Szerző Téma: Hajsza a pusztítás szerzetesei után  (Megtekintve 657 alkalommal)

Description: Discordon játszott küldetés

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 172

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 489 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Hajsza a pusztítás szerzetesei után
« Dátum: 2020. Nov. 30, 15:49:45 »
MESE
A napi tevékenységeiteket végzitek, amikor megjelenik egy pokollepke. Ha átveszitek az üzenetet, akkor elmondja, hogy a főkapitány fontos feladattal szeretne titeket megbízni. Szeretné, ha egy kis csapattal átfésülnétek a Rukongai északi területeit, mivel igen furcsa jelzésekre lettek figyelmesek az utóbbi időben. A főkapitány szeretné, ha felkeresnétek őt az irodájában. Ott majd minden fontosabb információt elmondanak számotokra.

Hyousuke extra infók: a furcsa jelzések hirtelen feltűnő, majd eltűnő hollowokat jelentenek, valamint hogy korábban fehér ruhás alakokat véltek azon a területen látni. A tisztjeid lehet tudnak még extra infókkal is szolgálni, esetleg utána nézhetnek az adatbázisban.

Chie
Chie megérkezik a főkapitány irodájába, majd észreveszi a többi shinigamit. A kardján támaszkodva figyeli az eseményeket a háttérben és arra vár, hogy esetleg mikor kell csatlakoznia. Nem szeretné a többieket rögtön megijeszteni küllemével.

Junko
Junko félig aludt, és megpróbálta lecsapni a pokollepkét. Aztán rájött, hogy ez nem így működik, észhez tért. Az üzenet hallatán összekaparta magát, egyenesen a főkapitányhoz rohanva.

Hyou
Hyousuke napi ellenőrző körútját teszi meg éppen, amikor a lepke megtalálja. Odatartja neki a kezét, hogy rászállhasson, majd türelmesen végighallgatja az üzenetét. Miután értesíti Ichirouta-sant, hogy a távollétében irányítsa az osztagot, lépteit a Megfigyelő Torony irányába veszi, hogy az ott szolgálatot teljesítő tisztekkel is egyeztessen, mielőtt a főkapitányhoz menne. Odaérvén kopog az ajtón, majd mikor belép, két másik, már várakozó shinigamit pillant meg. Egyikük a karszalagja alapján hadnagy, a másikat nem ismeri, de mindkettejüknek enyhe meghajlással köszön, mielőtt beljebb lépne.
- Hívatott, főkapitány úr.

Mitsu
Épp az asztalán éktelenkedő papírkupacot igyekszik szorgosan eltüntetni. Már épp ideje, hiszen hónapok óta csak magasodik. Ekkor érkezik meg a pokollepke, mely pár percig kitartóan köröz a kapitány feje körül, mire az végre észreveszi, s hagyja, hogy leszálljon mutatóujjára. Az üzenetet végig hallgatva hallkan nyög egyet, mellyel leginkább nemtetszését akarja kifejezni, végül zanpakutoját magához ragadva elindul a kapitányhoz. Megérkezve látja csak, hogy már mindenki az irodában van. Ő érkezett utolsóként.
- Elnézést, Soutaichou, a lepke eltévedhetett útközben - füllenti a kapitánynak, majd széles mosollyal biccent a jelenlévőknek, üdvözölve őket. Elsőre fel se tűnik neki a szokatlanul ismerősnek tűnő nő.MESE
- Igen-igen. Köszönöm, hogy idefáradtak - köszörüli meg a torkát, majd tovább folytatja mondandóját - Ahogy azt a pokollepkével megüzentem, igen fontos feladat miatt riasztottam Önöket. Szeretném, ha átfésülnék Rukongai Északi területét. Néhány igen furcsa jelenség került a látóterünkbe, amit a jelen helyzetben mindenképp ki kell vizsgálnunk, s úgy vélem, hogy önök lehetnek a legmegfelelőbbek e feladatra - ekkor Hyousukéhez fordul - Mizushima Taichou, bízom benne, hogy rendelkezésünkre bocsátja majd a megfelelő információkat amellett, hogy Ön is a kis csapattal tart majd. A quincykkel kapcsolatos ismeretei minden bizonnyal hasznosnak ígérkeznek majd, illetve javaslom, hogy jelöljön ki egy külső kapcsolattartót is a megfigyelési részlegükön, aki ellátja önöket majd a megfelelő információkkal.

Chie
Mindenkinek enyhe meghajlással köszön. Mitsukonak egy félmosolyt megenged, de nem szól semmit. Kíváncsi, hogy vajon mi fog kisülni az egészből. Végig hallgatja a kapitány szavait. Egyelőre még némán figyeli a társaságot.

Junko
Hosszasan fújtatott az ajtó előtt, majd nagy levegőt vett, és belépett. A főkapitánnyal már találkozott korábban, és a hamarosan belépő vörös hajú bácsival is.
- Hmm-hmm! - dünnyögte inkább csak magának, majd illedelmesen meghajolt mindenkinek olyan sorban, ahogy beléptek, s hozzá kedvesen mosolygott. Majd elgondolkodva állára tette kezét.
- A jelenség magába foglalja ártatlanok eltűnését? - kérdezte a főkapitányt.

Hyou
A főkapitány szavait valamivel mélyebben meghajolva fogadja.
- Természetesen, az osztagomat már idejövetelem előtt felkészítettem, hogy távollétemben is figyeljék a környéket és értesítsenek, ha bármi relevánsat észlelnek. Ezek szerint ön úgy véli, hogy quincyk állhatnak a dolog mögött?

Mitsu
Figyelmesen hallgatja a beszélgetést, hátha valami fontosabb információ morzsát el tud csípni, ami esetleg érdekes lehet számára. Egyelőre úgy érzi, hogy mások is fel tudják tenni a megfelelő kérdéseketMESE
- Megnyugtatom Minami fukutaichou, hogy ártatlanok nem sérültek - mosolyodik el kedvesen a kérdésre - mindazonáltal számtalan fel, majd eltűnő hollowot érzékeltek a körzetben, amit kénytelenek vagyunk kivizsgálni akkor is, ha épp nem kell aggódnunk a quincyk miatt.
A főkapitány arcán egy pillanatra talán megnyugtatónak szánt mosoly látható, ám van benne valami furcsa is.
- Igen, nagyon valószínűnek tartom, Mizushima taichou. A körzetbe tudtommal nem küldünk ki mostanában shinigamikat, illetve számtalan egyszerű quincy menekülőre fogta, amikor megtudta, hogy vezetőjük életét vesztette a csatában.

Chie
Elhúzza a száját az információk hallatán. A többiek reakcióját is figyeli.
- Mikor a veszély elillan... akkor kell leginkább résen lennie a harcosnak. Jegyzi meg az ittlévőknek majd hozzá teszi.
- Elnézést... kicsit hangosan gondolkodtam. Ne is törődjenek velem. Folytassák.

Junko
- Értem, köszönöööm! - mosolygott szélesen a leányzó, és meghajlással is ráerősített köszönetére. Ugyanakkor kicsit elgondolkodott azon a mosolyon, ami egyszerre tűnt megnyugtatónak, illetve valahol magának a vihar előtti csendnek. Ettől furcsa érzése támadt, amiből a vörös hajú nő szavai zökkentették ki.
- Na hát, a néninek nem lopták el a nyelvét? - kérdezte ártatlanul, és keresett rajta valamilyen karszalagot, ami mesélhet a hovatartozásáról. Junko ugyanis még soha nem látta a kardján támaszkodó, ismeretlen szerzetet.

Mitsu
Értetlenül pillant a vörös hajú nő felé. Még mindig kifejezetten ismerősnek véli, de nem tudná beazonosítani, hogy pontosan honnan is. Mintha már látta volna valahol, de mégse.
- Öhm... Bocsánat a kérdésért, Soutaicho-dono, de... ki a vendégünk? - kérdez rá kíváncsiskodva.MESE
- Oh, elnézést, milyen udvariatlan vagyok... Be se mutattam. Már úgy kezeltem, mintha ismernék is egymást, de ezek szerint nem így van - áll fel szórakozottan kapitányi székéről, majd odasétál Chie-hez.
- A "nénit" - biccent Junko felé nyomatékosítva, hogy tőle lopja az elnevezést - Ninomiya Chie-nek hívják. Egykori shinigami, akit most is igen nagy becsben tartunk. Hatalmas tettet hajtott végre, ám erről azt hiszem jobb, ha ő mesél majd, amennyiben kedve tartja - mosolyodik el ismét - azonban azt hiszem, hogy ha nincs több kérdésük, akkor lassan indulhatnak is. Sajnos minél több időt vesztegetünk el, annál nagyobb a veszélye annak, hogy ismételten ránk támadnak.
Ha a csapat tagjainak nincsenek már további kérdései, útjukra bocsájtja őket.

