Szerző Téma: Carmen Santera  (Megtekintve 97 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Carmen Santera

Privaron Espada

*

108-as Privaron Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
27 225 / 30 000

Hozzászólások: 23

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Narancs

Egyéb hovatartozás:
Tres Cifras

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Akarat teszi az embert.

Post szín:
#FF3333


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Carmen Santera
« Dátum: 2019. Márc. 21, 21:09:23 »
Pályázat témája: +3 Ressurección skill
Engedély: Yorutól

Caza (Vadászat)

 Ha megérint egy szilárd felületet az ujjaival vagy lábujjaival, Carmen képes Ressurecciónx2 méter távolságon belül maximum Ressurecciónx3 méter hosszú csontkarmokat kinöveszteni ugyanazon a szilárd felületen valahol. Ezek csak egyenesen tudnak nőni, de egy kilőtt pisztolygolyó sebességével nőnek meg. Carmen ujjanként/lábujjanként kettőt tud létrehozni, de ahhoz, hogy kontrollálja a növésüket, az adott ujjbegyének vagy körmének a területhez kell érnie. A képesség úgy is aktiválható, ha Carmen a Clavo képességén keresztül szúr a felületbe, de ha így használja, azokkal az ujjaival csak egyet tud létrehozni.
 Szemben a sima Clavoval, ez jóval több energiát emészt fel, a karmok visszahúzása pedig nem lehetséges reiatsu visszanyerés céljából. Ha kizárólag erre fókuszálja az összes figyelmét más technika nélkül, Carmen kifulladásig LP/200 ilyen karmot tud létrehozni.


Jauría: (Falka)

 A képességgel Carmen képes Ressurección/5 arrancart vagy hollowt összekapcsolni magával. Ezeknek az arrancaroknak/hollowoknak érzékelési távolságon belül kell lenniük, de ha nem csak a Pesquisa segítségével érzékeli őket Carmen, hanem látótávolságba is kerülnek, könnyeben kapcsolja össze őket.
 Carmen és a vele összekapcsolt célpontok kiélesedett érzékekre tesznek szert: a megfigyelőkészségük, a reiatsu érzékelésük és ebből adódóan éberségük a többszörösére erősödik. Érzékszerveik, különösen a szaglásuk szintén felerősödik. A legnagyobb előnye a technikának, hogy az egymással így összekapcsolt célpontok úgy érzik a többiek állapotát, akiket bekapcsoltak a technikába, mintha a részeik lennének- szinte a saját testük, saját reiatsujuk számukra. Általában másodpercekre előre megérezhető a Falka többi tagjának aktuális szándéka, ezért szinte tökéletes csapatmunka hozható létre idegen arrancarok és hollowok között akár szavak vagy bármiféle jelzés nélkül, de még egymás reiatsu-érzékelését is érzik valamennyire, ezért illúzió technikák ellen szinte tökéletes védelmet nyújt a képesség, amíg nem kerül mindenki illúzió alá.

Hátrányok:
- A technika megszűnik, ha Carment kiiktatják- narancssárga reiatsu veszi körbe őt, ami szabad szemmel is látható, és halvány narancssárga reiatsu fonalak kötik össze a Falka tagjait, amik részben Carmenen futnak át (az utóbbiak nem láthatóak, de a kicsit tapasztaltabbak már tisztán megérzik őket).
- A technika nem oszt meg konkrét tudást a technikába kerültek között. Azt ugyan érzékelheti mindenki példuál, hogy a Falka egy tagja támadni készül, és ha ismerik egymás harcstílusát és a technikáit, képesek is lehetnek beazonosítani egymás képességeit, de ha nem, nem fogják jobban tudni, hogy mi fog történni.
- Carmen bárkit le tud kapcsolni a technikáról, illetve bárki önként le tud kapcsolódni róla, de a tagok nem zárhatják ki egymást.
- A képesség csak hollowokon és arrancarokon hat (illetve talán működik Ressurecciónt feloldó vaizardokon).
- Nem igényel sok reiatsut, de ha magán kívül bárkire kiterjeszti, Carmen összes Ressurecciónhoz tartozó képessége gyengébb lesz (személyenként 5 ponttal, kivétel a passzív Heridából, amelyik már aktív volt a technika előtt). Emiatt Carmen nem képes effektíven harcolni a technika fenntartása közben.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Márc. 22, 00:09:58 írta Carmen Santera »