Szerző Téma: A második lecke  (Megtekintve 1083 alkalommal)

Description: Magánküldetés! Résztvevők: Elisa Aschenbrenner és Aleda Felisberta

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #30 Dátum: 2020. Febr. 17, 12:26:50 »Aleda Felisberta

Cat válaszodra mosolyogva bólint rá. Tetszik neki a válasz, amit adtál. Lehet később ez a kapcsolat, ami köztetek kialakul még hasznos lehet a későbbiekben. Még mielőtt viszont a két futár megérkezne a szobába, hogy elvigyenek téged, Cat még hozzáfűz valamit a válaszoddal kapcsolatban.
- Van egy bölcs mondás nálunk futároknál, amit a bátyámtól hallottunk. Ellenség vagy barát? Jó vagy rossz? Ezek csupán szerepek. Viszont a kérdésem te vajon melyik szerepben vagy? Ne válaszolj erre. A tetteidre leszek kíváncsi, nem arra, hogy milyen szépeket tudnál mondani. Ne kelljen csalódnom oké?
Megenged magának még egy mosolyt aztán a két furát érkezésével át is ballagsz szépen egy kantin féle helyiségbe, ahol a futárok esznek, isznak, cseverésznek egyszóval jól érzik magukat. Bár a szúrós tekintetek hamar elérnek téged, de egyelőre nem kell attól aggódnod, hogy valamelyikük majd jól neked ront. Amint a helyedet elfoglalod és várakozol, van lehetőséged a melletted lévő Nomaddal kicsit elcseverészni, aki nagyon könnyedén kezdeményez. Kis információ morzsával leszel gazdagabb Spidey-al kapcsolatban, hogy rögös úton ment keresztül, de hogy pontosan min is, most kiderül.
- Nagyon szépen köszönöm! Amúgy jah. Elég durva dolgokon ment keresztül. Gondolj bele! Egyszer csak jönnek emberek az otthonodba és mindent szétbarmolnak, majd látod anyádat és apádat lepuffantani. Nem éppen kellemes látvány egy nyolcévesnek. Főképp, hogy az illető gyilkos a családjának a legjobb barátja volt. A pénz megőrjíti az embereket olykor.
Ez az információ talán megértetheti veled, hogy Spidey miért is ilyen kemény és bizalmatlan az idegenekkel szemben. Az ördögöt említve, Ő is csatlakozik kompániátokhoz, miután a hamburger az asztalod elé kerül. Reaper biccent a fejével fapofával miután meg köszönöd neki az ételt, amit hozott. Úgy döntesz, hogy nem nagyon akarsz velük beszélni és inkább körül akarsz nézni miután végzel az ételeddel. Senki nem akar megállítani téged. Maximum érezheted a heves tekinteteteket, amik egyenesed rád fókuszálnak. Egyesek ráadásul még halkan suttogva beszélgetnek egymással, aminek a témája vélhetőleg te magad vagy. Szerencsére a Playstastion 4 közelében senki nincs így van időd megvizsgálni. Amint a kezedbe veszed a kontrollert, véletlenül az ujjad megcsusszan az egyik gombon, amin a konzol logója látható és be is kapcsolja a menüt egy kellemes zenével és képpel társítva. A többiek a hátad mögött téged figyelnek, hogy éppen mit csinálsz. Ekkor egy érdekességre leszel figyelmes. Egy sötét lélekenergia jelenik meg. A forrása éppen ott található, ahol Spidey-ék is vannak. Ha odanézel egy törpe, narancssárga és sárga színekkel pompázó hegyes égre néző hajjal rendelkező rocker leányzó éppen beszélget velük miközben feléd tekint, aki kis idő múltán már hozzád is sétál határozott léptekkel. A bőr színét, ha alaposan megfigyeled rájöhetsz, hogy nem Japánból származik, sokkal inkább egy déli országból. Amint melléd kerül, egy elég meglepő dolgot tesz.
- Nincs jobb dolgotok, mint Őt stírölni basszameg? Felfogtuk! Itt van! Törődjetek bele baszki!
A futárok megszeppennek a törpe megszólalásától majd utána a szúrós tekintetek, amik rád fókuszáltak végül eltűnnek. Megkönnyebbült lehetsz, ha eddig esetleg túlságosan zavart. A törpe ezután hozzád fordul miközben leguggol feléd majd kikapja a kontrollert a kezedből és elkezd a menün keresgélni. Majd végül talál is egy neked való logikai játékot, ami a Rooms: The Unsolvable Puzzle nevet viseli. Azután átadja a kontrollert neked.
- A többi túlságosan durva lenne a lelkecskédnek, úgyhogy inkább ezt próbáld meg. Egyszerű az irányítása.
Nem is figyel rád, csupán a képernyőt nézi. Amikor elkezdesz játszani, láthatod, hogy egy tapodtat sem megy el mellőled törpe, sokkal inkább kényelembe helyezi magát és figyeli mit csinálsz. A játék számodra nem okozz bonyodalmat. Hamar rájöhetsz az irányítására és a játék logikájára. Talán magát a játékos is élvezheted, esetleg rájöhetsz, hogy vajon kortársaid miért is élvezik ennyire eme gépnek a használatát. Egy kis játékidő múlásával a törpe újabban meglephet amikor beszélni kezd.
- Szar érzés mi? Hogy ennyien úgy tekintettek rád az előbb, mint egy semmirekellőre, akinek nincs helye itt. Bármennyire se bírom én se a fajtádat, hogy őszinte legyek, de azt tudom, hogy te más vagy. Szóval csak annyit mondhatok, döntsd el mit teszel. Megbízol bennünk és akkor jól kijövünk vagy fogod magad és az utolsó pillanatban átejtesz mindenkit?
Komoly tekintettel néz feléd. Viszont nem úgy, mint aki ellenségnek nézne téged. Bár tekintete vad és kisugárzása sem bizalom gerjesztő még is talán olyan érzésed lehet, hogy benne akár megbízhatnál teljes mértékben. A törpe kinyújtóztatja magát majd feláll és kicsit megveregeti a vállad.
- Ajánlom ne sok időt tölts itt. A végén még rászoksz aztán nem leszel kipihent a melóra. Csak egy jó tanács. Na pá!
A törpe ezután sarkon fordul és elmegy. Rajtad áll a döntés, hogy mit akarsz tenni. Abba hagyod a játékot és ledőlsz, hogy utána ténylegesen elkezdhesd majd a rád szabott munkát és túl akarsz esni az egészen vagy szeretnél még egy kis időt eltölteni és esetleg a többieket jobban megismerni?

*

Cathez hasonló szobában töltöd a hátralévő idődet amikor végre pihenésre adnád a fejedet. Körülbelül nyolc óra telt el úgy, hogy nem kellet semmit csinálnod. A kopogó hangok, ami az ajtóból érkeznek éreztethetik veled, eljött az idő. Amint az ajtót elhúzod jobbra Reapert láthatod.
- A főnök azt mondta gyere!
Nincs más hátra, mint Reaperrel tartanod. Visszaérkezel arra a helyszínre, ahol először felébredtél. A hosszú fekete asztal, ahol ki voltál ütve, De ja vu érzéssel tölthet el. A szobában megpillanthatod újra a törpét, akivel találkoztál Cat mellett. Láthatod, hogy egy ezüst dobozt ad éppen Cat a törpének. Ennek vajon miféle jelentősége van egyelőre kérdés. Miután megérkezel te is elcsípheted a két futár beszélgetéséből egy részletet, amit vagy magadban fogsz tartani, vagy esetleg úgy gondolod rá szeretnél kérdezni. Bárhogyan is döntesz Cat végül belefog új tervének elmagyarázásába.
- Nos. A helyzetünk nem egyszerű, viszont nem is tragikus. Megtudjuk csinálni. Vledlana éppen a csatornát figyelteti katonáival. Valószínűleg Aledát keresik. Kihasználjuk az alkalmat! Két futár lesz beöltözve álcaként. Én jó magam leszek a csali. Annyit takar ez, hogy én a két beöltözött futár és Aleda társaságában, szépen feljutunk a felszínre. Valószínűleg engem fogva fognak tartani az egyik sátorban. Én kiszabadulok és elslisszolok az őrök elől. Aleda! A két másik beöltözött futárral szépen fogd magad és a széfhez igyekezz elindulni. Add be, hogy ellenőrizni akarod a családod vagyonát, hogy minden rendben van-e. Miközben én kiszabadulok, elterelem a többi katona figyelmét. Rám fognak fókuszálni, szóval a káoszt kihasználva Aleda kinyitja a széfet és a pendrivet, amit ott fog találni átadja az emberemnek. A többiek elintézik a csatornában lévő katonákat, hogy legyen egérutunk. Fontos az időzítés! Megzavarjuk a rohadékok rádió jelét, így nem lesz alkalmuk segítséget kérni és mire rájönnek mi történt, már itt sem vagyunk! Aleda. Amint megkapjuk a pendrivet, te is megkapod részed. Rendben? Kérdés?
Most lesz időd kérdést feltenni a tervvel kapcsolatban, esetleg javaslatot tenned. Vajon sikerrel fogtok járni?
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Elisa Aschenbrenner

Az ügy zavarosabb, de te már is a tettek mezejére lépsz. Amint lecsapod a poharat az asztalra a személyzet tagjai megijednek. Páran hangot is kiadnak. Kijelentésedet és fenyegetésedet halván sokan falfehér arcot vágnak és rettegni kezdenek. Viselkedésük alapján, arra következtethetsz, hogy közöttük nincs áruló, esetleg olyan személy, aki megmérgezhette volna az egyik katonádat. Lehetséges, hogy nem mindegyik személyzeti tag van jelen? Szerencsére előre látó vagy és csapataidnak azt az utasítást adod, hogy kutassák át az épületét A-tól Z-ig. Ráadásul akit az ebédlő helyiségen kívül találnak valakit, hozzád fogják majd vitetni. Ha a gyilkos és egyben az áruló is itt tartózkodik nagyobb eséllyel fogod elkapni. Úgy döntesz, hogy a kislányt ott hagyod az ebédlőnél és helyette Natasháékkal fogsz foglalkozni. Vledlana szobáját választod vallató helyiségnek. Szerencsére engedelmeskednek és amint helyet foglalnak még az egyszerű kérdésekre is válaszolnak, amiket felteszel. Az érdekesebb része csupán ezután jön, mikor a levelet a nőnek megmutatod, miközben kérdéseidet zúdítod rá. A nő arca rémülté válik. Remegni kezd, miközben gyermekeit igyekszik magához ölelni. Látszik, hogy félti őket. Egy idő után szerencsére Natasha válaszol a kérdésedre.
- Csupán féltem a gyerekeimet. A férjem… veszélyes dolgot akart tenni. Én próbáltam lebeszélni! Nem hallgatott rám! Azt mondta, hogy ez fontos! Ezzel a quincyk… megmenekülhetnek! Folyton valami… lovagról beszélt, hogy visszatér és hogy… segíteni kell neki! Azt hiszem… úgy nevezte… Az utolsó lovag. Szerintem csak botorságokat beszélt, próbáltam is meggyőzni, de, nem lehetett! Esküszöm magának! Én hűséges vagyok! Azért igyekeztem elmenekülni, hogy ne essen bajunk! A férjemet is csak azért akartam magammal vinni, hogy életben maradjon, mert tudom jól, hogy megfogják ölni ezért! Igazam lett! Ez az igazság!
Natasha könnyes szemekkel mondja el a válaszát. Viszont érdekes információkkal lettél gazdagabb. Az utolsó lovag. Mintha derengene neked ez a Lovag dolog. Mr.Shinzou mesélt még neked kiképzésed idejében a quincy lovagokról. A béke őreiről, akikről sok regét írtak meg. Egy gyerekeknek írt mese, hősökről, akiknek a létezésüket nem bizonyították. Ami számodra fontos lehet, hogy a feleség említette, hogy a férje valami olyan dolgot akart megtenni, ami akár az életébe is kerül. Ezek szerint felségárulás gyanúja fen áll. Viszont mit tett, aminek köze lehet ennek a lovagi humbuknak és akár a gyilkossághoz is? Kérdéseidet konkretizálnod kell. Ha még emlékszel, van nálad még pár bizonyíték. Egy fekete doboz és egy eléget papír fecni. Ha eme két dologból talán az egyiket kiderítenéd mire kellenek, talán közelebb kerülnél a válaszhoz. Esetleg megmutathatnád a feleségnek a talált sárkány emblémájú láncot is, hátha tudna neked érdekes dolgot mondani. Rajtad áll miképpen fogsz cselekedni. Ne feledd! Fogy az időd és lehetőségeid! Ha az áruló itt van az épületben lehet, hogy amint esélye nyílik, megszökik! Mit teszel hát?
(click to show/hide)
Határidő: 2019.02.23