Chie
Felhúzza a szemöldökét a néni megnevezésre.
- Azért ennyire nem vagyok öreg. Bár jogos ettől függetlenül.
A főkapitány amint bemutatja, mély meghajlás enged meg magának a többieknek.
- Nem szeretném a fiatalokat untatni egy vén shinigami történetével, viszont ha ragaszkodnak hozzá... nincs ellenemre. Viszont nem most van itt az ideje. Ha úgy gondolja a társaság, indulhatunk is utunkra.

Junko
- Óóó! - elkerekedett a szája egy pillanatra, mikor bemutatásra került az idegen, és őt méregette. Nem tűnt olyan idősnek, de sejtette, hogy ez valószínűleg látszat. Ugyanakkor neki aztán mindegy volt a kor. Kivéve valami, ami megragadta Junko gyermeteg természetét.
- Szóval mégis néninek tetszik lenni! Nem fáj a lumbágója?! - kiáltott fel, majd visszaterelte gondolatait a fő céljukra. Elhallgatott. Neki már nem volt több kérdése. Ha a többiek másként gondolták, őket meghallgatta, egyik lába viszont már a kijárat irányába mutatott.
- Remélem máskor tetszik mesélni! - tette azért hozzá, Chiére nézve, aztán részéről ennyi.

Hyou
Csendben nyugtázza az elhangzottakat, többek között azt is, hogy a társaságban még ő is relatíve “fiatalnak” számít.
- Örvendek a szerencsének. Megtiszteltetés, hogy ilyen neves kollégával dolgozhatok együtt, még ha a helyzet nem is ad okot az ünneplésre.
Majd visszafordul a főkapitányhoz, hogy elbúcsúzzon.
- Köszönjük a tájékoztatást. Engedélyével akkor útnak is indulunk a helyszínre.

Mitsu
Továbbra is kissé értetlenül pislog a vöröshajú nőre, és ezt a főkapitány bemutatása még csak tetézi.
- Jajj, de jó! Nem gondoltam volna, hogy van egy névrokonom! - kiált fel - Igazán örvendek - üdvözli lelkesen.
Szemöldökét ráncolva hallgatja szavait, ahogy kicsit talán zavartan szabadkozik, hogy ő bizony annyira nem öreg, majd mégis vénnek titulálja magát egy másik állítással. Talán az időskori szenilitás lehet az oka, ki tudja.
- Tuti kiszínezi majd a történetet. Tudod, mindent megszépít az idő, vagy mi. Azt hiszem, ilyesmit szoktak mondani az öregek... - súgja oda Junkonak vigyázva, hogy Chie ne hallhassa meg.
- Akkor, Soutaichou, ha nincs más. Minden jót, majd értesítjük, ha tudunk valamit! - hajol meg mélyen a főkapitány előtt, majd elindul, hogy elhagyhassa végre a szobát.MESE
A főkapitányt megmosolyogtatja Junko megjegyzése, szinte már nevethetnéke is támad tőle. Már az elképzeléstől, hogy egy shinigaminak lumbágója lenne. Miután a kis csapat kilép az első osztag épületéből, megcsörren Hyousuke lélekmobilja. A hadnagya szólt bele:
- Kapitány, egy újabb furcsa jelenségről érkezett hír az északi területről. Újra feltűnt egy hollow, de pár percen belül el is tűnt. Épp a felvételeket nézzük át, azonban még semmit se találtunk. Utána néznek, vagy küldjünk mást arrafelé?

Chie
- Hmh! Ha majd annyi évet leélsz mint én, te se fogsz szebben kinézni.
Egy mosolyt hozzátesz mondandójára.
- Részemről a megtiszteltetés, hogy egy Mizushima főnemesi család egyik tagjával dolgozhatok együtt. Jegyzi meg a főnemesnek éreztetve vele, hogy a tisztelet kölcsönös. Mitsuko üdvözlésére integetéssel válaszol, miközben mosolyog felé.
- Mit susmorogtok ott? Csak nem rólam van szó?
Teszi fel a kérdést, miközben picit az ép szeme rángatózik.
- Ez a jel arra, hogy indulnunk kell. Jegyzi meg a többieknek újfent, majd amint Mitsuko közelébe ér, rögtön formás melleit figyeli meg majd sajátjára néz.
- Hmh! Tényleg rokonok vagyunk. Félmosolyt enged meg magának.

Junko
Visszamosolygott Chiére egy szó nélkül, de magában azt gondolta: Én nem fogok mellre hízniii!. Utána Mitsuhoz fordult, és halkan kuncogott a megjegyzésen.
- Ugye? Ezzel magam is egyetértek! - válaszolta szintén suttogva, hogy csak beszédpartnere értse mondanivalóját. Közben vidáman csápolt, majd Chiéhez fordult.
- Nem-nem! - tette csípőre kezét, majd összefonta őket maga előtt, hogy búcsúzásképpen meghajoljon, s elkezdődjék a buli!

Hyou
Egy meghajlást követően ő is kilép az iroda ajtaján, ám mielőtt még pár métert tehetne, máris hívása érkezik. A készülék kijelzőjére pillant, majd röviden a körülötte lévőkre. - Elnézést, ezt fel kell vennem. Végighallgatja hadnagyát, majd viszont is tájékoztatja, hogy az ő oldalukon mi a helyzet.
- Köszönöm az értesítést, Abukara-san. Most indulunk éppen a helyszín felé. Kérem, továbbra is tájékoztasson, ha észlelnek valamit. Leteszi a mobilt, majd a többiekhez fordul.
- A hollow feltűnések jelen pillanatban is folytatódnak. Jó eséllyel tetten érhetjük a dolgokat.

Mitsu
Chie, saját kinézetére tett megyjegyzését hallva kissé elkuncogja magát, de végül is igaza van. Az idő mindannyiukon meg fog látszódni előbb vagy utóbb.
- Hm? Rokonok...? - pislog bambán, de elsőre inkább úgy gondolja, hogy valószínűleg csak valamelyik unokájával tévesztheti össze. Úgy tudja, nagyszülei már rég nem élnek, s apja se nagyon említette, hogy lenne közeli hozzátartozója. Csak valami vén banyáról tud, aki valahol a semmi közepén él és sake főz és vedel. Tuti nem lő lesz az…
Az osztagból kilépve megcsörren Hyousuke telefonja, Mitsu pedig türelmesen végig várja a beszélgetést, hátha valami fontos infót kapnak.
- Akkor jobb lesz, ha minél előbb elindulunk - válaszolja a kapitánynak, miután közli velük az új infókat.MESE
A telefonbeszélgetést követően Abu átküldi a telefonjaitokra a koordinátákat. (Kivéve persze Chie-nek) Ezt követve rövid időn belül megérkeztek a helyszínre, ahol valóban harc nyomai láthatóak. Hol beomlott házakat, hol méteres krátereket, hol pedig összezúzott fákat fedezhettek fel. Emberek azonban nem láttok.

Chie
- Aha....
Számára nem túl meggyőző Junko válasza, de nem foglalkozik tovább a témával.
- Idővel majd beugrik. Teszi hozzá Mitsukonak majd csendben figyeli az eseményeket. A helyszínre kiérve, körbe tekint és két lépést tesz meg előre.
- Valóban harc dúlt ez nem is kérdés. A legközelebbi lábnyomhoz hajol majd le is guggol, hogy alaposan megnézze. Zanpakutouját használva megidézi hű társát.
- Rajta hű barátom. Fogj szagot! Vezess el több nyomhoz!

Junko
Megnézte a telefonját, majd követte a csapatot az adott koordinátára. Chie adott neki egy ötletet, aminek Junko remek hasznát veheti! A Bakudou 06: Urufu Renritsu segítségével megidézett egy nyomkövetésre alkalmas farkast, és magabiztosan kiadta neki a parancsot, hogy keressen a környéken, fésülje át a beomlott házakat, krátereket. Hátha a kráterekben esetleg talál is érdekeset.

Hyou
Ahhoz képest, hogy csak pár percre jelennek meg, igen nagy pusztítást hagynak maguk után. Az emberek jelenlétének hiányát pedig még nem tudta eldönteni, hogy jó, vagy rossz jelnek vegye. A házak törmelékei nem úgy helyezkednek el, mintha belülről robbantak volna szét, vagy külső erő repítette volna őket oldalra. A fák sem oldalra dőltek ki, sokkal inkább mintha valami felülről zúzta össze őket. Ez a valami talán hagyott is maga után szabad szemmel nem látható nyomot. Erre gondolván aktiválta zanpakutouját, hogy annak “szemén” keresztül is átvizsgálja az egyik fát.

Mitsu
Meg se nézi telefonját, szimplán csak követi a többieket. Megérkezve bambán pillant a két farkasra, de különösebben nem foglalkoztatja a keresgélés. Úgy érzi, hogy a két farkas, és Hyousuke valószínűleg talál majd valami érdekeset.MESE
Chie: A farkas úgy tűnik szagot fog, s lelkesen kezd el loholni egy fához, melynek aljában egy kisebb kupacot talál. Megpróbálhatjátok kiásni, ha úgy gondoljátok, hogy érdemes.
Junko: A kidoufarkas is szagot fog, akárcsak Chie zanpakuto szelleme, azonban ő picit másabb irányba kezd el loholni. Óvatosan lép be az egyik lakatlan ház, résnyire nyitott ajtaján, s ha követitek, akkor láthatjátok, hogy sikerült találnia egy kupac fehér ruhát. Jobban megvizslatva ismerősnek tűnhet, s egész hasonlít a quincy egyenruhákhoz.
Hyousuke: Az összezúzott épületek, fák környékén kékes derengést fedezhetsz fel a szemen keresztül, mely valószínűleg hátrahagyott reiatsu lehet. Amennyiben tudsz lélekenergiamintát venni, beküldheted azt osztagodba ellenőrzésre. Talán megtalálják a környéken a tulajdonosát.

Chie
Hű társam rögtön szagot is fog. Utána eredek, hátha valami fontos nyomhoz vezet. Egy fába botlok bele ami alatt egy kisebb kupacot lelek meg. Farkasom szagolgatja szorgalmasan.
- Hmh!
Van egy sejtésem mi lehet benne,  azért kiásom, hátha találok valami nyomot.

Junko
Junko nem hitte volna, hogy ilyen hamar szagot fog a farkas. Utánasietett, aztán megdermedt a kutya lassúságán.
- Mit találtál? - kérdezte vidáman csápolva, és zanpuszelleme csendre intette.
- Lehangoló vagy! - jegyezte meg sértődötten, karba tett kézzel, majd odalépett a blökihez. Észrevette a fehér kupacot, majd felemelte, hogy jobban szemügyre vegye: Ú, csak nem quincy ruha? Ki volt olyan elvetemült, hogy levetkőzzön, és pucéran szaladgáljon?, értetlenül oldalra döntötte fejét.

Hyou
Ruhája belső zsebéből elővesz egy mintavevőt és elemző műszert. Előbbivel óvatosan begyűjti a kékes matériát különböző felületekről, majd ezt utóbbival digitálisan is értelmezhető adatokká alakítja a mintákat, amit már tovább tud küldeni mobilján az osztagának, hogy ott alaposabban kiértékelhessék, mint ő azt terepen tudná. Amíg várja a választ, addig jobbnak látja, ha szemmel tartja a többieket is, nehogy ügyetlenségből nyomot semmisítsenek meg. Mivel Chiet sajnos már nem látja, Mitsuko pedig csupán egy helyben álldogál, így ő is bemegy inkább a házba a hadnagy után.

Mitsu
Követi ő is Junko-t, miután meglátja, hogy Hyousuke is így tesz.
- Úgy látom valaki nem akarja, hogy túl könnyen megtaláljuk. Bár nem volt túl okos dolog csak így itt hagyni a gönceit... - szólal meg a levetett fehér ruhadarabokat látva. Talán a farkas szag alapján be tudja majd azonosítani, és le tudja majd követni a ruha tulajdonosát. Persze az is lehet, hogy az illető már rég árkon-bokron túl van. Egy próbát azonban lehet megér.
- Szerintem nyugodtan küld utána a kutyust, Junko. Hátha előkeríti. - javasolja a lánynak.MESE
Chie: Némi ásás után valami keményhez érnek ujjaid, s ha leporolod róla a földet, láthatod, hogy farkasod néhány igazán csinos kis csontra bukkant. Sajnos most nem jártál sikerrel a kutatással, de nyugodtan nézelődhetsz még, hátha találsz valamit.
Junko: Mitsu javaslatát megfogadhatod, hiszen tényleg eléggé quincyszerű a ruha. Sőt, akár Hyousukét is megkérheted, hogy pillantson rá “csodaszemével”. Ha így tesz, akkor a korábbihoz hasonló, kék színű reiatsu maradványokat fedezhet fel a ruhákon.
Hyousuke: A mintavétel sikeres, és el is jut a laborba. Erről Abu rövid üzenete biztosít néhány megnyugtató szóval társítva, miszerint hamarosan küldi a szükséges információkat. A ruhákat, akárcsak Junko és Mitsu te is kiszúrod, s akár megkér Junko, akár nem, egész nyugodtan megvizsgálhatod az előtted pihenő kupacot. Ha így teszel, a korábban elküldött mintához nagyon hasonló reiatsu lenyomatot fedezhetsz fel.

Chie
Keményhez érnek az ujjaim. Lássuk hát miből élünk! Szemöldökeim nyomban összerándulnak amint kiderül mit is lelt a farkasom. Rá is tekintek, aki mosolygos arccal liheg rám.
- Komolyan?
Sóhajtok egy nagyot. Valahogy éreztem ez lesz, de hát nincs mit tenni. Hiába a zanpakutoum, attól még mindig egy vadállat és az állatok nem tudják a természetüket kontrollálni. Előveszem a pipámat a belső zsebemből, megtöltöm dohánnyal, számba veszem majd meg is gyújtom, hogy aztán szívhassak belőle párat, miközben elgondolkodom a látottakon.
- Vajon mi történhetett itt valójában? Kik pusztítottak? Kik voltak a támadók és kik voltak azok akik csak az életüket védték? Kérdések, kérdések... mit szólsz farkaskám? Menjünk vissza a többiekhez?
Farkasom ugatását igennek veszem. Hagyom, hogy visszamenjen a kardomba, hogy aztán elinduljak. Csak megérzem a jelenlétüket.

Junko
- Hmm! - értetlenül ráncolta homlokát Mitsu szavaira, és elvörösödött - Nem is túl etikus, ha belegondolsz! Hát meg... nem... fagy be az illetőnek Az?
Gondolkodott hangosan, mikor megérezte a kapitány jelenlétét. Társára hallgatva kiadta a következő parancsot a farkasnak, hogy a ruha szaga alapján keresgéljen tovább, majd a vörös hajú férfihez fordult.
- Mizushima-dooonooo! - integetett lelkesen, mosolyogva  - Megvizsgálná nekünk ezt a ruhakupacot?
Mutatott maga elé, és kicsit lefelé a fehér, quincy szerű anyaghalmazra.

Hyou
Nem gondolná, hogy a ruhák tulajdonosai minden öltözék nélkül mentek volna tovább, viszont mindenképpen érdekes, miért hevernek itt egy kupacban teljesen érintetlenül. Harcra utaló sérülés nincs rajtuk, szóval vagy rajtaütéssel kapták el és választották el őket a ruháiktól, vagy önként vetették le őket, talán, hogy valami másba öltözzenek át.
- Természetesen. - Felel a lelkesen integető tisztnek. A ruhák ugyanazt a kékes aurát bocsájtják ki, ami szemre hasonló a korábban gyűjtött mintákkal, de a biztonság kedvéért ezt is gondosan továbbküldi az osztagba, külön hozzátéve még azt az információt is, hogy miken találták.
- Nem túl sok szervezetről van tudomásunk, akik fehér egyenruhát viselnének, de egyelőre nem jelenthetjük ki biztosan. Én is úgy tartom, hogy egyelőre bölcsebb döntés a farkast a nyom után küldeni, ha a nyom valóban azokhoz vezet, akikre gyanakszunk. Ezen felül tartsuk nyitva a szemünket. Lehet, hogy ezeknek a ruháknak a korábbi tulajdonosai már álruhában járják a környéket. - Pillantott közben Junkora, miszerint ez valószínűbb, minthogy meztelen alakokat keresnének.

Mitsu
- Még mondjuk ha elég gyorsan menekül, talán nem fagy le a micsodája... - válaszol Junkonak.
Egyet kell értenie Hyousukével, miszerint még egyelőre nem jelenthető ki biztosra, hogy quincykről lenne szó.
- Mizushima-taichou, talált odakint valami használhatót?MESE
Chie: Visszaérkezel a többiekhez, akik épp egy házban tartózkodnak, s te is megpillantod a földön heverő, levetett ruhákat.
Junko farkasa körbe szaglássza a kupacot, majd beleszagol a levegőbe, hátha szagot fog, s alig pár pillanatnyi szaglászás után, úgy tűnik, rá is talált arra, amit keresett. Lelkesen indul meg a nyomot követve. Már nagyjából fér órája menetelhettek, mikor megcsörren Hyousuke telefonja. Egy üzenet érkezett Abutól, mely az alábbi üzenetet tartalmazza néhány koordináta társaságában: Kapitány, a lélekenergia, amit nem olyan rég elküldött... Quincytől származik, ráadásul igen erősnek is tűnik. Minden bizonnyal nem sternritter, de közelít az erejükhöz. Elküldtem a koordinátát, ahol legutoljára érzékeltük. Legyenek óvatosak. A főkapitány kéri, hogy lehetőleg élve hozzák az osztagba.

Chie
Pipával a számban, végül megtalálom a többieket egy házban. A ruhákra pillantva, sejtem mi lehet a helyzet. Szerencsére nem kell sokáig egy helyben toporzékolnunk mert a Hadnagy farkasa szagot fogott. Remélhetőleg nem még egy csontot fog találni mint az enyém. Bár eddig, úgy tűnik az övé hasznosabb. Reméljük sokáig kitart. Hosszú menetelés veszi kezdetét, de bírom szerencsére a strapát. Amennyit dolgozok a földeken, és le fel járkálok a hegyekben, egy kis séta meg se kottyan. Pipámba beleszívva, tovább jártatom agytekervényeimet. Mi történhetett igazából a helyszínen?

Junko
- Mondasz valamit. Remélem elkapja a kutyus a grabancát! - értette ezt a menekülő egyénre, majd bólogatott a kapitány szavaira. Hamarosan Chie is felbukkant, és Junko nem tudta megállni, hogy ne szóljon oda neki.
- A néni talált valamit? - integetett mosolyogva neki is, majd észrevette, hogy piszkos a körme, ezt viszont már nem tette szóvá. Aztán az elkövetkezendő pár percben csendben követte a farkast, hátha valami izgalmasra is akadnak. Utána Chiére pillantott elgondolkodva, a homlokát ráncolva.
- Hmm-hmm! Látom a néni is azon gondolkodik, hogy valaki pucéran szaladgál errefelé! Látja Mizushima-dono, nem vagyok egyedül az ötletemmel! - kérkedett vigyorogva, és megállt egy pillanatra, csípőre tett kézzel.

Hyou
- Az összezúzott fákon és épületeken is hasonló mintákat találtam, mint ezeken a ruhákon. Egyelőre a részletesebb elemzést várom vissza az osztagomtól. - Felelte a másik kapitánynak.
A farkas szerencsére szagot fogott, így el is kezdték követni tisztes távolságból, lehetőleg elvezetve őket további nyomokhoz.
Az út nyugalmas sétálással telik, amíg Junko meg nem töri a csendet.
Hyousukét nem érdekli, hogy az ellenséget ruhában vagy anélkül találják-e, de úgy dönt teszteli a hadnagy magabiztosságát, csak hogy enyhítsen kicsit az út unalmasságán.
- Csakugyan? - húzza fel szemöldökét színlelt meglepődöttséggel - Mit szólna, ha próba elé állítanánk ezt az ötletet? 100 ryout teszek fel. Ha önnek lesz igaza, megkaphatja, ha viszont álruhában találjuk őket, akkor kegyed fog tartozni nekem ugyan ennyivel.
Mielőtt még tovább folytathatnák ezt a beszélgetést, Hyousuke mobilja megint pittyen egyet. Elolvassa hadnagya üzenetét, mielőtt közölné a többiekkel is az új információt.
- Nos, hölgyeim, úgy tűnik valóban quincykkel van dolgunk, ráadásul nem is kifejezetten gyengékkel, bár sternrittertől talán nem kell tartanunk, de azért legyünk résen. Illetve van egy kis nehezítés is: élve kellene elkapnunk. A főkapitány kérése.

Mitsu
- Hm... fura... De mi zúzhatott ennyire össze mindent? Kicsit olyan, mintha óriások verekedtek volna, de a ruhák meg nem erre utalnak... - gondolkodik hangosan Mitsu.
Pár percre el is mélázik a gondolaton, s épp hogy észre veszi ahogy megindul a kis csapat a nyomkeresőt követve. Ő maga is utánuk ered, s csendesen halad mögöttük, végig szemmel tartva az ismeretlen vörös nőt. Ninomiya, ez biztos, hiszen már bemutatkozott. Vörös is a haja, ráadásul legalább annyira domborodik a mellkasa, mint saját magának. Összeszűkült szemekkel vizslatja a másikat azon gondolkodva, hogy ki is lehet ő. Számára ez az igazi rejtély.
- Ó, ez gyors volt! - lelkesül fel az örömhírt hallva, amikor kiderül, hogy egy quincyt kell keresniük - Büszke lehet a tisztjeire, kapitány, nagyon gyorsan dolgoznak. - folytatja némi csodálkozással a hangjában. Ő maga is örülne, ha olykor nem csak léhűtők laknák a 8. osztag területét. - Reméljük, meg is találjuk a kapott infók alapján a quincynket.MESE
Mindannyian elindultok a kapott koordináta felé. Nincs túl messze, alig kell pár percet gyalogolnotok, de még így is akad bőven időtök beszélgetni, vagy épp megbeszélni a történeteket. Az, hogy a főkapitány külön kérésére élve kell elkapnotok a quincyt, mindannyiótok számára furcsa lehet, azonban a főkapitánynak valószínűleg nyomós indoka lehet rá.
Megérkezve a kapott helyszínre a korábbihoz hasonló pusztítást találhattok, azzal a különbséggel, hogy itt már emberekkel is találkoztok. Nyugodtan kikérdezhetitek őket, valószínűleg válaszolni is fognak számotokra, elvégre egy shinigaminak nem mernének nemet mondani. Ebben az esetben elmondják, hogy csupán egy gyereket láttak elhaladni magányosan. Ha tovább kérdezősködtök, talán még megválaszolnak pár dolgot.

Chie
Hmh! Még hogy néni! A mai fiatalságban szorulhatna némi tisztelet az idősek iránt azért! Mindegy, nem fogom ezért megorrolni. Amíg nem viszi túlzásba persze.
- Ha a halom csont egy fa alatt találatnak számít, akkor igen. Nyomnak? Semmiképp.
Elfogok kicsit beszélgetni azért a zanpakutoummal majd, hogy legközelebb a csontok helyett élőket keresgéljen. Tudom az ösztön nagyúr, de jelenlegi helyzetünkön nem sokat segít. Útnak indulva tovább egy új cél felé, elmerengek az eddigi látottakon. Ebből az állapotból kiszakadok, miután Junko Hadnagy olyan kijelentést tesz amire kipattan az ép szemem.
- Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna csillagom...
A nyilvános fogadásra hümmögők egy kicsit. Aha... szóval pénzel játszunk he? Miyazaki bácsikám jut erről eszembe. Az idiótája mai napig tartozna a Küklopsz vakaréknak ha Kuroji Taichou nem segítette volna ki pár petákkal. Jaj régi szép idők! Tényleg öregszem... Megérkezve a helyszínre sok emberrel futunk össze. A terepet figyelve, temérdek veszteség érte őket. Beleszívok pipámba újfent majd a füstöt kifújva, odalépek az egyik emberhez.
- Elnézést jó ember. Megmondaná még is mi történt itt pontosan?
Egy gyerekről kezd beszélni amit igen érdekesnek találok.
- Hogy nézet ki? Mit viselt pontosabban? Itteni lakos vagy messziföldi?
Túl sok kérdést teszek fel. Szerencsétlenek pedig mostanában lettek megtámadva.

Junko
- Végül is a csont bármié, vagy bárkié lehet valóban, úgyhogy nyomnak én sem mondanám. De jól emlékszem, hogy farkas a zanpuja, ugye? Lehet örült volna, ha magával hoz belőle egy csontdarabkát - felelte elgondolkodva, mielőtt élete, számára "legeszesebb" kérdését tette volna fel. Hallotta Chie megjegyzését, viszont nem törődött vele. Magabiztossága egy pillanatra se lankadt. Sőt, azt kell mondjam, még fel is villanyozta a kapitány ötlete.
- Csakugyan! - válaszolta továbbra is egy hatalmas vigyorral. Zanpuszelleme nagyon gyanakvó volt abban, hogy gazdájának igaza lenne, de hát mit is tehetne olyan nővel, aki jó formán csak magára hallgat?
- Rendben van, áll az alku!
Ragyogott az örömtől, hogy a bácsi leáll vele játszani. Milyen rendes! Tudja mitől döglik a légy, és hogy unatkoznék, ha nem lenne kihívás a dologban!
Bár azt sem becsülhette alá, hogy quincyre vadászni, és életben is hagyni... Ha teheti, inkább kard tokkal leütötte volna a delikvenst, hogy aztán beadja, baleset volt. Meghalt "játék közben". Elgondolkodtató számára, miért kell élve. De hát ez van, a parancs az parancs. Hamarosan egy kicsit pörgősebb, élettel telibb részre is megérkeztek. Odalépett egy fiatal párhoz, akik beszámoltak valamilyen gyerekről.
- Ó, szeretem a gyerekeket! Na de... Nem volt valami furcsa benne? Mondjuk a kisugárzása? Merre ment egyáltalán? Mikor látták őt utoljára?

Hyou
- Köszönöm a dicséretet, én is büszke vagyok rájuk, de nem csupán az én érdemem. Sok tehetséges tisztet örököltem Yoshida kapitánytól is.
A következő faluba érve ismerős látvány tárul a szemük elé, mintha kezdene kirajzolódni egy minta. A romokon itt is ugyanaz a reiatsu fedezhető fel. Egyelőre hagyja, hogy a többiek kérdezzék ki az embereket, nekik hátha könnyebben elmondanak dolgokat. Az elbeszélések egyelőre egy gyereket emlegetnek. Talán ő lenne az egyik quincy, akit keresnek? Az egyik ruha a mérete alapján tartozhatott gyerekhez, viszont mi a helyzet a másikkal? Mindenképpen fontos célpontok, ha a főkapitány is azt akarja, hogy élve vigyék be őket.

Mitsu
Ő maga is körbe jár, s kikérdezi a helyszínen tartózkodókat. Megtudja, hogy csak egy magányosan bóklászó gyereket láttak elhaladni errefelé. Ez magában még nem is feltétlen lenne furcsa, hiszen rengeteg árván maradt gyerekről hallani.
- Esetleg látott rajta valami furcsát? Esetleg egy karperecet, amiről egy kereszt lógott le, vagy valami hasonlót? - kérdeződködik tovább.MESE
Chie:
- Néhány napja valami harc vót itten. Egy suhanc vert el egy olyan micsodát… Hollót, vagy mit. Azóta nem is láttuk egyiket se. Remélem rendben van az a kölök, kár vóna érte… Mondhatni az életét ádozta értünk… - sóhajt fel kicsit bűnbánóan.
- Hát mondom! Olyan gyerekforma volt. Csak tudja tán, hogy milyen az a gyerek! No, hát olyan volt! - válaszol a férfi - Valami szőke kölyök volt. Valószínűleg valamelyik szomszédos kerületből - folytatja tovább - biztos az egyik idevalósi gyereket kereste - bólint egyet, mint egy nyomatékosítva mondandóját.
Junko:
- Hát nem is tudom… - kezd bele félszegen a nő - Elég sok furcsaság történik errefelé, bár be kell valljam, eléggé ez a fiú eléggé furcsa volt. Úgy tűnt, nagyon sietős dolga volt, vagy mintha menekült volna valami elől. Pontosan nem is tudom. Azt hiszem szőke volt, és mintha kicsit a ruhája is kopottas lett volna. Biztos rossz sorsa lehetett szegény lelkemnek. - zárja le mondandóját keseregve.
Összességben ami infót össze tudtatok szedni, nem sok, de kielégítő lehet. Az említett gyerek nagyjából 11 évesnek látszik, haja szőke, s ruhái kopottasak. Ami a legfeltünőbbé és leggyanúsabbá teheti számotokra, hogy igen sietősen haladt át a falun. Menekülhet valami, vagy épp valaki elől. Talán épp előletek. Arról azonban nem kaptok infót, hogy valaki más is vele tartózkodott volna. Elképzelhető, hogy egy ponton szétváltak.

Chie
Aha... oké. Nem tudok mit felelni a hadnagynak a csontokkal kapcsolatban így inkább rá hagyom. Fontosabb viszont a következő helyszín ahol értékes információkat nyerek ki egy tájszólással megáldott embertől. Szerencsére a nyelvezetét teljes mértékben megértem. A hegyekben ahol élek, a helyiek hasonlóképpen beszélnek. Érdekes. A gyermek életét áldozta a helyiekért? Valóban így tett vagy csak látszat volt? Lehet hogy quincy akit keresünk, de már megtapasztaltam az életem során, semmi sem fekete vagy fehér. Több információra lesz szükség.
- Biztos hogy keresett valakit? Megtudja ezt erősíteni?
Nem árt tisztázni. Ha igen, akkor meg kell találnunk azt akit keres. Ha megvan az illető, meg lesz a gyerek is.

Junko
Megértően bólogatott, és közben jegyzetet készített a fejében. Szóval egy szőke gyerek. Az egyik ruha elég apró, hogy őszinte legyek. A másik viszont felnőtt méretűnek tűnt. Vajon a felnőttet keresné az illető? Vagy csőbe akarnak húzni minket?
Úgy érzi, hű társa bekönnyezett, hogy most az egyszer értelmesnek bélyegezhető gondolatai is támadtak.
- Á, értem-értem! - bólogatott, majd mikor a hánytatott sorsra terelődött a téma, szimpátiát mutatott - Igen, ez tényleg nehéz. De minden tőlem telhetőt megteszek, hogy segítsek neki! Önnek van esetleg hozzáfűzni valója?
Kérdezte a nő párját. Olyan kukán állt, és Junko nem tudta eldönteni, hogy nem tudott mit mondani, vagy voltak -e titkai.

Hyou
Eközben Hyousuke próbált egy másik megközelítést alkalmazni, ha a helyiek kikérdezése nem vezetné őket tovább. Telefonján behozva Rukongai térképét, környező falvak után kutatva, ahová esélyesen tovább állhatott vagy a gyerek, vagy a másik. Egy párnak a koordinátáját el is küldte hadnagyának, hogy egyeztesse a megfigyelésekkel, történt-e korábban ezek közül valahol észlelés. Egyelőre még csak feltevés, de elméjében a következő feltevés kezd kirajzolódni: ha az illetők, akiket keresnek valóban quincyk, illetve a helyiek is arról számoltak be, hogy hollowokra vadászott, akkor ez megmagyarázhatja, miért tűntek el a hollowok minden nyom nélkül.MESE
Chie:
Látszik, hogy beszélgetőpartnered igencsak elgondolkodik kérdéseden, még ajkait is csücsörítésre formázza.
- Hát… nagyon nézelődött… Lehet, nem’tom - válaszolja egyre bizonytalanabbul - az is lehet, hogy csak menekűt valaki elől…
A férfiből hiába próbálkozol, nem tudsz több információt kicsikarni, ám ha mégis tovább próbálkoznál, arra már kissé erélyesebben reagálhat.
Junko:
- Jajj, igazán hálás vagyok. Ha esetleg megtalálnák, mondja meg neki, hogy mi szívesen befogadjuk, ha nem találna magának otthont - válaszolja kedvesen a nő, majd mikor megszólítod a férjét, felé fordul, figyelve válaszát.
- Hm… Igazából semmi mást nem láttunk, bár ami azt illeti, nekem ismerős volt egy kissé. Mintha néhány napja már láttam volna errefelé, de akkor mintha kicsit más ruha lett volna rajta. Talán fehér, de ez nem teljesen biztos.
Hyousuke:
Abu és a többiek megkapják a koordinátákat, s azonnal nekikezdenek a keresésnek. Nem telik bele sok idő, érkezik is egy értesítés a telefonra, mely szerint a közelben észleltek aktivitást, alig pár perccel ezelőtt. Sikerül még időben összeszedned a többieket, így elindulhattok.

Ha eléggé siettek, rövid shunpozást követően megérkeztek egy újabb faluba, ahol épp küzdelem folyik egy nagyobbacska hollow, és egy nagyjából 11 év körüli, szőke gyerek között. Ha megfigyelitek, a korábban okozott pusztítás, és a visszamaradt reiatsu okára is fény derülhet, hiszen a “gyermek” képes testének egyes részeinek, és egészének méretét manipulálni.

Chie
Szóval menekült valami elől. Valakik elől esetleg pontosabban. Világos! Azt hiszem ennyi elég is lesz.
- Köszönöm jó ember. Szólni fogok a Goteinek az érdekükben, hogy otthonukat újjáépítsek. A szavamat adom.
Meghajlok egy picit majd tovább állok és pásztázni kezdem a terepet. Pipámba mélyen beleszívok majd mikor kifújom, Zanpakutoum felé szólok.
- Dologra hű barátom. El kell kapnunk egy csibészt.
Megidézve hű farkasomat, várom, hogy szagot fogjon és ezúttal merem ajánlani neki, hogy a quincyt kövesse ne pedig egy újabb csonthalmazt találjon. Miközben hagyom, hogy farkasom kutasson, érzékeimet igyekszem kitágítani. Hátha megérzek quincy jelenlétet a közelben, esetleg ide nem illő dologra leszek figyelmes ami segíthetné a nyomozásunkat.

Junko
- Ó persze, mindenképpen! - mosolygott bíztatón, majd a nő párjára tekintett - Értem, köszönöm a segítséget!
Nem volt több kérdése, és különben se hitte volna már, hogy ki tudna csikarni további infót a falusiakból. Úgyhogy hátrébb lépett, majd illedelmesen meghajolt, aztán előhúzta a korábban végrehajtott farkasos technikát a kalapból. Kiadta a blökinek, hogy keressen egy gyermeket, és ha érzi a szagát, vezesse őt oda. Aztán majd el dől, mit talál vele.

Hyou
Nincs vesztegetni való ideje, amint megkapja a választ, indulásra biztatja a többieket is, ráérnek útközben egyeztetni a dolgokat.
- Egy másik közeli faluból éppen most futott be egy észlelés. Talán arrafelé ment a gyermek is.
Pár villámlépés után meg is érkeznek a helyszínre, még éppen időben, hogy tetten érjék a dolgokat. Egyelőre próbálja előítéleteit a háttérbe helyezni és a főkapitány kérése szerint eljárni, hátha harc nélkül is bevihetik a quincyt.
- Koncentráljanak először a hollowra! Ne tegyenek támadó mozdulatot a gyermek felé, de tartsák szemmel, hogy ne menekülhessen el!
Adja ki a parancsot reflexből, nem is gondolva arra, hogy tulajdonképpen nem nagyon van, akinek kötelessége lenne eszerint cselekedni, mert három útitársa közül is egyik szintén kapitány, másik pedig még csak a Goteibe sem tartozik.

Mitsu
Követi Hyousuket a következő faluba, ahol meglepve veszi észre, hogy üldözöttjük épp egy hollowval harcol. A másik kapitány parancsára csak bólint egyet, nem veszi magára, hogy ő veszi kezébe az irányítást, sőt, valahogy kényelmes számára, hogy nem neki kell mindenkit utasítgatni.
- Hm… talán ha lenne nálam egy-két szelet csoki, vagy cukorka, talán ide csalogathatnánk.. - morfondírozik Mitsu fennhangon.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Nov. 30, 16:03:06 írta Shihouin Yoruichi »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 172

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 489 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hajsza a pusztítás szerzetesei után
« Válasz #1 Dátum: 2020. Nov. 30, 18:17:29 »
MESE
A “gyermek” néhány ügyes ütéssel és rúgással leteríti a hollowot, aki alig néhány másodperc leforgása alatt széthullik és a semmibe veszik. Lihegve pillant körbe, hiszen azért mégiscsak kifárasztotta a harc. Ekkor veszi észre a kis shinigami csapatot. Meglepődve hátrál néhány lépést, majd hirenkyakuval menekülőre fogja. Nem gyors, mindannyian könnyen tudjátok követni a mozgását, s talán gyorsabbak is vagytok nála, így ha bármelyikőtök utána fut shunpoval, könnyedén elkaphatjátok.

Chie
Megérkezünk a helyszínre. Hát ami ott elém tárul jelenet, hogy is fogalmazzak. Nem mindennapi eseménynek lehetünk tanúi. Egymaga elintézi a hollowot ami az ő korában nem kis teljesítmény. A gyermek amint meglát minket, rögtön menekülőre is fogja amin nem csodálkozom. Két kapitány, egy hadnagy és egy "tiszt"-et meglátva a helyébe én is elhúznám a csíkot. Szívok egyet pipámba majd megvárom, hogy Mitsuko rokonom elkapja. Amint sikerül neki, lassacskán odalépek a gyermek felé, miközben a dohány tartalmát lábamhoz paskolom majd leülök törökülésbe a gyerek előtt, hogy egy magasságban legyünk.
- Még mielőtt elhúznád megint a nyúlcipőt és esetleg fegyvert ragadnál, üljünk le és beszélgessünk egy kicsit rendben?
Mitsuko felé tekintek és bólintok egy kicsit, jelezvén felé nem kell erőszak. Remélhetőleg a többiek sem fognak rögtön fegyvert.
- Kezdjünk egy egyszerű kérdéssel. Hogy hívnak?

Junko
Junko az egyetlen, akinek érdemében követnie kell a kapitány parancsát. Bár nem nézné ki belőle az ember, kötelesség-, és tisztelettudó, így értette, mit várnak tőle. Mivel Chie letudta a fő kezdeményezést, a lila hajú érdemben annyit tudott tenni, hogy óvatoskodva közelebb sétál. Egyik kezét se tartotta fegyverén, hanem egyiket oldalához szorította, a másikkal integetett, miközben leguggolt, s próbált bíztatóan rámosolyogni a kölyökre.

Hyou
A hollowot végül nem nekik kell legyőzni, megtette ezt a quincy előttük. Balszerencséjére azonban a harc miatt későn veszi csupán észre, hogy a shinigamik körbekerítették, így Ninomiya-taichou könnyedén el is kapja, amikor menekülni próbál. Többen is igyekeznek a gyermekkel egy fejmagasságba kerülve bizalmat építeni, de nem Hyousuke. Ő továbbra is felegyenesedve áll, feloldott zanpakutouját sétabotként tartva maga mellett, miközben a quincyt méregeti. Egyelőre nem szól semmit, hagyva, hogy Chie próbálkozzon először, de készenlétben áll, ha valamivel próbálkozna a fogoly.

Mitsu
Lévén a jelenlévők közül ő a leggyorsabb, megiramodik a quincy után. Könnyűszerrel elkapja grabancát egy rövidke kergetőzés után, s kedvesen vonszolja magával a többiekhez, hogy ki lehessen faggatni.
- Na, kislány… itt az ideje, hogy beszélgessünk - kezd bele mosolyogva a beszélgetésbe.
Meglepve figyeli, ahogy Chie letelepszik a gyerkőc elé.
- Öhm… nem hiszem, hogy ez túl jó ötlet lenne, Nagyi. Nem az unokájával áll szemben, aki majd elmeséli hogy tört borsot a szomszéd bácsi orra alá… - húzza el száját a kényelmesen ücsörgő nőt nézegetve, miközben próbálja a menekülni próbáló foglyot a helyén tartani. Lehet egyszerűbb lenne egy kidouval lefogni, de még nem érzi úgy, hogy jobban meg kéne magát erőltetnie.MESE
Mitsu sikeresen elkapja a quincyt, s vissza is vezeti a többiekhez. Amaz folyamatosan menekülni próbál, elvégre nagyon jól tudja, hogy semmi jóhoz nem vezethet, ha elkapják. Persze akár még meg is fordulhat a szerencséje.
- Tudod ki a kislány… Felnőtt nő vagyok, és kikérem magamnak, hogy lekislányozz! - vergődik tovább a lány fogásában.
Chie akcióját látva bambán pislog, s némileg meg is nyugszik, de nem a nő jelenléte miatt, sokkal inkább a meglepettségtől.
- A csajszi jól beszél, Nyanya - húzódik huncut mosolyra ajka, majd egy laza mozdulattal meglendíti lábát, s egyenesen Chie fejét veszi célba rúgásával.

Chie
Hmh. Van szája a kölyöknek az biztos. Ráadásul még szemtelen is. Félmosolyt engedek meg magamnak Mitsukonak. Értem, hogy nem szokásos eljárás amit csinálok, de olykor ha elakarjuk érni a célunkat, nem mindig a papíron lévő protokollt kell követni. Néha megengedhetjük magunknak, hogy elhajoljunk. A gyermek meglepődik, hogy leülök elé és beszélgetni óhajtanék vele. Sajnos viszont a kislány nem elég, hogy le "nyanyázz" de még meg is akar rúgni engem! Szerencsétlenségére viszont a tapasztalatnak hála az "öreg" felé libben az a bizonyos mérleg. Kardom tokját a rúgás elé billentem ép kezemmel. Kicsit fájni fog neki, de annyira nem, hogy eltőrjön a lába. Inkább csak sajogni fog jó esetben neki.
- Kezdjük elölről rendben?
Engedek meg egy mosolyt magamnak a kölyöknek. Célom, hogy egy kicsit felkeltsem a figyelmét és meghozzam a kedvét, hogy beszélgessen velem. Ezért megidézem Farkasomat magam mellé.
- Szereted az állatokat? Ő itt Ōkami.
Hagyom, hogy a farkasom közel mehessen a gyerekhez.
- Nem harap. Ha csak nem adsz okot neki. Egyébként barátságos. Nyugodtan megsimogathatod.
Várom, hogy a gyerek esetleg végre megnyugszik.
- Nos. Van neved? Engem Ninomiya Chie-nek hívnak. Téged hogy szólíthatunk ifjú hölgy?

Hyou
Csupán egy hajszál választja el tőle, hogy ne kösse le azon nyomban a “kislányt” egy bakudouval, de szerencsére Chie látszólagos szakszerűtlensége ellenére tudja kezelni a felé intézett támadást, így a szemfüles megfigyelő is csupán azt veheti észre, hogy kézfején kicsit megduzzadnak az erek, amint visszafogja magát, mielőtt megformálná a kidouhoz kellő kézjelet. Kérdőn Chiere néz, amiben kételkedik afelől, hogy módszere eredményre vezetne, de látványosan nem kérdőjelezi meg egyelőre a dolgot. A quincynek csak önbizalmat adna, ha azt látná, hogy egymás közt nem értenek egyet.

Mitsu
Ahogy észreveszi, hogy meglendíti lábát, máris rántaná vissza, azonban már túl késő. Szerencsére azonban Chie kivédi a támadást, s úgy fest, igyekszik megleckéztetni a lányt.
- Pedig milyen jól elbeszélgethettünk volna... - sóhajt fel.MESE
Chie sikeresen kivédi a quincy rúgását, ami kifejezetten nem tetszik neki. A farkast meglátva próbálna hátratolatni, azonban ekkor beleütközik Mitsuba.
- Ne beszéljetek velem úgy, mintha gyerek lennék… Már 22 is elmúltam, vén hülyék! - vergődik tovább. - Az a vén hülye is mindig úgy beszélt velem, mintha még mindig bölcsis lennék. - folytatja tovább duzzogva.
- Alex von Hardenberg vagyok. Mit akartok tőlem? - kérdezi dacosan.

Chie
Sóhajtok egy picit amint újfent a gyermek, akarom mondani nagylány kifakad. Viselkedését tapasztalva, inkább gyerekként tudnék hivatkozni rá. Dacos nagyon!
- Elnézést! Nagylány!
Javítom ki magamat látványosan. Bár ettől függetlenül még mindig gyermek az én szememben. Legalább kiderült, hogy valami vénnel beszélt aki bölcsisnek gondolta az itteni lánykánkat. Nem hibáztatom érte, hogy őszinte legyek.
- Aaaaa szóval az ifjú hölgyünk nemesi családból való? Micsoda megtiszteltetés ez számomra. Hát akkor valóban illetlen bölcsisnek tekinteni téged. Nos hogy mit szeretnék tőled? Hát jobban megismerni. Elvégre nincs okunk egymással hadakozni jól mondom?
Nézek a többiekre, esetleg értették-e a célzást. Nem mindig a harc az egyetlen válasz egy konfliktus megoldására.
- Milyennek találod Soul Societyt? Szeretsz itt lenni?
Ezzel megállapíthatjuk, hogy mennyi ideje tartózkodik itt.  Remélem bejön.

Junko
Elgondolkodva állára tette kezét... ennél jobban nem is színlelhette volna azt, amiben a leggyengébb. Hunyorított hozzá, hátha ezzel okosabbnak tűnik,, és nagyot bólintott.
- Esetleg meg tudnád mondani, mi járatban erre? - kottyintott közbe kíváncsian, hátha a lány magától beszélni kezd az okról, és esetleg többet is hozzátesz a válaszhoz, mint amennyi feltétlen szükséges.

Hyou
Úgy érzi, hogy ez a kikérdezés nem halad semerre sem. Csupán az illető nevét sikerült eddig kiszedni belőle.
- Miss Hardenberg. - Köszörüli meg a torkát. A többiekkel ellentétben neki se nem áll szándékában tegezni, sem pedig bármennyire is közvetlenebb lenni hozzá, mint amennyire a helyzet megkívánja.
- Az eddig látottak alapján azt feltételezzük, hogy maga volt, aki megölte a hollowokat a környéken, segítve ezzel a helyieket. Miért? Megtehette volna, hogy elmenekül és sorsára hagyja a falvakat. Miért segít egy ismeretlen földön az ellenség népének?

Mitsu
- Ööö… azt hiszem, talán nem úgy kéne beszélni vele, mintha ovis lenne… - reagál Chie kérdésére.
Nem tartja ő se túl felnőttnek foglyukat, de mégse kéne így beszélni vele. Még ő maga is kellemetlenül érzi magát.
- Szóval Alex… Nem tudtuk nem észre venni, hogy Quincy vagy. Tudod, épp egy Quincyt keresünk mi is. Illetve kettőt, és azt hiszem, hogy az egyiket meg is találtuk - mosolyodik el. - Segítenél nekünk megtalálni a másikat is?MESE
Alex kifejezetten rossz néven veszi, hogy Chie gyerekként kezeli:
- Na idefigyelj, Nyannyer. Vagy normálisan beszélsz velem, vagy szaladhatsz a protkód után. Azt hiszed, hogy nem tudnék kiszabadulni a csajszi fogásából, ha nagyon akarnék? Akkorára növeszthetem már most a lábam, hogy egyből agyon tudnálak taposni.
- Itt ragadtam - válaszol kurtán Junkonak. - De ha szeretnétek, hogy elhúzzak, akkor nyissatok nekem egy portált és már itt se vagyok…
A hirtelen stílusváltásra felkapja a fejét, s kíváncsian pillant Hyousuke felé.
- Nocsak, valaki mégiscsak tud normálisan szólni hozzám - mosolyodik el kedvesen. - Mint mondtam, itt ragadtam, és mivel quincy vagyok, én is utálom a hollowokat amellett, hogy a ti fajtátokat is. Nem tetszik, hogy errefelé kóborolnak, és bántják az ártatlan lelkeket, hát segítek ahol tudok. Nekik sose akartam rosszat.
- Ha Korbit keresitek, ő már valószínűleg messze jár. Az is lehet, hogy már elhagyta Soul Societyt, de az biztos, hogy nem fogjátok könnyen előkeríteni. Nagyon jól el tud rejtőzni, és ha nem gond, inkább neki szurkolok, mint nektek. - válaszol végül Mitsunak is.

Chie
Nyannyer megszólalásra már felhúzom a szemöldökeimet. Megvárom míg a többiek is felteszik kérdéseiket. Amint a válaszokat meghallgattam, füttyentek egyet farkasomnak, hogy jöjjön vissza.
- Hát ha el is bújt, de megfogjuk találni. És te segíteni fogsz nekünk.
Mondom tényként.
- Itt nem vagytok biztonságban ez tény. Ráadásul idő kérdése míg Korbi barátodat elő nem kerítik. És ha nem mi kerítjük elő, akkor biztosra veheted, hogy soha többé nem fogod látni, mert a legtöbb shinigami társam előbb ránt kardot és aztán kérdeznek. Vagyis nem éppen lesznek beszédesek. Megölhetik felfogtad? Én szeretném elkerülni a felesleges vérrontást. Egyikünk sem járnak jól. Hogy döntesz? Segítesz nekünk és megmentjük a barátod életét vagy tovább makacskodsz. Nos?
Komoly tekintetet veszek fel. Remélhetőleg megfogja érteni a probléma súlyosságát.

Junko
- Ha azt szeretnénk, hogy elhúzz, akkor már megöltünk volna - mosolyogta, s tekintetében egy pillanatra ijesztő, komoly fény csillant. Lehet gyerekessége ellenére most nem viccelt? Amilyen hamar bekövetkezett nála a váltás, olyan iramban billent vissza a szokványos, megszokott formájába. Hamarosan vidáman tapsikolt.
- Nekem egy jó üzletnek hangziiik! Bár a néni kiemelhetné, hogy mi se rántanánk kardot Korbira. Legalábbis én biztosan nem - bólogatott - A szavamat adhatom. Viszont akkor jobb lesz sietni, hisz kár lenne, hacsak a ruháit találnánk meg megint.
Ennél a pontnál Junko elpirult.
- Nem is lenne illendő, hogy őszinte legyek - tette hozzá, persze csak az értette ezt - vagy talán az se - , aki előzőleg hallotta a felvetését a pucéran szaladgáló emberkéről.MESE
Meglepetten pillant Junkora. Nem gondolta volna, hogy pont ő fog kissé agresszívabban reagálni a beszélgetésre.
- Nem biztos, hogy olyan könnyű dolgod lenne, kislány - mosolyodik el végül huncutul.
- Már mondtam. Fogalmam sincs, hogy hol van. Miután lecseréltük a ruháinkat, szétváltunk. Teljesen más irányba ment. Mint mondtam, valószínűleg már messze jár, de úgy néz ki, hogy túl öreg vagy ahhoz, hogy ilyen egyszerű dolgokat fel tudj fogni - válaszol Chiének.
Valószínűleg személyes sértésként fogta fel, hogy a nő gyerekként próbált vele beszélni csak azért, mert úgy néz ki, és most úgy próbál visszavágni, hogy úgy beszél a másikkal, mintha legalábbis egy vén trottyos lenne.
- Mi baja van a kiscsajnak? - kérdezi értetlenkedve látva, ahogy Junko elpirul.
- Mi lenne, ha egyezséget kötnénk? Ti megvakarjátok a hátam, és én is megvakarom a tiéteket? Még jól is járnátok.

Chie
Hmh. Szép szavakkal nem fogok rá hatni. Túlságosan makacs. Jaj nekem! Pedig mennyire egyszerűen oldhatnánk meg ezt az egészet, sajnos a gyermek tovább bonyolítja nekünk. Értem, hogy a büszkeség fontos, de olykor ártalmas tud lenni.
- Igen. Párszor már mondták, hogy vén vagyok. Lehet olykor szenilis nem kizárt! 1255 év nem kicsi. Viszont úgy tűnik túl fiatal vagy ahhoz, hogy megleld a megoldást amit magad előtt látnál, helyette máshova tekintesz. Ha rám nem is hallgatsz, biztos vagyok benne, hogy Mizushima-donó megfog győzni.
Kacsintok egyet a lány felé majd felkelek és átadom Mizushima-dononak a helyet. Addig én leülök egy tisztes távolságba és újfent meggyújtom a pipámat. Lássuk hát, a fiatalságot miből faragták?

Junko
- Abban van a játék lényege! - lelkendezett a lila hajú. Azt már nem fejtette ki, ez alatt mit ért pontosan. Habár szavát nyomatékosító, megpaskolta oldalára függesztett kardtokját, és a lányra vigyorgott. Aztán fura képzelgései támadtak, amik eléggé lekötötték őt ahhoz, hogy meg se hallja a "baját" feszegető kérdést. Akkor kapott észbe, amikor hátvakarást említett az elfogott kölyök.
- Megvakarom én, de csak ruha nélkül megy! - tartotta fel kezét, vigyorogva. Zanpuszelleme szerintem ezen a ponton lefordult a belsővilág egy fájáról, és lepörgött előtte az élete gazdája hülyeségét hallva. Szerencsétlenségére, a lehető legbambább shinigamit fogta ki mind közül.

Hyou
Egy darabig hallgat, figyeli a beszélgetést és eközben már azon töri a fejét, miként lehetne a quincy érdekeit felhasználni arra, hogy együttműködésre bírják. Csupán azt ajánlhatják, ami lehetőségükben áll, de megfelelően tálalva működhet a dolog. Amikor Chie átadja a helyet, ő lép következőnek a lány elé.
- Attól tartok, egyikünknek sem tisztsége jelenleg eldönteni, megnyitjuk-e azt a portált, vagy sem. Ellenben lehetőségünkben áll biztosítani a testi épségét, amíg elkísérjük valaki olyanhoz, akinek már jogában áll dönteni arról, hogy távozhat-e. Ennek feltétele csupán az, hogy nem tanúsít további ellenállást és együttműködik. A kérdés, hogy ön mit tud ajánlani ezért cserébe.

Mitsu
Figyelmesen hallgatja és figyeli a beszélgetést.MESE
- Pff… Még öregebb, mint gondoltam… - válaszol savanyú képpel.
- Mi? hogy… MI?! Biztos nem veszem le NEKED a ruhámat… És egyébként se olyan hátvakarásra gondoltam. Ez egy kifejezés arra, hogy ha ti jót tesztek velem, akkor én is segítek nektek. - magyarázza el, miről is van szó. Nem gondolta volna, hogy neki kell majd kioktatnia egy shinigamit, de úgy néz ki, hogy a híres-neves akadémiájukon nem tanítanak semmi hasznosat. Na meg ahogy elnézi, úgy fest, bárkiből lehet manapság halálisten, még csak ész se kell hozzá…
Hyousuke ajánlatán elgondolkodik egy pár percre.
- Ha a főnökötök segít átjutni az Emberek világába, akkor segítek előkeríteni néhány quincyt.

Chie
Erre mondhatnék valamit, de inkább hagyom a fiatalokra. Az én dolgom amúgy is itt főképp a megfigyelés. Látnom kell, hogyan dolgoznak a mostani shinigamik. Eddig mondhatom elégedett lehet a So-taichou a munkájukkal. Mondjuk nem kenyerem az efféle módszer amit Mizushima-dono éppen csinált, de egye fene. Azért igyekszem lehetőleg meggyőzni a So-taichout, ha lehet engedje el, hiszen segített a falusiaknak és nem ártott másnak. Kérdés, hogy a barátja vajon ugyanilyen vajszívű valahol mint a kisasszony akivel megáldott minket a sors.

Junko
- Áh, értem! - pislogott Junko, oldalra billentve fejét, majd elgondolkodott - Talán a főnökkel tárgyalhatunk ez ügyben, de csak ha együttműködsz, és nem ellenállsz végre!
Szállt be a győzködésbe, csípőre tett kézzel. Kezdett türelmetlen lenni a tétlenkedéstől. Erős mozoghatnék támadt benne.

Hyou
- Akkor ebben az esetben azt hiszem, kijelenthetem társaim nevében is, hogy megegyezhetünk. - Mosolyogni ezúttal sem látni, de hangja mintha egy fokkal barátságosabb lenne.
- A főkapitány elé fogjuk kísérni. Ha békében akar távozni, ő az, akit meg akar győzni. - Teszi hozzá a tanácsot, mielőtt felkészítenék a quincyt a visszaútra a Seireitei felé.MESE
Láthatóan tetszik a terv a quincynek, s elégedettnek is tűnik. Valószínűleg úgy gondolja, hogy terve tökéletes, és majd ti is teljesítitek a feladat rátok eső részét. Még csak meg se fordul a fejében, hogy esetleg átvágnátok. Bízik bennetek, így készségesen követ titeket, s szívesen elárulja, merre találjátok a megmenekült quincyket.
Seireitei bejáratánál egy 1. osztagos tiszt vár benneteket, aki egy meghajlás után átadja a főkapitány üzenetét, miszerint innentől ő veszi át a foglyot, s biztosít titeket afelől, hogy a főkapitány igen hálás a feladat elvégzéséért, pláne, hogy a kérésének megfelelően, élve szállítottátok le a quincyt.
Ha Hyousuke szeretné a későbbiekben igénybe venni a quincyt kutatásai során, nyugodtan leadhatja kérvényét a főkapitány számára.

~ VÉGE ~Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 172

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 489 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hajsza a pusztítás szerzetesei után
« Válasz #2 Dátum: 2021. Jan. 03, 17:17:01 »
Itt még tartozom egy lezárással. :3

Köszönöm nektek a játékot, srácok, én kifejezetten élveztem a DC-s lejátszását a sztorinak, és habár nem egy hosszabb hangvételű küldiről van szó, így is kaptok rá jutalmat.
Mindannyian kivettétek belőle a részeteket olyan módon, ahogy az a karaktkeretektől kitelt, ezért jutalmatok 2000 LP és 3000 ryou, valamint Chie számára elérhető váltak az Obaa-chan/Nagyi/Mammer... stb. becenevek :DDD

Remélem élveztétek a játékot, és a következőre is benéztek. :3

További kellemes játékot! :hippy: