Szerző Téma: 34-es körzet  (Megtekintve 1749 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Uzumi Kaori

Shinigami

1. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 000 / 15 000

Hozzászólások: 49

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
világoskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy

Mottó:
"Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább..."

Post szín:
#4D84C8


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:34-es körzet
« Válasz #15 Dátum: 2017. Máj. 09, 22:47:16 »
A következő helyszínre érve végre - és legnagyobb meglepetésemre - egy ismerős személlyel találjuk magunk szembe. Nem mintha közeli ismerősök lennék a kidoushuu kapitányával, de mégis, a kapitányokat minden halálistennek illik ismerni. A nőt és a vele lévő kislányt is egy meghajlással köszöntöm, ahogy azt illik.
Kissé meglep, hogy nem a nő, hanem a lánya ismerteti a feladatot, de a mai napon történtek után azt hiszem, hogy úgy istenigazából semmi sem okozhat meglepetést. A feladatunk ismételten egy fejtörő szerű feladvány, ez aggasztó, így egyből Makirora nézek.
- Ha lehet se földbe, se falba, se semmibe ne verd a fejed :S - nézek rá, majd Shikire pillantok . - A békesség érdekében tartsd távol ezektől rendben ^^? - igazán nem lenne senki számára kellemes, ha Makiro egy kapitány és annak a gyermeke előtt adná elő azt, amit az iménti pályán.
Fuchida-kun felszólalására csak sóhajtok egyet, de nem mozdulok, igazából nem is terveztem. Ezt a feladatot nem kifejezetten nevezném testhezállónak, vagy hasonlónak. Sosem voltam a fejtörők és keresztrejtvények embere így hagyom a fiút és a többi okost érvényesülni és számolgatni, de azért nem állok egyhelyben. Én is szemügyre veszem a kockákat, hiszen ha minden igaz, akkor ezeket kell majd nyitogatni reiatsu segítségével. Öm… vajon mennyit nyomhat latba, hogy a kidou képességeim kicsivel többek csak a 0-nál :S?
- Én benne vagyok - vonom meg a vállam Fuchida-kun ötletére, én tényleg nem vagyok otthon az ilyenekben, nem is szeretem őket, szóval nyugodtan támaszkodom másra. Azonban én tényleg abban is benne vagyok, ha a többiek esetleg mást szavaznak meg. - Szerintem a hét lépés lehetősége legyen Mizushima-donoé, minden tekintetben ő a rangidős a csoportban - vetem fel. Ebben semmi személyeskedés nincs, egyszerűen csak az a tény, amit közöltem, hogy tapasztalatban, korban és társadalmi rangban is, hiszen főnemes. Jó… talán mégis van ebben némi részrehajlást, amit neveltetésnek hívnak :S.
- Mennyire megy a mágia? - kérdezem elsősorban Makirot, hiszen, ha jól emlékszem így 2-300 év távlatából, akkor Shiki jó volt belőle, nálam legalábbis mindenképpen jobb. A válaszát hallva csak bólintok. - Akkor nagyjából hasonló cipőben járunk, szóval mi lenne, ha elbénáznánk a kettesekkel ^^”? - kérdeztem óvatosan. Jobb érzés lett volna olyannal bénázni, aki nos… ismeri az érzést. - Köszönöm ^w^ - mosolyogtam rá, majd Fuchida-kunra pillantottam. - Mi, mindenki biztonsága érdekében vállalunk 5 ketteset :o.
Az első kockára felállva meg kell állapítanom, hogy nagyon furcsa ez az egész :/. Mikor először megpróbálunk lélekenergiát vezetni a dobozba sikerül, de úgy érzem, hogy mentem össze nyom valami, így el is felejtem, hogy hátrébb kéne ugrani. Hoppá *>*”””, ez bizony két tojás mínusz :S. No, mindegy. A következő három kocka azét jobban sikerül, ott nem törjük össze a tojásokat, de minden alkalommal érzem Makiro lélekenergiáját. Mikor felállok az utolsó kockára meg is ingok egy kicsit, de azért intek, hogy jól vagyok, hiszem ezt egészen addig, míg végre nem hajtjuk a feladatot és valahogy a nyomás most nagy… túlságosan is. Még az akarat megvan, hogy odébb lépjek, nehogy újabb tojások törjenek, de a világ elsötétül előttem >w>.

Karakterlap

Osaka Makiro

Eltávozott karakterek

Shinigami

2. Osztag

*

Szint: 8.

Lélekenergia:

60% Complete
41 400 / 45 000

Hozzászólások: 137

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 31 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Mottó:
"Amikor egy kicsit is kevesebbet adok bele, mint a maximumot, az nem azért van, mert kezdem feladni, hanem mert úgy érzem, mindjárt belehalok."

Post szín:
#B53000


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:34-es körzet
« Válasz #16 Dátum: 2017. Máj. 09, 22:48:46 »
– Nem meggondolatlanság volt, használtam a fejem :/ – húzza el a száját elégedetlenül, Shikinek válaszolva, ugyanis nem sok kedve volt egy újabb lecseszéshez. A fájdalom nem érdekli, ahogy ezt eddig már megtudhattuk róla, hagyja, hogy felettese a hideg poharat a homlokához nyomja, ezzel visszaszorítva a lassan, de biztosan növekvő púpot a homlokán.
– Persze, hogy menő volt, én csináltam 8)válaszolja a lánynak egy mosoly kíséretében, és már áll is fel, hogy induljanak tovább a következő állomásra, amint leadták a megoldásokat. Komolyan gondolkozik azon, hogy valami másik osztagban is kipróbálja magát, ki tudja, lehet mindvégig zseni volt, csak el volt nyomva és nem tudta kifejezni magát. Lehetséges, hogy többre hivatott, minthogy szuperszexi és izmos legyen!

Az új helyszínre érkezve meglepődve figyeli a kislányt, és a kockákat a tojásokkal. Ijesztő, de megint gondolkozni kellene, meg számolgatni, de már a gondolatára is hirtelen hasít bele a fájdalom a fejébe. Felszisszent, csuklóját homlokához szorítja. Ne, csak gondolkozást ne! Az elméje könyörög egy kis pihenőért, a legutóbbi zsenialitást hosszú évtizedekig gyűjtögette türelmesen, most legalább annyi pihenőre lesz szüksége, hogy regenerálódjon. TwT
 – Nem-nem, most pihennem kell – válaszolja Kaacchannak, megrázva a fejét, ami egyáltalán nem tűnik jó ötletnek így utólag. :/  Nézi, ahogy Ayuta számolgat, és logikázik, de már ettől is megfájdul a feje, úgyhogy hálás Kaorinak, hogy figyel helyette is, és kérdést intéz hozzá végül. Akkor kapja fel a fejét, hogy tudjon válaszolni is értelmesen.
– Semennyire? ^^” – válaszolja csendesen, tarkóját vakargatva. Reménykedik benne, hogy a nő legalább ért valamennyire hozzá, vagy megmondja, pontosan mit kellene csinálnia. Végül bólint, úgy döntenek, a kettes tojások feloldásába vágnak bele igen szegényes tudásukkal. Ahogy az első ládára ráállnak, nem tudja, először pontosan mit csináljon, de aztán arra gondol, ha képtelen is a kontrollálására, kiengedi a lélekenergiáját és majd lesz ami lesz. :/ A láda hirtelen eltűnik, az egyesek számára fojtogatónak ható lélekenergia felszabadul, meglepetésében pedig nemes egyszerűséggel esik a tojásokra és töri össze mindkettőt.
– Whoops… ^^’’ – kommentálja az esetet, a lábával arrébb rugdossa a maradványokat, és mintha mi sem történt volna, úgy megy a következő ládához, bevárja Kaorit, felsegíti maga mellé, és ezúttal óvatosabban, bár nem kevesebb svunggal oldja fel a következőt, majd az azt követő társait is.
Olyan lelkesedéssel ereszti a lélekenergiáját, mintha legalább egy hadsereg letarolására készülne, abba bele sem gondolva, hogy mondjuk Kaorinak gondja lenne ezzel. Igazából fogalma sem volt, mennyire erős a nő, vagyis, hogy mennyire nem az. Csak az ötödik ládánál tűnik fel neki a turpisság, mintha Kaori a szokásosnál is sápadtabb lenne, sőt. Mire feltűnik neki, a nő már tulajdonképpen alig van eszméleténél, feloldják az ötödik ládát is, az Amatsuji pedig megadja magát, és a majd’ háromszor akkora lélekenergia utolsó fröccse alatt ájultan esik össze. Makironak annyi esze pont maradt még, hogy a nő karjai alá nyúljon és úgy tartsa meg, sőt, még csak több tojást se tör össze, úgyhogy abszolút sikeresnek ítéli a küldetést. Lélekenergiáját immáron nyugodtan fogja vissza, és finoman ébresztgeti a nőt, hátha sikerül a következő körre magához téríteni. :/

Karakterlap

Masachika Shiki Mio

Eltávozott karakterek

Shinigami - rangjelző

*

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
35 500 / 45 000

Hozzászólások: 44

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 19 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:34-es körzet
« Válasz #17 Dátum: 2017. Máj. 09, 23:57:39 »
Csak egy sóhajtással nyugtáztam Makiro mondandóját, igazából véve persze, megoldotta a feladatokat, de ettől függetlenül vigyázhatott volna sokkal jobban magára. De mindegy is, nem kívántam vitát nyitni az esetről, lényegében véve jelen pillanatban nem a beosztottam. Azt tesz, amit szeretne, csupán aggódtam a testi épségéért. :/
Érezhetően nyugodtabb lettem, ahogy ismét Soul Societyben kötöttünk ki, de az, hogy a Kidoushuu vezetőjét is sikerült bevonni a játékba, már nem biztos, hogy számunkra is jót jelent. A fiatal nővel semmi közelebbi kapcsolatom nem volt, azután született, hogy eltűntem, egyedül annyit tudtam, hogy a gyermekének Mizushima Tenkai volt az édesapja, és házasságon kívül szülte meg. A családok egész könnyedén kezelték a dolgot, mikor én születtem, ez nem volt még így, emlékszem mennyien összesúgtak a háta mögött… Megráztam a fejem, nincs most időm arra, hogy ezen gondolkozzam.
A feladat ismertetése közben elégedetten konstatáltam, hogy végre ismét érzékeltem a reiatsut, és képes is voltam használni azt! *w* Gyermeki lelkesedéssel, shunpoval követtem a többieket, kihasználva, hogy most nem vagyunk korlátozva. Sose gondoltam volna, hogy egyszer ennyire hiányozni fognak az ilyen apróságok, de szinte tehetetlennek éreztem magam a képességeim nélkül.
Fuchida~san körbekémlelte a pályát, én pedig a magam részéről megszabadultam szandálomtól, hogy a feladatot megfelelően hajthassuk végre. Makirora pillantottam, nem voltam benne biztos, hogy mennyire fogja tudni megcsinálni, nem a kidouk és a reiatsu kezelés volt az erőssége.
- Kaori~neenek igaza van, Mizushima~dono jártas a kidouk kezelésében, az lesz a legjobb, ha ő tör fel több dobozt. – Mivel unokanővérem végül Makiroval vágott neki a tojásgyűjtésnek, én a megmaradt négy férfira pillantottam. – Akkor menjünk a négyesekhez, és oldjuk fel őket! :o – Léptem fel a dobozok tetejére, négyen nem is fértünk el egyen kényelmesen, így csak egy-egy lábunkat tudtuk rátenni. – Kapaszkodjanak össze, hogy ha feloldódik, akkor se essenek a tojásokra, majd utána én kiszedegetem őket! – Ajánlottam fel, és magam is belekapaszkodtam annak a vállába, aki mellettem állt, hogy ne bucskázzak előre, mikor eltűnt a talpam alól a talaj.
Egészen jól haladtunk, vagyis feloldottuk az első ládát, és már javában szedegettem össze a tojásokat, amikor megéreztem Makiro letaglózó lélekenergiáját. Egyetlen gondolat futott át az agyamon, hogy ez így nagyon nem lesz jó. Nem voltam tisztában azzal, a többiek milyen erősek lehetnek, de Kaori~neet féltettem, és ráadásul a velünk lévő egyik shinigami még nem is volt shinigami, akadémista lévén. Nem is kellett sok, a fehér hajú fiú elveszítette az eszméletét… Segítettem, hogy ne essen le a kockákról, és a pálya melletti fűre fektettem, biztos voltam benne, hogy percek kérdése, és képes lesz majd magához térni.
- Rendben, akkor fejezzük be hármasokkal, ahhoz még elegen vagyunk! – Próbáltam tartani a többiekben a lelket, szerintem így is elég sok tojást gyűjtöttünk össze.
Már éppen az utolsónál kezdtem el összeszedni a tojásokat, amikor szemem sarkából oldalra pillantva, csak ellenőrizni akartam Makirot és Kaori~nee, és megláttam az ájult nőt. Összeszorult a szívem, és kihagyva egy lélegzetet, odaugrottam, letérdelve a férfi mellé. Dühösen néztem rá, igazán visszafoghatná néha magát!
- Shiranui~daikidoucho! Egy kis vizet szeretnénk kérni, ha megoldható. – Álltam fel, és amikor kaptam is, azzal próbáltam némileg magához téríteni Kaori~neet, hátha segít.

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 203

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 722 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Re:34-es körzet
« Válasz #18 Dátum: 2017. Máj. 10, 00:15:10 »
Körötök végetért! A nyolcadik kör >>ITT<< található. Ganbatte! :3