Szerző Téma: Az elfeledett harcos  (Megtekintve 2777 alkalommal)

Description: Magánmese

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kuchiki Rukia

Mesélő

*

Hozzászólások: 63

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#EEF8FF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az elfeledett harcos
« Válasz #60 Dátum: 2022. Jún. 26, 14:21:11 »
Nozomi mindenképpen kiakarja húzni Satou-ból ama szót, amit hallani szeretne. Viszont kollégája jelenleg mással van elfoglalva, mint azzal, hogy szerelmével tudjon foglalkozni. Azért a feje a tisztnek elvörösödik mikor Nozomi rá kérdez arra, hogy pontosan mit is akart mondani, mielőtt elharapta a szót. Ráadásul a fehérhajú shinigami még rá tesz egy lapáttal miután igyekszik lefagyasztani a hollowot. Fukui egyik szemöldökét megemeli majd igyekszik nem elröhögni magát, nehogy súlyosabbá váljon a seb, ami a hasán lelhető. Szerencsére Nozomi tevékenységének köszönhetően a hollow egy idő után teljesen megfagy. Igaz ez időbe kellett, hogy teljen, viszont mint minden munkának egy idő után meglesz a gyümölcse, ami most egy jéggé fagyot hollow képében mutatkozik meg. Eközben Korin és Rei már visszaérkeznek a helyszínre így Nozomiék csapata már indulhat is Korin-hoz. Mizushima-dono időközben szert tesz egy értékes mintára, miután sikeresen félre tudta állítani, Satou segítségével Hinodet. Vajon a minta tényleg segíteni fog abban, hogy hasonló tragédia ne fordulhasson elő? Sajnos a kapitánynak viszont újfent küzdelembe kell részt vennie, miután a fogságból ellenfele kiszabadul. Szerencséjére a legutóbbi bakudou technikájának köszönhetően Hinode gyengébb, mint volt, így játszid könnyedséggel a kapitány képes hárítani a felé jövő támadásokat. Közben igyekszik tudtára adni a még életben lévő akadémistának, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy szenvedésének véget vethessen. Hogy vajon halállal fog-e végződni, jelenleg kérdéses. Viszont szerencsére Korin vázolja a kapitánynak tervét telepatikus úton, amit azonnal élesít is egy egyszerű, de annál hatásosabb módszerrel. Hyousuke fegyverének hegyével felszed a földről havat majd Hinode szemébe szórja, így elérve a kívánt hatást.
- Most Rei! Indulj!
Szól Korin Rei-nek aki shunpo technikájának segítségével, rögtön az akadémista háta mögé kerül és sikeresen elveszi a fegyvert. Viszont nem árt sietni visszafelé mert Hinode mindjárt visszanyeri a látását. Szerencsére Hyousuke és Rei nem vár sokat és már Korin felé indulnak vissza. Ezután a kapitány megidéz egy barikádot a Niji Shougai kidout. A kis nebuló nem igazán érti Hyousuke mit is csinált mivel szemmel láthatóan nincs különbség. Satou rögtön arcon csapja magát az akadémista kérdésére. Uchiyama próbálja nyugtatni Satout annyival, hogy még gyerek, legyen türelmes. Fukui nem szól semmit. A földön leülve igyekszik nem szenvedni a fájdalma miatt. Korin bólint Hyousuke kijelentésére majd közli a teendőket.
- A következő fázis a tervünkben az lesz, hogy egy ősi kidou technika segítségével, bejutunk Hinode belső világába. Vélhetőleg ott lesz a probléma forrása és ezzel megmenthetjük Hinode-kunt! Viszont sajnos miközben idézünk, védtelenek leszünk még úgy is, hogy egy barikád védelme alatt leszünk. Ezért is hoztam ezeket.
Korin megmutatja a többieknek a három chakra követ majd utána folytatja.
- Ezeket chakra köveknek hívják. Már sajnos nem lehet gyártani többet belőle, viszont ezek a kövek képesek lesznek arra, hogy társaságot hívjunk magunkhoz zanpakutouk képében. Edzésekre használtuk fel még régen mikor Hinode-kunt edzethettük az apjával. Na már most. A szépség hibája, hogy egy óráig tart ki csupán a hatása. Egy óra alatt kell megmentenünk Hinode-kunt, különben nekünk annyi. Ezért három shinigami zanpakutoujára lesz szükségünk, akik feltartják a hollowot és Hinodet. Lássuk…
A macska eltöpreng egy kicsit majd az egyik követ Nozomi-nak adja a másodikat meg Hyousuke-nak. Satou már készen áll arra, hogy valószínűleg ő kapja a harmadikat, de ekkor egy váratlan dolgot tesz Korin amire talán sokan nem számítanak. A harmadik követ ugyanis nem shinigami kapja. Hanem a kis nebuló Rei aki már számított arra hogy mindenképpen a keze ügyébe fog kerülni legalább egy kő, hiszen zanpakutoujával már tárgyalt Korin. Satou természetesen nem tudja megállni ezt szó nélkül.
- Maga meghibbant?! Pont Rei-nek adni?! Ő még csupán gyerek! Egy akadémista! Nem is shinigami! A zanpakutoujáról se tudhat!
- Ebben téved Satou-san! Bármennyire is hihetetlennek hangzik, de a kis nebuló akadémistánk már a születése óta kommunikál a zanpakutoujával.
Fukui, Satou és Uchiyama meglepődnek a hír hallatán, amit Korin megoszt a többiekkel. Ezután Korin Rei felé szegezi a következőket.
- Bízz benne Rei-san. A zanpakutoud segíteni akar. Ne félj tőle.
Ezután a többieknek szegezi a következőket, miután bajuszát párszor megsimogatja.
- Ahhoz, hogy megidézzétek zanpakutoutokat ebbe a világba, törjétek össze a kardotok pengéivel. A fegyveretek lesz a katalizátor! Viszont jobb, ha figyelembe veszitek, hogy fegyvertelenek lesztek, így leleményességetekre, kitartásotokra és démonmágiában lévő képességeitekben bízhattok csupán! Most pedig… idézzétek meg a zanpakutoukat hogy lefoglalják Hinodet és a hollowot!
Korin közben odaszól Satou-nak, hogy gyógyítsa meg addig Fukuit amig a három kiválasztott harcos megidézi a zanpakutoukat. Amint a kő összetörik, szilánkjai körbe veszik a kiválasztott shinigamik fegyvereit, miközben megemelkednek a levegőbe. Ezután a szilánkok alakot formáznak és végül a zanpakutouk megjelennek. Ezután Reitől elkéri Hinode fegyverét majd lerakja a földre középen majd elkezdi felrajzolni botjával egy mintázatot. A zanpakutou körül egy kisebb kört vés fel, majd utána a kör körül egy négyzet alakot ferdén, ezután egy nagyobb kört vés fel és a kör szélein, hat kisebb kört vés fel. Amint ezzel végez, odaszól a többiekhez.
- Uchiyama-san, Satou-san, Fukui-san, Nozomi-san és természetesen Mizushima-dono! Kérem álljanak a ki helyezett hat kör valamelyikébe!
Amint ezt megteszitek, Korin tovább folytatja.
- Mindkét kezüket a földön heverő zanpakutou felé nyújtsák! Igyekezzenek lélekenergiájukat áramoltatni, viszont! Fontos, hogy megfelelő szinten kell tartanunk, nem lehet eltérés! Mindenkinek ugyanannyi lélekenergiát kell kibocsátania, mint a másiknak! Egy szinten kell legyünk, különben a kapu nem fog kinyílni! Most pedig! Kántálják utánam!
Korin kinyújtja mancsait majd elkezdi az idézést.
- Halld meg hangunkat! Rezonálj szavainkra! Tépd fel sebeidet hívó szavunkra! Engedj be minket titkos kamrádba! Legféltettebb titkaid ne legyenek elzárva! Mi a kiválasztottak utasítunk, nyisd meg a kaput!
Miközben az idézés folyik, Hinode már visszanyeri a látását, a hollow pedig végül kiszabadul jégbörtönéből. A zanpakutouk ha már megidéződtek erre a világra, akcióba lendülhetnek. Vajon miféle stratégia bizonyulhat megfelelőnek eme két fenevad ellen? Egyáltalán a zanpakutouk képesek lesznek közösen összefogni vagy lesznek itt ellentétek, amik megnehezíthetik a feladatot?
(click to show/hide)
Határidő: 2022.07.09
« Utoljára szerkesztve: 2022. Júl. 23, 17:21:52 írta Kuchiki Rukia »

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 182

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 24 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az elfeledett harcos
« Válasz #61 Dátum: 2022. Jún. 26, 14:26:19 »
Sikeresen eltudom venni Hinode-tól a fegyverét és már indulok is vissza, Mizushima-donoval Karin-hoz. Majd ezután valami fura kézmozdulatot csinál, állítólag valami barikád mifenét hoz létre, de nem látom sehol. Kíváncsi vagyok, vajon elronthatta volna Mizushima-dono a kidout? Lehet, hogy kivételesen most nem csinálta jól, emiatt inkább rá is kérdezek. Látom, hogy Satir hapekot zavarja valami. Miért csapja a kezét az arcához? Miért nyugtatja Uchichima éppen Satirt? Valamiről úgy tűnik lemaradtam. Eközben a macska elmagyarázza a további teendőket és megmutatja a chaki chakara vagy mi fenéket. Nem értem miért adtak ezeknek a köveknek ilyen kimondhatatlan nevet? Alig tudom kiejteni! Karin szerint egy óráig lesznek majd itt a zankaputouk. Ezzel csak egy baj van. Mennyi egy óra? Egyáltalán mi az-az óra? Ez nekem bonyolult! Közben Karin oda adja a köveket a többieknek. A harmadikat nekem adja, aminek Satir hapek nem örül. Nem igazán szeretem mikor így beszélnek rólam! Oké, hogy akadémista vagyok és nem shinigami, de nem vagyok azért olyan tehetetlen! Már szólnék is oda, de a macska megelőz és elmagyarázza miért adta nekem a követ. Nagyot is nézek, hogy honnan tudja Karin, hogy régóta tudok beszélni a zanpakutoummal meg… mi? A születésem óta tudok vele kommunikálni?! Mióta? Mármint ez komoly? Őszintén szólva egy kicsit rettegek tőle… mármint… a zanpakutoum nem egy kedves fajta. Karin szerint bíznom kell benne, segíteni akar. Nos… nem nagyon tudom elhinni ezt róla, de megpróbálom. Szóval össze kell törnöm a követ a kardom pengéjével ugye? Kicsit távolabbra megyek a többiektől, nehogy valakinek baja essen. Ezután lerakom a földre a követ majd kivonom a kardomat és lefelé tartva a pengét kész lennék leszúrni a követ. Viszont… nem igazán merem megtenni. Még is… jó ötlet ez? Mármint, lehet tényleg Satir hapeknak kéne adni a követ?
Rei!
- Huh?
Nézek körbe egy ideig majd felfogom, hogy a zanpakutoum szólított meg.
Ne gondolkodj annyit, hanem csináld! Ne mond azt nekem, hogy berezeltél éppen? Miféle harcos vagy te?! Chiyo Taichou, esetleg Yumiko Nee-chanod mit szólna, ha ezt most megtudná, hogy Rei berezelt a saját zanpakutoujától há?
- Te csak hallgass! Én nem félek tőled!
Akkor bizonyítsd!
Szorítom a kardomat minden erőmmel majd végül behunyom a szemeimet.
- NEM FÉLEK TŐLED!
Végül leszúrom a kardom pengéjével a követ, aminek szilánkjai körbe veszik a kardomat, miközben megemelkedik kicsit a levegőbe. Látom ahogyan egy ismerős női alak jelenik meg, a hosszú szakadt ruhájával. Vöröses szemeit amint meglátom, nagyot nyelek, de igyekszek bátor maradni és felé tekinteni. Egy ideig csak bámulom őt majd végül nagy erőt veszek fel magamon és megmondom neki azt, amit mondani akarok.
- Nem nagyon van erre kedvem, de Karin azt szeretné, hogy feltartsuk Hinumakát és a hollowot! Szóval együtt harcolunk!
Ezután oda adom Karinnak a kardot, amit még Hinumakától vettem el majd a zanpakutoum mellé állok és várom, hogy mikor indulhassunk. Most aztán megmutattam ki a főnök! Ő a zanpakutoum, nekem kell engedelmeskedjen! Alig várom, hogy harcolhassunk végre! Minden figyelmemet Hinamukára szentelem és várok az alkalomra mikor belevethetem magamat a csatába. Hirtelen egy fura érzést érzek a nyakamon majd teljesen elhomályosodik a kép. Olyan hirtelen álmos lettem… minden elsötétül…

*

Chhh még azt képzeli, hogy hagyni fogom, hogy harcoljon? Na ne nevettessen! Még szerencse, hogy az idióta nem figyelt rám, nekem meg esélyem volt észrevétlenül leütnöm a tenyerem élével. Sajnálom kölyök, de megmondtam Korinnak csak egy feltétellel vagyok hajlandó segíteni. Ez a feltétel. Te szépen biztonságban maradsz és hagyod, hogy a felnőttek megoldják a problémát. Azért megengedek egy félmosolyt magamnak. Ahhoz képest, hogy egy tökmag, el kell ismernem most azért meglepett egy picit. Viszont emiatt is nem nagyon engedem, hogy jelenleg rendelkezz a teljes erőddel. Ki kell érdemelni kölyök! A Hinode nevezetű törpére tekintek, aki olyan, mint egy elkeseredett vadállat. Ha belegondolok, hogy egyáltalán az időmből pazarolnom kell erre a szánalmas alakra… feldühít. A hollow szánalomról nem is beszélek. Komolyan ez egy erős harcos akarna lenni há? A harcos jelzőre nem méltó. Szánalmas! Hátra tekintek a többiek felé, miközben kezeimet összekulcsolom. A ruhámnak köszönhetően aligha láthatják az arcomat. Csak az láthatja, aki mer eléggé közel menni hozzám. Nos hát akkor… itt az idő munkához látni. Egy órám van, ki kell használni az alkalmat arra, hogy kimozgassam magamat. A vörös hajú shinigamira hegyezem tekintetemet majd felé szólok.
- Hé, Mizushima!
Hangomat talán picit furcsállhatja, hiszen olyan mintha egyszerre két ember hangját hallhatná, miközben a visszhang is rá segítene.
- Kapd el!
Teljes erőből belerúgok az ájult törpe hasába, hogy egyenesen oda repüljön, ahol a vörös hajú shinigami is tartózkodik. Elkapja vagy sem az-az ő baja nem az enyém. Én megtettem a magamét és félre állítottam az idiótát mielőtt hülyeséget csinálna. Így is felforr az agyvizem tőle. Legalább így végre lesz egy kis nyugtom és talán szórakozhatok egy kicsit. Jó lesz kiereszteni a dühömet. Így is sokáig tartogattam már. Még ha nem is látszik az arcomon, de roppantul dühös vagyok! Főképp arra a szánalomra, akit Hinode-nak neveznek. Ropogtatni kezdem a nyakamat és az ökleimet, miközben azért hozzá teszem a következőket.
- Nem ígérhetem, hogy a srác túléli. Úgyhogy ajánlom, hogy gyorsak legyetek. Ha késtek, megölöm. Ó, és még valami! Hinode az enyém. Ő az én prédám!
Várom amíg valaki kienged az akadályból. Ha erre nem kerül sor hamarosan, kitörőm ahogy van és én magam megyek oda. Bár igaz, ezt az akadályt egy kapitány hozta létre és lehet, hogy nem leszek képes kitörni. Emiatt nagyon reménykedem nem állnak az utamba. Nincs kedvem kapitánnyal viaskodni, és főképp nincs kedvem egy nemesnek a hóbelevancával foglalkozni. Nincs ehhez türelmem! Megidéztek hát itt vagyok! Remélem nem a semmiért lettem megidézve, mert akkor bizony Rei fogja leginkább elszenvedni azt, amit kapni fog tőlem! Korinról már nem is beszélve!
« Utoljára szerkesztve: 2022. Aug. 07, 00:02:24 írta Kuroji Rei »

Karakterlap

Shimoda Nozomi

Shinigami - rangjelző

Shinigami - rangjelző

*

~Hollowismeretek tanárnő ~

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 10 000

Hozzászólások: 28

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
#DEB887

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
-

Mottó:
"A megismerés kulcs a megértéshez."

