Szerző Téma: Fórumtábor!!! - 2019 🌊👙🌞🎲  (Megtekintve 182 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Fórumtábor!!! - 2019 🌊👙🌞🎲
« Dátum: 2019. Máj. 04, 22:28:42 »
Üdvölet!

Mint minden évben, idén sem maradhat el a TÁBOR!!! *o* Ezúttal a budakalászi LupaCamping lesz arra a négy napra az otthonunk: 2019.07.11.-én indulunk, és 2019.07.14.-én 11 óráig kell elhagynunk a szállást.

Budapestről megközelíthetjük az 5-ös számú HÉV-vel Budakalász állomásig, majd onnan mintegy 20 perces sétával, vagy a budakalászi HÉV megállótól elektromos Lupa kisbusszal is mehetünk, melynek menetjegy ára 200Ft/fő. (A tavalyi Dabas-séta után ez utóbbit javasolom <3 Pontos indulást majd előtte egyeztetünk, mert 14 órától lehet elfoglalni a szállást :3).

12 férőhelyet foglaltam, mert többen is jeleztek, hogy nem biztos az érkezésük, azonban ingyenesen június 25-ig lehet lemondani! Ezután a teljes árat ki kell fizetni, bármennyien is megyünk.
Éppen ezért idén azt szeretném kérni, hogy aki már tudja, hogy biztosan jön, az utalja majd el a szállás összegét. Természetesen nem kell most rögtön, plusz ha a fentebbi időpontig kiderül, hogy még se tud jönni, nem lépek majd le vele. :roll: (Facebookon írjon rám, aki érintettnek érzi magát :bigboss: )
Emellett azt is érdemes tudni, hogy nem személy, hanem sátor után fizetjük a szállást, ezért az, hogy valaki csak 2-3 napot tud lent tölteni, megbeszélés kérdése, mert a sátorban maradóknak ugyanannyit kell fizetniük utolsó éjszaka, mint a legelsőn, csak már kevesebb felé oszlik. (Vagyis nagyjából 11 000 Ft egy sátor, akár 4-en, akár 2-en alszanak benne.)

Egy főre körülbelül 9 000 Ft lesz a szállás a 3 éjszakára.
A strandbelépő az adott partszakaszra ebben benne van, plusz ingyen WiFi is van a sátraknál. ;) Ellenben az étkezést ismét magunknak kell megoldanunk, ez szintén megbeszélés tárgyát képzi, mert grillsütő van a sátraknál, viszont hűtő még nincs. (Bár lehet, hogy mire megyünk lesz, jeleztem a szállásnak, hogy igényt tartanánk rá.) Illetve ágyneművel készüljön mindenki, mert azt is csak felár ellenében lehet kérni!

Minden további információt itt is, és facebookon is ki fogok írni, de ti is tehettek javaslatokat, vagy kérdésekkel keressetek nyugodtan. :3 Remélem legalább annyian leszünk, mint tavaly! <3