Nyilvántartás > Előtörténetek

Lorenza Estevez Quinta de La Coronilla y Azevedo

(1/1)

Lorenza Estevez Quinta:
~ Adatlap

Név: Lorenza Estevez Quinta
Nem: Nő
Kaszt: Ember
Szül. ideje: 2002.12.21
Kor: 17


~ Előtörténet

Lorenza Estevez Quinta de La Coronilla y Azevedo néven született Mexicoban egy tengerparti kisfaluban. Igen eleven gyerek volt. Fiús viselkedésével hamar kitűnt a tömegből. Szegény Ken babáját is Barbi naponta többször földhöz vágta és rá számolt hármat. Ahogy cseperedett 8 testvéréből egyre többet tartott rettegésben, kedvtelésből elkövetett veréssel vagy dobással. Erőszeretettel vetette magát legnagyobb testvérére az emelet korlátjáról. Alonso addigra híres pankrátor, pontosabban Luchador volt így nem okozott nehézséget elkapni az alig 7 éves lányt. Csak hamar beíratták Ritmikus Gimnasztikára. Lorenza elevensége és érzéke sokat segített neki. Ellenben temperamentuma, az hagyott némi kívánni valót maga után. Sokszor verekedett az iskolában és az RSG órákon is, ezért elbocsájtották.
Ezt a frusztrált időszakot nem más váltotta ki, minthogy 10. születése napjáról felkelve derékig érő, koromfekete haja teljességgel kiszőkült, fekete szemei pedig elkezdett világosodni. Eleinte egészen világos barna lett, majd narancssárga és onnan fokozatosan zöldült, egy év leforgása alatt végül egészen smaragd zöld színt öltött. Furcsa látomásszerű, derengéseket kezdett el látni, alkalmanként. Nem volt szokatlan a forró aszfalt felett vibráló levegő, hiszen mediterrán övben éltek. De ezek valahogy mégis mások voltak. Olykor esténként is látott ilyeneket.  Az orvosok értetlenül álltak a történtek előtt. Az iskolában is kerülni kezdték miután kiderült, hogy nem festette. Hiszen a nagy „2012-es világvége” másnapjára szőkült ki. Miután a szeme teljesen bezöldült ezeket a derengéseket egyre élesebben kezdte látni. Emberke voltak, láncokkal a mellkasukon. Voltak kedvesek, dühösek, félénkek. Amikor próbált róluk beszélni a családnak ők csak legyintettek. Kivéve a nagymamája. Ő egy hetes ördögűző szeánszot tartott, mint felszentelt kuruzsló… Hát nem sokat segített, csak egy hét kimaradása lett az iskolából… Hamar híre ment, hogy megszállta valami, amint visszatért, elszabadultak az indulatok. Miután végig gyepálta az osztály nagyrészét a nagyszünetben, az igazgatóiba töltötte a nap hátralevő részét. Még aznap eltanácsolták. Egészen pontosan magántanárhoz küldték az év utolsó hónapjára. Ekkor kezdett el Lucha Libre-re járni. A pankráció elődjére. Ez a mozgásforma feküdt neki. A nagy színpadias és látványos elemek. Egy kis erőfitoktatás, a közönség ujjongása a show, a rivaldafény.
2013-ban új iskolába került, tiszta lappal. Jegyei picit megromlottak, hiszen minden szabadidejét edzéssel töltötte a dojoban. A kezdeti évek csak edzéssel, gyakorlással és statisztálással teltek. A klasszikus Lucha Libre irányról viszonylag hamar kiderült, hogy nem az ő asztala. Azonban a ma ismert Pankráció, mint olyan már nagyon is közel állt a szívéhez így abba az irányba folytatta a karrier építést.
Ahogy telt az idő egyre többet beszélgetett a kóbor lelkekkel. Valamint elkezdte felfedezni a levegőben található szellemi részecskék jelenlétét is. Ez sokáig csak egy érzés volt részéről, hogy van ott valami. Mintha valami lenne a levegőben. Ezt a érzést egy osztálykiránduláson sikerült ténylegesen megragadnia. Ókori Maya templom romokat látogattak meg ahol ez az érzés sokkal erősebbé vált. Szinte tapintani tudta ezt a feszültséget a levegőben. Nem is olyan hosszas tapogatózás után végül rámarkolt valamire… Látszólag a semmire, de érezhetően volt valami a kezében, de az a valami úgy szalad ki az ujjai közül, mintha pudingra markolt volna. Az érzés nem hagyta nyugodni. Otthon ismételgette és próbálta össze markolászni a levegőből azt a fura valamit. Ahogy teltek a hetek, hónapok egyre biztosabbá vált abban, hogy megragadott valamit. Egy edzésen egyszer elmélázott ezen és észre sem vette, hogy erősen markol valamit a kezében. Az edző kiáltása rántotta vissza a valóságba. Rámarkolt a láthatatlan kövére, ami halványan felvillant, majd beleütött vele a boxzsákba ami ettől leszakadt a helyéről és a bőr felhólyagosodott a zsák oldalán az ütésnél. Időt és energiát nem sajnálva lassanként elkezdte felfedezni képességeit amikre pár hónappal később nagy szüksége lett.
Történt ugyanis, hogy egy nagyszabású pankrátor gálán Mexicoban, mint segéd volt jelen. A rendezvény rendben lezajlott és már csak a takarítás volt hátra a tenni valók közül. A ringet is össze szedték, elcsomagolták és elszállították. Az utolsó simításokat végezte amikor különös hangot hallott. Körbenézett de nem látott semmit. Két társát is megkérdezte, hogy hallották e, de senki sem hallott nyöszörgést. Lorenza azonban határozottan hallotta így ő még maradt egy kicsit utána járni. A sorok között a VIP lelátó alatt talált rá egy Maszkos alakra aki beesett, fekete szemekkel nyöszörgött és mellkasát markolászta. Pont ahol kilógott belőle egy nagyon rövid lánc.
Felismerte az illető öltözetét. Egy tavaly ezen a gálán elhunyt pankrátor volt az. A VIP páholyból vetette le magát, ám a segítők nem tudták jól elkapni és a helyszínen életét vesztette. Vagyis akit lát az a szelleme. Mihelyst a művész nevén szólította a belőle lógó lánc utolsó 2 szeme rohamos sebességgel kezdett el oszlani és egyik pillanatról a másikra elfogyott. A helyén egy fekete lyuk keletkezett. Alakja eltorzult, felpuffadt és másodpercek leforgása alatt valamiféle szörnyeteggé vált. A színes maszkja kifehéredett majd kikeményedett. Szemei vörössé váltak a hörgés pedig morgássá változott. Azon nyomban a lány torkának esett. Egészen pontosan egy klasszikus „szárítókötél” mozdulattal repítette a csarnok közepén lévő teli szemetes zsákok közé. A kezdeti ijedelmet felváltotta az elmúlt évek rutinja. Röhögve mászott ki a zsákok közül és neki iramodott a bestiának és páros lábbal rúgta arcon ami felborította ellenfelét. Ő a földre zuhant, szinte azonnal pattant is fel és rohamozott és egy könyökös felütéssel adott még egyet a szörnynek ami nem volt túl hatásos. Válaszként egy paraszt lengőst kapott amitől a székek közé esett. Pár becsukható szék eltört. Egy épségben lévővel a kezében kászálódott ki és ripityomra törte a bestia fején. Ami annak meg sem kottyant Lorenzapedig ismét a székek közt találta magát. Nehézkesebben de ismét kiverekedte magát közülük. Addigra ellenfele már felé rohant. A nyakába ugrott, megpördült körülötte párszor és az ebből nyert lendülettel a szörny fejét egyenesen a padlóba verte. Ahogy Lorenza fáradt a szörnyeteg úgy kezdett egyre ösztönszerűbb és veszélyesebb támadásokat indítani a lány ellen. A székek, tereptárgyak nem igazán tűntek hatékonynak ellene. Lassanként elérte a határait. Kapaszkodót keresett, ami kihúzhatja a slamasztikából. Csak hamar meg is találta. Akaratlanul a keze közé gyűjtötte a szellemi részecskéket. Amint rá markolt tudta mit kell tennie. Immáron akaratlagosan gyűjtötte és sűrítette öklébe a részecskéket. Összepréselve azt egy tűzgömböt formált amit egy végső nekifutással a szörnyeteg képébe vágott és ott szabadjára engedett. A lángok elemésztették a hollowot és a kidobásra várt szemetet is… Lorenza kék zöldre verve teljesen lestrapálva nyúlt el a földön és aludt reggelig…
Luchadora-ként 2018-ban debütált egy Mexicó-városi kis tornán. Szőke fürtjeivel, élénk piros ruházatával ami elég sokat engedett láttatni magából és díszes fejfedőjével, valamint gyakorta használt klasszikus „régi iskola” mozdulataival hamar belopta magát a közönség szívébe.
(click to show/hide)Noha a mecset elveszítette de itt indult be a karrierje igazán.
Azóta győzelmet győzelemre halmoz. Kijutott többször is Amerikába kisebb, nagyobb gálákra. Europában is megfordult néhányszor. Most egy ösztöndíjjal utazott Japánba, Karakura városi iskolába fog járni, a tervek szerint 2 trimesztert. Az edzések pedig Naruki-ban lesznek.

