Szerző Téma: Költözés  (Megtekintve 791 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Költözés
« Dátum: 2014. Júl. 05, 09:46:31 »
Kedves Játékosok, és akik az oldalra tévednek!

Mint látható, a fórumon munkálatokat folytatunk költözés céljából. Habár még nem vagyunk kész, és játékokat se tudunk egyelőre itt kezdeni, azonban szívesen fogadunk mindenféle segítséget.
A tárhely és fórummotor váltással együtt rengeteg hasznos új funkcióval bővülünk. Ilyen például a Shop, ahol megvásárolhatjátok a kívánt technikát, és a rendszer automatikusan levonja a bankotokból a pénzt, vagy a Knowledge Base, ami ugye magyarra fordítva TudásBázis lesz, ha sikerül oda keverednem. A többit majd csak később mesélem el, hiszen még fejlesztünk, így tárházunk folyamatosan bővül.
Hála néhány ügyes felhasználónknak, a fórum játéktere szépen alakulgat. Az összes olyan topik átmozgatása megtörténik majd a későbbiekben, melyet aktívnak ítélünk. Tehát amibe már két éve nem érkezett post, az marad az előző fórumon, míg az aktívabbak jönnek át erre az oldalra. Ugyan ez a helyzet a boardokkal is, hiszen ha szinte sose használtuk, felesleges lenne áthozni.
Mindezen kívül az adatlap és nyilvántartási rendszerben is történnek majd módosulások, melyeknek köszönhetően némileg egyszerűbb lesz a használat, és nem kell folyamatosan kódokkal szórakozni, meg miegymással. Próbálunk számotokra egy egyszerű, könnyen átlátható új rendszert kidolgozni, hogy még kevesebbet kelljen foglalkoznotok az adminisztrációval, és hogy minél manuálisabb legyen a dolog.
Amennyiben bárkinek bármilyen kérdése, gondja, baja, bánta van, nyugodtan forduljon a Staffhoz akár püben, akár bármely más módon. Szívesen segítünk, ha épp tudunk valamiben.

Köszönöm szépen a figyelmet,
Shihouin Yoruichi