Szerző Téma: A Kardok és Rózsák egylete  (Megtekintve 6295 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Aikyou Kaiya

Leánykori neve: Fuchida Kaiya

Hadnagy

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 750 / 15 000

Hozzászólások: 87

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 1 550 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
fehér (Villámalapú)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00BEEE #FFF8DD


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A Kardok és Rózsák egylete
« Válasz #45 Dátum: 2018. Máj. 10, 16:11:38 »
A villámhercegnő

Amint az ajtó irányába léptem volna, hirtelen egy vörös hajú shinigami jelenik meg előttem. Szemem se rebben meg és szerencsémre az arcomról se látszódik a meglepettségem, de belülről igencsak megszeppentem egy pillanatra. Általában, akik ilyen hamar elém lépnek, támadó szándékkal teszik meg. Szerencséjére előbb vettem észre így a kardomat reflex szerűen nem vontam ki. Pedig közel járt hozzá. És ez mi sem bizonyítja azt, minthogy a kardom picit megemelkedett a tokjából. Nem vontam ki, de azért felkészültem minden eshetőségre. Nyomban visszateszem a kardomat a helyére egy csattanó hang kíséretében. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy még időben észbe kaptam. Ha most engedtem volna a reflexeimnek és nem vigyázok, kitudja mi történt volna másodpercekkel ezelőtt. Némán hallgatom végig ahogyan bemutatkozik. Az első dolog, ami nagyon is szemet szúr, hogy csak a keresztnevét mondja meg. A szemöldökömet kissé összehúzom. Abban biztos vagyok, hogy az illető előttem shinigami, viszont egy erős jelenlétet vélek felfedezni. A tekintete sokat elmond. Tapasztalt shinigamival van dolgom? Lehetséges, viszont a bemutatkozást nem helyesen alkalmazta. Én nem esek ebbe a csapdába. Kissé megdöntöm magamat meghajlásképpen ahogyan azt egy shinigamihoz illik, majd bemutatkozom.
- Üdvözlöm. A nevem Aikyou Kaiya. Kilencedik osztag, hetedik tiszt. Az egyletét még nem ismerem, nem jártam itt még korábban. Sokat változott Seireitei az elmúlt időkben ahogyan látom. Az egylete milyen munkát lát el a Goteien belül?
Nagyon érdekelne vajon miféle feladata is van az egyletnek. Ugyan már nem vagyok rendfenntartó, de azért nem árt körbe szimatolnom. A másik dolog, ami szintén szemet szúr számomra, az a ruhája. Hol van az egyenruhája? Úgy tudom a Gotei szabályzatának egyik paragrafusában az áll, hogy a tiszteknek kötelessége hordania az egyenruhát a rangjelzésével együtt, szolgálati időben! Most vagy szabályt szeg előttem éppen a hölgy vagy az egyleten belül van egy elfogadott szabályzat, ami kimondja, hogy nem szükséges hordanunk a kiszabott uniformist. Jobb lesz egyenesen rá kérdeznem. Már az is gyanús számomra, hogy más rendfenntartó miért nem figyelmeztette.
- Elnézést, hogy így rá kérdezek, de megtudhatnám miért nem hordja a shinigamik uniformisát? Úgy tudom szabályellenes Seireitei falain belül uniformis nélkül flangálni.
Lehet ezzel egy kissé nyers voltam, de azért nem árt rá kérdeznem. Ha netán újítottak a szabályzaton jobb, ha tudok róla. Úgy emlékszem, hogy a szabályzat kimondja az egyenruha viselését a kiadott szolgálati időn belül. Ha az egylethez van egy külön egyenruhája, azt még megfogom érteni, de ha nem így van hát lehet érdemes lenne beszélgetnem vele a szabályzat betartásáról. A kérdését értelmezve, rögtön eszembe jut a válasz.
- Művészetek terén a kardforgatást tudnám kiemelni. Jó magam is magas szinteken űzőm. Emellett szeretem a festészetet, de inkább nézni szoktam a kiállított műveket. Esetleg a tea készítés még ide sorolható lenne. Viszont aktívan a kardforgatást emelném ki, amit űzők.
Le se tagadhatnám szerintem a nyilvánvalót. Elég, ha valaki rám néz és rögtön tudja, hogy a kardforgatás az erősségem. Főképp, hogy a zanpakutoumat sose kötöm fel, folyton kézben hordom.
- Megkérdezhetném, hogy melyik osztagban szolgál, e-mellet a rangfokozatát is elmondaná?
Rutinosan rá kérdezek ahogyan azt régen tettem még rendfenntartóként az első osztagban. Úgy tűnik vannak még dolgok, amiket nem vetkőztem még le magamból, bár szerintem is akkora nagy baj, hogy így rá kérdezek. Eleve fontos tudatnunk a másik kollégánkkal melyik rangban is állunk, ráadásul a protokoll ezt megköveteli.
- És ön? Milyen művészetet űz, ha szabad megkérdeznem? Gondolom az egylet tagjaként képvisel valamilyen művészeti ágat.
Igyekszek tisztelettudó maradni, de valahol óva is próbálnám inteni az előttem lévő shinigamit. Lehet egy kissé nyers a modorom, de a szabály betartása mindenkinek kötelező.