Szerző Téma: A második lecke  (Megtekintve 358 alkalommal)

Description: Magánküldetés! Résztvevők: Elisa Aschenbrenner és Aleda Felisberta

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 7 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #15 Dátum: 2020. Jan. 05, 11:39:00 »Aleda Felisberta

Életedben először kell vezetned. Bár nem egy hadsereget szerencsére, de azért két ember vezetése is komoly kihívás és felelősség is egyben. Vledlana viszont úgy gondolja, efféle feladatot rád bízhat. Egyszer valahol mindent elkel kezdeni nem igaz? Szerencsére nem képzetlen embereket kapsz Nadin és Anton képében. Legalább is látszólag. Kérdés, hogy a gyakorlatban mennyire fognak hasznosnak bizonyulni. A két katona rögtön haptákba vágják magukat miután üdvözlőd őket és ők is a formaságokat betartván bemutatkoznak neked.
- Serebryakov Nadin! Őrmester!
- Vladimir Anton! Őrmester!
Parancsaidat nem kérdőjelezik meg. Úgy tűnik rögtön képben vannak, hogy minden parancsaidnak engedelmeskedniük kell és nem fognak ellenkezni. Viszont, mint minden vezetőnek, küldetésük során bizonyítaniuk kell rátermettségüket. A gyenge vezetőt nem fogják sokáig követni. Bizonyítanod kell majd, hogy nem díszként kaptad a rangot, amit Vledlanától kaptál. Viszont. Eljön az idő mikor választanod kell majd, de ne siessünk ennyire előre. Fókuszáljunk a jelenre! A csatornához leérve nehézséggel találkozol egy patkány fóbiás képében, aki ugye Nadin és kettejük civakodása nem segít küldetésed sikerében. Ráadásul a csatorna vízét magadon érezheted minden porcikádban. A két katona menten nevetni kezd, bár minden erejükkel azért igyekeznek visszatartani, de annyira viccesen hat számukra a jelenet, hogy nem képesek abba hagyni. Szerencsére nem bunkók. Nadin odasiet hozzád majd felállít és leporol egy picit amennyire tud. A halott patkány látván hátra ugrik ijedtében, ami miatt Anton kineveti Nadint.
- Fogd már be Anton! Nem vicces!
- Komolyan egy patkány fóbiás őrmester és egy… oooh…. befogom.
Anton szerencsére kapcsol, hogy talán nem most kéne gúnynevekkel szórakozni. Bár sajnos akkor zajt csaptatok, hogy az ellenség, akik talán a közeletekben lehetnek, hallanak titeket. Kis idő múltán kiadod a parancsod, bár rekedtes hangon, ami kuncogás lesz rá a válasz a két katona részéről, de követik parancsiadat. A lyukhoz érve úgy döntesz megvizsgálod, de előtte teljesíted a kapott parancsodat és az adóvevő segítségével jelentesz Vledlanának. Válasz viszont nem érkezik. Ha újra próbálkozol, sistergést hallhatsz. Bedöglött volna a műszer? Lehetséges. Mindenesetre a lyuk megvizsgálásával egy érdekes ténnyel fogsz gazdagodni. A lyuk körül lévő koromfeketeségből láthatod, hogy átvágták. Vajon miféle műszerrel végezhették? Gondolkozzunk csak. Adottak ugyebár a futárok. Egy közülük quincy. Mennyi erre az esély, hogy egy seele schneiderrel vághatták ki a placcot? Az a fegyver eléggé éles és átvág mindenen, ami él és mozog. Ha eleve kárt tud tenni a túlvilági lényeknek, egy falat miért ne tudna átvágni vele könnyedén? Lehet itt felsorolni a teóriákat, elképzeléseket, hogy vajon hogyan csinálhatták. A csendet Nadin és Anton hangja töri meg akik a fenekükhöz kapnak.
- Nadin ez te voltál?
- Dehogy te ökör! Majd a fenekedet fogom fogdosni?
Nadin egyszer csak ki húz valamit a fenekéből. Alaposan megnézi majd egy idő után összeesik. Antonnal is ugyanez történik. Nadin háttal szerencsére, míg Anton pofára a csatornavízre. Úgy tűnik egyedül maradtál. A quincy jelenlétet egyre erősebben érezheted. Viszont senkit nem látsz magad körül. Pedig eléggé közel van. A csendet, patkányok hangja zavarja már csak. Eléggé megzavarnak ahhoz, hogy a figyelmedet egy pillanatra elveszítsd, így nem is sejtheted, hogy az a quincy már a hátad mögött van. Megkocogtatja válladat majd megvárja míg megfordulsz. Amint ezt megteszed reflexből, egy macska fülekkel lévő leányt láthatsz, aki üdvözöl téged egy könyökössel. Ekkor sötétül el minden…

*

Szerencsére visszanyered az eszméletedet és látásod hamar kitisztul. Elég kemény ágyat tudhatsz magadénak amit, ha alaposan megnézel, nem is ágy, hanem egy hosszú fekete asztal. Ha balra nézel képernyőket láthatsz. Egy képernyő kivételével, ami nagyjából középen van, a kamera képeket láthatod, ami a csatornarendszer egyes pontjait mutatja. Felismerheted az egyiket, hiszen ott található a hatalmas lyuk, amit találtál. Valószínűsíthető, hogy a bank közelében lehet ez a hely, ahol most vagy. A képernyő, ami viszont nem mutat semmit, egy jellegzetes logót láthatsz. A futárok jelképét.  Ezek szerint elkaptak? Viszont sehol egy őr. Ha jobbra tekintesz láthatsz három ajtót. A hátad mögött egy csatorna bejárathoz hasonló folyosót láthatsz, előtted pedig szintén egy ajtó található. Fent pedig egy hatalmas ventilátor, ami csak forog és forog. A fény, ami kiszűrődik benne, mesterséges lámpafény. A csendet egy harapás szakítja meg. A hang forrásának irányába, ha odanézel láthatod, hogy valaki még is itt van a szobában. Pontosabban a csatorna folyosó bejárata előtti emelkedőnek korlátján csücsül a macskafülekkel megáldott leány, aki éppen almát majszol és téged figyel.
- Na mi van Csipkerózsika? Méltóztattál végre felébredni? Már azt hittem egy könyököstől kinyúltál!
Az almacsutkát hátra dobja, majd ledobja magát a korlátról. Precízen földet ér bukfenc formájában. Gyorsan kiegyenesedik majd csípőre teszi a kezeit és vár mit teszel. Közben széles mosolyra nyitja a száját majd a zsebeiben kotorászik két kezével egy pillanatra. Előhúzza dolgaidat. A makarov pisztolyt, quincy kereszted, adóvevő készülékedet és a térképed, majd lobogtatja feléd, hogy jól láthasd mit is vesztettél el éppen.
- Csak nem ezeket keresed?
Teszi fel a költői kérdést neked. Közben az adóvevőt hátra dobja, hogy nagyot is koppanjon. Valószínűleg az a készülék kilehelte abban a koppanásban a lelkét is. A térképet jól láthatóan széttépi. Mit fogsz tenni?
(click to show/hide)


Elisa Aschenbrenner

Statárium mellet döntesz. Most, aki esetleg nem érti, röviden összefoglalva azt takarja, hogy egy adott területnek egy pontját kijelölik és karantén alá helyezik. Se ki, se be, nem mehet. Csak is a katonák és arra kijelölt személyek. Elisa pontosan egy ilyen határozat mellet döntött. Az áruló előkerítése érdekében, kalitkába zárja a személyzet minden egyes tagját. Egyik embered rögtön elővesz egy mobilt és erősítést kér, miközben rá utasítottál egy másikat, hogy hozza ide a kislányt eléd. Eléggé megy a huzavona miután ott terem egy pillanatra az egyik katonád a tömegbe, majd erőszakkal a kislányt megragadja és hozzád viszi. A személyzet tekintetéből jól látszik ez nem tetszik nekik, de nem mernek ellenállni mert látják, hogy az íjak, amit a katonáid tartanak éppen a személyzet tagjaira, bármikor elsülhetnek. Nagy szerencse, hogy fegyvertelenek. Mert akkor lehet nem így alakulnának a dolgok. Vledlana nagy hibát követett el, hogy csaknem minden katonáját elvitte a birtokról, ezzel szabad utat adhatott neked arra, hogy minden eszközt bevethess. Végig ezt tervezted talán?
- Az erősítés félórán belül itt lesz Miss Aschenbrenner.
Félórán keresztül lehetséges itt kell tartanod a tömeget. A kislány talán megfelelő túszként tudod arra használni, hogy semmikép se álljanak neked ellent. Amint a kicsi melléd kerül az egyik személyzeti tag úgy dönt kockáztatni kezd és futásnak ered a kislányhoz. Rögtön ezt meg látván, egyik katonád azonnal lelövi. A lövés pillanatában, a megmentő megszűnik létezni ahogyan egy hollow tűnik el. A többiek felemelt kézzel várakoznak.
- Az egyikük szökik!
Úgy tűnik egy figyelem eltereléssel gazdagodtál. Katonáid sajnos ekkora távolságban nem tudják eltalálni a célpontot, de a szökésben lévőt te még megállíthatod, ha jól lösz. Nagy adag szerencse kell, hogy eltudjad találni. Mivel szökik, valószínűleg az a bizonyos áruló lenne, akit oly nagyon elakarsz kapni. Mit teszel? Megpróbálod lábon lőni, hogy lassítsd és ezzel az egyik katonád elkaphassa vagy úgy döntesz nem kockáztatsz és megölöd? Mivel a szökésben lévő egy quincy, nem érdemes hirenkyakuval utána menni. Ráadásul, ha elhagyod a posztod talán az itt lévő személyzeti tagok nagyon felbátorodnának. Fontos a terror megtartása mostani helyzetedben. Ezért célszerű inkább lelőni vagy meglőni. A kérdés melyiket választod? Közben szerencsére a kislány már hozzád kerül. Viszont nem árt koncentrálnod. Egyetlen lövésen múlik, hogy hibát vétesz karriered során vagy megtartod jó hírnevedet és nem kegyelmezel.

Ahhoz, hogy le tud lőni minimum 10-et kell dobnod.
Ahhoz, hogy megsebesítsd a lábát, minimum 15-öt kell dobnod.
Ha kisebbet dobsz, elvéted a lövést és a szökésben lévő quincy, elfut.

Határidő: 2020.01.11

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 7 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #16 Dátum: 2020. Jan. 09, 13:47:27 »
A műsor egyre érdekesebb lesz. Van egy bizonyos árulónk Vledlana társaságában és még mindig nem fedte fel kilétét. Azt kell mondjam, rég nem szórakoztam ilyen jól. Hát ezt akarod? Legyen! Elfogadom a kihívást! Mindig is vágytam már egy olyan ellenfélre, aki elszórakoztat! Mostanában igazán könnyű munkákat kaptam. Amint beléptem már az ajtókon, rögtön megtaláltam a kiszemelt célpontjaimat és csupán a kivégzésüket kellet lebonyolítanom. Most viszont úgy tűnik nem ilyen egyszerű a mai feladatom. Statáriumot kell felállítanom, hogy még véletlenül se tudjon elszökni senki, főképp nem az áruló személye, akit éppen keresek! Ezért is döntök úgy, hogy felhasználom Vledlana kislányát, hogy rá vegyem, már ha az illető itt van és gondolom nem szeretné, ha vér tapadjon a kezére. Főképp nem egy kislányé, aki olyan ártatlan arccal rendelkezik, hogy menten elolvadnak körülötte az emberek. Hánynom kéne ettől. Mi olyan különleges abban a kislányban amúgy is? Egyszer úgy is felnő nem? Esetleg lehet ez a kis teremtés később egy nyamvadt féregként fog kifejlődni, akit mihamarabb likvidálnom kell! Katonáim rögtön akcióba lépnek. Már az erősítés kérelmét is elküldtük. Félórán belül egy osztaggal fogok bővülni és akkor a statáriumom oly biztos lesz, hogy még Vledlana visszatérte sem fog megakadályozni abban, hogy elő ne kerítsem a rohadékot. Esetleg le ne tartoztassam magát Miss Krugert ha lesz bizonyítékom abban, hogy a nevezetes áruló Ő lenne. Addig is sajnos az ártatlanság védelmét élvezi. Egyellőre! A katonám, akit elküldtem a kislányhoz sikeresen véghez viszi a feladatát. Nyomban megragadja a kezét és vonszolni kezdi magával. Sajnos ekkor egy idióta kis senkiházi úgy gondolja megtámadja a kollégámat. Szerencsére a hátam mögött már elszáll egy nyílvessző egyenesen a bátor delikvenshez, aki úgy eltűnik, mint egy nyavajás Hollow. Létezése megszűnik! Többé már nem is fog vizet zavarni és beleköpni a levesembe. Gondolom legalább is az elején. Csakhogy egy igen érdekes cselhez volt szerencsém. Az egyik emberem szól, hogy valaki szökni próbál. Tekintetemmel rögtön észreveszem a menekülőt. Sajnos viszont, ahogyan kollégám éppen célra tartva tartja az íját, látszik, hogy ekkora távolságban már nem képes eltalálni. Húzom el a számat a látványon. Még számolni fogok az emberemmel amint ennek vége lesz.
- Majd én intézem! A vendégeket tartsa sakkba!
Kiadva a parancsot, előveszem luger pisztolyomat és kibiztosítom. A menekülő felé célzok, aki már valószínűleg egy méteren már túl van. Nagyon kell koncentrálnom, hogy eltaláljam. Szerencsére a quincy pisztolyok igen hatásosak tudnak lenni ekkora távolságban is. Sajnálatos módon viszont amint ellövöm a pisztolyomból a menekülőnek szánt golyómat, halálos sebet kap egyenesen a tüdejébe amitől nyomban összeesik.
- Micsoda pazarlás. Hozza ide a hulláját!
Utasítom a kollégámat, aki nem méltóztatott lőni. Eközben már a kislány mellettem terem, akit a másik kollégám idehozott. Ördögi mosollyal nézek a kicsire majd a bal kezemet a vállához teszem és magamhoz húzom határozottan.
- Hidd el! Mi ketten nagyon jó barátok leszünk! Amíg azt teszed, amit mondok. Világos voltam? Ugye nem szeretnéd, ha Elisa néni lyukat készítsen a hasadba vagy a fejedbe. Ugye?
A kérdésem és egyben kérésem egészen nyilvánvaló. Ha szökni próbál, megölöm. Ha esetleg valaki megpróbálja megmenteni, akkor az illetőt ölöm meg. Jaj, de izgalmas! Ezután a mélyen tisztelt sakkban tartó személyzethez szólok.
- Mint azt már említettem! Nincs menekvés! A szabályok egyszerűek! Aki szökni próbál, meghal! Aki a kislányt próbálja megmenteni, vagy csak gondol rá, az meghal! Aki az árulót bújtatja, meghal! Aki tettestársnak bizonyul, kihallgatásra kerül, majd kivégzem! Higgyék el, csak a maguk biztonsága érdekében vagyok ilyen drasztikus! A quincyk védelmét képviselem! Szóval! Ajánlom működjenek együtt velünk és talán… túlélhetik!
Széles mosoly jelenik meg az arcomon majd magamhoz intem az egyik katonámat, aki a közelben van.
- Minden egyes személyzeti tagot tereljenek be azonnal az étkezdébe és zárják be a terem mindegyik ajtaját. Mindegyik ajtóhoz egy őr legyen jelen. A többi katona az étkezdében legyen világos?
Ezután a kislányhoz fordulok.
- Te pedig kicsikém. Szépen megmutatod anyukád szobáját rendben?
Egyértelmű miféle választ várok el a kislánytól.
(click to show/hide)

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 21

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #17 Dátum: 2020. Jan. 11, 19:25:52 »
Nagyon csúszós a beton, ezért nem egyszer visszaesek, ahogy próbálok felállni a mocsokban. Aztán előttem terem egy kéz, melynek tenyere érdes, de a kézfej bőre meglehetősen puha, és meleg. Mintha kicsit nem is egy csatornában lennék, hanem egy kandalló előtt. Megérintem, egyúttal eldobom a nálam lévő állattetemet. Biztos fogással felhúzom magam Nadin segítségével. Nagyot ránt rajtam. Érzem, hogy megfeszül a karja ezután is, szóval minden ízben ráerősített a fóbiájára. Én nem értem az enyémet. Ránézek a bal tenyeremre, ami ragad a vértől. Az ábrázatom hamar elkínzottá válik.
Nem tudom mire véljem ez, de a vér látványától mozdulni se bírok! Hogy lehet ez? Ütöttem már le a szobámba tévedt rovart. Sokszor nyomot hagytak gyönyörű szép falamon. Még akkor se dermedtem le ennyire, mint a piszokban ülve, és most. Köhintek egyet.
- Fun time’s over!* Inkább arra figyeljünk – folytatom továbbra is rekedtesen –, nehogy meglepjenek minket! Egyúttal jelentem, a rádió nem működik.
Elhúzom a számat.
Már másodjára próbáltam jelentést tenni. Sikertelenül, recseg az egész.
Elvagyunk vágva a külvilágtól?
Minden esetre érdeklődésem közelebb vonz a felettünk fúrt hatalmas lyukhoz. Mint az várható volt, a vágás művészetéhez érthettek a tettesek. Nagyon érdes a kör széle. Bólintok párat, feltehetőleg seele schneider használatának gyanúja áll fenn. Továbbra is felfelé tekintgetnék, ha nem hallanék kiáltozásokat – újfent egy apró dolog miatt. Biztos vagyok benne.
- Miről van szó? - fordulok sarkon. Amikor látom, hogy Nadin felmutat egy ismeretlen tárgyat, hirtelen elhanyatlik. Odalépek, de hátrálnom kell, mert Anton meg pont előre esik, felém. Ijesztően csendessé válik a csatorna, a férfiért aggódom is, hogy esetleg megfullad, ha nem segítem ki a szennyvízből. Oda akarok menni, ám a háttérben meglapuló patkányok hangja hangossá, zavaróbbá válik. Kicsit sípol a fülem, mint amikor átkapcsolsz egy teljesen másik hullámra, és sejted a fejed hátuljában, hogy valami történni fog. Megerősödik a korábban érzett ellenség jelenléte. Tisztán érzem, hogy a fajomba tartozó egyénről van szó. Felelni azonban nincs idő. Akármit mondhatnék, mert az a torkomon akad.


***

Nyöszörögve kinyitom a szemeimet, de fogalmam sincs hol vagyok, egyelőre meg se merek mozdulni. Inkább visszacsukom, s kinyitom őket megint, hozzászoktatva a jelenlegi fényviszonyokhoz. Megnyalom az ajkamat is, majd észbe kapok, hogy tulajdonképpen én láttam valakit, aki leütött, mikor szólni akartam. Úgy érzem a nyelvem is elharaptam.
Vajon… vérzett? Uh, talán jobb, hogy addig se voltam ébren!
- Nadin? Anton? - bátran felemelem a fejem végül, ám… Nos. Nem egészen erre a válaszra számítok. Egy ismeretlen ismerős incselkedni kezd velem.
- Nem hittem volna, hogy Csizmás Kandúr fog elhívni egy randira, mondjuk úgy – vonom fel szemöldököm, végigmérve a monitorokat, az asztalt amin fekszek. Biztosra vettem, hogy nem ágy. Furcsálltam is volna, ha akárki kapjon is el, akkora luxusban részesít. Bár az egyik nagy képernyő szerint nem akárkiknek a kezei közé kerültem. Ilyen tekintetben a lány kezén himbálózó kereszt is megéri, amiről persze tudom, hogy az enyém. Felismerem, de nem vágok rá különösebb arcot. Igazából meg is tarthatja, ha szeretné.
- Szóval miért is hoztál ide? - kérdezem, majd végigmérem, megvagyok -e kötözve? Mennyire tudok felülni? Nyújtózni? Megnézem azt is, működik -e az érzékelés, és hogy egyáltalán érzem -e Nadinékat a közelben.


*Fordítás, ha valaki nem értené: Vége a mókának!

