. Tekintetében düh lakozik. Az arcáról azt lehet sejteni, hogy nem igazán van ma jó kedve.
- Vedd el onnan a kibaszott mocskos pengédet az Imuchachomról faszfej!
Ezután megfejeli Nomurot teljes erőből, aminek következtében a quincy pár lépést megtesz hátra. Ezt kihasználva Wolf visszahúzza karmait majd megfogja Kanet és magához dobja majd a zsebéből kihúz egy fénygránátot.
- Szemeket becsukni balfaszok!
Ezután kibiztosítja a gránátot és eldobja. Szerencsére nektek sikerül behunyni időben a szemeteket így nem fogtok megvakulni. Viszont ellenfeleitekről ugyanez nem mondható el. Az érzékeik ugyan még működik, de mivel nem tudnak titeket most látni, a tájékozódást megnehezítik számukra, ami esélyt adhat a szökésre. Wolf a széf ajtaja felé vonszolja a sérült Kanet majd gyorsan odaszól Plasticnak.
- Hé, Plastic! Nyisd már ki ezt a telibebaszott széfet!
- Igyekszem baszod!
Szól Plastic a fülhallgatón keresztül miközben nyílik is a széf ajtaja. Szerencsére úgy tűnik Plastic áttudta venni az irányítást az épület felett végre. Wolf eközben Tenrora pillant majd mutat feléd, hogy igyekezz hozzá és segíts neki. Amint ezt megteszed és te is átvállalod magadra eme feladatot, hogy vonszolod Kanet, rögtön a lift felé veszitek az irányt. Eközben Nomuro és Vledlana már visszanyeri a látását és felétek iramodik. Szerencsére viszont a lift bezáródik amint elérnének titeket, de azért egy reishi penge átszúrja a lift ajtót, ami milliméterre megáll Tenro arcától. Valószínűleg Nomuro pengéje lesz. Amint a lift felfelé iramodik, a penge is eltűnik vele. Van időtök kicsit szusszanni.
- Hé, kiscsaj! Nálad vannak az adatok vagy feleslegesen törtem magamat? Ajánlom, hogy nálad legyen mert visszarugdoslak!
Utána Kane felé pillant. Arca hirtelen aggódóvá válik egy pillanatra. Wolf most egy másik arcát mutatja, amit lehet nem sokszor fogtok majd tapasztalni.
- Tarts ki Imuchacho. Mindjárt felérünk.
Amint a lift felér és kinyitódik az ajtó, Wolf int Tenro felé, hogy lóduljon vele miközben Kanet cipelitek. Kérdés, hogy élve hagyjátok el ezt a helyet vagy végül holtan fogtok távozni az élők sorából? Ketyeg az óra! Jobb, ha siettek!

Határidő: 2019.04.26

« Utoljára szerkesztve: 2019. Ápr. 19, 23:42:11 írta Kane Shinzou »