Szerző Téma: Wellness Sarok | Dionisia Maribell Vega - 3. Torony  (Megtekintve 656 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 287

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Wellness Sarok | Dionisia Maribell Vega - 3. Torony
« Dátum: 2019. Márc. 23, 02:49:22 »
Kinevezése után, Dionnak első dolga volt az összekötő hidat átalakítani, és a 4. toronnyal kötni össze a 3. tornyot, tekintve, hogy bár sajátot kapott, a kiköltözés nem igazán volt számára opció.Teljes átalakítás után a 3. toronyba belépve először egy rövid, két méter hosszú folyosóra lehet érkezni. A falnál cipőtartók, a szintén padlótól mennyezetig tartó faborítású falon pedig néhány ruhafogas, ha valaki nekivetkőzne.
Egy lépcsőfokot fellépve, rögtön ezután a nappali következik. Tört fehér/bézs falak, járólap, jobb kéznél a falnál egy hosszú kanapé, alatta pedig egy nagyobb, puha, hosszúszálú sötétszürke szőnyeg. A tévé mögötti díszfal túloldalán található az ebédlőasztal, és azzal szemben pedig a konyha.
A kanapé után jobb kéz felé fordulva a folyosó bal oldalán lévő ajtóból egy földszinti fürdőszoba nyílik, míg jobbra egy lépcső vezet lefelé.


Leérve azonnal kétoldali elágazás van, bal irányba egy szimpla mosókonyhába lehet benyitni, míg a jobb kéz felöli négy méteres folyosó végén egy sötétfa tolóajtó található. Benyitva a torony egyik érdekesebb helyiségébe lehet érkezni. Mint egy modern wellness központ. A falak, a padló, mind-mind finom kőborításúak. Jobbra egy beépített hatalmas jakuzzis kád, mellette közvetlen egy hatalmas zuhanyzó.
Idebent sosincs erős fény, a kád melletti falban kialakított polcokon só lámpák sárga fényén kívül csak egy-két gyengébb fényű mennyezeti lámpa szolgáltat annyi fényt, hogy még kényelmes látási viszonyokat biztosítson mindenkinek.
A káddal és zuhanyzóval szemben, a bal oldali falnál vannak a mosdók, a falon polcok törülközőkkel, illóolajokkal, fürdősókkal, tusfürdőkkel, különféle fürdőolajokkal és egyéb kényeztetéshez használatos kellékekkel, amiknek a háromnegyede sincs soha használatba véve, de a teljesség érdekében, mindenből megtalálható legalább egy kevés valamelyik polcon.
Tovább haladva már csak két ajtó közül lehet választani. Az egyik egy faajtó, míg a másik üveg, belül pedig szinte átláthatatlan gőz van. Igen, az egy gőzkabin, míg a mellette lévő faajtós egy finn szauna.


Az emeletre, a nappaliban rögtön bal kéz felé kell kanyarodni, majd ismét balra van a felfelé vezető lépcső. Az első emeletről olyan 5-6 méteres szakaszon még le lehet tekinteni a nappali szintjére.
Az első három ajtó kihasználatlan szobákat rejtenek maguk mögött, erre kötelezve lett Dion, hogy mindenképp muszáj fenntartania néhány szobát, majd a majdani fracciónoknak. Azt nem fogadták el kifogás gyanánt, hogy se most, se a jövőben nem szándékszik ilyesmiket tartani.
Az egyetlen, amit minden szobához megcsináltatott, azok a fürdők. Egyedi és különleges fürdőszobák tartoznak a hálókhoz, és nincs a toronyban két egyforma dizájnú és elrendezésű fürdőszoba.


A negyedik ajtó ismét talán némiképp furább szobát rejt. Ezt a szobát sötétlila hosszúszálas, puha szőnyeg borítja. A falak alsó felét sötétbordó árnyalatú faburkolat fedi, másik felét nagyon halványzöld festék. Viszonylag kis szoba, az egyetlen bútor(ok) a szőnyegen felhalmozott sok babzsákfotel. Még egyetlen szintén sötétbordós árnyalatú fa dohányzóasztal van a szobában hátul a jobb falnál, ha esetleg bárki bármit be akarna hozni magával, és egy kisebb hangrendszer mellette a sarokban.
Ez a szoba kifejezetten sziesztára, pihenésre van kitalálva, vagy ha nem egy kanapén ülve akarna Dion épp olvasni, így ebben a szobában is általában félhomály uralkodik. A lámpa olyan, mintha egy kockában a mennyezet egy része kijjebb lenne, és belül a szélein vannak végigfuttatva a LED sorok, amik különböző színekben, vagy akár színváltósan is képesek világítani. Ehhez a lámpához nem rendes kapcsoló van, hanem ugyanúgy, mint a lenti wellness-szobában, egy érintőképernyős kapcsoló, amin egy kör alakú jelen haladva lehet az intenzitást beállítani.

Az ötödik ajtó szintén egy hálószoba, viszont ez már nem standard módra van berendezve, hanem sokkal igényesebben és egyedibben. Mégse ez Dion saját hálója, szimplán csak tetszett neki ez a megvalósítás is, így amolyan pót/vendégszobaként megcsinálta, természetesen hozzá tartozó fürdővel.


Dion hálószobája egy emelettel feljebb van. Fehér, fekete és szürke árnyalatok váltakoznak a szobában. Hófehér falak, fekete parketta, szürke puha szőnyeg. A bőr ágykeret is szürke árnyalatú, de még az ágyneműt is a szoba stílusához válogatta ki Dion.
A fényforrást a plafonon lévő néhány kis lámpa, az ágy mögötti szintén domború mintával kialakított fal mögötti LED-ek, illetve az ágy két oldalán lecsüngő csillárok biztosítják. Kétfajta kapcsoló van. Egy átlagos a fal mögött lévő LED-ekhez, amik önmagukban így is gyenge fényt adnak, és érintőképernyős kapcsoló, ami a csillárhoz és a mennyezeti lámpákhoz tartozik.
A fürdő igazodik a szoba hangulatához, bár a parketta és a faburkolatú falak már kapnak halvány barnás árnyalatot.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Máj. 03, 00:03:30 írta Dionisia Maribell Vega »