Szerző Téma: A második lecke  (Megtekintve 2086 alkalommal)

Description: Magánküldetés! Résztvevők: Elisa Aschenbrenner és Aleda Felisberta

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

A második lecke
« Dátum: 2019. Okt. 24, 18:08:44 »
„Ellenség vagy barát? Jó vagy rossz? Ezek csupán szerepek.”

Egy tégla lenne a szervezetben? Mióta? Vajon tényleg Vledlana lenne? Ezek a kérdések nyomaszthatják Elisa Aschenbrennert és asszisztensét Aleda Felisbertát. Spekulációk és megannyi elméletek születhetnek az elmékben. Viszont a parancs az parancs. Kimondja, hogy Elisa Aschenbrennernek mindenképpen meg kell látogatnia Vledlana Krugert, hogy ellenőrizze hűségét. Eszközeit viszont meg kell válogatnia. Mr.Shinzou diszkréciót vár el és ezt mindenképpen teljesíteni kell. Előzetes információk szerint:

A Pirandello Kruger védelmi céget péntek este kirabolták és fontos adatokat vittek el onnan. Köztük egy adathordozót, aminek másolatait mind megsemmisítették. A tettesek vélhetőleg profik lehettek. Gyanakodnak abban, hogy belsős segítséget kaphattak. Számukat nem tudják pontosan meghatározni, mivel az incidens végén a három tolvaj fedező tüzet kapott, amit quincyk intéztek el. Emiatt pontos számot nem tudtak adni a támadókról illetően. A részleteket Vledlanától lehet majd megszerezni.

A feladat adott. Így amint felkészültetek, el is mehettek úti célotok első állomására a Kruger birtokra, ami Karakurától egy kilométerre található meg északon. Az út sokáig fog tartani, így van időtök gondolataitokat kifejteni az üggyel kapcsolatban. A mappák már elő álltak az utazás előtt, amint természetesen Miss Felisberta kap meg, hogy majd átadhassa főnökének Miss Aschenbrennernek ha esetleg kérni fogja. Szerencsére a kényelmes fehér luxusautó nagyon is kényelmes, így nem lesz okotok panaszra, hogy az út túl sokáig tartana. Ráadásul a városból kijövet észrevehettek az épületek falain párszor egy vörös színben pompázó madár szimbólumot, amit természetesen graffiti festékkel készíthettek. Emellett láthattok rohanó embereket, akik hol a munkahelyükhöz sietnek vagy éppen az iskolába tartanak. A város zaja csupán addig lesz hallható amíg végre ki nem értek a hosszú egyenes autópályához. Onnan már csak egy kilométer és az autó balra fordul amint az elágazáshoz ér majd egy sűrű erdős területhez érkeztek, ahol természetesen az út ki van kövezve, ami egyenesen a birtokhoz vezet, aminek fő épületét úgy lehetne leírni, mint a régi barokk stílus keveredve a gothikával. A birtok területe hatalmas. Gyönyörű szép zöld gyep, egy szökőkúttal a közepén, aminek tetején egy cupidonak látszódó szobor díszeleg és szájából, gyönyörű víz csordogál. Hangja megnyugtatóan hathat. Amint sikeresen kiszálltok, rögtön észrevehetitek, hogy vártak rátok. Konkrétan négy szolga és négy quincy katona, vigyázban állva üdvözölnek titeket. Két lépést tesztek előre, már is nyílik a kapu. Egy díszesebb ruhában lévő, ősz hajú férfi, bal szemén monoklival diszelegben lévő férfi sétál hozzátok majd mélyen meghajol.
- Üdvözlöm a Kruger birtokon Miss Aschenbrenner és Miss Felisberta. A nevem Alfons Bitterwolf, e birtoknak és a Kruger család komornyikja. Miss Kruger hamarosan fogadja önöket, addig is kérem fáradjanak beljebb a vendégszobába.
Beérve az épület küszöbére a piros szín már is rikítóan hathat rátok. Valószínűleg a család kedvenc színe lehet. Természetesen más színek is találhatóak, de főképp inkább a piros és annak árnyalatai a kirívóbbak. A falakon hatalmas festmények láthatók. Egyes festmények a Moszkvában található bazilikát ábrázolja. Más festmények a birtokról szólnak. A terem óriási! Rögtön egy nagyon széles, arannyal pompázó lépcsővel szembesülhettek. Jobbra és balra tekintve folyosók vezetnek egyes szobákhoz. Bitterwolf felétek int, hogy kövessétek majd a bal oldali folyosóhoz indul, ami egyenesen egy díszes ajtóhoz vezet. Kinyitva egy hosszú ebédlő asztal vár rátok. Amint a szobába beértek, Bitterwolf meghajol majd megköszörüli a torkát.
- Hamarosan Miss Kruger is csatlakozik önökhöz. Esetleg Teát felszolgálhatok önöknek vagy kávét?
Miután leadjátok rendeléseteket vagy elutasítjátok, Bitterwolf újfent mélyen meghajol és kisétál a szobából majd utána be is csukja az ajtót. Van időtök körülnézni. E helyiségben sok érdekes dolgot lehet meglelni. Például egy falfestmény, ami vélhetőleg a Kruger családot ábrázolja. A hosszú szőke hajó nő vélhetőleg Vledlana Kruger lesz, akinek az ölében egy aranyos barna hajszínnel rendelkező kislány látható egy nyaklánccal, aminek a végén egy quincy emblémájú medalion látható. Természetesen egy férfit is szemügyre vehettek aki valószínűleg Pirandello Kruger lenne aki éppen neje vállán tartja két kezét. Tartása egyenes és férfihoz illő. Érződik a képen, hogy ő a család feje. A kép mellett, amit találni lehet az egy nagy üveges szekrény, ami tele van régiségekkel. Például egy szablyakard, egy tizenhatodik században lévő puska és természetesen képek is a régi korból amikor a fényképezőgép újnak számíthatott. Egy idő után kopogó hangokat halhattok egyre közelebb. Valószínűleg Vledlana Kruger érkezik. Vajon a légkör meg fog változni amint Miss Kruger beér hozzátok?


Határidő: 2019.11.07
(click to show/hide)

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #1 Dátum: 2019. Okt. 24, 18:11:26 »
A mai napig nem értek egyet Mr.Shinzou döntésével, hogy a hajdani mesternek kell elkapnia volt tanítványát. Kane Shinzou az én prédám, nem az övé! Sajnos viszont köt engem főnököm akarata így inkább igyekszem a lehető legjobbat kihozni mai munkám során, hiszen veszélyben van szervezetünk hírneve! Egy tégla van közöttünk. Én ebben százaszázalékosan biztos vagyok. A Kruger cég biztonsági vállalat épületébe csak úgy nem lehet betörni, ha csak nincsenek meg a szükséges kapcsolatok. Még ha a tolvajok olyan profik is, nincs az a shinigami vagy akármilyen lény is ezen a világon, akik képesek lennének egy ilyen épületbe észrevétlenül bejutni. Főképp, hogy quincyk tervezték az épületet! Gyanús nekem ez az egész. Roppantál gyanús! Viszont nem hiába engem kérnek fel hasonló feladatok elvégzésére. Hiszen én Elisa Aschenbrenner mindig kiszagolom az árulókat! Legyen az egy gazdag nemes ficsúr vagy netán egy Stern Ritter, én mindig megtalálom azt a bizonyos veszély forrást, amit azonnal ki kell iktatni! Előkészületeimet alapos munkával és pontossággal elvégzem. Luger pisztolyomat és egyéb felszerelésemet magamhoz veszem majd várom amint asszisztensem Miss Felisberta is elkészül. Amint látom, hogy előkészületeit ő is megteszi, odalépek hozzá majd alaposan átvizslatom. Mindent rendben találok.
- Jöjjön! El ne késsünk! Remélem összegyűjtötte nekem az információkat és természetesen a hat legkiválóbb katonát a seregünkből Miss Felisberta.
Miközben haladunk lefelé a lépcsőn az őrök azonnal vigyázban állnak és mindegyikük tiszteleg felém. Kiérve az épületbe látom, hogy limuzinom előállt és a katonáim is készen állnak. Miss Felisbertának mutatom, hogy előttük tegye le nekem a padkát amire felállhatok. Mielőtt útnak indulunk, úgy gondolom, hogy katonáimat jobb, ha felkészítem. Amint a padka a helyére kerül, rá állok majd tekintetemmel végig nézek a pompás kis osztagomra.
- Uraim! Azt a feladatot kaptuk, hogy ma pontban tíz órakor a Kruger birtokhoz érjünk. Mr.Shinzou kérésére, alapos kutatást kell elvégeznünk. Bármi gyanús dolgot, jelet, ha tapasztalnak és látnak azonnal jelentsék nekem! Valószínűleg egy tégla van közöttünk! Nos ez a tégla rossz napot választott, hogy ellenünk lépjen. Most mi fogunk lépni! Vasmarokkal és elszántsággal! Diszkréciót várok el maguktól. Ha megtudom, hogy akármelyik agyalágyult a parancsom nélkül hősködik vagy netán hülyeséget csinál, remélem nem kell emlékeztetnem arra mit fog kapni az illető! Megértették?!
Egyszerre mindenki haptákba vágja magát majd tisztelegve egy erős értettemet ejtenek ki a szájukból. Ezt már szeretem! Rend és fegyelem! El is várom tőlük!
- Mindenki irány a kocsihoz! Schnell schnell!
Asszisztensemnek jelzem fejbiccentéssel, hogy tegye el a padkát a kocsiba. Majd amint mindannyian az autóba szállunk és elindulunk úticélunk felé, tekintetemmel végigmérem a várost. Micsoda förtelem. Ezek a férgek egyik napról a másikra élnek. Nincs bennük semmi tartás. Mit is várnék ezektől a szolga besorolású élőlényektől? Mint a hűséges kis kutyák dolgoznak éjjel nappal, hogy kis betevőt szerezzenek, amivel eltudják tartani magukat, miközben illúzióban élnek, ahol azt hiszik elérhetnek nagy dolgokat. A társadalom maga egy illúzió, egy nagy hazugság.
- Nézzen csak végig Miss Felisberta. Ezek a férgek azt hiszik bármit elérhetnek az életben. Az egész életük egy illúzió. Azt hiszik övüké ez a világ, de majd rájönnek, mennyire nincs igazuk. Az ember a legokosabb lény a földön? Nevetnem kell. Ide adná kérem a mappát? Szeretném áttanulmányozni mielőtt megérkeznénk.
Az emberiség már akkor halálra lett ítélve amint az első kifejlődött. Az evolúcióban nincs kegyelem a gyengéknek. Az emberi faj, leáldozóban van. Mi quincyk vagyunk a következő generáció. Egy új faj! A tökéletes faj. Kíváncsi vagyok vajon mikor jön el az a nap, mikor ezek a szerencsétlen férgek meglesznek fosztva a hatalom illúziójától és mi fogjuk őket láncra verni? Másra úgy se lennének jók. Szorgalmas hangyaként még talán tökéletesek lesznek a megfelelő kezekben. Amikor végre megérkezünk a Kruger birtokhoz a kocsiban várok, hogy asszisztensem kinyissa nekem az ajtót. Kilépve a jármúból rögtön észreveszem a fogadó bizottságot. Nem mondom, ez a bizonyos Miss Kruger alaposan megadja a módját, hogy éreztesse velünk tekintélyét! Más kérdés, hogy nem igazán érzem, hogy hatalma lenne házigazdánknak. Főképp, hogy alapos előkészületeket tettem! Papírom van rá, hogy embereim átkutathassák a házat! Kezemmel jelzem katonáimnak, hogy várjanak.
- Mister Bitterwolf. Mielőtt még bevezetne minket a szerény lakályba szeretném tudtára adni, hogy paranccsal érkeztem. Amíg minket vendégül lát Miss Kruger a katonáim alaposan átfogják nézni a birtokot. Természetesen csupán akkor fogják megkezdeni a munkát amint Miss Kruger is csatlakozik hozzánk. Megkérném, hogy addig ne is említse úrnőjének a parancsot megértette?
Ellenkező esetben nyomban kiadom a tűz parancsot és porig fogom rombolni ezt a birtokot árulás vádjával. Beérkezve az épületbe szemöldökeim nyomban összehúzódnak. Túlságosan csicsásnak ítélem a környezetet. Ennyi arany és piros szín túlságosan is rikító! Miféle izlése van ennek az Orosznak? Nem hiába nem kedvelem a fajtájukat. A németek legalább kifinomultabbak. Milyen kár, hogy a második világháborút nem mi nyertük meg. Pedig lehet, hogy akkor jobb világban élnénk. Ez csupán egyéni vélemény. Mindenesetre követem Mister Bitterwolfot a vendégszobáig. Beérkezvén a szobába, tekintetem a komornyikhoz fordul.
- Teát legyen szíves és hozzá édes kekszet, ha lehet! Nyugodtan rendeljen Miss Felisberta.
Ha annyira akar nem fogom meg tiltani neki. Más kérdés, hogy alaposan ellenőrizni fogom az italt amint kihozzák. Nem fogom megkockáztatni, hogy megmérgezzenek! Amint a komornyik becsukja az ajtót a festményre terelődik tekintetem.
- Hmh! A teljes Kruger család valószinüleg. Milyen aranyos kislányuk van! Még kapora jöhet. Nem gondolja Miss Felisberta?
Egy gyermek kiváló eszköz arra, hogy sakkban tartsam az ellenfelemet. Hiszen ki ne akarna egy gyenge életet megvédeni, főképp, ha ama gyenge kis lény nem más, mint a saját tulajdon gyermeke? A kötődés elég nagy hátrány tud lenni bizonyos helyzetekben! Eközben az asztalt nagy nehezen elérvén végig simítom ujjamat rajta. Nem látom, hogy piszkos lenne. A széket is jónak találom.
- Miss Felisberta! Kérem, hogy erre a székre tegye le a padkát. Nem szeretném, hogy vendégemet zavarja a magasságom. Nem mellesleg arra kérem még, hogy amint házi gazdánk belép ezen az ajtón, maga szépen kimegy, szól az embereimnek, hogy kezdjék meg a feladatukat. Azután térjen vissza megértette?
Kopogó hangokat vélek felfedezni. Egyre hangosabbá válik. Bizonyára Miss Kruger érkezik! A játszma innentől, kezdetét veszi!

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #2 Dátum: 2019. Nov. 07, 23:58:47 »
Huh? Ki mondta, hogy nem kapdoshatom el a futkosó gumimacikat?! Pedig meg akarom szerezni mindet! Olyan színesek, és finomak. Jobb ízűk van, mint az álmomban ténylegesen megrágcsált párnának. Szemeim kipattannak, majd ösztönösen kiköpöm a sarkát, letörlöm róla a nyálamat.
De jó, hogy nem látott meg így senki! Nagyon ciki lenne. Hmm, reggel öt van, ideje lenne végre kibújnom az ágyból.
Koránt se könnyű ideszokni. A keléssel minden rendben, én mindig is korán kelő gyermek voltam, aki sokkal jobban teljesített a nap korábbi szakaszában, mint késő este vagy éjjel. Fogalmam sincs, miképp bír valaki hajnal háromig fent lenni? Rengeteg ilyen esetről hallottam már.
Felülök, és percekig csak bambulok kifelé az ablakon, míg érzem lábam alatt a padlót, illetőleg átadom magam ennek az érzésnek. Kellemes. Ilyenkor azt gondolom, szimplán egy ilyen apróság is pozitív szikrát jelent, amivel megalapoztam a napomat. De még mindig hiányolom a saját ágyamat. A szüleim állandó jókedélyűségét…
Megrázom fejemet, mielőtt még nagyon elkalandoznék, elmegyek letusolni. Pillanatok alatt felöltözöm, ezúttal testhezálló, kék egyenruhába. Nos, a melleim igencsak hangsúlyossá válnak benne, erről nem tehetek, és nem is szégyellem. Büszkén kihúzom magam a tükör előtt, később pedig ugyanígy a szőke szörnynél, ki oly’ hatalmasnak képzeli magát.
Biztos ezért kell neki a sámli.
Elmosolyodom eme komikus gondolatomon, mely teljesen úgy tűnhet Elisa számára, mintha csak neki szólna. Nos, így miért ne tekinthetnénk rá?
- Természetesen!
Azzal leteszem elé a kisszéket, majd hátrébb lépek. Had beszéljen! Alapos figyelmességgel hallgatom végig.
Az, hogy van valaki, akire a jelek szerint vadászni kell, elég rossz ómen. Ám az esély kicsi, mi szerint Arról a személyről lenne szó, ugye? Oh igen, persze. Nem lesz baj, csak legyünk résen!
Amint viszonylag hamar, gyors tempóban átadja a szükséges információkat az előtte felsorakozóknak, összepakolok, és a hátsó ülésre vetődöm, a szőkeség mellé.
- Hmm, szerintem az egy nagyon szép sztereotípia, hogy az ember lenne a legokosabb a világon. E mögött is eme „fajnak” egy példánya áll – mondom neki, miközben átnyújtom a mappát – Ám személy szerint, ettől függetlenül érdekesnek találom őket.
Kényelmesen visszadőlök, érdeklődve fürkészve az utcaképet. Minden olyan zsúfolt, sokan talán most mennek a munkába, vagy éjszakai műszak után haza. Valakinek aktatáska van a kezében, valakinek nádból font kosárka lóg a karján. Telepakolva rengeteg földi jóval!
Képtelen vagyok betelni a látvánnyal!
Hamarosan megérkezünk. A fogadtatástól nem képedek el, inkább semlegesen viszonyulok hozzá. Elisának kinyitom a jármű ajtaját, hagyom előremenni, majd eképpen csatlakozom hozzá.
Odabenn aprókat bólogatok, ezzel elismerésemet adva. Bárki, ki az épületen dolgozott, mind exteriorját (külsejét), mind interiorját (belsejét) tekintve rendkívül ízlésesen csinálta meg! Gyönyörűnek vélem, színválasztását vonzónak. A lehetőség sem utolsó, hogy rendelhetek magamnak akármit, kultúr’ keretek között.
- Én megelégednék egy szimpla fehér teával, cukor és citromlé nélkül. Köszönöm!
Van aki mértéktelenül édesíti, ízesíti így, de minek? Elnyomja vele a természetes ízt, az lenne a lényeg! Nagyot sóhajtok.
- Nos, stratégiát tekintve nem utolsó ötlet – bólintok –, ugyanakkor szerény véleményem az, hogy nem lesz szükségünk rá.
Az ő fejével gondolkodva biztos, hogy ezt ellőné, mint mindent garantáló, bomba biztos tervet, mivel egy családról beszélünk, melyet leginkább a gyermek tesz azzá, ami. Tehát, ha a gyerek eliminálásra kerül, az ennek a szörnyetegnek feltétlenül hasznos, nekem pedig a morálomat szigorúan sértő gondolat.
Miután szilárdan, magabiztosan közlöm álláspontomat, odateszem a székre a kispadkát, és bólintok egyet.
- Igen, megértettem! - enyhén meghajolok. Nekem sose volt kenyerem a tisztelgés, ezért még korábban megállapodtunk, hogy ez is elég lesz. A kopogásra aztán felegyenesedem, kezeimet hátam mögött összekulcsolom. Várom a végkifejletet.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Dec. 22, 18:16:08 írta Aleda Felisberta »

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #3 Dátum: 2019. Nov. 09, 11:26:40 »


A komornyikot nem igazán lepi meg Elisa kijelentése. Valószínűleg számított arra, hogy a méltán híres véreskezű Wyvern nem parancs nélkül fog idetévedni, pláne efféle paranccsal, amit maga Drake Shinzou adott ki kezei közül. Nem kérdezget és nem tagadja meg a kérést. Tekintetét a személyzet többi tagjához fordítja majd bólintással jeleznek Bitterwolf felé, hogy hallgatni fognak, mint a sír. Eszük ágába nem lenne Mr.Shinzout csak úgy magukra haragítani. Az valószínűleg egyet jelentene a biztos halállal. Beérkezve a nagy ebédlőhöz, ahol majd Vledlana Kruger fog fogadni titeket, lehetőségetek van ínyencségeket kérni. Meg is tettétek.
- Rendben. Azonnal elkészítjük önöknek.
Azután mélyen meghajol a komornyik majd távozik a szobából. A csendet, kopogó hangok törik meg. Azóta ti már felkészültetek. A padka a helyére kerül, ahol Elisa fog valószínűleg ülni, vele szemben pedig Vledlana Kruger fog helyet kapni. A tárgyaló színpada előáll. Már csak egy utolsó szereplő marad hátra a darab elkezdéséhez. Meg is érkezik. Amint az ajtó kinyílik, rögtön a komornyikot szúrhatjátok ki, kezében a kért italotokkal és Elisa édes kekszével, amit kért. Háta mögött Vledlana Kruger érkezik. A kopogó hangokat Ő okozza. Szokásos, vörös üzleti ruhájában díszeleg. Arca félig sérült, amit még régen szerezhetett. Érdekes módon személyzetének két plusz tagja is megérkezik, ráadásul nem üres kézzel. Konkrétan egy nagyképernyős tévét gurítanak Vledlana mellé, miután helyet foglal. Kezébe adnak egy távirányítót majd a személyzet mélyen meghajol előttetek és kisétálnak a teremből. Bitterwolf átadja nektek italototokat és Elisanak pluszban egy tál édes kekszet lerak az asztala elé majd maga is távozik a teremből, meghajlás kíséretében. Amint csak hármasban lesztek a teremben Vledlana feláll a helyéről majd Orosz akcentusban kezd beszélni hozzátok.
- Köszönöm, hogy eljöttek. Mindig öröm látni szövetségeseinket. Hallottam előzőleg, hogy Mr.Shinzou részletes tájékoztatás kér a Kruger Industries üggyel kapcsolatban. Nos akkor engedjék meg, hogy el is kezdjem.
Vledlana nyomban a távirányítóhoz nyúl majd a gomb lenyomásával a TV képernyője bekapcsol. Az első képen egy fiatal Őr leányzó látható, aki a számítógépeken tevékenykedik egy pendrive segítségével. Az is látható, hogy amint egy Őr éppen beszél hozzá majd egyszer hátat fordít a lánynak, egy bottal leüti majd ki is fosztja. A lány arcát nem igazán lehet látni mivel nagyon ügyel arra, hogy ne a kamerába nézzen. A másik videóképen egy futár emblémával lévő fiú látható. Sajnos hiába lehet látni a fiú arcát, mivel szemcsésen kitakarja pont amazt a részt, ahol az arcának kéne lennie, de jól látható viszont amit csinál. Miután lepottyan a plafonról, gyorsan az íróasztal alá bújik. Kis idő múltán egy Őr érkezik a szobába, aki elkezd matatni a számítógépen. A fiú lassan felemelkedik az Őr háta mögött majd tenyerének élével, megcélozza az Őr nyakát, aminek következtében elterül. Az utolsó kép már a szökés folyamata látható. A fiúnál jól látható, hogy egyik lába megsérült, emiatt két társa vonszolja, amiből az egyik vélhetőleg az előző kamera képből megismert leányzó lehet, aki őrnek álcázta magát. A másik egy törpe, de nem fegyvertelen. Ez akkor derül ki, mikor hirtelen megállnak, megfordulnak és Ő maga lép a fiú elé majd karperecénél karmok jelennek meg. Kis idő után nyilak záporoznak eléjük, amik esélyt adnak nekik a szökésre. A jelenet után a TV képernyője kikapcsol. Vledlana elhelyezi a távirányítót maga elé majd folytatja mondandóját felétek.
- Informátoraim szerint nem akárkik loptak meg minket. A számítógépek kárai is ezt igazolják, nem mellesleg a program kódok és maga a program is erre enged következtetni. Karakurai futárok voltak. Eléggé meglepőnek találom, hogy ennyire leleményesek. Mikor nem riasztott be az épület, már akkor bent voltak és mi észre se vettük őket. Ráadásul volt információjuk az épületről. Gondolom belsős ember segítette őket. Biztosíthatom viszont, nekem ehhez semmi közöm. Fogalmam sem volt arról, hogy egyáltalán valaki információkat szivárogtat ki a cégről. Minden levelezést ellenőrzünk és archiválunk, minden IP címet lekövetünk. Még így is… képes volt valaki információt szivárogtatni!
Bal keze ökölbe szorul majd rá is csap az asztalra mérgében. Úgy tűnik Vledlanát a mai napig idegesíti a tény, hogy legjobbnak hit biztonsági rendszerrel ellátott épületébe, be tudtak slisszolni futárok úgy, hogy még későn is vette őket észre, ráadásul pont akkor tartózkodott Ő is az épületben, miután éppen a rablás folyamatban volt. Kis idő után megköszörüli a torkát majd újfent tekintetét felétek szegezi.
- Elnézést. Általában megszoktam őrizni a hidegvéremet. Viszont ez az eset nagyon idegesít. Eddig életem során, nem aláztak meg engem így. Ezek a csitrik képesek voltak kirabolni. Megbocsáthatatlan! Nos. Mint azt már tudjuk, egy dolgot loptak csupán el. Egy fontos információt. Vagy is pontosítva annak töredékét, de ez szigorúan titkos. Legyen elég annyi, hogy eme információ öt részből áll legjobb tudásunk szerint. Ebből megszereztek egyet. Nálunk megsemmisítették a forrást. Úgyhogy eme információ, amivel rendelkeztünk már nincs. Csak náluk van. Tönkre tették a szervereinket és a meghajtókat. Szerencsére viszont a cégem nagyja megmaradt. Nem kell elölről kezdenem a munkámat, de időbe telik míg a cég újfent teljes mértékben fog működni. Van esetleg kérdésük?
Itt az idő, hogy feltegyetek kérdéseket Vledlanának. Az eddigi elhangzottak alapján, valószínűleg Vledlana Kruger nem lehet áruló. Legalább is a viselkedése erre engedhet következtetni titeket. Nagyon idegesíti ez az egész, ami éppen történt. Ráadásul minden IP címet, levelet és a dolgozókat ellenőrzik. A mind alatt lehetséges, hogy a főnököt is beleértik. Jól válogassátok meg a kérdéseiteket. Lehetséges, hogy plusz információhoz juthattok, ami közelebb vihet titeket a megoldáshoz. Bár sok idő nem marad nektek, de elég annyi, hogy kérdezzetek amire Vledlana tudjon válaszolni. Egy idő után, sietve beront Vledlana egyik személyzete. Heves elnézéseket kér az úrnőjétől amiért hirtelen betoppan. Jól látható, hogy mobil telefont tart a kezében. Kiderül, hogy Vledlanát keresik a másik vonalon.
- Elnézésüket kérem, de muszáj felvennem. Mindjárt folytatjuk.
Itt esélyetek nyílik egymással is beszélnetek, elméleteiteket megosztani, hogy eddig mire jutottatok. Az biztos, hogy ha valami gyanúsat észrevettek volna Elisa katonái, rögtön berontott volna az egyikük, de mivel ilyesmi nem történt meg, megvan az esély arra, hogy Vledlana tiszta. Az is lehet, hogy mégsem? Hol lehet az igazság? Jól láthatjátok, hogy Vledlana arca sokkal komorabbá válik, miközben hallgatja a másik vonalon lévőt. Vajon mi történhetett, amitől Miss Kruger ennyire dühös képet vág? Hamarosan kiderül.


Határidő: 2019.11.23
(click to show/hide)

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #4 Dátum: 2019. Nov. 09, 11:31:35 »
Minden a terveim szerint alakul. A személyzet nem akar ellenállást tanúsítani, aminek roppantul örülök. Szeretem a hűséges kutyákat, akik úgy ugatnak ahogyan én fütyülök nekik. Hiába vagyunk Miss Kruger területénél, de Mr.Shinzou keze ide is elér. Elvégre egy olyan családról beszélünk, akik vélhetőleg az egyik legnagyobb elit seregével bír. Abszolút hatalom! Mr.Shinzou nagyon is jól értett ehhez. A hatalmat előállítani és megtartani. Talán a Stern Ritterek okozhatnának gondokat és maga Őfelsége, de eddig nem igazán volt arra példa, hogy minket megkérdőjelezzenek. Hiszen elvégre nagy támogatói vagyunk a Wandenreichnak. Sok katonánkat állítottuk Őfelsége szolgálatára. Azért ügyeltünk arra, hogy nekünk is maradjon jó sok emberünk. A biztonság érdekében. Ezért is lenne nagyon nagy kár, hogy ha közeli szövetségeseink egyike egy mocskos áruló lenne. Nem szeretem az efféle árulókat. Viszont, ha még is akad közülük egy, szívesen fogadom a kastély alatti pincémbe, ahol kedvemre játszadozhatok az illetővel! Talán új kínzásokat kéne kitalálnom lassan, mert kezdek kifogyni az ötletekből! Magamban egy kis mosolyt elejtek majd nyomban komoly arcot vágok. Az ebédlőhöz érkezvén, elmondom a komornyiknak rendelésemet majd a területet átvizslatva helyet foglalok az asztalnál, miközben Miss Felisberta átadja embereimnek az üzenetet, hogy megkezdhetik a műveletet. Szerencsére gyorsan végez asszisztensem. Amint látom, hogy visszaér, jelzek a kezemmel, hogy mellém foglaljon helyet. Amint Miss Kruger is megérkezik a terembe személyzetével, ellenfelem felé hegyezem tekintetemet. Mikor már csak hárman vagyunk az épületben egy kekszet veszek el a tálkából, picit belemártom teámba majd beleharapok.
- Wunderbar! Nagyon finom a keksz Miss Kruger. A személyzete remek munkát végez.
Fontos, hogy megtartsam a jó viszonyt még akkor is, ha netán végül egy árulóval van dolgom. Elvégre nem lenne jó, ha rögtön úgy viselkednék vele szemben, mint akit éppen kifogok végezni. Majd utána esedékes amint bizonyítékom lesz rá, hogy a drágalátos Kruger kisasszony egy mocskos áruló! Végig hallgatom Miss Kruger tájékoztatóját csendben. Alapos figyelemmel kisérem a videófelvételeket. Közben teámból is szürcsölők párszor, meg a kekszeimet szépen lassan elfogyasztom. Igazán leleményes! Az első képen lévő lány nagyon ügyes. Szépen átveri az Őrt, bár eléggé amatőrként végzi. Viszont mintha már láttam volna ezt az elfuserált frizurát. A mozgása is… ismerős! Nem találkoztam én már vele valahol hm? Kár, hogy nem figyel a kamerára. Pedig nagyon kíváncsi lennék az arcára! A következő képen van egy sejtésem ki lehet. A mozgás, a testalkat. Mind egybevág! Lehet, hogy tévedek, de eléggé ismerős. A harmadik viszont nem. Abban biztos vagyok viszont, hogy a képessége alapján kettő lehetőség van. Vagy egy esper lehet vagy egy fullbringer. Shinigami semmikép, mert nem szokásuk karpereccel rohangálni, bountnál meg mindig van egy báb, aki védelmezi a mesterét. Egy Arrancar sem lehet, mert nem ilyen öltözékben szoktak flangálni, így csak eme két eset lehetséges. Meglepőnek találom viszont az utolsó képkockákat. Nyílzápor. Nem is akármilyen! Quincy nyilakból érkező nyilak. Valószínű, hogy a kamera olyan tulajdonságokkal bír, hogy még egy shinigamit is észrevenne, emiatt a képességek is jól láthatóak. Elvégre egy quincy vezeti a céget, így nem annyira meglepő a kamera tulajdonsága. Az már igen, hogy vajon eme nyílzápor honnan és kitől érkezhetett. Végig hallgatom még Miss Krugert és figyelem a viselkedését. Semmi gyanúsát nem vélek felfedezni. Legalább is egyellőre. Az biztos, hogy zavarja a dolog. Viszont ezt vagy nagyon megnyerően megjátssza, vagy nem is Vledlana az áruló? Mind a két eshetőség fenn áll. Óvatosnak kell lennem. Azt hiszem tudom mit kérdezek.
- Igazán érdekesnek vélem az utolsó képkockát. Nem hárman voltak csupán, hanem annál többen. Ráadásul, ha jól vettem ki a képet az a nyílzápor quincyktől származott. Biztos vagyok benne, hogy többen lőhették ki. Amire alapozom eme hipotézisemet, hogy valóban képes lehet akár egy quincy nyílzápor technikát alkalmazni egy íjjal, viszont eme sorozatos támadásokat nem lehet pontos célzással kivitelezni. Nagyon keveseknek adatik meg eme adottság. Biztos vagyok benne, hogy maximum Őfelsége emberei és a mi seregeink között lehet valaki, aki talán képes lenne, de ők nem árulók abban is biztos vagyok. Szóval a kérdésem az lenne. Van kamera kép, esetleg információ arról, hogy kik és hol lőhették ki ezeket a nyilakat? Érdemes lenne a helyszínt alaposan átnézni. Reiatsu nyomokat gyűjteni akár. Azokból a kis részecskékből, többre juthatnánk és talán a támadók személyéből tudnánk meg valamit. Továbbá, arról is szeretnék tudni, hogy melyik Őr hiányzott azon a napon mikor a rablás történt? Valószínűleg az illető lehet az egyik informátor. Esetleg egy balek, aki rossz helyen volt rossz időben. Minden eshetőség játszhat. Nos Miss Kruger?
A válaszomat várva teámból újból szürcsölők majd mélyen a nő szemébe nézek. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon miféle választ fogok kapni. Egy idő után arra leszek figyelmes, hogy az egyik embere beront a szobába és átad egy telefont Miss Krugernek. Bólintással jelzem, hogy nyugodtan intézze csak el az ügyét. Addig alaposan figyelem Miss Kruger reakcióját miközben a telefonon trécsel. Nagyon idegesnek látszik. Valami történt. A kérdés az, hogy mi? Talán az ügyünkkel kapcsolatban van valami előre haladás? Miközben várom, hogy Miss Kruger elintézze ügyét, az asszisztensem felé hegyezem tekintetemet majd jelzek bal kezemmel, hogy guggoljon le felém. Nem szeretném, ha Miss Kruger hallaná, amit mondok.
- Nekem nem stimmel valami Miss Felisberta. Különösebben aggasztó az utolsó pár kép sor. Arról nem is beszélve, hogy az adatokat ugyan megsemmisítették, de még is, hogy gondolhatja azt Miss Kruger hogy a cége munkáját nem kell elölről kezdenie? Mondjuk lehet, hogy a házában tart adatokat erre az eshetőségre. Viszont volt olyan béna, hogy pont az egyik legfontosabb adatot nem duplikálta? Taktikailag nem igazán nevezhető ügyesnek, sokkal inkább fatális hibának nevezném és mivel tudjuk, hogy Miss Kruger anno dolgozott a KGB-nek, ráadásul katonaként részt vett az Iraki háborúban, roppantul gyanús nekem ez a fatális hiba. Maga, hogy gondolja Miss Felisberta? Nem gyanús ez egy kicsit?
Nagyon szeretném megtudni vajon Miss Kruger miféle titkokat rejt eme házban? Lehet érdemes lenne alaposabban átkutatni. Minden sarkot megfigyelni A-tol Z-ig. Ha kell a bútorokat is arrébb pakoljuk, hogy legalább egy nüánsznyi nyomot találhassunk.

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #5 Dátum: 2019. Nov. 24, 02:07:22 »
Belekortyolok teámba, miután a felszolgáló lelép. Abszolút a kérésemnek megfelelően készítették el, amiért hálás vagyok! Ez egy apró öröm a szót hamarosan magához ragadó hölgyemény beszámolójához képest. Orosz akcentussal beszél, és a szövetségeseinek nyilvánít minket. A hangjából, testbeszédéből egyformán kivenni a feldúltságot, aggodalmat.
Amennyiben ártó szándékai lennének, a homlokráncolás is sokkal tudatosabb, tehát egyértelműen megjátszott viselkedésre hívná fel a figyelmet.
Oh igen, tanultam néhány dolgot az emberi testbeszédről – ez viszont önmagában nem tesz engem remek emberismerővé. A realitás talaján állok.
- Hmm – Mindenképp hangot kell adjak meglepettségemnek! Szemöldökeim enyhén magasba szöknek az összetett eseménysorozattól, mit a felvétel bemutat számunkra. Először egy igen sportos megjelenésű hölgyet látni. Több dolgot is furcsállok benne.
Miért üti le a társát? Miért kerüli a kamerát?
Türelmesen hátradőlve továbbiszom a lassan hideggé váló italt. Másik videó következi, ezúttal egy fiúról.
Első benyomásra azt kell mondjam, nagyon ügyetlen! Vagy inkább furcsa? Fogalmam sincs, mi lenne rá a legjobb kifejezés! És az-az embléma…
- Oh természetesen, nekem lenne!  - leteszem az üres csészét, majd tekintetem, s törzsem is hamarosan visszafordítom Vledlana irányába – Van használható információja arról, kik pontosabban ezek a „futárok”?
Fejemet érdeklődve balra biccentem.
- Mikor ideigyekeztünk, némely épület falán ott volt a fiú ruháján megjelenő szimbólum. Én azt gondolom, graffitivel festették fel, talán többnyire hivatalos helyekre.
Legalábbis nekem nagyon irodáknak néztek ki, amik mellett elhajtott a limuzin.
A telefonhívásra zavart arcot vágok. De bármennyi választ ad a nőszemély, megelégszem vele. Nekem csak az a fontos, nehogy Ő legyen… Na meg az álarcom fenntartása.
Két mellem közül előveszek egy ajakbalzsamot, és a hiteles alakítás végett bekenem vele a számat. Aztán visszacsúsztatva felfigyelek Elisa jelzésére, melynek eleget is teszek.
- Ezt magam se mondhattam volna szebben! – suttogom, kérdéseire enyhén bólogatva – Biztos, hogy van forrásanyag, amiből valójában tovább tudnak építkezni a cégfejlesztést tekintve. Kötve hiszem, mindent elpusztítanának.
A fejemet ingatom.
- Miért nem kutatjuk át a ház egészét? Ha drasztikusak szeretnénk lenni, a bal ruhaujjamban egy kisebb feszítővas is van. Sose tudni, a padlóléc alatt leledzik -e az, mi számunkra aranyat ér jelen esetben! Persze, egy kódzáras széf ellen mondjuk már semmit sem ér. De tudja, ez nem rossz teszt hűségpróbához! Kiderülhet a gyakorlatban is, kire számíthatunk.  Ha találnánk egy széfet, ők pedig kinyitnák…
Ennyit tudtam javasolni. Nagyon a keresésre, megfigyelésre adom a fejem! Nos igen, fél óra egész biztosan eltelt. Jó lenne kezdeni magunkkal valamit még eme nap vége előtt!
« Utoljára szerkesztve: 2019. Dec. 22, 18:16:58 írta Aleda Felisberta »

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #6 Dátum: 2019. Nov. 24, 12:18:02 »


Vledlana alaposan elmagyarázza nektek mi is történt a Kruger incidens ügyében. A videó felvételek bizonyitást nyernek, hogy akik véghez vitték a rablást, vélhetőleg nem amatőrök voltak. Főképp, hogy tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy olyan cégtől raboltak, akik arról híresek, hogy biztonsági rendszerüknek hála, még a legprofibb tolvajnak is meggyűlhet a baja. Mindenképpen egy áruló van köztünk. Valaki információt szivárogtatott ki az ellenségnek. Esetünkben a Karakurai Futároknak. A kérdés, ki volt az és milyen indíttatásból tette? Miért akar kiszúrni Vledlanával az illető? Esetleg lehet, hogy maga a főnök a felelős? Nagyon kevés a bizonyíték és túl sok olyan tettes jelölt van, hogy igazán nehéz lenne már ítéletet mondani. Mindenképpen kellenek bizonyítékok. Elisa úgy dönt nem akar kérdezni. Inkább a megfigyelő szerepet vállalja magára. Asszisztense Aleda Felisberta viszont bátrabban viselkedik és kérdést tesz fel az ex KGB ügynöknek.
- Sajnálatos módon nincs. Ezek a Karakurai Futárok igencsak ravaszak. Annyi tudok róluk, amit a hírekben is mondanak. Egy szervezet, akik lopnak a gazdagoktól és a szegényeknek adja. Korrupt cégeket támadnak meg általában. A mostani esetünk viszont egészen eltér. Családom soha nem volt korrupt még ha a Szovjetunióhoz is hűek voltunk, soha nem hágtuk át a szabályokat. A Kruger család mindig is szabálykövető volt. Viszont a graffitival kapcsolatban sajnos helytelen a megfigyelése. A legtöbb épület, közönséges irodaház. Valószínűleg pár huligán, akik futár fanatikusok, festik fel a falakra. Ne felejtse el Miss Felisberta, a futárok a szegények és elesettek szemében hősök. Nem gazfickók. Véleményem szerint viszont, mind egytől egyik bűnözök. Rács mögött lenne a helyük.
Vledlana véleményében érződik a tipikus Orosz. Általában az oroszok nyersek és roppant határozottak. Miss Kruger valóban elmondhatja magáról, viseli eme jeleket. A találkozót egy telefon szakítja félbe. Látható Miss Kruger arcán nagy a baj. Valami történt. Szerencsére a diskurzusotokat nem hallja, így az információitokat, meglátásotokat, amit megosztottatok egymással, magatokkal vihetitek a sírba. Hirtelen Vledlana hangja magasra vált.
- Micsoda?! Azonnal vegye körbe az épületet tavarish! Senki nem hagyhatja el az épületet világos?! Hozok erősítést!
Azzal abban a minutumban, Vledlana kinyomja a telefont majd átadja a személyzet egyik tagjának, aki berontott sietve a szobába. Ezután Miss Kruger felétek néz majd vázolni kezdi a helyzetet.
- Úgy tűnik a szerencse most mellénk állt. Eme lehetőséget nem szalaszthatjuk el. Az embereim éppen körbevesznek egy igen fontos épületet. Egy bankot. Nos eme épületet úgy ismerhetik, hogy a quincy nemesek bankja. Gondolom tudják miről beszélek. Minden fontos quincy család kik a Wandenreichot támogatják és Őfelségét, vagyonukat tárolják el. Biztonsági rendszerünk felfedte támadóinkat. Vörös madár jelképpel rendelkeznek. Ők azok! Most viszont hibát vétettek! Azonnal indulnunk el! Javaslom jöjjenek velem. El kell a segítség.
Nem várt fordulatot vesz történetünk. Esetleg most kezdődik csupán? Döntés előtt álltok. Megtagadjátok a lehetőséget és maradtok vagy segítetek Vledlanának és akár ekképpen is tudjátok tesztelni hűségét. Mit teszel Elisa? Megragadod a lehetőséget és Vledlanával tartasz, hogy annak reményében akár egy futárt elkaphass, hogy aztán kivallatási technikád segítségével információt nyerhess, vagy maradsz és bizonyítékokat keresel az épületben hipotézised bebizonyítását erősítve ezzel? Mit teszel Aleda? Mész Vledlanával, hogy esetleg netán fehér lovagodat megtudjad menteni az Orosz nő karmai alól vagy maradsz és netán hűségedet bizonyítod be, ezzel családodat még nagyobb biztonságba helyezed. Szerelem vagy kötelesség? Nehéz választás. Eme időkben a választásoknak mindig súlya akadt. Hűség vagy ellenállás. Hős vagy gazfickó. Mely szerepek öröklődnek más emberekbe? Ki játssza a hőst és ki a gonoszt? Ezek a szerepek változnak nap mint nap. Miközben döntés elött álltok, Vledlana Bitterwolfal egyeztet.
- Azonnal hívja össze a legjobb embereimet. Mesterlövészeket, katonákat és minél több járművet. Hozza ki a szekrényemből a makarov pisztolyomat is. Utána nyugtassa meg a lányomat és helyezze a dadushoz addig míg meg nem érkezem világos?
- Igen is Miss Kruger.
Bitterwolf meghajol Vledlana elött majd előttetek is megteszi ugyanezt majd határozott léptekkel indul elintézni feladatát. Szedjük akkor össze milyen lehetőségetek is van nehogy összekavarodjunk a sietségben. Adott tehát a feladat, hogy van köztünk egy áruló. Ez az áruló információt szivárogtatott ki a futároknak. A futárok éppen betörtek egy bankba, amit a quincy nemesek arra használnak, hogy vagyon tárgyaikat itt helyezzék biztonságba. Ráadásul a Wandenreich egyik fontos forrása is egyben. Eme bankot a Kruger cég biztonsági rendszere figyeli. Eme bankhoz csak quincy nemesek férhetnek hozzá. Tudhatjátok hiszen a Shinzou és a Felisberta család vagyonait eme épületben tartják biztonságban. Mielőtt Miss Krugerrel találkoztatok, titokban a Shinzou katonák megkezdték a kutatást az épületben. Ha mentek Vledlanával, a katonák attól még találhatnak valamit, de lehet nem lesznek pontosak és elfognak siklani dolgok felett. Ha maradtok, talán esélyetek van az áruló leleplezésére. Viszont akkor lehet, hogy vagyonotok kerül veszélybe és fontos információt fogtok elveszíteni. A lehetőség, hogy leteszteljétek Vledlanát, szintén elveszthetitek. Mit tesztek tehát? Rajtatok múlik, hogyan fog eme történet tovább haladni.

Határidő: 2019.12.07

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #7 Dátum: 2019. Nov. 24, 12:19:20 »
Ettől az orosztól hányingert fogok kapni, miközben hallgatom a beszámolóját. Nem elég, hogy birtokánál érződik a túlzott nacionalizmus és a fanatikusság egy eszme iránt, ráadásul az akcentusától is menten vérezni fog a fülem. Ha legalább egy nyelvet beszélünk, tanuljuk meg normálisan is használni. Tipikus oroszok. Jobb lett volna, ha Berlinben visszavertük volna őket és azonnali ellentámadás gyanánt ledózeroljuk Moszkvát. Akkor talán nem lenne ennyi idióta ezen a földön. Bár akkor is meglehet az esély rá. Azért megnéztem volna Hitler elképzelését az új Berlinnel kapcsolatban. Megidézni a katedrálisokat, művészeti épületeket, a nagy Római birodalmat. Bármit lehet arra a pszichopatára mondani, egy viszont biztos. Volt ízlése. Mindenesetre figyelem az eseményeket és várok. Ha túl sokat kérdezek még gyanússá vállhatok. Szerencsére nem kell a számat nyitnom. Megteszi helyettem asszisztensem és csupán egyetlen egy kérdést tesz fel. Legalább a hasznomra válik végre és nem csak bábként ténfereg itt. Nagyon nem szeretem mikor az embereim némelyike nem használja az eszét és idióta módon, szűk látóan végzi feladatát, aminek következtében hibák sorozatát engednek meg. Csodálkoznak, hogy sűrűn tartok olykor kivégzéseket. Nem nevezném igazán kivégzésnek a módszeremet vagy takarításnak. Azt teszem, amit minden főnök csinál ilyenkor. Menedzselem a „cégemet”. A módszereim merésznek mondható és egyesek szemében kegyetlennek bélyegezhető. Én úgy gondolom szükséges. Elvégre a rákot ki kell írtani. Én vagyok a rák ellenszere. Ez a feladatom és örömmel teljesítem. Ha kell milliókat távolítok el, csakhogy végre megtisztítsam eme helyet a nem kívánatos fajoktól. Vledlana válaszára nem reagálok semmit. Elvégre a napnál is világosabb, hogy ezek a futárok eléggé ravaszak. Nem fogják csak úgy felfesteni a jelüket egy olyan épületbe, ahol valóban vannak. Nem hagynak nyilat nekünk, hogy oda merészkedjünk. Felesleges kérdés volt ez Asszisztensem részéről viszont arra megfelelő, hogy ne keltsünk gyanút. Azt hiszem nem lövöm le. Még! Miután Miss Kruger a telefonon egyeztet, megosztom észrevételemet asszisztensemmel. Roppant ötletes megoldással áll elő. Hát ilyenre is képes Miss Felisberta? Lenyűgöző! Talán tényleg jobb, mint egy majom, aki csak vár az utasításaimra.
- Nem lenne rossz ötlet Miss Felisberta. A későbbiekben ez hasznos lehet.
Csupán a megfelelő momentumra van szükségünk. Egy apró szikra vagy esetleg lehetőség. Ha már a lehetőségeknél tartunk, kiderül Miss Kruger miért is válik idegessé. Kiderül, hogy az épületet, ami Mr.Shinzounak oly fontos, betörtek. Viszont hibát vétettek és a biztonsági rendszer, ami előzőleg befuccsolt most végre hasznossá tette magát és ha jól értem, ezeket a futárok körbe vették. Micsoda mázli! Egyre izgalmasabb. Miss Kruger azonnal oda akar menni a helyszínre. Vajon miért? Talán a hűségét akarja bebizonyítani? Nem lenne viszont rossz, ha netán vele tartanék. Akár információkat is kaphatnék az egyik futártól, ha sikeresen elkapom! Viszont megvan a veszélye annak, hogy ha itt hagyom az embereimet, elfognak siklani valami elöl. Újfent asszisztensem véleményére fogok támaszkodni. Legalább letesztelhetem, miképpen is tud gondolkodni. Ha nem üti meg a mércét és úgy gondolom veszélyezteti küldetésünk sikerét, golyó általi halállal fogom részesíteni az embereimmel együtt miután hazaérünk. A családnak írok egy részvét levelet, amiben közölni fogom, hogy sajnálatos módon édes leányuk balesetet szenvedett el. Senki nem fogja megtudni. Azt garantálom! Intek asszisztensemnek, hogy újfent rám figyeljen.
- Úgy tűnik ez patthelyzet. Két lehetőségünk van. Vagy Miss Krugerrel tartunk és akkor elkaphatunk pár értékes információval rendelkező futárt, akár megtudhatjuk mit is terveznek és mi a céljuk jelenleg velünk vagy itt maradunk körülnézni. Akár szét is válhatunk. Több szem többet lát, viszont akkor arra fogom kérni tartson Miss Krugerrel. Elvégre az én szakterületem nem más, mint az árulók leleplezése. Egy ilyen épületben titkokat lelhetek valószínűleg. Ha netán nem találok semmit, csatlakozom önhöz. Döntsön. Lássuk milyen fából faragták Miss Felisberta! Ajánlom viszont jól döntsön.
Jelzek bal kezemmel Miss Felisbertának azzal, hogy kicsit megdobbantom kétszer a mellkasom környékén ott, ahol a pisztolyom található. Asszisztensem nyomban tudhatja mire gondolok. Lássuk mire képes feszült helyzetben!

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #8 Dátum: 2019. Dec. 07, 23:49:26 »
Megnézném élőben is ezeket a „futárokat”.
- Értem – bólogatok, kezemet államon tartva. Majd tervet szövögetek Elisával. Az épület átkutatása mindenképp hasznunkra válna, akárcsak az, ha nem kéne süketen távoznom nap végén!
Az orosz hirtelen hangoskodásától összerezzenek. Épp megölik?
Ami azt illeti, inkább behatoltak valahova. Vajon hova? Órákig találgathatnék, magamtól aligha jönnék rá, ezért csendben várakozok tovább, információk reményében.
- Micsoda?? - szökkennek fel szemöldökeim.
Miért van az, hogy felteszek lelkiekben egy kérdést, s hamarosan választ lelek rá?
Valakik oly’ területre jutottak, hol családunk igazán fontos ereklyét őrizget mind a mai napig! Őseinktől, üknagyszüleimtől félretett háborús dokumentumok, fotóalbumok, értékes könyvek gyűjteményéről van szó, egyetlen hatalmas széfbe rejtve. Milyen helyen?  Az Ezüst Oroszlán névre hallgat. Számunkra, Quincy nemeseknek létrehozott bank, hogy vagyonunkat biztonságban tudhassuk! Talán elrendezésileg nem lehet túl elegáns. Úgy hallottam, legalábbis! Viszont pár olvasnivalón kívül ott őrzik természetesen pénzünk egy részét is.
Mily’ hatalmas veszteség lenne, ha épp elvinnék bárminket onnan!
A szőke szörnyetegre pillantok. Miután elmondja a magáét, alig láthatóan meghajlok, kezemet szívemre téve.
- Szerintem akkor váljunk szét, s majdan összehoz minket még a sors! - súgom neki oda, majd felegyenesedem.
- Nos, ez elég szomorú ügy, remélem megengedi, hogy szolgálatára álljak! - vetem oda Vledlananak, mielőtt eltűnne, és már sietek is utána, nagyot nyelve.
Vele tartok. A terv, hogy megnézem magamnak ezt a futár bagázst is, minden követ megmozgatok, amit csak tudok! Információt akarok szerezni. Tudást, későbbi felhasználásra akár. Nem fogom feladni. Megtalálom Kane-t, megtalálom ennek a futárlétnek az értelmét a lopáson kívül. Kideríthetném mellékesen, mennyire igaz a „gazdagoktól lopnak a szegényekért” gondolati séma. Őszintén érdekelne.
Kane, meg foglak találni! Meg, még Elisa előtt. Utána? Fogalmam sincs, de egyelőre senkinek semmit! Hallgatnom kell tervemről. Játszanom ezen az oldalon. Az sose okozott nehézséget! Csak... addig bírja ki...

Kezem ösztönösen a szívemhez csúszik. Rámarkolok felsőm selymes anyagára, mely ettől meggyűrődik.
Megtalállak...


//Mivel kérdés volt mesélőtől privátban: A játék abban az idősíkban játszódik, mikor Aledanak fogalma sincs Kane létezéséről, tehát hogy él -e még a szív szerelme, vagy sem.//
« Utoljára szerkesztve: 2019. Dec. 22, 18:17:46 írta Aleda Felisberta »

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #9 Dátum: 2019. Dec. 08, 14:43:40 »


Így tehát jelenlegi hőseink szétválnak. Aleda Felisberta a volt KGB-s ügynökkel az oldalán fogja belevetni magát az akcióba, miközben kifigyelheti az apró jeleket, amik akár lebuktathatják, esetleg megerősíthetik abban, hogy Vledlana ténylegesen is hűséges a Wandenreich-hoz. Eközben Elisa Aschenbrenner azt csinálja, amihez a legjobban ért. Bizonyítékok keresése. Esetleg kihallgatni egy potenciális árulót, akit éppen kézre kap keresése során. Vajon mit fog hozni számukra a jövő ezekben a percekben? Aleda megtalálja a hőn áhított fehér lovagját? Elisa találni fog megdönthetetlen bizonyítékot Vledlana ellen? Kemény játéknak nézünk ma elébe.
E történet, most kezdődik el igazán.


Aleda Felisberta

Úgy döntöttél Vledlanával akarsz menni, így ekképp is fog alakulni történeted a továbbiakban. Miután kijelented szándékodat, Vledlana egy bólintással jelzi feléd, hogy semmi akadálya. Miközben az épületből kiérsz Vledlanával, sorban csatlakoznak hozzátok felfegyverzet katonák, akik szigorú menetelésbe kezdenek. Tekintetükben látható a fegyelem és a hazaszeretet összesége. Az oroszoktól nem idegen a túlzott nacionalizmus. Valahol ez talán nem is baj, főképp egy ilyen szituációban. Az épületből kiérve autók sorakoznak. Konkrétan négy páncélos katonai jármű a Kruger jelképpel ellátva, középen egy limuzinnal. Mondanom sem kell Miss Felisberta, Vledlanával a limuzinban fogsz utazni. Miután az összes kijelölt katona elfoglalja helyeit a járművekben, hamarosan útra is keltek vissza Karakurába. Az út alatt Vledlana magyarázatba kezd.
- Nem kell félnie. A hatoságok elismerik a Kruger céget és jogunkban áll akár katonailag is fellépni. Természetesen ehhez lekellet kenyereznem az ország vezetőit, de mint látja eredményes voltam. Használt már ilyet?
Eközben a zsebéből elővesz egy makarov típusú orosz pisztolyt.
- Ez egy PM-9-es makarov quincy pisztoly. Gyorsabb és véleményem szerint elegánsabb fegyver az íjnál. Ha gyorsan kell a célpontra lőni, ajánlom a használatát. A pisztolyt nem szükséges töltenie. A markolata ugyan is összegyűjti az energiáit. A maga dolga nem más, mint meghúznia a ravaszt. Ajánlom, hogy fogadja el.
Valószínűleg nem éppen barátságos környezetbe fogsz érkezni emiatt talán nem is baj, ha a pisztoly nálad lesz. Más kérdés, hogy képes leszel-e használni vagy sem. Rajtad múlik mit teszel. Vajon a fehér lovagodra fogsz lőni eme halálos fegyverrel? A járművek eközben megállnak. Megérkeztetek a helyszínre. Az egyik katona rögtön kinyitja a limuzin ajtaját. Amint kisétálsz, láthatod, hogy a környéken egy civil sincsen. Helikopterek is csupán jó pár kilométerrel távolabb vannak. Jobbra és balra kordonokat helyeztek el és totális karantén alá vették az épületet. Az úttesten felállított sátrak vannak. Úgy tűnik túl komolyan veszik ezeket a futárokat. Vajon szükséges efféle túlzásokba esni? Lehetséges bár nem valószínű. Vledlanával rögtön az egyik kihelyezett sátorba indultok. Belépve egy hosszú kihelyezett asztal fogad, ahol az épület tervrajzának térképe van elhelyezve. Mellette két másik térkép is látható gurigában. Az asztallal szemben lévő quincy katona amint észreveszi Vledlanát rögtön haptákba vágja magát és a bent lévő embereit is utasítja erre.
- Üdvözlöm köreinkben Miss Kruger és Miss Felisberta!
Vledlana körbe tekint majd rögtön a térképhez megy. Alaposan elkezdi vizslatni. Ha odamész láthatod, hogy az épület tervrajzánál ki vannak emelve vörös pontok a széf környékénél. Valószínűleg a futárok helyzetét takarja. Kék körökkel ki vannak emelve Vledlana embereinek a helyzete is. Az épület külső részein például sok kék kör van felrajzolva, valamint a recepciós és a tető résznél is ki vannak helyezve ezek a pontok. Az ajtók két külön színnel vannak kiemelve. Vörös és zöld vonallal. A vörös a zárt ajtót míg a zöld a nyitott ajtót jelöli. A széfhez vezető ajtó vörössel van áthúzva, míg a bejárati ajtó zölddel. A további ajtók csak is pirossal vannak kiemelve. Vledlana a katona felé tekint majd végül megszólal.
- Helyzet jelentést kérek Gorbachev!
Gorbachev megigazítja bajuszát majd elővesz a zsebéből egy szál szívart és átadja Vledlanának aki szintén elvesz egyet. Mindketten megrágják az elejét majd saját öngyújtójukkal meggyújtják. Amint a füst a szájukból elszáll nyomban elárasztja a nikotin szaga az egész sátrat belülről. Nem lehet éppen kellemes, bár lehet ez afféle katonai dolog, hogy minden megbeszélés előtt el kell szívni cigarettát vagy szivart.
- Nos. A helyzet a következő. Pontban délben tizenkettő óra nulla nulla perckor megszólal a riasztó. Az embereimmel kiérünk tíz perccel később. Leginkább felderítő egységek és tisztek. Sajnálatos módon nem sikerült elkapnunk első körben a bent lévő futárokat, viszont sikerült csapdába ejteni őket. Bezártuk a széfhez vezető ajtót, valamint minden oldalon mesterlövészek sorakoztak fel az épület négy pontján. A váltás most jól fog jönni fiuknak. Sajnálatos módon viszont az egyik emberem súlyosan megsérült. Majdnem leszakadt a karja. Emiatt kellet erősítés. Megnéztük a sebét és egyértelmű jeleket találtunk. Van közöttük egy quincy és igen veszélyes fajta. A tisztet nagyon messziről kitudta szúrni körülbelül két méter távolságból. A seb alapján ez egy pontos lövés volt. Nem lőtt félre. Ha szerencsénk van, ezek a futárok nem akarnak senkit megölni, de halálos sebet tudnak ejteni, ha úgy hozza a helyzet. Óvatosnak kell lennünk. Önök pontban tizennégy óra nulla nulla perckor érkeztek meg. A futárok nem tudnak megszökni a tetőn keresztül, az ablakokat se tudják használni. Viszont a rohadékok átvették a kamerák felett az irányítást. Vélhetőleg van egy hackerük. Az embereim szerint összesen öten vannak bent az épületben. Túszok nincsenek. Ami azért elég fura. simán kifüstölhetnénk őket, de…
- Viszont az értékek bent vannak a széfben. Avagy olyan helyen vannak, ami számunkra is káros lenne, ha a levegőbe repítenénk. Ravaszak mit ne mondjak.
Vledlana ezután újfent szippant a szivarjába, majd feléd tekint.
- Miss Felisberta. Eme akcióba Ön is részt vesz. Szeretne esetleg javasolni valamiféle megoldást a helyzetre? Minden vélemény számít. Kérem.
Nos. Tudod a helyzetet, a katonák elhelyezkedését, a futárok pontos helyét. Ezekből az információkból kéne valami megoldást javasolni. Jól gondold át viszont! Lehet, hogy ez lesz életed egyetlen esélye, hogy találkozz a fehér lovagoddal. Mit javasolsz tehát?
(click to show/hide)


Elisa Aschenbrenner

Úgy döntöttél maradsz és inkább az épületet fogod alaposan körbe vizslatni. Bár ez nem annyira meglepő hiszen szakértelmed bizonyítékok feltárása és az árulók lebuktatása. Lehetséges, hogy az épületen belül rá fogsz lelni olyan dolgokra, ami talán bizonyítaná Mr.Shinzou aggodalmát Vledlanával illetően. Eddig terved tökéletesen beválik. Miss Kruger nem sejti, hogy éppen embereid alaposan feltárják az egész birtokot. Kérdés mennyire lesznek alaposak. Miután a járművek elindulnak céljuk felé pár perc múlva egy katonád besétál az ebédlőbe siető léptekkel majd haptákba vágja magát és azonnal jelentést tesz.
- Miss Aschenbrenner. Találtunk valamit!
Úgy tűnik a helyzet végre kezd fokozódni itt is. Amint a katonád után indulsz kis léptekben, a birtok külső részén fogod találni magadat. Pontosabban a kert részénél. Nagyon szép és gondos kertről van szó. Egyik oldalon sorban nőnek a tulipánok és levendulák, míg a másik oldalon rozmaringok és színesebb növények díszítik a kertet. A levegő oly kellemes, hogy ha az ember csak egy nagyot szippantana belőle, rögtön úgy érezné, hogy egy távoli vidéken van, ahol a technológia vívmányai nem léteznek és csupán a természettel karöltve éli gondtalan életét. Viszont egy idő után ez a kellemes illat átvált égett szagra. Hamarosan megpillanthatod eme éget szagnak a forrását. Két katona éppen térdre kényszerít egy embert, miközben a közelükben kiépített tüzelőhely van, amit nemrég használt valaki. Valószínűleg az, aki éppen térdepel. Amint a két katona meglát téged, rögtön lábaikkal dobbantanak egyet majd még szorosabban tartják a földön az embert, aki nem más, mint Vledlana személyzetének egyik tagja. A katona rögtön elmagyarázza neked a helyzetet.
- Az itt jelenlévő férfi éppen megpróbált elégetni valamit. Eléggé sietős volt a dolga. Továbbá ezt találtuk nála.
Ezután az egyik fogva tartó katonád átadja a másik katonának egy fekete dobozt, amit a kezedbe adnak. Kulcs nincs hozzá. Valószínűleg, amit elakart égetni maga lenne a kulcs vagy esetleg valami más fontosabb dolog. Ha a tűzhely felé igyekszel, leginkább hamuval találkozhatsz viszont virít ott egy majdnem eléget papír fecni. Sajnos a korom miatt nem lehet nagyon kivenni még is mi lehet rajta, de valószínűleg egy bizonyítékot szolgálhat Vledlana ellen. Esetleg valami olyasmiről lehet szó, ami talán Vledlanát igyekezné besározni. Lehet ki kéne hallgatni az adott ürgét, esetleg alaposan megfigyelni a területet hátha mást is találhatnál. Bármi jól jöhet Vledlana lebuktatásához, ha egyáltalán köze van a Kruger incidenshez.
(click to show/hide)

Határidő: 2019.12.21

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #10 Dátum: 2019. Dec. 09, 17:45:03 »
Kíváncsi leszek vajon miféle eredménnyel fog majd szolgálni asszisztensem Vledlanával kapcsolatban. Mindenesetre örülök, hogy tervem bevált és Miss Felisbertát egy időre kivontam a forgalomból. Ahogyan eddig megismertem, sok mindenben hasznos, de van egy nagyon nagy probléma vele, amiért úgy gondolom hátráltatná jelenlegi a munkámat. Az a nyavalyás erkölcse, sok bajt okozhatna nekem. Márpedig egy ilyen munkában az efféle hozzáállás csak hátráltató tényező. Kegyetlennek kell lenni, hiszen, ha félnek tőled, nem mernek ellenállni. Ha pedig még is, annál nagyobb hírnévre tehetek szert, hogy kivonom a forgalomból az efféle idiótákat, akik azt hiszik megakadályozhatnak! Hányan is végezték már veremben, kivégzésben vagy a kínzó asztalomon efféle bugrisok, kik hősöknek képzelték magukat! Hősök mi? Nevetséges. A maradék kortyokat is ki iszom teámból majd a katonámra figyelek. Mosolyra derülök egy pillanatra. Hát végre van valami fejlemény! Most megvagy Vledlana! Lássuk mennyire is áll biztos lábakon az a bizonyos hűsége! Rögtön székemről leugrom majd kalapomhoz nyúlok, amit a rögtön fel is veszek. Megigazítom egy pillanatra majd az emberemre tekintek.
- Mutassa az utat katona!
Hátra tett kezekkel követem. Tekintetemmel azért kitekintek, gyanús elemeket keresve. Miután kiérünk a birtok kert részéhez, kellemes illatok árasztanak el. Sajnos viszont a látvány korántsem ennyire biztató. Mondhatni tipikusan olyan kert, ami csak arra való, hogy hencegjenek vele. Mondjuk ezzel a kerttel, nem igazán hencegnék. Ha egy efféle kert dekorációt meglátnék a Shinzou birtokon, garantálnék egy ingyen golyót a kertész kobakjára. Miféle ízléstelen idióta rendezte be egyáltalán ezt a birtokot? Lehet nem árt a kertész után nézni. Hirtelen a kellemes illat átvált éget szagra. Micsoda nosztalgia! Eszembe juttatják azokat a szerencsétleneket, akiket elevenen megégettem még a szülő falumban. Még most is örömmel gondolok vissza azokra a percekre! Azt hiszem tudom mit teszek Vledlanával ha kiderül, hogy egy mocskos áruló! Nosztalgia kedvéért, látványos műsort fogok rendezni! Rögtön szemeimmel a térdre rogyott férfin meresztem, akit a katonáim sikeresen elkaptak. Kezembe is kapok egy igen érdekes tárgyat. Konkrétan egy fekete dobozt! Viszont a probléma, hogy a kulcs nincs meg hozzá. Alaposan megfigyelem hátha találok rajta valamit címert, esetleg jelet, amit találhatnék rajta. Egy kicsit meg is rázom hátha van benne valami. Biztonság kedvéért még a fülemhez is tapasztom, mielőtt megráznám a dobozt. Ha hallom a ketyegést, rögtön eldobom. Ha viszont nem ketyeg, visszaadom a katonámnak, hogy őrizze míg nincs rá szükség vagy haza nem érünk. A tüzelőhely felé veszem az irányt. Ahogyan azt sejthettem többnyire elégett ágakkal találkozom, de akad viszont egy majdnem elégett papír fecni. Fel is veszem onnan majd alaposan megnézem. Van rajta valami, de nem tudom kivenni, hogy micsoda mert a korom túlságosan akadályozó tényezőként szolgál. Szerencsére viszont akad egy megoldás erre a problémára. Előbb viszont beszélni kéne a drágalátos tettesünkkel. Odasétálok a katonámhoz majd átadom neki a papírfecnit, hogy vigyázzon rá amíg kihallgatom a szerencsétlent.
- Fogják erősen!
Parancsolom embereimnek, akik éppen mozgásképtelenné tartják a tettes barátunkat. Eközben előveszem belső zsebemből pisztolyomat majd csőre töltöm. A fegyverem hangos kattanása melegséggel tölti el a szívemet. Egyellőre még viszont nem célzok rá.
- Nos. A jelekből ítélve, bizonyítékot próbált elpusztítani esetleg valami kényes dologtól akart megszabadulni jól sejtem? Elmondom, hogy csináljuk. Én kérdezek, maga válaszol. Ha nem tetszik a válasz, amit kapok, akkor bizony a pisztolyom segítségével ellövöm az egyik lábát. Ha mindkettőt ellövöm, akkor a karjait fogom lelőni és így haladunk egészen a füléig. Megbeszéltük? Wunderbar!
Két kezemet összeteszem, miközben széles mosollyal nézek a leendő játékszeremre. Rég szórakoztam már ilyen jól! Remélem nem okozz csalódást! Intek embereimnek, hogy állítsák fel, hogy a térdére tudjak lőni, ha netán nem tetsző választ fogok kapni. Pisztolyom csövét bal térdére fordítom majd megkezdem a kihallgatást.
- Az első kérdésem. Kicsoda maga? A második. Miért akarta elégetni, ezt a fecnit itt?
A második kérdésem elhangzása közben, intek szabad kezemmel a katonámnak, akinél a fecni van. Természetesen fel is mutatja a tettesnek, hogy jól lássa.
- A harmadik kérdésem, ki utasította erre? Rajta. Válaszolhat. Viszont jól gondolja meg!
Lássuk vajon miféle válaszokat fogok kapni! Kedvezőket? Netán hazugságokat? Esetleg olyat, ami nekem nem fog tetszeni? Jaj, de izgalmas ez a mai nap!

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #11 Dátum: 2019. Dec. 22, 18:09:21 »
A nő megáll egy pillanatra, és bólint. Tudomásul veszi, hogy vele leszek, de vajon mi lesz ennek a vége? Kiérve összerándul a gyomrom a páncélos járművektől. Óriásként magasodnak fölénk, széltében egy elefántot leköröznek. Szokásosan zöld színüek, ám talán a mellettem álló sokkal hétköznapibbnak vélheti látványukat. Mint én, aki csak képről látott ilyet valaha is. Erősen gyanítom, mi az ötödik, két-két katonai autó közé beékelt limuzinban fogunk utazni. Nem ellenkezem, nemesként otthon érezve magamat beülök, lábaimat keresztbe vetem. Jobb kezemmel rájuk könyöklök, és megtámasztom fejem. Egész jól el tudtam volna így lenni, mély csendben akár, de nyilván akkor fölössé, céltalanná válna az utazás.
Fanyar arccal felé fordulok. Félek is, igen, ám inkább a végkifejlet, mintsem az ellenség riasztana meg! Remekül harcolok mindaddig, míg mellőzhetem az ölést. Ebből kikövetkeztethető, a pisztolyra ráteszem a kezem ugyan, viszont felvont szemöldökkel mértem végig. Gyorsan cselekszem, nehogy túlságosan hezitálónak véljen a nő. Érdeklődve forgatom a tárgyat, kérdőn meredő a kék szempárra.
- Jól gondolom, hogy ez az energiámból töltekezik újra? - kizárásos alapon. Egyik kezemmel enyhén meglóbálom a fegyvert, majd jobb ötlet híján a ruhámhoz tartozó bőrtokba csúsztatom. Sejtettem, praktikus lesz. Na meg nem lennék hiteles katona segéd, ha lehagynám, ugye? Alapból viszont a keresztemet tartogattam ott, szóval azt átraktam a nyakamba, a jó kis kezeslábas felsőrésze alá csúsztatva.
Miután megállunk és kinyílik az ajtó, csendben követem Vledlenat egy sátorba.
- Üdvözletem! - biccentek a minket fogadó katonák felé, majd egy pillantást veszek a térképre.
Nagyon strukturáltak, hmm?
A meggyulladt szivartól köhögnöm kell, ezért hátralépek az asztaltól, ízlésesen elfordulva, takarva a szám. Phej! Átlépek a nő másik oldalára, annak reményében, hogy ott talán kevésbé zavar az égő kátrányrúd szaga.
Mielőtt bármit válaszolnék, tekintetem a további két tekercs papírra vándorol. Némán átnézem mindkettőt, nem hamarkodva el a dolgokat.
- Ha ezekhez – mutatok rájuk – kötődik még valamilyen információ, amit nem restek elhallgatni előlem, szívesen meghallgatnám!

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #12 Dátum: 2019. Dec. 23, 13:16:18 »
Aleda Felisberta

Érdekes csecsebecsét kapsz Vledlanától egy makarov pisztoly képében, miközben a megtámadott bank felé igyekeztek, egyenesen Karakura városának szívébe. A fegyver nagyon is könnyűnek érződik. Alig lehet érezni a súlyát. Vledlana szerint eme fegyvert nem kell tárazni, hiszen a lövedék a quincy energiájából táplálkozik. Hasonló elven működik, mint a megidézett íj, csak itt inkább a lövésre kell csak koncentrálni és nem kell a megidézett íjat fenntartani a maximális hatékonyság érdekében. A technológia fejlődésével a régi módszerek elenyésznek úgy tűnik. Bár mindenképpen lehetnek még olyan quincyk akik inkább hisznek a saját láncuknak, se mint egy quincy pisztolynak. Kérdésedre Vledlana azonnal válaszol.
- Hasonló elven működik, mint mikor megidézi az íját. Annyi különbséggel, hogy esetében csak a lövésre kell koncentrálni és nem kell fenntartania az íjat. Tárazni nem szükséges. Csupán az energiát kell a pisztoly markolatán keresztül megtöltenie. Onnantól kezdve csak meg kell húznia a ravaszt. Ha egyszerűen akarok fogalmazni. Maga lenne a tára a fegyverének.
Miután végre megérkeztek a helyszínre, Vledlanával azonnal a sátorhoz igyekeztek, ahol valószínűleg egy régi bajtársával találkozhatsz. A füst igazán kellemetlen a számodra, miközben szivarjaikkal pöfékelnek és a helyzetet vázolja fel Gerbachov. Úgy tűnik Vledlanánál most az előny és az esély arra, hogy elkaphassa a tolvajokat. A véleményedet kérdezvén, válasz helyett a két tekercs papír gurigára szemezgetsz majd kérdésedet felteszed. Gerbachov válaszol nyomban.
- Ugyanúgy része az épület tervrajzának. Az egyik a hálózatot mutatja, míg a másik a csatornát.
Vledlana szemei nyomban kitágulnak és az egyik guriga felé sétál határozottan. El is veszi az egyiket majd az asztal közepére helyezvén kiszélesíti a papírt, hogy megnézze. Pontosabban a csatornahálózat térképével szemezget egy ideig. Gerbachov néma csendben figyeli főnöke tevékenységét, miközben szivarjával pöfékel egy sort. A sátorban néma csend uralkodik, egészen addig míg Vledlana végül hangot nem ad ki a szájából.
- Az átkozottak! Gerbachov tavarish! Ezt alaposan benéztük!
Gerbachov szájából hirtelen a szivar kiesik. Nem érti tisztán miről is van szó. Látszik a tekintetéből. Vledlana ujjával mutatja a hibát a képen.
- Pontosan, ahol a széf van, egy csatorna út húzódik át éppen. Ha minden igaz, van mellettük egy quincy aki a nyilával átrobbanthatja az egészet!
- A rohadékok… ezek átvertek minket!
- Nyugalom tavarish! Még nincs veszve semmi. Az is lehet nincsenek messze tőlünk még. Akár csapda is lehet a dologban, de nem kockáztathatunk. Miss Felisberta!
Vledlana ezután rád irányítja tekintetét majd bal kezével mutatja feléd, hogy a térképre hegyezd most a tekintetedet.
- Köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet erre. Ezért most arra kérem vegyen részt az akcióban. Amint látja a csatornarendszer térképe szerint, húzódik egy út azon helyiségen át, ahol éppen a futárok is tartózkodnak. Valószínűleg ezt kihasználják és megfognak szökni. Viszont mi csapdát állítunk nekik és maga kapja meg a feladatot, hogy a csatornarendszerbe bejutva, elmegy egészen ehhez a pontig. Amint megérkezett a rádió segítségével jelent nekem. Ha a futárok megszöktek, embereim bemasíroznak a széfbe majd szétválnak két egységgé. Az egyikük védeni fogja a széfet míg a másik egység a futárok után mennek. Maga amint elvégezte a jelentését a futárok után megy. Ön lesz a nyomkeresőm. Gerbachov!
Gerbachov rögtön haptákba vágja magát és vár a parancsra, amit Vledlana nyomban ki is ad bajtársának.
- Két legjobb emberét bízza Miss Felisbertara. Feladatuk, segítsék a keresésben és védjék meg!
- Értettem! Jöjjön velem hölgyem!
Gerbachov megmutatja neked az utat. Kiérve a sátorból egy csoport katonához veszitek az irányt, akik a sátortól balra találhatóak. A katonai járműben lévő katonák vicceket mesélve egymásnak orosz nyelven, tisztítják fegyvereiket. Nem igazán vélsz felfedezni semmi különlegességet bennük. Csupán annyit, hogy mind quincyk, és a fegyvereikből ítélve a puskák, amik AK47-esek szintén módosított fegyverek lehetnek, amik ugyanazon elven működhetnek, mint a makarov pisztolyod. Viszont kettő katona nagyon kilóg a sorból, ruházatban és kinézetben is. Arról nem is beszélve, hogy lélekenergiájuk is kiugró a többiektől. Gerbachov a két delikvensnek mutogat, hogy jöjjenek hozzátok. Közelebb látván egyikük egy barna hajú lány, ártatlan arccal, míg másikuk fekete hajú, széles vállakkal lévő megtermett férfi. A két katona megáll Gerbachov előtt és vigyázzban állva várják utasítását.
- Nadin és Anton! Maguk ketten eme hölgyemény parancsát fogják követni és az életük árán is megvédik az akció során. Önök hárman az itteni csatorna bejáratán keresztül, elmennek a megadott koordinátához és ott jelentést tesznek nekünk. Ha a futárok azóta megszöktek, nyomban utánuk is erednek érthető?
- Igen is tavarish!
- Igen is tavarish!
Eközben az egyik katona Vledlana sátrából kiszalad és Gerbachov felé igyekszik. Átad neki két fontos dolgot, amiket meg is kapsz. Az egyik egy adó-vevő rádió, aminek segítségével tudsz majd kommunikálni Vledlanáékkal. A másik egy csatorna térkép, amin megvan jelölve ama pont, hogy pontosan hova kell mennetek. A térkép szerint az itteni úttest közepén van egy csatorna bejárat. Onnan fog indulni az akció. Eközben Nadin és Anton fegyvereiket magukkal veszik. A lánynál két makarov típusú pisztoly látható. Valószínűleg Ő egy klasszikus vadnyugati stílusban harcol, ahol két pisztoly dukál a szereplőnél. Antonnál Ak47-es látható annyi különbséggel, hogy még egy modern Red Dot van felszerelve a fegyverbe. Két hűséges embered, akiket kaptál készen állnak. Már csak parancsra várnak. Ha úgy érzed valamit megakarsz velük beszélni, tedd meg és ne habozz. Amint viszont kiadod a parancsot és rögtön a csatornához indultok és leveszítek a fedelét majd a létra segítségével lemásztok, kellemetlen szaggal fogtok találkozni. Arról nem is beszélve, hogy patkányok hangja töri meg a csendet és a szennyvíz, ami alattatok van szintén nem lehet kellemes. Sajnos a hely kissé sötétnek ígérkezik, így aligha van fény. Szerencsére viszont Anton rögtön bekapcsolja fegyverének lámpáját, hogy némi fényt kaphassatok. A megadott helyhez nem olyan nehéz eljutni. Nem kell sokat sétálni hozzá főképp, hogy megvan adva a térképen keresztül pontosan merre kell menni. Miközben célotok felé igyekeztek, érzed, hogy a quincy jelenléte, aki a futárok között lehet, egyre erősebbé válik. Közel lehet! Hirtelen egy pisztoly dörrenés hallatszódik el melletted. Szerencsére senki nem sérül meg. Ki is derül ki volt a hunyó. Nadin volt azt.
- B..b..bocsánat. Megijesztett egy patkány.
- Aaaahhh Nadin! Még mindig patkány fóbiád van he? Nem kellet volna már erről leszoknod?
- Maradj csendben Anton! Nem tehetek róla!
- Ez nem mentség! Katona vagy nem pedig nyuszi civil! Szedd össze magad!
- Nekem te ne parancsolj oké? Egy rangban vagyunk!
Jobb lesz elcsitítanod őket, nehogy lebukjatok mivel hamarosan megérkeztek a célhoz. Ha nem csitítod el őket, lebukhatsz és küldetésed sikerének rovására fog menni. Jól gondold meg viszont mit mondasz. Lehet nekik te parancsolsz, de ne feledd, hogy nem voltál velük éveket, ergo nem biztos, hogy hallgatni fognak rád. Hamarosan megérkezel célodhoz is. Kiszűrődő fény biztosítja eme állítást, ami fentről lefelé érkezik egy tátongó lyukon keresztül. Nem hallottál robbanást. Valószínűleg nem robbanthattak. Akkor viszont mivel vághattak emberméretű lyukat? Ráadásul a lyuknál lévő kivágott rész, ami körülbelül egy méter vastagságú, frissen látszanak „égéshez” hasonló nyomok. Mintha lézervágóval vágták volna ki a lyukat. Lehet nyomozásba kell kezdened, mielőtt tovább mész, de akár megteheted azt is, hogy sietsz. Hiszen a quincy jelenléte egyre távolodik tőled. Mit teszel?
(click to show/hide)


Elisa Aschenbrenner

A kihallgatás kezdetét veszi. Amint a férfi észrevesz téged, rögtön látszódnak rajta a félelem jelei. Hírneved megelőzött téged és valószínűleg tisztában van, hogy éppen kivel is áll szemben. Más kérdés, hogy ugyan reszket, de nem biztos, hogy emiatt szószátyárrá is vállhat. Vannak, akiken kiülhet a félelem, de még így is tartják magukat és ha kell meghalnak bizonyos információk elhallgatásának érdekében. Kérdés, hogy a mostani eset hogyan fog végződni. Úgy döntöttél, hogy egy roppant kegyetlen módszert alkalmazol, amivel megpróbálod szóra bírni. Bár mit várhatna az ember a véreskezű Wyverntől, ki arról híres, hogy egy kegyetlen pszichopata, akinek még egy gyermek élete se szent? Az első kérdésedre némaság fog fogadni. Mivel úgy döntöttél, hogy ha nem kapsz válasz vagy netán nem olyan választ fogsz kapni, ami neked tetszik, rögtön pisztolyod segítségével bal térdét lövöd el. A fájdalom hatására a férfi hatalmasat felordít. Viszont így sem adja meg magát a fickó. Túlságosan is makacs! Itt az idő akkor hát a második lábát is ellőni. Jobb lábába kapott lövedék következtében, újfent felordít és rögtön térdre is ereszkedik, mivel nem tudja tartani magát. A katonák viszont tudják mit kell tenniük. Így hát felállítják és állva tartják a szerencsétlent, akinek arcánál látszanak a verejtékek. Nem vagy te egy kicsit totálisan zakkant és kegyetlen? Mit várok mondjuk tőled. Na mindegy! Lássuk az eredményt. Hát ez a fickó nem akar beszélni. Így hát újra lőnöd kell. Ehhez viszont közel kell menned, nehogy az egyik katonádat lődd meg. Amint ezt megteszed a bal oldalon lévő fogva tartó eléd tartja a férfi bal karját. Miután meglövöd olyan helyen, ahol nem hal bele, újfent jajveszékelés veszi kezdetét. Vajon meddig lesz ennyire makacs? Hát még mindig az. Ráadásul egy hegyes tekintetet is megenged magának. Ma nagyon nehéz esetet fogtál ki úgy tűnik. Így ellövöd a jobb karját, hátha szóra tudod végre bírni. Ígéretedet beszokásod tartani ugyebár. Itt végre sikerül eredményt elérned. Végül is csak két láb és kar bánta a dolgot, de végül a fickó elkezd dalolni neked.
- A nevem Kurt Abend! Én voltam az, aki elárulta Miss Vledlanát a quincyket! Elegünk van Őfelsége zsarnokságából! Nem fogjuk tovább hagyni, hogy a quincyk rabszolgaként végezzék és folytonosan félniük kelljen az olyan mocskoktól, mint maga és Őfelsége!
Választ kaptál. Bár egy válasz hiányzik. Nem mondta meg, hogy ki bízta meg. Sajnos már hiába is kérdeznéd, mert a vérveszteség bekövetkeztében szemei mozdulatlanná vállnak és arca elsápad. Embereid nyomban elengedik. A test a földre huppan. Az egyik katona megnézi a pulzust majd kijelenti a nyilvánvalót.
- A fickó halott Miss Achenbrenner.
Hát ennyi volt. Akitől információt szerezhettél volna már halott. Viszont a műsorod nézőket vonzott! Nem is akárkiket! Konkrétan a személyzet legtöbb tagja kijött a kerthez, viszont szerencsére embereid is kapcsolnak és rögtön megjelennek a hátad mögött. Mint a hat katonád veled van és fegyvert kézbe kapva, szárnyas íjaikat megidézve a személyzet felé céloznak, ezzel sakkba tartják őket. Nagy szerencse, hogy a birtokon belül a legtöbb katona innen már elment, csupán olyanok vannak itt, akik nagyon nem konyítanak a harchoz, így felemelik a kezüket. Hiába vannak többen, de a fegyver jelenléte terrorba tartja a személyzetet. Az olyanokban főképp, akik soha életükben, nem kellet az életükért küzdeniük. Talán itt lenne az ideje statáriumot végre hajtani, hogy nyomozásodat segíthesd. Esetleg a kislány túsznak megfelelő lehetne, aki éppen bujdosik az egyik személyzeti tag mögött. Nyomban észreveszed és látod kiről is van szó. A képen látott leányzó lenne Miss Kruger lánya! Mit teszel hát Wyvern? Mivel fogod nyomozásodat eredményhez vezetni? Bizonyítékok vannak nálad, viszont információ kevés! Használd a fejed, ha eme titkot szeretnéd megfejteni!
(click to show/hide)

Határidő: 2020.01.04
« Utoljára szerkesztve: 2019. Dec. 23, 13:19:58 írta Elisa Aschenbrenner »

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #13 Dátum: 2019. Dec. 23, 13:18:28 »
Néha abszolút nem tudom megérteni, hogy lehetnek egyes quincyk vagy neander-völgyi ősemberek annyira idióták, hogy egy felsőbb hatalom ellen indítsanak valami szánalmas lázadást? Nem látják be, hogy reménytelen? A saját biztonságuk már nem annyira fontos? Végül is a természet törvénye szerint a gyengének meg kell halnia, hogy az erős fennmaradhasson. Most is ez fog történni. Éppen egy gyenge, magatehetetlen, szánalmas személyzeti tagot hallgatok ki éppen, aki nem volt képes megérteni a tényt, hogy hol van a helye. A rajta kiülő félelem csupán szívemet melengeti. Annyira imádom, mikor látom a szemeikben a félelmet és rettegést! Azt csinálhatok velük, amit akarok és oly élvezettel tölt el, mikor egy ilyen kis szánalmas patkány szenved! Az ilyen idiótákra nincs szükségünk! Ha ennyire megakarnak halni, hát akkor megkapják vágyaikat, hosszú kínok között! Sajnos hiába retteg tőlem ez a szánalmas féreg, nem képes beszélni. Elnémult. Hát nincs mit tenni. Betartom az ígéretemet! Rögtön el is lövöm a bal lábát. A jajveszékelésének hangja csak úgy zene füleimnek. Viszont még így is makacskodik. Ám legyen! Ellövöm hát jobb lábát is! Micsoda muzsika töri meg a csendet! Sajnos még mindig nem beszél. Kezd kicsit az agyamra menni, de sebaj! Egy idő után beszélni fog! Odasétálok a bal karjához, amit éppen az egyik katonám tart. Mélyen a férfi szemébe nézek, ördögi tekintettel majd ellövöm a bal karját. Megvető szemeket kapok. Na jó! Akkor irány a jobb kar! Ellövöm azt is! Ekkor már végre dalol, mint egy kismadár. Sajnos viszont az információk, amiket kapok, korántsem hasznosak. A nevén kívül sületlenségek tömkelege jön ki a szájából. Hányszor hallottam már pontosan ezeket a szavakat a legtöbb árulótól? Nem unják még? Készülnék ellőni a bal fülét, de sajnos, akit éppen kiakarok hallgatni megnémult újfent és mozdulatlanná vált. A katonáim elengedik majd ellenőrzi az egyik él-e még. Nyilvánvaló nem? Halott már és még ki is jelenti a nyilvánvalót.
- Azt magam is észrevettem! Viszont. Úgy tűnik társaságot kaptunk!
A birtok személyzetének legtöbb tagja megérkezett a műsorhoz. Szerencsére viszont katonáim, megfelelő kiképzésének köszönhetően, rögtön akcióba lendülnek. Bizonyára felhívták a figyelmet embereimnek, mikor itt gyülekezni kezdtek. A hátam mögött maradék katonáim is megérkeznek a helyszínre majd fegyvert fognak rájuk. Pontosan, amit elvárok tőlük! Gyanítom, hogy az áruló még most is köztünk van és akit én éppen kihallgattam csupán az egyik embere lehetett. Lehetséges, hogy tényleg nem Vledlana áll a dolgok mögött, hanem valaki más? Esetleg a személyzet tagjai között van egy áruló? Mindenki gyanús. Egy lehetőséget látok! Statárium! Eme birtokot, mostantól fogva lezárom. Erősítést fogok kérni és mindenképpen az összes személyzeti tagot, alapos vizsgálat alá fogom vetetni. A veszélyes elemekkel fogok majd foglalkozni miután utasítani fogom embereimet, hogy a gyanús viselkedésű tagokat válogassák ki ebből a csordából. Legrosszabb esetben kivégzést fogok tartani. Végül is egyszerűbb lenne! Az egyetlen ok amiért nem teszem, hogy Vledlanával való kapcsolat ne romoljon meg, ha kiderül Ő nincs benne a dologban. Amint viszont kiderülne a turpisság, azonnal mindenkit megölök. Kilépek egy kicsit, hogy jól lásson a tömeg majd megemelem a hangomat.
- Hölgyeim és uraim! A nevem Elisa Aschenbrenner! Mr.Shinzou küldött, hogy egy árulót azonnali hatállyal letartoztassak! Sajnos úgy tűnik, maguk között van az a bizonyos áruló! Azt ajánlom a delikvensnek lépjen elő! Amig ez viszont nem történik meg, mindannyiukat gyanúsítom árulás vádjával! Statárium lép életbe! Aki elmeri hagyni a birtokot, azt lelövik! Aki bújtatja az árulót tettestársnak minősül!
Közben tekintetem megakad egy kislányon. Rögtön mosolyra nyílik a szám. Tudom miképpen tarthatnám őket sakkban még. Egy gyerek élete, nagyon is sokat ér ugyebár? Hát igen. Az erkölcsnek vannak hátul ütői.
- Ha esetleg úgy hiszik, nem lesz következménye és ez főképp az árulónak címezem, remélem tisztában vannak akkor azzal is kinek a vére fog a kezükre tapadni!
Csettintek egyet az egyik katonámnak, aki rögtön odaáll mellém.
- Hozza ide a kislányt! Schnell!
A terv a következő. A kislányt túsznak fogom használni. Folyamatosan mellettem lesz majd. Közben megkérem majd az egyik katonámat, hogy hívjon erősítést, hogy biztosítsam a statárium feltételeit. Se ki, se be. Aki még is szökni próbál az meg fog halni. A területet átfogom fésülni alaposabban. Innentől én leszek élet és halál úrnője!
« Utoljára szerkesztve: 2020. Jan. 02, 19:41:52 írta Elisa Aschenbrenner »

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #14 Dátum: 2020. Jan. 04, 19:15:21 »
Némán bólintok. Nincs több kérdésem, s utána is csak annyit beszélek, amennyi feltétlen szükséges, hogy megértessem magam. Tárgyalásunk lényegére fókuszálva analizálom a hálózati tervrajzot, míg Vledlana orrlyukai kitágulnak emberének válaszától, majd kezébe kapja kissé összegyűrve a második papírtekercset. Mihelyst szóba elegyedik velem újra, két lépéssel mellette termek, és figyelem, hova mutogat éppen. Néha bólintok, hogy értem is a lényeget, nem csak jól kinéző szoborként vagyok jelen. Gyorsan hadar, nincs idő félbeszakítanom. Szőke hajából egyre több csúszik előre vállán, miközben beleéli magát mondanivalójába, ebből sejtem, mennyire komoly szituációval állunk szemben. Valamit viszont most már szólnom se ártana!
- Természetesen, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni! - felelem sietve, majd eltávolodom.
Egyelőre kérdés, honnan kapok rádiót? Vállat vonva a katonatiszttel megyek, ő talán adni fog! Viszont most jut el a tudatomig: R-Rááááám akarnak bízni két embert? Eeeeeeh?!

***

Az oroszul hablatyoló emberek – Quincyk – önmagukban bizarr látvány. Nincs hozzászokva a fülem a nyelvükhöz, meg nem is beszélem. Viszont észreveszem, hogy mindegyik nevet, vagy némán tisztogatja a fegyverét. De olyat is felfedezek, aki a bakancsát fényesíti éppen.
Hogy marad a fején a sapka? Vajon sátorban élnek, esetleg némelyik a járműben éjszakázik? Min mehetnek keresztül, hogy katonának hívhassák magukat? Miért nevetnek bő kedéllyel, ha naponta ölnek másokat?
Filozofálós énem igencsak el van kényeztetve, annyi kérdés akad, amin gondolkodhat! Ám az idő szűkös, mellesleg két katona, kiket felettébb erős Quincyknek érzékelek, vigyázzban állnak a katonavezető előtt. Rövid ideig rajtuk legeltetem szemeimet, majd határozott mozdulattal átveszem a nekem kihozott eszközöket, és megköszönöm. Kicsit meg is hajolok.
- A nevem Aleda Felisberta, örvendek mindkettejüknek! - mosolygok udvariasan, ezután fellapozom a térképet, hogy végül egy bólintással zsebre vágjam a kommunikátorral együtt.
- Igazából annyit szeretnék, ha nagyon halkak lennének, ahogy lemegyünk! Nem lenne jó felkelteni az ellenség figyelmét – jelentem ki, és felváltva végignézek rajtuk, hogy van -e hozzáfűznivaló. Ha nincs, kiadom a parancsot, hogy menjünk le. Férfi tagunk segít leszedni a csatornafedőt, én előrevetülök, aztán követnek olyan sorrendben, amilyenben szeretnének.
A szag orrfacsaró, bár őszintén? Nem vártam virágillatot a kanálistól, illetve a piszoktól, patkányoktól nem félek. A sötét az egyetlen hátráltatótényezőnk, de arra is megoldás születik hamar, így el tudunk indulni ténylegesen is. Minden rendben halad, egészen a dobhártya szaggató dörrenésig amitől megdermedek, s szívemhez kapva orra esek a saját lábamban, egyenesen a csatorna vízbe.
- Mintha megkértem volna önöket, hogy legyenek…. - próbálok meggyőző hangnemben érvet felhozni, miért kéne épp most egér pukiként lapulni a háttérben. Sikertelenül járok, hiszen a kiállásom nyakig koszosan eleve inkább vicces lehet, mint valakié, aki igazából több éve rutinos is ebben. Ilyenek a katonai vezetők, például a fenti, aki összehívta nekem a két jó embert.
- Erősebb az ellenség jelenléte – gondolkozom el, megfordulva, ülőhelyzetbe tornázva magam. Kezemmel olyan kocsonyás dolgot tapintok közben.
- Hmm? - kihúzom a vízből, és meglátomezt a termetes szürke patkányt, aminek az oldalán átmegy az ujjam! Valószínűleg ő lesz az a  példány, akit kutyafuttában, majdhogynem vak módon, de eltalált a leányzó. Ledermedek újra a belőle lassan csordogáló, vörös folyadéktól, ahogy kihúzom belőle az ujjam, s mely így tenyeremhez tapad. Elfordulok a katonáktól, és elkezdek köhögni. A hányást próbálom visszatartani, miközben minél messzebb igyekszek hajítani az állattetemet.
- Menjünk tovább! - mondom kicsit rekedtesen, majd összeszedve büszkeségem szilánkjait előretrappolok.
Nem sokkal később úgy szűrődik le reánk a fény, mintha a Menny kapuja előtt állnánk. Közelebb merészkedek szemügyre venni, amin keresztül átszűrődik, majd az adóvevőért nyúlok.
- Öhm, vétel? Vétel, Aleda Felisberta vagyok! Találtam… találtunk egy lyukat a csatornarendszer tetejében. Pontosan felettünk van, egy ember simán átfér rajta. Kör alakban kormos a fal ott, ahol átvághatták. Erre gondolok legalábbis is, mert nagyon egyenletlen. Úgy gondolom, fontos nyomhoz érkeztünk, kutatásba kezdek. Szerintem a futáraink sem lehetnek messze. Vétel vége! – azzal megszakítom az adást. Nyomozásba fogok, még mielőtt elsietném az akciót.


//Kockadobás döntött, milyen meggyőző tud lenni Aleda a katonák csendre intésében.
Megegyezés szerint ha a mesélő többet dob tőlem, úgy nem értem el sikert.
Én 15-öt, a mesélő 18-at dobott.//
« Utoljára szerkesztve: 2020. Jan. 04, 19:45:13 írta Aleda Felisberta »