Szerző Téma: Seireitei új reménye - A főkapitány avatása  (Megtekintve 1099 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kitamura Sadakatsu

Speciális

Shinigami

Kapitány

1. Osztag

*

Hozzászólások: 11

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Mogyoróbarna

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#A2422E


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Dátum: 2020. Márc. 15, 20:10:41 »
Napos, azonban mégis hűvös időben ácsorgott az 1. osztag kapujában. Még ő maga se hitte el, hogy némi csellel ugyan, de legyőzte Yhwach-ot, ezzel lezárva a háborút, arra pedig egyáltalán nem számított, hogy ennek köszönhetően megválasztják a Gotei 13 vezetőjének, Főkapitányának. Titkon persze remélte, hogy ő kitűnő eredményekkel zárhatja a háborút, s később valamiféle kitüntetést, ajándékot, vagy annak megfelelő pozíciót adnak neki jutalmul, azt azonban ő maga se gondolta, hogy ő lehet a Soutaichou, akinek Seireitei összes kapitánya felel. Csendesen vizslatta még a kaput, majd mintha csak erőt próbált volna meríteni a körülötte terjengő lélekrészecskékből, vett egy mély levegőt, s lassan kifújta azt.
A tisztek, kik életben maradtak, és nem tartózkodtak épp a gyengélkedőben, serényen igyekeztek feltakarítani a törmelékeket, helyreállítani a falakat, épületeket. Ki zanpakutoja, ki más segítséget igénybe véve végezte a legkevésbé se jelentéktelennek mondható munkáját. Seireitei lassan, de biztosan ismét régi fényében tündökölhet, s Sadakatsu is úgy döntött, mindent a helyére fog tenni, mindent megold, és ismét nyugodt, békés életet élhetnek megszokott tevékenységeiket folytatva.
Erejét összeszedte, gondolatait rendezte. Apró bólintással nyomatékosította magának, készen áll feladata ellátására. Sarkon fordult, s elindult felavatása helyszíne felé.

Nem telt bele sok idő, mire megérkezett a ceremónia helyszínéül szolgáló épülethez. Egyszerű építmény volt, akár csak a Megbánás tornya annyi eltéréssel, hogy ez alacsonyabb, és szélesebb is volt annál. Belépve, egy nagyobbacska terem várta vendégeit, amolyan előszobaszerű, melynek belső falai ugyancsak fehérek. A helyiséget körben padok szegélyezik, ha esetleg az odalátogatók hosszabb ideig várakozni kényszerülnek, vagy megpihennének mielőtt a belső terembe lépnének. Kettő ajtó is nyílt az ebből a szobából. Az egyik, melyes egy hatalmas, két szárnyú ajtó, egy sokkal nagyobb, tágasabb terembe vitt, a másik, sokkal egyszerűbb, és jelentéktelenebb ajtó pedig egy aprócska szobába, mely egy harmadik ajtón keresztül szintén a csarnokba vezetett. Sadakatsu nem habozott, s belépett az egyszerű ajtón a kisebb szobába.
Nyugodtan ücsörögve várakozott, míg behívják a nagy terembe és bemutassák a többi kapitány és hadnagy előtt. Minden bizonnyal már ők is tűkön ülve várták új felettesük bejelentését. Habár nem kellett fülét az ajtóra tapasztania, még így is szinte tökéletesen hallotta, mi történik a túlsó szobában. Valószínlűeg vékonyak lehettek a helyiségeket elválasztó falak, emiatt nem is zárhatták ki teljesen a szomszédos beszélgetést.


---

Az előtérbe érkező kapitányokat és hadnagyokat egy szokatlanul magas, rövid hajú nő üdvözli. Ruhája fazonra hasonlatos a futárokéhoz, kikkel korábban már mindannyian találkozhattak, azonban annál talán egy kicsit mintha díszesebb lenne. Apró, sötétpiros virágmintához hasonlatos díszítés színesíti, egyébként fekete öltözékét. Arckifejezése kedves, barátságos, s minden érkezőt egy széles, meleg mosollyal és egy meghajlással üdvözöl, majd udvariasan tovább tereli a vendégeket egy tágasabb terembe. A szobában néhány asztal, s pár pad, szék foglal helyet. Előbbiek szinte roskadásig meg van pakolva a legkülönbözőbb féle étellel, itallal, hogy a bemutatást követően egyfajta lehetőséget adjanak arra, hogy jobban összeismerkedhessen mindenki az új Soutaichouval néhány finom falat, esetleg pár pohárka sake társaságában.
Amint mindenki megérkezik, óvatosan becsukja az ajtót, és a terem túlsó végében lévő emelvény felé veszi az irányt. Fellépve rá a jelenlévők felé fordul, majd kedves, lágy hangon belekezd beszédébe
- Kedves Kapitányok... - hajol meg feléjük, majd a hadnagyok felé fordulva feléjük is megejt egy meghajlást - ... és kedves hadnagyok, természetesen. Igazán örülök, hogy elfogadták meghívásunkat. Habár jelenlegi főkapitánnyá avatásunk nem szokványos, de úgy vélem, hogy maga a helyzet se, melyből fakadóan szükségessé vált mindez. Épp ezért a Gotei 13 újdonsült vezetőjét szeretnénk kicsit különlegesebb módon bejelenteni, üdvözölni, s megköszönni azt az áldozatot, melyet értünk tett. Megtette azt, melyet sokunk csak vágyott megtenni, és Yhwach legyőzésével lezárta a tragikus hirtelenséggel kitört Quincykkel folytatott háborúnkat. Ez alatt a csata alatt számtalan igen fontos és megbecsült személy - köztük Fujimoto Masayoshi, előző főkapitányunk is eltávozott, kitől most fájó szívvel búcsúzunk.
Egy pár pillanatra elhallgat, s mintha csak felkérné az egybegyűlteket halkan, fejét enyhén lehajtva tiszteleg az elhunytak emléke felett.
- Nos, kedves egybegyűltek, kérem engedjék meg, hogy bemutassam a Gotei 13 új főkapitányát Kitamura Sadakatsu Soutaichou-t. Kitamura-sama minden bizonnyal nagyon szívesen válaszol kérdéseikre, amennyiben akadnak. Ezeket nyugodtan feltehetik számára. - ismételten meghajol, majd lassú, óvatos lépésekkel elkezd hátrálni, teret adva az érkező személynek...


---

Feszült várakozása véget ér, mikor meghallja nevét. Ültéből felpattanva lép ki az előtte kinyitott ajtón, s udvariasan biccent az azt tartó, maszkba burkolózó férfinak. Határozott léptekkel indul meg az emelvény felé, arcán halvány szorongás jelei láthatóak, mintha még nem lépett volna túl korábbi problémáin, aggodalmain. Az emelvényre érkezve ő maga is a jelenlévők felé fordul, s akárcsak a korábbi nő, ő maga is meghajol mindenki felé:
- Üdvözlök mindenkit. Mint ahogy azt a kisasszony korábban említette, a nevem Kitamura Sadakatsu. Igazán örvendek a találkozásnak.
Hangjából furcsamód ugyancsak magabiztosság sugárzik, szinte meg se remeg, ahogy üdvözlőszövegét végig mondja, kissé talán hadarva. Elképzelhető, hogy idegességében csupán szeretne ezen a formaságon túl lenni, s belevetni magát a sima, egyszerű beszélgetésekbe. Talán nem szereti a túlzott figyelmet, s nincs szereplési vágya sem.
- Khm...  Szormorúsággal tölt el, hogy ilyen módon kerülök ebbe a pozícióba, azonban igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni annak érdekében, hogy ismét nyugodt életünk lehessen. Ebben kérem a kapitány urak, hölgyek, illetve a hadnagyok és további tisztek segítségét. Most, hogy ilyen nehéz időket kellett megélnünk, fontos, hogy a lehető legjobban összetartsunk. Amennyiben bárkinek, bármiféle kérdése akad, szívesen várom kis szeánszunk alatt - mondandóját befejezvén meghajol, s lesétál az emelvényről a többi jelenlévő közé.


(click to show/hide)

Karakterlap

Mizushima Tenkai

Kapitány

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Válasz #1 Dátum: 2020. Márc. 20, 17:19:57 »
Ezt is megérték hát, egy új főkapitányt választanak. Az elmúlt éveket figyelembe véve, azt kell, hogy gondolja, eléggé szerencsétlen sors vár manapság azokra, akik a kapitányi székbe kerülnek. Gyakoriak a változások, de hogy a főkapitányból is a harmadik foglalja el a helyét, ezt még a legvadabb álmaiban se tudta volna elképzelni, és mégis itt voltak hát. Az első találkozó, ahol a megmaradt kapitányok megismerhetik az új felettesüket.
Nem vitte túlzásba a megjelenést, a megszokott egyenruhájában jelent meg, gyorsan végignézett a többieken, és a hadnagyokon, akik a kapitányuk helyett jöttek el. Kissé kellemetlen a helyzet, de annak örülhetnek, hogy az arrancarok se járhattak éppen jobban.
Csendesen állt a falnak támaszkodva még el nem kezdődött az egész. Kérdése nem sok volt jelenleg, majd ha eszébe jut valami felteszi az új főkapitánynak, aki a jelek szerint vegyülni szeretne.

Karakterlap

Ninomiya Mitsuko

Kapitány

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 10.

Lélekenergia:

60% Complete
51 000 / 65 000

Hozzászólások: 82

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 3 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet

Reiatsu szín:
arany

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Watanabe Yuusuke

Post szín:
orange


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Válasz #2 Dátum: 2020. Márc. 26, 16:49:34 »
Nehéz időszakon vagyunk keresztül, mely mindannyiunkat megtört legalább egy kicsikét. Suke épp, hogy visszatért hozzánk, és máris nyakunkba szakadt egy háború, ami felforgatta világunkat. Fogalmam sincs, hogy ezt az egészet hogy fogjuk elviselni, de bízom benne, hogy családunk összetartása a történtek után majd segít átvészelni az egészet.
Épp tisztjeimet igyekszem eligazítani, mikor egy futár érkezik az üzenettel, hogy várnak a Főkapitány bemutatási ceremóniájára. Bambán pislogok a küldöncre, de némi habozás után elfogadom a meghívást. Furcsának találom ezt a nagy felhajtást, de megvonom vállam, s inkább tovább foglalkozom osztagom rendbetételével. Ráér, ha ezzel picit később foglalkozom. Meg se lepődöm rajta, mikor kiderül: egyetlenem is kapott ugyan ilyen értesítőt. Várható volt, hiszen ő maga is kapitány, és nem is olyan túl rég hivatalosan is visszakapta pozícióját. Legalább lett valami, amivel le tudja foglalni magát, és el tudja terelni a gondolatait a történtekről.

Az esemény napjára igyekeztem kicsit rendbeszedni magam, mely a szokásosnál kicsit tovább tartott. Kicsit kómásan ébredtem, na meg az utóbbi időben egyébként se alszom túl jól. Sok minden történt, ami kicsit felkavarta az életem, és megvisel annyira, hogy az általában jó alvókám kicsit megbuggyanjon. Dolgoztam már a dolgon, meg itt van nekem Suke is vigasztalásul.
Megérkezve a gyülekező helyszínére, az épületet valahogy furcsán ismerősnek találtam, bár szinte biztos, hogy még sose jártam még benne. Vendéglátóink pedig meglepően kedvesek és mosolygósak ahhoz képest, hogy épp egy új főkapitányt nevezünk ki. Persze annak örülni kell, hogy a háború miatta ért véget, és valahogy logikusnak is találom, hogy ő lesz az új főnök, de azért mégis némi tisztelet lehetne bennük, hogy nem vigyorognak folyamatosan, mint a tejbetök. Tök zavaró tud lenni…Kicsit aggódva karoltam bele kedvesem karjába.
- Kicsit aggódom… Nem sokat tudunk az új főkapitányról, csak annyit, hogy nagyrészt neki köszönhető, hogy sikerült legyőzni Bach-ot… - osztom meg aggályaim kedvesemmel, miközben várakozunk a többiekre. Természetesen jómagam elfogyasztok néhány finom falatot, amíg a többiek be nem futnak, elvégre üres gyomorral csak nem ülhetek végig egy ilyen ünnepi kinevezést.
Nem telik sok időbe, meg is érkeznek még néhányan, s látszólag a kapitány nélkül maradt osztagok ideiglenes vezetői, a hadnagyok is megjelentek. Kicsit örülök neki, hogy ilyen időkben azért igyekeznek helytállni, de sajnálom is őket, elvégre rengeteg extra felelősség szakad mindezzel a nyakukba. Nem lehet nekik most könnyű…
Figyelmesen hallgatom végig előbb a felkonferálást, majd az új Főkapitány beszédét. Látszólag mintha kicsit meg lenne szeppenve, bár nem csodálom. Én is ijedt lennék, ha ilyen helyzetbe kerülnék. Gondolom aggódik amiatt is, hogy hogyan fogadjuk, de szerintem emiatt nem szükséges. Mindannyian kedvesek és megértőek vagyunk, és segítünk, ahol csak kell. Jó, persze nem beszélhetek mindenki nevében, tudom, de bízom benne, hogy az utóbbi időszak nehézségei összekovácsoltak minket annyira, hogy ne kezdjünk el marakodni a Soutaichou személyén. :3
- Gyere, mutatkozzunk be! - vetem fel lelkesen Sukénak, majd reakcióját meg se várva vonszolom magammal Kitamura Soutaichou felé.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Márc. 26, 16:51:27 írta Shihouin Yoruichi »

Karakterlap

Nara Shiratori

Kapitány

Shinigami

9. Osztag

*

9. osztag kapitánya

Szint: 15.

Lélekenergia:

60% Complete
79 500 / 90 000

Hozzászólások: 163

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 24 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Halványkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Hayakawa Tasumi

Post szín:
#2256F2


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Válasz #3 Dátum: 2020. Márc. 29, 19:16:21 »
A háború nagyon mélyen érintett mindenkit, köztük engem is. Próbáltam összeszedni magamat, hogy minél előbb vissza tudjuk állítani a rendet Seireiteiben, de bár fizikailag már sikerült felépülnöm, mentálisan még nagyon távol vagyok tőle. Nagyon megviseltek a történtek, de kapitányként helyt kellett állnom, vagy legalábbis megpróbálni. Bizonyára másoknak is feltűnt, hogy nem viselkedek ugyanúgy, mint a háború előtt, bár talán ez sokakról elmondható, hiszen mindenki gyászol még.
Váratlanul ért, amikor a 46-ok Tanácsának egy futára érkezett meg hozzám egy levéllel. Gyorsan elolvastam az üzenetet és egyből válaszoltam is a postásnak, hogy ott leszek, különben sem lett volna nagyon választásom. Új vezetőnk felavatásán nem részt venni nagy tiszteletlenség lenne egy kapitánytól. Különben is nehéz dolga lesz az új főkapitánynak felvenni a stafétát Fujimoto soutaichoutól, hiszen szerintem ő elég jól ellátta a feladatát és összetartotta a 13 osztagot, amennyire lehetett.
A kitűzött napon a szokásos egyenruhámat vettem magamra, nem gondoltam, hogy szükséges lenne bármi extrát tennem, csak mert új főkaptányt neveztek ki. Elmentem a találkahelyre, ahonnan átvezettek minket egy másik terembe, ahol a tényleges felavatás meg fog történni. Nem nagyon foglalkoztam a helyszínnel, csak egy gyors pillantást vetettem, majd ha nem volt szükséges felsorakozni, mint a kapitányi gyűléseken, akkor kerestem magamnak egy helyet mindenkitől távol, nem volt kedvem most senkivel csevegni.
Miután bejött az új főkapitány, sem tettem semmit máshogy, mint azelőtt, továbbra is csak figyeltem az eseményeket. Bár lehet, hogy lett volna kérdésem, de nem tettem fel őket, reménykedve, hogy talán majd valaki más megteszi, vagy valahogy szóba kerül. Jobban belegondolva, talán mégis kellene pár szót váltanom az új soutaichouval, de még mindenképpen várok vele, későbbre halasztom.

Karakterlap

Minami Junko

Hadnagy

11. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 500 / 30 000

Hozzászólások: 63

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 8 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárgászöld - Testhez közel sárga, testtől távolodva színátmenetesen zöldbe válik.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
„Létezem, mert a harc éltet, és élek, hogy másokért harcoljak.”

Post szín:
#C7ADDF (főszín), #EDC0BB (Zanpuszín)