~ Kinézet

Stramm, sportos testfelépítése van. Ugyanakkor sikerült megtartania nőiességét is lágy vonásainak és kebleinek köszönhetően. Kedves arcán egy Smaragdzöld szempár fürkészi a külvilágot. Uralkodó jellegzetessége a magassága, amivel jócskán kitűnik a tömegből a maga 180 cm-erével. Illetve a hullámos, szőke hajzuhatag, ami derekáig ér és több nagyobb fürtbe van fogva. Ebből 2-t elöl hord. Ajka és álla között egy fényesre csiszolt smaragdot hord. Ruházata többnyire lenge. Egy poncsó szerű felsőt hord, aminek hossza a hőmérséklettől függően változik. Általában szoknyában lehet megtalálni. Kedvelt lábbelije a szandál vagy papucs. Körmeit szintén élénk zöldre festi.

~ Jellem

Vidám, mosolygós lány. Eléggé önfejű és szabad elvű. Olykor szabadszájú is. Ha valamit a fejébe vesz azt ha bele döglik is de végig viszi. Egyszóval kitartó. Élvezi az életet és az általa nyújtott lehetőségeket.  Védi és óvja is azt. Mindig a dolgok jó oldalát nézi. Ritkán bánatos, másokat pedig igyekszik felvidítani. A maga módján magányos, de ezt túlcsorduló energiájával igyekszik kitölteni és a lehető legtöbb emberrel körbevenni magát. Keresi, igényli a jó társaságot. Mindig kapható a hülyeségre, ő maga is elég bolondos.  Szeret műsort csinálni és ezzel másokat felvidítani.


Képesség
Neve: Taiyo no Musume
Fajtája: Reiryouku manipuláció
Típusa: Tűz
Leírás: A képesség alapja igen egyszerű. Képes a környezetében lévő Reishi-t, VAGY saját reiatsu-ját össze gyűjteni, majd abszurd mértékben össze préselni azt.

Támadások:
Piedra Del Sol(Napkő)
Az összegyűjtött részecskéket olyan mértékben préseli össze a markában, hogy az rövid időn belül egy izzó gömbbé alakul. Fényt és hőt ad le. Kívülről úgy tűnik, hogy a kezében megjelenik egy izzó gömb(„kő”), ami kisvártatva lángra kap, mint egy nap(innen az elnevezés, napkő). Amint elengedi, az összegyűjtött nagymennyiségű izzó részecske robbanásszerűen szétszóródik. A nagymennyiségű izzó részecske önmagában is éget, de a levegőt is elégeti maga körül növelve a pusztítás mértékét.
(click to show/hide)
Espíritu del Sol(A nap szelleme)
A testéből kiáramló reiatsu-t képes begyűjteni és egy izzó gömbbe gyúrni/sűríteni azt. Ilyenkor jelentősen csökken a reiatsu kibocsájtása, mintha hirtelen legyengült volna. Az így összegyűjtött energiát képes visszajuttatni a saját testébe ezzel újra hasznosítva azt. Ahelyett, hogy kiáramlana belőle és úgy gyakorolna hatást másra, saját magát erősíti vele. Fizikai ereje és gyorsasága ugrásszerűen megnő. Ez a technika jelentősen megterheli a testét. Felhevíti az egész testét így nem képes sokáig fenntartani. Cserébe ütései, rúgásai, de puszta érintése is éget. Jelenleg a kiáramló mennyiség 10%-át képes újra hasznosítani. Idővel elérheti a 100%-ot, ilyenkor úgy érezhető, hogy a
(click to show/hide)

~ Szeret-nem szeret

Szeret:
+ Birkózni
+ Mosolyogni és mosolyogtatni
+ Szerepelni
+ Enni
+ Csípőset

Nem szeret:
- Szomorkodni
- Tétlenkedni
- Esős idő
- Tunyulás
- Várakozni

~ Felszerelés(ek)
-Pankrátor jelmez

Shihouin Yoruichi:
Heyho!

Bevallom, nagyon megleptél a mexikói női pankrátorral, de szerencsére ez egy kellemes meglepetés. Ötletes karakter, és igazából nagyobb problémát nem találtam az előtöriben pár elgépelésen kívül. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakítod majd a kis életét a későbbiekben, így az előtörténetet elfogadom.

Szinted: 1.
Lélekenergiád: 5000 LP
Tőkéd: 4000 ryou
Kezdésnek minden képzettségedre kapsz 1-1 pontot, valamit további 10 pontot oszthatsz el az alábbi képzettségeid között:

[*]Fegyverforgatás
[*]Pusztakezes harc
[*]Helyváltoztató képesség
[*]Reiryoku manipuláció
[*]Különleges képesség
[/list]

Mindezen kívül kapsz 1 pontot reishi kezelésre is, melyet a következő másodlagos képzettségekre oszthatsz el:

[*]Erő
[*]Ügyesség
[*]Gyorsaság
[/list]

Kérlek, hogy pontjaidat itt jelentsd le, illetve foglald le postszíned és avialanyod is.

Kellemes játékot!~ :3


Tájékoztató újoncoknak 🐱‍👤 Kasztok és Pontok 🐱‍👤 Színfoglaló 🐱‍👤 Avataralany-választó

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése