Szerző Téma: Mi kell a jó pályázathoz?  (Megtekintve 954 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Mi kell a jó pályázathoz?
« Dátum: 2014. Aug. 06, 20:04:01 »
Először is, a pályázat témáját kell feltüntetni.

A következőkre lehet:
  • Bankai
  • Új képességek
  • Meglévő képességek módosítása
  • Shunko, esetleg egyéb technikák
  • Kapitányi rang
  • Hadnagyi rang
  • NJK
  • Espada rang
  • Szervezetek (csatlakozás, alapítás)
  • Egyéb (Gotei elhagyás, satöbbi)
  Bankai, senbankai, resurrección II vagy bármilyen egyéb, új képesség esetén le kell írni részletesen, lehetőség szerint a pontrendszerhez igazítva a képességeket. Igyekezzünk ne VP technikákat kitalálni, és igazodjanak a tiltólistához.

  Rangok megpályázása esetén legyen meg az admini engedélyed, mielőtt megpályáznád azt!
  Bankai, senbankai, új resu képességek, resu II és shunko esetén a megfelelő LP és pont szintedre és engedélyre van szükség!

  Bankai használó karaktere egy júzernek csak egy lehet! Kivételt képeznek ez alól a kapitányi ranggal rendelkező, valamint a vaizard karakterek. Tehát egy júzernek csak egy olyan bankai használó karaktere lehet, aki nem kapitány és nem vaizard. Emellett a bankai engedélyköteles, engedély nélkül nem lehet rá pályázatot írni.
  Ugyanez vonatkozik az új resurrección képességekre (15.000 LP után), valamint a resurrección II és a senbankai pályázatokra is!

  Végül szükség van egy sztorira, amiben leírod, a karakter hogyan érte el azt, amiről szól a pályázat. Például hogyan lett hadnagy, vagy hogyan találkozott az NJK-val, akit meg szeretnél alkotni. Minél részletesebb és igényesebb, annál jobb. Ügyeljünk a helyesírásra, a jó tagolásra és a realitásra.
  Hossza igazodjon a pályázat témájához; egy kapitányi rang megpályázása esetén indokolt, hogy több oldalas legyen, míg egy NJK-nál lehet, hogy egy oldal is elég. Érdemes elolvasni pár elfogadott pályázatot, hogy képet kapj a követelményekről.
  Képességmódosítás (valamint néhány másik kivétel esetén) nem kötelező sztorit is írnod hozzá, de ha lehet, ilyenkor egyeztess a staff valamelyik tagjával. Körítő történet írása kötelező: megpályázandó rangok, bankai, senbankai, új resurrección képességek, resurrección II, kasztváltás, NJK szerzés, valamint Gotei-elhagyás/csatlakozás és hasonlók esetén.
  Lehetőség van arra is, hogy a megpályázandó dolgot a fórumon játszod ki valakivel; ilyenkor szintén egyeztess valakivel a staff tagok közül.

  A pályázatodnak nyiss egy topicot, a topic nevében pedig szerepeljen a karaktered neve. A későbbiekben ha új pályázatokat írsz, ugyanebbe a topicba rakd őket.