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 7 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #18 Dátum: 2020. Jan. 12, 11:11:24 »Aleda Felisberta

Mindenáron elakartad kerülni, hogy lebukj, de sajnos Fortuna másképp döntött veled szemben és szerencsétlenségek sorozata okozta ama végzetedet, hogy végül a futároknak köss ki. Kérdés, hogy valóban szerencsétlenségnek tudhatjuk-e ezt be vagy inkább szerencsés fordulatnak? Valószínűleg ez tőled fog függeni és persze a fogva tartódtól, aki széles mosollyal az arcán széttépi előtted a térképet, hátra hajítja az adó vevődet és még a láncodat a bal kezének ujjánál, pergetni kezdi, mint aki jól végezte dolgát.  A csizmás kandúr megnevezésen elröhögi magát egy pillanatra majd feléd sétál. Szabad kezét csípőjéhez helyezi majd hozzád hajol egy pillanatra, hogy szemügyre vegyen. Azután jobb keze a fejeden landol és kicsit megpaskol mint egy kisgyermeket.
- Ez tetszik. Köszönöm a bókot! Viszont bocsi. A férfiakat jobban csípem! Ha fiú lennék, esetleg lezbi lehet, hogy randira hívnálak!
Majd elkezd az asztal
körül körbe-körbe sétálni. Úgy tűnik egy igen érdekes személyiségű futárral találkoztál. Érzékeiddel, igyekszel Antont és Nadint behatárolni. Jó hírrel szolgálhatok viszont ezzel. Ugyan is megérzed jelenlétüket. Pontosabban a jobb oldalon lévő három ajtó egyikében mindkettőjük jelenlétét megleled. Pontosabban a középső ajtó felől erősebben. Viszont sok más jelenlétet is érzékelsz, akik idegenek a számodra. Ami igazán meglepő lehet, hogy ezek közül egy nagyon kiemelkedő. Nem quincy, nem fullbringer, de nem egy arrancar. Sokkal inkább, shinigami? Valószínűleg ott lehetnek az elfogott katonáid. Kérdésedre a futár megáll előtted majd a közeli falhoz támaszkodik.
- Rögtön a tárgyra térsz? Ez tetszik! Jól van kis nemeske! Még mielőtt viszont rátérnék az üzletre, szeretném felhívni valamire a figyelmed oké?
Hatalmasat fütyül a futár, ami bezengi az egész szobát. A fütyülés pillanatában az ajtók kinyílnak és futárok masíroznak be. Csatorna folyosóról szintén érkeznek futárok, akik a korlátot használva, megtámaszkodnak. A quincyket hamar észre fogod venni, mert rögtön bemutatkozás képben, megjelenítik az íjukat és feléd céloznak. Mások csak figyelnek téged összefont kezekkel. Egy futár viszont kiemelkedik a többiektől. A csatorna folyosó felől az egyik támaszkodó hátán, kardot vélsz felfedezni. Ha esetleg túlságosan elvagy foglalva azzal, hogy megfigyeld a többieket, a macskafüles futár csettint feléd párat, hogy rá figyelj.
- Amint láthatod, a szökés nem opció. Nem vagyok ostoba. Tudom jól ki vagy! Miss Aleda Felisberta! Úgy van! Ismerünk! Mindannyian! Viszont a hírnévnek ára van. Főképp, ha az a hírnév társul egy olyannal, mint a véreskezű Wyvern! Elmondom mi lesz! Ma este, pontosabban éjfél körül, megpróbálunk újra betörni a bankba, te pedig segítesz nekünk. Ugyan is a bank széfjébe betudtunk jutni, viszont egy apró bökkenővel találkoztunk, amivel sajnos a hackerünk nem tudott mit kezdeni. Ujjlenyomat védelemmel van felszerelve a széfen belül minden egyes szoba. A szobákon belül az adott család értékei vannak. Ámbár nem tudtuk feltörni az egyik szobát, de megtudtuk kinek az ujjlenyomata kell. A tied! Jöhet a kérdés, vajon miért pont a tiéd? Nem vagy a családnak a vezetője, se nem pedig fontos személy már ne haragudj. Még is, csak te tudsz bejuttatni. Ez az ábra. Kell a család széfjéből nekünk valami! Segítesz és elengedünk. Ha viszont makacskodsz, akkor inkább megmutatom. Hé, Reaper!
Füttyent is az említett személy felé. A lány, akinél kard van a hátán, rögtön átugrik a korláton. Amint a földhöz ér, odasiet a macska fülekkel megáldott futár társához majd feléd néz. Rögtön egyik keze a hátán lévő kardhoz helyezkedik el, mint aki készül kihúzni.
- Akkor hagyom, hogy Reaper levágja az ujjadata a helyéről és nélküled fogunk bemenni. Az egyik fájdalmasabb! Szar lehet ujj nélkül flangálni nem? Tudod mi történik akkor, ha azt nem kezelik? Örülök, hogy kérdezted. Nos! A válasz az, hogy a vérzésben, ami csupán egy ujj, belefogsz halni! A vérben! Tocsogva! Jól tudom hemafóbiás vagy kislány? Hát képzeld el, Reaper kardja miket tudna művelni! Jó sok vért tudna ontani! Huuu! De még mennyit! Egy tengernyi vér!
Hát ez nem hangzik valami túl jól. Ismerik a gyengeségedet, tudják ki is vagy ami talán nem meglepő mivel egy eléggé hírhedt családból származol, ráadásul a futárokkal van dolgod. Valószínű és eléggé egyértelmű a helyzetből kiindulva, hogy jók az információk megszerzésében. Vajon az áruló miért segíti pont őket? Mi olyan különleges ezekben a futárokban? Mi közük van egyáltalán a quincykhez? Azon kívül, hogy pár futár ahhoz a fajhoz tartozik.
- Levágjam az ujját?
- Ne ne ne! Hadd döntsön! Ez egy életre szóló döntés!
Vágja oda Reapernek a macskafüles futár majd feléd fordítja a tekintetét.
- Mindennek van ára Miss Felisberta. Ez csupán üzlet. Segít és akkor talán cserébe, mi is segítünk. Nevezze meg az árát! Mire van szüksége? Pénzre? Információra? Vagy egy korrupt seggfejt buktassunk le? Csak van valami, amihez annyira áhítozik nem? Egyet kérhet. Ez egy vissza nem térő alkalom! Szóval? Segít nekünk és akkor, mi is segítünk vagy fogja magát Reaper és levágja mondjuk… az egyik mutató ujját! Vigyázzon mert elég jó kardforgató a barátom. Shinigami! Ugye milyen jó?
Megveregeti Reaper vállát egy picit majd vár a döntésedre. Hát ez eléggé éles váltás lesz meg kell hagyni. Még is mit teszel? Elfogadod az ajánlatot és segítesz a futároknak? Esetleg megpróbálod őket átverni és színleled, hogy segíteni akarod őket vagy teljes mértékben ellenállsz?
(click to show/hide)
Elisa Aschenbrenner

Jó hír, hogy a menekülő belehal a sérülésébe, így a sakkban tartó személyzet is láthatta, hogy elöled nincs menekvés. Más kérdés, hogy információtól foszthattad meg magadat, ami talán közelebb vihetett volna az áruló megtalálásában. Új módszerhez kell folyamodnod, ha sikerrel akarsz járni. Szerencsére használod a fejed és bebiztosítod a statáriumot míg az erősítés meg nem érkezik. A többi katona, akik eddig a fegyverük segítségével a személyzetet igyekeztek sakkban tartani, elkezdi beterelni az épületbe. Hallhatod, hogy sokan nem tetszésüket nyilvánítják ki, de szerencsére ellenállásra nem kerül sor. Remélhetőleg Vledlana nem szerezz tudomást műveletedről. Ügyelj is erre! Mivel egy volt KGB ügynök volt, lehetséges, hogy tele poloskázta az épületet és mindenről tud. Ha így van még is mire vár? Ez is csupán egy lehetőség, nem biztos. Rajtad áll, hogy kideríted-e és időt és energiát fektetsz ebbe vagy kockáztatsz és rögtön az áruló keresésére indulsz. Eközben a katona, akit elküldtél a hullához visszatér a tetemmel együtt, amit le is dob a földre magáról. Van időd egy kicsit megnézni az elfogott zsákmányt. Rögtön a ruhájából láthatod, hogy a komornyik egyik cselédje volt. Középkorú férfi, ápolt bajusszal és szakállal. A régi angolok fizimiskája elevenedik meg a férfi arcáról. A lövésnek a nyoma látható. Mivel nem egy quincy íjjal lőttél, hanem a pisztolyodból, így a teste nem tűnt el. Mindenképpen megtudod vizsgálni a tetemet. A tetem vizsgálata után, a kislány segítségével eljuthatsz Vledlana szobájába. Nem ellenkezik. Látszik nagyon fél tőled. Láthatta mire vagy képes és tudja, hogy vele is megtennéd eme rettenetes tetteket. Vledlana szobája az épület legfelső emeletén található. A hosszú lépcsőn amint felmész a kislánnyal együtt egy hatalmas két ajtóval találkozhatsz, ami a lépcsővel szemben található. Belépve, rögtön egy hatalmas ágy látható, nem mellesleg tele van régiségekkel. Régi petróleumlámpa az egyik szekrény felett például. A szekrényben tele van könyvekkel, amiből válogatni lehet. Festmények, amik valószínűleg az előző tulajdonosokat ábrázolhatják. Viszont a modern technológia sem marad el. Itt van például egy korszerű számítógép az ágy mellett bal oldalon. A jobb oldalon egy ajtó, ami vezet valahova. Ruhás szekrény is látható az ágy jobb oldalán, pontosabban az említett ajtó melletti bal oldalán. A bútorzat a régi barokk stílust idézi meg. Némelyik arany bevonattal rendelkezik. Természetesen egy fekete piano is helyet foglal, pontosabban a szoba közepén! A pianónál egy kotta látható. Egy elég nagy szobáról beszélünk. Nem hiába van ekkora bejárata! Mit fogsz kezdeni Wyvern?


Határidő: 2019.01.18

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 7 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #19 Dátum: 2020. Jan. 16, 17:33:39 »
Micsoda pazarlás! Pedig lehet fontos információkat tudott volna szolgálni a féreg, aki megpróbált megszökni előlem, de sajnos a golyó rossz helyen találta el. Legalább ezzel bebizonyítottam a többi féregnek, hogy nincs lehetőségük a menekvésre és a kezem nagyon messze tud elérni. Ha ellenállnak, meghalnak. Ilyen egyszerű az egész! A férgeknek tudniuk kell, hol a helyük ebben a világan és ekképpen várom is el az itt jelenlévőktől. Szerencsére a hulláért már kezeskedik a kollégám, aki nem tudott pár méterről eltalálni egy célpontot. Méltó büntetésben fogom részesíteni amiért egy fontos lehetséges informátort hallgattattam el. Márpedig aki nem cselekszik az is hibázik. Én tökéletes munkát várok el, hibának itt nincs helye! Aki hibázik, annak bűnhődnie kell! Eljön majd ennek is az ideje. Egyelőre a többi féreggel kell foglalkozzak. Ki is adom a parancsot a katonáimnak, miután hosszú monológban tisztáztam a jelenlegi körülményeket számukra és biztosítottam afelől ezeket a förmedvényeket, hogy nincs menekvés! A többit kollégáim már intézik. Miután végre a hulla elém kerül, kezemmel jelzem emberemnek, hogy maradjon a kislánnyal míg átkutatom a tetemet. Először az arcát nézem meg, jobbról és balról. A fizimiskájától undorom támad. Ahogyan az oroszokkal nem vagyok képes kibékülni, ugyanúgy az angoloktól is mondhatni hányingert kapok már a látványuktól is! Pedig a kultúrájuk nem áll messze a németekétől, de mégis visszataszítónak látom őket. Azt hiszik, hogy az övüké a világ! Milyen kis naívak! Majd egy nap belátják, mekkorát tévedtek, ahogyan az emberiség többsége is, miután mi quincyk, az ária faj, kiknek jogos jussuk uralkodni felettük, átvesszük a vezetést. A fej vizsgálata után a sebet ellenőrzőm, hogy ténylegesen végzett-e vele. Biztonság esetében még a nyakát is megnézem és a pulzust is megvizsgálom, hogy egyáltalán van-e majd ezután a ruháját vizsgálom meg. Zsebeket ellenőrzők, hátha találok valami használhatott. Még a belső zsebét is igyekszem ellenőrizni, a cipő talpát is szintén. A lábbeli sarkát igyekszem mozdítani hátha elrejtett benne valamit. Régi módszer ugyan még a tizenkilencedik századból eredendően, de hátha valaki visszanyúlik ehhez a csínyhez, hogy elrejtsen előlem valamit. A tetem vizsgálata után a kislányra nézek, aki rögtön tudja, hogy mi következik most. Elvezet szépen Miss Kruger szobájába. Csettintek a kollégámnak, hogy utánam jöjjön és ne veszítse szem elől a kislányt. Az épületbe visszaérve, rögtön a lépcső irányába fordulunk. Amint felérünk két nagy díszes ajtóval találkozom. Hagyom, hogy a kicsi kinyissa az ajtót majd belépve a küszöbön félrehúzom a számat.
- Milyen giccses szoba! Ezek az oroszok… befelé!
Szólok rá a kislányra. Megvárom míg bemegy majd mutatom a katonámnak, hogy tartsa rajta a szemét. Ezután megkezdem a szoba átvizsgálását. Kesztyűmet megigazítom majd a könyvespolcon kezdek kutakodni. Minden egyes könyv címét megnézem majd ki is veszem egyenként, hátha az egyik titkos könyv lenne. Némelyiket ellenőrzőm is. Találomra kinyitom a könyvet majd lapozok benne egy kicsit és visszateszem a helyére. A szekrény felett lévő petróleumlámpát is alaposan forgatni kezdem, nincs-e rajta valami érdekes, ami segíthetné a nyomozásomat. Ezután a hatalmas ágyhoz indulok. Első dolgom a takarót eltávolítani majd a párnákat megnyomkodom, nincs-e bennük valami értékes, esetleg rendellenesség. A festmények, amik a falon vannak, jobbra és balra tologatom, hogy mögöttük nem találok-e valami titkos rekeszt, esetleg széfet. A számítógéppel később fogok foglalkozni. Végül a zongora felé veszem az irányt. A hangszer szerencsére kifinomultan van megcsinálva. Valószínűleg eredeti olasz remekmű. Akár lehetne német is, de az olaszra tippelek inkább. A hangszert alaposan átkutatom. Kinyitom a fedelét majd utána a kottát veszem szemügyre. Ha esetleg vannak rajta hangok, elkezdem őket eljátszani. Hátha ezzel sikerül valamit elérnem.

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 21

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #20 Dátum: 2020. Jan. 18, 21:11:11 »
Amikor a lány megpaskol, halkan hümmögök egyet, miközben kezeimet összefonom mellkasom előtt. Ebből jövök rá, hogy nem vagyok megkötözve. Ez azért már haladás! Bár lehet mindvégig „szabadon” mozoghattam – az asztal határain belül –, csak az agyam megtréfált. Be kell vallanom vészhelyzeti készenlétben vagyok, mióta láttam Antonékat elájulni a csatorna félhomályában. Nem engedek le túlságosan ebből a védelemből, nehogy később ráfázzak, de megnyugszok, mert miközben a lány hozzám beszél, megérzem a két katonát, viszonylag közel. Mintha nem is egy szobából álló épületben lennék, hanem annál komplexebb építményben. Illetve rajtunk, Quincyken kívül másfajta jelenlétet se hagyok figyelmen kívül.
Shinigamik? Mit keresnek ők itt?
A leányzó elkezd cápamód körözni az asztalka körül, mintha ezzel akarna erőt fitogtatni, hogy most én vagyok a kisegér, akit zsákmányául ejtett, és aki nem szökhet el. Ezért gondolom, ha már kizökkent a gondolatmenetből, miért ne tehetném meg én is? Szerintem valahol erre várt, hogy elkezdjem megkérdőjelezni a helyzetet, majd kérdésekkel előrukkolni neki, mint a velem megegyező helyiségben tartózkodó, egyetlen személy. Aki „Mentsvárként” szolgálhat.
Fogalmam sincs, ki ennek a kitervelője, viszont ez egy okos húzás. Még egy apró indok, amiért nem engedhetem le a védelmem!
- Nos, inkább!  - Minthogy az előző „beszólásra” kelljen reagálnom!
Pár pillanatig nézek, mire készül. Fütyszót hallat, és hamarosan megsokasodunk. Végigmérem az előttem termő bandát, lila szempárom megakad a hosszú hajó Shinigami nőn. Nem figyelgetem pár másodpercnél tovább, mert a fogvatartóm ezúttal csettintget.
A mondandója nem igazán lep meg. Kicsit lassan esnek le ugyan a dolgok, hisz mégis csak idő feldolgozni, mibe is keveredtem! De visszagondolva „Kis nemeskének” becézgetett, illetve ismerheti a nevem. A családom elég hírhedt támogatója a hadiparnak, pozitív értelemben. Fegyvereket készít, az ország több pontján toborzóközpontot létesített. Tudják, hogy született lánya, ami nem feltétlen biztonságos, ám mire a vagyon, ha nem apa szeme fényének védelmére? Részben. Részben pedig a toborzóirodák fenntartása, a birtokunkon élők, dolgozók fizetése, rendszeres adományozás. Szóval ha hadiparbeli részvétel miatt aligha lennénk ismertek, újságok még írhatnak arról, melyik kórház számlájára küldtünk éppen milliós összeget. Ennek egy töredékét abban a bankban őrizzük, melynek széféről a leányzó beszél. Másról is jártatja a száját, három percig folyamatosan. Ami azt illeti, fogalmam sincs, hogy hemofóbiás vagyok -e, először történt olyan a csatornában, hogy megfogtam azt a patkányt. Viszont nem is tőle, inkább a vérétől undorodtam. Elgondolkozott arcot vágok, amit vehetne az ismeretlen úgy, mintha az ajánlatán gondolkoznék. Valahol igaz, elvégre elgondolkodtató, miért épp az én ujjlenyomatom kell ehhez? Egyáltalán mikor állították be hozzá az enyémet?
- Jó– vonok vállat – Igazából még kisebb dolog, mint amire gondoltam volna, hogy... "megkér"!
- Viszont árban Kane Shinzouról kérek információt, magáncélú felhasználásra. Tehát még Elisa se tudna arról, amit így az – összedörzsölöm ujjaimat egyik kezemen – ujjlenyomatért adok.
- Tudni akarom, mikor szokott úgy a városban lébecolni, hogy össze tudjak futni vele, mielőtt Ő tenné meg! - utalok a szőkeségre, majd a macskafüles nőnek hátat fordítok, lefekszem. Így nézek vissza a lányra, kezeimmel megtámasztva fejem. Lábaimat is keresztbe rakom egymáson, míg dönt. Én nem hezitáltam sokat, bár tény, most valószínűleg az életemmel játszok. Megéri viszont, ha… így elérhetem őt valahol a városon belül…

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 7 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #21 Dátum: 2020. Jan. 19, 13:12:22 »Aleda Felisberta

- Jól hallottam?!
Mordul fel az egyik futár, miután közölted az árat. Ő is leugrik a támaszkodok közül, aki nem egy shinigami, se nem quincy, csupán egy esper. Sietős és határozott léptekkel jön feléd. Hangjából rögtön sejtheted, hogy egy lány az, aki felmordult, ráadásul egy eléggé fiúsabb lánykáról van szó már a kinézetéből. Rövid fekete haj, testét elfedik a sportos és hajlékony ruhája, ami a futároknak elengedhetetlen a könnyebb mozgás érdekében. Szeme bal oldalán egy kicsi tetoválás látható az alján.
- Ha azt hiszi ez a ribanc majd kiadjuk neki Kane Shinzout azt lesheti!
Szerencsére Cat gyorsan leállítja a feldúlt lányt, miközben gyorsan az útját állja. Valószínűleg éppen készült téged megverni.
- Nyugodj le Spidey! Higgadj le egy öt percre!
Szól erélyesen Cat a futárra majd feléd tekint és mélyen a szemedbe néz. Úgy tűnik sikerült elgondolkodtatnod az árral kapcsolatban. Lehet sikert értél el, ezúttal? Spidey meglepő arcot vág majd Ő is feléd tekint majd Catra vissza. Két kezét a macska fülekkel megáldott futár vállaira helyezi majd kicsit megkezdi rázni, miközben véleményét igyekszik kifejteni.
- Komolyan elgondolkodtál az ajánlatán? És ha hazudik?! Ő a Wyvern asszisztense! Nyilvánvaló miért akarja megtalálni! Kiakarja nyírni Kanet!
- Megvan rá az esélye tudom! Viszont ne feledd, kevés lehetőségünk is van!
Ez fontos információ a számodra. Kiderülhet számodra, hogy a futároknak kevés lehetőségük van ahhoz, hogy kirabolják a széfet. Ezt a hasznodra fordíthatod, ha esetleg átakarod őket ejteni a palánkon vagy esetleg Kane Shinzou hollétét akarod megtudni mindenképpen. Spidey leveszi kezeit Cat vállairól majd morog egy picit és elmegy. Cat sóhajt egy picit majd újfent feléd tekint, gondolkozik még egy kicsit majd csak azután reagál a feltételedre.
- Ha elvégzed a munkát, megkapod, amit kérsz. Ha viszont átejtenél minket, esetleg szólni mersz a drága főnöködnek, garantálom, hogy nem csak az ujjadat fogod elveszíteni. Reaper! Vezesd el a „kisasszonyt” az öt csillagos lakosztályába!
- Már is. Pattanj szöszi!
Szól rád a shinigami akinek neve immáron kitudódott aki nem más mint Reaper. Nincs más választásod, mint követned a shinigamit. Fegyvereidet nem kapod vissza nyilván. Cat nem olyan ostoba, hogy csak úgy az eszközeidet visszakapod. Lehetséges, hogy amikor a munkát elvégzed átadja a dolgaidat, de addig nem igen számítanék a helyedben rájuk. Reaper elvezet téged a középső ajtóhoz. Átlépve a küszöbön egy csatorna folyosón találod magad. A szennyvíz bűze újra megcsap, de szerencsére csak az aroma, ami megmaradt. Reaper balra veszi az irányt. Pár lépést megtéve egy ajtóhoz megy, ami jobb oldalon található. Anton és Nadin lélekenergiáját érzed egyre erősebben. Valószínűleg itt tartják fogva őket. Amint te is az ajtóhoz érsz, Reaper kinyitja majd gyorsan megfogja a válladat és szó szerint behajít a küszöbön. Megvárja míg felállsz majd hozzád intézi szavait.
- Nehogy azt hidd, hogy csak azért, mert nemes vagy még megúszod a „vendégszeretetet”. Cat helyében rögtön levágtam volna az ujjadat inkább. Na mindegy! Élvezd egy ideig az „öt csillagos hotelt” szöszi!
Azzal a lendülettel be is csapja az ajtót és hallod, hogy kattan a zár. Az öt csillagos hotel kimerül abban amint körbe nézel a szobában, hogy van három ágy egy közös asztal és egy lámpa fent, ami neonfénnyel világit. Az ágyak nem éppen kényelmesek, sokkal inkább a börtönökhöz hasonló stílussal és keménységgel vannak megáldva. Anton és Nadin egymással szemben lévő két ágyban ülnek és rád néznek. Lehet beszélned kéne velük arról még is mi történt vagy inkább hazudsz nekik? Tiéd a döntés! Ha nem is beszélsz velük csupán ledőlsz, az is egy opció. Akármelyiket is választod, egy biztos. Jó pár idő elteltével, ami körülbelül öt vagy hat óra eltelte lehet, hirtelen meghallod, hogy az ajtó zára kattan egyet és kinyílik lassan és nyikorogva. Viszont senkit nem látsz az ajtón túl. Ami viszont érdekes, hogy futó léptek hangjai távolodnak el az ajtótól jobbra. Mit teszel? Kihasználod a lehetőséget és Antonnal meg Nadinnal megpróbálkozol a szökéssel, ha már adódik egy alkalom vagy inkább ott maradsz? Az egyik lehetőséggel gazdagabb lehetsz a másikkal szegényebb. Dönts mit teszel hát?
(click to show/hide)


Elisa Aschenbrenner

A hulla ellenőrzése jó ötletnek bizonyul a számodra. Először is, valóban halott. Pulzusa nincs, a lövés pontosan eltalálta a tüdejét. Valószínűleg egy ideig szenvedett mielőtt végleg elhagyta az élők világát, de azért elég hamar elérte a halál. A fejnél semmi érdekeset nem találsz, leszámítva azt, hogy koszos, miután megismerte a földet, amin éppen állsz. Belső zsebeiben viszont érdekesebb dolgokra lelhetsz. Először is egy bőrből készült igazolvány tartót találhatsz. Kinyitva lelsz egy személyit, amin megtudod a nevét az illetőnek. Grigorij Zharkov született 1968.05.17-én. A lakása Karakurában található. Pontos címet kapsz, hol lelhetnéd a lakhelyét. Van fénykép is, amin megtudod, hogy van felesége és két gyermeke. Egyikük már középiskolás lehet, aki történetesen egy fiú még a kislány óvodás korú lehet. A másik, amit találhatsz az egy levél, ami fel lett bontva már. Nincs feltüntetve címzett így lehetséges ez egy személyhez szóló levél. Amint kinyitod a következő szöveggel találkozhatsz.

Drága férjem

Tudom, hogy mire vállalkoztunk. Még is úgy gondolom ez kezd sok lenni. Biztos vagy benne, hogy nem akarsz elmenni? Itt hagyhatnánk ezt az egészet és kezdhetnénk új életet! A gyerekeink érdekében! Nem tudom mit tegyek, hogy őszinte legyek. Mi van, ha ránk találnak, ne adj Isten Ő talál ránk és az életünk romokban fog heverni! Tudom megígértem, veled maradok jóban és rosszban, de gondoskodnom kell magunkról is! Remélem megérted. Pontban ma hat órakor a reptérre megyek a gyerekeimmel és elhagyjuk Japánt. Szeretném a velem jönnél! Ha nem jössz, megértelek, de te is értsd meg nem azért teszem mert nem szeretlek, hanem a gyerekeink jövőjéét akarom bebiztosítani. Rájuk is gondolnunk kell! Szeretlek! Remélem jól fogsz dönteni!

Hű kedvesed: Natasha

Hoppá! A levél ezek szerint egy bizonyíték! Lehet tényleg az árulót sikerült kifognod? Úgy tűnik, ha még meg is ölted azt, aki fontos dolgokat tudhatott, a felesége még életben van. Lehetséges, hogy el kell hozatnod magadhoz, hogy alaposan kikérdezhesd. Megvan erre a lehetőséged, csupán szólnod kell az egyik kollégádnak, hogy jelentsék be parancsodat. A pontos cím megvan így nem fognak vakon keresgélni. Időben is megvagy, tehát minden esélyed megvan, hogy ezt a Natasha nőt behozasd és kifaggasd módszereid segítségével. A kérdés mennyire leszel hatékony? A hulla vizsgálata után Vledlana szobájában indulsz, ami számodra túl giccses. Másoknak lehet a gyönyörű megfogalmazás jutna az eszébe, de hát nem mindenkinek egyforma az ízlése. Alaposan megvizsgálod a szobát. A könyvespolcnál semmit érdekeset nem találsz csupán híres orosz, japán és német írok neveivel találkozol és a műveikkel. A petróleumlámpán sem vélsz felfedezni semmi érdemlegeset. A számítógépet még hagyod egy időre és az ágyat támadod meg. Ott sem lelsz semmit. A zongorán belül és kívül sincs semmi furcsa. Már érződhet, hogy zsákutcába találkoztál, egészen addig amíg a dallamot el nem kezded játszani, ami nem igazán bonyolult zongoradarab hiszen ez a Boci dal és a kotta alapján egy kézzel kell eljátszani egy eléggé rövid részt. Konkrétan hat billentyűt kell lenyomnod megfelelő sorrendben. Amit meg is teszel. Amint ez megtörténik a zongorával szemben, ahol egy ajtó is látható, mellette bal oldalon a fal elmozdul és egy titkos szobát vélhetsz felfedezni. Amikor belépsz ezen a titkos szobán már érdekes dolgokra lehetsz figyelmes. Régi könyvek, pergamenek, Japán írások! Ami viszont igazán szembetűnő lehet számodra, az egy quincy kereszt, ami a szoba közepén van kiállítva egy vitrinben. Maga a kereszt egyébként egy piros dobozkában van elhelyezve, aminek elülső oldala átlátszó. Viszont ahelyett, hogy kereszt formája lenne, inkább hasonlít egy sárkányra, aki széttárja szárnyait. Vajon mihez lehet köze? Mit fogsz tenni? Lehet ellenőrizned kéne a számítógépet. Úgy döntöttél, hogy később foglalkozol vele így hát amint bekapcsolod a gépet, rögtön találkozol egy problémás feladattal. Jelszót kér. Ki kéne találnod még is mi lehet a jelszó? Lehet az egyik személyzet tudja vagy esetleg ebben a szobában lelhetnéd meg? Mit fogsz tenni most Wyvern?
(click to show/hide)

Határidő: 2019.01.25

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 7 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #22 Dátum: 2020. Jan. 19, 13:14:30 »
Rám mosolyog a szerencse! Nem véletlenül kértem meg kollégámat, hogy hozassa ide a hullát! Hiszen, ha egy informátort meg is ölök, lehet valamit lelni a zsebeiben! Ő sem volt kivétel! Igaz egy kicsit alaposabbnak kellet lennem, de megérte! A szánalmas pofája csupán undort vált ki bennem, de miután meglelek egy bőrből készült igazolvány tartót és egy levelet, széles mosoly derül az arcomra. Wunderbar! Ellenőrzöm először az igazolvány tartójában lévő dolgait. A személyie hamar elárulja kicsoda, hol lakik. Ráadásul még egy fénykép is található, ahol kiderül, hogy házas és van két gyereke. Viszont számomra jelentéktelenek, egészen addig amíg a levelet el nem olvasom. Szóval a felesége tudott valamit és elakarják hagyni Japánt? Abból nem esznek! Felállok a hullától majd a kollégámra nézek.
- Jelentse be! Új parancs! Az igazolványon látható címre induljanak először, keressék meg a Natasha nevezetű nőt és a gyerekeit! Hozassák elém!
Megvárom amíg az emberem elvégzi a bejelentést majd elindulunk szépen Vledlana szobájába. Sajnos egyellőre semmi érdemlegeset nem találok. Hiába ellenőrzőm a festményeket, könyveket még egy régi lámpát is, de eredménytelen. Az ágyat is alaposan átvizslatom, de nincs eredmény. Eddig úgy tűnik Miss Kruger tiszta. Lehet tényleg nincs benne a dologban? Megeshet, hogy nem is tudott arról, hogy a személyzetének egyik tagja valami huncutságon törte a fejét? Utolsó mentsvár a zongora maradt. A kottán látható hangokat eljátszottam egy kézzel. Egyik szemöldökömet fel is húzom az ismert dallam hallatán. Boci boci tarka? Ez komoly? Még is miért? A kislányának zongorázta volna el olykor? Megeshet. Viszont gyorsan megcáfolódik elméletem, miután a zongorával szemben egy fal elhúzódik és egy titkos szobát vélek felfedezni.
- Wunderbar! Egy titkos szoba! Vajon mi célt szolgálhat?
A kislány felé nézek, hátha vélek felfedezni nála valami érdekes arckifejezést, amiből le szűrhetem, hogy jó nyomon járok vagy esetleg tud valamit és nem árt megkérdeznem. A szobába lépve érdekes dolgokat látok. Régi japán írások, pergamenek, amikhez, ha hozzáérnék szétmálnának valószínűleg. Viszont ami igazán érdekes a számomra az egy vitrinben lévő dobozkában látható quincy lánc, aminek a formája nem egy szokásos kereszt, hanem egy széttárt karokkal lévő sárkányt jelképez. A kereszt jellegét hamar felfedezem, ha az egész formát nézem, még is furcsállom. Szerintem a dobozt jobb, ha magammal viszem. Talán Mr. Shinzou tudna valami mondani erről. Esetleg a személyzet egyik tagja. A vitrin üvegét betörőm a szablyám markolatával majd a dobozt elveszem és zsebre vágom. Nem éppen kifinomult módszer, de ha mindenképpen a végére akarok járni ennek az egésznek, minden eszközt be kell vessek. Elvégre Mr.Shinzou nem hiába küldött ide! Üres kézzel nem térek vissza hozzá! A gép felé veszem az irányt majd amint bekapcsolom csettintek emberemnek, hogy a székhez tegyen valami emelvény szerűséget, hogy lássak is. Rögtön három könyvet helyez el. Egy jó vastag könyvet meg elém rak, hogy feltudjak mászni a székre. Néha a kis termetem miatt, nagyon sok problémába tudok ütközni. Rá nézek a kislányra majd a kollégámra. Ha elnevetik magukat a látottakon, garantálom nekik az életre szóló kínzást, amit tervezni fogok velük. Amint sikeresen leülök, látom, hogy jelszót kér. Elhúzom a számat majd gondolkodok egy kicsit. Vajon mi lehet a jelszava ennek a gépnek? Előveszem a zsebemből a dobozkát majd végül beírom, hogy Sárkány. Ha ez nem sikerült akkor a Bocibocit írok és így tovább. Ha esetleg egyik sem jön be, még a kislány nevét megpróbálhatom. Ahhoz viszont meg kell tudnom, hogy hívják.
- Hogy hívnak téged kicsi?
Teszem fel a kérdésemet a kislány felé, miközben előkészítem a pisztolyomat, ha esetleg rá kell vegyem a válaszra.