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #31 Dátum: 2020. Febr. 22, 10:32:37 »
Ez nem lesz jó. A személyzeti tagok közül mindenki úgy reagál ahogyan kell. Senkiben nem látom a gyanús jeleket, egyfajta eltérést senki arcán. Két dolog lehetséges. Az egyikük, aki a gyilkos és egyben áruló is lehet, a személyzeti tagok között van és nagyon is jól játssza a szerepét. A második, hogy nincs köztük. Viszont, ha nincs itt és az lenne a célja, hogy mindenképpen elakarja rejteni magát, miért kockáztat? Lehetséges, hogy nem is ugyanazt a személyt keresem? A gyilkos és az áruló külön személy? Egyre zavarosabb ez az ügy és ez nagyon nem jó. Olyan érzésem van mintha éppen egy kelepcébe sétáltam volna. Az ellenfelem sakkot adott jelenleg. Nem elég, hogy nem tudom pontosan bábuinak helyzetét, amik szimbolizálnák céljait, de még ellenfelem arcát sem látom. A bizonyítékok, amiket szereztem eddig, talán itt lenne az ideje kideríteni pontosan mire voltak jók. Miért értékesek? A fekete dobozt ki kéne nyitni, de sajnos nincs hozzá kulcsom. Ha erővel próbálnám kinyitni a benne lévő tartalom megsérülhet. Abból nem jönnék ki jól! Nagyon értékes lehet a tartalma, ha a kulcsát elrejtették. Az eléget papír fecninél meg lehet értékes tartalom van. Szerencse mindkét bizonyíték nálam van. Natashánál kell kezdenem az ügy felgöngyölítését. Viszont a személyzettel nem végeztem még. Amint visszaérek alaposan kifogom őket vallatni! Intek a katonámnak, akinek a kezében a fekete doboz és az eléget fecni van, hogy elkérjem majd katonáimra bízom az étterembe lévőket, meg a keresést is hátha időközben a személy, aki egyben remélhetőleg a gyilkos is, előkerítsék. Natasháékat felkísérem Vledlana szobájába két másik emberem kíséretében majd amint megérkezünk a helyiségbe, megkezdem a munkámat. Magamhoz közeli asztalhoz, ahol a gép monitorra is található, lerakom a fekete dobozt és a tetejére a fecnit is óvatosan. A levél felmutatásának köszönhetően megered a nyelve Natashának, amit a férje hullájától szedtem még el. Ezt már szeretem! Imádom mikor rettegve elkezdenek nekem dalolni! Zene füleimnek! Viszont a lovag kifejezésre felkapom a fejemet egy picit. Micsoda? Az utolsó lovag? A quincyk megmenekülhetnek? Ugye nem azt akarja nekem mondani, hogy az utolsó lovag az a személy lenne, aki egy olyan quincy volt, aki a lovagokhoz tartozott, akikről regélnek a gyerekeknek? A férje ennyire ütődött lenne? A lovagok nem léteznek! Csupán mese habbal! Mr.Shinzou ugyan beszámolt nekem erről a pletykáról, hogy a mesékben szereplő lovagok közül egy életben lehet, de senki nem lelt a nyomára, ami ugye nyilvánvaló miért. Mert nem létezik! Az utolsó lovag meg az egész humbuk csak egy kitaláció! Ha léteztek volna, Őfelsége nem került volna hatalomra vagy netán biztos találkoztam volna az egyikükkel már! Nevetséges! Viszont egy érdekes dolgot azért említett a feleség. A férje olyan dolgot akart megtenni, ami az életébe került volna. Helyben vagyunk!
- Pontosan mit akart tenni amiért megölhették volna? Konkretizálná nekem? Biztos tudja. Különben nem említette volna.
Ha kiderül, hogy vajon a férje pontosan mit akart tenni, közelebb járhatok a megoldáshoz. Erről jut eszembe! Lehetséges, hogy tud valamit a feleség esetleg arról a csecsebecséről, amit nemrég szereztem? Esetleg köze lehet ahhoz a humbuk meséhez, amiben a férje annyira hit? Megérne egy próbát. Előveszem a zsebemből a dobozkát, amiben a sárkány emblémájú lánc van és a feleség felé mutatom.
- Felismeri ezt? Elmagyarázná nekem miért pont egy sárkány az emblémája a láncnak?
Ez csupán tipp. Ha nem tud semmit nincs probléma. Eggyel kevesebb dolgom lesz vele. A kérdés, hogy elfogom-e őket engedni vagy játszadozni fogok velük kedvem szerint. Lenne pár ötletem! Kicsit mosolyra nyílik a szám a gondolattól még is miféle kínzásokat eszközölhetnék rajtuk! Életem egyik fő műve lehetne! Művészi! Ékes példája lehetne annak, hogy egy feleségnek mi a szerepe a quincy társadalomban és mi jár azoknak, akik nem töltik be a szerepüket megfelelően! Viszont a feladatra visszatérve. Amivel talán sokra tudnék menni még, hogy az elhunytnak miféle kapcsolatai vannak. Hátha tudnék összefüggést találni.
- A férjének voltak közeli barátai? Akikkel esetleg szövetkezhetett? Figyelmeztem már jóval előre. Ha hazugságon kapom a gyermekei fogja meglátni a kárát. Úgyhogy sokkal jobban ajánlom, ha őszinte lenne velem és akkor megegyezhetünk, hogy elmehetnek. Ritka mikor ilyen feltételt ajánlok! Nos? Mondjon neveket!
Közben a dobozt visszahelyezem a belső zsebembe majd noteszemet és tollamat előkészítve várom, hogy neveket mondjon.
- Apropó. Mivel is foglalkozik? Elfelejtettem megkérdezni.
Még a legjobbakkal is előfordul. Szerencsére viszont eszembe jutott, hogy nem árt, ha tudom, akit éppen kivallatok mi a foglalkozása. Sokat segíthet talán.

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 29

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #32 Dátum: 2020. Febr. 23, 23:31:07 »
Mielőtt a két futár magával kísérne, viszonzom a macskafüleket viselő lány mosolyát. Nem fogok semmit elhamarkodni, ugyanakkor kezdem úgy érezni, hogy körülbelül egy hullámhosszon táncolunk. Szimpatizál vele, ezért megkérdem magamat, bízhatok -e benne? Aztán elhessintem a gondolatot a többivel együtt, és beszélgetésbe elegyedek egy szerelő fiúval.
- Igen, egyetértek – bólintok egyedül mondandója utolsó sorára. Nem látom szükségét többet reagálni a Spidey nevű futár történetére. Meg mit is mondhatnék? Többnyire olyat, amivel akaratlanul is lesajnálnám.
Evés után azon morfondírozom, mit is kéne csinálnom? Sajnos Reaperékkel aligha látom magam egy hullámhosszon pendülni, s lehet, Spidey még jobban felhevülne. Én nem akarok még több figyelmet magamra vonzani, ezért az érdekes géphez megyek. A szerkezethez nyúlok. Teljesen magával ragad a kinézete. Imádom! Észre se veszem, hogy mintegy tudat alatt gyermetegen végigsimítok a gombjain, majd kezembe véve a kontrollert a masina zenélni kezd. Furán érzem magam tőle. Egy részem boldog, egy másik megborzong. Úgy érzem, a célom, hogy kevésbé tűnjek ki a bandából, itt helyben megsemmisül, és mindenki engem figyel. Érzem a hátamon. Kezdek megborzongni tőle, de nem mutatom fikarcnyi jelét sem.
Mikor elterelném a figyelmem a kellemetlen helyzetről, arcon csap egy sötét aura, az ismeretlen arcok engem megfigyelésénél hűvösebb rezgésével. Libabőrös leszek. Végigmérem.
Azt hinném Spideyékhoz jött. De akkor miért közeledik felém?
Kicsit hátrébb lépek a konzolszerű géptől, és kidülledt szemekkel hallgatom a szavait. Nagyon élesen, határozottan beszél. Most látom, hogy a bőrszíne is más, szóval biztosan más nemzetiségből való. Elfordítom a tekintetem, nem akarom illetlenül őt bámulni. Ha mindez nem lenne elég, kikapja kezemből a kontrollert, mely folytán ösztönösen eléri, hogy ismét ráfigyeljek. Hevesen keresgél, én pedig csendben nézem, mit választ nekem. Halkan megköszönöm, majd kicsit a játékba temetkezem. Hamar rájövök a logikájára. Pályáról-pályára haladva azt gondolom, megértem, miért kedvelik sokan ezt a konzolt. Kikapcsolja a folyton működő agyat. Legalábbis én így érzem. Annyira, hogy lassanként megfeledkezek a kissé mögöttem elhelyezkedő, alacsony növésű hölgyről. Szíven üt a kérdés, amivel a beszélgetést kezdeményezi. Elkínzott mosolyt ejtek, de nem nézek rá. Tovább nyomkodom a játékot.
- Uhum – aprót bólintok – Olyan, mintha kirekesztett volnék. Ám azt hiszem, ez már csak azzal jár, ha makacs módon a saját utam követem. Van valaki, akit keresek, tudja?
Az ajkamba harapok.
- S ezért képes voltam talán a lehető legnagyobb ellenségével szövetkezni. Megértem, ha már csak emiatt is… másként tekintenek rám – az ismeretlen lányra nézek – De megígértem, hogy segítek. Tartani fogom a szavam.
Újabb bólintést követően tudomásul veszem, hogy… talán megbízhatok benne, és kevésbé kell egyedül érezzem magam egy számomra ismeretlen terepen.
Semmi gond. A tekintete… valahol megnyugtatott.
- Viszlát! - mosolygom később. Kis idő folytán rövidesen én is lelépek. Nem érzem továbbra s jó ötletnek közelebb kerülni Spidey-ékhoz, noha még mindig ott ülnek annál az asztalnál. Legyintek csakúgy magamnak, és elmegyek pihenni.
Furcsállom a börtöncella feelingű* szoba után a pár fokkal designosabbat. Kicsit olyan, mint a macskafüles leányzóé. Az ágy nagyon kényelmes, igénybe veszem néhány órácskára. Ezt követően körbenézek, van -e olvasnivaló? Ha igen, kinyitok találomra egy könyvet vagy magazint, míg kopogást nem hallok.
- Uhm, megyek – Azzal csendben követem Reapert. A terembe megyünk, ahol összeszorul a gyomrom a fekete asztal láttán. Nemsokára észreveszem az alacsony növésű, és a macskafüles leányzót beszélgetni. Mosolygok, ezzel próbálom leplezni, hogy kicsit ideges vagyok.
Statárium? Mi történhetett abban a házban, míg én itt vagyok? A-Akárhogy is, kifejezetten örülök, hogy idejöttem.
Elgondolkodva végighallgatom a tervet, majd felteszem kérdéseimet. Úgy érzem, egyedül most van lehetőségem rá.
- Mennyiben befolyásolja a statárium a küldetés sikerességét? Illetve mi lesz azután, hogy megkaptam a részem?
Sejtem, hogy nem visznek egyből magukkal, amikor megkaptuk mindketten amit akartunk. Ők a pendrive-ot, én a válaszomat Kane-nel kapcsolatban. Gyanús lenne, ha csakúgy eltűnnék.
Vagy talán itt lenne az ideje? Ami azt illeti, ha lenne egy fény az alagút végén, szívem szerint elszöknék.

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #33 Dátum: 2020. Febr. 24, 14:44:08 »


Aleda Felisberta

Lehetőséged volt picit megismerni a futárok mindennapjait, hogyan esznek, élnek és még a felfogásuk piciny szegletét is megismerhetted. Lehet nem is olyan rosszak, mint amilyennek beállítják őket? Bár nem segíthet jobban a megítélésükben, hogy nagyon is megnéznek téged csak sajnos nem pozitív értelemben. Szerencsédre egy pöttöm déli származású lány, aki úgy néz ki mintha egy death metalos rock koncertről érkezett volna, kisegít ebben a kínos helyzetben és még maradék szabadidejét rád fordítja, de hogy vajon milyen indíttatásból és okkal teszi, az nem derül ki egyhamar. Ráadásul ahelyett, hogy kötekedne veled, mint Spidey, inkább beszéltet téged és egyfajta bölcsességet, ha lehet ilyen mondani, igyekszik átadni neked. Lehetséges, hogy egy megbízható társra leltél a futárok között vagy esetleg csak a közeledbe akart férkőzni? Esetleg szimplán csak megakarta figyelni a reakciódat? Majd kiderül. Mindenesetre a fő cselekmények ezután folytatódnak.
Mielőtt Reaper elkísérne téged a helyszínre, ahol Cat vár téged, előtte valami olvasnivalóval igyekszel eltölteni az idődet. Szerencsére akad, bár inkább magazinok sem, mint tényleges könyvek lennének. Viszont az egyiknél, ha belelapozol egy érdekes cikkel találkozhatsz, amin a következő cím szerepel. „Egy névtelen csoportosulás milliós összeget utalt el egy árvaház felújítására, amin a következő felirat szerepelt: A vörös madár ajándéka” Véletlen egybeesés lenne, hogy a futároknak pont egy vörös madár a jelképe? A cikk alaposan beszámol, hogy az árvaház mennyire lett sokkal modernebb és előtte milyen állapotok uralkodtak. Ha ezután lapozol még egyet egy másik érdekes cikket találhatsz: „Hova tűnt az Éjszakai Sas? Elkapták volna?” Eme cikk alaposan beszámol a Sas tetteiről és megannyi bűnöző elkapásáról. Amiben nagyon egyetért a sajtó, hogy ez a bizonyos igazságosztó megosztó jelenség. Egyesek hősnek, mások bűnözőként tekintenek. A rendőri szervek az utóbbira esküsznek. Bevallásuk szerint, nincs közük abban, hogy a Sas miért tűnt el, de jobb is így. Amint Reaper bekopogtat és közli, hogy a főnök vár téged, készségesen követed. Miután az ismerős szobához érkezel, ahol anno ki voltál ütve, újfent találkozol a pöttöm rocker lánnyal és Cat-el. A tervet felvázolja elég részletesen pontosan mi is fog történni. Egy elég bonyolult terv, amiben a részletekben is ellehetne veszni, de aki kellően odafigyel és a gondolata nem máshova jár, még megértheti az illető. Amint a kérdésedet felteszed Cat karba teszi a kezét és egyik szemöldökét felhúzza.
- Te aztán nagyon szeretsz hallgatózni mi?
Teszi fel a költői kérdést, amire a pöttöm lány kezével jelez Catnak ezt bízza csak rá.
- Semennyire. A statárium nem a te dolgod. Az egy másik dolog, amiről jobb, ha nem tudsz. Ha esetleg nem szeretnéd, hogy a véreskezű Wyvernek legyen alapja a gyanakodásnak.
Ez egy észszerű érvnek felel meg valahol. Minél többet tudsz, annál nagyobb veszélybe is sodrod magadat. Legalább is a pöttöm lánynak szavai erre sarkallhatnak. Eközben Spidey és Nomad is megérkezik a helyszínre elég érdekes öltöződben. Pontosabban kollégáid uniformisai vannak rajtuk. Arcukból jól leírható kissé kényelmetlen lehet, amire hangot is adnak.
- Öcsém! Hogy a picsába képesek ebben mozogni?
- Hát nem érthetjük a quincyket, főképp a katonákat.
- Pofa be és ne rinyáljatok nekem, mint a sarki pinák!
Szól rájuk erőteljesen a déli származású pöttöm lány.
- Bocsi Wolf, de nagyon kényelmetlen!
- Telibe szarom a bajotokat!
Most már megtudhattad a nevét a déli származású lánynak, akinek vélhetőleg ugyanolyan kódneve van, mint Catnek. Amint rendeződnek soraitok és az előkészületek a terv működésbe fog lépni. Spidey megbilincseli Catet majd mindannyian indultok kifelé. Viszont még mielőtt kitehetnéd a lábad Nomad egy fekete kendővel köti be a szemed.
- Bocsi! Óvintézkedés! Nyugi, levesszük amint a csatornában leszünk.
Ha ellenkezel valószínűleg rosszabb helyzetbe fogod magadat hozni. Szerencsére Nomad nem tapiz le, csupán a kezed fogja meg, hogy elkísérjen és lehetőleg ne maradj le a többiektől. Hallhatod ahogyan az ajtók nyitódnak, csukódnak utánad miközben társaid léptei töltik meg a helyiséget zajjal. Az utolsó ajtó nyitása után, amint átlépsz a küszöbön, hallhatod, hogy nedves talajra lépsz. Nomad leveszi a fekete kendőt rólad amint az ajtó becsukódik és láthatod Catet, Spideyt és Nomadot.
- Mire várunk baszki tapsra? Basszuk be Catet a kalitkájába, hogy onnan aztán az ottaniakat boldogítsa.
- Ennyire utálsz engem Spidey?
- Nem. Csupán ez egy kiváló alkalom, hogy visszaadjam a kölcsönt!
- Amiatt a múltkori meló miatt? Bocsi! Nem tudtam, hogy a sarkadban lesz pár feltüzelt őr!
Szerencsére Spidey és Nomad vezetésével haladtok előre a célotok felé. Viszont egy teljesen más irányba. Valószínűleg erre azért van szükség, hogy ne keltsetek gyanút. A csatorna bűze mit se változott, a patkányok is még itt kószálgatnak erre arra. Spidey hirtelen kuncogni kezd amire Cat furcsállóan tekint.
- Bocsi! Csak eszembe jutott, amit a kamera felvételen láttam! Az egyik katona belelőtt a patkányba ijedtében! Haláli volt!
- Vicces volt az biztos. Nem igaz Aleda?
Cat rád tekint miközben a kérdését felteszi. Szerencsére hamar találtok egy létrát, ami felvisz titeket a felszínre. Catnek a bilincsét egy időre Spidey leveszi majd hagyja, hogy ő másszon fel előre, majd nyomban megy utána Nomad és Spidey-is. Utána te következel. Szerencsére a mászás nem okozz nagy gondot. Miután felérsz te is, észreveszed, hogy egy sikátorban vagy. A többiek elötted éppen kitekintenek a sikátor végén. Amikor odaérsz hozzájuk, látótávolságban láthatod a bankot és a sátrakat is.
- Bingó! Akkor induljunk is!
- Várj egy picit!
Hirtelen egy luxus fehér autó érkezik meg. Ismerős lélekenergiát észlelsz, de nem Elisáét. Sokkal inkább egy közelibb ismerőst. Amikor az ajtó kinyílik, egy öreg, de edzett quincy lép ki a kocsiból majd mellette nem más, mint amaz az ismerős kinek a lélekenergiája roppantul nagy. Mintha nehéz súly lenne rajtad. Ez a quincy nem más, mint Kane testvére. Kate Shinzou személyesen. Spidey és Nomad lihegnek, miközben törli le az izzadságot a fejükről.
- Ki ez a nő baszki? Amint rá néztem menten nehéznek éreztem a levegőt!
- Hát, ha nem csal a szemem, ez bizony nagyon gáz szituáció. Keveset tudok róla, de azt viszont pontosan tudom, hogyha választanom kéne Vledlana és a csaj között, inkább Vledlanával lennék egy teremben. Állítólag vetekedik egy Sternritter szintjével a csaj. Legalább is a pletykák szerint.
- Most akkor mi a faszt csinálunk?
- Követjük a tervet. Hé, Aleda! Ismered a csajszit ugye? Tudsz neki hazudni?
Na ez egy jó kérdés. Mit fogsz most tenni? Nem elég, hogy be kell adnod, hogy elkaptad Catet, de ha még át is adod, valószínűleg nem Vledlana fog vele foglalkozni hanem Kate. Igaz nem olyan elvetemült és őrült, mint Elisa, de Kate Shinzouval való beszélgetésed során abban megbizonyosodhattál, hogy ami mindenképpen elmondható róla, hogy roppant határozott és hidegvérű. Arról nem is beszélve, hogy ezek a pletykák akár igazak. Láttad őt gyakorlás közben és amit Ő művel az biztos, hogy a quincy mestereket túlszárnyalja. Lehet, hogy egy Sternritter szintjén áll? Kitudja. Mindenesetre valahogyan tervet kell szőnöd. Ebből a kalamajkából, hogyan fogod kivágni magad?
(click to show/hide)


Elisa Aschenbrenner

Kérdéseidet konkretizálod. Több információt akarsz kicsikarni, ami ebben a helyzetben nagyon is tanácsos. Vajon az elméleted bebizonyosodik? Tényleg az áruló bent van az épületben? Esetleg a gyilkos és az áruló akt keresel nem azonos személy? Sok a kérdés, de igyekszed megválaszolni ezeket. Remélhetőleg valóban elfogsz jutni-e a végére. Natasha kihallgatása közben érdekes elszólalásra leszel figyelmes. A férje olyan dolgot akart megtenni amiért meg is ölhették volna, ami hát meg is történt. Felség árulás gyanúja merül fel benned. Rá is kérdezel még is mi volt az a dolog, ami akkora nagy port kavarna. A feleség egy ideig csendben van és kezeit összekulcsolja majd kis idő múltán nyel egy nagyot, megköszörüli a torkát és megered a nyelve.
- Információt adott át egy ismeretlen csoportosulásnak. Mikor rá kérdeztem, azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. Azt hiszem az információnak, köze lehet ennek az utolsó lovag dolognak. Elkaptam az utolsó beszélgetést. Valami bankról volt szó. Egy fontos tárgy van bent. Azt nem tudom pontosan mi, de… nagyon kellhet annak a csoportnak.
Egy összefüggés! Nem éppen most történt, hogy egy bankba betörtek? Ez talán akár még bizonyíték is lehetne Vledlana ártatlanságára. Az áruló személye is így végre kiderült. Pont az volt, akit éppen megöltél. Akkor viszont ki mérgezte meg a kollégádat? A gyilkos személye ezek szerint más? Mi volt annak az értelme? Nagyon sok kérdés keringhet benned. Ha elkaptad az árulót réges-rég akkor ki az, aki gyilkol? Milyen célból? Mi az indíték? A második kérdésedre a nő egy ideig nézi a kezedben lévő tárgyat majd válaszol.
- Ha jól látom. Az nem más, mint a Fehér sárkány szimbóluma. Egy quincy legendából ismerem, még édesanyám mesélt róla, de nem értem miért olyan fontos ez?
A fehér sárkány. Egy ősi quincy legenda. Aleda Felisbertanak egyik kedvenc legendája, amiről akár ódákat tudna mesélni neked. Magad is halhattad már a mesét, nem véletlenül. Ez egy hírhedt legenda, bár azóta biztos kopott már a történet és mivel leginkább szájról szájra terjedhetett eleinte, így kiszínezhettek pár dolgot. A létezése megkérdőjelezhető. Vajon a történet igaz, vagy csak kitaláció? Nehéz kérdés. Térjünk hát rá következő feltett kérdésedre!
- Nos… sok barátja volt, de nem hinném, hogy bárkivel is megosztotta volna a dolgait. Kivéve talán egy embernek. Kurt Abend. Azt hiszem, vele jó barátságban volt. Várjunk csak… Kurt Abend itt dolgozik! Ő hol van?
Kurt Abend neve is ismerősen csenghet. Őt kivéreztetted, ha minden igaz. Ha elmondod mi történt vele, valószínűleg Natasha ki fog térni a hitéből, de legalább bebizonyíthatod, hogy hírneved viszont nem csak pletyka, hanem ténylegesen is maga a megtestesült valóság. Az utolsó kérdésedre egy meglepő választ kapsz.
- Kémia tanár vagyok.
Egy kémia tanár! A hasznodra válhat. Esetleg azt az eléget papír fecni problémát meg is oldhatná neked és kideríthetnéd mi van rajta. A kulcs már egy nagyobb probléma lesz. Lehet más módszert kéne keresned. Az információkat megkaptad, amiket kértél. Már csak az a kérdés mit fogsz kezdeni velük? Mit teszel? A következő lépésedet meg kell alaposan tervezned. Miközben munkádat intézed a nap hamarosan nyugovóra akar térni.
(click to show/hide)

Határidő: 2019.03.01 2019.03.08
« Utoljára szerkesztve: 2020. Márc. 01, 15:23:47 írta Elisa Aschenbrenner »

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #34 Dátum: 2020. Márc. 01, 11:37:54 »
Szóval valami csoportnak dolgozott, ami összeköthető a mostani eseményekkel. Ha jól emlékszem, ma törtek be egy bankba, amit Vledlana emberei őriztek. Lehetséges volna, hogy a csoport, akiknek dolgozott, tervelték ki a rablást? Minden jel erre mutat. Logikus is lenne, hiszen a bank Vledlanához van köze. Az Ő cégének biztonsági rendszereivel vannak felszerelkezve és nyilvánvalóan az adatok, amik sokkal kényesebbek akár itt tárolhatja a lakásában. Vledlana ezek szerint nem lehet az áruló. Legalább is nem tudnám bebizonyítani. A bizonyítékok gyakorlatilag arra mutatnak, hogy az emberei elárulták a tudta nélkül, ami valljuk be gyakoribb eset mintha maga a főnök követne el árulást. Ráadásul Vledlana Kruger egy olyan pozícióban van, ami neki kedvező, konkrétan egy kisebb hatalma van az országban és a quincy társadalomban. Persze nem akkora, mint Mr.Shinzou-é, de végtére is egy olyan pozíció birtokosa, ami kényelmes, jövedelmező és nem kell aggódnia az anyagiak miatt. Csak is kizárólag Mr.Shinzoutól kéne tartania meg Őfelsége haragjától. Nem lehet Vledlanára bizonyítani az árulást. Lehetséges, hogy tényleg tiszta és valaki beakarta sározni, ezzel elterelve a gyanút és véghez vinni a tervet, miszerint segíti amazt a csoportot, akik az Ő érdekeit képviselik. Ez esetben az áruló Grigorij Zharkov. Viszont, ki ölhette meg a kollégámat? Mi célt szolgált a halála? Valaki bosszút akart állni? Miért vetett be akkor mérget? Lehetséges, hogy félt a büntetéstől, amit kirónék rá és akkor a furfangosabb módszert használta? Miért nem akkor engem vett célba? Sokkal logikusabb lenne, ha engem mérgeznének meg, sem, mint az egyik kollégámat, akit helyettesíteni lehet bármikor. Ami még zavar engem, ez az utolsó lovag. Miért hisz valaki egy efféle fantáziában? Egy be nem bizonyított hipotézis, miszerint régen létezett egy quincy csoportosulás a király halála után, akik azt vették a fejükbe, hogy megvédik a társadalmunkat. Egy lovagrend, akik tagjait maguk választják ki. Akármilyen jött ment quincyből nem lehet lovag. Legalább is a kultúrájuk szerint. Viszont ez csupán mese! Akkor meg miért hitte a férje valóságosnak az egészet? Volt valami bizonyítéka, ami alátámasztaná az utolsó lovag létezését? Alig hinném! Egy cseléd? Hagyjuk már! Abszurdum!
- Amit egy széfben tárolhatnak az vagyon és… információ. Még is miféle információ érhet annyit, ami akár valakinek az életébe kerülhetne? Mi olyan információ érhet annyit, hogy az felérne egy felség árulással? Van esetleg tippje?
Egy információ, ami nagyon is fontos. A kérdés csupán mi lehet az? Mi az, ami annyira káros lehetne ránk nézve, amit egy nagyon erős, biztonsági rendszerekkel felállított Bank komplexumába kell eltárolni? Gyanús nekem ez az egész. Ezért is gondoltam még, hogy felmutatom eddigi szerzeményemet még, ami nem más, mint a dobozban lévő sárkány emblémájú quincy lánc. A válasz igen csak meglepő. Megint egy nyamvadt legenda!
- Micsoda? A Fehér sárkány? A legendás quincy? Maga viccel velem. Azt akarja nekem bemesélni, hogy ez a quincy lánc, annak a quincynek a tulajdona? Bizonyára akkor nagyon értékes. Ha csak nem hamisítvány. Hamisítvány lenne?
Közelebb mutatom a nőnek a sárkány emblémájú láncot, ami a dobozban van, hogy megerősítse. Persze nem biztos, hogy hihetnék a szavában, elvégre nem ez a foglalkozása, hogy megállapítsa egy tárgynak az eredetiségét. Maximum, ha elviszem Mr.Shinzounak, Ő talán megtudná állapítani ténylegesen igazi-e. Elvégre valamiért ez a legenda a Shinzou családból ered, pontosabban temérdek könyv és írás áll rendelkezésünkre, ami véleményem szerint papír nehezékként sokkal jobban funkcionálnak, mint tényleges információnak. Egy legendát, tényként kezelni. Nevetséges! Én nem hiszek az ilyen mesékben. A következő válasznál, mosolyra nyílik a szám. Bingó!
- Szóval Kurt Abenddel tervelték ki mi? Sajnálattal kell közölnöm kedvesem, de Kurt Abend már nincs köztünk. Meghalt! A halál oka pedig: Kivégzés. Elárulta az érdekeinket, a quincyket. Halállal kellet lakolnia! Bár igaz… sokat szenvedett! Hiszen mint azt tudja, nem kellemes, ha valakit kivéreztetnek! Ugye?
Kicsit kuncogni kezdek. Micsoda szép látvány is volt! A szenvedés az arcán! Nevetni támadna kedvem! Ezután egy olyan fontos információ birtokába jutok, ami akár segíthetné a nyomozásomat.
- Szóval maga Kémia tanár igaz? Akkor segíthetne a nyomozásomban. Van egy elégett papírom. Ha nem csal az emlékezetem van egy módja, amivel az elégett papír tartalmát, fellehet fedni. Jól sejtem? Segítsen benne és akkor talán megígérem, hogy a gyermekeivel együtt, szabadon távozhatnak.
Ezután az elégett papírfecnit leveszem a fekete doboz tetejéről majd felé nyújtom. Miközben a Kémia zseni megpróbálja megoldani eme problémámat, szerintem elballagok addig az ebédlőbe. Természetesen nem fogom őr nélkül hagyni. Ha nem fog segíteni akkor rá fogom venni. Mondjuk célba veszem a kislányát vagy a fiát és előtte fogom addig kínozni őket míg be nem adja a derekát!

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 29

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #35 Dátum: 2020. Márc. 09, 13:57:30 »
Nem vagyok hemofóbiás, legalábbis nem érzem magam annak, bármit is jelentsen. Úgy hangzik, mint egy rossz betegség. De játék közben néha eszembe jut az a csatorna patkány, melynek a tetemét a kezemben tartottam. Én arra hivatkoznék, hogy ami megijesztett benne, az élettelenség volt. Mondtam már, ütöttem le rovarokat korábban. Őket olyan aprónak tartom, oly' védtelennek, s némelyet oly' haszontalannak… Nem érdemlik meg az életet. Ellenben egy négylábú állatka másként hat – aranyosabb. Többségüknek jelentős haszna is van, főleg a tápláléklánc részeként.
Ha már a haszonnál tartunk, átkanyarodhatnánk másra. Mert ezen kívül a futárokon pörögnek a fogaskerekek. Nagyon rossz színben tüntették fel őket, ám mi a helyzet, ha ők meg nem értett hősök? A koncepciójukat, az életfilozófiájukat már kívülről fújom, csakúgy, mint egy jó legendát. A gazdagoktól lopnak, a szegények javára. Igazándiból ebben pedig én nemes célt vélek felfedezni. Szóval miért lenne borzalmas megszegni egy szabályt azért, ha ezzel másokat éltetsz?
Ezekkel a nehéz gondolatokkal térek pihenőmre, és olvasnivalóért kajtatok. Hamar elhúzom a számat. Könyvet nem találok, ez lelomboz, mert kicsit már hiányzik a bőrkötés tapintása. De a magazin is megteszi. Hasra fekszek az ágyon, ledobom magam mellé őket, hogy egyenként végiglapozhassam. Csak azt olvasom el belőlük, ami igazán megragadja a figyelmem. Hmm.
Technológia, gasztronómia, új módszer arra, hogyan fogyjunk le 20 kilót egy hét alatt.
Minden olyasmi, mely jelenleg képtelen lekötni a jelenlegi helyzeten járó agytekervényeimet. Unalmamban a hátamra fordulok, és a negyedik magazin után úgy vagyok, hogy most már elég lesz, és inkább mást csinálok. De a következő oldalon végül is sikerül találnom egy cikket, amiben egy árvaházról írnak.
Milliós összegek… „A vörös madár ajándékaaa”? Hmm, elgondolkodtató. Van ilyen madárfajta?
Madárfajta nem jut eszembe, viszont.
Nincs ilyen szimbólum valahol? Nem emlékszem.
Tovább olvasom a cikket, és megnézem az árvaház előtte-utána képeit. Sokkal tisztább ágyban aludhatnak a gyerekek, új étkezőasztalokat is kaptak, illetve felújításra került a teljes konyharész. Az ágyak az asztalokkal együtt nagyon leharcolt állapotban voltak, a konyha pedig sok helyen beázott, olajfoltos és penészes lett. Ráfért már a rendberakás. Lapozok még egyet, ott az Éjszakai Sas névre hallgató egyént tárgyalják. Szerintem elismerésre méltó munkát végez a sok bűnözővel, de az eltűnése nem hat meg. Előzőleg is sok újságban írtak róla, illetve talk-showkban beszéltek róla órákat. Nekem ő egy semleges egyén, ezért sose fogok rá csak rosszként, vagy jóként gondolni.
Maradék kis időmben félrerakom az összes magazint, és elnyúlok az ágyon. A plafont bámulom, próbálva kiüríteni a fejem. Túlzás, hogy sikerülne, azonban sikerül lehunynom a szemem, kicsit elszundítanom. Látom lelki tekintetem előtt azt a vörös szimbólumot, ami korábban nem jutott eszembe, és valahol tudat alatt elmosolyodom. Persze ebből mit se fogok fel, csak a kopogást hallom az ajtó túloldalán. Tulajdonképpen ekkor is megyek ki, hogy aztán zavart kuncogással fogadjam, mi szerint jobb, ha a statáriumról nem tudok. Viszont mivel az időt képtelenség visszatekerni, így bólintani tudok nagyon jól, és összecsippentve két ujjam úgy tenni, mintha egy cipzárt húznék a számra. Aztán elfordítom a csuklóm, inkább már a szám elé rakom a kezem. Spidey, illetve a szerelőfiú nagyon furcsán festenek. Felismerem, kiknek a ruháiban vannak épp, ezért is kínos ez. De csendben maradok, egyedül a szembekötésnél ejtek el egy mondatot:
- Ne így kösd meg, mert még mindig látok – Lejjebb húzom orromon a kendőt, szóval ha már rejtve akarják tartani az útvonalat, csinálják jól. Az asszisztenciámmal talán sikerül.
Rendben, talán tényleg sikerül! Az orromig nem látok. Vagy mondhatnám, azzal jobban látok…? A vizes talaj hangja, és az erősebbnek tűnő bűz kombinációja hamar elárulja, hol vagyunk. A futárok az ígéretüket betartják annyiban, hogy ekkorra a kendő is lekerül rólam. A magán műsorozásukat figyelemre se méltatom, ám amint nevemen szólítanak, mosolyogva bólintok.
- Igen, az volt – Értek egyet kissé szűkszavúan. Remélem megértik, nincs sok affinitásom beszélni, ha egyszer helyzet van. Ehelyett inkább a mászásra tartalékolom az energiámat, és odamegyek a kukucskálókhoz, hogy én is felmérjem a terepet. Első benyomásra azt mondanám, kellemetlen. Hiába jobb technikailag a friss levegő, és a sátrakra való rálátás, ha az előbbi dolognak picit a hiányában szenvedek. Valaki nagyon nagy erővel rendelkezik, és idáig érezni! Pedig az a jármű, ami épp behajt, pont, hogy távolról érkezik a közelünkbe. Épp csak behajt abban a pillanatban, mégis ezekkel a másodpercekkel növekedni érzem az erőszintet. Borzasztó.
Két személy száll ki a fehér luxus autóból. A limuzintól kisebb, de talán nem is kell nekik nagyobb. Mindkettejük komoly arckifejezéssel bír. Kate-et ismerem fel a legbiztosabban, és leggyorsabban. A futárok aggodalmaskodását most kizárom.
- Igen, de akkor most terv szerint velem kell jönnöd, és Spideyéknak is. Oh, és rángatózz kicsit a bilincsben, ha már közelebb értünk a lányhoz – suttogom először Catre, majd a többiekre nézve. Ha veszik a lapot, az elvileg még „nyugodt” Cattel, meg két „katonámmal” kilépek Kate elé. A rángatózó egyén pedig, ha megfogadta a tanácsom, s mocorog kicsit, élethűbben alakíthatja a foglyot, mintha nyugodtan állna. Az első ötletem az lett volna, hogy vágjon monoton arcot, én pedig bemesélem, hogy megtörtem. Kate ezt biztosan nem hinné el, ezért egy makacsabb, de fogságba ejtett futár képét kapja, ami így viszont jól is elsülhet.
- Kisasszony! - biccentek jobb híján, üdvözlésképpen – Rettentően sajnálom, ha gondot okoztam! Küldetésem szerint lementem Vledlana asszony két katonájával, de ahelyett, hogy őket küldtem volna előre, a saját kíváncsiságom hajtott. Ennek eredményeként hamar felfedeztek minket, és dulakodásba kerültem… Vele itt!
Az orrommal Catre bökök.
- Összetörte az adóvevőmet is, amellyel kapcsolatban tudtam volna maradni Vledlana asszonnyal. Úgyhogy elkaptam, és arra gondoltam, az adóvevő árát azonnal visszatérítő elhozom neki a tettest magát. Apropó ár – elhúzom a számat – Aggódom a családom vagyona miatt. Ha ő itt van ebben a bilincsben, vajon hányan lehetnek még ténylegesen? Nem engedhetem meg, hogy a vagyon, amit a főnökömmel megbeszéltek szerint új egyenruhákra terveztünk költeni, odavesszen. Ugye megérti, ha emiatt elmennék, és leellenőrizném a széfet?  - Valós aggodalom ül ki az arcomra. Kate talán azt hiheti, tényleg a vagyon miatt aggódom. Valójában inkább amiatt, hogy elhiszi -e az iméntieket?
A hazugság olyan, mi erősen túltesz morálomon. Ámde nemesként nevelkedve szükségszerűvé vált az alkalmazása. Sajnos én se vagyok szent. Így tehát van gyakorlatom benne, jó az arcjátékom, testbeszédem. Bízom magamban. Vajon a sorsban is bízhatok?
« Utoljára szerkesztve: 2020. Márc. 22, 16:14:02 írta Aleda Felisberta »

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #36 Dátum: 2020. Márc. 10, 11:15:39 »


Aleda Felisberta

Tettél egy megjegyzést, aminek következtében Nomad keze megáll majd hallhatod ahogy Spidey kuncog erre egyet.
- Mi van?!
- Inkább kösd meg jól tökfej!
- Ha-ha! Kurva vicces vagy Spidey.
Mindenesetre Nomad tovább folytatja és immáron nincs lehetőséged kukkolni bármennyire is szeretnél. Miután sikeresen kiértek a felszínre újabb akadályba ütköztök Cat-el együtt, ami tulajdonképpen két quincy jelenlétét taglalja. Az egyik egy edzett öreg férfi, aki nem más, mint Nomura Renzou, Kane és Kate kiképzője. A második pedig maga Kate Shinzou. Kate lélekenergiája szokatlanul magasabb már, mint Nomuráé ami aggodalomra adhat okot. Egyáltalán mikor nőt meg ennyire a lélekenergia szintje? Sok-sok kérdés merülhet fel benned és a társaidnál, de szerencsére akcióba lendülsz, tartod magadat a tervhez és még javaslatot is teszel Cat-nek amire elmosolyodik és megropogtatja a nyakát, miközben mindannyian a helyetekre álltok.
- Nyugi csajszi, nem ez az első. Nem hiába neveznek Cat-nek.
Vajon ezt mire értette, sokaknak talán halvány lila gőze se lehet, de ha valamire tippelni kéne akkor talán vagy egy macska képességeit taglalhatja vagy inkább az állat személyiségén van a hangsúly. Mindenesetre mindannyian elindultok a sátrak felé, egészen pontosan Kate-hez, aki hamarosan meg is pillant titeket. Cat eközben színészi képességeit bevetve úgy tesz, mint aki inkább szeretne szabadulni a helyzetből. Jó gyorsan váltott karaktert. A nyugodt karakterből, hirtelen egy ideges, már-már agresszív karakterként mutatkozik meg. Kate és Nomurához érve, rögtön elmagyarázod a dolgokat, hogy miféle helyzetbe kerültél majd még hozzá is teszed, hogy szeretnéd megnézni a családod vagyonát, hogy biztonságban vannak-e. Kate lassan eléd lép majd alaposan megtekint. Lehet nem vált be a terved? Viszont ekkor meglepő fordulat történik. Mint egy pisztolygolyó, oly gyorsan megölel téged.
- Örülök, hogy biztonságban vagy.
Teszi hozzá, viszont érzelem nélkül. Na igen. Kate régen valaha több érzelmet volt képes kimutatni, de mostanában maximum tettei sejthetik, hogy mit is akar éppen kifejezni. Talán emlékezhetsz arra, hogy régen mennyire sokat mosolygott és mennyire volt játékos is, főképp a bátyjával. Viszont a mostani Kate szinte árnyéka önmagának. Arcában nulla érzelem, szavai szinte üresek egyben viszont félelmetesek. Szó szerint illik hozzá, hogy egy hidegvérű nő. Legalább is látszatra.
- Jól van. Mindenki happy, bla-bla-bla, meddig fog ez még tartani baszki? Unatkozom!
Kate elenged ezután majd Cathez megy és rögtön gyomron vágja, amitől Cat összerogy és térdre ereszkedik majd Kate Seele Schneiderét előveszi, bekapcsolja és éppen lecsapná Cat fejét.
- Miss Shinzou! Elég! A hasznunkra válhat még. Ne légy türelmetlen.
Kate pengéje majdnem elérte Cat nyakát. Körülbelül milliméter távolság választotta volna el, hogy Cat a fogát ott hagyta volna. Kate Nomurához tekint majd végül kikapcsolja fegyverét és úgy megpördíti bal kezével és rakja el, mintha valami vadnyugati hős lenne, ami egy elegáns és vérprofi quincy képét hivatott megmutatni. Felesleges mozdulat ugyan, de Katet ismerve nem véletlenül teszi. Lehet ezzel akar valahol pszichológiai terrort alkalmazni az ellensége előtt. Egy fajta üzenet is akár, hogy legközelebb nem lesz szerencséje és nem ajánlja, hogy ujjat húzzon vele. Hallod ahogyan a két beöltözött futár sóhajt egyet, miközben izzadság cseppek jelennek meg. Cat ehhez képest nagyon nyugodt. Nem nagyon zavarja, hogy éppen majdnem meghalt.
- Gyertek
Ezután Kate elvezet titeket Nomura társaságával, Vledlana sátrához. Amint Miss Kruger észrevesz titeket, karba tett kezekkel szólal meg felétek.
- Örülök, hogy újra biztonságban láthatom Miss Felisberta. Nagy meglepetés viszont, hogy Nomura Renzou és Miss Shinzou megtisztel jelenlétével.
- Ha nem ilyen hanyag a munkájuk, itt se kéne lennem.
Vág közben Kate nyersen amire Vledlana felhúzza a szemöldökét közben a mellette lévő Gorbachev csupán pislog a kijelentésen. Egyikük se mer visszaszólni viszont. Lehet félnek Kate-től ennyire vagy csupán tiszteletből nem szólnak vissza az ifjú Shinzounak? Nomura szerencsére hamar megtöri a csendet.
- Miss Shinzou csupán azt akarta közölni magukkal, hogy hibát vétettek azzal, hogy Miss Felisbertát leengedték a csatornába amatőrökkel.
- Hol van az a két amatőr idióta, akivel leengedték Miss Felisbertát? Szeretném megismerni őket.
Ez kínos. Anton és Nadin jelenleg tudod hol tartózkodik, de hogyan magyarázod meg, hogy nincsenek már veled? Kate ugyan tudja, hogy ott hagytad őket, viszont rád valamiért nem mérges. Sokkal inkább a katonákra, akik „előre engedtek”. Kate eközben a beöltözött futárokra tekint, miközben hallható ahogyan szimatol egy kicsit, aminek következtében legyezni kezd maga előtt jobb kezével.
- És maguk? Önöknél a fürdő dísznek számít? Mivel magyarázzák ezt a bűzt?
A két futár nyel egy nagyot, de nem mernek válaszolni, aminek következtébe Kate tekintete olyanná válik mintha a két katonát gyanúsítaná valamivel. Jó lenne közbevágnod, mert akkor a tervnek annyi. Valami frappáns kitalációval kell elő rukkolnod, amivel meggyőzheted Katet, hogy ez a két katona itt szolgál Miss Krugernél és hűségesek.
- Most, hogy mondja Miss Shinzou. Önöket még sose láttam. Ráadásul az egyenruhájuk hasonló azokhoz a katonákhoz, akiket megbíztam Miss Felisberta védelmével. Kik maguk? Mikor jöttek?
Ez egyre kínosabb. A lebukás veszélye nagyon fenn áll eddig. Bárhogyan is végződne a műsor abban azért biztos lehetsz, hogy téged nem tudnak megvádolni, mivel ezek szerint Kate miattad jött ide, hogy kihozzon. Lehetséges, hogy Miss Kruger jelentést adott Mr.Shinzounak a szituációról emiatt jöhetett ide Nomura és Kate is. A probléma két lehetséges módon oldódhat meg. Az egyik, társaid lebuknak és ők is rabként végzik. A második, megpróbálod meggyőzni Katet és Miss Krugert, hogy ártatlanok. Ne feledd. Amelyik lehetőség lép érvényben a későbbiekben ez kihatással lehet rád. A probléma megoldását követően Kate, Vledlanához fordul.
- Miss Felisberta említette, hogy szeretné megnézni a vagyonát a bankba. Javaslom, hogy ezúttal én vigyázzak rá.
Ha netán a két katonád nem is bukott le, ez még bajt jelenthet. Hogyan fogod a pendrive-ot elvinni onnan, ha Kate szorosan melletted lesz? Döntések és döntések. Kemény helyzetbe kerültél. Fokozódik a feszültség, kérdés, hogy vajon Miss Felisberta miképpen fogja eme akadályokat átugrani? Hiszen a pendrive azért nagyon fontos, hogy átadhassa a futároknak, hogy hőn imádott kedvesére leljen. Az viszont Cat-től függ megfogja-e találni. Kinek az oldalán állsz?
(click to show/hide)

Elisa Aschenbrenner

Kihallgatásodnak köszönhetően temérdek információra lelsz Natashának köszönhetően, aki eddig készségesen válaszol. Nem véletlenül. Annyira félti a gyerekeid tőled, hogy esze ágába se lenne hazudni neked. Legalább is eddig. Aztán lehetséges, hogy mindvégig félrevezet, de ez majd a végén fog kiderülni. Mindenesetre maradjunk most a jelennél. Úgy gondolod a széfben egy fontos információ lapulhat, ami akár felérhet egy felség árulással. Legalább is a helyzet, amibe Natasha férje került erre engedhet következtetni. Köze lehet a lovagok legendájához és a Fehér Sárkányhoz is. Véletlen egybeesés lenne vagy csupán elterelés? Bármelyik lehetőség fen állhat. Felteszed hát kérdésedet az információ jelentőségével kapcsolatban. Konkretizálod még is mi az-az információ, ami bajt hozhat egy quincy nyakára, ha azt elárulja valaki másnak. A nő idegesen gondolkodni kezd. Hosszas csend következik ekkor majd ezután Natasha végül megszólal.
- Nem tudom. Ezt a részét nem tudom. Ha tippelnem kéne, köze lehet ahhoz a lovaghoz, ami… abszurdum. A lovagok rég kihaltak úgy tudom. Meg amúgy is! Miért hinne valaki egy gyerekmesében ennyire?
Ez egy jó kérdés. Egy ember miért hinne egy mesében, mikor tudja, hogy az csupán egy kitaláció, aminek valóság alapját ráadásul nem bizonyították. Ha ez még nem lenne elég a nálad lévő lánc, amit elvettél, a Fehér Sárkányhoz kötődik. Konkrétan az ő láncát találtad meg. Azért biztos akarsz lenni abban, nem egy hamisítvánnyal van-e dolgod. Natasha alaposan megfigyeli a láncot majd aggódó tekintettel válaszol.
- Nem tudom. Én nem értek az ilyesmihez. Azt tudom, hogy a szimbólum hozzá kötődik.
Legalább tisztáztad, hogy kié és ez meg is lett duplán erősítve. Amint Kurt Abendhez értek, kijelented a halál okát, aminek következtében a hölgy sokkal közelebb öleli magához gyerekeit és reszketni kezd. Nem tudja elhinni, amit most hallott. Megölted férjének barátját. Reakciójából ítélve, ismerhette személyesen is akár a férfit különben nem rázná meg ennyire. Akár az is közre játszhat, hogy alapjáraton is ideges a hölgy, így sokkal érzékenyebben érheti az efféle információk.
- Ez… szörnyű… kivégzés? Nem kérdőjelezem meg a módszereit, de… nem lehetett volna csupán letartoztatni?
Teszi fel a kérdését feléd amire vagy válaszolsz vagy nem. Szerencsédre Natasha hasznos lehet a számodra, amint kiderül róla, hogy egy Kémia tanár. Az eléget papír fecnin lévő tartalmat, ha esetleg van rajta valami, kiderítheti neked. Még ajánlatot is teszel neki a siker érdekében, hogy egyűt működjön.
- Jól sejti. Van egy módszer. A megfelelő kémiai anyaggal lehetővé tehetjük, hogy egy másik papírra, rá nyomtassa azt, ami rajta van. Konkrétan az eléget papír, nyomdaként funkcionáljon. Viszont tudni kell melyik oldalon írtak rá?
Meg kell valahogy állapítanod melyik oldalon írhattak rá a papírra. Ha sikerül megállapítanod akkor már csak átkell adnod Natashának és a többit rá kell bízd. Lehet itt lenne az ideje elmenned most már az ebédlőbe, kideríteni ki ölte meg a katonádat nem? Az ördögöt a falra festvén, az egyik katona berohan a szobába és mélységesen elnézést kér amiért megszakított téged majd rögtön jelent.
- Miss Aschenbrenner. Elnézést, de ez fontos! Az egyik személyzeti tag… nincs a helyén!
Az egyik személyzeti tag nincs a helyén? Lehetséges volna, hogy a gyilkos úgy érezte nyúlcipőre kell fognia a dolgot? Amatőr hiba, de hát az emberi viselkedés okozhat efféle baklövéseket. Ez akár a te szerencse vagy nem szerencsés napod. Hogyan volt képes megszökni egyáltalán az ebédlőből? Nem fura ez egy kicsit? Mit fogsz most tenni?
(click to show/hide)

Határidő: 2019.03.15 2019.03.22
« Utoljára szerkesztve: 2020. Márc. 16, 22:23:16 írta Elisa Aschenbrenner »

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #37 Dátum: 2020. Márc. 15, 11:08:26 »
Egy fontos információ, amivel felség árulást követhet el az alany, ha ellopja. Mi lehet az vajon? Titkos tervek? Stern Ritterekkel kapcsolatos információk? Netalán köze van ennek az egész humbuk marhaságnak a lovagokkal az utolsó lovaggal és a Fehér Sárkány legendájával? Abszurdum lenne. Még is miért érne annyit egy ilyen fajta információ, ami legendával kapcsolatos és nincs valóság alapja? Zavaros nekem ez az egész. Túlságosan is zavaros. Mr.Shinzou nem említett ilyesmit. Igaz, hogy vannak könyvek nálunk, amik ezekkel foglalkoznak, de ez mind inkább fantázia regény sem, mint ténylegesen releváns információ, ami hasznunkra válhatna. A lovagok nem léteznek! Miért is foglalkoztat ennyire ez a marhaság akkor? Sajnos viszont Natasha szerint ennek a humbuk hülyeséghez van köze. Na ne nevettessen már engem!
- Azt akarja nekem bemesélni, hogy ennek a marhasághoz van köze? Ugyan! Használja a fejét! Biztos, hogy van valami más, amit elmondhatna!
Fogy a türelmem! Egyre jobban felhúz már annak a tudata, hogy egy ilyen nem létező butasággal kell nekem foglalkoznom! Ha ennyire igaz lenne ez az egész legenda, hol vannak akkor a tények? Hol vannak a leletek? Bizonyítékok? Nincs egy sem, ami azt jelenti, nem léteztek! Erre még is azt akarja nekem bemesélni a feleség, hogy a férje egy ilyen információt osztott meg egy csoportnak? Már kezdem gyanítani, hogy benne van a dologban és az egészet kitervelték! A lánc, amin egy sárkány embléma díszeleg, Natasha nem tudta beazonosítani az eredetiségét. Számítottam erre, így nem igazán lep meg a válasza. Viszont nagyon is örülök, hogy amint elmeséltem miképpen is végeztem ki Kurt Abendet a kétségbeeső arc, amit vág utána, hogy is mondjam. Csodálatos érzés! A kérdése viszont felettébb sértő.
- Letartoztatni? Megőrült? Egy nyomorult férget letartoztatni, csupán időpocsékolás. Egy féregnek ott a helye, ahol lennie kell. Mélyen a föld alá! A cipőm talpa alatt! Nehogy véletlenül maga is megismerje a talpamat Natasha kisasszony!
Fenyegetően tekintek a nőre. Nem szeretem, ha valaki megkérdőjelezi a módszereimet. Csak is kizárólag Mr.Shinzounak lehet véleménye, de másnak nem! Nagy kár, hogy még a hasznomra van. Ha megöltem volna, lehetséges, hogy mínusz bizonyítékom lenne, amit feltudnék mutatni. Ugyan is Natasha egy kémia tanár és úgy gondolja van egy megoldás, amivel az eléget papírt nyomdaként használva fellehet fedni amazt, amit rá írtak. Már ha nem sérült meg annyira. Hallottam efféle detektív technikákról, de nem voltam biztos benne, hogy működő képes. Kíváncsian fogom várni az eredményt! Leveszem hát a kesztyűmet és igyekszem megtapintani óvatosan még is hol írhattak vajon. Ha sikerül megállapítanom akkor visszaadom a fecnit a nőnek és rá parancsolom, hogy kezdje meg a munkáját. Természetesen két őr jelenlétében fogja végezni. Elvégre drágalátos tanunk egy fogoly nálunk. Potenciális fenyegetés is lehet akár. Ha már a fenyegetésnél tartunk, sajnos egyik katonám beront hozzánk és jelentésében sok aggodalomra adhat okot. Az egyik személyzeti tag hiányzik ez még is hogyan lehetséges? Minden egyes ajtónál őröket állítottam! Az erősítés ennyire amatőr?! Menten felrobbanok a méregtől!
- Ugye ez valami vicc katona?! Azt akarja nekem mondani, hogy hiányzik egy személyzeti tag?! Azonnal vezessen el az ebédlőbe! Magam akarom megnézni ezt a problémát!
Vissza is húzom a kesztyűmet és kibiztosítom a luger pisztolyomat. Bárki is vétett hibát az embereim közül, golyót fog kapni! Hogy tűnhetett el az egyik személyzeti ember az orrunk előtt mi?! Ennek a végére kell járnom! Határozott léptekkel vissza is megyek az ebédlőbe. Amint beérek rögtön a pisztolyomat elővéve jelzésképpen megnézem a személyzetet, akiket felsorakoztattam még régebben majd az embereimet is mindkét ajtónál. Amint elvégzem ezt a rövid ellenőrzést a személyzet emberei felé sétálok majd kihúzom magamat és kinyitom a számat.
- Az egyik kollégám azt jelentette, hogy maguk között valaki nincs a helyén. Ez igaz lenne? Ha igen ki hiányzik? Ajánlom, hogy igazat mondjanak hölgyeim és uraim. Kezd fogyni a türelmem! Szóval? Ki az, aki hiányzik?! FELELJENEK!
Ha nem kapok rövidesen választ, kiválasztok tetszőlegesen egy célpontot és fejbe fogom lőni, hogy aztán újra kezdhessük.

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 29

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #38 Dátum: 2020. Márc. 23, 03:59:24 »
Én magam is kuncogok. Kíváncsi vagyok az útvonalra, de nem oly nagyon, hogy bajba kerüljek miatta. Egyrészt a futárokkal kialakuló fonákon rontok, ha menet közben derül ki a leselkedés. Másodsorban ha ennyivel többet tudnék erről a helyről, a másik oldalon veszélybe sodrom magamat, őket. Sokszor áldás a tudatlanság.
Cat megjegyzésére hümmögök. Sejtem, nagyon flexibilis lehet mozgásban, legalább annyira, mint személyiségileg. Szóval vele nem lesz gond. Kate energiája viszont lekörözi a mellette álló férfiét, ami még problémát jelenthet. Elkerülte a figyelmem ez a pont, és csóválom a fejem azon, hogy mikor lett ennyire erős? Valamiért magasabbra jutott azon a ranglétrán, mint amikor még együtt láttam őt edzeni a testvérével. Elgondolkodtató.
- Köszönöm! - mondom őszintén, és fél karral átölelem, megszorongatom. Akárhogy is, szeretem őt. Noha kevésbé látom mosolyogni. Arról hazudnék, hogy ez nem fáj. Ebben kicsit kislányos vagyok. Picit elszomorít Kate változása. Valószínűleg neki innen nincs visszaút. De rendben van, mert a szavak egyébként könnyen elkopnak. Ő pedig tettel fejezi ki mindenét.
Szerintem lényeges, hogy az őszinteségét megőrizte.
Igen, a gyomron vágós eset is ezt erősíti. Szánakozva a fejemet csóválom, hátrébb lépek kicsit. Teret engedek régi barátnémnak, s aggódom Catért. Nem állok feltétlen mindenben Kate oldalán. Ez azonban jelenleg a „Mélyen őrzött titkok ládájá”-t bővíti. Amin lakat van. Ami fontosabb, próbálom a lányt összeszedni, rántani a bilincsen, hogy induljon előre. Én fogok mögötte menni, mint eddig is, a két katonajelöltről pedig úgy hiszem, a kísérőim lesznek. Biccentek nekik is.
- Köszönöm! - mosolygok Vledlanahoz érve. Aztán csendben maradok.
- Szerintem ők már--… - elharapom a mondat végét, és lehajtom a fejem. Szerintem Kate sejti, mire akarok célozni. Mi lenne a legcsodálatosabb magyarázat ebben a színjátékban arra, hogy nincsenek már velem? Hogy nem jönnek vissza. Természetesen a halál.
Percekig néma vagyok, hiszen ennek a gondolata mindenhogy letaglóz. Igazából ez a legnagyobb félelmem is, de inkább Kane kapcsán. Félek, hogy esetleg meg vannak számlálva a napjai, én viszont ezt kizáró akarom az információt a futároktól. Ezért folyton elterelem a figyelmem, máshová fókuszálok, eme gondolatot pedig elhessintem.
- Ők azt mondták, hogy a kereső csapat tagjai, és hogy mindez azért indult, mert megszakadt velem a kapcsolat. Nos, volt egy dulakodásom eme hölggyel – biccentek fejemmel Catre –, és ennek hevében összetört az adóvevőm. Segítettek biztonságban kijutni a csatornából, illetve maguk bilincselték meg a foglyot, mivel veszélyesnek ítélték volna, ha én teszem. Már akkor is nagyon rángatózott, hogy berántotta ezeket a katonákat a mocskos vízbe. Úgyhogy ez történt, átadni viszont magam szerettem volna őt, a tönkrement kommunikációs egység kompenzációjaként – magyarázom. Szerintem hihető történet adtam elő, és reménykedek, Vledlanaék is így gondolják. Elviekben tisztáztam Nadinék eltűnését, az ismeretlen arcokat, a bűzüket. Az adóvevőm hiányát. Catet beállítottam olyan fogolynak, akire érdemes lenne, ha az orosz Quincy asszony felügyelne. Azonban nem tudhatom, mennyire járok sikerrel ennél a füllentésnél. Minden esetre továbbra is jól játszom a szerepem, és kicsit se ingok meg a hazugság gondolatától. Arra ráérek később.
Megkönnyebbültséget mutatok Kate felé.
- Örülnék, ha ön lenne mellettem – felelem erre őszintén. Talán nem vár kommentárt. De nem bírom ki – Nagyobb biztonságban érezném magam, mint a csatornában!

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #39 Dátum: 2020. Márc. 23, 11:12:02 »Aleda Felisberta

Szerencsére Catnek a fejét nem csapják le, aki talán az egyetlen személy ki elvezethet Kane Shinzouhoz. A kérdés, hogy vajon Kate honnan a fenéből lett ennyire erős, mai napig rejtély lehet számodra, bár némi magyarázat lehet abban, hogy a két Shinzout kiskoruk óta képezték. Talán nem is véletlen az eredmény, mindenesetre aggodalomra adhat okot, hogy egy ilyen ifjú szív hogyan is kezeli az efféle erőt, amit képvisel. Vledlanához érve sok érdekes kérdés merül fel. A volt katonák helyzete, a testőr kérdése és természetesen, hogy egyáltalán a terv befog-e válni, hogy megszerezd a pendrivet amit állítólag családod széfjében lelhető meg. Elgondolkodtál már vajon még is, hogy került az oda? Miért nem hallottál te még erről soha? Lehet a szüleid se tudnak erről? Szerencsére megmagyarázod Vledlanának a dolgokat, min mentél keresztül és biztosítod a két futár alibijét, akik éppen bevannak öltözve katonaként, hogy ne bukjanak le.
- Érthető. A kereső csapat tagjaival nem volt módom megismerkedni a felhajtás miatt.
A két beöltözött futár bólogat némán. Vledlana beveszi a cseledet, miközben megejt magának egy apró sóhajt. Ellenben Kate nagyon gyanakodva nézi a két futárt. Látszik a tekintetében, hogy bűzlik számára valami és ez nem csak arra van értve, hogy éppen ténylegesen büdösek. Szerencsére viszont, Katet jobban érdekli a biztonságod, így amint felmerül a lehetősége, hogy rád vigyázhatna, rögtön megteszi az első lépést, amit készségesen elfogadsz. A két futár összenéz és tanácstalanná válik. Lehetséges, hogy a terv veszélybe került ezzel a húzással vagy valami tervvel álltál elő?
- Legyen hát. Viszont ajánlanám…
- Nem kell a maga szánalmas kíséreti katonái. Elég leszek egy magam.
Vág közbe Vledlana szavába Kate. Nem nagyon bízik az oroszban. A megjegyzésre Vledlana keze ökölbe szorul, viszont inkább visszafogja magát. Renzou megköszörüli a torkát, hogy megtörje a kínos csendet.
- Akkor ez el lett döntve. Miss Shinzou, Miss Felisbertával fog tartani. Addig én elbeszélgetek Miss Krugerrel. Maguk pedig! Kísérjék el a rabot egy sátorhoz, ahol őrizetbe tudják venni!
Renzou utasítására a két futár magához veszi Catet. Lehetséges ez nem is annyira katasztrofális helyzet. Sokkal inkább kedvező. Spidey egy pillanatra feléd tekint majd megfogja társával Catet és kihurcolják Vledlana sátrából, miközben a „rab” előadja magát.
- Ha innen kiszabadulok akkor megbánjátok csírák!
- Kuss legyen bitang!
Közben Spidey szájon vágja Catet a műsor érdekében majd folytatják tovább útjukat. Amint felkészültél lelkileg, hogy te is elindulj a bankhoz, Kate végig a nyomodban lesz, szorosan melletted. Megfigyelheted most hát mennyit is változott régi barátnőd. Járása határozott és egyenes. Tekintete vérfagyasztó és tekintély elvű. Kislányos mivolta teljes mértékben eltűnt belőle. Ő már nem gyerek többé. Ahhoz képest, hogy ő nemesi családból származik, ruházata sokkal inkább egy elit katona képét mutatja meg. Nem beszélve arról, hogy a lélekenergiáját még ha nem is engedi ki, érzed a mellkasodban a nyomást valahol, amit Kate észre is vesz.
- Minden rendben? Kicsit nyúzottnak tűnsz.
Eközben megérkeztek a bank bejáratához, ahol egy katona megállít titeket, de amint Kate felemeli a kezét, rögtön utatokra is enged. A bank főbejáratához érve jó pár tisztet vehetsz észre, akik éppen vizsgálódnak. Ha körbe tekintesz láthatod a temérdek díszítést, a nemesi quincyknek a családfőiknek portérait amik arany bevonatú keretben díszelegnek. Mindegyik oldalon láthatod, hogy vezet egy járat viszont ti a kijárattal szemben lévő ajtót kell megcéloznotok, ahol elérkeztek egy újabb teremhez. A bal oldalon található a széf bejárata. Ha maga a széf ajtaja nem lenne, elmehetne az egész helyiség egy gigantikus könyvtárnak, ami, három emeletnyi lehetne. Itt is temérdek tiszt vizsgálódik éppen. A széffel szembeni lyukat ellenőrzik főképp, ami megragadta sokak kíváncsiságát. Kate előlép majd a katonákhoz szól.
- Hagyjanak magunkra!
A tisztek rögtön felállnak és szó nélkül kisétálnak a teremből. Amint mindenki elhagyja a termet Kate feléd fordul majd jobb kezével a széf felé mutat, hogy szabad a pálya számodra. Beérkezve a széf küszöbén, észreveheted, hogy az aranyszínnel bevont dobozok kulcsai helyett egy ujjlenyomat olvasó található és mindegyik doboz megvan címkézve. Rövid idő alatt megtalálhatod a Felisberta címkét. Amint az ujjadat a leolvasóhoz rakod, rögtön fényleni kezd majd kattanást hallhatsz. Innenstől kezdve kitudod húzni a vastag és hosszú dobozt. Rögtön észreveszed merre is lehet a pendrive. Jó látható helyre lett rakva. Konkrétan egy papíron hever, amin egy érdekes, de ismerős szimbólum látható. A Fehér Sárkány szimbóluma. Még is mit jelenthet ez? Mi köze lehet ennek?
- Minden rendben van?
Hallod ahogyan Kate egyre közelebb sétál feléd. Valamit nagyon gyorsan tenned kell, mert ha észreveszi, amit találtál a széfben, rögtön gyanút foghat. Bárhogyan is teszel, elkerülhetetlen helyzetbe fogsz ezután kerülni, ami fegyverek dörrenésével kezdődik. Kate rögtön a Seele Schneiderét bekapcsolja majd vár egy ideig.
- Maradj itt.
Ezután előre lép pár lépést majd hirtelen egy meglepő dolog történik. Hirtelen egy villanó gránát repül ki a lyukból amire Kate nem számít és ennek pillanatában meg is vakítja. Itt a lehetőség, hogy ha nem szerezted meg a pendrivet, zsebre rakd és elmenekülj. A zűrzavar, ami hirtelen kitört, megfelelő lehet a számodra, hogy elhagyd a területet. Gyorsan kell döntened. Abban viszont már biztos lehetsz, hogy a csatorna nem lenne biztonságos, mivel ott fegyverek ropogását hallhatod.


Elisa Aschenbrenner

A papírt igyekszed megtapogatni, de sajnálatos módon ennek hatására a fekete papír, *darabjaira hullik* és már csak hamunak lehetne elmondani sem, mint tényleges papír fecninek. Ez nem a te napod úgy tűnik. A Kémia tanárnak nem veszed sok hasznát innentől kezdve. Katonád amint beront, rögtön felvázolja a helyzetet és rögtön lemész az ebédlőhöz és vizsgálódni kezdesz. Látványos dolgokat figyelhetsz meg. Az ablakon tojás maradványok láthatóak. Valaki éppen vicces kedvében volt és úgy gondolta kiszemeli ezt az épületet és tojással dobálja meg? Viszont van itt egy apró bökkenő. Szomszédok nincsenek a közelben, ráadásul a birtokhoz valahogyan be is kell jutni. Lehet nem is huligánok tették, hanem valaki más? Érdekes mindenesetre a helyzet. Amint a folyosóhoz kiérsz, ami a személyzeti tagok mellet található, észreveheted, hogy nem messze egy virágcserép hullott a földre. Pontosabban a folyosó végén. A közepén látható egy újabb folyosó, ami bal oldalra vezet. Más gyanús elemet nem veszel észre, így a személyzetnek teszel fel egy kérdést. Sajnos csendben maradnak a kérdés elhangzásakor, így tetszőlegesen kiválaszthatsz valakit, hogy lelődd. Amint ezt megteszed rögtön sikolyok és jajveszékelések hangzódnak el a személyzet tagjaitól. Alfons a Kruger birtok komornyikja végül összeszedi magát és felel a kérdésedre.
- Megtudom erősíteni Miss Aschenbrennel valóban hiányzik egy tag. Egy rövid vörös hajjal rendelkező fiatal hölgy. Az első munkanapját töltötte itt a birtokon. Fogalmam sincs viszont, hogy most hol lehet.
Szóval egy rövid vörös hajjal rendelkező fiatal lány hagyta el a helyet. Viszont hogyan tudta ezt elérni? Alaposan ki kell vizsgálnod az esetet és el kell kapnod a nőt, aki kicsúszott a karmaid alól. Tovább fokozódik a hangulat mikor hangokat vélsz felfedezni. Dulakodás hangját hallhatod és egyenesen arról a szobáról jön, ahol éppen kihallgattad Natashát. Lehet jobb lenne felszaladnod. Esetleg magaddal vinni pár katonát. Csakhogy az ablakot megint valaki dobálgatni kezdi tojással, de amint kiakarnál nézni nem vélsz felfedezni senkit a közelben, de a tojások tovább röpködnek. Két oldalú támadásban van részed. Mit fogsz tenni?

[*Kockadóbást jelent*]
(click to show/hide)
(click to show/hide)
Határidő: 2019.03.29 2019.03.30
« Utoljára szerkesztve: 2020. Márc. 29, 22:57:58 írta Elisa Aschenbrenner »

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #40 Dátum: 2020. Márc. 23, 12:00:49 »
Érdekes! Nagyon érdekes! Amint leértem az ebédlő területére, rögtön megakad a szemem az ablakokon lévő tojás darabokon. Még is melyik idiótának volt az-az ötlete, hogy megdobálja a birtokot? Egyáltalán hogyan jutott be, miközben kiadtam a statáriumot? Lehetséges, hogy nem egy huligán tehette, hanem sokkal inkább egy külsős segítő? Lehet az árulót még sem kaptam el és a társát? Ez lehetetlen. Kivégeztem, megtaláltam! A bizonyítékok is ezt támasztják alá. Akkor meg? Átvertek volna?! Nem hiszem el! Még is mi ennek az értelme? A papír, ami a kezemben volt hamuvá vált, a fekete doboz, az elhunyt kollégám egy méregtől, amit megívott! Az a temérdek sok bizonyíték! Elterelés lennének csupán? Megakarják osztani a figyelmem?! A folyosót is alaposan megnézem. Látom, hogy egy virágcserép a földre hullott, ami arra enged következtetni, hogy valaki kihasználta az alkalmat és ezt használhatta elterelésnek, hogy a társa kijusson. Meg kell néznem viszont merre vezet amaz a folyosó, ami ennek az útnak a közepén található. Megvizsgálom azt is, majd utána térek vissza a személyzethez, hogy kifaggassam őket. Ahogyan gondoltam, nem fogok azonnal választ kapni így egy tetszőleges középkorú hölgyet választok ki a sor végéből majd fejbe lövöm kérdés nélkül.
- Akkor kezdjük elölről. SZÓVAL?!
Szerencsére kapok végre választ a komornyiktól. Tényleg hiányzik valaki. Egy rövid vörös hajú fiatal hölgy. Nem igazán rémlik nekem, hogy volt közöttük egy ilyen leírású lány, de mivel sokan vannak, nehezen lehetett észrevenni a tömegben. Ha ezt az információt figyelembe veszem, az ablakot, a folyosót és a temérdek bizonyítékot, egyértelművé válik számomra a dolog. Becsaptak, átvertek! Megosztották a figyelmemet! Többszörösen is! Túlságosan jól időzítettek! Valaki ezt alaposan kitervelte és véghez is vitte! Biztosan nem egyedül. Valaki itt közöttük egy tettes társ! Csak így lehetett ezt megoldani! Sajnos nem tudom alaposan megvizsgálni őket, mivel dulakodás hangját hallom abból a szobából, ahol Natashát hagytam, ráadásul még az ablakot is dobálja valaki tojásokkal.
- Három ember menjen ki és keresse meg a huligánt! Két ember pedig velem jön!
Azonnal felsietek a szobához, hátha még időben elkapom a nyavalyást. Nem szökhetnek meg! Elfogom kapni a rohadékokat, ha addig élek is! Nem fogom hagyni, hogy a hírnevemen csorba üssön!

Karakterlap

Aleda Felisberta

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 29

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Kane Shinzou

Post szín:
Slateblue, dialógus: DarkGoldenrod


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #41 Dátum: 2020. Márc. 31, 04:43:01 »
Ha Cat a túlvilágra kerül, elvesztem a kapcsolatot az egyetlen emberrel, akihez picit közel érzem magam a bandából. Aki egyben az utat jelentené Hozzá. Mikor fogok bármit megtudni róla? Még nem garancia semmi. Az sem, hogy a lány tényleg beszélni fog róla. Ha valamit megtanultam, az az, semmit nem szabad készpénznek venni. Kate drasztikusságát megfigyelve arra jutok – az élet is ilyen. Tehát egy dolog a csatornából kijutás, és kettő a hazugságok túlélése, amiket létrehozok közben. Szerencsére Vledlana elhiszi a mesémet, barátnémról viszont idáig süt a bizalmatlanság. Talán lenne még mit tökéletesíteni azon a meggyőzőképességen?
Akárhogy is, Kate-Vledlana szócsatázásba kezd. Én csendben a fejem kapkodom, és ha eldöntötték maguk közt a dolgot, egy pillanatra Cat felé pillantok. Épp csak azelőtt, pár másodpercre, mielőtt álruhába öltözött társai elvezetnék a másik sátorhoz. Ebből próbálok némi erőre kapni ahhoz, hogy folytatni tudjam. Végül sóhajtozva elindulok a bankhoz.
Kate-et most is a barátnőmnek tartom, mint mindazok ellenére, mennyit változott, őszintén aggódhatott értem. A hűségét se vehetem készpénzre, persze. Bármikor visszatámadhatna, ha rájönne, hátba szúrtam. Ráadásul szerintem olyan típussá vált, aki direkt kivárná a legmegfelelőbb alkalmat a bosszújára. Régen sokkal barátságosabb aura, melegség vette körbe. De most? A tettei még súgnak valamit múltbeli énjéről. De direkt nem gondolok már a múltra, ha róla beszélek. Mert nem akarok egy irányba se kilengeni a jelenen kívül. Ideje lenne most is ezt az elvet követnem!
Érzem, miként feszíteni kezd a mellkasom. Igazából volt már rosszabb szituáció. Viszont ki szeretne ilyenkor bármiféle fizikai problémát, ha akad épp elég, amivel foglalkozni kell?
- Új szívgyógyszert kaptam, és még nem szoktam hozzá  - állapodok meg a féligazság használatánál –A régiből kettőt szedtem, most hármat kell. Úgyhogy előfordulhat, hogy még sokszor így látsz.
Könnyeden legyintek. Meg különben miért kéne érdekeljen a feszítő érzés? Akkor állok le vele foglalkozni, ha komolyan hátráltató tényezővé kezd válni.
A bankba egy Shinzou oldalán meglepően könnyű a bejutás. Számomra túlságosan is az. Az őrök nagyon félhetnek a mellettem álló név képviselőjétől, amennyiben pillanatok alatt ennyire kiürül az egyébként hatalmas épület. Szerintem csak egy kis részét látjuk egyébként, én viszont eljátszok a gondolattal, hogy méreteiben lenyűgöző könyvtár lehetne. Odalépek a biztonságosnak ítélt ujjlenyomat olvasó panelhez, és finoman hozzáérintem az ujjbegyem. Bent kihúzom a dobozkát, meglelvén a pendrive-ot. Hozzá társul egy darab papír, a Fehér Sárkány Legendájának szimbólumával. Enyhén felvonom a szemöldököm. Igazából csak most gondolkodom el azon, miért  ujjlenyomat olvasós ez a széf, hogyan kerülhetett ide ez a pendrive, és miért…
Miért pont ezt a cetlit hagyták itt hozzá? Mit jelentsen ez?!
Kate-et kissé figyelmen kívül hagyom. Az rángat vissza a valóságba, hogy megkérdezi, minden rendben? Kong a vészharang.
Aztán eltüsszentem magam. Ez magától jön, nincs benne színlelés. Közben egyszerűen, jól álcázva eldugom a pendrive-ot a papírral zsebem legmélyébe, s előhúzok egy zsebkendőt.
- Igen, csak az allergiám is kezd előjönni. Nem bírom – hapci! - a port!
Felállok. Tovább fújom az orrom, és meglepődve hallgatom a fegyverdörrenéseket. Kate szavaira bólogatok, mint a kutya. Picivel később felénk – pontosabban felé – repül egy villanógránát. Azonnal becsukom a szemeimet, így rám nincs hatással, de barátném másképp fest. A helyzetet használva próbálok egy kijáratot találni a másik oldalon, netán a széf túlsó felében.

Karakterlap

Elisa Aschenbrenner

Wyvern

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 400 / 20 000

Hozzászólások: 71

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 9 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék zöld árnyalattal

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#007A99


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A második lecke
« Válasz #42 Dátum: 2020. Márc. 31, 13:53:47 »Aleda Felisberta

Cat-et máshova viszik az álruhás futárok, miközben Kate-el a bank felé igyekeztek, hogy „ellenőrizhesd” családi vagyonodat. Miközben a bank felé igyekeztek, feszítő érzést érzékelsz a mellkasodnál, amit Kate rögtön észre is vesz rajtad. Kérdésére egy fél igazságot közölsz amire Kate csak hümmög egyet majd figyelme újfent az útra szegeződik. A bankhoz beérve magad is tapasztalhattad, hogy egy Shinzou mellett játszid könnyedséggel át lehet jutni a többi őrön. Ráadásul jól megfigyelted, hogy nagyon is félnek tőle. Ennek vajon mi az oka, csupán találgatni lehet. Lehetséges, hogy főképp a családnév miatt ennyire tarthatnak, mivel köztudott a quincyk között, hogy a Shinzou család rendelkezik az egyik legkiképezettebb és összetartóbb katonákkal, akik többszörösen is bizonyították rátermettségüket. Midőn a széfhez érsz és meglátod a pendrivet, amin alatta egy papír hever a Fehér Sárkány szimbólumával, Kate kezd közeledni feléd egy kérdéssel. Leleményes taktikát alkalmazol, aminek eredménye, hogy sikeresen magadhoz veszed a pendrivet és a papírt majd egy zsebkendővel igyekszed álcázni előbbi tevékenységedet és válaszolsz a kérdésre amire Kate megáll elötted majd a ruhádra néz, pontosabban oda, ahol eldugtad a pendrivet. Ezután megint feléd néz majd elveszi a zsebkendődet és megtisztítja picit az arcod.
- Maradj távol akkor a portól. Így is kockáztattad az életedet, ne kelljen tovább növelni a veszélyt. Induljunk.
Visszaadja neked a zsebkendőt majd előre indul. Ezután érkezik a meglepetés midőn Kate rád parancsol maradj még is a helyeden és pár másodperc múlva a villanógránát is előkerül. Szerencsére előbb reagálsz, mint barátnőd, aki sikeresen megvakul. Kihasználod a lehetőséget és futásnak eredsz. Sajnos egy kijárat van az épületben, de mivel egy őr sincs, így nincs akadálya annak, hogy kimenekülj észrevétlenül, hiszen a káosz annyira elhatalmasodott, hogy mindenki kapkodja a fejét. Ropogásokat és lövöldözéseket hallhatsz a távolból. Amint kiérsz a bankból, hirtelen megragadja valaki a vállad, megfordít és a szádat betapasztja az illető a kezével, hogy sikítani se bírj. Szerencsére viszont ismerős lélekenergiával találkozol, aki még csendre is int. Bizony! Cat kapott el téged és Ő hurcol el szépen a Bank épületének bal oldalára. Amint sikerül a művelet a kezét elveszi a szádtól. Amint megfordulsz Cat-en kívül a két beöltözött futárt is látod.
- Hallod?! Nem estél egy kicsit túlzásba?
- Ugyan! Szerintem nem vészes!
- AAa neeem baszki, csak a levegőbe röpítettél egy kibaszott sátrat és úgy tűnik tűzijátékot is találtál!
- Az nem tűzijáték.
- Akkor meg mi?
- Kémia baszki! Kémia! Gyúlékony anyagot kihasználtam és ropogó hangot ad ki mintha egy második világháborús front övezetében kuksolnánk! Hamar rájönnek, hogy elterelés!
- Te betörtél a fegyverraktárba?
- Aha!
Spidey fogja az arcát egy pillanatra amint Cat büszkén és mosollyal az arcán kijelenti, hogy naná, hogy az ideiglenes fegyverraktár sátorban ténykedett miután kiszabadult.
- Nem vagy normális!
- Ugyan! Senki nem sérül meg! Talán…
- Amíg azok sérülnek meg, részemről mindegy!
Ekkor viszont az öröm hamar félbeszakad, miután Kate lélekenergiája egy csapásra megnövekszik. Mindannyian egy ideig a földhöz taszítva érzitek magatokat és annyira nehéznek érzitek a levegőt, hogy már a fulladozás is közrejátszik. Szerencsére hamar el is múlik ez az érzés. Cat lassacskán feltálpászkodik és benéz az ablakon majd nyomban le is guggol.
- Gáz van! A Shinzou kisasszony erre tart! Nem fogjuk megúszni a találkozást szóval új terv. Spidey és Nomad, ti kimentek azonnal. Időt nyertek nekem és Aledának felkészülni.
- Mi van? Biztos nem baszki! Elevenen ki fog nyírni!
- Nem fog! Emlékszel mivel érvelt az-az öreg? Nem ölhet meg. Ugyanez lesz igaz rátok is. Információt hordoztok! Ha megöl titeket az csupán nekik nem lesz kedvező. Úgyhogy menjetek! Mindjárt jövünk!
- Jössz nekem eggyel!
- Jól van, jól van! Sipirc!
Spidey és Nomad végül kifutnak. Cat hozzád fordul.
- Figyelj. A terv következő. Annyi időt kapunk, hogy egy túsz drámát készítsünk elő. Sajnos viszont ez fájdalommal fog járni. A pendrive, ha nálad van maradjon még ott a helyén. Kicselezzük egy futár technikával. Mikor kijövünk, elkezdek dumálni, beadok valamit. Amint a dumát befejeztem, ami körülbelül egy perc, elkezdesz kapálózni. A bal kezeddel eltakarod, amit csinálsz, a jobbal kiveszed gyorsan, kapálózva hozzá teszem, a pendrivet és gyorsan a zsebembe csúsztatod rendben? Megfoglak ütni, úgyhogy ne csodálkozz. Ezután szépen elviszlek magammal, a társaimat is viszem, elbújunk, átadom az infót és mindenki boldog. Oké?
Mielőtt válaszolni tudnál, Cat már rögtön arcon vág, aminek meglesz a nyoma. Szerencsére nem ájulsz el, de roppantul fáj annak a helye. Érzed is, hogy picit bedagad. Lehet még monoklit is szerzel, de ez csekély ár azért, hogy a tervet véghez vigyétek. Cat eközben megfog mintha tényleg túsz lennél és előre tol kifelé, ahova a két futár is kiszaladt. Miután kiértek, a két futárt már a földön láthatod. Kate közöttük áll. Amint észrevesz titeket, rögtön láncát előveszi és szárnyas íjával rátok céloz.
- Engedd el! A barátaidnak már vége! Ne nehezítsd meg a dolgod!
- Ugye tudod, hogy a barátnődet is eltalálod?
Kate rád néz és az arca a nyugodtból ideges és meglepően dühös képet vág. Tekintete sokkal fenyegetőbbé válik. Olyan tekintet ez, mint aki éppen gyilkosságra készülne. Ha nem lennél itt, még akár Cat-et egy szempillantás alatt meg is ölné.
- Íme az ajánlatom! Engedd el a két haverom, elmegyek a kisasszonnyal egy biztonságos helyhez a barátaimmal. Ha bármelyik csíra próbálna követni engem, lehetséges, hogy lepuffantom a drágát!
Cat eközben egy pisztolyt húz elő, amit a fejedhez tart. Kate erre rögtön felhúzza az íját, de nem lő. Úgy tűnik Cat sikeresen megfogta.
- Szar lehet erősnek lenni! Visszafogod magad mi? Ha bevetnéd az erőd többi százalékát, simán itt teremnél előttem. Viszont, a kisasszonynak szar lenne nem? Már furdal a kíváncsiság. Te valami stern ritter vagy? ÁÁáh az képtelenség. Te valami más vagy. Sok quincyt láttam már életembe, de te hát, hogy is mondjam. Nem vagy valami megszokott forma! Mindegy is! Engedj el minket vagy a barátnőd meghal. Ez ilyen egyszerű! Szóval?
Ezután egy perc telik el, ami a te jeled. Megjátszod ezt a veszélyes lépést vagy most töröd az agyad az áruláson? Két lehetőséged van. Árulás vagy hűség az új barátaidhoz? Wandenreich vagy a Futárok? A döntés, örökérvényű és visszafordíthatatlan és végig fogja kísérni a további utadat.


Elisa Aschenbrenner

Alaposan megvizsgálod a folyosót, ahol a virágcserép a földre hullott. A folyosó közepénél található utat veszed célba, ami elvezet téged egy konyhai részleghez, ahol temérdek ételt készítenek el, nyersanyagokat tárolnak a hűtőkben, amiket egy nap felhasználhatnak. Az érdekesebb rész viszont nem maga a helyiség, hanem egy nyitott ablak. Azért is, mert a többi ablak nincs nyitva, ráadásul az ablak előtt még ruhadarab is látható. Konkrétan egy lánynak elkészített uniformis, ami a személyzet tagjának valamelyikétől származhat. Megerősíti hát a gyanút, hogy valaki tényleg hiányzik és meg is szökött az ablakon keresztül. Miután visszaérsz az ebédlőhöz, kérdéssel traktálod a többi személyzeti tagot, akik nem válaszolnak, ami miatt egy ember életét pecsételte meg. Szerencsére ezután Bitterwolf a Kruger birtok komornyikja megerősíti szintén, hogy hiányzik valaki, amiről már te is tudsz hála az előbbi bizonyítéknak, amit találtál. Kis idő múlva újfent tojások dobálását lehet hallani, amik becsapodnak az ebédlő helyiségének ablakaira, ráadásul a fölső emeleten még dulakodás hangja hallható. Úgy döntesz három embert küldesz ki a huligán után és két másik emberedet viszed magaddal, hogy megkeresd a behatolót. Amint felérsz a fölső emeletre, biztosra veheted, hogy a hangok Vledlana szobájából jönnek. Beérve tapasztalhatod, hogy két embered padlón van, Natasha és a gyerekei meg nincsenek a helyükön. Eltűntek, mint a kámfor. Viszont gyenge lélekjelenléteket érezhetsz a szobában. Ha tovább vizsgálódsz, láthatod, hogy Vledlana gépét feltörte valaki és mivel nem vitted magaddal a számítógép háttértárolóját, maga a behatoló vihette csupán el, hiszen, ha megnézed pont az hiányzik a belsejéből. Szerencsére viszont amint felnézel, a nyitott ablak előtt észreveszed a behatolót, aki már készülne kiugrani, de amint észrevesz és látja, hogy katonáid már íjaikat készítik elő, letesz a tervéről és rögtön felemeli a két kezét. Egy rövid, vörös hajú nő, sportos ruházattal. Kabátjának jobb oldalán lévő ujjánál, díszeleg egy ismerős jelkép. A vörösmadár, ami a Karakurai futárok jelképe.
- A francba! Oké megfogtál! Megadom magam! Pedig minden olyan simán ment!
Közben közelebb lép feltartott kézzel, messze az ablaktól majd lassan az egyik kezét leemeli és a gatyájának hátsó részéhez teszi, ahol kattanó hangot hallhatsz majd előkerül a háttértár.
- Gondolom ezt keresitek. Szerintem, üzleteljünk oké? Mondjuk meghagyjátok az életem, én meg ezt visszaszolgáltatom capisce?
A katonák összenéznek amire a futár sóhajt egy nagyot majd újfent megszólal.
- Jaj, gyerünk már! Nem lehet ez annyira nehéz! Itt van nálam a háttértár, igen megpróbáltam ellopni, visszaadom, ha elengedtek! Ha nem engedtek el és még le is lőttök, akkor bizony ennek a vinyonak annyi lesz, mert a földre fog huppanni és egy törött merevlemez eléggé gáz!
A győzelem a közelben van. Úgy tűnik sikerült elkapnod a betolakodót! Kar nyújtásnyira vagy a győzelemtől. Viszont mire bármit is tehetnél, hirtelen egy gránát gurul be a szobába, ami lila színű gázt enged ki magából és ennek következtében a földre huppansz. Szerencsére eszméletednél vagy, de nem bírsz mozogni. Láthatod, hogy a futárnak semmi baja. Köszönhetően, hogy gyorsan előtudott húzni egy high tech szerű szájmaszkot, amivel elkerülte a gáz belégzését. Közel sétál hozzád majd megpöccinti a fejed.
- Hát ez szar ügy. Nyugi! Idegméreg. Amint elmúlik a hatása tudsz majd mozogni. Amúgy kösz a háttértárat és hogy úgy ugrottál ahogyan mi fütyültünk! Ó, apropó!
Hirtelen behúz neked egyet, aminek aztán valószínűleg nyoma fog maradni.
- Ezt Foxért kaptad puttana. Arrivederci!
Azzal visszamegy az ablakhoz majd ki is mászik. Úgy tűnik a futárok, kifogtak ma rajtad!
(click to show/hide)
Határidő: 2019.04.05