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Válasz #4 Dátum: 2020. Ápr. 16, 22:45:05 »
A háború talán mindannyiuk lelkére mély hatást gyakorolt. Junkot se érte másként. Eléggé össze volt zavarodva, mondhatni a sokktól. Ez lehet az első eset, amikor a leányzó komolyan gondolkodóba esett, és tudatosan leplezni kezdte az érzéseit azért, hogy segítsen Seireiteiben helyreállítani a rendet. Fogalma sincs, mennyire lehetett segítőkész mondjuk, az optimizmus kerülte manapság. Inkább az apátia jellemezte. Legalább negyven perce  bámulta magát a tükörben, beesett, lila szemeivel.
Aikawa-san, ha szabad még így szólítanom téged. Lassan kezdek ráébredni arra, mit érzek. Olyan, mintha az idő direkt nem vetne rám ólomkövet, hogy lássam a tetteid következményeit. Mintha a ruganyosságom látszólag megmaradt volna. Eltűntél, amikor a legnagyobb szükségünk lett volna rád, s most az én felelősségem is osztagunk fennmaradása. A legrosszabb, hogy nem tudom, te most tényleg eltűntél -e, vagy netán...? Akármiképp legyen, remélem ez a harag dimenziókon át végigkísér majd. Átható gyűlölet. Gyűlöllek!
- Gyűlöllek, gyűlöllek, gyűlöllek, gyűlöllek! - visította, majd felkapta a tokkal földön heverő kardot, és betörte vele a tükrét. A tárgy a falon lógott, ennél fogva az erős lendület hatására leesett, miután berepesztették. Alatta egy kis komód állt pót-egyenruhákkal, amire a szilánkok hullottak. Néhány nagyobb darab ledöntötte a komódon lévő apróbb dísztárgyakat.
A fentiek alapján tanúsítható, hogy a lány kissé megőrült. Kinshijakuiro sem kommentálta az eseményeket, ami azt illeti. Jó ideje némán hallgatta gazdáját, a fáradt nyüszögésektől át az ilyen dührohamokig. Figyelte, amint Junko aztán lenyugszik, és igyekszik magát felkészíteni a mindennapjainak. Hogy eleget tegyen mindenki elvárásának. Hogy segítsen a rend helyreállításában, még ha az jelenleg kimerítően sok lélekjelenlétet is követel tőle.
Kifújta magát, felsöpörte a piszkot amit csinált, és rendbe tette a komódját. Majd az ajtóhoz sietett. Remélte, nem most viszik el, amiért zajongott. Nem rumlit akart ő, se megőrülni, vagy hosszabb távon depressziót árasztani magából. Viszont úgy gondolta, hosszú idő lesz kiheverni ezt a sok negatív érzést, melyekre ráébredt volt kapitánya kapcsán. Annyira nyitott ajtót, hogy ki tudja dugni a fejét. Átvette a levelet egy meghajlás közepette, megcsodálta udvariasságból, aztán bezárkózott. Ha rajta múlik, borítékostul hamar a kukában végzi. De eléggé piszkálta őt holmi hivatalos papír gondolata is. Szóval végül csak elolvasta, s összekészült.

A kedves fogadtatás most jól esett neki. Igyekezett mosolyogni. Korábban a szeme alatti karikákat se hanyagolta el, rakott rá némi kenceficét, hogy az eltakarja. Azon járt az esze, bár most nehéz, s valószínűleg elérte a mélypontját, innen felfelé vezet kavargó, kis ösvénye. Kifújta magát, majd az előlépő férfire meredt. Hozzá képest Junko szerint az őket fogadó hölgyemény bátrabbnak bizonyult. A beszéde nem volt számára meggyőző, inkább egy ijedt kis fiúhoz hasonlította, úgy hadart. Mikor aztán a köszöntő véget ért, az elsők között lépett oda hozzá, hogy legkirobbanóbb oldalát előrángatva produkálni tudjon valamit, és megismerhesse kicsit a főkapitányt.
- Igazán szép beszédet adott elő! - vigyorgott fel a nála magasabb egyénre - Mondja csak, mik a személyes érzései vagy tapasztalatai a helyzet kapcsán?
Rögtön mély kérdéssel indított. A férfi döntése, megválaszolja -e, vagy sem. Ha ignorálni fogja, a tizenegyedik osztag hadnagya biztosan elkönyveli valaminek. Ha terelni próbált, szintén. Bár, attól is függött, milyen irányokba. Lila hajú elvtársunk egynek tekintette jelenleg őt maguk közül, senkitől se különbnek. Úgy vette észre, mintha a férfi ezt szerette volna - szerinte, Aztán persze ki tudja.

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
33 900 / 45 000

Hozzászólások: 75

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Válasz #5 Dátum: 2020. Ápr. 20, 07:23:33 »
Hivatalos egyenruhájában jelent meg, a sztenderd shihakushout és kapitányi haoriját öltve magára. Még zanpakutouját sem víve magával, csupán haját fogta fel az alkalomhoz illően. A pár napja érkezett futár tájékoztatása szerinti épülethez érve lépett be a bejáraton át az előtérbe, ahonnan az esemény szervezéséért felelős személyzet egy tagja egy nagyobb csarnokba kísérte, ahol megterített asztalok várták a résztvevőket. Fivére mellett elhaladva határozott biccentéssel üdvözölte őt, majd a legközelebbi padhoz ment, ahol helyet foglalva várakozott az esemény kezdetére.
Egy pár napja még a Soul Society léte forgott veszélyben, most pedig máris új főkapitányt köszönthetnek. A 46-ok gyorsan reagáltak, hogy az üresen maradt pozíció ne maradjon sokáig az. Szerencséjükre a háború nem csak megannyi veszteséget, de egy állítólagos hőst is adott nekik. Persze meglehet, hogy csak minél előbb tovább akarták adni a helyreállításokkal való gondokat és ehhez pont kapóra jött az újdonsült bajnok.
Kisvártatva meg is jelent az ünnepelt személy, akit alaposan szemügyre vett. Szóval ő lenne az, akinek sikerült legyőznie a quincyk rettegett királyát. Szívesen szemtanúja lett volna az összecsapásnak, azonban akkortájt éppen saját osztaga területét védte a fehér egyenruhás megszállóktól. Részben ennek, részben pedig a fejlesztési részleg magas biztonságú felépítésének köszönhető, hogy az épületegyüttes nem szenvedett olyan komoly károkat, amiket egy-két héten belül ne lehetne helyrehozni. Minden nem létfontosságúnak vagy sürgősnek ítélt kutatást felfüggesztett és a munkaerőt teljes mértékben a minél előbbi renoválásra csoportosította át, hogy a dolgok minél hamarabb visszatérjenek azelőtti állapotukra. Azt viszont külön kikötötte, hogy a megfigyelési részleg tornyában mindig tartózkodjon valaki, aki szemmel tartja a dolgokat, hiszen a legkevesebb, ami ilyen helyzetben hiányozna az egy meglepetésként érő újabb támadás, ami a Seireitei ideiglenes sebezhetőségét akarná kihasználni.
Az újdonsült főkapitány a jelek szerint a tőle telhető leggyorsabban igyekezett letudni a kötelező felkonferálásával járó formaságokat. Talán csak nem kedveli a túlzottan hivatalos procedúrákat. Beszéde után nem sietősen, hagyván, hogy aki akarta, szintén nyugodtan válthasson pár szót, de Hyousuke is elindult, hogy tiszteletét tegye új felettesének.
- Örvendek a szerencsének, Kitamura-soutaichou. – hajolt meg tisztelettudóan a férfi előtt – A 12. osztag kapitánya, Mizushima Hyousuke vagyok. Szívből remélem, hogy együttműködésünk zavartalan lesz. A Seireitei érdekében. – tette hozzá barátságos mosollyal.

Karakterlap

Kitamura Sadakatsu

Speciális

Shinigami

Kapitány

1. Osztag

*

Hozzászólások: 11

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Mogyoróbarna

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#A2422E


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Válasz #6 Dátum: 2020. Ápr. 22, 18:08:44 »
Nem mondhatni, hogy túlzottan élvezné a helyzetet, de mindenképp jól eső érzéssel tölti el ez a kis rendezvény. Persze ő maga szívesen kihagyta volna ezt az egész hercehurcát, de tisztában volt azzal, hogy mindez egyfajta szükséges rossz, amin mindenképp át kell esnie, ha mindenkire szeretne jó benyomást tenni. Természetesen később igyekszik majd mindezek után egyénenként is beszélni a kapitányokkal, hadnagyokkal, de így azért mégiscsak egyszerűbb. Később majd elmélyíthetik ismeretségüket akár egy pohárka sake, vagy egy kis tea mellett.
Látszólag kissé tétován pillant körbe a teremben, s keresi beszélgetőtársát, amikor egy lila hajú hölgy lép hozzá kérdésével.
- Áh, ha nem tévedek, kegyed Minami Junko hadnagy, a 11. osztagból. Igazán örvendek - üdvözli a lányt, majd kérdésére is készségesen válaszol: - Mélységesen elszomorítanak a történtek, kedvesem, de úgy vélem, hogy közös erővel egy sokkal szebb és erősebb Seireiteit leszünk képesek felépíteni. Igyekszem optimistán a jövőbe pillantani.
Arcán halvány mosoly jelenik meg, ahogy fejében szépen lassan kirajzolódik az általa megálmodott optimista jövőkép. Reményei szerint tisztjei is később hasonló lelkesedéssel tekintenek majd terveire, álmaira. Valóban minden vágya, hogy egy békés, nyugodt, ám erős Seireiteit hozhasson létre.
- Ó, jut is eszembe, kedves Minami fukutaichou… kapitányát igyekszünk előkeríteni, akár a föld alól is. Remélem számíthatunk majd az ön és osztaga segítségére a keresésében - teszi fel kérdését továbbra is kedvesen mosolyogva, ám tekintetéből mintha valami más is kiolvasható lenne.
Beszélgetésüket egy harmadik személy szakítja félbe. Sadakatsunak első pillanatban feltűnik az érkező ruházatát látva, hogy bizony egy kapitány lépett oda hozzájuk, s pár pillanattal később kilétére is fény derül. Hyousukenek szemlátomsát igencsak megörül, hiszen széles mosollyal arcán üdvözli az érkezőt.
- Örülök a találkozásnak, Mizushima taichou - üdvözli a kapitányt, s meghajlását is viszonozza. - Igazán sokat hallottam önről, és remélem később lesz alkalmunk váltani pár szót is egy csésze tea mellett. Vagy esetleg valami erősebb mellett, ha az jobban esne - nevet fel kissé zavartan. - Khm… Minden esetre Minami fukutaichouval épp eltűnt kapitányáról beszéltünk. Szörnyű, hogy ennyi erős és bátor tiszt eltűnt, vagy odaveszett. - jegyzi meg érzéseit, melynek nyomatékot is ad rosszalló fejcsóválásával.

Karakterlap

Shihōin Souji

A Shihōin-ház XXIV. feje

Hadnagy

2. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 000 / 30 000

Hozzászólások: 36

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
tűz elem alapú

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#816687


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Válasz #7 Dátum: 2020. Aug. 26, 23:56:09 »
Számtalan esemény zajlott le az elmúlt időszakban. Volt amely eltervezett volt és volt olyan is amire gondolni sem mert volna. Gyermekkori testőre és egyben tanítója, Kouhei életét vesztette aminek köszönhetően Ő vette át annak hadnagyi pozícióját. Bár a ranglétrán történő feljebbjutásnak örült mégis veszteség érte. Nyilván a Fon ház is meggyászolta elvesztett tagjukat, de egy szempillantás alatt pótolták a megüresedett testőr szerepét mégpedig az ifjú Gentarō személyében. Amilyen izgága és hangos volt olyannyira tört össze és változott meg unokatestvére halálát követően.
Hangos sóhajjal dől hátra a kézzel megmunkált már ránézésre is drága íróasztala mögött. Mióta véget ért a háború és a Shihouin-ház vezetőjévé is megválasztották számtalan apró-cseprő vagy éppen nagyobb volumenű feladat nehezedik vállára. Anyagilag és szolgálóival segíti elő a Seireitei helyrehozatalát mellyel magát szeretné részben jó fényben feltüntetni másrészt bőszen keresi az eltűnt egykori vezetőt, Yuukent. 
Nyújtózás közben jelent meg az ismeretlen személy. Automatikusan kardjáért nyúlt még mielőtt megnézte volna ki is a váratlan vendég. A boríték látván visszaeresztette kardját tokjába.
- Legközelebb van ajtó és lehet kopogni is… - bökte oda mogorván az üzenetet kézbesítő személynek, aki valószínűleg már ott sem volt amint átvette a levelet melyet gúnyos mosoly kíséretében olvasott végig.
- Új főkapitány mi.. a korábbi helye se hűlt még ki..- sóhajtott ismét kifejezéstelen arccal.

A meghirdetett napon szintén számtalan elintézni valója volt és kedve sem volt hízelegni az új Főkapitány előtt viszont nem engedhette meg magának ezt mint az egyik Főnemesi család vezetője. Kötelessége volt, hogy megjelenjen így a karszalagot magára kötve, karddal az oldalán és körülbelül négy testőrrel a nyomában indult el.
Nem elsőként érkezett ez feltűnt Neki. Kapitányok és hadnagyok. Színes társaság. Szeme sarkából kiszúrta a Mizushima ház egyik tagját, ha Ő is észrevette akkor egy biccentéssel köszöntötte majd miután valamennyire hagyták az új vezetőt levegőhöz jutni maga is tiszteletét tette. Enyhén meghajolt és megköszörülte torkát.
- Gratulálok a kinevezéshez. - nehezére esett kimondani ezen szavakat hiszen belül fortyogott az irigységtől. - Shihouin Souji vagyok a 2. Osztag nemrégiben kinevezett hadnagya és a Shihouin-ház szintén nemrégiben kinevezett XXIV. feje - mutatkozott be majd egy lépést hátrált.

Karakterlap

Minami Junko

Hadnagy

11. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 500 / 30 000

Hozzászólások: 63

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 8 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sárgászöld - Testhez közel sárga, testtől távolodva színátmenetesen zöldbe válik.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
„Létezem, mert a harc éltet, és élek, hogy másokért harcoljak.”

Post szín:
#C7ADDF (főszín), #EDC0BB (Zanpuszín)


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Válasz #8 Dátum: 2021. Aug. 24, 10:14:25 »
Hezitált, figyelte meg Junko. Az eddigi rövid ízelítő alapján az, aki legyőzte a quincyk királyát, állítólag kitűnő harcos, rettegett hatalom, és valaki, aki nem feltétlen kezdeményez társasági interakciót. Sok pletykát hallott. Idegesen duruzsoltak osztagában, amióta… Bruh, nem is akart gondolni rá többet.
- Ó igen, elnézést! – bágyadt mosoly ült ki arcára, ahogy kereste a szavakat fejében – Minami Junko vagyok, a 11. osztag hadnagya.
Hajolt meg óvatosan. A főkapitány elég optimista választ nyújtott számára. Vajon ennyire ködös elme, vagy erején felül próbál a shinigamiknak példát mutatni? Amennyire látta, nem állna messze a férfitől. A mondandót egy szintén készséges bólintással nyugtázta.
 - Természetesen - felelte automatikusan. Hasonló fény csillogott az ő szemében is. Kicsit üres volt, mint az űr legsötétebb bugyra - Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni!
Egy kicsit régi önmaga volt. De perzselték a szavak torkát. Hamarosan megjelent egy másik shinigami. Végignézett rajta, és nem bírta levenni pillantását. Hosszan, ijedten fixírozta a vörös hajú férfit, akitől valamiért kirázta a hideg. Nem tudná megmondani, miért.

Karakterlap

Nara Shiratori

Kapitány

Shinigami

9. Osztag

*

9. osztag kapitánya

Szint: 15.

Lélekenergia:

60% Complete
79 500 / 90 000

Hozzászólások: 163

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 24 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Halványkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Hayakawa Tasumi

Post szín:
#2256F2


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Válasz #9 Dátum: 2021. Aug. 25, 23:06:47 »
Egy ideig csak figyeltem a bemutatkozásokat, majd én is úgy döntöttem, hogy lassan megejtem a köszöntést. Nem nagyon haladtad az események, ráérősen történtek a szóváltások, ezért egy kicsit lendíteni akartam az eseményeken. Kényelmesen elindultam az újdonsült főkapitány felé, nem akartam félbeszakítani egyetlen folyamatban lévő beszélgetését sem, ezért kivártam a megfelelő pillanatot és akkor léptem oda hozzá.
- Üdvözlöm Főkapitány. - hajtottam le a fejemet egy kicsit tiszteletadás képpen – Nara Shiratori vagyok a 9. osztagból. - kezdtem bele az ismerkedésbe újdonsült főnökünkkel. Nem akartam sokat köntörfalazni, ezért egyből bele is kezdtem mondandómba, amint megvoltam a kötelező körökkel. - Fujimoto soutaichou után nem lesz egyszerű dolga abban a pozícióban, vannak már tervei a jövőre nézve? - hozakodtam elő kérdésemmel, még ki kell érdemelni a tiszteletet, hiszen még nem is ismerjük igazán, jó lenne hallani az ötleteit. Ha úgy vesszük, akkor az az első feladata, hogy meggyőzze a beosztottjait, hogy alkalmas lesz a feladatra.
- És nem szeretné megosztani a többséggel, akik nem ismerik a részleteket, hogyan is győzte le a quincyk vezérét? - vetettem fel egy témát, ami még elég friss történés, biztos sokakat érdekelhet az új főkapitány beszámolója a történtekről, nem valószínű, hogy sokan lennének, akik minden részletet tudnak a háború lezárásáról.