Post szín:
#33ccff


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az elfeledett harcos
« Válasz #62 Dátum: 2022. Jún. 29, 13:19:48 »
Az elfeledett harcos

A kimerülést kezdtem megérezni, de nem adhattam fel pont most. Majd ráérek a harc után összekaparni magam a negyedik osztagnál, ha szükség lesz rá, de megteszi a saját otthonom is. Kemény ellenfél a hollow és Hinode kettőse, csodával határos módon tudtuk lefékezni egy időre az előbbit, amíg Mizushima-dono egy igen alattomos, de hathatós módszerrel látásképtelenné tette az utóbbit.
A havat a szembe-megoldás nem rossz választás.
Hm. Kichirou-kun vörösödött, helyes. Bár ennyi vérrel a fejben lassan elküldöm a sürgősségire agyvérzés-gyanúval.
 - Ha kiröhögsz bennünket, egy egész héten keresztül bánni fogod, Fukui-san – villantottam egy morcos tekintetet az emlegetett felé. Neki nem játszania kéne az ó nagy sebesültet? Az előbb még halálra akart fagyni. Ennyire jégládát azért nem csináltam… ugye?
Rizikós a technika, amire vállalkoztunk, hogy Hinode zanpakutóját Rei-channal ellopatva egy ősi kidouval a szerencsétlen fél-vaizard belső világába kerülve oldjuk meg ezt a problémát. Az biztos, hogy lenne nem kevés keresetlen és nyomdafestéket nem tűrő szavam ahhoz, aki ilyen sunyi és veszélyes módon járt el szegény akadémista ügyében.
– Jó. Vágjunk bele – sóhajtottam. Kezem kissé reszketett, de megálltam még. Ez már a félelemtől volt, nem annyira a fáradtságérzettől. Féltem, hogy sikerrel járunk-e, és hogy meg tudjuk-e menteni az akaédmistát úgy, hogy ne sérüljön mentálisan, és fizikálisan sem, ha nem muszáj.
– Kichirou! – kiabáltam rá, persze, lehet, hogy ennek még megiszom a levét. – A diákomról beszélsz. Ha kell, vállalom Rei-ért a felelősséget.
Rei már bizonyított eleget. Bár tényleg gyermek még és zsenge a tudása, de a Gotei bizton számíthat rá, ha egyszer nekilendül. Én hittem benne.
Az instrukciók világosak. Íjammal összetörtem a kapott chakra követ, melynek szilánkja körbe vette a fegyvert. Fubuki csodaszépen megmunkált materializált shikai alakja elbűvölt, kimondottan szép zanpakuto a drága. Eközben én igyekeztem összehangolni reiatsumat a többiekével azonos szintre. Ezek után garantáltan átalszom három hetet is, ha ebből élve kikeveredünk.

– Üdvözöllek, Nozomi. Hogy tudlak így, teljes formámban segíteni? – *Felbukkantam teljes pompámban. Fehér yukatám hosszan lelógó, jégvirágokkal díszített ujja lobogott a szélben, amelyet az általam keltett hóviharral hoztunk létre Nozomival. Meglehetősen didergősre sikeredett az időjárás, és éreztem sokat megélt forgatómon, hogy most nagyon szüksége van rám. Fáradtsága átjött, ám most még hátra volt a neheze.*
 – Figyeld Korint – *kért Nozomi, fejével biccentve a…. beszélő macska (?!) felé. Ez még nekem is új. Az idézés alatt felkészültem rá, hogy amint lehet, támadni tudjam Hinodét. Nem esküszöm meg rá, hogy nem fogom hidegre tenni, meglehetősen jégcsap természetemről ismert, aki hallott már felőlem.*
– Higgadj le, buzgómócsing! – *A kis mitugrász törpe kardja nem küönbözik tőle személyiségben. És akkor még ezek panaszkodnak egymásra? Mindkettő olyan, mint akiket egy fészekalja sünre ültettek.*

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
33 900 / 45 000

Hozzászólások: 85

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 5 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az elfeledett harcos
« Válasz #63 Dátum: 2022. Júl. 09, 20:18:00 »
Amint ellenfeleiket egy időre sikerül harcképtelenné tenniük, a csapat összegyűlik Korin körül. Az elővigyázatosság kedvéért Hyousuke egy gyors erőteret is emelt köréjük, ami az avatatlanok számára úgy tűnhet, ugyan a kézmozdulatoknak semmi hatása nincs, amit Rei szóvá is tesz. A kapitány csak Reire nézve elmosolyodik a kérdésen, majd egyik ujjának bütykével megkocogtatja a láthatatlan erőtér falát, aminek következtében abból a pontból szivárvány színű minta hullámzik át az egész erőtéren, egy kupolát rajzolva köréjük.
Amint immáron relatív biztonságban vannak, Korin neki is lát a terve ismertetéséhez. Lényegében, ha kívülről nincs is esélyük szétválasztani Hinodét és a hollowot, akkor a belső világában kell próbálkozniuk, ehhez viszont szükség van egy médiumra Hinode zanpakutouja képében. Ám ha nekik be kell menniük ehhez az akadémista belső világába, akkor valakiknek meg kell védenie az idéző varázst, különben valószínűleg odabent ragadnának, nem beszélve arról, hogy addig is kell valaki, aki kordában tartja és lefoglalja idekint őket, nehogy még nagyobb pusztítást végezzenek. Erre hozta Korin a toronyból ezeket a speciális köveket, amik mesterségesen képesek így órára alakot adni egy shinigami zanpakutou szellemének. Korin hármat hozott ezekből magával, amiket helyben ki is oszt, ám ez vezet némi nézeteltéréshez. Nozomi és Hyousuke után Rei lesz a harmadik, akinek zanpakutoujára bízná a védelmet. Satou nyíltan hangot is ad kétségeinek, ami Korin és Nozomi igyekeznek eloszlatni. Hyousuke csendben marad ugyan, de szemei összeszűkülnek az elhangzottakra. Korin vagy hazudott arról, hogy nem turkál engedély nélkül mások fejében, vagy valami történt kettejük közt az úton, amiről nem számolt be, ám ezzel elszólta magát. Hyousuke egy pillanatra gondolataiba mélyedve próbálja kívülről elemezni a helyzetet. Hinode állapota kísértetiesen hasonló a vaizardokéhoz, mintha csak egy prototípus lenne. Ekkor hasít belé a felismerés, hogy talán nem véletlen, hogy a toronyban lévő korsóban Aizent látta. Talán Hinode esete mögött is ő áll, vagy pedig valaki az ő munkásságát folytatva vagy felhasználva cselekszik és próbálja a vaizardok új generációját létrehozni. Ezúttal akadémistákat célozva, abban a reményben, hogy fiatalabb korban még jobban képes összefuzionálni a két lélek. Elérkezve a jelenhez, adott egy titokzatos módosított lélek, akinek köze van az áldozathoz, sok mindent tud, ám valószínűleg annál több mindent nem árul el. Most pedig előnytelen helyzetbe igyekszik hozni a csapat általa legerősebbnek vélt tagjait azáltal, hogy megfosztja őket a fegyverüktől, majd beküldi őket egy megfertőzött lélek belső világába egy olyan rituáléval, melyet ő javasolt. A vészcsengők erősen konganak Hyousuke fejében. Már-már reflexből lekötözné egy bakudouval Korint a felismerés után, amikor…
„Hyousuke!” Zeng egy hang a fejében, ami félbeszakítja. „Nézz körbe!”
A főnemes végigtekint a körülötte állókon zanpakutou szelleme tanácsára. Ekkor veszi csak észre, a csapda már le is zárult. Fukui sérült, Reit gyerek lévén Korin könnyen tudta manipulálni, Nozominak pedig a diákjai iránt érzett erős kötelességtudatát használta ki, hogy az oldalára állítsa és ezzel Satout is sakkban tartsa. Aki képes olvasni mások elmélyében, az ezt könnyűszerrel kivitelezhette. Az egyetlen, akinek elmélyébe nem sikerült behatolnia, az Hyousuke, azonban ő sem tehet már semmit. Ha most nyíltan Korin ellen fordulna, azzal csak azt érné el, hogy őt néznék az őrültnek, ha nem is mindenki szemében, de mindenképpen megosztaná a csapatot, miközben még más fenyegetéssel is szembe kell nézniük. Az egyetlen előnye jelenleg, hogy Korin nem tudja, rájött a valódi tervére. Egyelőre kénytelen együttműködni és egy megfelelő pillanatot keresnie, amikor megfordíthatja az állást.
Leejti maga elé a kezében lévő chakra követ a talajra.
„Te is tudod, hogy enélkül is meg tudnál idézni.”
„Igen, a kérdés, hogy meddig. Amikor a gyerek belső világában leszek, nem biztos, hogy fenn tudnám végig tartani a formádat. Ebben a kőben van annyi energia, ami képes egy óráig ellátni, bármi is történjen velem.”
Zanpakutouja egy darabig hallgat, mielőtt újra megszólalna.
„Boldogulni fogsz nélkülem?”
„Elfelejted, hogy életem nagy részét nélküled éltem le.”
„Akkor reméljük, hogy azóta nem kezdtél túlságosan tőlem függeni.”
„Azt hittem, kedvedre van, hogy már nem csak a mágiára támaszkodom.”
A zanpakutou szellem erre már nem válaszol semmit, így Hyousuke ezzel befejezettnek tekinti ezt a beszélgetést és botjának pengéjével leszúrja a földön lévő kavicsot, majd elengedi a fegyvert. Pillanatok múlva már Fuuryoumaru áll előtte teljes valójában.
Mikor mindhárom zanpakutou szellem felvette fizikai alakját, egy nem várt eseménynek lesznek szemtanúi. Rei zanpakutou szelleme az első adandó alkalmat kihasználva gazdája ellen fordul és kiüti az akadémistát.
- Hé, Mizushima! Kapd el!
Ekkor úgy belerúg a földön heverő Reibe, hogy egyenesen Hyousuke felé repül. A főnemes az egészet kifejezéstelen arccal nézi végig, semmit sem reagálva a felé repülő diákra. Helyette Fuuryoumaru szereli le az alacsonyan repülő humanoid football lapdát azzal, hogy még röptében, farkát körbe tekeri rajta, majd elrántja Hyousuke elől, mielőtt az elérné gazdáját.
- Hogy merészeled…! – Kezdi is dörögni hangjával, ám Hyousuke hátulról a vállára teszi a kezét, ezzel jelezve, hogy hagyja, nem éri meg. Így legalább amiatt nem kell aggódnia, hogy Rei rögtön a harcba akarná vetni magát. Ami viszont nem áll össze neki, hogy erre miért volt szükség. Úgy tűnt, Korin valamennyire ismeri Rei zanpakutou szellemét. Nem lepte volna meg, ha alkut kötöttek. Viszont Rei bizalmát is sikerült már elnyernie Korinnak, akkor miért akarta kivonni a forgalomból? Ennyire kiszámíthatatlan tényezőnek tartaná? Vagy pedig a zanpakutou szellem saját indítékból cselekedett így?
Hyousuke megidézett egy lebegő ágyat[1], amire Fuuryoumaru rárakja az eszméletlen Reit, majd közelebb lépve hozzá vet rá néhány pillantást, hogy nem sérült-e meg komolyabban, mielőtt zanpakutoujához intézné szavait.
- A távollétemben saját megítélésed szerint cselekedhetsz. Ha a gyerek zanpakutou szelleme kockázatos tényezővé válna, engedélyt adok a kiiktatására.
A többiektől elfordulva, halkan, hogy szájáról ne lehessen leolvasni és más ne is hallja, adta ki utasítását kardszellemének.
- Ahogy kívánod.
Többre nem is volt szükség, ebből a két szóból Hyousuke már tudja, hogy számíthat kardszellemére.
Idejük innentől kezdve pörög. Hinode és a hollow azóta összeszedték magukat, illetve a rituálét is el kell kezdeni. Hyousuke három ajtót nyit az erőteren, majd bólint Fuuryoumarunak.
- Indulás! – Adja ki a jelet a szamuráj páncélos naga, hogy a többiek is tudják, most már ki tudnak menni.
Rei zanpakutouja még utoljára visszaszól nekik, hogy ha nem sietnek, akkor megöli Hinodet, mit sem sejtve, hogy Hyousuke is ugyan ezt a feltételt szabta korábban.
A kapitány ezután tenyerét először feje fölött, majd maga előtt is összecsapva egy második erőteret[2] húz fel az előző köré, ezzel biztosítva be, hogy ha be is lépnek a belső világba, a mágikus kört és Hinode zanpakutouját ne zavarják meg, majd elfoglalja helyét a kör szélén, készen állva kántálásra. A középen lévő zanpakutou felé nyújtva kezét beleadja lélekenergiáját a varázslatba. Képzett kidou használóként nem okozva gondot neki, hogy visszafogja magát és a többiekhez igazodjon.

*

Fuuryoumaru érzi mestere nyugtalanságát, ahogy a pánik eluralkodik az elméjében. A sebek, amiket Aizen okozott, talán sosem gyógyulnak be teljesen, örökös kétséget szülve.
„Hyousuke! Nézz körbe!”
Sikerül kizökkentenie, mielőtt elhamarkodottan cselekedne, arra ösztönözve, hogy gondolja át még egyszer a helyzetet, amiben vannak.
Mielőtt a kő összetörésére kerülne a sor, úgy dönt, még egyszer utoljára leteszteli gazdáját.
„Te is tudod, hogy enélkül is meg tudnál idézni.”
Utalva arra, hogy képzett, bankai vagy ahhoz közeli szinten álló shinigamik segítség nélkül is meg tudják idézni zanpakutou szellemüket edzés céljából, hiszen végtére is ez a bankai egyik lényege, hogy a zanpakutou teljes erejét manifesztálják a külvilágba.
„Igen, a kérdés, hogy meddig. Amikor a gyerek belső világában leszek, nem biztos, hogy fenn tudnám végig tartani a formádat. Ebben a kőben van annyi energia, ami képes egy óráig ellátni, bármi is történjen velem.”
Bármennyire is sérti büszkeségét, hogy külső segítséget kell igénybe venniük, nem talál hibát Hyousuke érvelésében, így ezt a dolgot annyiban hagyja, ám hazudna, ha azt mondaná, hogy nincsenek kétségei a terv biztonságát illetően.
„Boldogulni fogsz nélkülem?”
Amióta csak először kimondta a nevét, nagy utat tettek meg. Nem volt olyan pillanat, amikor ne számíthattak volna egymásra a veszélyben.
„Elfelejted, hogy életem nagy részét nélküled éltem le.”
Némileg sértve érzi magát ezen a kijelentésen. Mintha ez rajta múlt volna és nem egy bizonyos shinigamin, aki annyira a démonmágiára hagyatkozott csak, hogy majdnem teljesen feladta a zanpakutouját.
„Akkor reméljük, hogy azóta nem kezdtél túlságosan tőlem függeni.”
Élcelődik egy kicsit visszavágás végett.
„Azt hittem, kedvedre van, hogy már nem csak a mágiára támaszkodom.”
Ennek az igazát nem tudja már cáfolni, így csak magában morog egyet, majd ejti a témát. Ő mindent megtett, hogy felkészítse mesterét, innentől rajta múlik a dolog.
Mikor eljön az idő, belső világának képét hirtelen átveszi a külső. A sivatagi nap helyett immár a romos falu hófödte terének fénye verődik vissza sisakjáról, ahogy kiegyenesedik gazdájának önmagában is tiszteletet parancsoló szemmagasságának szintjére. Nem őt nézi azonban, hanem a társaság többi részét méregeti egy darabig. Hogy elégedett-e azzal, amit lát, még Hyousuke sem tudná megmondani. Sisakja teljes egészében fedi az arcát, csupán hátra nyúló szarvait látni felette. Szemnyílásai túl sötétek ahhoz, hogy ki lehessen venni tekintetét, mégis magán érzi az ember. Nem szól semmit ugyan, de még így is érezhető jelenlétéből egyfajta elvárás, aminek meg kell felelni. Fedetlen mellkasán jól kivehetően látszik légzése, mely maszkját elhagyva nem hangos, de jellegzetes hangot ad, leginkább arra emlékeztetve, mint amikor egy gőzgép szelepe nyílik ki. Bőre sötét és száraz, még ott is, ahol nem borítják pikkelyek, aligha illik a havas tájra, amit Nozomi teremtett. Farkát teljes hosszúságban azok a rúnák fedik, melyek ismerősek lehetnek Hyousuke shikaijáról. Első dolgaként megidézi kezében fegyverét, mely csupán annyiban különbözik a Hyousuke által használt shikai formától, hogy hiányzik róla a kígyó és a varázskör és mindkét végét penge borítja.
Amikor Rei zanpakutou szelleme elszabadul és gazdáját Hyousuke felé löki, Fuuryoumaru már reflexből reagál is a mestere ellen intézett támadásra és felkészül, hogy móresre tanítsa a tiszteletlen vadembert.
- Hogy merészeled…!
Indulatát csak Hyousuke közbelépése csillapítja le, akinek meg sem kell szólalnia, Fuuryoumaru így is érti a szándékát. Az akadémistát, akit az idő alatt ő tartott, a Hyousuke által idézett felületre helyezi.
- A távollétemben saját megítélésed szerint cselekedhetsz. Ha a gyerek zanpakutou szelleme kockázatos tényezővé válna, engedélyt adok a kiiktatására.
Gazdája egyértelművé tette álláspontját. Aki az ő akaratával – s így ennek lévén Fuuryoumaru akaratával - szembe megy, azt ellenségnek kell tekinteni és aszerint bánni el vele. Csupán egyetlen válasz létezik, amit erre adni lehet:
- Ahogy kívánod.
Egy pillanatra sem kételkedett, hogy Hyousuke is ugyan úgy fenyegetésként tekintene egy irányíthatatlan zanpakutou szellemre, csupán a megfelelő időben kell cselekedni.
Ezek után már csak sorát várja, ami el is érkezik, amikor látja[3] felemelkedni az erőtér falát maga előtt. Még egy utolsó megerősítésre visszatekint mesterére, majd kiadja a parancsot.
- Indulás!
Ide-oda kígyózó mozgással halad, testének mindig csak minimális részével érintve a talajt, mint ahogy a sivatagi kígyók szoktak mozogni, hogy elkerüljék a homoktól való túlhevülést, bár jelen esetben inkább a hó hidegsége okozhatna problémát.
Zanpakutou „társai” még éppen csak elkezdenek veszekedni, amikor ő farkával erőteljeset dobbant a földre, azzal párhuzamosan pedig fegyverének pengéjét fém övdíszéhez üti, ezáltal kellemetlen, fémes kongást keltve, különösen olyan számára, akinek éles a hallása.
- A nevem Fuuryoumaru, Mizushima Hyousuke zanpakutouja. Mesterink távollétében én veszem át a parancsnokságot. Nyilvánítsátok ki személyeteket, majd kövessétek az utasításaimat!
Hangjára még a holtak is felkelnének. Nem úgy néz ki, mint akit könnyen meg lehetne győzni annak ellenkezőjéről, mint amit mond.
- Rendben van, a gyereket rád bízom. – Mutat Rei zanpakutou szelleme felé. – De amíg arra engedélyt nem adok, ne legyen rajta egy hétnél tovább gyógyuló sérülés!
Ezután fordul Fubuki felé is.
- A jég úgy tűnik használ a bestia ellen. Engem fogsz segíteni vele! Mennyire vagy jó a közelharcban? Ha nem, akkor távolról támogass!
Azzal ketté szedi botját két karddá és a hollow felé fordul. Meg kell védenie ezt a területet, amíg… Miért is? Valamiért nem emlékszik mi van ott, csak arra, hogy időt kell nyernie mesterének, amíg ő ott van… Hol is? Nem tudja már pontosan, csak azt, hogy távol kell tartania a hollowot a mögötte lévő területtől.[2]

(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2022. Júl. 09, 20:28:27 írta Mizushima Hyousuke »

Karakterlap

Kuchiki Rukia

Mesélő

*

Hozzászólások: 63

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#EEF8FF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az elfeledett harcos
« Válasz #64 Dátum: 2022. Júl. 10, 13:32:37 »
Shinigamik

Rei sikeresen megszerzi Hinode-tol a kardját, aminek segítségével az ősi kidou módszerrel együtt belehet jutni a belső világába. Viszont a terv sikeréhez szükség van erősítésre, akik képesek lennének Hinodet és hollow társát visszatartani amíg a shinigamik a belső világban tevékenykednek. Szerencsére Korin hozott magával három chakra követ, amiknek segítségével megidézhető a shinigami zanpakutouja erre a világra. Sajnos a csapatban kialakul egy kisebb bizalmatlanság, főképp Mizushima Hyousuke képében. Ugyan is mikor a harmadik chakra kő Rei kezébe kerül, a kapitány gondolataiban ellenségkép alakul ki Korinról. Vajon igaza lehet a kapitánynak és Korin átakarja verni őket? Lehetséges volna, hogy a módosított lélek mindvégig azért dolgozik, hogy csapdába ejthesse a shinigamikat Hinode belső világába? Csak az idő és tettek fogják ezt megválaszolni. A zanpakutouk megjelenése után egy megdöbbentő jelenet zajlik le Rei és a zanpakutouja között. A csuklyás alak leüti a kis nebulót majd ezután Mizushima-dono felé rúgja az ájult akadémistát. Szerencsére a tekintélyt parancsoló Fuuryoumaru elkapja időben a kölyköt és már egy kényelmes hordágyba fektetik.
- Na ez az! Látja mi történik Korin? Ez van, amikor egy Akadémista zanpakutouja elszabadu…
- Most már értem.
Vág közben Korin nyugodtan, miközben bajszát simogatja. Elmosolyodik a macska majd ezután a többiek felé fordul.
- Ez volt az alku. Rei zanpakutouja ugyan is azt szeretné, hogy Rei kimaradjon a Hinode elleni küzdelemből. Aztán hát meg… ha jól értem azt se szeretné, hogy Reinek fogalma legyen a valódi erejéről. Igazam van?
Teszi fel a kérdést a csuklyás zanpakutounak ami válaszra vár. Ezután a zanpakutouk kimennek az erőtérből majd a shinigami csapat megkezdi munkáját és az ősi kidou módszert bevetve igyekeznek kaput nyitni Hinode belső világára. Szerencsére a csapat sikeresen képes lélekenergiájukat egy szintre hozni és az instrukcióknak köszönhetően egy idő után egy kör alakú hosszú fény jelenik meg a zanpakutou körül, ami egészen a csillagokig ér el.
- Nyitva van a kapu! Most azonnal indulnunk kell!
A csapat végül elindulhat a belső világba. Miután a csapat megérkezik, ekkor Rei visszanyeri az eszméletét. Jó sok kérdése lehet majd az akadémistának, amit nem árt, ha a csapat tagjai tán megválaszolnak. Ha körülnéztek, akkor láthatjátok, hogy Hinode belső világa mennyire romlott. A patakokon vér látható. A cseresznyefáknál hiányzanak a lombok, vannak fák, amik groteszk módon néznek ki és valami furcsa fekete színű, lüktető massza szerű anyag veszi körül őket. Itt ott lehet megtalálni a földön is ezt a furcsa anyagot. A cseresznyefa levelei a földön vannak. Elrohadva. Az égen nem láttok madarakat pedig hallotok párat. Satou hirtelen felugrik és rögtön a földre kerül.
- Mi az Satou-san? Csak nem megijesztett vala… a ménkűbe…
Fukui látja, hogy mi is ijesztette meg Satout. Egy szenvedő madarat lehet látni a földön, aminek belső szerve is látszódik. A fekete anyag körbe öleli az állatot. Ha jobban körülnéztek temérdek hasonló helyzetben lévő madarat fedezhettek fel a környéken. A fáknak köszönhetően az eget alig látjátok. A vér bűzének köszönhetően, kellemetlenül érezheti magát a csapat. Most el kell dönteni, hova tovább. Merre indulhattok el? Segítséget kértek esetleg Korintól vagy netán alaposan megfigyelitek a környezetet, amiben vagytok? Ha így tesztek annyit észrevehettek, hogy ez a fekete massza anyag, mintha valamilyen irányban gyakrabban látható lenne. Lehetséges volna, hogy ahol Hinode zanpakutouja van, ott ez a fekete massza egyre sűrűbben jelen van? Ez mutatná meg a helyzetét? Vajon hogyan dönt a kapitány?


Zanpakutouk

A zanpakutoukra kemény feladat vár. Míg a shinigamik igyekeznek utat nyitni Hinode belső világára, hogy aztán megszüntethessék a fertőzést, a zanpakutouknak fel kell tartoztatnia addig Hinodet és társát a hollowot. Rei zanpakutouja valamiért nagyon ragaszkodik arra, hogy Hinode-val csak ő foglalkozhasson. Bemutatkozása nem volt sikeres, hiszen már kivívta a másik kettő zanpakutou ellenszenvét. Arról már nem is beszélve, hogy Fuuryoumaru képességének köszönhetően láthatja, hogy a csuklyás zanpakutou körül egy megmagyarázhatatlan dolog veszi körbe. Hollowhoz nincs köze ugyan, de még is valami sötét energia árad belőle. Mintha a kátrány közelében érezné magát az ember. Vajon ez mitől lehet? Úgy tűnik a zanpakutouk csapatában Mizushima Hyousuke zanpakutouja Fuuryoumaru lesz a csapatkapitány és már kapitányként ki is osztja a feladatokat. Fubuki a hókirálynőnek kell segítenie Fuuryoumaru-nak a hollow feltartásában, míg Rei zanpakutouja egyes egyedül kell Hinodeval foglalkoznia.
- Egy akadémista zanpakutouja akar engem megállítani? Na ne nevettess!
Sokakban felmerülhet a kérdés miért egy akadémista zanpakutouja fog megküzdeni pont Hinode-val, de valószínűleg Fuuryoumaru okkal engedi meg ezt. Három zankaputoun múlik a siker kulcsa. Három zanpakutounak kell kitartania mindaddig amíg a shinigamik csapata a belső világban megnem lelik a megoldást arra, hogy a hollowot végleg eltüntethessék. A hollow hatalmasat felüvölt az égbe és már támadásba is lendül. Rögtön száját hatalmasra nyitja és cerok sorozatát küldi Fubuki és Fuuryoumaru felé. Hinode eközben még várakozik és egy ideig farkasszemet néz a csuklyás zanpakutouval. Ha addigra Rei zanpakutouja nem kezdeményez harcot, egy apró információ morzsával lesz gazdagabb.
- A szagod… ismerős! Mindegy is! Nagyon elbízod magad, hogy azt hiszed egyedül legyőzhetsz!
Hinode megiramodik a zanpakutou felé és teljes erejével egy hatalmas ütést indít. Viszont ez az ütés nem egy egyszerű ütés, hiszen az Ikkotsu technika bevetésével akar egy pusztító hatást kifejteni ellenfelére, hogy gyorsan végezzen vele. Vajon erre mit fog lépni a zanpakutou? Fubuki és Fuuryoumaru valóban ráfogják bízni az akadémista zanpakutoujára Hinodet vagy időközben meggondolják magukat?
Határidő: 2022.08.06
« Utoljára szerkesztve: 2022. Júl. 23, 17:21:42 írta Kuchiki Rukia »

Karakterlap

Shimoda Nozomi

Shinigami - rangjelző

Shinigami - rangjelző

*

~Hollowismeretek tanárnő ~

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 10 000

Hozzászólások: 28

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
#DEB887

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
-

Mottó:
"A megismerés kulcs a megértéshez."

Post szín:
#33ccff


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az elfeledett harcos
« Válasz #65 Dátum: 2022. Aug. 01, 00:43:49 »
Halványan elmosolyodtam Rei értetlenségére. Látszott, hogy tapaszalathiányos még, hiszen csak gyermek még, ámbár ez nem jelentette azt, hogy később még nem lesz szervezettebb, fegyelmezettebb, és ezáltal erősebb. Bíztam benne, ígéretes tehetség, és büszke voltam rá, hogy az én diákom. Kichirou ezt még nem láthatta, mert nem töltött el vele annyi időt az Akadémián, amennyit én, de egy nap majd ámulhat és bámulat. A másik ilyen kimondott tehetség a Kuse-gyerek, bár néha a falat kaparnám a szótlanságától, hogy mindent harapófogóval kell kiszedni belőle, de a tizenegyedik osztag reménykedhet, és szükség is van rájuk.
Korin tervét némán hallgattam végig, feszült figyelemmel kísértem, ahogyan felvázolta: Hinode belső világában még lehet esélyünk, hogy szétválasszuk, és ezzel megakadályozzuk, hogy teljes vaizard-prototípus legyen. Így is sajnáltam, hogy szenvedett, viszont, ha nem lesz más választásom, én megölöm. Ami hatékonyabban segít mindannyiunkon, azt fogom megtenni. Például, ha innen élve kijutunk, elsőnek lincselem meg azt a gyökeret, aki ezt tette szegény akadémistával.
Tarts ki, kis krapek… ~ tessék, milyen rossz hatással van rám Rei igen bő szókincse, che.
− Css, semmi baj nem lesz, drágám, mi megoldjuk. Hidd el, menni fog – igyekeztem csitítani szívem kuglófjának egyelten mazsoláját. Majd ha hazaértünk, az egész napi aggodalmaskodásért valahogyan kárpótlom.
− Fubuki! – biccentettem. Megnyugtatott a jelenléte, a kisugárzásával egyidejűleg a fagypont alá ereszkedtünk még inkább. Én sejtettem, hogy honnét fakadt az ő fagyossága: elzárkózottságom hatással volt arra, miként manifesztálódik majd, de örültem, hogy őt kaptam, és a segítségével a bátyám halála is könnyebben feldolgozható. Még nem értem a procedúra végére, nem véletlen érintett meg ennyire Hinode sorsa.
 − Ezt most hagyd abba! – rótt meg, joggal. A harcra kell koncentrálnom. – Tudom, mi jár a fejedben. Ő nem a bátyád. Te most harcos vagy. Egy diákodért is felelősséggel tartozol. Szedd össze magad!
 − Köszönöm, Fubuki – hálával adóztam a kis lelki fröccsért, ami kimondottan jól jött. Kitisztította a fejem a fölösleges érzelgősségből.
− Menj, Nozomi-chan! Számítanak rád – tette kezét vállamra, majd utamra bocsátott. Hinode belső világa maga a pusztulat. Máshogy nehéz volna jellemeznem, de olyan sivár, kopott, főleg sötét, mély árnyalatok domináltak, leginkább a bordó és fekete, némi sötétlilával vegyítve. Az égbolton töméntelen szürkeség. A fák csupaszok, sehol egy levél, némely ág úgy megtépázott, mintha minimum hurrikán tombolt itt volna. Szegény gyerek.
 − Fukui! – korholtam a kollégámat. – Ne most marhulj!
Majdnem elhánytam magam, mert borzasztó szag terjengett. Valami fekete, fura anyag kebelezett be mindent, a halott, megtépázott madarat is többek között. – Mi a bánatos franc ez?
Ha mázlink van, még nem késtünk el, és Hinode nem transzformálódott át teljesen. – Jobb, ha sietünk, különben vagy egész hollow lesz belőle, vagy vaizard. Beláthatatlan következményekkel.

***
Fuuryoumaru mellett kissé távolságot tartottam. Mivel én jég elemet képviseltem, nekem kissé problémás a jelenléte, de elfogadtam, mint vezetőnek, hiszen Nozomi is elfogadta a kapitányt, aki forgatta Fuuryoumarut. Alapvetően szolitárisként működtem, de ha muszáj volt, képes voltam a csapatmunkára.
 − Rendben, elfogadom vezetői szereped – fejeztem ki ezen szándékomat szóban is. – Igen, én is úgy vélem. Segítelek, de csak távolról. Amint láttad, íj vagyok Nozomi kezében.
A hó az én világom, ebben éreztem otthon magam. A hó eltemet, megnyugtat, a természetnek is szüksége van puha paplanjára, hogy védje a fagytól. A hó teremtésével alapanyagot tudtam termelni a jégnyilakhoz.
A cérok elől félreugrom, Rei zanpakutóján múlik, meddig bírja Hinodét feltartani. Nekünk a bestia a célpontunk, őt kell lefoglalnunk, mégis, a másik, idegen zanpakuto szavai megcsapják fülem. Mekkora pofa kell ahhoz, hogy valaki ennyire lebecsülje az ellenfelét! A sok szájhős…
Pillantásom Fuuryoumarura vetem, várakozón fürkészem, hogy valóban rábólint-e, hogy Rei zanpakutója küzdjön meg az akadémistával. Köben valahol a kíváncsiság furdalt, hogy vajon Nozominak miként sikerül szembenéznie azzal, ami odabent várhatja őket?
És hogy utána önmagával is hajlandó lesz-e? Láttam az arcán, hogy próbára tette a kapcsolódó emlékei által az eset. Korin… korin furcsasága sem hagyott nyugtot, de most idekint kellett megvédenem a gazdámat.
Jégcsapokat levitáltam a hollow irányába. Ha szerencsém van, egy darabig eljátszik velük, mint kutya a csontokkal. Hinode zanpakutója és az a fúria nagyon nem jó irányt vettek.
 − Biztos, hogy hagynunk kéne őt küzdeni vele?

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
33 900 / 45 000

Hozzászólások: 85

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 5 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az elfeledett harcos
« Válasz #66 Dátum: 2022. Aug. 13, 19:30:21 »
A rituálé sikeres, a mindannyiuk által beleadott lélekenergia az akadémista kardját katalizátorként használva látványos fényjelenség kíséretében megnyitotta az átjárót. Korin figyelmezteti is őket, hogy nincs vesztegetni való idejük, mihamarabb lépjenek át rajta.
Hinode belső világába érve nem túl kellemes tájkép fogadja őket. Ez a világ haldoklik, és ha nem tesznek ez ellen valamit, rövidesen be is végezheti. Idő közben Rei is magához tér, akit Hyousuke hordágyon hozott át a portálon a gyerek saját zanpakutoujának a „kérésére”.
- Óvatosan kellj fel, erős ütést kaptál a tarkódra. Kido Hinode belső világában vagyunk.
Próbálja megnyugtatni az akadémistát, hogy ne kezdjen el pánikolni, bár biztos benne, hogy lesznek még kérdései.
Mielőtt még bármerre is indulhatnának, a csapat többi tagját megrázza e hely szenvedésének zsigeri látványa.
- Hagyják a madarakat, ne nyúljanak semmihez és kerüljék a földön lévő fekete anyagot. – Figyelmezteti őket Hyousuke. – Nem tudhatjuk, hogy milyen könnyen terjed. Elhiszem, hogy segíteni akarnak rajtuk, de az csupán legjobb esetben is csak tüneti kezelés lenne. A rontás forrását kell megtalálnunk és semlegesítenünk, ha meg akarjuk menteni ezt a világot és a gazdáját.
A kérdés az, hogy merre induljanak. A fekete rontás hálószerűen borítja vidéket, mintha egy pontból terjedt volna ki. Ha itt lenne Fuuryoumaru, akkor az ő szemével talán meg tudná mondani a lélekenergia áramlási irányát a forráshoz, de felesleges olyan megoldáson gondolkodnia, ami most nem áll rendelkezésére, magának kell megoldania a dolgot. Keres a földön egy érintetlenebb területet, majd elővesz a zsebéből egy tégelyt, melyben fekete por van. Hüvelykujját belemártva egy kört, majd abba a varázslatnak megfelelő szimbólumokat rajzol.
- Bakudou no gojuuhachi, Kakushitsuijaku1.
A technika nevét kimondva a kör használójának lélekenergiájához hasonlóan cinóberpiros színben felfénylik, miközben Hyousuke annak a hollownak a lélekenergiájára koncentrál, ami a külső világban Hinodéhoz volt kapcsolva. Reményei szerint, ha működik a módszere, akkor tudni fogják, hogy melyik irányban keressék a forrást.

*

Miután kiadta mindenkinek a feladatát, ő is megindul az ellenfele felé. A hollow talán ösztönösen megérezte, hogy nem érdemes közelharcba keverednie a szamurájjal, így egyelőre távolságot tartva, cerokkal bombázza őt és Fubukit. Fuuryoumaru nem töri meg előrehaladását és nem is tér ki a támadások elől. Minden alkalommal, mikor egy cero felé közelít, keresztbe helyezi maga előtt kardjait, azzal hárítva és oszlatva el a támadás lélekenergiáját. Minden ilyen mutatvány után egy darabig hasonló rúnák fénylenek fel karjain, mint amik shikai formájának egyik technikáját jellemzik, némi utalást adva arra, hogy valójában mi is történik. Fubuki eközben kétségét fejezi ki azzal kapcsolatban, hogy Rei zanpakutou szelleme képes-e egyedül helyt állni Hinodeval szemben.
- Én sem bízom benne, de az ő fajtájával úgy lehet legjobban együtt működni, ha hagyod, hogy azt csinálja, amit akar, amíg az egyezik azzal, amit mi is akarunk. Ha sikerrel jár és elbír a kölyökkel, az nekünk csak jó, ha pedig elbukna, legalább tanul némi alázatosságot.
Bár tisztában van azzal, hogy nem az a típus, aki kesztyűs kézzel bánna a gyerekkel, azonban a körülményeket figyelembe véve túlzottan nem válogathatnak a módszerekben. Mint ahogy azt ki is kötötte a csuklyásnak, amíg maradandó baja nem esik Hinodénak, addig nem fog közbeavatkozni.
Hyousuketől megkapta az engedélyt, hogy erejét saját belátása szerint használja. Bár reméli, hogy nem kerül rá sor, de amennyiben a szükség mégis úgy hozná, készen áll arra, hogy kiváltsa a vadembert és egyszerre tartsa kordában mindkét fenyegetést.

(click to show/hide)

Karakterlap

Kuroji Rei

Akadémista

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 625 / 30 000

Hozzászólások: 182

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 24 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003355 #002866


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az elfeledett harcos
« Válasz #67 Dátum: 2022. Aug. 15, 14:55:50 »
Milyen jó finom illatot érzek! Fel is kelek a földről. De fura környék! Minden olyan sima… mármint hol vannak a fák? Jobban beleszippantok a levegőbe és érzem még inkább az illatot, amitől elkezdek nyáladzani és a gyomrom is elkezd korogni. Kaja! Gyorsan felpattanok majd rohanok is az illat irányába! Meg is lelem az előkészített húsokat, zöldségeket, tányér rizst! Ez mind nekem van itt?! Hát akkor már mire várok! Itt a kaja idő!
Amint hozzálátnék, érzem valaki megüt valaki és megint minden elsötétül majd a következő percekben újra felkelek és nyomban körbe tekintek. Na de? Most meg hol vagyok?! Miféle hely ez? Miért minden ilyen ronda? Később erős fájdalmat érzek a nyakamon, amitől felszisszenek. Egy idő után rájövök még is mi történt.
- Óóó hogy az a jó!
Felpattanok miközben ökölbe tartott kezekkel mondom a magamét.
- A zanpakutoum szó szerint becsapot! A szemét! Mire volt ez jó há?! Megkeresem és magam verem péppé az egyszer biztos!
Mondom ezt már szinte nagy hangon. Most nagyon felhúzott! Mi az, hogy leüt engem? Együtt kéne küzdenünk Hinodu ki ellen, nem pedig csak úgy leütni és elvinni onnan?! Milyen zanpakutou az ilyen?! Majd adok én neki az egyszer biztos! Csak kerüljön a kezem közé!
Elég érdekes hely meg kell hagyni mondjuk. Ez miféle erdő? Még is hol vagyunk? Ez nem hasonlít ahhoz a helyhez, ahol az előbb voltunk? Ennyi ideig aludtam vagy mi? Megrázom Mizushima-dono haoriját hogy rám figyeljen.
- Még is hol vagyunk Mizushima-dono? Elmenekültünk vagy mi?
Komolyan miféle hely ez? A bűz, ami megcsapja az orromat ritka büdös! Valakinek itt takarítania kéne. Mennyi mocsok van itt! Mizushima-dono szerint a madarakhoz ne nyúljunk. Hát nem igazán értem miért, mert finom falatoknak tűnnek, de ha azt mondja ne nyúljak hozzá nem nyúlok hozzájuk.
Korogni is kezd a gyomrom, amitől egy picit nyáladzani kezdek. Nagyon éhes vagyok! Most megtudnék enni egy egész lovat! Egyáltalán van erre lehetőség?
Látom, hogy Mizushima-dono kidout használ. Kicsit vakarom is a fejemet, hogy még is mit csinál. Fura szimbólumokat látok a gömbön vagy min, de nem igazán értem. Bár biztos van valami haszna, ha már Mizushima-dono megidézi. Kérdés mire jó. Én mindenesetre azért körbe tekintek egy kicsit hátha találok valamit. Közben azért magamban morgolódom még. Nem bocsátom meg a zanpakutoumnak ezt az árulást!

*

Valahogy erre a reakcióra vártam. Bár nem is nagyon érdekel túlzottan. A lényeg, hogy a törpét eltávolítottam a harcmezőről. Jelenleg még nincs joga ahhoz, hogy efféle küzdelemben részt vehessen. Még gyenge hozzá! Még ha az ereje nagy, de sajnos belül még gyönge, mint a harmat.
Persze a macska már is többet lát, amit tettem a törpével. Chh… utálom mikor valaki ennyire beleakar mászni a fejemben. Különösen, ha ezt egy olyan teszi, akinek fogalma sincs a helyzetről.
- Túl sokat látsz benne Korin! Egyszerű a képlet. A törpe az utamban volt és én eltávolítottam. Viszont, ha valamelyikőtök csak egy ujjal hozzáér… nos. Ahhoz lesz egy két szavam!
Különösen a két másik shinigamira hegyezem a tekintetemet, akik, ha minden igaz, előszeretettel becsülték alá a törpét. Ha tudnátok micsoda meglepetést tartogatok… nem lenne ilyen könnyű másoknak a szája. Kivéve talán a kapitány zanpakutoujának, hiszen sajnos erőben még jócskán lehagy. Még!
Kíváncsi lennék vajon melyikünk nyerne egy tisztességes párbajban? Még akár sor kerülhet rá! Viszont ezt csupán egy másik napon. Jelenleg most egy cél lebeg előttem. Laposra verni azt a mitugrászt!
Miután végre kiengednek minket, én rögtön Hinode felé veszem az irányt majd karba tett kezekkel várom mit tesz. Naná, hogy az ellenfelemnek megered a nyelve. Tipikus. Viszont eléggé érdekes számomra valami. Ismerős a szagom szerinte… csak nem? Hozzánk hasonlóval találkozott? Ezt jó lenne kideríteni! Milyen nagyszerű lehetőség ez, a vallatásra!
Látom, hogy azonnal megtámad, de én úgy gondolom jó lesz megismertetnem vele az apró titkot. Emiatt igyekszem kicsit megelőzni és sebességemet felhasználva egy jó erős ütést bemérni a gyomrába, még mielőtt elvégezhetné a technikát. Ha sikerül, akkor kicsit hátrébb megyek majd utána én közlöm vele a szituációt.
- Van egy kis probléma a kijelentéseden. Tényleg egy akadémista zanpakutoujával van dolgod hm? Mi van, ha azt mondom neked, hogy ugyan a törpe, aki a „gazdám” akadémista, de az ereje jóval meghaladja az egyszerű shinigamik képességét is… feltudod ezt fogni fiacskám?
Itt az idő megmutatnom az igazi arcomat is. Leveszem magamról a köpenyem majd teljes valómat megmutatva, megélesítve karmaimat széles mosollyal fogadom őt. Hajamat úgy igazítom el, hogy lássa a két tetoválást, amit remélhetőleg ő maga is felfog ismerni.
- Hadd mutassam meg mire gondolok!
Hirtelen minden reiatsumat kiengedem, csakhogy tisztában legyen a dologgal. Elvégre, ha már az ellenfelem, játszunk nyílt lapokkal. Azt ajánlom neki ő is mutassa meg mit tud! Hadd szórakozzak egy kicsit, ha már lehetőségem támad!
- Remélem így érthető! Na már most… ismerős a szagom igaz? Csak nem? Csak nem ismerősek neked ezek a tetoválások fiacskám? Mert ha igen akkor pontosan tudod miféle zanpakutouval is találkoztál és akkor azt is tudod, hogy mi fog következni most. Azt, hogy szépen egy jót szórakozunk!
Most én támadok, teljes erőből! Egyesen körmeimmel Hinode arcát célzom meg, hogy egy kis vágással gazdagodjon. Ha netán nem sikerülne akkor a bal oldalához igyekszek kerülni, hogy onnan teli erőből megrúgjam és így csökkentem a távolságot köztem és a zanpakutouk között.

Karakterlap

Kuchiki Rukia

Mesélő

*

Hozzászólások: 63

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#EEF8FF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az elfeledett harcos
« Válasz #68 Dátum: 2022. Aug. 15, 17:06:59 »
Shinigamik

Nem éppen bizalom gerjesztő helyre csöppentetek. Hinode belső világa inkább hasonlít egy horrorisztikus erdőhöz, ahol a legfélelmetesebb teremtmények lakják be.
Minden oldalról veszély leselkedhet hőseinkre. A madarak borzalmas körülmények között szenvednek, a fák a masszáknak köszönhetően teljesen megcsúfultak, a folyó vérrel van borítva, nem beszélve a földről, aminek színei feketés, szürkés árnyalattal rendelkezik.
Nozomi nem tudja megállni ne tegye fel kérdését, megjegyzéssel fűszerezve amire Fukui rögtön reagál is.
- Hát… ez kérlek szépen a rémálom.
- Szerinted egy fertőzött belső világnak, hogy kéne kinéznie Fukui-san? Idillikusnak?
- Jól van már Satou! A csajod kérdezte hol vagyunk.
- A csajo? Okééé ne menjünk ebbe bele.
- Pedig bele mehetünk, ha akarod!
- Szerintem próbáljunk lehiggadni rendben? Elvégre fontos dolgunk van a… járkáló macska szerint.
Szól a két fiatalra Uchiyama amire Fukui és Satou egyetöntően bólintanak.
Hamarosan Rei is felkel, hogy csatlakozzon a társasághoz. Szerencsére amekkora rúgást és ütést kapott zanpakutou szellemétől, csodálatos módon kutya baja. Nincs rajta semmi külső sérülés, ami nehezítené a mozgását, fájdalma is elillan egy pillanat alatt.
- A zanpakutoud ép most mentette meg az életedet. Igaz a modora kissé nyers, de, attól nem kell tartanod, hogy ellened cselekedne.
Fejti ki Korin miközben bajuszát pödöri szabad kezével.
Mizushima-dono eközben kidout idéz elő, aminek segítségével meghatározhatja a forrás lelőhelyét. A koordináták amire szüksége van a gömbön belül lelhető. Kiderül merre is kell indulnia a csapatnak. Északnak kell először elindulni egészen egy négy ágú ösvényig. Ott kelet felé kell elfordulni, ami elvezethet titeket egy romos birtokra, ami már látott jobbat is. A birtoknál a legnagyobb épület teteje fölött ágaskodik egy rettenetes fásszerű massza. Abban az épületben lelhető a forrás. Sajnos a képe nem látszik pontosan az épületen belül hol lehet, viszont tény, hogy ott van, csupán meg kell találni.
Ha a kapitány kiadja az utasítást, a csapat el is indulhat. Miközben haladtok úti célotok felé, Satou kihasználja az alkalmat, hogy gyorsan Mizushima-donohoz menjen majd halkan elmondja azt, amit szeretne.
- Nem tudom, hogy van vele Mizushima-dono, de valami nekem bűzlik az akadémistával kapcsolatban. Mikor a barlangnál voltunk Nozomival, éreztem egyfajta különös, hogy is nevezzem… feszült és borzalmas érzést. Ez az érzés az ö zanpakutoujánál is hasonló. Maga szerint lehet kapcsolat a… két dolog között?
Satou aggodalma talán lehet nem alaptalan. Lehetséges, hogy a nebuló olyan titkokat rejt, amit lehet nem árt megválaszolni. Viszont az elsődleges cél Hinode megmentése.
Hyousuke talán még nem bízik a módosított lélekben, kérdés, hogy vajon feltételezéseinek lesz-e bármi konkrét bizonyitéka is. Vajon Korin ellenük lenne? Esetleg csupán félreértelmezte őt? A tettek fogják majd igazolni.
Miután Satou megbeszéli a dolgokat Hyousuke-val, vissza is indul, Nozomihoz. Fukui fütyül egyet mikor észreveszi, hogy kollégája a lány mellet állapodik meg, amire Satou hátra néz és halkan szögezi neki, hagyja már békén amire Fukui egy széles mosollyal válaszol.
Megérkeznek a négy ágú ösvényig. Már csak kelet felé kell tartania hőseinknek. Hamarosan ki is érnek a borzalmas erdőből és meglelik a birtokot.
Itt el kell dönteni hogyan is tovább. Három épület foglal itt helyett. Egy kisebb épület, ami inkább egy családi ház, ami nyugatabb oldalon lelhető, egy annál nagyobb épület, ami középen helyezkedik el, aminek a tetején látható a borzalmas fásszerű massza és egy újabb kisebb épület, ami talán raktárnak felelne meg a bal oldalon. Hogyan fogtok neki kezdeni a kutakodásnak?


Zanpakutouk

A hollow temérdek ceroval köszönti ellenfeleit. Fubuki képességének segítségével jégcsapokkal viszonozza a bestia köszöntését, aminek az lesz az eredménye, hogy ugyan nem találja el, de távolságot képes egy ideig tartani.
Eközben a cerok amik Fubukihoz érnek, ő maga is képes elkerülnie. Fuuryoumaru mint egy igazi bástya a megtörhetetlen védelem, kardjait keresztbe rakva védi ki a támadást, amivel a szörnyeteget küldi meg. Képességének segítségével, semlegesíti ezeket az energia nyalábokat anélkül, hogy bármi sérülést szenvedhetne el.
A hollow megunja a játszadozást és végül úgy dönt besüpped a föld alá. Szerencsére a zanpakutouk már tudják mit is kell tenni ebben a pillanatban. Elhagyni a helyet, mielőtt a hollow kitör a földről! Sajnos viszont az a hátrány érheti őket, hogy kénytelenek lesznek azonnal védekezni.
Miután a hollow kitörik, ahogyan azt megjósolni lehetett, testéből tüskék jelennek meg majd ki is lövi feléjük, hogy azzal igyekezzen ártani mindkét zanpakutounak.
Eközben a harc Rei zanpakutouja és Hinode között megkezdődik. Hinode megiramodik az ellenfele felé, bevetve az Ikkotsu technikát, de mire végrehajtaná, egy meglepetéssel lesz gazdagabb.
Ugyanis a zanpakutou gyorsabban mozog, mint amire számított volna és ennek hála a gyomrost is megérzi, aminek következtében muszáj lesz egy ideig összeszednie magát. A meglepett arc bizonyára a zanpakutounak sok örömet fog okozni.
Hinode meglepett arccal veszi tudomásul az elmondottakat, amiket megoszt vele ellenfele. Miután ki is engedi reiatsuját, nem őszinte mosollyal lesz gazdagabb.
Sajnos Fubuki is megérzi eléggé az erő különbséget, de szerencsére nem sokáig kell éreznie a nyomasztó érzést miután a zanpakutou abba hagyja a kis demonstrációt.
Fuuryamaru gazdagabb lett egy információval, ami talán gazdáját is érdekelheti. Ezek szerint erő különbség tapasztalható a zanpakutou és a gazda között. A kérdés, miért?
- Chhh… nyomorult. Aki kiengedett figyelmeztet arról, hogy vigyázzak egy sötét harcossal, akinek tetoválása van a szeme sarkánál. Szóval te vagy az igaz? Akitől óvakodnom kéne?! Hát arról szó sem lehet! Megöllek!
Hinode természetesen nem ijed be a zanpakutou látványától, bár szavai arra engedhetnek következtetni jelenlétét nem igazán szeretheti.
A zanpakutounak sajnos a támadása nem sikerül, mert már Hinode készen állt arra miféle ellenféllel is kell szembenéznie. Viszont arra már nem számolt, hogy sikerül a bal oldalához érnie és így egy rúgással lesz gazdagabb, ami miatt a közeli fához esik, ami le is dönti a háta mögött. Egy újabb információ, ami képességére utalhat. Lehetséges, hogy egy erő zanpakutouval van dolga Hinode-nak.
A hollow se rest ám. Tüskéivel igyekszik a két másik zanpakutout felsértenie majd ezután újfent cerokkal igyekszik díszíteni repertoárját és utána gyors mozgásával és karmaival, sebesülést okoznia ellenfeleinek. A gyors mozgásának köszönhetően igen nehéz célpontnak minősül, így eltalálni távolsági támadásokkal nagyon is nehéz. Ki kell találni valamit, hogy lelassítsátok valahogy.
Eközben Hinode mindkét kezében shakkahot idéz meg amit Rei zanpakutouja felé küld majd utána hainawa-val igyekszik elkapnia ellenfelét, hogy lekorlátozza a mozgásában.
Vajon a küzdelem hova fog még fajulni? Lehetséges, hogy le kell állítania Fuuryoumaru-nak a zanpakutout vagy esetleg jobb még hagyni, hogy foglalkozzon Hinode-val? Mennyire megbízható a „szövetségesük”?
Határidő: 2021.08.27
« Utoljára szerkesztve: 2022. Aug. 15, 22:44:28 írta Kuchiki Rukia »